Divendres, 18 d'Octubre de 2019
Sant Lluc, evangelista
  • XV Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa
  • Els bisbes de Costa Rica donen suport a la iniciativa "40 dies per la vida" en contra de l'avortament
  • Monsenyor Auza a l'ONU: "El futur de la humanitat està en l'actual generació"
  • "Val la pena viure la fe de l'Església?"
  • Papa Francesc: "Un evangelitzador afavoreix la trobada dels homes amb Déu"
  • Juan de la Rubia inaugura aquest dissabte el VII Festival Internacional d’Orgue de Poblet
  • El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, guanya el premi Abat Marcet
  • El Concurs Bíblic de Catalunya arriba a la 35a edició
  • Sínode: "Els laics són el cor de l'Església"
  • Els bisbes parlen del Domund

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Jornada del Domund: 81 missioners mallorquins desenvolupen la seva tasca a tot el món
17 oct. 19:

Les parròquies de Mallorca dedicaran aquest diumenge oracions i realitzaran col·lectes especials amb motiu de la celebració del Diumenge Mundial de Propagació de la Fe (DOMUND). El lema enguany és "Batejats i enviats", i suposa la culminació del Mes Missioner Extraordinari convocat per al papa Francesc aquest mes d'octubre, als cent anys del gran document missioner de Benet XV Maximum illud.


més informació
Click to Pray eRosary: Rosari intel·ligent per pregar per la pau
16 oct. 19:

La Xarxa Mundial de Pregària del Papa ha introduït una nova forma d'involucrar els joves en una oració tradicional: un rosari intel·ligent. Funciona amb una aplicació i ofereix un valuós contingut religiós i té com a objectiu pregar per la pau al món.


més informació
El valor i l’originalitat del pare Claret en l’evangelització a Catalunya
15 oct. 19:

La història de l’evangelització de l’Església a Catalunya no s’entendria sense l’aportació del pare Claret. Obertura a la predicació, estratègia comunicativa, proximitat i disposició a treballar en xarxa són la base del seu estil missioner. En va parlar dissabte a Barcelona el director del Centre d’Espiritualitat Claretiana, Carlos Sánchez, a la conferència ‘Les missions populars del P. Claret a Catalunya. Un camí d’evangelització en temps de crisi’.


més informació
L’Editorial Claret presenta "Suport. Per a viure la pregària", una guia propera als joves que volen seguir descobrint i construint una fe jove-adulta
15 oct. 19:

El Casal Loiola, situat al carrer Balmes número 138 de Barcelona, serà l’escenari, el proper dijous dia 17 d’octubre a les 19.30h, de la presentació del llibre "Suport. Per a viure la pregària", un llibre que cuida la dimensió espiritual i ens convida a la pregària i a la meditació.


més informació
Aquest any el Domund s’emmarca en el Mes Missioner Extraordinari
11 oct. 19:

En arribar la Jornada del Domund (20 octubre) que aquest any celebrem en el marc del Mes Missioner Extraordinari convocat pel papa Francesc, tots els cristians som convidats a viure el nostre compromís de batejats.


més informació
Un festival per celebrar el 125è aniversari de l'evangelització de Costa d'Ivori
11 oct. 19:

L'Església Catòlica a Costa d'Ivori s'està preparant per celebrar el 125è aniversari de l'evangelització del país. El 28 d'octubre de 1895, els pares Alexandre Hamard i Emile Bonhomme, -la primera Societat per les Missions Africanes (SMA) -, van arribar a Grand-Bassam, al sud-est de Costa d'Ivori. Ràdio Espoir, la ràdio diocesana de la ciutat de Grand Bassam, organitzarà del 19 al 20 d'octubre del 2019 al Palau de la Cultura a Treichville el primer festival de lloança i adoració titulat "Festi Eclat 2019".


més informació
150 anys de missió de les escoles catòliques a Jordània
9 oct. 19:

Amb la presència del viceprimer ministre jordà Marwan Moasher, del vicari patriarcal del Patriarcat Llatí de Jerusalem, monsenyor William Shomali i del patriarca llatí emèrit, monsenyor Fouad Twal, les escoles catòliques del Patriarcat van celebrar el 150è aniversari de l'inici de la seva aventura a les terres que avui governa el Regne Hachemita. La cerimònia del 150è aniversari de la fundació de les primeres escoles catòliques a les terres més enllà del riu Jordà, va tenir lloc el dissabte 5 d'octubre a Amman, al Centre de Nostra Senyora de la Pau.


