• Ministeris eclesials per a les dones
  • Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
  • Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
  • La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
  • Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
  • La Pastoral d'Escolta de l'Arquebisbat de Lima atén més de 2.600 trucades
  • Escrits dominicals dels bisbes catalans
  • Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
  • Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
  • V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
15 gen. 21:

Els bisbes d'Estats Units celebraran els dies 23 i 24 de gener la tradicional col·lecta per a Amèrica Llatina, un signe de solidaritat que porta més de 50 anys celebrant-se. La tradicional col·lecta per a Amèrica Llatina, patrocinada per la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units a través de la seva Subcomissió especial, se celebrarà els dies 23 i 24 de gener, el quart cap de setmana de gener.


més informació
Jornada de la Infància Missionera: "L'Església exerceix un paper de mare, pare i família de molts infants al món"
15 gen. 21:

"Volem conscienciar els espanyols, especialment als infants, que vivim en una gran família, i no podem ser indiferents a les necessitats dels altres per estar lluny", ha afirmat José María Calderón, director estatal d'Obres Missionals Pontifícies (OMP) presentant la Jornada de la Infància Missionera, que se celebra a l'Estat espanyol aquest diumenge 17 de gener, amb el lema "Amb Jesús a Natzaret, som família!".


més informació
Cardenal Filoni, davant el viatge del Papa a l’Iraq: «la seguretat la garantiran els ciutadans»
13 gen. 21:

Aquesta setmana el reportatge de Rome Reports mostra la importància de no abandonar els altres, sinó resistir tot i les circumstàncies i quan els vulnerables més ho necessiten. Ho explica partint de l’any 2003, quan va començar la Segona Guerra del Golf. Segons el prestigiós mitjà vaticanista, en aquell moment de conflicte quan la seguretat perillava, «la majoria dels països van retirar els seus ambaixadors de Bagdad. El Vaticà, que sempre es va oposar a la guerra, va decidir que el nunci que hi havia destinat a l’Iraq, s’hi quedés i resistís els bombardejos americans».


més informació
“La meva font d’esperança és Jesús encarnat en els immigrants”
11 gen. 21:

La Maria Dolores Cabello és religiosa de la congregació de les Filles de Jesús (Jesuïtines), fundada a Salamanca l’any 1871 i dedicada principalment a l'educació cristiana dels joves, d'acord amb l'espiritualitat jesuïta. Fa uns anys, la M. Dolores va rebre l’enviament del provincial de la comunitat per anar a servir a Alcarràs (el Segrià), on diversos immigrants arriben buscant feina. Allà col·labora amb Càritas i atén els més vulnerables. Per a la M. Dolores, “la seva vocació com el millor obsequi després del regal de la vida”.


més informació
"El Casal Loiola és sobretot un lloc des d’on sortir al món"
11 gen. 21:

Xavier Sagrera i Lucia Ortín s’han incorporat, a principis d’aquest curs, com a president i vicepresidenta del patronat del Casal Loiola, prenent el relleu de Juan Mezo i Juan Raduà, que han ocupat aquests càrrecs respectivament durant els últims anys.


més informació
Les Obres Missionals Pontifícies celebren el Dia de la Infància Missionera
7 gen. 21:

"Aquest any el Secretariat Internacional de l'Obra Pontifícia de la Infància Missionera ha proposat a totes les direccions nacionals, com a tema comú per a l'any 2021, el testimoni", explica la secretària general, la Germana Roberta Tremarelli.


més informació
L'Església catòlica a Costa d'Ivori en marxa cap a la celebració del 125è aniversari de la seva evangelització
7 gen. 21:

"El 24 de gener de 2021 marcarà la cloenda solemne de les celebracions del 125è aniversari de l'evangelització del nostre país i la clausura de la 117a Assemblea Plenària de la Conferència de Bisbes Catòlics de Costa d'Ivori (CECI), que se celebrarà a la catedral de Saint Esprit a Mockeyville a la diòcesi de Grand-Bassam" així ho ha anunciat, el 5 de gener, el P. Emmanuel Wohi Nin, secretari general de la CECI.


més informació
Se celebra el Dia del Catequista Nadiu
4 gen. 21:

Aquest dimecres 6 de gener, solemnitat de l'Epifania del Senyor, l'Església celebra el Dia del Catequista Nadiu i de l'Institut Espanyol de Missions estrangeres (IEME). Sota el lema "Perquè tots tinguin vida", es recorda als veritables protagonistes de l'evangelització a les Esglésies de missió.


més informació
"Alef 2.0", un nou disc de música cristiana del cantautor Antoni Rodríguez
30 des. 20:

El cantautor Antoni Rodríguez acaba de publicar un CD de música cristiana amb el títol "Alef 2.0". Vol ser instrument de vocació de compartir la fe a través de la música i la música a través de la fe, sensibilitzar, reflexionar i pregar en la realitat complexa en la que vivim. Seguidament l'autor d'aquest projecte ens explica més detalls en declaracions a FLAMA.info. 


més informació
El compromís de l'Església a Indonèsia amb l'educació: una "llarga marxa" pels docents precaris
29 des. 20:

"Els fons que estem recaptant durant aquest període nadalenc es destinaran no només als mestres catòlics sinó a tots els mestres que ho necessitin: en el moment en el qual celebrem el naixement i la presència de Jesucrist, volem fer una ofrena a la vida vulnerable de professors precaris i realitzar un impuls col·laboratiu de l'Església per expressar la seva empatia pels més necessitats". Així ho explica Anita Lie, professora de la Universitat Catòlica Widya Mandala de Surabaya, il·lustrant la "Llarga Marxa de la Caritat" (Charity Run) organitzada per Càritas Indonèsia amb el suport de tota l'Església catòlica indonèsia.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.