• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


A Bari, "un respir autènticament ecumènic"
2 jul. 18:

Per l'arquebisbe de Bari-Bitonto, Mons. Cacucci, la trobada ecumènica de reflexió i pregària del 7 de juliol per la pau a l'Orient Mitjà volguda pel papa Francesc, posseeix un respir universal i una valència històrica d'excepcional importància.


més informació
El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
20 jun. 18:

El papa Francesc visitarà, aquest dijous 21 de juny, el Consell Mundial d'Esglésies a Ginebra (CME), en ocasió del 70è aniversari de la seva fundació. El tema central de la visita papal a Ginebra serà la pau i el suport de les esglésies als refugiats.


més informació
L'estiu es prepara a Taizé
13 jun. 18:

Des de finals de juny fins a principis de setembre, les trobades internacionals de joves serà més intens a Taizé (França, Saône-et-Loire). Cada setmana, de diumenge a diumenge, joves adults, la majoria joves cristians, participaran en les activitats proposades: oració comuna, intercanvi en petits grups, tallers de reflexió, tasques pràctiques.


més informació
El papa Francesc i Bartomeu I en sintonia per fer front a la crisi ecològica
7 jun. 18:

El deure de custodiar la creació desafia totes les persones de bona voluntat i reclama a tots els cristians a reconèixer les arrels espirituals de la crisi ecològica, cooperant en l'oferiment d'una resposta no ambigua ", va escriure el papa Francesc en el missatge dirigit al patriarca ecumènic Bartomeu i als participants en el IX Simposi Internacional dedicat a la protecció i preservació del medi ambient, que va iniciar-se aquest dimarts 5 de juny a Atenes, sota el tema "Preservar el planeta i protegir la seva gent".


més informació
L’Ajuntament de Barcelona commemora els 500 anys de la Reforma protestant al Saló de Cent
7 jun. 18:

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Direcció de Drets de Ciutadania i Diversitat, va organitzar dimarts 29 de maig l’acte institucional en commemoració dels cinc-cents anys de la Reforma protestant. L’acte va ser el punt final de diverses accions, dutes a terme al llarg de tot l’any, de reconeixement de la ciutat a la comunitat evangèlica que tant ha aportat a Barcelona i al món.


més informació
Es reuneix el Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies
24 mai. 18:

El Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies (CME) es reunirà del 15 al 21 de juny per tercera vegada des que va ser escollit a la X Assemblea del CME celebrada a Busan (República de Corea) el 2013. La reunió tindrà lloc al Centre Ecumènic de Ginebra i a l'Institut Ecumènic de Bossey (Suïssa).


més informació
Mn. Lluís Bonet serà guardonat amb la medalla al mèrit ecumènic
7 mai. 18:

Aquest guardó reconeix el treball fet en anys passats i difícils, en favor d’unes relacions respectuoses entre diferents confessions religioses. En el cas concret de Mn. Bonet se li reconeix la destacada tasca desenvolupada al barri de Ca n’Anglada com a rector de la parròquia catòlica de Sant Cristòfor i veïna de l’Església evangèlica Bethel. També les seves responsabilitats com a Vicari episcopal de Zona.


més informació
Servera: “Els nens d'avui en dia conviuen en la diversitat i veuen que no se li ha de tenir por”
4 abr. 18:

Laia Servera (Barcelona, 1980), llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Ramon Llull, treballa a l’informatiu infantil Info K de Televisió de Catalunya des dels inicis del programa, l’any 2001. Ara que també n’és la presentadora, parlem amb ella sobre la informació del fenomen religiós i què cal tenir en compte quan es dirigeix a nens i nenes.


més informació
Comença la conferència missionera a Tanzània amb un profund esperit d'intercanvi
14 mar. 18:

La tan esperada Conferència sobre Missió Mundial i Evangelització es va inaugurar el 8 de març a Arusha (Tanzània), al ritme de percussions africanes, amb gairebé mil participants, narració de contes i un esperit d'intercanvi que van preparar el terreny per a la resta de la setmana.


més informació
S'inaugura el GETI 2018 amb la participació de joves teòlegs de tot el món
8 mar. 18:

Més de cent estudiants de teologia de tot el món reunits a Makumira, prop d'Arusha (Tanzània), van celebrar el 5 de març passat la inauguració de l'Institut Teològic Ecumènic Mundial (GETI) 2018, un esdeveniment organitzat pel Consell Mundial d'Esglésies (CME).


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.