Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Quartet per a la fi dels temps de Messiaen tanca el cicle Intèrprets Catalans d’aquesta temporada al Palau de la Música Catalana
18 jun. 19:

El proper dijous, 20 de juny (Petit Palau, 20 h), Miquel Ramos (clarinet), Joel Bardolet (violí), Pau Codina (violoncel) i Carles Marigó (piano) tancaran el cicle Intèrprets Catalans d’aquesta temporada al Palau de la Música Catalana. Una oportunitat per veure quatre dels joves amb més projecció de casa nostra.


més informació
Agenda
18 jun. 19:

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

Eucaristia de Corpus a tots els bisbats i processó del Santíssim. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horaris


més informació
Una sardana gegant encerclarà la catedral de Tarragona el proper 23 de juny
17 jun. 19:

Diumenge 23 de juny, a partir de les 18.00 hores, més de 500 balladors envoltaran la catedral de Tarragona amb la sardana més gran feta a la ciutat. En total seran 600 metres i s’ha convidat a la participació de tothom, sardanistes o no, per aconseguir el repte. Aquesta sardana gegant és l’acte més destacat d’un ampli calendari d’activitats al llarg de l’any amb què l’agrupació Tarragona Dansa vol festejar el seu 40è aniversari.


més informació
El Projecte Social del Palau, Clavé XXI, estrena una cantata infantil amb 1.900 cantaires en el Concert de Fi de Curs
14 jun. 19:

Aquest diumenge, 16 de juny (Sala de Concerts, 12 i 18 h), tindrà lloc el Concert de Fi de Curs de Clavé XXI, el projecte social i educatiu de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana que ja compta amb 83 formacions corals i un total de 1.900 cantaires; són infants i joves d’entitats socials i nens i nenes d’escoles de primària, majoritàriament del Districte de Ciutat Vella, d’altres barris de la ciutat i també d’altres poblacions de Catalunya, com Sabadell, Mataró, Manlleu i Banyoles. El concert s’oferirà a la sala modernista en dues sessions i en serà el públic els seus familiars. Com cada any, a més dels cors del projecte Clavé XXI, també hi participaran els cors Petits i Mitjans de l’Escola Coral de l’Orfeó Català.


més informació
Una seixantena de cantaires catalans interpreten a Roma l’oratori musical d’homenatge als bisbes Oliba i Torras i Bages
12 jun. 19:

El proper 14 de juny, una seixantena de cantaires catalans –majoritàriament, de la zona d’Osona, l’Anoia i el Ripollès– interpretaran, per primera vegada, a la basílica de Santa Maria la Major de Roma, l’ “Oratori musical Episcopus. Diàleg Patriarcal”, un concert d’homenatge als bisbes Oliba i Torras i Bages, juntament amb la Capella liberiana de Santa Maria la Major. L’oratori musical està organitzat pel Bisbat de Vic, en col·laboració amb la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i la Delegació del Govern a Itàlia; és gratuït i obert a tothom.


més informació
X Jornades d'Història del Monestir de les Avellanes
12 jun. 19:

Aquest 2019 s'arriba a la 10a edició de les Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes (Història de l’Església i la religiositat). El tema escollit per aquesta edició és “Ora et labora: la vida diària als monestirs medievals”. Les dates de les Jornades seran: dilluns 8 i dimarts 9 de juliol de 2019.


més informació
In the Beginning d'Aaron Copland en el concert anual del Cor Francesc Valls a la Catedral de Barcelona
11 jun. 19:

El proper diumenge 16 de juny a les 20.00 hores, amb entrada lliure, el Cor Francesc Valls oferirà el seu concert anual a la Catedral de Barcelona. En aquesta ocasió el Cor, dirigit pel seu titular, Pere Lluís Biosca, comptarà amb un format a capella de 18 cantants, per tal de poder interpretar, obres sacres d'autors catalans encarregades en la major part pel Cor, i com a obra central l’obra In the Beginning d'Aaron Copland.


més informació
Homenatge institucional pòstum al P. Lluís Duch
7 jun. 19:

Aquest dijous 6 de juny, al vespre, s’ha celebrat al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya un acte d’homenatge pòstum al P. Lluís Duch, monjo de Montserrat i antropòleg, un dels pensadors més singulars, destacats i prolífics del pensament contemporani a Catalunya, que va morir el 10 de novembre de 2018.


més informació
Aprovada la llicència d’obres de la Sagrada Família
7 jun. 19:

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la llicència d’obres que permetrà a la Junta Constructora de la Sagrada Família seguir construint el projecte d’Antoni Gaudí.


més informació
L’art de les catifes de flors, protagonista a l’Ateneu Barcelonès per Corpus
7 jun. 19:

Per festejar el Corpus, els dies 12 i 20 de juny l'Ateneu Barcelonès i l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català conviden a descobrir i gaudir de l’art de les catifes de flors, una tradició estretament vinculada a aquesta festa i que, amb més de set segles d’història, viu un moment de gran vitalitat. Amb el títol ‘Corpus. Enramades, catifes florals i l’ou com balla’, la iniciativa inclourà l’elaboració d’enramades i catifes de flors, un documental i una taula rodona sobre aquest art efímer.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.