Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Himne del Sínode per l'Esperança" amb motiu de la celebració de la Pentacosta
21 mai. 21:

Amb motiu de la celebració de la Pentacosta, que tindrà lloc el proper diumenge, 23 de maig, us deixem una cançó molt adient per invocar l'Esperit, que va escriure i musicar l'Anna Ludevid del Grup Cor Nou, titulada "Himne del Sínode per l'Esperança". Fou un encàrrec del Bisbat de Vic en el marc del seu Sínode Diocesà 2019 -2022.


més informació
La JMJ Diocesana: Festa de la fe i experiència de fraternitat universal
18 mai. 21:

"Les Orientacions Pastorals contingudes en aquestes pàgines pretenen ser una guia que presenti les motivacions ideals i les possibles realitzacions pràctiques, perquè la JMJ es converteixi en una oportunitat que faci aflorar el potencial de bé, la generositat, la set de valors autèntics i els grans ideals que cada jove porta dins", és aquest l'objectiu de les "Orientacions pastorals per a la celebració de la Jornada Mundial de la Joventut a les Esglésies particulars", presentat a l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, aquest dimarts, 18 de maig, pel Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida.


més informació
Reintegració social d'ex nens soldats: el projecte dels missioners agustins de la R.D. del Congo
18 mai. 21:

"El problema dels nens soldats és molt complex i, en particular, a la regió d'Haut Uele, al nord-est del país, hi ha hagut un conflicte devastador i de llarga durada, que gairebé ha destruït la societat d'aquesta part del Congo. Els infants han patit conseqüències atroces: han perdut els seus pares, han abandonat els processos educatius i, precisament per això, la nostra acció va dirigida no només a oferir ajuda als que han tingut una experiència de guerra com a soldats, sinó més àmpliament a tots aquells infants que considerem més vulnerables, és a dir, els que han patit les conseqüències indirectes de la guerra: infants que han estat mutilats o que han estat testimonis de la violència en les seves comunitats". Així ho afirma en una entrevista, a l'Agència Fides, el pare Georges Mizingi, responsable del Vicariat de l'Orde de Sant Agustí a la República Democràtica del Congo, en parlar del projecte de reinserció social i econòmica d'infants vulnerables que els missioners agustins estan duent a terme a la ciutat de Dungu.


més informació
Es convoca Consell Extraordinari per escollir presidenta de l'Acció Catòlica Obrera
14 mai. 21:

La propera Jornada de Responsables del dissabte 22 de maig del 2021 volen reiniciar el treball de preparació del 12è Consell de l'Acció Catòlica Obrera (ACO), que se celebrarà al mes de maig del 2022. Els organitzadors encara no saben del cert en quines circumstàncies es podrà celebrar, degut a la situació de pandèmia que vivim des de ja fa més d’un any, però confien i preguen perquè es pugui desenvolupar amb normalitat.


més informació
Els catequistes són els principals actors de l'evangelització a l'Àfrica
12 mai. 21:

"Els catequistes a l'Àfrica han estat la pedra angular de l'evangelització, han realitzat una feina extraordinària. No eren simples col·laboradors dels pares missioners, sinó actors importants en l'obra d'evangelització d'Àfrica. Així ho escriu a l'Agència Fides el pare Donald Zagore, sacerdot de la Societat de Missions Africanes de Costa d'Ivori, amb motiu de la publicació del Motu proprio "Antiquum ministerium" del papa Francesc.


més informació
Nou curs de iMisión: Com evangelitzar a Instagram
11 mai. 21:

iMisión llança una nova oferta formativa online: Com evangelitzar a Instagram. Aquesta xarxa social ha tingut un creixement impressionant en els últims anys i és un canal per arribar a milers de persones que necessiten de la Bona Nova. Als dos cursos anteriors (evangelitzar al continent digital i a través de YouTube) s'uneix aquesta nova modalitat per conèixer les característiques concretes d'aquesta xarxa social.


més informació
Biju Akkilettu, missioner salesià: "Les persones es moren a l'Índia esperant oxigen"
11 mai. 21:

"El caos és total als carrers. Hi ha files de cotxes a les portes dels hospitals esperant un llit i amb persones que es moren en ells per falta d'oxigen", assegura un missioner salesià a Nova Delhi. "És horrible veure com transporten cadàvers apilats en cotxes i camionetes i es cremen en parcs públics", continua. La segona onada de la Covid-19 a l'Índia i, en particular a Nova Delhi, està sent extremadament violenta. "Cada trucada telefònica que rebem és una sol·licitud desesperada d'ajuda o per informar-nos de la mort d'algú", explica el missioner salesià Biju Akkilettu.


més informació
Catequistes amb bicicleta per anunciar l'Evangeli i visitar poblacions remotes de Bangladesh
11 mai. 21:

"La majoria dels catequistes prediquen l'Evangeli sense rebre una remuneració pel seu treball. Alguns d'ells reben un reemborsament mínim. Esperem que amb aquest petit regal d'una bicicleta, un petit reconeixement de l'Església, s'animin a ser catequistes-missioners": així, amb motiu de la publicació del Motu proprio del papa Francesc "Antiquum ministerium", amb el qual el Sant Pare estableix el ministeri dels catequistes, el bisbe de la diòcesi de Dinajpur, Sebastian Tudu, explica a l'Agència Fides, el seu gest de donar 45 bicicletes entre els catequistes, homes i dones, per al treball pastoral a la parròquia de Ruhea a Thakurgaon, a la seva diòcesi de Dinajpur, al nord de Bangla Desh.


més informació
Perú: 50.000 catequistes al servei d'infants, joves i adults
11 mai. 21:

Al Perú, la Comissió Episcopal de Catequesi i Pastoral Bíblica és responsable de l'animació i formació dels catequistes en les diferents jurisdiccions eclesiàstiques. Reuneix més de 5.000 líders de grups de catequistes, que són més de 50.000 en total, i està present des de fa 20 anys en centres de formació catequètica de les diferents diòcesis del país.


més informació
República Centreafricana: Mor un jove col·laborador dels missioners en l'explosió del cotxe de la Missió de Niem
6 mai. 21:

Un jove col·laborador missioner és l'única víctima de l'explosió d'una mina que va esclatar sota el cotxe de la Missió Catòlica de Niem - "El P. Arialdo Urbani havia anat amb un dels seus col·laboradors al llogaret de Service Kolo, per visitar l'escola gestionada per la missió", ha informat aquest dijous, 6 de maig, Mirosaw Gucwa, bisbe de Bouar.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.