Divendres, 30 d'Octubre de 2020
Sant Germà, bisbe
  • Atac terrorista a la catedral de Niça
  • Nova etapa per a la Casa d'Exercicis de Sarrià dels Jesuïtes
  • Homilia del Bisbe de Girona amb motiu de la solemnitat de Sant Narcís 2020
  • Les audiències generals del Papa tornen a ser transmeses des de la Biblioteca Apostòlica
  • El Papa imposa el pal·li al Patriarca Llatí de Jerusalem a la capella de Santa Marta
  • Nou cicle d’activitats “Rituals de pas: el cicle vital en les tradicions religioses”
  • El Bisbat de Lleida normalitza la seva activitat
  • "Nostra Aetate": la Carta Magna de les relacions entre cristians i jueus
  • El papa Francesc celebrarà la missa pels fidels difunts al Cementiri Teutònic
  • Nacions Unides: 20 anys de dones, pau i seguretat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Fòrum Abraham condemna els atacs a Niça i crida a una resposta des de la fraternitat
30 oct. 20:

Els membres del Fòrum Abraham per al Diàleg Interreligiós i Intercultural, amb seu a Espanya, condemnem l'assassinat de tres persones a la basílica de Niça, així com l'assassinat del professor francès Samuel Paty prop de París la setmana passada. Volen expressar la seva solidaritat amb els seus familiars i amb tots els ciutadans i ciutadanes de França.


més informació
Nou cicle d’activitats “Rituals de pas: el cicle vital en les tradicions religioses”
29 oct. 20:

Aquest dimecres 28 d’octubre s'ha iniciat un nou cicle d’activitats organitzat pel Museu Etnològic i de Cultures del Món (MUEC) i l'Oficina d'Afers Religiosos (OAR). En el cicle participaran persones de diferents tradicions religioses, que cada dimecres fins al 18 de novembre explicaran un ritual de pas de la seva confessió. L’islam, el judaisme, el cristianisme catòlic i el sikhisme en seran les tradicions religioses protagonistes. Aquestes sessions seran en línia, i finalment, el dimecres 25 de novembre es tancarà el cicle amb una visita presencial (en dos torns) al Museu Etnològic i de Cultures del Món - seu Montcada.


més informació
Memoràndum d'entesa Vaticà-Kazakhstan: projectes conjunts per al diàleg interreligiós
20 oct. 20:

El Pontifici Consell per al Diàleg Interreligiós i el Centre Kazakh per al Desenvolupament del Diàleg Interreligiós i Inter-civil 'Nursultan Nazarbayev' (NJSC) han signat un Memoràndum d'Entesa que "obrirà noves oportunitats i camins més prometedors per implementar projectes comuns, promoure el respecte i el coneixement entre els representants de les diferents religions". Així es desprèn d'una nota enviada a l'Agència Fides per la Conferència de Bisbes de Kazakhstan.


més informació
Afers religiosos reprograma l’oferta formativa bàsica 2020
14 oct. 20:

La formació és un dels eixos prioritaris de l’activitat de la Direcció General d’Afers Religiosos, i es du a terme a través del Pla de formació sobre diversitat religiosa.


més informació
Pregària Interreligiosa per la Pau 2020 a Lleida
5 oct. 20:

El Teatre de l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església de Lleida ha acollit el diumenge 4 d'octubre la Pregària Interreligiosa per la Pau organitzada entre d'altres, per la Delegació d'Ecumenisme i Diàleg Interreligiós.


més informació
La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
23 set. 20:

Després d'una llarga espera, les autoritats civils de Java Central (Indonèsia) han aprovat el projecte que transformarà la casa del sacerdot P. Gregorius Utomo, recentment mort i considerat un dels "pares fundadors" de l'Església Catòlica en el país, en un lloc simbòlic de convivència interreligiosa.


més informació
Celebracions interreligioses i pregària per la nació: Tots units en la lluita contra la pandèmia a Malàisia
18 set. 20:

L'oració uneix els creients de diferents religions a Malàisia i augmenta l'esperit de convivència i unitat nacional. En aquest context, diverses comunitats religioses en l'estat malai de Sarawak han organitzar reunions d'oració, a què han assistit creients de diferents religions, per celebrar la 57è Jornada de Malàisia, el 16 de setembre, que marca l'establiment de la Federació de Malàisia, que va tenir lloc el 1963.


més informació
El Teatre de l'Acadèmia Mariana de Lleida acollirà aquest any la Pregària Interreligiosa per la Pau el 4 d'octubre
17 set. 20:

El Teatre de l'Acadèmia Mariana de Lleida acollirà aquest any la Pregària Interreligiosa per la Pau de 2020. Serà el diumenge 4 d'octubre a les 19.00 hores.


més informació
Filipines: Cristians i musulmans units per celebrar i actuar en el "Temps de la Creació"
8 set. 20:

Amb l'ànim de construir junts el bé comú, voluntaris cristians i musulmans es reuneixen per celebrar i viure el "Temps de la Creació", anunciat pel papa Francesc, que va començar el 3 de setembre, i a Filipines durarà fins l'11 d'octubre. Entre les iniciatives implementades, es troba la neteja de tota la costa d'un poble costaner a la ciutat de Puerto Princesa, a l'illa de Palawan, al centre de Filipines.


més informació
Jornada sobre religió i COVID-19
3 set. 20:

La Direcció General d’Afers Religiosos organitza la setena Jornada RELIG 2020 amb el lema “Religió i Covid-19: impacte i reptes davant la pandèmia”. Se celebrarà el 4 de novembre a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.