Diumenge, 14 d'Agost de 2022
Sant Maximilià M. Kolbe, màrtir

Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Tot a punt per al 3r concert del Festival Internacional Orgue de Montserrat 2022
29 jul. 22:

El tercer concert del Festival Internacional Orgue de Montserrat 2022 (FIOM 2022) se celebrarà a la Basílica de Santa Maria de Montserrat el proper dissabte 6 d’agost, a les 21h. En aquesta ocasió, el FIOM 2022 presenta un diàleg entre l’orgue i la trompa, interpretat per l’organista catalana resident a Alemanya Mar Vaqué, que estarà acompanyada de la trompista andalusa Isabel Rodríguez.


més informació
L’Ajuntament de Tarragona invertirà 18.000 euros en el refugi antiaeri del Museu Bíblic de Tarragona
27 jul. 22:

L’Ajuntament de Tarragona ha signat un conveni amb el Museu Bíblic de la capital del Tarragonès per museïtzar la segona planta del refugi antiaeri de la Guerra Civil, ubicat al carrer de les Coques. Els treballs, que costaran 18.000 euros, arranjaran l’espai, que actualment només és visitable en la primera planta. Així, s’electrificarà la zona, d’uns 90 metres lineals, s’adequarà el sòl i es senyalitzarà. El consistori calcula que el refugi es podria visitar per complet a principis de l’any vinent. El director del Museu Bíblic, Andreu Muñoz, ha destacat que la particularitat del refugi és que es troba sobre les restes d’estructures romanes i medievals. En una futura intervenció, es preveu col·locar una instal·lació transparent en un dels cinc accessos al refugi.   


més informació
Els Cinemes Girona de Barcelona s’omplen en l’estrena del documental El Camí Ignasià
21 jul. 22:

El documental El Camí Ignasià, produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, ha omplert una sala de 300 persones dels Cinemes Girona aquest dimecres 20 de juliol en la seva estrena a Barcelona. La producció es podrà veure aquest dijous al Cine Paz de Madrid i a partir del 22 de juliol en més de cinquanta cinemes de tota la geografia espanyola.


més informació
El Misteri de la Selva retorna als assajos i a la normalitat per les representacions d'aquest 2022
20 jul. 22:

El Misteri de la Selva ha tornat, des de fa unes setmanes, als seus assajos, i ho ha fet a la recerca de la normalitat perduda durant els dos darrers anys a causa de la pandèmia. La peça assumpcionista més antiga d'Europa vol recuperar la seva essència tradicional i treballa amb la vista posada en dues representacions sense restriccions i sense les mascaretes que van marcar el cicle de representacions de 2021.


més informació
El Departament de Justícia fomenta el català entre les entitats religioses
20 jul. 22:

El panorama religiós a Catalunya ha canviat de manera significativa durant les darreres dècades. D’una banda, una part de la societat vivia un procés de secularització intens; d’altra banda, la diversitat religiosa creixia i es feia visible als nostres carrers amb l’arribada de persones de diferents cultures, llengües i creences. La combinació d’ambdós fenòmens suposa un repte per a la cohesió social del país, que ha de ser abordat des de les institucions.


més informació
L’organista de la catedral de l’Almudena de Madrid omplirà Montserrat amb la música de Bach
15 jul. 22:

El segon concert del Festival Internacional Orgue de Montserrat 2022 (FIOM 2022) se celebrarà a la Basílica de Santa Maria de Montserrat el proper dissabte 16 de juliol, a les 21.00 h, i porta per títol: “Organo Pleno”. El protagonitzarà el mestre Roberto Fresco, un dels organistes espanyols amb més projecció internacional. És l’organista titular de la catedral de l’Almudena de Madrid, un intèrpret amb una carrera internacional molt sòlida. El programa inclourà, principalment, obres de J. S. Bach, i també d’Eugène Gigout, Sigfried Karg-Elert i Francesc Civil. Aquest concert es podrà escoltar en directe, a través de Montserrat Ràdio, i veure, una setmana més tard, el dissabte 24 de juliol, a les 22.30h, per les TV de La Xarxa Audiovisual Local.


més informació
Balaguer commemora els 30 anys de “La sardana més gran de la història”
14 jul. 22:

L'Associació Balaguer Capital de la Sardana i la Paeria de Balaguer busquen imatges i vídeos de la sardana que es va ballar a la capital de la Noguera el 22 de juliol del 1992 per donar la benvinguda als participants dels Jocs Olímpics de Barcelona, celebrats tres dies després. Amb l’objectiu de difondre la nostra dansa nacional a tot el món i expressar la pau i solidaritat entre els pobles es va organitzar “La sardana més gran de la història”, una gran ballada simultània a arreu de Catalunya. Aquesta ballada multitudinària es va produir a 40 poblacions del territori català, però també a Andorra i a les Illes Balears, congregant a més de 35.000 persones.


