Dijous, 13 de Desembre de 2018
Santa Llúcia, verge i màrtir
  • Kenya: Sacerdot assassinat en un atracament a mà armada
  • El tradicional Concert de Sant Esteve reunirà la família coral de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau
  • No a la confiscació de propietats eclesiàstiques a Israel
  • Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
  • Mn. Manuel Claret rep un homenatge pòstum sis mesos després de la seva mort
  • Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
  • El 36% de persones de la Diòcesi de Barcelona viuen dificultats relacionades amb l’exclusió residencial
  • “Un jutge no pot obligar a l’alimentació forçada”
  • El bisbe de Solsona dona suport als dejunis els divendres en solidaritat amb els presos en vaga de fam
  • Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Presentació del llibre "La belleza sencilla de Taizé", el primer estudi integral de les manifestacions estètiques de la comunitat
12 des. 18:

Bellesa, senzillesa i provisionalitat. Aquests són alguns dels trets més característics de la Comunitat ecumènica de Taizé. Un acte ple d’amics de la comunitat de Taizé. Allà, el germà Pere va anunciar que a la Trobada Europea de Joves, la comunitat de Taizé pararà a Barcelona per compartir una pregària a Santa Maria del Mar el 3 de gener a les 20.00h.


més informació
Es reuneixen a Suècia els bisbes amics dels Focolars
14 nov. 18:

"L'alè de l'Esperit, l'Església i el món d'avui", va ser el tema de la 37a reunió ecumènica dels bisbes amics dels Focolars que va tenir lloc a Sigtuna (Suècia) del 6 al 9 de novembre. Els 40 bisbes participants, de 12 esglésies cristianes de 18 països van reflexionar sobre l'escolta de l'Esperit enfront als desafiaments ecumènics i contemporanis.


més informació
Les tres confessions cristianes de Badalona presenten una exposició sobre la Bíblia
24 oct. 18:

La Bíblia és el llibre més llegit del món, transmissor de valors i, alhora, inspirador de tantes manifestacions artístiques (música, pintura, arquitectura...). Per tal de donar a conèixer de forma dinàmica aquest Llibre de llibres, els Carmelites Descalços de Badalona fan una invitació oberta a la ciutat a la mostra ExpoBíblia, que podrà visitar-se durant el proper cap de setmana al pati de la comunitat (accés per C/ Sant Miquel, 44 i per C/ Del Mar, 47). L’accés és gratuït.


més informació
L'església ortodoxa russa trenca la comunió amb Constantinoble
17 oct. 18:

El Sínode del Patriarcat de Moscou va declarar que ja resulta impossible seguir mantenint la comunió eucarística amb l'Església ortodoxa de Constantinoble, assenyala el comunicat difós pel sínode patriarcal, reunit aquest dilluns 15 d'octubre a Minsk, Bielorússia, en una sessió plenària, sota la guia del patriarca Kirill, per discutir la presa de posició, anunciada l'11 d'octubre passat pel Patriarcat ecumènic de Constantinoble, de concedir l'autocefalia a l'Església ortodoxa ucraïnesa.


més informació
Consell Mundial d'Esglésies: Records d'un participant en els campaments ecumènics de treball
20 set. 18:

Aquest 2018 celebrem el 70è aniversari del Consell Mundial d'Esglésies. Per tal de crear un animat relat de primera mà de la comunitat ecumènica i del nostre camí comú, les esglésies membres han aportat històries de les persones, els esdeveniments, els èxits i fins i tot els fracassos que han accentuat la nostra recerca col·lectiva de la unitat cristiana. "En fer memòria, m'adono que pertanyo a una generació privilegiada, ja que vaig poder participar en la tasca del Consell Mundial d'Esglésies (CME) des de molt jove", afirma el Dr. Govaert Chr. Kok, antic membre del Comitè Central del CME de l'Església Vella Catòlica dels Països Baixos.


més informació
Els catòlics i el Consell Mundial d'Església tracen junts el futur després de la visita papal a Ginebra
6 set. 18:

