Dijous, 13 de Desembre de 2018
Santa Llúcia, verge i màrtir
  • Kenya: Sacerdot assassinat en un atracament a mà armada
  • El tradicional Concert de Sant Esteve reunirà la família coral de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau
  • No a la confiscació de propietats eclesiàstiques a Israel
  • Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
  • Mn. Manuel Claret rep un homenatge pòstum sis mesos després de la seva mort
  • Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
  • El 36% de persones de la Diòcesi de Barcelona viuen dificultats relacionades amb l’exclusió residencial
  • “Un jutge no pot obligar a l’alimentació forçada”
  • El bisbe de Solsona dona suport als dejunis els divendres en solidaritat amb els presos en vaga de fam
  • Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Jornada RELIG 2018 sobre religió, mort i espiritualitat
26 nov. 18:

La Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya organitza la “Jornada RELIG 2018. Religió, mort i espiritualitat. Ritus funeraris i gestió de cementiris”. La jornada se celebrarà el dijous 29 de novembre a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.


més informació
Jornada "Diversitat religiosa per la convivència i la pau"
16 nov. 18:

Aquest dissabte 17 de novembre se celebrarà la jornada sobre “Diversitat religiosa per la convivència i la pau” a la Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491, Barcelona) de 9.15 a 13.30 h.


més informació
Les dones catòliques d'Indonèsia es comprometen a promoure la dignitat humana i la prosperitat
13 nov. 18:

Les dones catòliques indonèsies estan compromeses a promoure la dignitat humana, la prosperitat i l'harmonia en la societat. Així ho van confirmar les més de 600 delegades que van participar en el XXè Congrés de l'Associació de Dones Catòliques d'Indonèsia, provinents de les 37 diòcesis del país.


més informació
Jornada RELIG 2018 sobre religió, mort i espiritualitat
9 nov. 18:

La Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya organitza la “Jornada RELIG 2018. Religió, mort i espiritualitat. Ritus funeraris i gestió de cementiris”. La jornada se celebrarà el dijous 29 de novembre a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.


més informació
Lliuren el Premi Foment 2018 a Scholas Occurrentes
24 oct. 18:

Scholas Occurrentes, la fundació impulsada pel papa Francesc i present ja en desenes de països amb els seus programes educatius, va ser reconeguda amb el Premi Foment 2018 el 20 d'octubre passat a l'Auditori del Centre de Convencions Nord d'Ifema, a Madrid.


més informació
Mèxic obre la frontera a dones i nens hondurenys
22 oct. 18:

Les autoritats mexicanes van obrir, diumenge a la matinada, la frontera per deixar passar dones i nens que integren la caravana de migrants procedents d’Hondures en un intent d’alleugerir la dura espera dels milers de persones que estan sobre el pont que uneix Mèxic i Guatemala. Els qui han pogut entrar a Mèxic van començar, ahir, a complir els seus tràmits per ingressar a Mèxic en albergs on rebran ajuda del govern.


més informació
Primer Diàleg Internacional budista-cristià per monges
18 oct. 18:

Del 14 al 18 d'octubre s'està realitzant el Primer Diàleg Internacional Budista Cristià per Monges, que té lloc a Fo Guang Shan, Kaohsiung, Taiwan, i el tema és: "Acció contemplativa i contemplació activa: monges budistes i cristianes en diàleg".


més informació
Madrid serà la seu de la Trobada Internacional de Pregària per la Pau de Sant'Egidio
18 oct. 18:

El cardenal arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, ha anunciat aquest dimarts, 16 d'octubre, que Madrid acollirà la propera Trobada Internacional de Pregària per la Pau en l'Esperit d'Assís, impulsat per la Comunitat de Sant'Egidio. Ho va fer en la clausura de l'edició d'enguany, celebrada amb el lema Ponts de Pau a Bolonya (Itàlia), per tornar ahir dimecres a Roma on continuen els treballs del Sínode dels bisbes dedicat als joves.


més informació
La Cort Suprema de Pakistan es "reserva" el veredicte sobre el cas d'Àsia Bibi
10 oct. 18:

La Cort Suprema del Pakistan s'ha "reservat" el veredicte sobre l'apel·lació a la pena de mort a la qual ha estat condemnada Àsia Bibi, la mare catòlica acusada injustament de blasfèmia i empresonada des de fa vuit anys.


més informació
Kazakhstan: Més de 80 delegacions en el VI Congrés dels líders religiosos a Astana
10 oct. 18:

Més de 80 delegacions han estat convidades a participar al VI Congrés dels líders de les religions mundials i tradicionals, que se celebrarà a Astana (Kazakhstan) el dimecres 10 i el dijous 11 d'octubre. El nombre de delegacions present en l'esdeveniment va ser confirmat el dilluns 8 d'octubre pel portaveu del Ministeri d'Afers Exteriors de Kazakhstan, Aibek Smadiyarov.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 13 DE DESEMBRE

SEMBRADORS D’ESTELS. Activitat adreçada a les escoles de Tarragona que marca l’inici de la campanya d’Infància Missionera del curs amb el lema “Aventura’t a ser missioner”. Organitza: delegació de missions i cooperació entre les Esglésies de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Església de Sant Antoni de Pàdua, Rambla Nova, 105, Tarragona. Hora: 15.30 h

SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE “RAÓ I EMOCIÓ: SOCIETAT, POLÍTICA I RELIGIÓ”. Sessions sobre “Raó, emocions i coneixement segons la ciència” i “Raó i emoció en la psicologia i l’ensenyament”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Palau Macaya. Dies: 13 i 14. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: de 16 a 20 h

DIVENDRES, 14 DE DESEMBRE

ORATORI “PONTIFICAL DE FLAMES”, amb lletra de Mn. Miquel Melendres i música de Mn. Francesc Tàpies. Concert extraordinari amb motiu dels 30 anys del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. Organitzen: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i Joventuts musicals de Tarragona. A càrrec de: Cor Ciutat de Tarragona, Cor de la Universitat Rovira i Virgili, Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i altres professionals músics de la ciutat. Lloc: Catedral de Tarragona. Hora: 20.30 h

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

MISSA I BENEDICCIÓ DELS “JESUSETS”. Presidida per Mons. Salvador Giménez, bisbe de Lleida. La Missa serà cantada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida. dirigit per Mn. Joaquim Mesalles. Lloc: Catedral de Lleida. Hora: 12.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.