Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Cort Suprema de Pakistan es "reserva" el veredicte sobre el cas d'Àsia Bibi
10 oct. 18:

La Cort Suprema del Pakistan s'ha "reservat" el veredicte sobre l'apel·lació a la pena de mort a la qual ha estat condemnada Àsia Bibi, la mare catòlica acusada injustament de blasfèmia i empresonada des de fa vuit anys.


més informació
Kazakhstan: Més de 80 delegacions en el VI Congrés dels líders religiosos a Astana
10 oct. 18:

Més de 80 delegacions han estat convidades a participar al VI Congrés dels líders de les religions mundials i tradicionals, que se celebrarà a Astana (Kazakhstan) el dimecres 10 i el dijous 11 d'octubre. El nombre de delegacions present en l'esdeveniment va ser confirmat el dilluns 8 d'octubre pel portaveu del Ministeri d'Afers Exteriors de Kazakhstan, Aibek Smadiyarov.


més informació
Festival de Cinema Jueu a Barcelona i Girona
17 set. 18:

Del 15 al 30 de setembre està tenint lloc la 20a edició del Festival de Cinema Jueu a Barcelona i Girona. Es projectaran tretze pel·lícules, que volen donar a conèixer la interculturalitat del poble jueu i emplaçar la cultura jueva en l’agenda cultural de la ciutat.


més informació
Quaranta centres de culte obren la Nit de les Religions
12 set. 18:

Amb la conferència El llegat de Raimon Panikkar, a càrrec del filòsof Jordi Pigem, i l’espectacle del grup musical de Barcelona World Music Project, que interpreta cançons provinents de totes les cultures del món, es presenta el dissabte 15 al migdia a la sala Martí l’Humà de la plaça del Rei de Barcelona la tercera Nit de les Religions. Aquesta nit se celebra el mateix dia 15 al vespre i acaba a la mitjanit, i durant aquestes hores quaranta entitats de diferents religions obren les portes dels seus temples, espais i locals per donar-se a conèixer. S’organitzen activitats per donar als interessats les claus de les seves creences i rituals. També hi haurà visites guiades, degustacions i actuacions musicals.


més informació
S'organitza la 3a edició de la Nit de les Religions
4 set. 18:

El dia 15 de setembre, a partir de les 10.00 hores i fins a la mitjanit, quaranta comunitats i entitats religioses de Barcelona participaran en la tercera edició de "La nit de les religions". Serà, com a les edicions anteriors, una jornada de portes obertes i d’activitats organitzades per conèixer i interaccionar amb la diversitat de conviccions, tradicions espirituals i confessions de molts veïns i veïnes de la ciutat.


més informació
El Patriarcat Llatí de Jerusalem considera la nova Llei de l'Estat israelià com "discriminatòria"
31 jul. 18:

El Patriarcat Llatí de Jerusalem s'ha manifestat, aquest dilluns 30 de juliol, contra la llei israeliana que defineix Israel com "l'Estat Nació del poble jueu".


més informació
Un líder musulmà reconeix que sense cristians no pot haver-hi un Orient Mitjà
20 jul. 18:

Davant l'èxode dels cristians provocat pel terrorisme, la guerra i la persecució, el xeic Abdel Latif Darian, muftí del Líban, ha afirmat que sense ells "no podrà haver un Orient Mitjà".


més informació
Un equip esportiu del Vaticà viatja a Anglaterra per promoure el diàleg interreligiós
3 jul. 18:

L'equip de cricket del Vaticà es desplaça a Anglaterra per realitzar una gira de dotze dies titulada "Llum de la fe", amb la qual busca promoure el diàleg interreligiós al país europeu.


més informació
“Cal centrar-se en els prejudicis que fonamenten el gihadisme”
2 jul. 18:

A l’octubre comença a la UB la primera edició del màster en prevenció de la radicalització, l’únic a l’Estat espanyol, que neix després dels atemptats terroristes de l’agost a Catalunya. Seguidament us oferim l'entrevista que El Punt Avui ha fet a Xavier Torrens, codirector del màster en prevenció de la radicalització a la Universitat de Barcelona.


més informació
“Els Jocs Mediterranis traspassen les fronteres culturals i religioses”
2 jul. 18:

“Els Jocs de Tarragona m’han permès conèixer voluntaris de diferents països i cultures que m’ha enriquit com a persona molt positivament”. Són paraules de Fernando Amador (Tarragona) de 21 anys, un dels més de 3.000 voluntaris dels Jocs Mediterranis 2018 que al llarg dels deu dies s’han encarregat d’acompanyar, ajudar i tenir contacte amb els gairebé 4.000 esportistes de 33 disciplines esportives que competeixen a Tarragona i als 15 municipis, que han estat seus de diferents competicions.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMARTS, 16 D'OCTUBRE

FORMACIÓ PER A LES ESCOLES: “EL SÍNODE DELS JOVES. QUÈ ENS POT APORTAR A LES ESCOLES?”. Organitza: delegació de joventut de l’Arquebisbat de Tarragona. A càrrec de: Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 18 a 22 h

DIMECRES, 17 D'OCTUBRE

CONFERÈNCIA SOBRE “VIDAL I BARRAQUER, LA FAMÍLIA I EL POBLE”. Conferència inaugural del curs de les Aules de la Gent Gran en conveni amb la Universitat Rovira i Virgili. A càrrec del: Dr. Francesc Vidal-Barraquer Mayol. Lloc: Sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran, Passeig d’Albert, 13, Cambrils. Hora: 17.30 h

DIVENDRES, 19 D'OCTUBRE

CONCERT BENÈFIC DEL COR CARLIT GOSPEL A SANTA MARIA DEL PI. Els beneficis del concert es destinaran a un projecte de Mans Unides a Etiòpia, que vol millorar les condicions de les mares i els nadons de la regió de Gambo. Lloc: Basílica de Santa Maria del Pi - Plaça del Pi, 7, 08002, Barcelona. Hora: 21.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.