• Ministeris eclesials per a les dones
  • Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
  • Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
  • La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
  • Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
  • La Pastoral d'Escolta de l'Arquebisbat de Lima atén més de 2.600 trucades
  • Escrits dominicals dels bisbes catalans
  • Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
  • Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
  • V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Tot a punt per celebrar la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians
12 gen. 21:

Per al pastor Odair Pedroso Mateus, Secretari general adjunt interí del Consell Mundial d'Esglésies (CME) i Director de la Comissió Fe i Constitució, la propera trobada ecumènica, en l'àmbit de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians haurà d'ajustar-se aquest any a l'emergència sanitària causada pel coronavirus.


més informació
Els desitjos de pau del Patriarca copte catòlic
8 gen. 21:

En una entrevista amb Vatican News, Ibrahim Isaac Sidrak, Patriarca d'Alexandria i cap de l'Església Catòlica Copta, anima a conrear l'esperança malgrat les dificultats i formula els seus desitjos per aquest nou any.


més informació
Cristians del món sencer es preparen per reunir-se en pregària per la unitat, tot i que distanciats
7 gen. 21:

Fins i tot mentre les nacions segueixen bregant amb la pandèmia de la COVID-19, estan en marxa els últims preparatius per una de les celebracions anuals de pregària més grans del món, que té lloc tradicionalment del 18 al 25 de gener. A la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians participen comunitats cristianes de moltes tradicions i de totes les parts del món. En un moment en què les preocupacions en matèria de salut pública posen límit a les reunions físiques, ofereix una oportunitat perquè les esglésies es reuneixin gràcies a una pràctica típicament cristiana molt anterior al transport modern: l'oració.


més informació
Iraq: creen un Comitè per a la restitució de béns immobles usurpats a propietaris cristians
5 gen. 21:

El líder xiïta iraquià Muqtada al Sadr, cap del grup polític sadrista que gaudeix d'una forta representació al Parlament de Bagdad, ha ordenat la creació d'un comitè encarregat de recopilar i verificar notícies i denúncies sobre casos d'expropiació i apropiació no autoritzada soferta en els últims anys per propietaris cristians en diverses regions del país.


més informació
El nombre d'esglésies i edificis eclesiàstics "en conformitat" per al govern egipci ascendeix a 1800
30 des. 20:

En els últims dies de 2020, el govern egipci ha reconegut la plena conformitat d'altres 62 esglésies i edificis propietat de l'Església amb les disposicions que regeixen la construcció de llocs de culte cristians i els edificis de servei connectats a ells. La nova certificació de conformitat ha estat aprovada pel primer ministre Mostafa Madbouly gràcies a la feina de verificació realitzada pel comitè de govern creat expressament per dur a terme el control general de les construccions d'esglésies que han sorgit espontàniament en les últimes dècades sense les necessàries autoritzacions governamentals i administratives.


més informació
CME: Els estudiants de Bossey miren el Nadal des de la seva nova família ecumènica
21 des. 20:

Després d'un extraordinari semestre d'estudis a l'Institut Ecumènic de Bossey, els estudiants comencen ara a albirar el Nadal, i una època per compartir entre una comunitat ecumènica diversa. L'últim semestre d'estudis a l'Institut Ecumènic del Consell Mundial d'Esglésies (CME) al Castell de Bossey no té precedents, ja que l'institut ha rebut a un grup de 29 estudiants d'Estudis Ecumènics enmig de l'actual pandèmia de la COVID-19.


més informació
La trobada internacional de Taizé tindrà lloc online del 27 de desembre a l'1 de gener de 2021
17 des. 20:

Per primera vegada, serà a Taizé on se celebrarà la Trobada Europea de Joves a finals de 2020, marcat per la pandèmia de la Covid-19. Ja al juny es va anunciar que la trobada prevista a Torí, al nord d'Itàlia, s'ajornaria un any. El programa serà retransmès tot sencer online per permetre la participació de joves de tot el món: oracions comunes, tallers, meditacions bíbliques. El tema d'aquesta 43a Trobada Europea serà el títol del text que el Germà Alois ha escrit per a l'ocasió: «Esperar a temps i fora de temps - Un missatge per 2021».


més informació
El CME parla d'una "esperança fràgil" i del "cant dels àngels" en el missatge de Nadal de 2020
2 des. 20:

En un missatge nadalenc especial, acompanyat d'una targeta, imatges a les xarxes socials i un vídeo, el Dr. Ioan Sauca, secretari general interí del Consell Mundial d'Esglésies (CME), reflexiona sobre la por, el desànim, l'esperança i l'alegria.


més informació
Patriarca Bartomeu: la unitat dels cristians no és una "utopia ecumènica", sinó la voluntat de Crist
2 des. 20:

El camí cap a la unitat cristiana plena no s'ha aturat i ha de continuar amb tenacitat, realisme i "plena confiança en la providència", precisament perquè no es basa en una "utopia ecumènica" estèril i no expressa cap "minimalisme teològic". Representa "la voluntat de Nostre Senyor". El missatge del Patriarca Ecumènic de Constantinoble, Bartomeu I, amb motiu de la festa patronal de l'apòstol Andreu celebrada aquest 30 de novembre a la seu patriarcal del Fanar, és un missatge realista i de confiança sobre el testimoniatge que els cristians units poden donar en el temps present.


més informació
L'església protestant alemanya commemora la seva decisió de donar suport al programa de lluita contra el racisme del CME
1 des. 20:

El sínode de l'Església Evangèlica a Hesse i Nassau va aprovar, l'octubre de 1970, destinar 100.000 marcs alemanys del seu pressupost bàsic al Fons Especial del Programa de Lluita contra el Racisme del Consell Mundial d'Esglésies (CME), que prestava assistència humanitària als moviments d'alliberament implicats en la lluita armada a l'Àfrica meridional.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.