Dijous, 13 de Desembre de 2018
Santa Llúcia, verge i màrtir
  • Kenya: Sacerdot assassinat en un atracament a mà armada
  • El tradicional Concert de Sant Esteve reunirà la família coral de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau
  • No a la confiscació de propietats eclesiàstiques a Israel
  • Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
  • Mn. Manuel Claret rep un homenatge pòstum sis mesos després de la seva mort
  • Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
  • El 36% de persones de la Diòcesi de Barcelona viuen dificultats relacionades amb l’exclusió residencial
  • “Un jutge no pot obligar a l’alimentació forçada”
  • El bisbe de Solsona dona suport als dejunis els divendres en solidaritat amb els presos en vaga de fam
  • Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Una immersió ignasiana per enfortir vocació i missió
12 des. 18:

Aquesta setmana ha finalitzat una nova edició de l'experiència d'immersió ignasiana, en la seva edició en espanyol. És una iniciativa del centre d'espiritualitat de la Cova Sant Ignasi de Manresa que compta amb un gran èxit de convocatòria, i de la qual s'ofereixen dues edicions cada any al llarg del curs: una en espanyol i una en anglès.


més informació
Històries de vida: Gmà. José Luis Redrado
11 des. 18:

L'Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu acaba de publicar a Youtube el primer vídeo de "Històries de vida", una col·lecció de testimonis de Germans de Sant Joan de Déu de la Província d'Aragó-Sant Rafael que pretén recuperar la memòria històrica de la institució a partir d'anècdotes personals, vivències en comunitat, efemèrides, etc.


més informació
Coneguem quina és la tasca del missioner escolapi Antoni Tort
5 des. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner escolapi capellà Antoni Tort, on parla de la seva experiència a Los Angeles.


més informació
El pare Vattamatam, membre del consell executiu de la Unió de Superiors Generals
3 des. 18:

El pare general dels claretians, Mathew Vattamatam, ha estat escollit membre del consell executiu de la Unió de Superiors Generals (USG) durant la 91a assemblea anual i general d’quest òrgan celebrada a Aricci, a Roma, del 21 al 23 de novembre de 2018.


més informació
Mes Missioner Extraordinari d'octubre de 2019: Presentat el lloc web, la guia i el vídeo
3 des. 18:

Hi ha nombroses iniciatives posades en marxa per la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles i per les Obres Missionals Pontifícies per donar a conèixer el Mes Missioner Extraordinari (MME) d'octubre de 2019, anunciat pel papa Francesc.


més informació
Coneguem quina és la tasca del missioner germà Cristí de Taizé
30 nov. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner germà Cristí de Taizé, on parla de la seva experiència a Dakar.


més informació
Coneguem quina és la tasca de la missionera Gema Sanz
28 nov. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de la missionera Filles de la Sagrada Família de Natzaret, Gema Sanz, on parla de la seva experiència a El Moján (Veneçuela).


més informació
Camerun: Homes armats segresten tres missioners claretians
27 nov. 18:

Dos sacerdots, Jude Thaddeus Langeh Basebang i Placide Muntong i un seminarista dels Missioners Fills de l'Immaculat Cor de Maria (claretians) van ser segrestats per homes armats, el dissabte 24 de novembre, a la regió anglòfona del sud-oest de Camerun, en el camí a Muyenge, on es dirigien per una missió d'evangelització i d'assistència a la parròquia local.


més informació
Cuba: Joves d'Holguín compromesos en el treball missioner
26 nov. 18:

Una setmana d'experiència missionera, visitant famílies de casa en casa i compartint "l'alegria de l'Evangeli". Així, els joves de la diòcesi d'Holguín que han optat per fer servir les seves vacances d'estiu per aprendre sobre la religiositat popular i viure en la senzillesa, fent-se "pròxims" a la gent.


més informació
S'organitza una Nit Solidària al Teatre de Sarrià per ajudar al poble adivasi de l'Índia
21 nov. 18:

La Fundació per al Desenvolupament dels Adivasis (ADA) ha organitzat una Nit Solidària a Sarrià per recollir fons per ajudar a la reconstrucció de l'escola de Karazgaon (Índia). El proper dimarts 27 de novembre, a les 21.00 h, hi haurà un espectacle de música i humor amb la participació de l'humorista, Iago Trias de Bes, i, la cantant Rocío Soler Coll que reversionarà temes d'artistes com Michael Jackson, Stevie Wonder o Adele. Tindrà lloc al Teatre de Sarrià (Pare Miquel de Sarrià, 8, de Barcelona). L'entrada serà de 20 euros pels socis del teatre i 25 euros per al públic en general.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 13 DE DESEMBRE

SEMBRADORS D’ESTELS. Activitat adreçada a les escoles de Tarragona que marca l’inici de la campanya d’Infància Missionera del curs amb el lema “Aventura’t a ser missioner”. Organitza: delegació de missions i cooperació entre les Esglésies de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Església de Sant Antoni de Pàdua, Rambla Nova, 105, Tarragona. Hora: 15.30 h

SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE “RAÓ I EMOCIÓ: SOCIETAT, POLÍTICA I RELIGIÓ”. Sessions sobre “Raó, emocions i coneixement segons la ciència” i “Raó i emoció en la psicologia i l’ensenyament”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Palau Macaya. Dies: 13 i 14. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: de 16 a 20 h

DIVENDRES, 14 DE DESEMBRE

ORATORI “PONTIFICAL DE FLAMES”, amb lletra de Mn. Miquel Melendres i música de Mn. Francesc Tàpies. Concert extraordinari amb motiu dels 30 anys del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. Organitzen: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i Joventuts musicals de Tarragona. A càrrec de: Cor Ciutat de Tarragona, Cor de la Universitat Rovira i Virgili, Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i altres professionals músics de la ciutat. Lloc: Catedral de Tarragona. Hora: 20.30 h

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

MISSA I BENEDICCIÓ DELS “JESUSETS”. Presidida per Mons. Salvador Giménez, bisbe de Lleida. La Missa serà cantada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida. dirigit per Mn. Joaquim Mesalles. Lloc: Catedral de Lleida. Hora: 12.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.