• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El govern de Nicaragua bombardeja durant set hores un feu de l'oposició
18 jul. 18:

El president de Nicaragua, Daniel Ortega, no sembla disposat a fer cas a les peticions de la comunitat internacional, que li demana que aturi la repressió violenta contra l'oposició i enceti un procés de diàleg. Ben al contrari, ha augmentat l'ús de la força.


més informació
Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
18 jul. 18:

El premi "Memorial Joan Gomis 2018" té l'objectiu de guardonar les millors obres periodístiques de caire solidari sobre persones, institucions o col·lectius que lluiten contra les desigualtats Nord-Sud, la pobresa i l’exclusió social o que destaquen pel seu compromís a favor de la solidaritat, la pau, els drets humans i l’entesa entre cultures i religions.


més informació
La nova llei antiterrorista a Nicaragua podria usar-se per criminalitzar protestes pacífiques
18 jul. 18:

L'Oficina de l'Alt Comissionat per als Drets Humans ha alertat que l'article 394 de la "Llei contra el rentat d'actius, finançament al terrorisme i la proliferació d'armes de destrucció massiva" aprovada dilluns pel congrés, té un text molt "vague "que podria incloure sota la definició de terrorista a persones que només estan exercint el seu dret a manifestar-se.


més informació
Zàmbia: Enfortir la fe en Déu per curar-nos de la corrupció
18 jul. 18:

Després de la denúncia de la Unió Africana i dels bisbes de Kenya, també el president de la Conferència Episcopal de Zàmbia (ZCCB), monsenyor George Lungu, bisbe de Chipata, ha assegurat que la corrupció segueix present en la vida dels habitants de Zàmbia i està promoguda per professionals astuts i sense pietat. Durant una missa de la ZCCB celebrada a Lusaka, monsenyor Lungu va descriure la corrupció com un virus i una hemorràgia que Zàmbia està patint. El bisbe va indicar que, per ser curats, els zambians han de enfortir la seva fe en Déu.


més informació
Open Arms desembarcarà a Palma la supervivent i els dos morts del naufragi a Líbia
18 jul. 18:

Proactiva Open Arms desembarcarà al port de Palma la dona supervivent i els dos cadàvers rescatats al Mediterrani central, segons fonts del govern espanyol. Palma ha estat el lloc escollit per fer aquest desembarcament, que previsiblement es farà aquest dissabte, 21 de juliol, després que l'ONG demanés a les autoritats espanyoles que els assignés un port.


més informació
Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
18 jul. 18:

“Canvi”. Sota aquest únic lema, els sud-africans celebren aquest dijous 18 de juliol el centenari del naixement de Nelson Mandela. Tot i que el govern presidit per Cyril Ramaphosa no ha convocat cap acte oficial, la jornada s’ha declarat com a “dia de servei” a tot el país. Un servei d’ajuda als més vulnerables, que avui dia encara són bona part de la població. Segons dades del Banc Mundial, Sud-àfrica és el país del món amb més desigualtat econòmica, en què un 1% de la societat té el 70% de la riquesa nacional, i en què 14 milions de persones passen gana cada dia.


més informació
Metges de Paraguai s'uneixen per defensar la vida davant l'amenaça de l'avortament
17 jul. 18:

A través d'un vídeo, la xarxa de Metges per la Vida del Paraguai ha expressat el seu rebuig a l'avortament i ha exigit "polítiques més eficients que defensin la vida de la mare i del seu fill per néixer".


més informació
Espanya supera per primera vegada Itàlia en arribada d'immigrants pel Mediterrani
17 jul. 18:

Espanya ja supera Itàlia en l'arribada d'immigrants que arriben a la Unió Europea després de travessar el Mediterrani. És el primer cop que passa. Són dades de l'Organització Internacional de les Migracions recollides entre l'1 de gener i el 15 de juliol.


més informació
Salvini vol impedir que dos vaixells d'Open Arms entrin als ports d'Itàlia
17 jul. 18:

El ministre de l'Interior d'Itàlia, Matteo Salvini, ha anunciat que impedirà que dos vaixells de l'ONG catalana Proactiva Open Arms, que rescata immigrants al Mediterrani, atraquin en ports italians.


més informació
L'statu-quo a Líbia és insostenible i el país segueix en declivi
17 jul. 18:

Les converses facilitades per l'ONU a Líbia han contribuït a la reducció de la violència i a un augment del diàleg aquest 2018 a través de la creació d'una plataforma pacífica per acords de reconciliació, però no totes són bones notícies. Si bé la primera part de l'any el país havia gaudit de relativa tranquil·litat d'accions militars, els últims dos mesos han estat marcats per esdeveniments violents.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.