• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Bisbat de Lleida impulsa, de nou, un projecte de voluntariat a Guatemala
22 gen. 20:

La Delegació de Missions del Bisbat de Lleida ha obert les preinscripcions del projecte de voluntariat internacional que portarà a terme a Guatemala al llarg de l'any 2020.


més informació
Jornada de la Infància Missionera 2020
21 gen. 20:

El 26 de gener se celebra de Jornada de la Infància Missionera 2020. Una jornada on l’Església catòlica vetlla per la vida de milions de nens a tot el món. L’any passat es va començar el quadrienni de la Infància Missionera amb el lema «Amb Jesús Infant a la Missió». Aquest curs es contempla l’etapa de Jesús en la seva fugida a Egipte, que duu per lema «Amb Jesús a Egipte ¡En Marxa!».


més informació
Ajuda a l'Església Necessitada acompanya les relíquies dels infants vidents de Fàtima a Barcelona
17 gen. 20:

Amb motiu de la commemoració dels 100 anys de la mort de Santa Jacinta Marto, pastoreta i vident de Fàtima, l'Arxidiòcesi de Barcelona acollirà les seves relíquies, així com les del seu germà, San Francesc Marto, del 20 de gener al 2 de març. Es tracta de la primera vegada que aquestes relíquies arriben a l'Estat espanyol.


més informació
Conclusions del 26è Congrés Interamericà d'Educació Catòlica
17 gen. 20:

Amb el focus en el tema "Lideratge, Comunicació i Màrqueting", del 8 al 10 de gener es va dur a terme a Xile el 26è Congrés Interamericà d'Educació Catòlica. L'activitat va comptar amb la presència de líders escolars i mestres d'escoles catòliques llatinoamericanes i es va emmarcar en el 75è aniversari de la Confederació Interamericana d'Educació Catòlica (CIEC), creada el 1945 pel primer Congrés d'Educació Catòlica.


més informació
"Junts en camí, +Q2" itinerari de formació i acompanyament de nuvis
16 gen. 20:

La Subcomissió Episcopal per a la Família i Defensa de la Vida, dins de la Comissió Episcopal d'Apostolat Seglar, presenta l'Itinerari de Formació i Acompanyament de nuvis "Junts en Camí, + Q2", un projecte per acompanyar, preparar i ajudar els joves que estan vivint el seu festeig cap a la vocació matrimonial. El material del curs està disponible al web de la Conferència Episcopal Espanyola i comptarà amb una actualització en el temps.


més informació
Visita de la Holy Land Coordination a Gaza i Jerusalem
14 gen. 20:

La coordinadora de Terra Santa (Holy Land Coordination -HLC) està realitzant aquesta setmana la seva visita a les comunitats cristianes a Terra Santa amb l'objectiu d'acompanyar-los, resar amb elles i conèixer la seva situació, per traslladar-los el suport de l'Església per la seva presència enmig de nombroses dificultats. L’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, en representació de la CEE, està participant en el pelegrinatge, que s’organitza des de fa 20 anys i en el que hi participen bisbes d'Estats Units, Anglaterra, Escòcia, Irlanda, Sudàfrica, França i Espanya, a més de membres d'organitzacions catòliques d'ajuda als cristians, com Pax Christi Internacional, o la Confederació de conferències Episcopals d'Europa (CCEE).


més informació
Coordinació de Terra Santa: 20 anys promovent el diàleg i la pau
10 gen. 20:

De l'11 al 16 de gener, els bisbes d'Europa i Amèrica del Nord que componen la “Holy Land Coordination” emprendran la seva visita anual a Terra Santa posant una particular atenció pastoral cap als cristians de Gaza, Jerusalem Est i Ramallah.


més informació
La Bíblia al centre de la missió de l'Església a Bangladesh
8 gen. 20:

"Com batejats, tenim la responsabilitat de predicar la paraula de Déu, mantenint la Paraula de Déu en els nostres cors i portant-la a les nostres vides": així ho declara a l'Agència Fides, Mons. James Romen Boiragi, bisbe de la diòcesi de Khulna i President de la Comissió per a la Catequesi i l'Apostolat Bíblic, de la Conferència episcopal catòlica de Bangla Desh.


més informació
Els laics catòlics de Papua Nova Guinea es preparen per a la missió entre els marginats
8 gen. 20:

"Cada un de nosaltres pot tractar de comprendre més profundament la nostra fe catòlica, el significat dels sagraments, viure-la i traduir-la a la vida quotidiana": aquest és el punt de partida de la reflexió dels bisbes de la Conferència Episcopal de Papua Nova Guinea i les Illes Salomó, que han llançat el pla pastoral 2020 titulat "Laics catòlics: formats per a la missió". El pla pretén dur a terme un treball "creatiu i constructiu", començant precisament per compartir i reflexionar sobre les Sagrades Escriptures, perquè la Paraula de Déu es converteixi en vida viscuda.


més informació
Cinc esdeveniments salesians a seguir aquest 2020
8 gen. 20:

1. Jornades d'Espiritualitat de la Família Salesiana: Com cada any, a mitjan mes de gener, té lloc aquest esdeveniment de tota la Família Salesiana a Torí-Valdocco. Serà del 16 al 19 de gener i congregarà a molts membres dels grups de la Família Salesiana vinguts de tots els racons del món.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.