• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
22 gen. 20:

Els pròxims dies 3, 14 de febrer i 2 de març tindrà lloc el seminari "L’acompanyament a la persona reclusa", organitzat per Justícia i Pau amb el suport del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, que dóna continuïtat a les sessions organitzades el curs passat.


més informació
Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
22 gen. 20:

La Conferència Internacional sobre Líbia del diumenge 19 de gener, ha marcat un primer pas cap a la pau al país africà, tot i que les firmes del primer ministre libi a el-Sarraj i el General Haftar falten en el document final. Els líders mundials han signat a favor de l'embargament d'armes, sent l'ONU responsable de supervisar l'alto el foc. Diumenge passat el Papa va fer una crida al cessament de la violència.


més informació
Troben mort un sacerdot veneçolà després d'una "estranya desaparició"
22 gen. 20:

La diòcesi de Sant Cristòfol viu amb consternació la troballa del cos sense vida del prevere José Manuel Rondón Molina, qui va desaparèixer de manera forçosa des del passat dijous 16 de gener.


més informació
Preocupa a bisbes colombians l'augment d'assassinats de líders socials
21 gen. 20:

La Conferència Episcopal de Colòmbia va donar a conèixer un comunicat en el qual manifesta la seva preocupació i rebuig davant l'augment d'assassinats de líders socials.


més informació
Segresten 4 seminaristes a Nigèria
21 gen. 20:

"Cap altre país pot tolerar aquests nivells d'inseguretat sense que es desencadenin protestes massives. Segurament el nostre país està sota setge", afirma Mons. Matthew Man-ós Ndagoso, Arquebisbe de Kaduna, Nigèria, l'Arxidiòcesi on, en la nit del 8 de gener, quatre seminaristes van ser segrestats al Seminari Major del Bon Pastor de Kakau al llarg de la carretera Kaduna-Abuja.


més informació
Els Estats destinen més diners a l'educació dels nens rics que a la dels pobres
21 gen. 20:

La gran disparitat de la inversió pública en educació entre classes socials implica aules més poblades, mestres poc formats i falta de materials educatius. Les deu nacions amb majors desigualtats són africanes. Més de la meitat dels infants que viuen en països d'ingressos baixos i mitjans no poden llegir o comprendre una història senzilla quan acaben l'escola primària.


més informació
Els bisbes colombians condemnen l’assassinat de líders socials
17 gen. 20:

Davant l’increment d’assassinats de líders socials al país, els bisbes colombians han publicat un comunicat on manifesten gran preocupació i rebuig davant d’aquests fets.


més informació
Un cristià de cada vuit és discriminat en el món
16 gen. 20:

La persecució afecta 260 milions de persones en 73 països. Crítica la situació a Corea del Nord i el Sahel, mentre que les comunitats de l'Iraq i Síria segueixen disminuint. Els assassinats estan disminuint.


més informació
Assassinat un missioner belga en un presumpte intent de robatori a Sud-àfrica
16 gen. 20:

Els Oblats de la OMISA (Oblats de Maria Immaculada a Sud-àfrica) estan devastats per la mort del P. Jozef (Jef) Hollanders, assassinat en un robatori a la parròquia de Bodibe, prop de Mahikeng, a la província nord-oest de Sud-àfrica, el diumenge 12 de gener a la nit ", afirma un comunicat enviat a Fides.


més informació
La Xina confirma 41 casos d'un nou coronavirus que ja s'ha cobrat una víctima
15 gen. 20:

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) va corroborar aquest dimarts 14 de gener la presència a la Xina d'un nou coronavirus, una malaltia respiratòria amb 41 casos confirmats i una mort fins a la data. L'organisme va assenyalar que continuen les investigacions sobre la malaltia i que les agències de salut es preparen per a un possible brot.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.