Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Agenda
28 set. 20:

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h


més informació
Concert popular en el marc del Centenari de l'Orquestra Pau Casals a Barcelona
23 set. 20:

La Fundació Pau Casals organitza el proper diumenge 27 de setembre a les 18.00 h, al Parc de la Guineueta de Barcelona, el concert popular de l'Orquestra Simfònica VOZES que se celebra en el marc del programa d'activitats del Centenari de l'Orquestra Pau Casals 1920-2020.


més informació
El Palau de la Música Catalana rep el reconeixement “Barcelona mai s’atura” del Saló Bizbarcelona
22 set. 20:

El Palau de la Música Catalana va rebre aquest dilluns 21 de setembre el reconeixement "Barcelona mai s'atura" que atorga el Bizbarcelona per haver contribuït, durant la COVID-19, a mantenir viva la flama de la cultura a la ciutat, tot situant la música i la cultura com un bé necessari en la vida de les persones, a la vegada que ha significat també un missatge d'esperança per a la societat, mitjançant el cicle de concerts Estiu al Palau 2020. El conjunt de reconeixements es van lliurar aquest dilluns 21 de setembre al vespre en un acte que va presidir el primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, en què el Palau va ser reconegut en la categoria "Iniciatives per mantenir l'activitat empresarial".


més informació
El temple d’Algerri rep dos ajuts públics per dur a terme la rehabilitació de l'edifici
22 set. 20:

L’Església de Nostra Senyora de la Purificació d’Algerri amb la col·laboració del Bisbat de Lleida i l’Ajuntament d’Algerri han treballat plegats per sol·licitar els ajuts a les administracions públiques per rehabilitar l’estructura de l’edifici. Han estat molts mesos de preocupació i de treball. Finalment, en aquest mes de setembre, han rebut la confirmació de dues subvencions de caràcter públic:un ajut directe de l’IEI Diputació de Lleida per un valor de 100.000€ i un altre ajut que prové del programa PO FEDER, actualment assumit per la Generalitat com un ajut de concurrència competitiva, que es va sol·licitar des del Bisbat de Lleida al mes de desembre del 2019 per una quantitat de 195.939,84€.més informació
El Liceu obre la temporada a la Basílica de Montserrat
21 set. 20:

La Basílica de Santa Maria de Montserrat ha acollit aquest diumenge 20 de setembre, a les 21h, el concert que obre la temporada 2020-2021 del Gran Teatre del Liceu. Es tracta del concert extraordinari, que compta amb la col·laboració del Monestir de Montserrat, titulat Del dolor a l’esperança, una cerimònia universal que connecta natura, espiritualitat, art i consciència per a enviar un missatge d’esperança a la humanitat que hem de construir plegats. Televisió de Catalunya (TV3) l’oferirà el proper diumenge 27 de setembre, a les 10.10h.


més informació
Catalonia Sacra proposa conèixer les singularitats del Santuari de Montserrat de Clariana
21 set. 20:

El Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Clariana (Alt Penedès) és un dels edificis més singulars d'aquesta comarca. Catalonia Sacra proposa per al dissabte 26 de setembre una visita guiada per conèixer les singularitats d'aquest temple projectat i dirigit per l'arquitecte Dr. Joan Bassegoda Nonell. La visita començarà a les 11 del matí i serà conduïda pel Dr. Daniel Sancho. Aquesta activitat, proposada des del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, es farà amb un aforament reduït de persones a causa de la Covid-19. També s'aplicarà un protocol d'higiene i seguretat.


més informació
La Sagrada Família anuncia la represa de les obres i es marca l’objectiu de finalitzar la torre de la Mare de Déu l’any 2021
16 set. 20:

La Sagrada Família ha anunciat aquest dimarts 15 de setembre a la tarda, en roda de premsa, la reactivació de les obres del temple i la finalització de la torre de la Mare de Déu el 2021. En aquest sentit, les obres se centraran a finalitzar aquesta torre, la segona més alta del conjunt de la Basílica, de 138 metres d’alçària. Actualment, tots els nivells de la torre ja estan col·locats i només hi manquen els elements del terminal, de 25 metres, que estaran coronats per una estrella de dotze puntes il·luminada.


més informació
Arquebisbat de Tarragona: Comença la 3a edició de la "Primavera Musical" a Vistabella
16 set. 20:

L’Ajuntament de la Secuita, amb la col·laboració de l’Església del Sagrat Cor de Vistabella i de l’Arquebisbat de Tarragona, ha organitzat la tercera edició d’aquest cicle de concerts anomenat "Primavera Musical de Vistabella" que se celebrarà del 26 de setembre al 24 d’octubre. El cicle, que s’havia de celebrar entre els mesos d’abril i juny, es va ajornar a causa de la pandèmia però l’organització ha volgut conservar el nom perquè no es perdi la seva identitat. Un total de cinc concerts de cambra posaran en valor la música de proximitat i donaran a conèixer una joia del modernisme: l’església del Sagrat Cor de Vistabella.


més informació
Nou Himnari al monestir de Montserrat
15 set. 20:

El monestir de Montserrat ha reeditat l’Himnari dels fidels, els cants del qual van ser compostos en temps postconciliar; un moment de canvis significatius en la litúrgia, que exigien una participació molt més activa de la comunitat. El llibre actual és més pràctic per a la interpretació dels cants, amb l’himne sencer i els acompanyaments d’orgue en vista de dues pàgines, i seguidament les versions a veus mixtes i veus iguals; tot pensat per facilitar-ne l’ús habitual. En Pau Prades és membre de la Comissió organitzadora de les Trobades d’animadors de cant de Montserrat, impulsora d’aquesta reedició.


més informació
La Sagrada Família anuncia les persones guanyadores de les entrades per a les Portes Obertes
15 set. 20:

Aquest 14 de setembre s’ha celebrat el sorteig entre els 29.975 inscrits per determinar els guanyadors i guanyadores de les entrades per a les Portes Obertes. Totes les persones afortunades rebran a partir d'aquest dimarts 15 de setembre un correu electrònic amb quatre entrades.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.