Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L’Editorial Claret publica la Lectio Divina Pasqua 2019, un mètode per acostar-se a la Paraula de Déu, de Josep Roca
10 abr. 19:

L’Editorial Claret acaba de publicar la Lectio Divina Pasqua 2019 de Josep Roca. La Lectio Divina és una lectura amb esperit de pregària amb la Bíblia. És un mètode per acostar-se a la Paraula de Déu i endinsar-se millor en el seu significat a través d’una lectura orant de la Paraula.


més informació
Mn. Joan Soler: "L'Àfrica m'ho ha donat tot"
9 abr. 19:

Una trentena de joves i animadors de l’arxidiòcesi de Tarragona van participar el divendres, dia 5 d’abril, en el Set de Déu (7d10), un espai de pregària i formació impulsat per la Delegació diocesana de pastoral de Joventut.


més informació
Rwanda- 25 anys després del genocidi: la missió és la "veritable trobada amb Jesucrist"
8 abr. 19:

"Quan l'Evangeli no ha arribat a les profunditats del cor, no ha transformat l'home des de les profunditats, quan ha estat només en la superfície, perquè ha estat sempre interpretat en termes materials, de prosperitat o de miracles, un país pot ser gairebé un 90% cristià, com en el cas de Rwanda, pot tenir esglésies plenes de vida, però al mateix temps acabar amb homes i dones despietats disposats a matar-se amb matxets", va dir el pare Donald Zagore, teòleg, missioner de la Societat de Missions africanes (SMA), a l'Agència Fides, reflexionant sobre el 25è aniversari del genocidi rwandès, que va ocórrer el 1994.


més informació
A cinc anys del seu assassinat a Homs, una pel·lícula recorda al pare Frans Van der Lugt
4 abr. 19:

El proper 7 d'abril es compleixen cinc anys de l'assassinat del pare Frans van der Lugt, sacerdot jesuïta holandès assassinat a Homs durant la guerra siriana.


més informació
Viacrucis extrem: de 40 a 133 quilòmetres a peu, de nit
3 abr. 19:

Durant la Quaresma i sobretot el Divendres Sant milions de catòlics en el món participen del rés del viacrucis, ja sigui dins el temple o pels carrers dels pobles i ciutats. Però a Polònia una iniciativa proposa fer d'aquesta devoció un autèntic sacrifici corporal, portant-ho a l'extrem: fer del viacrucis un pelegrinatge a peu pel camp, de nit, en absolut silenci i amb més de 900 rutes de 40 a 133 quilòmetres d'extensió.


més informació
Perú: Els bisbes demanen investigar la mort d'un religiós britànic de La Salle
3 abr. 19:

La Conferència Episcopal del Perú, a través d'un comunicat rebut per l'Agència Fides, informa sobre la mort del germà Paul McAuley, membre de l'Institut dels Germans de les Escoles Cristianes (La Salle).


més informació
Un monjo que fa classes en un poble remot de Kènia, millor professor del món
29 mar. 19:

El monjo franciscà i professor de ciències Peter Tabichi, que fa classes en un poble remot del nord de Kènia, ha estat guardonat amb el Global Teacher Prize, que atorga la Fundació Varkey. Un premi conegut com "el Nobel de l'educació", dotat amb un milió de dòlars i que distingeix el millor professor del món.


més informació
Jesuïtes: Memòria 2018 de la campanya Hospitalitat
28 mar. 19:

L’any 2018 ha estat de nou un període de construcció i promoció d’una cultura de solidaritat i hospitalitat. Inspirats pels quatre verbs del papa Francesc per a les persones migrants i refugiades –acollir, promoure, protegir i integrar-, hem caminat per tercer any en la lluita per la justícia social, l’acollida i la inclusió d’aquestes persones, des de l’experiència de les obres jesuïtes als diferents àmbits d’actuació (cooperació, acollida, sensibilització i incidència).


més informació
Pack ignasià: Vetlla a Montserrat i pelegrinatge a Manresa
26 mar. 19:

El dissabte 23 de març passat a la tarda una cinquantena de pelegrins amarats d’experiència ignasiana van arribar a Manresa. La nit anterior s'havien trobat a Montserrat per reviure la vetlla d’armes en la que Iñigo López de Loiola va ser transformat en el pelegrí boig per Nostre Senyor Jesucrist.


més informació
Sor María Juliana Calvo, de Mallorca Missionera, testimoni de la tragèdia del cicló a Moçambic
26 mar. 19:

El cicló Idai està deixant al seu pas una estela de mort i destrucció, i les peticions d'ajuda es multipliquen. A Moçambic, on Idai ha desencadenat tota la seva força, els morts podrien superar el miler, segons fonts oficials, i els danys, a hores d'ara, són incalculables. Les pluges no s'aturen i amb elles augmenta el nombre d'edificis i infraestructures destruïts.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.