Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Oxfam Intermón adverteix que la Unió Europea ha convertit Níger en el seu gendarme
31 jul. 19:

Les polítiques d'externalització de fronteres a Níger són ineficaces, augmenten els perills per a les persones migrants i vulneren drets humans. Així ho afirma l'estudi "Níger gendarme d'Europa. Conseqüències de l'externalització de fronteres al Sahel, que ha presentat aquest dilluns 29 de juliol Oxfam Intermón.


més informació
Argentina: Demanem a Déu el valor per escoltar el crit d'ajuda de les víctimes del tràfic de persones
31 jul. 19:

"Demanem al Déu de la vida el valor i la disposició per escoltar el crit de tants germans i germanes privats de la seva dignitat i de la seva llibertat, i d'acompanyar-los, defensar-los i solidaritzar-nos amb ells buscant camins per a una solució ràpida i duradora a aquest crim". Aquesta és la crida llançada per la Comissió Episcopal per a la Pastoral dels Migrants i Itinerants (CEMI) de la Conferència Episcopal Argentina per al Dia Mundial contra el Tràfic, convocat per l'ONU el 30 de juliol.


més informació
Església Xile: els jesuïtes demanen perdó pels abusos del pare Poblete Barth
31 jul. 19:

El Provincial de la Companyia de Jesús a Xile, el pare Cristián del Campo informa en un comunicat dirigit a l'opinió pública que el 26 de juliol ha conclòs la investigació al sacerdot Renato Poblete Barth per greus abusos de consciència, sexuals i de poder, denunciats per la Sra. Marcela Aranda al gener d'aquest any. En el seu escrit, el Provincial jesuïta reconeix la vergonya dels fets i "l'esquinç de saber que hi ha persones a les que hem malmès".


més informació
Reunió entre el subsecretari per Amèrica Llatina i el president de l'Episcopat Mexicà per parlar sobre migració
30 jul. 19:

El subsecretari per Amèrica Llatina i el Carib, Maximiliano Reyes, va rebre aquest 29 de juliol, a la Cancelleria, al president de la Conferència de l'Episcopat Mexicà (CEM), Mons. Rogelio Cabrera, per dialogar sobre el tema de la migració.


més informació
Projecte Esperança: 20 anys amb les dones víctimes del tràfic de persones
30 jul. 19:

La directora del Projecte Esperança (que impulsen les Adoratrius des de fa 20 anys), Ana Almarza, afirma amb rotunditat: "En el cinquè aniversari de la commemoració del Dia Mundial contra el Tràfic de Persones (30 de juliol) volem condemnar amb fermesa el tràfic de persones en totes les seves formes, perquè és un delicte i una amenaça greu per a la dignitat i la integritat física de les persones, els drets humans i el desenvolupament."


més informació
En 132 poblacions de l'Índia no neixen nenes des de fa tres mesos
30 jul. 19:

S'ha obert una investigació per esbrinar què hi ha darrere de l'alarmant dada que arriba del districte d'Uttarkashi, al nord de l'Índia, segons el qual en els últims 3 mesos haurien nascut 216 nens però cap nena. El fantasma de l'avortament selectiu treu el cap amb força. S'ha comissionat a 25 investigadors per comprovar si en aquests hospitals i llogarets es practica la selecció per gènere, que la llei índia prohibeix oficialment des de 1994.


més informació
El Consell de Seguretat té la responsabilitat d'aturar la guerra a Líbia
30 jul. 19:

El representant especial de l'ONU per a Líbia ha afirmat que el Consell de Seguretat és responsable de garantir que aquest país mantingui la seva integritat i recuperi l'estabilitat. Ghassan Salamé ha informat del deteriorament de la situació humanitària i l'avanç dels grups terroristes i ha presentat una estratègia per aturar immediatament els enfrontaments.


més informació
Argentina: "El tràfic de persones, danya greument la humanitat"
29 jul. 19:

 La Comissió Episcopal de Migrants i Itinerants de la Conferència Episcopal Argentina, davant el Dia Mundial contra el Tràfic de Persones que se celebra el 30 de juliol, publica a la seva pàgina web que aquest fenomen "és un dels aspectes més foscos de la història contemporània, un fenomen que tràgica i lamentablement, encara persisteix en l'actualitat".


més informació
La UE exigeix mesures eficients per millorar la qualitat de l’aire
26 jul. 19:

La contaminació a la capital catalana i a l’espanyola posa en alerta les autoritats europees, que ahir van recórrer als tribunals per forçar un canvi. La Comissió Europea (CE) va denunciar l’Estat espanyol per la mala qualitat de l’aire d’aquests centres urbans, afegint pressió per redreçar la greu situació. Aquest nou cas d’incompliment de normatives europees se suma a una segona queixa que va presentar també ahir Brussel·les al tribunal de Luxemburg sobre la protecció de dades. L’Estat ja té quatre causes pendents per no haver acatat les lleis europees.


més informació
Perilla la presència cristiana a Eritrea
26 jul. 19:

Ajuda a l'Església necessitada: la situació al país africà és dramàtica. En les últimes setmanes s'han tancat 22 centres de salut propietat de Congregacions religioses o diòcesis catòliques. Altres 8 centres catòlics ja havien estat confiscats entre els anys 2017 i 2018. També va tancar l'únic institut per seminaristes i religioses.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.