Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Khalid Ghali, comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l'Ajuntament de Barcelona
30 jul. 19:

El psicòleg i antropòleg Khalid Ghali Bada ha estat nomenat comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós. Ghali és llicenciat en Psicologia, Antropologia Social i Cultural, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, així com postgrau en salut mental amb refugiats i minories. Des de 2018, ha estat coordinador de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona.


més informació
Sri Lanka: A tres mesos de la massacre de Pasqua el Cardenal Ranjith demana unir-se per derrotar l'extremisme
25 jul. 19:

A tres mesos dels ferotges atemptats del Diumenge de Pasqua que van provocar la mort de 263 persones, l'arquebisbe de Colombo, Sri Lanka, el cardenal Malcolm Ranjith, va reconsagrar l'església de Sant Sebastià a Katuwapitiya, una de les 3 esglésies cristianes afectades pels terroristes.


més informació
Publicades sis guies breus sobre donació i religions
22 jul. 19:

Tot i que, en general, cap de les principals religions està en contra o s’oposa a la donació d’òrgans i teixits, es considerava necessari poder comptar amb material específic per les diferents comunitats culturals residents a Catalunya.


més informació
Atemptat contra l'AMIA: Justícia i Pau s'uneix a la crida de la comunitat jueva
18 jul. 19:

La Comissió Nacional de Justícia i Pau (CNJyP), organisme de la Conferència Episcopal Argentina, va fer arribar la seva proximitat a la comunitat jueva amb motiu de complir-se els 25 anys de l'atemptat terrorista contra la seu de l'Associació Mutual Israelita Argentina (AMIA), en la qual van morir 85 persones. La carta va ser enviada pel president de la CNJyP, l'enginyer Emilio Inzaurraga, al president de la mutual jueva, Ariel Eichbaum.


més informació
Ignasi García Clavel, premi en convivència i diàleg interreligiós: “Els bisbes de Catalunya han de sortir del seu clergat”
15 jul. 19:

El Grup de Treball Estable de les Religions (GTER), ha atorgat el 5è premi en Convivència i Diàleg Interreligiós a Ignasi García Clavel per la seva contribució al diàleg interreligiós a Catalunya. Impulsor del Departament d’Afers Religiosos l’any 2000, ha treballat pel diàleg convençut que és essencial per a la convivència i per evitar que les religions siguin motiu de confrontació.


més informació
Barcelona acollirà el principal congrés mundial de sociologia de la religió
2 jul. 19:

Entre els dies 9 i 12 de juliol se celebrarà a Barcelona la trenta-cinquena edició del Congrés Internacional de Sociologia de la Religió, amb el lema “The Politics of Religion and Spirituality”.


més informació
Joves cristians al costat dels musulmans més pobres viuen el final del Ramadà
6 jun. 19:

"Els cristians han mostrat el seu gran cor. Estem impressionats pel seu amor, compassió i hospitalitat. El sopar d'Iftar que van preparar per al tancament de Ramadà, ha enfortit l'harmonia religiosa i la tolerància i ens ha ensenyat a respectar altres religions ". És el que diu a l'Agència Fides Amir Hossian, un musulmà que va participar en l'esdeveniment Iftar, al final del mes sagrat del Ramadà, organitzat per l'Associació de Joves Cristians de Dacca (YMCA). Iftar és el menjar que prenen els musulmans després del capvespre durant el Ramadà. Prop de 400 musulmans pobres van ser convidats a l'esdeveniment.


més informació
Diàleg interreligiós: El bisbe Ayuso Guixot és nomenat president del Consell Pontifici
27 mai. 19:

El papa Francesc ha nomenat Miguel Ángel Ayuso Guixot, de 66 anys, president del Consell Pontifici per al Diàleg Interreligiós. Expert en relacions amb l'Islam, va ser secretari, número 2, del dicasteri des de 2012.


més informació
“El repte de la diversitat religiosa a les escoles centra el tercer debat del cicle: Diàleg interreligiós i convivència”
17 mai. 19:

L’espiritualitat a l’Escola ha centrat el tercer i últim debat del Cicle de Jornades de reflexió “Diàleg interreligiós i Convivència”, aquest dijous 16 de maig, organitzades conjuntament entre la Càtedra UNESCO pel Diàleg Intercultural a la Mediterrània de la Universitat Rovira i Virgili i la Biblioteca del Seminari de Tarragona. Han pres part d’aquesta reflexió Oriol Amorós, secretari d’igualtat, migració i ciutadania de la Generalitat de Catalunya; Francesc Grané, director del màster en espiritualitat transcultural de l’Institut de Salut Mental, Fundació Vidal i Barraquer; Ruth Giordano, Pastora auxiliar de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa i Silvia Montserrate, Coordinadora de la Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània.


més informació
“El desconeixement i el laïcisme obstacles de la gestió del fet religiós a l’espai públic”
10 mai. 19:

Diàleg, desconeixença, diferència, espiritualitat i  religió a l’espai públic han centrat la segona jornada del Cicle Conferències: “Jornades de Reflexió” sobre Diàleg interreligiós i convivència, organitzat per la Càtedra UNESCO de la URV i la Biblioteca del Seminari de Tarragona centrada en la temàtica “Centres de culte. Gestió de l’espai públic.” L’ex director d’Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell; el Pastor de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa, Andreu Dionís i Jaume Huberman, Comunitat Israelita de Barcelona.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.