• El Secretari d'Estat de la Santa Seu es desplaçarà a Ars i Lourdes a l'agost
  • L'Arquebisbe de Barcelona presidirà la missa pels difunts en temps de pandèmia a la Sagrada Família
  • Catalonia Sacra organitza una xarxa cultural i religiosa per oferir-la com a activitat turística aquest estiu
  • Desenvolupament Humà Integral: Migrants en temps de pandèmia
  • Els Carmelites en suport dels malalts de Covid 19 de la diòcesi africana de Zomba
  • Xavier Morell, un monjo atípic
  • Cal congelar la producció i el comerç d'armes, si al multilateralisme
  • Les entitats de la Xarxa d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida no tanquen a l'estiu
  • La Comissió Permanent de la Conferència Episcopal Espanyola es reuneix a Madrid
  • El Papa sobre els migrants: "Inimaginable l'infern en els camps de detenció"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Esglésies de Jerusalem sobre la decisió del cas Jaffa Gate
7 jul. 20:

Els Patriarques i Caps d'Esglésies a Jerusalem, han emès una declaració conjunta en què condemnen la sentència recent del Tribunal del Districte de Jerusalem, que novament ha desestimat les proves presentades per l'Església Ortodoxa Grega, sobre l'anomenat cas Jaffa Gate, una batalla legal que des de fa 14 anys tracta d'anul·lar l'arrendament de 3 propietats d'aquesta església prop de la Porta de Jaffa a un grup de colons.


més informació
Consell Mundial d'Esglésies: Un missatge conjunt insta la sanació de les ferides i un futur comú per a la península de Corea
25 jun. 20:

El Missatge Ecumènic Conjunt per la Pau amb motiu del 70è aniversari de l'inici de la guerra de Corea va ser comunicat públicament el 22 de juny durant un esdeveniment retransmès en directe. El missatge, copatrocinat per esglésies i consells d'esglésies de tot el món, i en particular de països que van participar en la guerra de Corea, descriu aquesta guerra com "un conflicte terriblement destructiu" després del qual mai es va signar un tractat de pau.


més informació
Les germanes de la Comunitat de Grandchamp comparteixen la saviesa de la vida arrelada en Crist per a la propera Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians
16 jun. 20:

Ja estan disponibles els nous materials per a la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians del proper any que es basen en l'experiència de la vida comunitària contemplativa per guiar-nos en un camí d'oració que dóna fruits de reconciliació i solidaritat. La Comunitat Monàstica de Grandchamp (Suïssa), encarregada de preparar un esborrany per a l'edició de 2021, ha triat el tema "Estigueu en el meu amor i donareu fruit en abundància" (Joan 15: 5-9).


més informació
El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies emet una declaració sobre la justícia racial en els Estats Units
4 jun. 20:

El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies (CME) ha publicat una declaració en la qual reitera la seva crida a una conversió que posi fi a totes les formes de racisme i de discriminació racial.


més informació
Es confirma el nomenament del Dr. Ioan Sauca com a Secretari General interí del Consell Mundial d'Esglésies
4 jun. 20:

En una reunió en línia celebrada el 3 de juny, el Comitè Executiu ha confirmat el nomenament del Rev. Prof. Dr. Ioan Sauca com a secretari general interí del Consell Mundial d'Esglésies (CME). El Rev. Prof. Dr. Sauca ocuparà el lloc fins que el Comitè Central del CME es reuneixi al juny de 2021.


més informació
El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies emet una declaració sobre el paper de les esglésies durant la pandèmia de la COVID-19
3 jun. 20:

El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies (CME) ha emès una declaració pública sobre el paper de les esglésies en el context de la COVID-19. Centrada en l'amor, la fermesa, l'esperança i el coratge, la declaració reflexiona sobre els danys causats per la COVID-19 durant els últims cinc mesos i sobre com les esglésies poden infondre esperança.


més informació
Xile i l'Argentina celebra la Setmana d'Oració per la Unitat dels Cristians
3 jun. 20:

L'Església a Xile i l'Argentina s'uneixen a la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians que se celebra entre l'1 i el 7 de juny a l'hemisferi sud.


més informació
La pregària per la Unitat dels Cristians prepara el camí per Pentecosta
20 mai. 20:

La tradició de pregar per la Unitat dels Cristians a la Pentecosta adquireix un nou significat en aquests moments en què les reunions físiques per a la pregària s'han suspès en molts llocs, en un esforç per frenar la pandèmia de la COVID-19.


més informació
Germà Roger, fundador de la Comunitat de Taizé: la reconciliació és la primavera de l'ànima
13 mai. 20:

Fa 105 anys naixia el Gmà. Roger, fundador de la Comunitat de Taizé, focus d'ecumenisme. El seu llegat continua inspirant a la joventut d'avui, que més enllà de les fronteres i diferències religioses segueix en recerca de pau i reconciliació.


més informació
L'Església de Noruega consagra a Olav Fykse Tveit bisbe president
12 mai. 20:

A la històrica catedral de Nidaros, l'antic santuari i destinació de peregrinació de Trondheim medieval, l'Església de Noruega va consagrar, el diumenge 10 de maig passat, a Olav Fykse Tveit, bisbe de la Diòcesi de Nidaros i el va nomenar bisbe president de la seva Conferència Episcopal.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.