Divendres, 3 d'Abril de 2020
Sant Ricard, bisbe
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els rostres de l'ajuda: El Consell Mundial d’Esglésies ofereix als seus especialistes suport durant la pandèmia del COVID-19
26 mar. 20:

El Consell Mundial d'Esglésies (CME) està oferint a les esglésies membres alguns recursos amb rostre humà durant la pandèmia del COVID-19. S'ha posat a disposició un equip de vuit especialistes per consultar com poden les esglésies destriar les seves funcions durant la pandèmia del coronavirus, com poden adaptar-se pel que fa a comunitats religioses, i com poden relacionar-se entre elles i compartir experiències.


més informació
Uganda: Crida dels líders religiosos cristians a la pau davant les eleccions generals de 2021
26 feb. 20:

"Com a cristians, estem cridats a promoure la pau. Recordeu que la primera paraula de Jesús als seus deixebles després de la resurrecció va ser Shalom, que significa pau", va dir Monsenyor Ssemogerere, Bisbe de Kasana-Luweero, a la Jornada nacional d'oració celebrat al Santuari Catòlic dels màrtirs d'Uganda, Namugongo, el diumenge 23 de febrer passat.


més informació
Papa Francesc: "Seguim resant per invocar Déu el do de la plena unitat entre nosaltres"
28 gen. 20:

A la tarda del dissabte 25 de gener, durant la festa litúrgica de la conversió de Sant Pau, apòstol dels gentils, el papa Francesc va donar tancament a la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que enguany porta com a tema "Ens van tractar amb amabilitat", resant les segones vespres a la basílica de Sant Pau Extramurs a Roma. El van acompanyar el Metropolita Gennadios, representant del Patriarcat ecumènic, Ian Ernest, representant personal a Roma de l'arquebisbe de Canterbury, i un grup d'estudiants ortodoxos.


més informació
Mn. Rafael Serra: “La celebració de l'Eucaristia conjunta no vindrà de les estratègies de les esglésies, serà expressió d’una experiència espiritual”
24 gen. 20:

“Ens tractaren amb una humanitat poc corrent” (Ac 28,2), aquest és el lema escollit per treballar l’octavari de pregària per la unitat dels cristians, que com cada any se celebra del 18 al 25 de gener a totes les diòcesis amb seu a Catalunya. L’arxidiòcesi de Tarragona no és una excepció i també celebrarà la pregària per la unitat. L’ecumenisme té una tradició més que centenària, tot i que queda treballar molt aquest camí per assolir la plena unitat entre cristians separats en esglésies diferents. Per descobrir més la situació actual del moviment i en concret a l’arxidiòcesi de Tarragona, hem entrevistat a Mn. Rafael Serra (Cambrils, 1957) director del Secretariat de Relacions Interconfessionals de l’arquebisbat de Tarragona.


més informació
18 al 25 de gener, Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians
13 gen. 20:

La Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que se celebra del 18 al 25 de gener -entre les festivitats de la confessió de sant Pere i la conversió de sant Pau– té enguany per lema «Ens tractaren amb una humanitat poc corrent», una frase que correspon als Fets dels Apòstols (28,2), concretament a la narració d’un naufragi a la Mediterrània.


més informació
Iraq: Els líders de les Esglésies demanen al govern adoptar mesures "històriques i valentes"
30 oct. 19:

Els líders de les Esglésies de Bagdad, reunits aquest dimecres 30 d'octubre, a la seu del Patriarcat caldeu, per invitació del patriarca, el cardenal Louis Raphael Sako, davant l'escalada de violència, que ahir a la nit va culminar amb noves víctimes, van reiterar en un comunicat que la seva "atenció "està centrada en la seva" terra estimada" i demanen a tots els responsables polítics i institucionals que assumeixin" mesures "eficaces per evitar" una deriva a allò desconegut".


més informació
L'Església ortodoxa grega reconeix l'Església ucraïnesa
14 oct. 19:

El Sínode de Bisbes de l'Església Ortodoxa de l'Hèl·lade, presidit per l'arquebisbe d'Atenes, Ieronymos II (Liapis), va reconèixer l'autocefàlia de l'Església ucraïnesa, que fos concedida pel patriarca de Constantinoble a principis d'aquest any. El 12 d'octubre passat, després d'una litúrgia solemne, el tema va ser sotmès a votació per majoria, segons el nombre de bisbes presents a l'assemblea.


més informació
Montserrat Puigdellívol, mèrit ecumènic
5 jun. 19:

Un exemple d’amistat, confiança i obertura ha queda premiat. Una oda a la unitat de tots els cristians. I és que, la Directora del Secretariat Diocesà d’Ecumenisme de l’Arquebisbat de Barcelona, Montserrat Puigdellívol, ha rebut la Medalla al Mèrit Ecumènic. «Cristians per Terrassa, doncs, la va reconèixer com a mereixedora d’aquest guardó que va tenir lloc a l’Auditori de l’Església Evengèlica Unida de Terrassa.


més informació
Viatge a Romania: "L'ecumenisme es fa juntament amb les obres de caritat i l'amor mutu"
4 jun. 19:

 "L'ecumenisme es fa juntament amb les obres de caritat i l'amor mutu": va respondre el Papa en ser interrogat per les relacions entre catòlics i ortodoxos. "Hi ha l'ecumenisme del testimoni, de la sang i després l'ecumenisme dels pobres, cal treballar junts per ajudar els pobres, els que se senten malament, els malalts, com llegim en el capítol 25 de Mateu".


més informació
Consagració a l’Església Ortodoxa Russa
10 abr. 19:

L’Església Ortodoxa Russa a Barcelona ha consagrat una nova parròquia. Una missa que va ser concelebrada pel bisbe de l’Església Ortodoxa Russa a França, Espanya, Suïssa, Itàlia i Portugal, Nèstor de Korsun; i el Bisbe ortodox romanès d’Espanya i Portugal, Mons. Teòfil d’Ibèria.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.