Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El patriarca caldeu Sako als polítics cristians: "Uniu forces i estratègies, lliureu-vos del sectarisme"
27 mai. 21:

Les sigles i els partits polítics iraquians animats per activistes cristians han de fer convergir les forces, les estratègies i les línies polítiques per afrontar junts les emergències i els problemes que pesen sobre la vida de les comunitats cristianes locals.


més informació
El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies veu esperança per al futur mentre insta abordar amb urgència les crisis mundials
26 mai. 21:

El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies (CME), reunit del 17 al 20 de maig passat, va marcar un to d'esperança per al futur mentre, al mateix temps, va abordar múltiples crisis mundials amb declaracions, missatges pastorals i crides a l'oració.


més informació
Organitzacions religioses internacionals insten al president de Colòmbia a aturar l'espiral de violència
26 mai. 21:

El Consell Mundial d'Esglésies, ACT Aliança, la Federació Luterana Mundial, la Comunió Mundial d'Esglésies Reformades, la Comunió Anglicana, el Consell Metodista Mundial, el Consell Episcopal Llatinoamericà i l'Associació Mundial per a la Comunicació Cristiana insten al president de Colòmbia, Iván Duque Márquez, en una carta enviada el 18 de maig passat, a aturar l'espiral de violència que està causant un dany terrible a la població civil.


més informació
Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians al Brasil
12 mai. 21:

La Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians -que alguns celebren al voltant de Pentecosta i altres al gener- mostra el compromís continu de treballar per la unitat visible dels cristians. Reuneix a tot el món diferents tradicions cristianes, obrint els ulls, enfortint la fe i reforçant la convicció de les nostres arrels cristianes comunes en un món dividit. "Haver de celebrar de nou de manera virtual genera sentiments ambivalents", diu la Rev. Romi Bencke, secretària general del Consell Nacional d'Esglésies Cristianes del Brasil (CONIC, per les seves sigles en portuguès).


més informació
Commemoració del 20è aniversari de la Carta Ecumènica Europea
21 abr. 21:

El 22 d'abril de 2001 el cardenal Miloslav Vlk, en repre­sentació catòlica, i el metropolità ortodox Jérémie, pels ortodoxos i les comunitats de la Reforma, van signar una carta ecumènica per promoure el diàleg i la recerca de la unitat plena per evitar equívocs. Per tant, aquest dijous 22 d'abril, es commemorarà el 20è aniversari de la Carta Ecumènica Europea.


més informació
Mor Benjamí Planes, President del Consell Evangèlic de Catalunya
15 abr. 21:

Benjamí Planes (Sabadell 1926-2021) va morir el 13 d’abril passat i ha estat acomiadat, per a la família i els amic més íntims, aquest dimecres, 14 d’abril, en una cerimònia privada a causa de les restriccions per la pandèmia. Per part del Govern català ha assistit a la cerimònia la Consellera de Justícia, Ester Capella; en representació del Consell Evangèlic de Catalunya, el seu Secretari General, el pastor Guillem Correa; per part de la FEREDE el seu President, el pastor Manel Rodríguez; i per part de la Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya, la seva presidenta, Noemí Cortés; entre d'altres.


més informació
Sant Egidi: Una pregària ecumènica per recordar els cristians que han mort en moltes parts del món
29 mar. 21:

En el marc de la Setmana Santa, la Comunitat de Sant'Egidio promou un acte de memòria del testimoni de molts cristians que en nombrosos llocs dels món han estat objecte de persecucions, discriminacions, privacions de la llibertat religiosa i fins i tot de la vida. La visita recent del papa Francesc a l'Iraq ha esdevingut un signe de pau i d'esperança per a tothom i ha mostrat el testimoni de fraternitat universal ofert pels cristians, ens ha recordat que "avui, en el segle XXI, la nostra Església és una Església de màrtirs".


més informació
El papa Francesc rep al germà Alois
29 mar. 21:

El dijous 25 de març passat, com cada any, el germà Alois, prior de la Comunitat ecumènica de Taizé, va ser rebut en audiència privada pel papa Francesc. El germà Alois li va dir al Papa que a Taizé es va seguir de prop el seu viatge recent a l'Iraq. Li va agrair la seva encíclica Fratelli tutti sobre la fraternitat. També van parlar sobre la vida a Taizé durant aquest període de la pandèmia, la represa de l'acollida de joves i la trobada europea que s'espera que se celebri a la ciutat italiana de Torí a finals d'any.


més informació
2a Sessió del cicle monogràfic "Figures femenines del cristianisme catòlic"
8 mar. 21:
El proper dimarts 9 de març, a les 18.00 h, en línia, tindrà lloc la primera sessió "Figures femenines del cristianisme catòlic", a càrrec de Neus Forcano i Aparicio, organitzada per l'Oficina d'Afers Religiosos de l'Ajuntament de Barcelona i el Monestir de Pedralbes.més informació
El Consell Mundial d'Esglésies convida els joves a unir-se al programa de stewards per a l'11a Assemblea el 2022
2 mar. 21:

El Consell Mundial d'Esglésies (CME) convida a la joventut ecumènica a participar com stewards durant la 11a Assemblea, a Karlsruhe (Alemanya) prevista per al 2022. El programa d'stewards té com a objectiu reunir un grup dinàmic i divers de cent seixanta joves de tot el món, del 21 d'agost al 10 de setembre de 2022. La invitació s'estén als joves de múltiples contextos, esglésies i regions. El termini d'inscripció acaba el 10 d'abril de 2121.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.