Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
5 des. 19:

El president de la Subcomissió Episcopal per a la Família i Defensa de la Vida, Mons. Mario Iceta, ha presentat el document "Sembradors d'esperança. Acollir, protegir i acompanyar en l'etapa final d'aquesta vida "dedicat a el tema de l'eutanàsia i el suïcidi assistit.


més informació
Xile, un pla econòmic de govern per frenar la crisi
5 des. 19:

El ministre de Finances de Xile, Briones, anuncia un pla de suport de 5,5 milions de dòlars per a l'economia, mentre continuen les protestes i els incidents de violència.


més informació
57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
5 des. 19:

Almenys 57 persones han mort, aquest dimecres, en el naufragi d'una pastera davant de la costa de Mauritània. L'embarcació havia sortit de Gàmbia el mateix dimecres amb unes 150 persones a bord, segons ha explicat l'Organització Internacional per a les Migracions, de les Nacions Unides, en un missatge a Twitter.


més informació
La presó i els Drets Humans
5 des. 19:

La tercera sessió del cicle de conferències dels Dilluns dels Drets Humans, en aquesta ocasió plantejava la següent pregunta: és compatible la presó amb els drets humans? Per aproximar-nos a la resposta, vam comptar amb les ponències de Merche García Arán, catedràtica de dret penal de la UAB, i d’Iñaki Rivera, director de l’Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans. La moderació va anar a càrrec de la periodista Sònia Calvó.


més informació
Corredors humanitaris: a Roma els refugiats acompanyats per Krajewski
4 des. 19:

Els 33 sol·licitants d'asil de l'illa grega de Lesbos van arribar a Fiumicino. Deixant Mytilene ahir, van parar a Atenes abans de tornar a desplaçar-se cap a Roma. Al matí, conferència de premsa a l'aeroport.


més informació
Reuneixen signatures per denunciar davant l'OEA atacs contra l'Església a Llatinoamèrica
4 des. 19:

L'International Human Rights Group ha llançat una campanya de signatures a través de CitizenGo per demanar al secretari general de l'OEA, Luis Almagro, que es faci respectar el dret a la llibertat religiosa, davant els continus atacs a l'Església en diferents països de Llatinoamèrica.


més informació
La insuficiència de fons és una barrera en el combat a la malària
4 des. 19:

Si bé en els darrers anys s'han aconseguit avenços i ha augmentat significativament el nombre de dones embarassades i nens que dormen protegits amb xarxes tractades amb insecticides i que reben medicaments preventius contra la malària o paludisme a l'Àfrica subsahariana, cal redoblar els esforços per reduir les infeccions i morts en els països més afectats per la malaltia, assenyala un informe de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) publicat aquest dimecres 4 de desembre.


més informació
El Síndic reitera la necessitat d’una actuació conjunta de totes les administracions que doni resposta immediata a les situacions d'emergència social d'habitatge
4 des. 19:

El síndic, Rafael Ribó, ha presentant aquest dimecres 4 de desembre al Parlament de Catalunya l’informe Retard de l'Administració en situacions d'emergència residencial a Catalunya, en el qual s’ha constatat un increment del nombre de situacions d'emergència en matèria d'habitatge i també un increment del període de temps que transcorre entre la valoració de la Mesa d'emergències i l'assignació d'un habitatge, que fins i tot arriba als dos anys d'espera en alguns casos.


més informació
Debat a IQS sobre la situació socioambiental de l'Amazònia
29 nov. 19:

IQS va acollir el dimarts 12 de novembre, gràcies a la proposta de l'ONG d’Entrecultures, una xerrada sobre la situació en matèria socioambiental en el territori de l’Amazònia, una de les majors fonts d’oxigen del planeta, que concentra un terç de les reserves forestals de la Terra i amb una gran diversitat ètnica de fins a 135 poblacions indígenes no contactades.


més informació
Els europeus creuen que el canvi climàtic ha de ser la primera prioritat del Parlament Europeu
29 nov. 19:

És la primera vegada que els ciutadans situen el canvi climàtic com la seva major preocupació. Sis de cada deu europeus creuen que les protestes juvenils tenen impacte en la política mediambiental. El president Sassoli participa el 2 de desembre a la inauguració de la COP25 a Madrid.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.