Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L’enriquiment del diàleg interreligiós
31 jul. 19:

L’Alba Tarroc és una persona interessada per la diversitat religiosa i el diàleg interreligiós, que ha treballat a l'AUDIR i a la Fundació Migra Studium. Actualment, és tècnica a l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura, un projecte de l’Ajuntament de Barcelona que treballa per afavorir el reconeixement de la diversitat cultural de la ciutat. L’Alba considera que el catolicisme té “una responsabilitat més gran en el treball pel diàleg interreligiós en ser la religió majoritària”, però que “encara hi ha una mica de reticència a deixar anar part de la preeminència que ostenta”.


més informació
500 joves d'escoles jesuïtes realitzen voluntariat d'hivern a Uruguai
31 jul. 19:

Uns 500 estudiants de col·legis jesuïtes de diferents països van destinar una setmana de les seves vacances al "Pachacuti 2019" per servir a les comunitats necessitades d'Uruguai.


més informació
Nova superiora general de les Mares Escolàpies
30 jul. 19:

A Nemi (Itàlia) s'està celebrant el 27è capítol general de les Mares Escolàpies que iniciat el 8 de juliol conclourà el 13 d'agost. En la sessió del 23 de juliol va ser escollida la nova congregació general, com denominen a les màximes autoritats de l'institut. La Superiora general serà la mare Assumpció Pérez García, qui succeirà a l'actual, mare Divina García Calzada.


més informació
Mor el salesià coadjutor Lluís Carol Soler
29 jul. 19:

L’Inspector de Bolívia, el salesià Javier Ortiz comunicava la mort del salesià Lluís Carol i Soler a trenc d’alba del matí del 25 de juliol, festivitat de l’Apòstol Sant Jaume.


més informació
Es publica un nou llibre sobre la Divina Misericòrdia
26 jul. 19:

S’ha publicat recentment en format digital i físic el llibre "Divina Misericòrdia, confiar en la misericòrdia de Déu avui", autopublicat a Amazon per l'autor Josep Àngel Colomés (Solsona, 1981). Aquesta llibre, mitjançant 60 breus capítols, pretén animar i formar el lector cristià amb reflexions sobre la Divina Misericòrdia, l'Eucaristia, l'adoració al Santíssim i la confessió. Tot dins de la lògica Misericòrdia, Eucaristia, Misericòrdia… per rebre la misericòrdia de Déu, viure-la i després portar-la als altres.


més informació
Mor el P. Leocir Pessini, superior general dels pares Camils
25 jul. 19:

Durant la nit del 24 de juliol, el pare Leocir Pessini, superior general de l'Orde de Clergues Regulars Ministres dels Malalts (pares Camils), ha mort al Brasil als 64 anys, com a conseqüència de l'empitjorament d'una greu malaltia. "He donat tota la meva vida a l'Orde", va expressar als seus germans abans de morir.


més informació
El Centre Pastoral Oblates acull el segon camp de treball d’estiu
22 jul. 19:

Per segon any consecutiu en el Centre Pastoral Oblates, que acull diversos projectes impulsats per la Delegació diocesana de pastoral familiar com la Llar Natalis, una dotzena de joves voluntàries d’entre 15 i 17 anys procedents de Barcelona i Madrid realitzen des del passat dia 15 de juliol aquest camp de treball.


més informació
Pau Vidal: "Seguir acompanyant les persones migrants i refugiades, ara des d’aquesta riba del mediterrani”
22 jul. 19:

Després de sis anys de treball amb el Servei Jesuïta als Refugiats a l’Àfrica, a partir del proper mes de setembre el jesuïta Pau Vidal s’incorpora a la Fundació Migra Studium de la Companyia de Jesús a Barcelona per coordinar el projecte CIE i el treball que fan el grup de voluntaris que visiten i acompanyen persones que es troben al Centre d’Internament d’Estrangers de Zona Franca.


més informació
X Assemblea General dels Seglars Claretians
19 jul. 19:

Aquesta setmana s’està celebrant la X Assemblea General del moviment internacional dels Seglars Claretians. La trobada es fa Medellín, Colòmbia. És una trobada de reflexió i propostes de treball, de fraternitat i en la que es farà l’elecció del Consell Mundial per als propers anys.


més informació
Itàlia- Migrants: també els scalabrinians recolzen la crida de les clarisses i carmelites
17 jul. 19:

Les Germanes Missioneres de Sant Carles Borromeo (Scalabrinianes) donen suport a la crida de les clarisses i carmelites enviat al president de la República Italiana, Sergio Mattarella, i al primer ministre, Giuseppe Conte, l'11 de juliol passat. En el text, les monges expressen la seva "preocupació per la difusió a Itàlia de sentiments d'intolerància, rebuig i discriminació violenta contra els migrants i refugiats que busquen acollida i protecció a les nostres terres".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.