Deu setmanes després que el papa Francesc visités el Consell Mundial d'Esglésies (CME) a ??Ginebra, com "un pelegrí a la recerca de la unitat i la pau", els líders eclesials de diferents esglésies que representen al CME i a l'Església Catòlica es reuneixen aquesta setmana a Alemanya per seguir "caminant, treballant i pregant junts". Els membres del Grup Mixt de Treball de l'Església Catòlica Romana i el CME es reuniran del 3 al 7 de setembre prop de l'antiga ciutat bavaresa d'Augsburg, centre de la Reforma i també seu de la signatura de la reconciliadora Declaració Conjunta sobre la Doctrina de la Justificació.


més informació
A Bari, "un respir autènticament ecumènic"
2 jul. 18:

Per l'arquebisbe de Bari-Bitonto, Mons. Cacucci, la trobada ecumènica de reflexió i pregària del 7 de juliol per la pau a l'Orient Mitjà volguda pel papa Francesc, posseeix un respir universal i una valència històrica d'excepcional importància.


més informació
El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
20 jun. 18:

El papa Francesc visitarà, aquest dijous 21 de juny, el Consell Mundial d'Esglésies a Ginebra (CME), en ocasió del 70è aniversari de la seva fundació. El tema central de la visita papal a Ginebra serà la pau i el suport de les esglésies als refugiats.


més informació
L'estiu es prepara a Taizé
13 jun. 18:

Des de finals de juny fins a principis de setembre, les trobades internacionals de joves serà més intens a Taizé (França, Saône-et-Loire). Cada setmana, de diumenge a diumenge, joves adults, la majoria joves cristians, participaran en les activitats proposades: oració comuna, intercanvi en petits grups, tallers de reflexió, tasques pràctiques.


més informació
El papa Francesc i Bartomeu I en sintonia per fer front a la crisi ecològica
7 jun. 18:

El deure de custodiar la creació desafia totes les persones de bona voluntat i reclama a tots els cristians a reconèixer les arrels espirituals de la crisi ecològica, cooperant en l'oferiment d'una resposta no ambigua ", va escriure el papa Francesc en el missatge dirigit al patriarca ecumènic Bartomeu i als participants en el IX Simposi Internacional dedicat a la protecció i preservació del medi ambient, que va iniciar-se aquest dimarts 5 de juny a Atenes, sota el tema "Preservar el planeta i protegir la seva gent".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 13 DE DESEMBRE

SEMBRADORS D’ESTELS. Activitat adreçada a les escoles de Tarragona que marca l’inici de la campanya d’Infància Missionera del curs amb el lema “Aventura’t a ser missioner”. Organitza: delegació de missions i cooperació entre les Esglésies de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Església de Sant Antoni de Pàdua, Rambla Nova, 105, Tarragona. Hora: 15.30 h

SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE “RAÓ I EMOCIÓ: SOCIETAT, POLÍTICA I RELIGIÓ”. Sessions sobre “Raó, emocions i coneixement segons la ciència” i “Raó i emoció en la psicologia i l’ensenyament”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Palau Macaya. Dies: 13 i 14. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: de 16 a 20 h

DIVENDRES, 14 DE DESEMBRE

ORATORI “PONTIFICAL DE FLAMES”, amb lletra de Mn. Miquel Melendres i música de Mn. Francesc Tàpies. Concert extraordinari amb motiu dels 30 anys del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. Organitzen: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i Joventuts musicals de Tarragona. A càrrec de: Cor Ciutat de Tarragona, Cor de la Universitat Rovira i Virgili, Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i altres professionals músics de la ciutat. Lloc: Catedral de Tarragona. Hora: 20.30 h

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

MISSA I BENEDICCIÓ DELS “JESUSETS”. Presidida per Mons. Salvador Giménez, bisbe de Lleida. La Missa serà cantada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida. dirigit per Mn. Joaquim Mesalles. Lloc: Catedral de Lleida. Hora: 12.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.