Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
11 oct. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll, on parla de la seva experiència a Antananarivo, (Madagascar).


més informació
Més de 100 joves missioners han mort a causa de la seva fe des de l'any 2000
10 oct. 18:

Més de 100 joves missioners catòlics han mort a causa de la seva fe des de l'any 2000, segons un informe publicat el 6 d'octubre de 2018 per l'Oficina de Premsa del Vaticà. L'informe, preparat per l'Agència de Notícies Fides, ofereix una dotzena de breus històries de missioners assassinats mentre servien a l'Església durant aquest període, i enumera altres 90 que van morir durant el mateix període.


més informació
Coneguem quina és la tasca de la missionera de Crist Jesús, Maria Àngels Sagristà
5 oct. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de la missionera de Crist Jesús, Maria Àngels Sagristà, on parla de la seva experiència a Caracas (Veneçuela).


més informació
2 d'octubre: Beat Antonio Chevrier
2 oct. 18:

«Fundador de la Providència del Prat. El Sant Rector d'Ars va ser com un pare per aquest gran sacerdot que va tenir com a eixos de la seva vida el Pessebre, la Creu i l'Eucaristia, i que tant va estimar als pobres».


més informació
La primera missió fundada a la Cuba de Castro compta amb 17 anys de presència franciscana
1 oct. 18:

Els frares franciscans conventuals van ser la primera comunitat religiosa que va entrar de nou a Cuba després de 1959, és a dir, des del començament de la Revolució. Els frares són presents a Matanzas i a l'Havana des de 2009. Viuen al servei de l'església, adaptant-se a les exigències locals: el seu principal camp de treball ha estat el servei pastoral, sobretot perquè és difícil treballar en altres sectors.


més informació
Coneguem quina és la tasca del sacerdot missioner salesià Rafael Sabé
28 set. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del sacerdot missioner salesià Rafael Sabé on parla de la seva experiència a Siguiri (Guinea Conakry).


més informació
Mans Unides BCN estrena el web “El Supermissioner”
27 set. 18:

El lloc web “El Supermissioner” té l’objectiu d’apropar als simpatitzants de Mans Unides la tasca que realitzen les seves contraparts. La nova plataforma digital va ser presentada el dimarts 25 en una conferència on els ponents van ser el pediatre Iñaki Alegría i la religiosa Viqui Molins. Més de 150 persones es van congregar al Palau Robert de Barcelona per seguir en directe la conferència de llançament de “El Supermissioner”.


més informació
Càritas Sri Lanka: 50 anys "al servei del rostre sofrent de Crist"
26 set. 18:

La Càritas de Sri Lanka celebra 50 anys d'activitat al servei dels pobres, dels marginats i de la pau. De fet, segons la informació de l'Agència Fides, l'organització va contribuir de forma important a la pau i al desenvolupament durant la guerra civil.


més informació
Coneguem quina és la tasca del sacerdot missioner jesuïta Lluís Maria Roma
21 set. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del sacerdot missioner jesuïta Lluís Maria Roma on parla de la seva experiència a Sucre (Bolívia)


més informació
Estiu missioner a Guatemala
20 set. 18:

La delegació de Missions i el Bisbat de Lleida van organitzar conjuntament la segona quinzena de juliol un projecte pilot a Guatemala amb col·laboració amb la Congregació Marta i Maria, que fa més de tres anys que atenen la Casa Sacerdotal de la diòcesi de Lleida.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE

65a JORNADA GENERAL DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL LEMA “ANEU PER TOT ARREU I DONEU FRUIT”. Lloc: col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Pg. Vall d’Hebron, 258, Barcelona. Hora: 9.30 h

DISSABTE, 13 D'OCTUBRE

OBRA DE TEATRE “POBRECITO FRANCISCO DE ASÍS”. Obra de teatre sobre Sant Francesc d'Assís, adreçada a tos els públics, amb dos actors, un com a Francesc i l’altre que arriba a donar cos a 12 personatges. És un obra interactiva, dinàmica, i contundent en el seu missatge, narrat en llenguatge actual. Lloc: Caputxins d’Igualada, c. Caputxins, 66, Igualada. Hora: de 17.30 a 19.30 h

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE

CANONITZACIÓ DE PAU VI, ÒSCAR ROMERO I ALTRES BEATS. Lloc: Plaça de Sant Pere, Ciutat del Vaticà. Hora: 10.15 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.