• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Un equip esportiu del Vaticà viatja a Anglaterra per promoure el diàleg interreligiós
3 jul. 18:

L'equip de cricket del Vaticà es desplaça a Anglaterra per realitzar una gira de dotze dies titulada "Llum de la fe", amb la qual busca promoure el diàleg interreligiós al país europeu.


més informació
“Cal centrar-se en els prejudicis que fonamenten el gihadisme”
2 jul. 18:

A l’octubre comença a la UB la primera edició del màster en prevenció de la radicalització, l’únic a l’Estat espanyol, que neix després dels atemptats terroristes de l’agost a Catalunya. Seguidament us oferim l'entrevista que El Punt Avui ha fet a Xavier Torrens, codirector del màster en prevenció de la radicalització a la Universitat de Barcelona.


més informació
“Els Jocs Mediterranis traspassen les fronteres culturals i religioses”
2 jul. 18:

“Els Jocs de Tarragona m’han permès conèixer voluntaris de diferents països i cultures que m’ha enriquit com a persona molt positivament”. Són paraules de Fernando Amador (Tarragona) de 21 anys, un dels més de 3.000 voluntaris dels Jocs Mediterranis 2018 que al llarg dels deu dies s’han encarregat d’acompanyar, ajudar i tenir contacte amb els gairebé 4.000 esportistes de 33 disciplines esportives que competeixen a Tarragona i als 15 municipis, que han estat seus de diferents competicions.


més informació
Secretari General de l'ONU: "S'ha d'afavorir el retorn a casa dels cristians que van fugir de l'Iraq i Síria"
22 jun. 18:

El cristianisme és "part integral" de la cultura de l'Orient Mitjà i cal "garantir el retorn dels cristians i membres d'altres minories religioses" expulsats dels seus països d'origen a causa de situacions de persecució i violència assegurant de forma efectiva l'estabilitat política a l'Iraq i Síria. Així ho ha afirmat António Guterres, Secretari General de l'ONU, amb motiu de la reunió celebrada el dimecres 20 de juny a Moscou amb el Patriarca Kirill, Primat de l'Església Ortodoxa Russa.


més informació
Convoquen una pregària interreligiosa a Barcelona pels presos polítics i els exiliats
15 jun. 18:

Des del convenciment que "l’honestedat, la caritat, la misericòrdia, la justícia, la llibertat i el diàleg són creences compartides i un imperatiu moral i espiritual per a la construcció de la pau social", persones de diverses religions s'han unitat per celebrar una pregària interreligiosa per "denunciar l’empresonament dels dirigents polítics i socials catalans i la vulneració dels seus drets i els de les seves famílies, especialment dels infants", així com per demanar "una resolució del conflicte polític d’una forma digna i no violenta".


més informació
Marcel·lí Joan, nou director general d'Afers Religiosos
13 jun. 18:

Marcel·lí Joan serà el nou director general d’Afers Religiosos. Nascut a Barcelona l’any 1959, és periodista per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor del postgrau de Comunicació institucional i religió a l’era digital a la Universitat Ramón Llull. En l’àmbit eclesial, ha estat secretari del Consell Pastoral Diocesà de Barcelona i delegat general dels Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat de Barcelona.  Ha participat en la Comissió Preparatòria del Concili Provincial Tarraconense i també ha estat un dels impulsors del document El fet religiós a la Catalunya del futur.


més informació
Enric Vendrell anuncia el seu cessament
12 jun. 18:

Enric Vendrell, que ha ocupat el càrrec de director d’Afers Religiosos durant 5 anys, ha anunciat públicament que el nou govern aprovarà el seu cessament en les properes hores. Mitjançant un tuit, Vendrell ha compartit la decisió del govern, que ha acompanyat amb unes paraules de St Pau: Sabent que dimarts vinent el Govern aprovarà el meu cessament, vull compartir amb vosaltres aquestes paraules de St Pau llegides a l’Eucaristia d’avui: “Les coses que veiem passen, però les que no veiem duren per sempre”.


més informació
Jerusalem, pau i convivència
17 mai. 18:

Aquesta setmana des de Rome Reports, ens mostren la convivència que habita a Jerusalem, “la ciutat tres vegades santa”. Una destinació on, sigui l’època que sigui, sempre hi ha una atracció continuada de turistes provinents de tot el món, que la consideren el “bressol espiritual de la seva fe”. Una localitat, on es demostra que la pau és possible, a partir de l‘avinentesa amb el veí.


més informació
La població cristiana i musulmana demana pau i justícia a la República Centreafricana
17 mai. 18:

Mentre continua la violència a la República Centreafricana, particularment a Bangui, el procés de pau s'ha vist interromput inevitablement. La majoria de les persones només aspiren a la justícia i la pau: "La situació és realment complexa - segons apunta un sacerdot local que demana guardar l'anonimat-, les expectatives i necessitats de les persones són enormes.


més informació
Algèria, quatre esglésies clausurades en els últims mesos
19 abr. 18:

Els musulmans que viuen a Europa tenen dret a construir mesquites i a practicar la seva fe en pau, però a Alger els cristians no tenen aquest privilegi. L'Església protestant algeriana diu que la llei sobre la regulació de culte no-musulmà és usada com una espasa de Dàmocles. Els cristians es veuen forçats a llogar locals on poder reunir-se, mentre els propietaris són amenaçats i intimidats per les autoritats.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.