• El Secretari d'Estat de la Santa Seu es desplaçarà a Ars i Lourdes a l'agost
  • L'Arquebisbe de Barcelona presidirà la missa pels difunts en temps de pandèmia a la Sagrada Família
  • Catalonia Sacra organitza una xarxa cultural i religiosa per oferir-la com a activitat turística aquest estiu
  • Desenvolupament Humà Integral: Migrants en temps de pandèmia
  • Els Carmelites en suport dels malalts de Covid 19 de la diòcesi africana de Zomba
  • Xavier Morell, un monjo atípic
  • Cal congelar la producció i el comerç d'armes, si al multilateralisme
  • Les entitats de la Xarxa d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida no tanquen a l'estiu
  • La Comissió Permanent de la Conferència Episcopal Espanyola es reuneix a Madrid
  • El Papa sobre els migrants: "Inimaginable l'infern en els camps de detenció"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Agenda
9 jul. 20:

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.més informació
Catalonia Sacra organitza una xarxa patrimonial cultural i religiosa per oferir-la com a activitat turística aquest estiu
8 jul. 20:

Catalonia Sacra presenta “Tot és aquí”, un conjunt d’accions que conviden a visitar el patrimoni cultural de l’Església aquest estiu. El projecte presenta el patrimoni com una porta d’entrada per conèixer el testimoni material de més de mil anys d’història del cristianisme a Catalunya. Segons alguns experts en turisme, la Covid-19 està fent que moltes persones optin per passar les vacances al mateix país. Una gran oportunitat per donar a conèixer el patrimoni cultural català, repartit arreu del territori.


més informació
La Seu de Manresa celebra el Mil·lenari de la seva redotació amb un programa d'actes que s'allarga fins a l'octubre
7 jul. 20:

La Seu de Manresa celebrarà el Mil·lenari de la seva redotació amb un programa d’actes —que s’iniciarà aquest juliol i s’allargarà fins a l'octubre— que inclourà una conferència, una missa, visites guiades al capvespre, un festival de microteatre dins el temple, un cicle de coneixement romànic i la inauguració de l’Espai Oliba, vestigi físic de l’època que es commemora. Es tracta de l’espai que actualment es denomina “sota claustre romànic” i que fins ara no era visitable. Ara, entrarà a formar part del recorregut habitual de les visites per explicar els orígens de la Seu i de la mateixa ciutat de Manresa.


més informació
La Sagrada Família reobre les portes fent un homenatge als professionals sanitaris
6 jul. 20:

La Sagrada Família ha obert aquest dissabte 4 de juliol les portes amb un reconeixement a tots aquells que han estat en primera línia de la lluita i prevenció contra els efectes de la COVID-19. El primer col·lectiu reconegut ha sigut el dels professionals de la sanitat. Els col·legis de metges, infermeria, farmacèutics i fisioterapeutes han repartit més de 2.000 entrades i els seus associats han sigut els primers a visitar el temple.


més informació
L'Aeri de Montserrat convida el personal sanitari a pujar a Montserrat
6 jul. 20:

L'Aeri de Montserrat, en agraïment al treball que ha fet tot el personal sanitari que ha estat a primera línia per lluitar contra la Covid-19, convida metges i metgesses, infermers i infermeres, personal de suport, d'administració i de neteja dels centres sanitaris a pujar a Montserrat. Des de dimarts 7, els professionals sanitaris podran gaudir de fins a 3 invitacions a pujar i baixar amb aquest mitjà de transport que enguany compleix 90 anys de vida. Només caldrà que s'acreditin amb el carnet de col·legiat o el de professional del centre a l'estació inferior (situada a la C-55) i que prèviament hagin fet la reserva dels bitllets a través del web.


més informació
El pintor targarí Josep Minguell acaba el mural dedicat a Sant Eloi
6 jul. 20:

Durant el confinament degut a la pandèmia de la Covid-19, el conegut pintor targarí Josep Minguell Cardenyes, ha enllestit després d’un treball de més de cinc setmanes, el mural al fresc dedicat a Sant Eloi. El notable mural, d’una superfície dels 34 metres quadrats realitzat amb la tècnica mil·lenària de la pintura al fresc, ha quedat plasmat a la paret interior de l’entrada principal de l’ermita del Sant Bisbe, patró dels orfebres i metal·lúrgics.


més informació
L'Ajuntament del Vendrell i la Fundació Pau Casals homenatjaran l'Orquestra Pau Casals amb un concert
2 jul. 20:

El proper 12 de juliol, a les 21.30 h, a la plaça Nova del Vendrell, tindrà lloc un homenatge a l'Orquestra Pau Casals, amb un concert a l'aire lliure i gratuït de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae. La formació, dirigida per Jordi Mora, comptarà amb 40 músics que interpretaran l'Ària de la Suite núm. 3 en Re Major, BWV 1068 de J.S. Bach i la Simfonia núm. 3, op. 55 "Heroica" de L. Van Beethoven.


més informació
La Catedral de Barcelona fa pública una gravació inèdita del Cor Francesc Valls amb tecnologia immersiva
29 jun. 20:

Després d’aquest període de confinament, al llarg del qual s’han hagut de reduir els horaris i els serveis del temple i tancar les portes als fidels i als visitants, el culte públic es va reprendre el 18 de maig passat. La Catedral de Barcelona informa que ara tornarà a tenir horari continuat i a permetre l’entrada de visitants a partir del dia 2 de juliol. Continuen vigents, amb tot, les mesures de prevenció com la mascareta, l’ús del gel i les distàncies de seguretat.


més informació
Restauraran l'església de 400 anys on es va celebrar la primera Missa en aimara a Perú
26 jun. 20:

Mons. Ciro Quispe López, Bisbe de la Prelatura de Juli, a la serra sud de Perú, va anunciar la restauració del Temple Santa Creu de Jerusalem de Juli, una emblemàtica i bella església amb més de 400 anys d'història en la qual un jesuïta en procés de beatificació va celebrar la primera Missa en aimara.


més informació
El monestir de Poblet reobre la visita turística
23 jun. 20:

El monestir de Poblet reobre les portes a la visita turística, coincidint amb la finalització de l'estat d'alarma. Ho fa des d'aquesta mateixa setmana, adoptant totes les mesures higièniques que dicten les autoritats per minimitzar el risc de contagi de Covid-19. Les zones visitables són el claustre, la basílica i les dependències adjacents, així com el Museu. D'aquesta manera, ja es pot tornar a gaudir d'un espai declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i que porta des de l'any 1150 treballant, des del confinament que marca la Regla de Sant Benet, per la sostenibilitat, el medi ambient, la pau, l'espiritualitat i la cultura.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.