Divendres, 3 d'Abril de 2020
Sant Ricard, bisbe
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida provocat per la crisi
3 abr. 20:

Refugiats, migrants, treballadors en precari, minories ètniques i tribals, infants i dones són alguns dels col·lectius amb els que Mans Unides i els socis locals dels tres continents en què treballa l'ONG, tenen fixada la seva atenció en aquesta crisi global provocada per la pandèmia del coronavirus. Més enllà de les conseqüències sanitàries derivades del contagi per coronavirus, des dels països en els quals treballa Mans Unides alerten a les institucions sobre la seva enorme preocupació per la crisi econòmica a la qual no podran fer front milions de persones a tot el món, especialment en les comunitats més empobrides.


més informació
COICA demana salvaguardar els drets dels indígenes
3 abr. 20:

La Coordinadora de les Organitzacions Indígenes de la Conca Amazònica (COICA) s'expressa davant de l'emergència sanitària i social pel covid-19 i exigeix ??als Estats dels països amazònics i organismes internacionals "salvaguardar els drets" d'aquests pobles.


més informació
El 40% de la població mundial no té instal·lacions per rentar-se les mans
2 abr. 20:

Davant la pandèmia, l'Organització Mundial de la Salut, l'ONU i les agències governamentals han declarat repetidament que rentar-se les mans és un gest simple i que salva vides. Però, què fer quan no hi ha sabó i sobretot no hi ha accés a l'aigua a casa? Vatican News ha entrevistat Kelly Ann Naylor, Directora Adjunta del Departament d'Aigua, Sanejament i Higiene de l'UNICEF.


més informació
L'ONU insta a assignar 2,5 bilions de dòlars perquè els països en desenvolupament combatin el coronavirus
31 mar. 20:

En vista de la rapidesa amb la qual ha arribat el cop econòmic de la pandèmia del coronavirus COVID-19 als països en desenvolupament, la Conferència de les Nacions Unides sobre Comerç i Desenvolupament (UNCTAD) va sol·licitar aquest dilluns a la comunitat internacional un paquet de 2,5 bilions de dòlars per assistir a aquestes nacions.


més informació
Coronavirus: Situació encara més dramàtica per als que viuen en zones de guerra
31 mar. 20:

"Creix la preocupació per les comunitats que viuen en zones de guerra a tot el món, on l'accés a l'atenció primària sanitària és escassa i insuficient. Les persones desplaçades en aquestes àrees ja pateixen de manca d'aigua potable, aliments i serveis sanitaris" , subratlla el Gran Hospitalari de l'Orde de Malta, Dominique de la Rochefoucauld-Montbel, en una nota enviada a Fides en la qual sol·licita una resposta a la propagació de la pandèmia de Covid-19 en regions on els sistemes mèdics no poden fer front ni tan sols a les necessitats normals.


més informació
Càritas Europa demana desallotjar els camps de refugiats a Grècia pel coronavirus
27 mar. 20:

"Demanem l'evacuació immediata dels camps de refugiats i punts crítics en les illes gregues per evitar una catàstrofe enmig de la pandèmia de coronavirus", és la crida de Càritas Europa, al costat de més de 200 organitzacions de l'Església i de la societat civil, per demanar a les institucions de la Unió Europea i al govern de Grècia que evacuen immediatament els campaments de refugiats a les illes gregues davant la creixent pandèmia de Covid-19.


més informació
Alliberats els 4 activistes de SOS Chrétiens d'Orient segrestats a Bagdad el 20 de gener
27 mar. 20:

Han estat alliberats els quatre empleats de l'organització no governamental SOS Chrétiens d'Orient, tres de nacionalitat francesa i un iraquià, que van ser segrestats a Bagdad el 20 de gener passat. La notícia de l'alliberament ha estat comunicada a través d'un comunicat de premsa emès la tarda del dijous 26 de març per la Presidència de la República Francesa.


més informació
Guterres demana al G-20 un pla de guerra coordinat i solidari contra el coronavirus
27 mar. 20:

El secretari general de les Nacions Unides va destacar aquest dijous 26 de març davant una reunió virtual del G-20, que estem enmig d'una guerra contra el coronavirus COVID-19 "i no l'estem guanyant". "Aquesta guerra necessita un pla de guerra per combatre-la", va assegurar António Guterres.


més informació
Colòmbia celebra el Dia del Nen per Néixer: La vida no pot ser suprimida
24 mar. 20:

Sota el lema: "On hi ha vida hi ha esperança", l'església colombiana celebra la jornada, enmig d'una forta batalla contra el projecte de legalització de l'avortament fins al quart mes de gestació.


més informació
El coronavirus també arriba a la Pan-Amazònia
23 mar. 20:

La crisi del coronavirus s'ha estès per tot el planeta i també ha arribat a la Pan-Amazònia. Davant d'aquesta situació, la Xarxa Eclesial Pan Amazònica - REPAM, ha decidit posar a disposició tots els canals que té per tractar de comprendre la realitat, acompanyar-la des de la distància i tractar de mobilitzar els actors eclesials i socials en el territori per respondre a aquestes situacions.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.