més informació
El rector de la UAO CEU, primer president de la Comissió de Compromís Social i Comunitari del CIC
13 jul. 22:

El Consell Interuniversitari de Catalunya ha celebrat l’acte de constitució d’un nou òrgan: la Comissió de Compromís Social i Comunitari. Per aquest motiu, ha comptat amb la participació de la consellera d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis. Al costat de la consellera, s’ha situat el rector de la Universitat Abat Oliba CEU, Rafael Rodríguez-Ponga, que exercirà la presidència d’aquesta nova comissió.


més informació
XIX Setmana del Cinema Espiritual per a infants i joves
13 jul. 22:

Per a la XIXa edició de la Setmana del Cinema Espiritual partim del lema de la Jornada Mundial de la Joventut de Lisboa el 2023 “Maria es va aixecar i va partir sense demora” (Lc 1, 39). L’anunci de l’àngel provoca la disponibilitat de Maria. Aquesta es manifesta en les seves paraules: “Heus aquí l’esclava del Senyor, feu-vos en mi segons la vostra paraula” (Lc 1, 38) -recordant el lema de la JMJ 2019 a Panamà-, però també en les seves obres: es va aixecar, posant-se en camí. L’acció d’aixecar-se té un fort sentit vocacional com a resposta a la trucada, la que s’ha baixat ara es posa dempeus.


més informació
«Fes amics», la campanya de Catalonia Sacra per aquest estiu
7 jul. 22:

Un estiu més, Catalonia Sacra torna a convidar a visitar el patrimoni cultural de l’Església durant els mesos més calorosos. Un cop superada l’etapa més dura de la pandèmia que ha limitat molt la interacció i la socialització, aquest 2022 l’anunciat escollit és «Fes amics». Es tracta d’una invitació a visitar els tresors culturals d’arrel religiosa i a descobrir-ne els valors, amb l’excusa de buscar personatges que formen part d’aquest patrimoni, bé en siguin els protagonistes principals, bé siguin elements anecdòtics que poden passar desapercebuts.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Del dilluns 1 d'agost al diumenge 7

Exercicis espirituals: Espiritualitat de l'any litúrgic: camí de creixement.

Amb el P. Ignasi Fossas.

Organitza: Monestir de Montserrat amb el suport de la URC.

Dimecres, 3 d'agost, a diumenge, 7 d'agost.

Pelegrinatge Europeu de Joves a Santiago de Compostela.

Dilluns, 8 d'agost, a dissabte, 13 d'agost

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia a Montserrat.

Directora musical: Isabel Pla.

Lloc: Santuari de Montserrat.

Diumenge, 14 d'agost, a dissabte, 20 d'agost

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia a Montserrat.

Director musical: Jordi Martí.

Lloc: Santuari de Montserrat.

Dimecres, 17 d'agost, a dissabte, 27 d'agost

Pelegrinatge a Turquia: Ruta de Sant Pau.

Informació i inscripcions: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, C/ de la Mercè,1, Barcelona. Telèfon: 931 226 700

Del 21 al 27 d'agost

Exercicis espirituals per a capellans.

"Veniu a mi... Convocats al seguiment de Jesús, pobre i humil".

Dirigits per Núria Caum, religiosa de la Companyia de Maria-Lestonnac. Llicenciada en teologia i cap d'estudis de l'ISCREB, col·laboradora de Dit i Fet.

Pensió completa: 42 € al dia, més despeses comunitàries.

Lloc: Col·legi Claver, Raïmat, Lleida. Finca Vallfonda s/n (Ctra. d'Osca, km. 107).

Interessats, dirigir-se al secretari del Consell Catalano-Balear, Miquel Cubero, Tel. 645 893 474.

Dilluns, 22 d'agost, al dissabte, 27 d'agost.

Recés d'estiu: Portem el tresor en gerres de terrissa, resseguint la segona carta als Corintis.

Amb Conxa Adell i Cardellach.

Lloc: Monestir de Sant Pere de les Puel·les, C/ Anglí, 55, Barcelona.

Informació: tel. 682705003.

Dilluns, 22 d'agost, a dissabte, 26 d'agost

Exercicis espirituals: Plantar llavors de mostassa.

Lloc: Casa d'espiritualitat de Santa Maria de Lavern.

Inscripcions: tel. 935058686.

Fins dissabte, 31 de desembre

Exposició dedicada al 75è aniversari de l'entronització de la Mare de Déu de Montserrat.

Lloc: Saló Sant Jordi de l'Hotel Abat Cisneros, Montserrat.

Horari: 9.00-21.00, tots els dies.

Diumenge, 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

Eucaristia presidida pel P. Josep Maria Soler, abat emèrit de Montserrat. L'organitza la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat

L'única celebració religiosa vinculada a la Diada Nacional Catalunya

Hora: 10.00 h

Lloc: Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.