Dimarts, 7 de Juliol de 2020
Sant Ot, bisbe
  • Publicat el programa per al curs vinent de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona
  • El bisbe Josep Àngel Saiz Meneses presideix l’Ofici de Festa Major a Terrassa
  • El papa Francesc celebrarà una Eucaristia amb motiu dels 7 anys de la visita a Lampedusa
  • El Papa lliura 25 mil euros per al Programa Mundial d'Aliments
  • El Papa a l'Àngelus: Jesús parla "avui" a tots els homes de bona voluntat
  • La Sagrada Família reobre les portes fent un homenatge als professionals sanitaris
  • Trobada de final de curs del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya a La Seu d’Urgell
  • Càritas de Lleida i Arrels Sant Ignasi s'impliquen en l'acollida a les persones temporeres
  • Santa Seu: Contra el tràfic serveix un enfocament mundial coordinat
  • Cessament al foc mundial: El Papa dóna suport a la Resolució del Consell de Seguretat de l'ONU

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Un missioner italià mor a Madagascar després de 59 anys dedicat a l'educació i als pobres
1 jul. 20:

"Don Pietro Ganapini és una de les figures més singulars, potser la més significativa, dels missioners de Reggio que han viscut el seu ministeri en la segona meitat del segle XX i en aquests primers anys del nou mil·lenni. Es pot dir que tota la seva vida madura va coincidir amb la vocació missionera. Des de 1961 va viure contínuament a Madagascar on va ser enviat per voluntat del bisbe Beniamino Socche. Encara no existia el projecte missioner que després es manifestaria i s'articularia en els anys posteriors al concili". Així ho escriu el bisbe de Reggio Emilia-Guastalla, Mons. Massimo Camisasca, a la carta a la diòcesi en la qual anuncia la mort de Ganapini.


més informació
Ajuda a l'Església Necessitada: Més de 5.200 projectes en 1.100 diòcesis a tot el món sostinguts durant l'any 2019
30 jun. 20:

Durant el 2019, Ajuda a l'Església Necessitada - AEN ha sostingut 5.230 projectes pastorals a 1.162 diòcesi repartides en 139 països. Tot això ha estat possible gràcies a la generositat dels més de 333.000 benefactors arreu del món.


més informació
Covid-19: Les esglésies filipines ajuden a 4,5 milions de famílies
29 jun. 20:

Les Esglésies Cristianes a Filipines, i entre elles l'Església Catòlica, estan ajudant a 4,5 milions de famílies amb necessitats bàsiques des del 15 de març, data en què va començar el "bloqueig" de totes les activitats per aturar la propagació del coronavirus.


més informació
Les persones migrants i refugiades són els col·lectius més afectats pel coronavirus
25 jun. 20:

Els conflictes, la persecució per diferents motius, la falta de llibertat, la fam i la pobresa, entre altres factors, van ser els motius pels quals, segons Nacions Unides, l’any 2019, en el món hi hagués ja prop de 80 milions de persones desplaçades dels seus llocs de residència. D’aquestes, gairebé 30 milions són persones refugiades.


més informació
Som custodis dels nostres germans: "El dret dels infants i la vida de les persones de color importen"
23 jun. 20:

"A l'Àfrica continua augmentant la violència de gènere, l'abús sexual, l'embaràs precoç i el matrimoni, el treball forçat, el tràfic de nens, la mutilació genital femenina, i especialment en aquest període de pandèmia, hem de ser custodis dels nostres germans, sobretot dels nens que no tenen la possibilitat d'expressar-se". Ashley Kitisya, secretària general del Nature Nurture Club de la Universitat Catòlica d'Àfrica Oriental (CUEA), va llançar aquesta advertència en una videoconferència celebrada amb motiu del Dia Internacional de l'Infant Africà que s'ha celebrat el 16 de juny passat.


més informació
Els bisbes argentins: una mirada a aquells que han perdut el seu pa, el seu sostre i les seves feines, fins i tot si són migrants
22 jun. 20:

La Comissió Episcopal per als Migrants i Itinerants (CEMI) ha expressat el seu desig de fer visible la situació vulnerable dels refugiats i migrants, en un missatge per al Dia Mundial dels Refugiats que s'ha celebrat el 20 de juny. Els bisbes que integren aquesta Comissió van convidar a les persones, les associacions socials, les empreses i el sector governamental a "mirar aquesta realitat i prendre mesures a favor d'aquesta població, ara i en la fase posterior a la pandèmia".


més informació
El Papa anima a "acostar-se per servir" als desplaçats
19 jun. 20:

La Secció Migrants i Refugiats, de la Santa Seu, continua amb la seva campanya preparatòria per a la 106a edició de la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat (JMMR), que se celebrarà el diumenge 27 de setembre.


més informació
Refugiats: més de 79,5 milions de persones no poden quedar-se soles
18 jun. 20:

El coronavirus segueix afectant a la majoria de països del món. La pandèmia no ha distingit entre països desenvolupats i en vies de desenvolupament, entre economies solvents amb sistemes sanitaris modèlics i regions endeutades i poblacions desprotegides. No obstant això, aquestes últimes són les que més estan patint les conseqüències en haver-se quedat sense feina i no tenir accés als aliments ni als productes d'higiene. La població refugiada, lluny dels seus països d'origen, és una de les més afectades per la pandèmia.


més informació
Ajuda a l’Església Necessitada ha destinat 100 milions a cristians
18 jun. 20:

Ajuda a l’Església Necessitada (AEN) ha destinat 100 milions d’euros a cristians en dificultats. Així ho afirma el reportatge de Rome Reports d’aquesta setmana. Ara, està ajudant també a reconstruir els temples i les estructures que s’han vist perjudicades. És el cas de la catedral d’Al-Tahira a Karakosh, l’església cristiana més gran del país. El cas del temple d’Al-Tahira, és un dels més de 5.230 projectes que l’organització ha sostingut l’últim any, en 139 països.


més informació
El coronavirus no ha aconseguit aturar el Concurs Bíblic
15 jun. 20:

Hi havia una vegada un Concurs Bíblic amb un èxit aclaparador a les escoles: desenes de milers d'estudiants participants a Espanya, milers de premis ... fins a fer que el papa Francesc es convertís en un decidit promotor. Aquest any el concurs, que es va originar fa tres dècades a la diòcesi catalana de Terrassa, usa els memes (les famoses imatges amb frases inventives que tant es viralitzen a Internet) i apel·la especialment a pares i avis perquè animin a participar a fills i néts.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.