Diumenge, 11 d'Abril de 2021
Sant Estanislau, bisbe i màrtir
  • Mor el bisbe de Bafatà, primer bisbe missioner brasiler d'un territori de missió fora del Brasil
  • Batudes militars en esglésies i temples de Myanmar
  • Màrtirs de Quiché, Guatemala: "Denúncia valenta d'un sistema de mort"
  • El Síndic de Greuges recomana d’investigar la presència de l’extrema dreta en els cossos de seguretat
  • Reelegida Juliana Kinzaza com a priora de les Carmelites de Vilafranca del Penedès
  • Els bisbes catalans parlen del diumenge de la divina misericòrdia
  • Comencen les obres de neteja i restauració de la façana principal de la Catedral de Tortosa
  • Francesc Xavier Ciuraneta, bisbe de Lleida, i el conflicte de la Franja
  • Utopies reals. Construint una nova economia centrada en les persones
  • Papa Francesc: Les finances al servei del bé comú

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Guinea Bissau: Mor el bisbe de Bafatà, primer bisbe missioner brasiler d'un territori de missió fora del Brasil
9 abr. 21:

"Avui és urgent reconstruir la persona, el cor del poble, perquè la gent pateix psicològica i espiritualment, a més de per la pobresa. Cal promoure la reconciliació i la pau. Bafatà és una regió habitada per molts musulmans, per la qual cosa és necessari el diàleg per treballar junts". Amb aquestes paraules, en una entrevista concedida a l'Agència Fides, José Pedro Carlos Zilli, bisbe de Bafatà, a Guinea Bissau, descrivia la situació de la diòcesi, llavors recentment formada, a l'hora d'assumir el seu nou càrrec.


més informació
Un any de pandèmia: menys salut i més desigualtat
7 abr. 21:

Salvar vides ha estat el repte per als Missioners Salesians a tot el món durant aquest any de pandèmia. Més d'11 milions de persones de 121 països han sobreviscut gràcies a les seves iniciatives. "Programes de sensibilització sobre la malaltia, distribució d'aliments i de kits d'higiene han estat les activitats que ens han ocupat aquest últim any, fonamentalment", explica Eusebio Muñoz, director de Missions Salesianes.


més informació
Dos cursos en línia de formació missionera: "Formació per a la missió" i "Fonts bíbliques per a la missió"
7 abr. 21:

S'han obert les inscripcions per a dos cursos en línia organitzats pel Centre Cultural Missioner (CCM) de la Conferència Nacional de Bisbes del Brasil (CNBB) dedicats a la formació per a la Missió i les fonts bíbliques. Els cursos se celebraran aquest abril i estan dirigits a sacerdots, diaques, religiosos i religioses, seminaristes i agents de pastoral de tot el Brasil.


més informació
Etiòpia: Nou projecte missioner per apropar als joves que no pertanyen a les comunitats cristianes de la Prefectura Apostòlica de Robe
31 mar. 21:

La creació d'un laboratori d'informàtica i l'activació de cursos de computació per a joves de la comunitat cristiana de Dodola és l'objectiu d'un projecte d'Stefano Ferraretto, fidei donum de la diòcesi de Pàdua que actualment treballa a Dodola. Stefano està a càrrec del projecte juntament amb Guyye, coordinador de la part social de l'àrea pastoral d'Adaba i feligrès de la comunitat de Dodola.


més informació
"Sant Romero del Món": una sèrie infantil per recordar el sant salvadorenc
31 mar. 21:

Vatican News comparteix la sèrie animada de tres capítols, sobre la vida, el pensament i la santificació de Monsenyor Romero, dirigida especialment al públic infantil, però també per a totes les famílies; ja que realitza un recorregut breu pel camí que va portar al màrtir Óscar Arnulfo Romero, "en ser considerat el més universal dels salvadorencs".


més informació
Les Germanes Hospitalàries i els Germans de Sant Joan de Déu proposen viure la Pasqua Hospitalària 2021 en línia amb el lema "Tots som un amb els altres"
31 mar. 21:

Un any més, les Germanes Hospitalàries i els Germans de Sant Joan de Déu ens proposen viure la Pasqua Hospitalària en comunitat per compartir el misteri del Tríduum Pasqual a través de la pregària i la reflexió. Igual que l'any passat, la situació ocasionada per la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a celebrar les trobades de manera virtual.


més informació
Més de 7.000 persones ho han perdut tot en l'incendi de la comunitat de Susan's Bay
29 mar. 21:

"Ho hem perdut tot. Vam sortir el més ràpid que vam poder quan vam escoltar els crits de foc, foc! Som al carrer, sense menjar des d'aquest dia i sense saber on anar perquè cuido a la meva àvia que és molt gran", assegura Yaikain, una de les joves acollida a Don Bosco Fambul després de l'incendi del barri de Susan's Bay dimecres, 24 de març passat, i que, com centenars de menors, necessita ajuda urgent.


més informació
25è aniversari del segrest dels set monjos de Tibhirine, a Algèria
26 mar. 21:

Aquest divendres 26 de març es compleix el 25è aniversari del segrest dels set monjos de Tibhirine, a Algèria, l'assassinat es va anunciar dos mesos després, el 21 de maig de 1996. La beatificació dels monjos el 2018, juntament amb la d'altres 12 religiosos cristians màrtirs de la guerra civil algeriana, va tornar a posar en relleu la força del seu compromís amb la població local.


més informació
Els missioners espanyols testimonien el valor de la vida fins al final
23 mar. 21:

El director estatal de les Obres Missionals Pontifícies d'Espanya, el P. José María Calderón, davant l'aprovació, el dijous 18 de març passat, de la Llei d'Eutanàsia a l'Estat espanyol, ha publicat una declaració en la qual afirma, entre d'altre aspectes, que "és una pena que, en el nostre món desenvolupat, amb molts més mitjans materials i sanitaris, la vida de la persona no mereixi ser cuidada fins al final, i es decideixi -com si nosaltres tinguéssim la clau de la vida i de la mort- quan la vida d'un malalt ja no té valor o sentit".


més informació
Els claretians de l’Índia tiren endavant l’espai educatiu per als Dàlits
23 mar. 21:

El Centre Educatiu per als Dàlits a la població de Nadar (Tamil Nadu, Índia) ja és una realitat. L’ONG dels missioners claretians a Catalunya i col·laboradora del projecte, Enllaç Solidari, agraeix a totes les persones i entitats l’ajuda que ho ha fet possible. Des de l’Índia també s’han fet arribar les mostres d’agraïment pel suport que se’ls ha ofert.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 8 d'abril fins dijous, 6 de maig

Iniciació a la Bíblia per a aquells que l’obren per primera vegada, per José Manuel Andueza.

Hora: de 19:00 a 20.30 h
 
Lloc: Cristianisme i Justícia (Carrer de Roger de Llúria 13, Barcelona)

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.