Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Es publica "l'Instrumentum laboris" per al Sínode dels Bisbes sobre l'Amazònia
17 jun. 19:

L'Instrumentum laboris d'aquest Sínode per a la Regió Panamazònica ha estat publicat en tres idiomes: espanyol, italià i portuguès. El text està compost per 147 punts dividits en 21 capítols separats per tres parts. La primera part es titula "la veu de l'Amazònia" i té la finalitat de presentar la realitat del territori i dels seus pobles.


més informació
Sínode de l'Amazònia: Presentació de la "Tenda Casa Comuna"
5 jun. 19:

La Xarxa Eclesial Pa-Amazònica (REPAM), juntament amb diverses congregacions religioses, organitzacions i institucions està treballant en la "Tenda Casa Comuna", un espai obert i col·lectiu a Roma per emprendre activitats de suport, com a complement al Sínode Pa-Amazònic que se celebrarà a l'octubre d'enguany.


més informació
Àfrica- No al "cristianisme anestesiat": no hi ha missió cristiana sense creu
5 jun. 19:

Una de les grans orientacions existencials del nostre món actual és voler "anestesiar-ho" tot. Molts cristians a l'Àfrica somien amb una vida pacífica, sense patiment ni sacrificis. A la pràctica, somiem amb un cristianisme insensible al dolor", explica el pare Donald Zagore, teòleg de la Societat de Missions Africanes de Costa d'Ivori.


més informació
El teòleg dominic Timothy Radcliffe impartirà una conferència a Barcelona
3 jun. 19:
Aquest dimarts 4 de juny a les 19.00 h, tindrà lloc a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Valldonzella, 12. Barcelona) la conferència del teòleg dominic Timothy Radcliffe que porta per títol: La fe en una època d’incertesa.

més informació
L’Editorial Claret publica «Laudato si'» i grans ciutats, un llibre que aborda temes com la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient i la gestió de residus
28 mai. 19:

L’Editorial Claret publica «Laudato si» i grans ciutats, un llibre del cardenal Lluís Martínez Sistach que aprofundeix sobre el tema de la sostenibilitat de les Grans Ciutats del món, el respecte pel medi ambient, la responsabilitat en cuidar la terra, la relació interpersonal, la gestió de residus i el canvi en el consum.


més informació
Worship.cat s’estrena
28 mai. 19:

D’Estats Units a Barcelona. Creuant l’oceà, arriba el Worship més català, la recepta que porta als més joves a una nova forma de resar: cantant. Cançons animades, altres més íntimes, el nou grup de música s’ha estrenat en concert amb l’energia del qui se sap Fill de Déu. Així, diferents joves de Barcelona es van reunir a la parròquia de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa per viure en concert la nova formació del grup de música. Es tracta, doncs, d’aprofundir en el sentit de les lletres, el significat, per així, poder-les resar.


més informació
300 anys de la mort de St. Joan Baptista de La Salle
24 mai. 19:

La Salle està de celebració amb motiu del Tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle (Reims 1651 - Rouen 1719), Fundador dels Germans de les Escoles Cristianes (La Salle). Amb ocasió d’aquesta efemèride, els alumnes, professors i Germans de La Salle de La Seu d’Urgell es van reunir el dia 14 de maig a la Plaça dels Oms de la ciutat de La Seu d’Urgell, davant l’Ajuntament, on la Directora del centre La Salle de La Seu d’Urgell, Sra. Anna Sansa, va llegir un manifest en record i homenatge al Fundador dels Germans de les Escoles Cristianes.


més informació
Sor Lucía Caram: "M'han amenaçat de mort dues vegades però ja he perdut la por"
20 mai. 19:

més informació
La UISG escull nou consell executiu 2019-2022
15 mai. 19:

En el marc de la XXI Assemblea General de la Unió Internacional de les Superiores Generals (UISG), que es va dur a terme a Roma del 6 al 10 maig, sota el tema "Sembradores d'esperança profètica", les delegades de la UISG han triat aquest 14 de maig, a la germana Jolanda Kafka, de les Missioneres Claretianes, nova presidenta de la UISG pel període 2019-2022. Acompanyaran la germana Kafka, la germana Franca Zonta, filla de Maria Immaculada-Marianistes, com a vicepresidenta.


més informació
Neix el Consell de joves del Canòlich Music
15 mai. 19:

Una vintena de joves del Principat d'Andorra, provinents de les tres escoles confessionals del país, Sant Ermengol, Sagrada Família i Mare Janer, i també del Txt d'Encamp, es van trobar als locals parroquials de Santa Maria del Fener per posar en comú les propostes que serviran per configurar la 7a edició del Canòlich Music Festival.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.