Dijous, 29 de Juliol de 2021
Santa Marta

Sant Romuald, abat i sant Gervasi i sant Protasi, màrtirs

Sant Romuald, abat

Amb forta tendència a la solitud, anà reformant els monestirs per on passava, entre ells el de Sant Miquel de Cuixà. Retornà a Itàlia on féu la fundació de Camàldoli. Sempre impulsat pel seu ideal eremític, renuncià, al cap d’un any, a l’abadiat del seu monestir originari, Sant Apol·linar in Classe. Morí a l’ermita de Val di Castro, prop de Fabriana, l’any 1027.

Sant Gervasi i sant Protasi, màrtirs

Màrtirs milanesos els cossos dels quals foren descoberts el 19 de juny del 386 per sant Ambròs davant una multitud enfervorida en la qual hi havia sant Agustí.


Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 29 de juliol

Concert de Mireia Tarragó (soprano) i Bernardo Rambeaud (guitarra) al claustre de la catedral de Tarragona.

Hora: 21.00 h

Presentació a Tarragona del llibre V Jornada de Museus i Patrimoni de l’Església catalana durant el franquisme amb Mons. Joan Planellas i Soria Mata de la Cruz

Inscripcions: Número de tel. 977 248 348.

Hora: 18.00 h

Divendres, 30 de juliol

Se celebrarà a Barcelona una eucaristia d'acció de gràcies amb ocasió del 500 Aniversari de la Conversió de Sant Ignasi de Loiola.

Lloc: Basílica de Santa Maria del Mar amb la participació del Pare General, Arturo Sosa.

Hora: 19.30 h

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.