• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Turisme d'Israel visitarà la Basílica de la Mare de Déu de la Mercè
22 set. 21:

Turisme d'Israel serà el proper 24 de setembre, Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, a la Basílica de la patrona de Barcelona, per oferir a tots els feligresos que assisteixin a les misses un obsequi petit. Es tracta d'un ventall per suportar millor el clima càlid que encara ofereix la capital catalana al setembre.


més informació
S'estrena la pel·lícula ‘Claret’ als cinemes
21 set. 21:

El proper divendres 24 de setembre s’estrena la pel·lícula Claret. Un relat contemporani, simbòlic i artístic del pare Claret del segle XXI. La pel·lícula es podrà anar a veure al cinema Verdi de Barcelona i al Multis de Bilbao entre d’altres.


més informació
Més de 30 anys de missió claretiana al Brasil
15 set. 21:

Fa poc més de trenta anys es va crear a Guajará-Mirm el Centro Despertar. Una iniciativa dels Claretians de Catalunya presents en aquesta ciutat de l’Amazònia brasilera, fronterera amb Bolívia. Aleshores el pare claretià Joan Font era el responsable de la Pastoral Juvenil.


més informació
La Jornada Nacional de la Justícia de l'Índia serveix per recordar el jesuïta Stan Swamy
30 jul. 21:

En celebrar la "Jornada Nacional de la Justícia" aquest dimecres 28 de juliol passat, els ciutadans indis de religió cristiana i d'altres comunitats de fe han recordat i rendit un gran homenatge a la P. Stan Swamy, el jesuïta, defensor dels tribals detingut a l'octubre de 2020 per falses acusacions de "sedició" i que va morir el 5 de juliol en estat de detenció, a l'espera de judici, en un hospital de Mumbai, a l'oest de l'Índia. El jesuïta va passar més de 35 anys treballant per la justícia i el benestar dels tribals a Jharkhand, a l'est de l'Índia.


més informació
P. Armanino, missioner: "Les dones de Níger resen perquè el sol no es pongui, perquè de nit ataquen els jihadistes"
27 jul. 21:

"Les dones de la comunitat resen perquè el sol no es pongui, perquè la llum es quedi el major temps possible, perquè ara tenen por de la foscor", diu a l'Agència Fides el P. Mauro Armanino, missioner de la Societat de Missions Africanes (SMA) de Níger.


més informació
34 nous sacerdots del Vietnam seran missioners 'fidei donum' en altres territoris
26 jul. 21:

"És un dia de gran alegria, un dia de gran benedicció a la Diòcesi de Vinh, que se n'alegra pels 34 nous sacerdots que seran missioners "fidei donum", allà on el Senyor els cridi per anunciar i testimoniar l'Evangeli": així ha presentat Alphonso Nguyen Huu Long, bisbe de Vinh (Vietnam), la Missa d'ordenació sacerdotal que ha presidit a la diòcesi de Vinh aquest 25 de juliol passat.


més informació
L'educació és la clau del desenvolupament a Costa d'Ivori
21 jul. 21:

"Repensar l'entorn escolar ivorià és necessari per oferir a les joves generacions una educació de qualitat i aquest és precisament l'objectiu de l'Assemblea General de l'Educació Nacional i l'Alfabetització inaugurada el dilluns 19 de juliol passat pel primer ministre, Patrick Achi". Així ho escriu a l'Agència Fides el pare Donald Zagore, teòleg ivorià de la Societat per les Missions Africanes, parlant sobre la iniciativa.


més informació
Joves de l'Amazònia participen en un esdeveniment de l'economia del papa Francesc
15 jul. 21:

Aquest dijous, 15 de juliol, comença la primera de les quatre MasterClass relacionades amb la producció agroalimentària i energètica. Participen en l'esdeveniment com expositores, Ingrid Neuque, del poble mhuysqa de Colòmbia i Patricia Gualinga quítxua, de Sarayaku, Equador. Se centra novament l'atenció a la Trobada Mundial de Joves Economistes i empresaris de l'Economia de Francesc que tindrà lloc el proper mes d'octubre.


més informació
El Domund se celebrarà el proper 24 d'octubre
13 jul. 21:

L'Equip de Comunicació del Servei Interdiocesà de Missions amb seu a Catalunya acaba de publicar aquest dimarts, 13 juliol, un escrit amb motiu de l'estiu i de les vacanes, en el qual ens recorda que la vida missionera no s'atura.


més informació
Els Missioners Camils a primera línia per donar respostes concretes a una població haitiana en descontrol total
9 jul. 21:

Aquest dijous, 8 de juliol, s'ha difós, a la premsa local, la notícia que la policia d'Haití ha matat quatre "mercenaris" i ha detingut dos, considerats responsables de l'emboscada que va costar la vida a l'expresident Jovenel Moise.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.