Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
23 set. 20:

La Paraula de Déu com a llavor i primer instrument de missió. Amb aquest esperit, el Vicariat Apostòlic del Nepal ha llançat un curs bíblic online destinat als laics per ajudar les persones a créixer en espiritualitat i fe durant la pandèmia del coronavirus. El curs l'imparteix el bisbe Paul Simick, vicari apostòlic del Nepal i es porta a terme en nepalès. Les lliçons duren una hora i tenen lloc els dissabtes. La formació va començar el 12 de setembre i durarà diversos mesos. A més, és completament gratuïta.


més informació
Un milió d'infants entra al mercat de la prostitució cada any
22 set. 20:

"Vaig acabar en la prostitució per poder menjar", diu Habba, avui una jove de Sierra Leone que explica com va escapar de casa sent menor d'edat a causa dels abusos i la violència de la seva llar. Habba va viure al carrer durant tres anys, on la van pegar, abusar d'ella ... En l'actualitat viu la seva segona oportunitat gràcies al projecte Girls Shelter + que té en marxa Missions Salesianes a Sierra Leone. El seu testimoni és el de molts altres nens, nenes i joves que per la pobresa, la manca d'educació, la violència, la desestructuració familiar ... es converteixen en víctimes d'explotació i tràfic de persones.


més informació
Reunió de les Delegacions de Missions de Catalunya
18 set. 20:

El dijous 17 de setembre va tenir lloc la reunió de treball, de forma telemàtica, de les Delegacions de Missions dels Bisbats amb seu a Catalunya, amb la participació del Director Nacional d’OMP, D. José María Calderón que presentà els treballs i materials d'OMP amb suggeriments de difusió dintre del nou context que vivim fruït de la pandèmia.


més informació
La Delegació de Pastoral de Joves del Bisbat de Lleida ha presentat el nou calendari d'activitats del curs 2020/2021
16 set. 20:

Jesús, un dels responsables de la delegació explica que "aquest any hem plantejat activitats, que esperem que tirin endavant malgrat la pandèmia". Jesús afegeix que "aquest any introduïm una activitat que es diu Cinefòrum, es tracta d'aplegar-nos tots els moviments i grups de parròquies, fer un cinefòrum i comentar la pel·lícula".


més informació
Els religiosos de l'Índia alimenten dues mil persones al dia
16 set. 20:

Un grup intercongregacional de religioses de Bangalore, (a l'estat de Karnataka, al sud de l'Índia) ha posat en marxa un programa de seguretat alimentària, aconseguint proporcionar el suport diari de 2000 persones pobres, afectades per la greu crisi econòmica que està sacsejant el país a causa de la pandèmia de la Covid-19.


més informació
Itàlia acull el festival "Espiritualitat de Torí" dedicat a la respiració
14 set. 20:

Reunions, debats i comparatives estan programades per a la 16a edició del festival que comença el 24 de setembre. Una iniciativa que també és un recordatori del moment de la pandèmia que s'està experimentant.


més informació
Vatican News prega pels que més pateixen
9 set. 20:

Olles populars per als més necessitats a Paraguai, atenció als malalts de COVID-19 a l'Hospital Dr. Arnulfo Arias Madrid situat a la Ciutat de Panamà, oracions davant la crisi que pateix el poble veneçolà i el missatge d'un sacerdot de la Diòcesi de Carora: són alguns dels testimonis que comparteixen els oients de Vatican News enviats a través del seu número de WhatsApp. I tu ... Com vius aquesta pandèmia?


més informació
Sudan del Sud: Salesians i Jesuïtes al costat dels refugiats
8 set. 20:

La pandèmia no atura el treball dels sacerdots al país africà més jove. L'ajuda material, el consol espiritual i les iniciatives de formació per a infants i joves donen una segona oportunitat als desplaçats que fugen de la guerra i la violència.


més informació
Alliberen les religioses segrestades a Moçambic
7 set. 20:

Les dues germanes de la congregació de Sant Josep de Chambéry segrestades el 12 d'agost passat a Mocímboa da Praia (Moçambic) han estat alliberades. Així ho ha anunciat aquest, 6 de setembre, Mons. Luiz Fernando Lisboa, bisbe de Pemba. "Les germanes - assenyala el Bisbe en una nota enviada a l'Agència Fides - estan sanes i salves. Les nostres Inês i Eliane, que treballen a la parròquia de Mocímboa da Praia, després de vint dies passat en captivitat, estan de tornada entre nosaltres".


més informació
El Peu del Romeu de Lleida, plató pel documental "The journey of St. Ignatius"
4 set. 20:

La capella del Peu del Romeu al carrer Major de Lleida, seu de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, ha servit de plató d’un equip de rodatge internacional que s’ocupa de la gravació del documental “The Journey of St. Ignatius” (El camí de Sant Ignasi), impulsat per la Companyia de Jesús i dirigit per l’escriptor romanès Ferenc Tolvaly. El treball serà presentat el maig de 2021 al Vaticà, amb motiu dels 500 anys de la vinguda de Sant Ignasi de Loyola a Catalunya i serà distribuït per les comunitats de Jesuïtes del món.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.