• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Es relaxen les mesures anticovid i l'Església maronita torna a rebre la comunió a la llengua
20 set. 21:

Mentre que al Líban la propagació dels contagis de la Covid-19 sembla estar disminuint, a l'Església maronita comencen a eliminar les mesures d'emergència relatives a les modalitats d'administració del sagrament de l'Eucaristia introduïdes per frenar la pandèmia. Un decret signat pel cardenal Béchara Boutros Raï, patriarca d'Antioquia dels maronites, ha decretat que durant les litúrgies eucarístiques divines el sagrament de l'Eucaristia pot tornar a ser administrat i rebut directament en la llengua i "sota les dues espècies, en línia amb la nostra antiga tradició i en harmonia amb la pràctica de les Esglésies orientals".


més informació
Comença el Temps de la Creació
2 set. 21:

Aquest dimecres, 1 de setembre, Jornada Mundial de pregària per la cura de la creació, s’inicia el Temps de la Creació, una iniciativa ecumènica, reconeguda oficialment i impulsada per les principals Esglésies cristianes, per promoure arreu del món la pregària i l’acció per la cura de la creació.


més informació
Nin Güell: «Cal que fem tot el possible per assolir la plena comunió entre les diverses Esglésies cristianes»
23 jul. 21:

En el món cristià oriental, el que diferencia les Esglésies ortodoxes de les Esglésies orientals catòliques és únicament la plena comunió (orientals catòlics) o la no plena comunió (ortodoxos) amb la seu romana, amb el Papa. El P. Manel Nin, exarca per als catòlics de ritu bizantí a Atenes i consultor de la Congregació per a les Esglésies Orientals, afirma que «a nivell teològic, litúrgic i canònic no hi ha cap tipus de diferència».


més informació
Mn. Antoni Matabosch: "El camí cap a la unitat dels cristians és un treball junts"
21 jul. 21:

El Consell Mundial d’Esglésies és un organisme que ha tingut un paper molt important a l’hora de «crear» i formar l’ecumenisme actual, que passa des de fa dècades «de la confrontació al treball per caminar junts els cristians, dialogant, cap la unitat de totes les Esglésies». En formen part 350 comunitats cristianes d’arreu del món, i sempre ha estat capdavanter en el treball per la unió des del compromís social dels mateixos cristians. Antoni Matabosch, que ha assistit a set de les deu Assemblees Mundials del Consell Mundial, explica el procés de gestació, constitució i evolució d’aquest organisme en el llibre 'El Consejo Mundial de Iglesias (1910-2021). Hacia la unidad perdida’ (editat per Sant Pacià Books)'.


més informació
Participen en un simposi innovador que aborda la transformació digital
15 jul. 21:

El simposi, organitzat conjuntament pel Consell Mundial d'Esglésies (CME) i l'Associació Mundial per la Comunicació Cristiana, se centrarà en l'impacte de la transformació digital a les comunitats i les societats. Entre els coorganitzadors es troben Brot für die Welt (Pa per al Món), l'Evangelische Kirche in Deutschland (Església Evangèlica a Alemanya), l'Evangelische Mission Weltweit (Associació de Missions i Esglésies Protestants a Alemanya) i la Federació Universal de Moviments Estudiantils Cristians -regió Europea. El simposi està previst per als dies 13-15 de setembre del 2021.


més informació
Consell Mundial d'Esglésies: " És important la nostra feina per superar el racisme, la discriminació i la xenofòbia"
8 jul. 21:

Amb la presència de 124 dels 155 membres del Comitè Central i dels presidents de tot el món, el Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies (CME) es va reunir per avançar en els preparatius de la 11a Assemblea del CME, que tindrà lloc el 2022, a Karlsruhe (Alemanya ), amb el tema "L'amor de Crist porta al món a la reconciliació i la unitat". El Comitè Central també va abordar les qüestions relatives a la condició de membre i va reforçar la comunitat del CME a través de l'oració i l'intercanvi.


més informació
El patriarca d'Antioquia i tot l'Orient afirma la "proximitat en l'oració" amb el Comitè Central del CME
30 jun. 21:

En un missatge especial rebut el 27 de juny pel Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies (CME), Sa Beatitud Joan X, patriarca de l'Església Ortodoxa Grega d'Antioquia i tot l'Orient, va afirmar "la proximitat en l'oració i en l'acompanyament a la feina de la reunió mitjançant la comunicació amb els delegats del Sant i Apostòlic Patriarcat d'Antioquia i tot l'Orient".


més informació
"La unitat és més important que mai", reflexiona el secretari general en funcions del Consell Mundial d’Esglésies
23 jun. 21:

En el seu informe del Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies (CME), el secretari general en funcions del CME, Ioan Sauca, va reflexionar sobre com el Consell va adaptar el treball al mig de la pandèmia i com segueix sent de rellevant la seva tasca per la unitat i la reconciliació.


més informació
Anne Burghardt, nova Secretària General de la Federació Luterana Mundial
23 jun. 21:

La teòloga estoniana, de 45 anys, va ser escollida, el dissabte 19 de juny passat, pel Consell de la Federació. És la primera dona i la primera representant d'Europa de l'Est que ocupa aquest càrrec: "Reso perquè em guiï l'Esperit". Succeeix el pastor Martin Junge, que ha dirigit la Federació Luterana Mundial durant onze anys.


més informació
El patriarca caldeu Sako als polítics cristians: "Uniu forces i estratègies, lliureu-vos del sectarisme"
27 mai. 21:

Les sigles i els partits polítics iraquians animats per activistes cristians han de fer convergir les forces, les estratègies i les línies polítiques per afrontar junts les emergències i els problemes que pesen sobre la vida de les comunitats cristianes locals.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.