Divendres, 3 d'Abril de 2020
Sant Ricard, bisbe
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Budistes i cristians, construïm una cultura de compassió i fraternitat
2 abr. 20:

Missatge del Pontifici Consell per al Diàleg Interreligiós per a la festa de Vesakh / Hanamatsuri, la festa més important per als budistes en què es commemora els principals esdeveniments de la vida de Buda. Aquest any la festa se celebrarà a la major part dels països de tradició budista el 6 de maig.


més informació
Jueus i cristians a Panamà fan junts un vídeo missatge: "Queda't a casa"
30 mar. 20:

"Donem testimoni de la nostra grandesa, quedant-nos a casa" és l'exhortació de l'Arquebisbe de Panamà, monsenyor José Domingo Ulloa Mendieta, monsenyor José Agustín Ganuza, Bisbe emèrit de la Prelatura de Bocas del Toro i el rabí Gustavo Kraselnik de la Congregació Kol Shearith Israel.


més informació
S'inicien els treballs de la primera catedral nacional interreligiosa de Ghana
10 mar. 20:

La capital de Ghana, Accra, aviat veurà néixer la seva primera catedral nacional interconfessional, un projecte patrocinat pel govern i els líders cristians del país, inclòs l'Arquebisbe emèrit d'Accra, Monsenyor Charles Palmer-Buckle.


més informació
Joves i nous espais de religiositat
6 mar. 20:

Cada any Cristianisme i Justícia i l’Espai Interreligiós de la Fundació Migra Studium organitzen un curs i una jornada on s’aborden qüestions relacionades amb l’àmbit del diàleg interreligiós. Enguany es va triar el tema de les representacions de l’experiència religiosa en l’espai on van participar experts (arquitectes, gestors públics, filòsofs...) durant les sis sessions que va durar el curs. La jornada de clausura va ser el divendres 28 de febrer amb una conferència, una taula rodona i una vetlla de música i pregària.


més informació
Els catòlics pakistanesos dejunaran pels musulmans i la pau a l'Índia
5 mar. 20:

L'arxidiòcesi de Karachi i la Comissió Nacional per a la Justícia i la Pau de la Conferència episcopal pakistanesa han convocat els cristians a una jornada de dejuni, aquest divendres 6 de març, pels musulmans i la pau a l'Índia.


més informació
Administració local i entitats religioses es preparen per al final del termini per a l’adaptació dels centres de culte
28 feb. 20:

L’11 d’agost del 2020 acabarà el termini per a l’adaptació de centres de culte anteriors a l’11 d’agost del 2010, sense llicència, als requisits derivats de la Llei de centres de culte i el seu reglament. En vistes a aquest termini, la Direcció General d’Afers Religiosos ha programat una sèrie de sessions informatives.


més informació
El Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa abordarà la relació entre la premsa i la religió
10 feb. 20:

La consellera de Justícia, Ester Capella, es va reunir divendres, 7 de febrer passat, amb el Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa, un òrgan creat l’any 2011 per assessorar el Govern en l’àmbit religiós. És la primera reunió de la consellera amb el Consell.


més informació
Les tres principals religions, unides per la llibertat religiosa
6 feb. 20:

Somàlia, l’Afganistan, Myanmar o Síria són alguns dels molts països del món on es persegueixen els creients cristians, musulmans o jueus. Per això, els Estats Units s’ha proposat com a missió promoure la llibertat religiosa, perquè l’odi no tingui l’última paraula. És el que explica l’ambaixador dels EUA per a la Llibertat Religiosa, Sam Brownback, per a Rome Reports, responsable de la protecció de les minories religioses i de promoure el diàleg entre líders de les tres principals religions monoteistes. “Volem que aquestes tres religions treballant juntes es converteixin en un instrument per la pau i no per la guerra” assegura.


més informació
Líders religiosos units per salvar les selves tropicals
5 feb. 20:

Líders religiosos de la fe catòlica, budista, confuciana, hindú, musulmana i protestant, així com un líder de l'Aliança de Pobles Indígenes de l'Arxipèlag, s'han compromès a protegir les selves tropicals d'Indonèsia mitjançant el llançament de la Iniciativa Interconfessional de les Selves tropicals d'Indonèsia (IRI). Entre els signataris de la declaració conjunta, el 31 de gener a Jakarta: Din Syamsuddin, President General del Consell Central de Mahoma, i el Bisbe de la Diòcesi de Tanjungkarang, Mons. Yohanes Harun Yuwono, President de la Comissió Episcopal d'Indonèsia per a Assumptes ecumènics i Interreligiós.


més informació
Patriarca maronita: El pla de Trump per a Terra Santa és "un senyal de guerra i d'odi"
4 feb. 20:

El projecte per "solucionar" el conflicte àrab-israelià proposat pel president nord-americà Donald Trump i presentat per ell com "el pla del segle" en realitat representa "un senyal d'odi, de guerra i d'opressió", i suposa encendre el foc de la discòrdia a Terra Santa, on va néixer Jesucrist. Són les paraules del cardenal libanès Bechara Boutros Rai, patriarca d'Antioquia dels maronites, pronunciades el 30 de gener durant el rés del rosari que es realitza des del mes d'octubre a la seu patriarcal maronita de Berke per invocar el regal de la pau per al Líban.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.