Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
31 jul. 19:

A partir de l’1 d’agost la catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell organitza visites guiades per acostar als visitants l’arquitectura, la història i els personatges de la seu.


més informació
La música de La Passió d'Esparreguera s'escolta a la Basílica de Sant Pere del Vaticà
31 jul. 19:

El diumenge 28 de juliol passat un fragment de la música de La Passió d'Esparreguera va sonar ni més ni menys que a l'interior de la basílica de Sant Pere del Vaticà. L'intèrpret va ser l'organista sabadellenc Josep Solé Coll (1974), titular de l'orgue al temple, que va incloure el "Parenostre" de La Passió d'Esparreguera, obra de l'esparreguerí Josep Borràs i Farrés (1929), dins el repertori de la missa capitular de la basílica.


més informació
“El mestre Savall ha escollit el títol “Metamorfosi”, perquè tots els concerts nocturns mostren transformacions”
31 jul. 19:

De festivals de música l’estiu n’és ple, però n’hi ha un que transforma l’ànima al qui s’hi acosta. Es tracta del VII Festival de Música Antiga de Poblet, que en l’edició d’enguany porta per títol “Metamorfosi”, i inclourà vuit activitats culturals el cap de setmana del 16, 17 i 18 d’agost. Les formacions creades per Jordi Savall tornaran a emocionar el públic durant el capvespre a l’antic dormitori dels monjos; al llarg del matí de dissabte i diumenge dos grups emergents de música antiga actuaran a la Sala del Cubar. Un any més, les conferències que es duran a terme abans dels concerts, impartides per acadèmics de renom com Dolors Bramon, Xavier Antich i Stefano Cingolani, proposaran al públic una reflexió entre la música i l’actualitat. De la intensitat cultural que viurà Poblet ens en parla per l'Agència Cristiana de Notícies FLAMA Pep Gorgori (Barcelona, 1977), responsable de premsa del Festival.


més informació
Agenda
31 jul. 19:

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)


més informació
Inauguració al Seminari d'Urgell de la 44a Trobada d’Acordionistes al Pirineu
30 jul. 19:

El pati de St. Lluís del Seminari d’Urgell va acollir la nit del divendres 26 de juliol la inauguració de la 44a edició de la Trobada amb els acordionistes del Pirineu, que va ser presentada per la seva ànima i impulsor Artur Blasco. A l’acte d’inauguració van assistir l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, els Vicaris Generals, Mn. Ignasi Navarri i Mn. Josep M Mauri, a més del President del Consell Comarcal, Il.lm. Sr. Miquel Sala, i del regidor de cultura de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Carles Guardia, que van obrir l’acte adreçant unes paraules d’agraïment al músic Sr. Artur Blasco per la seva tasca en favor de la cultura popular al Pirineu i també agraint a les institucions, inclós el Bisbat d’Urgell, el seu suport i participació.


més informació
Concert d’homenatge al P. Anselm Ferrer, dirigit per Marc Díaz, amb el Cor Cererols i Arnau Farré a l’orgue
29 jul. 19:

El proper dissabte 10 d'agost, a les 21h, tindrà lloc el tercer concert del IX Festival Internacional Orgue de Montserrat. Abat Cassià M. Just, in memoriam (FIOM 2019), que estarà protagonitzat per un jove director i antic escolà de Montserrat, Marc Díaz; un jove cor, el Cor Cererols, i l’acompanyament d’un altre antic escolà, Arnau Farré, a l’orgue. Joves músics de gran talent per afrontar un repte proposat pel Festival.


més informació
Catalunya Música organitzarà amb la col·laboració del Palau de la Música Catalana el concurs internacional de cors de la UER
26 jul. 19:

Let the Peoples Sing, el concurs de cors amateurs organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió (UER), se celebrarà per primera vegada a la història a l'Estat espanyol. El Palau de la Música Catalana en serà la seu durant els dies 12 i 13 d’octubre i comptarà amb la participació del Cor de Noies de l’Orfeó Català, candidatura presentada per Catalunya Música al certamen.


més informació
Trobada una inscripció de l'any 1937 de les obres del refugi antiaeri del Museu Bíblic Tarraconense
25 jul. 19:

Una quinzena de joves d’entre 14 i 17 anys procedents de tot Catalunya van iniciar el dia 19 de juliol un camp de treball al refugi de la Guerra Civil que es troba en el subsòl de les dependències del Museu Bíblic Tarraconense. L’activitat està coorganitzada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Santa Maria de Siurana i el Museu Bíblic Tarraconense.


més informació
La Diòcesi d'Urgell convoca un pelegrinatge a Armènia
25 jul. 19:

La Diòcesi d’Urgell ha convocat un pelegrinatge a Armènia, un territori de muntanyes al Caucas i el primer país cristià de la història, des que l’any 301 el rei Tiridates II es va convertir amb tota la seva nació, gràcies a la perseverança de Sant Gregori, que va estar tancat durant 13 anys en un pou, en el monestir de Khor Virap, una fortalesa a prop del mont Ararat.


més informació
L’Orfeó Català i el Cor Jove de l’Orfeó Català actuen als Proms de Londres aquest agost, en una nova col·laboració amb Sir Simon Rattle i la London Symphony Orchestra
25 jul. 19:

L’Orfeó Català (Simon Halsey, director artístic; Pablo Larraz, director principal) i el Cor Jove de l’Orfeó Català (Esteve Nabona, director) actuaran el proper dimarts 20 d’agost als BBC Proms de Londres (Royal Albert Hall, 19.30 h), un dels més grans festivals de música clàssica del món. Aquesta serà la segona vegada que hi actua l’Orfeó Català, i constituirà el debut del Cor Jove. Els cors s’uniran al London Symphony Chorus i la London Symphony Orchestra, dirigits per Sir Simon Rattle, en un concert que suposa una nova col·laboració dels cors del Palau amb el prestigiós director anglès.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.