Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Patriarcat Llatí de Jerusalem considera la nova Llei de l'Estat israelià com "discriminatòria"
31 jul. 18:

El Patriarcat Llatí de Jerusalem s'ha manifestat, aquest dilluns 30 de juliol, contra la llei israeliana que defineix Israel com "l'Estat Nació del poble jueu".


més informació
Un líder musulmà reconeix que sense cristians no pot haver-hi un Orient Mitjà
20 jul. 18:

Davant l'èxode dels cristians provocat pel terrorisme, la guerra i la persecució, el xeic Abdel Latif Darian, muftí del Líban, ha afirmat que sense ells "no podrà haver un Orient Mitjà".


més informació
Un equip esportiu del Vaticà viatja a Anglaterra per promoure el diàleg interreligiós
3 jul. 18:

L'equip de cricket del Vaticà es desplaça a Anglaterra per realitzar una gira de dotze dies titulada "Llum de la fe", amb la qual busca promoure el diàleg interreligiós al país europeu.


més informació
“Cal centrar-se en els prejudicis que fonamenten el gihadisme”
2 jul. 18:

A l’octubre comença a la UB la primera edició del màster en prevenció de la radicalització, l’únic a l’Estat espanyol, que neix després dels atemptats terroristes de l’agost a Catalunya. Seguidament us oferim l'entrevista que El Punt Avui ha fet a Xavier Torrens, codirector del màster en prevenció de la radicalització a la Universitat de Barcelona.


més informació
“Els Jocs Mediterranis traspassen les fronteres culturals i religioses”
2 jul. 18:

“Els Jocs de Tarragona m’han permès conèixer voluntaris de diferents països i cultures que m’ha enriquit com a persona molt positivament”. Són paraules de Fernando Amador (Tarragona) de 21 anys, un dels més de 3.000 voluntaris dels Jocs Mediterranis 2018 que al llarg dels deu dies s’han encarregat d’acompanyar, ajudar i tenir contacte amb els gairebé 4.000 esportistes de 33 disciplines esportives que competeixen a Tarragona i als 15 municipis, que han estat seus de diferents competicions.


més informació
Secretari General de l'ONU: "S'ha d'afavorir el retorn a casa dels cristians que van fugir de l'Iraq i Síria"
22 jun. 18:

El cristianisme és "part integral" de la cultura de l'Orient Mitjà i cal "garantir el retorn dels cristians i membres d'altres minories religioses" expulsats dels seus països d'origen a causa de situacions de persecució i violència assegurant de forma efectiva l'estabilitat política a l'Iraq i Síria. Així ho ha afirmat António Guterres, Secretari General de l'ONU, amb motiu de la reunió celebrada el dimecres 20 de juny a Moscou amb el Patriarca Kirill, Primat de l'Església Ortodoxa Russa.


més informació
Convoquen una pregària interreligiosa a Barcelona pels presos polítics i els exiliats
15 jun. 18:

Des del convenciment que "l’honestedat, la caritat, la misericòrdia, la justícia, la llibertat i el diàleg són creences compartides i un imperatiu moral i espiritual per a la construcció de la pau social", persones de diverses religions s'han unitat per celebrar una pregària interreligiosa per "denunciar l’empresonament dels dirigents polítics i socials catalans i la vulneració dels seus drets i els de les seves famílies, especialment dels infants", així com per demanar "una resolució del conflicte polític d’una forma digna i no violenta".


més informació
Marcel·lí Joan, nou director general d'Afers Religiosos
13 jun. 18:

Marcel·lí Joan serà el nou director general d’Afers Religiosos. Nascut a Barcelona l’any 1959, és periodista per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor del postgrau de Comunicació institucional i religió a l’era digital a la Universitat Ramón Llull. En l’àmbit eclesial, ha estat secretari del Consell Pastoral Diocesà de Barcelona i delegat general dels Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat de Barcelona.  Ha participat en la Comissió Preparatòria del Concili Provincial Tarraconense i també ha estat un dels impulsors del document El fet religiós a la Catalunya del futur.


més informació
Enric Vendrell anuncia el seu cessament
12 jun. 18:

Enric Vendrell, que ha ocupat el càrrec de director d’Afers Religiosos durant 5 anys, ha anunciat públicament que el nou govern aprovarà el seu cessament en les properes hores. Mitjançant un tuit, Vendrell ha compartit la decisió del govern, que ha acompanyat amb unes paraules de St Pau: Sabent que dimarts vinent el Govern aprovarà el meu cessament, vull compartir amb vosaltres aquestes paraules de St Pau llegides a l’Eucaristia d’avui: “Les coses que veiem passen, però les que no veiem duren per sempre”.


més informació
Jerusalem, pau i convivència
17 mai. 18:

Aquesta setmana des de Rome Reports, ens mostren la convivència que habita a Jerusalem, “la ciutat tres vegades santa”. Una destinació on, sigui l’època que sigui, sempre hi ha una atracció continuada de turistes provinents de tot el món, que la consideren el “bressol espiritual de la seva fe”. Una localitat, on es demostra que la pau és possible, a partir de l‘avinentesa amb el veí.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.