Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
31 jul. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del sacerdot Miquel Pedrós on parla de la seva experiència a Abancay (Perú).


més informació
Més de 650 joves participen en una peregrinació organitzada pel moviment juvenil salesià
27 jul. 18:

A prop de 650 joves d'Espanya i Portugal participaran del 29 de juliol al 7 d'agost al Campobosco 2018. Organitzat pel Moviment Juvenil Salesià, aquesta trobada està dirigida a joves de 19 anys en endavant, amb experiència en grups cristians i preferentment animadors de centres juvenils salesians. Els participants peregrinaran pels llocs on va sorgir i es va estendre el carisma salesià de Don Bosco i Mare Mazzarello.


més informació
Coneguem quina és la tasca del sacerdot escolapi Bonaventura Pedemonte
27 jul. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del sacerdot escolapi Bonaventura Pedemonte on parla de la seva experiència a Dakar (Senegal).


més informació
Coneguem quina és la tasca del mercedari Ponç Capell a Veneçuela
23 jul. 18:

Des de finals del 1995 el mercedari Ponç Capell és a Caracas, acompanyant els presos privats de llibertat. Aprofitant que està uns dies a Catalunya el bisbat de Lleida l'ha entrevistat. Seguidament us oferim l'entrevista.


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner sacerdot jesuïta Carles Palmés
20 jul. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner sacerdot jesuïta Carles Palmés on parla de la seva experiència a Cochabamba (Bolívia).


més informació
Acció Solidària Blanquerna organitza des de fa deu anys un projecte de cooperació a l’Índia
20 jul. 18:

Quan la rutina acadèmica arriba a la seva fi, les aules es buiden i a la Universitat pràcticament ja no hi queda ningú. Els estudiants tenen per davant gairebé tres mesos de vacances, un llarg període de temps que permet fer molts plans: viatges, excursions, sortida amb amics, temps per passar en família... i per què no? Temps per a la solidaritat i per a la formació humana i espiritual.


més informació
Mans Unides va aprovar l’any passat 570 projectes de desenvolupament
20 jul. 18:

Aquest projectes, que beneficien directament a 1.682.397 persones de 59 països d’Àfrica, Amèrica i Àsia, es distribueixen de la següent manera: 114 en el sector agrícola, 199 en el sector educatiu, 110 al sanitari, 79 en promoció social i 68 en la promoció de la dona. Són dades que recull la Memòria pertanyent a l’exercici de 2017 on l’ONG per al desenvolupament, Mans Unides, detalla els projectes de cooperació aprovats i les seves dades econòmiques.


més informació
Congrés Missioner: Cridat a buscar la llibertat i una democràcia participativa
17 jul. 18:

El V Congrés Americà Missioner (VCAM), que es va realitzar a Santa Cruz de la Sierra (Bolívia), va concloure davant del monument de Crist Redemptor, amb una crida a cercar la llibertat i una "democràcia participativa i real" a Amèrica, en advertir que en alguns països es manté a la població en situació "d'opressió i mort".


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner Escolapi capellà Jaume Pallarolas
13 jul. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner capellà Jaume Pallarolas on parla de la seva experiència a Los Àngeles.


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner salesià Manel Morancho
6 jul. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner salesià Manel Morancho on parla de la seva experiència a La Havana (Cuba).


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.