• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Prou hostilitat!": més de 250 persones a la vetlla davant el CIE de Barcelona
21 gen. 20:

Més de dues-centes cinquanta persones es van reunir dissabte passat, 18 de gener, davant les portes del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona, per participar a la sisena edició de la vetlla de pregària interreligiosa que organitza el grup de la Fundació Migra Studium (entitat del Servei Jesuïta a Migrants) que visita habitualment els interns del CIE.


més informació
Catequesi del Papa: "Salvem els nàufrags del fred de la indiferència"
8 gen. 20:

«Pau ens ensenya a viure les proves abraçant Crist, per madurar la convicció que Déu actua en qualsevol circumstància, també enmig de les dificultats». El ministeri de Pau a Malta, tema de la catequesi del papa Francesc a l'Audiència General del dimecres 8 de gener de 2020.


més informació
Trobada interreligiosa en vista del Nadal al Pakistan
3 gen. 20:

Les vacances nadalenques cristianes i l'advent són una ocasió fecunda per al diàleg i l'intercanvi interreligiós al Pakistan: segons la informació de l'Agència Fides, la Comissió Nacional de Diàleg Interreligiós i Ecumenisme, dins de la Conferència Episcopal del Pakistan, en els últims dies ha organitzat una reunió interreligiosa a Lahore amb motiu del Nadal.


més informació
Marroc: minoria cristiana viu el Nadal amb simplicitat i profunditat
23 des. 19:

Apropant-nos al temps de Nadal, el pare Manuel Corullón, sacerdot franciscà, que viu des de fa 19 anys al Marroc, en una entrevista amb Vatican News, va explicar com es viu aquesta festa al país de l'Àfrica del Nord. El papa Francesc va visitar el Marroc els dies 30 i 31 de març d'enguany.


més informació
Religió, ecologia i espiritualitat. Una oportunitat de diàleg per a la sostenibilitat
11 des. 19:

El context religiós de Catalunya ha experimentat canvis importants, al llarg dels darrers decennis, causats fonamentalment pels fenòmens migratoris i pels processos de globalització. En aquest sentit, destaca l'increment que ha experimentat la diversitat religiosa, que s'ha traduït en un augment del nombre de confessions presents a Catalunya i dels seus centres de culte.


més informació
Taula rodona 'Diàleg, respecte i tolerància'
29 nov. 19:

El vespre del 20 de novembre, a la Biblioteca Pública de Lleida, el Grup de Diàleg Interreligiós, va organitzar una taula rodona per parlar del diàleg, el respecte i la tolerància entre les dones i homes de les diferents cultures i grups religiosos de la capital del Segrià.


més informació
La Bíblia i l'Alcorà junts per educar en la pau i la convivència a Malàisia
21 nov. 19:

Ensenyar als estudiants la Bíblia i l'Alcorà ajuda a fomentar el respecte mutu entre les religions, l'acceptació i la convivència a Malàisia, sosté Norlela Ariffin, membre musulmà del People 's Justice Party (PKR) triada a l'assemblea legislativa de l'estat de Penang, en la Federació de Malàisia. Segons la dona, la Bíblia en llengua malaia no ha de considerar-se "una amenaça" per a la fe dels musulmans, sinó més aviat una oportunitat per comprendre altres religions.


més informació
Ponts interreligiosos a l’Àfrica
20 nov. 19:

Aquesta setmana, el reportatge de Rome Reports ens porta a l’Àfrica, la zona en la que més creix el nombre de catòlics a tot el món. Es calcula que l’any 2050 hi haurà 350 milions. És un continent que el Papa ha visitat quatre vegades en sis anys de pontificat. Segons explica el mitjà del Vaticà, tot i que augmenta el nombre de catòlics, el nombre de musulmans segueix sent molt superior: més d’un quart del total del continent.


més informació
Cicle "Quotidià i extraordinari, el menjar en les tradicions religioses"
19 nov. 19:

L’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona organitza un cicle sobre la relació existent entre l’espiritualitat i les pràctiques alimentàries: Quotidià i extraordinari, el menjar en les tradicions religioses. Comissariat per Dídac P. Lagarriga, escriptor i periodista, el cicle constarà d’una sessió inaugural i cinc sessions de presentació amb degustació on els testimonis convidats ens parlaran de la seva experiència personal amb l'alimentació i la seva creença. L’hinduisme, el judaisme, l’islam, el budisme i el cristianisme catòlic seran les tradicions religioses de l’edició d’enguany.


més informació
Religió, ecologia i espiritualitat
8 nov. 19:

La Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya organitza la ‘Jornada RELIG 2019. Religió, ecologia i espiritualitat. Una oportunitat de diàleg per a la sostenibilitat’, el proper 27 de novembre a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.