Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Nigèria: "Cristians i musulmans han d'estar units per la pau i el desenvolupament de la nació"
16 abr. 19:

"La principal causa de violència a Nigèria no és la religió, tot i que alguns dels nostres líders l'han usat amb finalitats polítiques", va denunciar el pare Cornelius Omonokhua, sacerdot catòlic, Director Executiu del Consell Interreligiós de Nigèria (NIREC), un organisme que aplega cristians i musulmans. Així ho va explicar en la seva presentació en el "Seminari Nacional titulat: Corrupció, inseguretat i desafiaments per a la cohesió nacional a Nigèria: construint sinergia a través dels credos".


més informació
"Els cristians són una part integral del món àrab", va afirmar el rei de Jordània
12 abr. 19:

Els cristians "són part del teixit mateix del món àrab", i Jordània continuarà compromesa amb la protecció de les propietats eclesiàstiques, va reiterar enèrgicament el rei Abdallah II de Jordània, que va rebre el dimarts 10 d'abril a Amman, a Mar Ignatius Aphrem II, patriarca d'Antioquia dels siri-ortodoxos.


més informació
Cicle de xerrades: La Sacralitat de Viure
27 mar. 19:

Es presenta el cicle La sacralitat de viure organitzat conjuntament per l’Oficina d’Afers Religiosos i Biblioteques de Barcelona i que s’iniciarà el dijous 4 d’abril. El cicle consta de sis sessions en les quals es parlarà de la sacralitat de viure dialogant sobre ciència, rituals, arts, nutrició i salut, criança,... En definitiva, de tots aquells àmbits que ens fan tornar a connectar amb la nostra essència primera, més enllà d'uns dogmes i unes creences en particular.


més informació
Representants de diverses creences participen al Parlament en una jornada de diàleg interreligiós
21 mar. 19:

El Parlament ha acollit aquest dimarts 19 de març, a la tarda, una jornada amb motiu de la Setmana Mundial de l'Harmonia Interconfessional, enguany amb el lema "veritat, justícia i religió". A l'acte, organitzat pel Grup de Treball Estable de Religions (GTER), hi han participat, entre d'altres, representants de les comunitats religioses que aplega aquesta entitat.


més informació
Veritat, Justícia i Religió
18 mar. 19:

El proper dimarts 19 de març, a 2/4 de 7 de la tarda, el Grup de Treball Estable de les Religions celebrarà de nou la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional al Parlament de Catalunya, amb el lema “Veritat, Justícia i Religió”.


més informació
Líban: Joves cristians i musulmans celebraran junts la festa mariana de l'Anunciació
14 mar. 19:

Al voltant de 1600 nois i noies de més de 40 països participaran en la Trobada Mundial Ecumènica de Joves, programada a Beirut del 22 al 26 de març. La reunió ecumènica està organitzada i patrocinada per les Esglésies del Líban, el Consell d'Esglésies de l'Orient Mitjà i la Comunitat de Taizé. La majoria dels participants seran joves cristians pertanyents a les diferents comunitats disperses en els països de l'Orient Mitjà. El 25 de març, amb motiu de la festa de l'Anunciació, els joves cristians també s'uniran als musulmans per participar junts en les celebracions en honor de la Mare de Déu.


més informació
Mallorca acull el Parlament Català de les Religions
14 mar. 19:

La setena edició d'aquesta trobada de relació interreligiosa se celebrarà del 29 al 31 de març a Palma. Es vol donar protagonisme a la Mediterrània com a "confluència de cultures i religions".


més informació
Jornada sobre el diàleg entre el papa Francesc i l’imam al Tayyeb a Abu Dhabi
11 mar. 19:

Amb motiu de l’històric viatge del papa Francesc als Emirats Àrabs, el 4 i 5 de febrer passat, la Comunitat de Sant’Egidio juntament amb la Delegació de Diàleg Interreligiós de l’Arquebisbat de Barcelona, Federació del Consell Islàmic de Catalunya (FCICAT) i Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) organitzen una jornada d'estudi i reflexió: El Papa Francesc a Abu Dhabi: l’abraçada i la firma amb Al Tayyeb. Un nou pas en el diàleg entre cristianisme i islam. Tindrà lloc el proper dimecres 13 de març a les 18.00 h. Sala de la pau. Comunitat de Sant’Egidio. Carrer Ataülf, 9 (baixos) de Barcelona.


més informació
Turkmenistan: Promoure el diàleg interreligiós, el respecte i les bones relacions entre cristians i musulmans
7 mar. 19:

"Dialogar, compartir i donar testimoni, són actituds que donen fruits. La confrontació no ajuda, però hem de treballar en els punts en comú. Això és el que vaig aprendre en els meus 25 anys entre una majoria post-soviètica i musulmana ". És el que explica a Fides el pare Andrzej Madej, sacerdot polonès dels Oblats de Maria Immaculada (OMI) i Superior de la Missio sui iuris de Turkmenistan.


més informació
Fes festa! Rituals, cultures i religions del món
28 feb. 19:

Fes festa! Rituals, cultures i religions del món és una publicació sobre les festes religioses. Consta de dos volums, un de destinat a l’alumnat d’educació secundària i un altre per al professorat. L’obra presenta la pluralitat religiosa i ofereix eines per viure responsablement i respectuosament en un entorn de diversitat religiosa, moral i cultural.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.