• Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
  • 4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
  • El món admira l'ONU com a vehicle per aconseguir la pau, la seguretat i els drets humans universals
  • El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
  • Catalonia Sacra se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  • El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
  • Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
  • La Santa Seu s'instal·la permanentment a l'OEA
  • La Sagrada Família acull una representació del ‘Misteri de la Selva’
  • El Papa obrirà el Mes Missioner Extraordinari a la basílica de Sant Pere

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa reclama unitat per llançar "un sol crit": "La pau no té fronteres"
16 set. 19:

El pontífex ha llançat aquest missatge durant la sessió inaugural del 33a edició de la Trobada Internacional 'Pau sense Fronteres', organitzada per la Comunitat de Sant'Egidio i l'arxidiòcesi de Madrid, en què ha estat present per mitjà d'una carta.


més informació
Un nou Col·legi de Teologia especialitzat en diàleg interreligiós a Filipines
10 set. 19:

El moviment per al diàleg "Silsilah" ha presentat un nou institut educatiu a la ciutat de Zamboanga: és el Col·legi de Teologia Emaús, que ofereix una llicenciatura en teologia amb una especialització en diàleg interreligiós. El pare Sebastiano D'Ambra, missioner del PIME i iniciador de Silsilah, confessa a Fides "l'alegria, la satisfacció i l'esperança que aquest esperit pugui arribar a més i més joves cristians i musulmans a Filipines".


més informació
Un nou institut per promoure la pau i l'harmonia interreligiosa a l'Índia
5 set. 19:

L'arxidiòcesi de Patna, a l'estat indi de Bihar, ha inaugurat el nou Institut de Diàleg Interreligiós de Rajgir (IRDIR) per promoure la pau, l'harmonia i la solidaritat entre les diferents comunitats religioses del nord de l'Índia. "És el nostre deure promoure la bona voluntat i la unitat religiosa. Aquest Institut està compromès amb la pau i la unitat de les persones", va dir l'arquebisbe jesuïta William D'Souza, al capdavant de la diòcesi de Patna, a la cerimònia d'inauguració celebrada l'1 de setembre a Fides. A l'esdeveniment van assistir més de 450 cristians, uns 250 hindús, musulmans, sikhs, monjos budistes i nombrosos funcionaris del govern.


més informació
Per quart any, la Nit de les Religions torna a Barcelona
2 set. 19:

Els propers 14 i 15 de setembre Barcelona acull, per quart any consecutiu, la Nit de les Religions. Es tracta de dos dies de portes obertes i de diàleg en què participaran cinquanta-quatre comunitats i entitats de diverses tradicions religioses o conviccions: cristianes de diferents denominacions, musulmanes, jueves, budistes, bahá'ís, hindús, sikhs, i també entitats i conviccions no religioses, entre altres. Com en les edicions anteriors, serà una jornada per conèixer i interaccionar amb la pluralitat de conviccions, tradicions espirituals i confessions dels veïns i veïnes de la ciutat.


més informació
Religions for Peace
2 set. 19:

Religions for Peace, va iniciar la seva desena Assemblea Mundial a Lindau, Alemanya, del 20 al 23 d’agost de 2019, sota el lema “Cuidar el nostre futur comú”. A la cita hi van participar gairebé 900 representants i autoritat de diverses religions i creences de més de 125 països diferents. El director Diocesà de Relacions Interreligioses de l’Arquebisbat de Barcelona i director del GTER, Joan Hernández, va ser convidat com a representant i delegat nacional.


més informació
Khalid Ghali, comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l'Ajuntament de Barcelona
30 jul. 19:

El psicòleg i antropòleg Khalid Ghali Bada ha estat nomenat comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós. Ghali és llicenciat en Psicologia, Antropologia Social i Cultural, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, així com postgrau en salut mental amb refugiats i minories. Des de 2018, ha estat coordinador de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona.


més informació
Sri Lanka: A tres mesos de la massacre de Pasqua el Cardenal Ranjith demana unir-se per derrotar l'extremisme
25 jul. 19:

A tres mesos dels ferotges atemptats del Diumenge de Pasqua que van provocar la mort de 263 persones, l'arquebisbe de Colombo, Sri Lanka, el cardenal Malcolm Ranjith, va reconsagrar l'església de Sant Sebastià a Katuwapitiya, una de les 3 esglésies cristianes afectades pels terroristes.


més informació
Publicades sis guies breus sobre donació i religions
22 jul. 19:

Tot i que, en general, cap de les principals religions està en contra o s’oposa a la donació d’òrgans i teixits, es considerava necessari poder comptar amb material específic per les diferents comunitats culturals residents a Catalunya.


més informació
Atemptat contra l'AMIA: Justícia i Pau s'uneix a la crida de la comunitat jueva
18 jul. 19:

La Comissió Nacional de Justícia i Pau (CNJyP), organisme de la Conferència Episcopal Argentina, va fer arribar la seva proximitat a la comunitat jueva amb motiu de complir-se els 25 anys de l'atemptat terrorista contra la seu de l'Associació Mutual Israelita Argentina (AMIA), en la qual van morir 85 persones. La carta va ser enviada pel president de la CNJyP, l'enginyer Emilio Inzaurraga, al president de la mutual jueva, Ariel Eichbaum.


més informació
Ignasi García Clavel, premi en convivència i diàleg interreligiós: “Els bisbes de Catalunya han de sortir del seu clergat”
15 jul. 19:

El Grup de Treball Estable de les Religions (GTER), ha atorgat el 5è premi en Convivència i Diàleg Interreligiós a Ignasi García Clavel per la seva contribució al diàleg interreligiós a Catalunya. Impulsor del Departament d’Afers Religiosos l’any 2000, ha treballat pel diàleg convençut que és essencial per a la convivència i per evitar que les religions siguin motiu de confrontació.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.