Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • Els franciscans de Terra Santa celebren la festa de l'Ascensió
  • Càritas Andorra participa a l’Assemblea de Càritas Europa
  • El projecte Oikia liquida existències de comerç just per a centrar-se en l'empoderament de les persones
  • El bisbe de Terrassa celebra l'Ascensió a la Catedral del Sant Esperit
  • Jornada Mundial de les Comunicacions Socials
  • El Papa demana unió amb els catòlics xinesos i els expressa la seva proximitat
  • 1 de juny: Reobertura al públic dels Museus Vaticans
  • Coronavirus: una sola humanitat, una vulnerabilitat compartida
  • El Papa anuncia un any especial per la cura de la creació
  • 25 anys després de "Ut unum sint", entre la profecia i la resistència

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


CELAM i Religions per la pau: Proximitat als musulmans per la fi del Ramadà
22 mai. 20:

El Consell Episcopal Llatinoamericà, com a membre de la presidència de l'organització ecumènica Religions per la pau ha participat en la trobada virtual que ha convocat els membres de diferents confessions religioses per expressar la seva salutació i proximitat amb la comunitat musulmana per la fi del mes del Ramadà.


més informació
Les institucions religioses demanen una "recuperació econòmica justa" mitjançant la desinversió de combustibles fòssils
19 mai. 20:

En vista de la previsió de grans desafiaments per a l'economia mundial arran de la pandèmia de coronavirus, un grup divers d'institucions religioses, està posant en pràctica l'anomenat a una recuperació econòmica justa.


més informació
“És important que els creients facin pregària en aquest moment”
14 mai. 20:

Joan Hernández Serret, director del Grup de treball Estable de Religions (GTER) i també professor universitari, ha explicat aquest dimecres 13 de maig a Ràdio Estel que “s’està treballant en l'organització d'un acte interreligiós de comiat per a les víctimes del coronavirus”. D'altra banda, el Comitè de la Fraternitat Humana ha convocat per a aquest dijous 14 de maig una jornada  interreligiosa de pregària, dejuni i obres de caritat a la qual s’ha sumat el Papa Francesc. El pontífex ha convidat la comunitat catòlica del mon a ser-hi present, si més no, en esperit. El director del GTER ha parlat d’aquesta realitat, la de les religions diverses que conviuen a Catalunya, en coordinació i en diàleg permanent, com també de la mateixa convocatòria mundial d'aquest dijous.


més informació
14 maig de 2020: Creients de tot el món resen a Déu per la fi de la pandèmia
13 mai. 20:

Serà un dia d'oració i dejuni en el qual tots els creients del món, independentment de la seva religió, s'uniran per demanar al Déu Creador que protegeixi la humanitat afectada per la pandèmia del coronavirus. Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'Alt Comitè per a la Germanor Humana i a la qual s'uneix el papa Francesc i Vatican News.


més informació
L'Església caldea convida a cristians i musulmans a unir-se al dia de pregària
13 mai. 20:

El patriarca caldeu, el cardenal Louis Raphael Sako, ha anunciat l'adhesió de l'Església iraquiana al dia de pregària convocat per l'Alt Comitè per a la Germanor Humana per aquest, dijous 14 de maig. El cardenal convida a cristians i musulmans a una oració comuna, perquè "tots puguin viure en pau, seguretat, estabilitat i alegria".


més informació
Reprogramats al segon semestre els cursos sobre diversitat religiosa
13 mai. 20:

Ja està disponible l’oferta formativa bàsica sobre la diversitat religiosa a Catalunya per al personal al servei de les administracions públiques. Cinc edicions distribuïdes per tot el territori català i que sumen ja 77 edicions des de l’octubre de 2013.


més informació
El Líban anuncia la reobertura parcial d'esglésies i mesquites
7 mai. 20:

El ministre de l'Interior libanès, ha anunciat que els llocs de culte poden acollir fins al 30% dels fidels per a l'oració de divendres i la missa de diumenge. Segueixen vigents totes les normes de precaució per evitar nous contagis, incloent el distanciament social i les mesures d'higiene personal.


més informació
14 de maig: Dia de pregària, dejuni i caritat per als creients de totes les religions
5 mai. 20:

Aquest proppassat diumenge dia 3 de maig, després de la pregària del Reginja Coeli, el papa Francesc, acceptant la proposta de l’Alt Comitè per a la Fraternitat Humana, del qual en forma part, va demanar que el proper dia 14 de maig, «els creients de totes les religions s’uneixin espiritualment en un dia de pregària, dejuni i obres de caritat, per implorar a Déu que ajudi a la humanitat a superar la pandèmia del coronavirus».


més informació
Cristians i musulmans: Junts per protegir els llocs de culte
4 mai. 20:

Com cada any el Pontifici Consell per al Diàleg Interreligiós ha enviat un missatge a la comunitat musulmana amb motiu del mes de Ramadà, que va iniciar-se el 23 d'abril passat amb la festa de l'Id al-Fitr. En aquesta ocasió, l'escrit posa l'accent en el respecte i la protecció dels llocs de culte per protegir el dret a professar les pròpies creences.


més informació
José Gabriel Vera: “Depenent de la situació, ens plantejarem fer una celebració pels difunts”
4 mai. 20:

L’Església es prepara per al retorn del culte públic. La Conferència Episcopal Espanyola (CEE) va publicar la setmana passada unes "mesures de prevenció per a la celebració del culte públic als temples catòlics durant la desescalada de les mesures restrictives en temps de pandèmia". És el document marc perquè s'adaptin, a l'àmbit de les comunitats cristianes i dels creients en general, les mesures de desconfinament anunciades dimarts pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.