Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Consell Mundial d'Esglésies: Records d'un participant en els campaments ecumènics de treball
20 set. 18:

Aquest 2018 celebrem el 70è aniversari del Consell Mundial d'Esglésies. Per tal de crear un animat relat de primera mà de la comunitat ecumènica i del nostre camí comú, les esglésies membres han aportat històries de les persones, els esdeveniments, els èxits i fins i tot els fracassos que han accentuat la nostra recerca col·lectiva de la unitat cristiana. "En fer memòria, m'adono que pertanyo a una generació privilegiada, ja que vaig poder participar en la tasca del Consell Mundial d'Esglésies (CME) des de molt jove", afirma el Dr. Govaert Chr. Kok, antic membre del Comitè Central del CME de l'Església Vella Catòlica dels Països Baixos.


més informació
Els catòlics i el Consell Mundial d'Església tracen junts el futur després de la visita papal a Ginebra
6 set. 18:

Deu setmanes després que el papa Francesc visités el Consell Mundial d'Esglésies (CME) a ??Ginebra, com "un pelegrí a la recerca de la unitat i la pau", els líders eclesials de diferents esglésies que representen al CME i a l'Església Catòlica es reuneixen aquesta setmana a Alemanya per seguir "caminant, treballant i pregant junts". Els membres del Grup Mixt de Treball de l'Església Catòlica Romana i el CME es reuniran del 3 al 7 de setembre prop de l'antiga ciutat bavaresa d'Augsburg, centre de la Reforma i també seu de la signatura de la reconciliadora Declaració Conjunta sobre la Doctrina de la Justificació.


més informació
A Bari, "un respir autènticament ecumènic"
2 jul. 18:

Per l'arquebisbe de Bari-Bitonto, Mons. Cacucci, la trobada ecumènica de reflexió i pregària del 7 de juliol per la pau a l'Orient Mitjà volguda pel papa Francesc, posseeix un respir universal i una valència històrica d'excepcional importància.


més informació
El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
20 jun. 18:

El papa Francesc visitarà, aquest dijous 21 de juny, el Consell Mundial d'Esglésies a Ginebra (CME), en ocasió del 70è aniversari de la seva fundació. El tema central de la visita papal a Ginebra serà la pau i el suport de les esglésies als refugiats.


més informació
L'estiu es prepara a Taizé
13 jun. 18:

Des de finals de juny fins a principis de setembre, les trobades internacionals de joves serà més intens a Taizé (França, Saône-et-Loire). Cada setmana, de diumenge a diumenge, joves adults, la majoria joves cristians, participaran en les activitats proposades: oració comuna, intercanvi en petits grups, tallers de reflexió, tasques pràctiques.


més informació
El papa Francesc i Bartomeu I en sintonia per fer front a la crisi ecològica
7 jun. 18:

El deure de custodiar la creació desafia totes les persones de bona voluntat i reclama a tots els cristians a reconèixer les arrels espirituals de la crisi ecològica, cooperant en l'oferiment d'una resposta no ambigua ", va escriure el papa Francesc en el missatge dirigit al patriarca ecumènic Bartomeu i als participants en el IX Simposi Internacional dedicat a la protecció i preservació del medi ambient, que va iniciar-se aquest dimarts 5 de juny a Atenes, sota el tema "Preservar el planeta i protegir la seva gent".


més informació
L’Ajuntament de Barcelona commemora els 500 anys de la Reforma protestant al Saló de Cent
7 jun. 18:

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Direcció de Drets de Ciutadania i Diversitat, va organitzar dimarts 29 de maig l’acte institucional en commemoració dels cinc-cents anys de la Reforma protestant. L’acte va ser el punt final de diverses accions, dutes a terme al llarg de tot l’any, de reconeixement de la ciutat a la comunitat evangèlica que tant ha aportat a Barcelona i al món.


més informació
Es reuneix el Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies
24 mai. 18:

El Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies (CME) es reunirà del 15 al 21 de juny per tercera vegada des que va ser escollit a la X Assemblea del CME celebrada a Busan (República de Corea) el 2013. La reunió tindrà lloc al Centre Ecumènic de Ginebra i a l'Institut Ecumènic de Bossey (Suïssa).


més informació
Mn. Lluís Bonet serà guardonat amb la medalla al mèrit ecumènic
7 mai. 18:

Aquest guardó reconeix el treball fet en anys passats i difícils, en favor d’unes relacions respectuoses entre diferents confessions religioses. En el cas concret de Mn. Bonet se li reconeix la destacada tasca desenvolupada al barri de Ca n’Anglada com a rector de la parròquia catòlica de Sant Cristòfor i veïna de l’Església evangèlica Bethel. També les seves responsabilitats com a Vicari episcopal de Zona.


més informació
Servera: “Els nens d'avui en dia conviuen en la diversitat i veuen que no se li ha de tenir por”
4 abr. 18:

Laia Servera (Barcelona, 1980), llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Ramon Llull, treballa a l’informatiu infantil Info K de Televisió de Catalunya des dels inicis del programa, l’any 2001. Ara que també n’és la presentadora, parlem amb ella sobre la informació del fenomen religiós i què cal tenir en compte quan es dirigeix a nens i nenes.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE

65a JORNADA GENERAL DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL LEMA “ANEU PER TOT ARREU I DONEU FRUIT”. Lloc: col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Pg. Vall d’Hebron, 258, Barcelona. Hora: 9.30 h

DISSABTE, 13 D'OCTUBRE

OBRA DE TEATRE “POBRECITO FRANCISCO DE ASÍS”. Obra de teatre sobre Sant Francesc d'Assís, adreçada a tos els públics, amb dos actors, un com a Francesc i l’altre que arriba a donar cos a 12 personatges. És un obra interactiva, dinàmica, i contundent en el seu missatge, narrat en llenguatge actual. Lloc: Caputxins d’Igualada, c. Caputxins, 66, Igualada. Hora: de 17.30 a 19.30 h

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE

CANONITZACIÓ DE PAU VI, ÒSCAR ROMERO I ALTRES BEATS. Lloc: Plaça de Sant Pere, Ciutat del Vaticà. Hora: 10.15 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.