Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
17 abr. 19:

La Sala d’actes del Col·legi de Periodistes ha quedat petita, aquest dimarts dia 16 d’abril, durant la presentació del llibre Zapatos Rotos, del fotoperiodista Joan Guerrero. Fotògraf professional de formació autodidacta, és un dels noms de referència de la premsa barcelonesa. Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb els diaris El País, Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Observador i la revista Grama. A més a més, ha realitzat reportatges fotogràfics per Equador, Nicaragua, El Salvador i Brasil, on va cooperar amb el bisbe claretià Pere Casaldàliga.


més informació
Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
17 abr. 19:

El proper dimecres, 24 d’abril (Sala de Concerts, 20 h), Sir John Eliot Gardiner, director estimat pel públic de Barcelona, torna al Palau de la Música Catalana per dirigir Semele de Georg Friedrich Händel, en versió concert, amb les formacions fundades per ell mateix: el prestigiós Monteverdi Choir i l’orquestra de cambra English Baroque Soloists.


més informació
Agenda
17 abr. 19:

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.


més informació
La Sagrada Família s’il·lumina per Setmana Santa
16 abr. 19:

La Sagrada Família ha il·luminat aquest dilluns la seva façana de la Passió, amb una projecció de llum, música i locució que repassa els últims dies de la vida de Jesús fent servir els grups escultòrics de Subirachs. Unes 5.000 persones han assistit a la il·luminació de dilluns, que es repetirà aquest dimarts 15 i dimecres 16 d’abril en dues sessions de visionat gratuït per a tothom: a les 20.45h i a les 21.30h.


més informació
Cicle de conferències “Divendres de Pensament” del Museu de Solsona
16 abr. 19:

El 5 d’abril passat es va dur a terme la darrera conferència del cinquè cicle Divendres de Pensament al Museu de Solsona. Al llarg de quatre divendres prop de tres-centes persones els han acompanyat per conèixer el barroc des de diferents punts de vista: el territori, la poesia, el folklore i l’art. El nombre de públic augmenta any rere any consolidant el cicle.


més informació
Cinema Espiritual: ‘Mia y el León
16 abr. 19:

Aquesta setmana, arriba als cinemes una producció francesa ideal per Setmana Santa i per veure en família: Mia y el Leon. Es tracta d’una producció del director Gilles de Maistre, un documentalista reconegut que ha portat a les sales de cinema aquesta aventura entre un felí una nena.


més informació
Almenys dues dones manaies desfilaran a Girona
16 abr. 19:

Almenys dues dones desfilaran aquest any amb els Manaies de Girona i n’hi ha dues més que tenen possibilitats de ser entre els 120 membres de la comitiva, però encara no és segur. Ahir al vespre es va celebrar a la plaça dels Apòstols el primer assaig general de cara a l’entrega del penó de demà i la processó de divendres, i s’hi van presentar onze de les setze noies apuntades.


més informació
El turisme religiós atreu 6.500 persones a Aitona
15 abr. 19:

Més de 2.500 persones van passar el 2018 per Aitona per visitar els enclavaments relacionats amb el turisme religiós i aquest any ja superen les 4.000, ja que moltes han aprofitat la cita amb els camps florits per recórrer aquests espais. No obstant, a aquesta xifra, s’hi haurà de sumar els turistes que arribin durant aquesta Setmana Santa.


més informació
Os de Balaguer acull el simposi sobre el món campaner, que posa en valor una pràctica amenaçada
12 abr. 19:

El saló de plens de l’Ajuntament d’Os de Balaguer acollirà el proper dissabte, 27 d’abril a les 10 hores, el segon simposi sobre campanes, campaners i campanars. Aquesta segona edició de la trobada posarà especial èmfasi en el toc manual de campanyes. Es tracta d’una pràctica amenaçada pels processos de mecanització de les campanes o les intervencions arquitectòniques als campanars, entre altres factors.


més informació
"Les religions demanen respecte i reconeixement als polítics"
11 abr. 19:

“Demanem poca cosa: el respecte al fet religiós”. Aquesta ha estat la demanada principal que han plantejat als polítics els representants religiosos que han presentat el llibre “Déu a Barcelona. Sis alcaldables i els fet religiós”. El llibre d’entrevistes amb els alcaldables a l’Ajuntament de Barcelona s’ha presentat dimecres 10 d'abril passat al vespre al Palau Mercader del barri gòtic de Barcelona, amb la presència de representants de les candidatures i de diverses institucions religioses.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.