Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Solidaritat del Consell Mundial d’Esglésies a Nigèria davant les crisis de violència, corrupció i de Covid-19
29 jul. 20:

Actualment són moltes les crisis que amenacen la pau i l'estabilitat de Nigèria. El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies reafirma la seva solidaritat per enfrontar les diferents crisis. Per la seva banda, l'Arquebisbe d'Abuja denuncia el flagell de la corrupció en el mitjà polític i religiós.


més informació
L'11a Assemblea del Consell Mundial d'Esglésies se celebrarà el 2022 a Alemanya
28 jul. 20:

El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies (CME) ha aprovat les noves dates per a la celebració de la 11a Assemblea del CME, que ara tindrà lloc a Karlsruhe (Alemanya) del 31 d'agost al 8 de setembre de 2022. L'esdeveniment, previst inicialment per a l’any 2021, ha estat ajornat un any per la gravetat de la pandèmia de la COVID-19 i les incerteses relacionades amb ella.


més informació
Les 5 actituds per una bona relació amb els que tenen altres creences
22 jul. 20:

A les nostres relacions amb els que no comparteixen la nostra mateixa fe, és important tenir presents dos principis, continguts en el document del Concili Vaticà II sobre la Llibertat Religiosa (Dignitatis Humanae):


més informació
Desmenteixen els rumors del suposat contagi de la Covid-19 del patriarca copte Tawadros
20 jul. 20:

No s'ha contagiat amb el coronavirus Tawadros II, Papa d'Alexandria i Patriarca copte ortodox de la Seu de Sant Marc. Així ho ha confirmat el mateix Papa Tawadros, amb una negació seca en la qual ha definit com "falsos rumors", les veus difoses a través de les xarxes socials que enumeraven al Cap de l'Església copta ortodoxa entre les víctimes il·lustres de la pandèmia de coronavirus.


més informació
Mor de Covid-19 el President del Consell Ecumènic de les Esglésies a Madagascar
16 jul. 20:

L'Ecumenisme està de dol a Madagascar. El dissabte passat, el Pastor David Rakotonirina, President del Consell Ecumènic d'Esglésies Cristianes del país (FFKM), va morir de coronavirus. Després d'haver rebut els primers tractaments a Morondava, on es trobava per presidir una trobada del Sínode regional de líders luterans, el Pastor va ser traslladat a la unitat de cures intensives del Policlínic de Ilafy.


més informació
La Setmana Mundial per la Pau destaca la solidaritat creativa i la fragilitat comuna
16 jul. 20:

Sota el tema "Solidaritat creativa en la fragilitat comuna", s'encoratja les persones de tots els credos i llocs del món a demostrar el poder de l'oració durant la Setmana Mundial per la Pau a Palestina i Israel. Aquesta especial setmana de pregària combinada amb acció té lloc cada any des del 13 de setembre fins al 21 de setembre, dia en què se celebra el Dia Internacional de la Pau.


més informació
El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies celebrarà una reunió centrada en la 11a Assemblea de 2022 i en els plans per l'any 2021
15 jul. 20:

El Comitè Executiu del Consell Mundial d'Esglésies (CME) es reunirà per videoconferència, del 20 al 24 de juliol, per abordar les repercussions de la pandèmia de la COVID-19 sobre el treball del CME el 2020 i 2021, i sobre els plans per intensificar la cooperació ecumènica en la lluita contra el racisme.


més informació
Esglésies de Jerusalem sobre la decisió del cas Jaffa Gate
7 jul. 20:

Els Patriarques i Caps d'Esglésies a Jerusalem, han emès una declaració conjunta en què condemnen la sentència recent del Tribunal del Districte de Jerusalem, que novament ha desestimat les proves presentades per l'Església Ortodoxa Grega, sobre l'anomenat cas Jaffa Gate, una batalla legal que des de fa 14 anys tracta d'anul·lar l'arrendament de 3 propietats d'aquesta església prop de la Porta de Jaffa a un grup de colons.


més informació
Consell Mundial d'Esglésies: Un missatge conjunt insta la sanació de les ferides i un futur comú per a la península de Corea
25 jun. 20:

El Missatge Ecumènic Conjunt per la Pau amb motiu del 70è aniversari de l'inici de la guerra de Corea va ser comunicat públicament el 22 de juny durant un esdeveniment retransmès en directe. El missatge, copatrocinat per esglésies i consells d'esglésies de tot el món, i en particular de països que van participar en la guerra de Corea, descriu aquesta guerra com "un conflicte terriblement destructiu" després del qual mai es va signar un tractat de pau.


més informació
Les germanes de la Comunitat de Grandchamp comparteixen la saviesa de la vida arrelada en Crist per a la propera Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians
16 jun. 20:

Ja estan disponibles els nous materials per a la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians del proper any que es basen en l'experiència de la vida comunitària contemplativa per guiar-nos en un camí d'oració que dóna fruits de reconciliació i solidaritat. La Comunitat Monàstica de Grandchamp (Suïssa), encarregada de preparar un esborrany per a l'edició de 2021, ha triat el tema "Estigueu en el meu amor i donareu fruit en abundància" (Joan 15: 5-9).


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.