més informació
Estudiants de tot el món participaran de la IV Trobada Mundial de Joves a Ciutat de Mèxic
9 oct. 19:

Entre el 28 i el 31 d'octubre més de 200 joves es reuniran en la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT a Ciutat de Mèxic.


més informació
Omella: «La URL ha de ser l’ànima de la societat amb valors de fraternitat i esperança»
8 oct. 19:

Amb motiu de l’inici de curs, la Universitat Ramon Llull (URL) ha celebrat l’acte inaugural. Enguany, ha tingut lloc a la Salle, on s’han reunit els membres del patronat i del professorat, així com alguns dels alumnes per fer balanç del curs anterior i plantejar alguns dels reptes de la Universitat. Prèviament a l’acte acadèmic, l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella ha celebrat la missa al Santuari de Santa Maria de Valldonzella.


més informació
Els docents de religió enceten el nou curs
3 oct. 19:

El Secretariat diocesà d'Educació Catòlica ha iniciat un nou curs 2019-2020 amb una trobada amb els docents de religió de les escoles públiques i concertades. Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona, va assistir-hi per participar d’un breu col·loqui i presidir la tradicional Missa d’enviament dels professors. Aquesta vegada, el punt de trobada va ser l’Hospitalet de Llobregat. A l’Auditori La Torrassa, va tenir lloc un col·loqui motivacional, on van parlar Paz García-Faria i Jaume Capella, dos professors de l’escola pública.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 17 D'OCTUBRE

INAUGURACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 2019-2020 DE L’INSTITUT “SANT FRUCTUÓS” DE TARRAGONA. Eucaristia presidida per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona i lliçó inaugural sobre “La misión universal en el dinamismo de la Iglesia local: un paradigma para la actividad pastoral”. Organitza: Institut Superior de Ciències Religioses “Sant Fructuós”. A càrrec del: Dr. Eloy Bueno de la Fuente, doctor en Missionologia per la Universitat Urbaniana de Roma. Lloc: Centre Tarraconense “el Seminari”, c. Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: a les 18.30 h, Eucaristia a la Capella del Seminari; a les 19 h, acte d’inauguració a l’Espai Catedral.

CONFERÈNCIA AMB EL TEMA “APRENDRE A MIRAR AMB ALEGRIA”. A càrrec de: Mn. Simó Gras, plebà de Montblanc. Lloc: parròquia de Sant Joan Baptista, Reus. Hora: 20 h        

DISSABTE, 19 D'OCTUBRE

TROBADA INTERDIOCESANA “EL TREN MISSIONER”. Acte inserit en el Mes Missioner Extraordinari. Organitzen: Cristians Sense Fronteres i delegacions diocesanes de missions de Catalunya. Lloc: Monestir de Santa Maria, Montserrat. Hora: 9.30 h

DIMECRES, 23 D'OCTUBRE

PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ: RELIGIÓ A L'ESCOLA. Comptarà amb la participació de diverses personalitats, entre les quals en destaquen el Sr. Marcel·lí Joan, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Heràndez i Serret, director del Grup de Treball Estable de Religions (GTER), i el Sr. Mohamed el Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), entre d'altres. Lloc: Facultat de Dret (UB). Aula Magna. Hora: 19.00 h

DISSABTE, 26 D'OCTUBRE

SESSIÓ DE BIOÈTICA DE LA SECCIÓ DE GINECOLOGIA DE METGES CRISTIANS DE CATALUNYA SOBRE EL PROBLEMA PSICOLÒGIC QUE DEIXA L'AVORTAMENT VOLUNTARI. "Síndrome postaborto, una realidad incómoda". Els ponents seran la Dra. Montse Lafuente, psiquiatra, i Teresa Lamarca, coordinadora de projecte Raquel. Posteriorment hi haurà un col·loqui i l'assessorament ètic-moral de Mn. Joan Costa, consiliari. Lloc: C/ Calàbria, 273-275, entresòl 4a, Barcelona. Hora: De 10.30 h a 13.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.