Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
17 abr. 19:

El vaixell Open Arms ha rebut l’autorització per salpar del Port de Barcelona, on porta bloquejat més de cent dies, per portar ajuda humanitària a les illes gregues de Samos i Lesbos, però no per participar en tasques de rescat d’immigrants en el Mediterrani central.


més informació
Pakistan: Els cristians demanen l'ajornament dels exàmens escolars programats durant el Tríduum Pasqual
17 abr. 19:

"El Departament d'Educació de la província de Sindh té el deure de tenir en compte les dates de les festivitats religioses i establir la data dels exàmens escolars també tenint-les en compte. No és difícil adonar-se'n. Demanem l'ajornament dels exàmens previstos durant el Tríduum Pasqual". És la crida que transmet a l'Agència Fides el bisbe Samson Shukardin OFM, al capdavant de la diòcesi catòlica de Hyderabad, una de les dues diòcesis de la província de Sindh.


més informació
Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
17 abr. 19:

En el seu informe al Consell de Drets Humans de l'ONU, un grup d'experts ha assegurat que els migrants centreamericans són sotmesos a segrestos, extorsions, robatoris, reclutament forçat, abusos sexuals i violència física en el seu camí cap al nord, no només per colles delictives, però també per membres de la policia i del servei d'immigració.


més informació
Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
17 abr. 19:

"Cada vegada que visc la missa faig aquest petit gest: després de combregar, 'mastego' un tros de la partícula/cos de Crist pel P. Gigi, resant per ell i dient: 'Aquest pa és per a tu, germà meu' ". És el testimoni de Silvia Sandon, una cristiana de Montemerlo (PD) que va arribar a Fides. "Penso que per a tot cristià no és fàcil estar sense la possibilitat de rebre Jesús Eucaristia i per un sacerdot, per Gigi, més encara! Em pregunto quant sent aquesta falta en el seu captiveri. Crec que Gigi resa molt: pels seus segrestadors, per la gent de la seva parròquia, per la seva família i els seus germans, i estic segur que totes les nostres oracions que, d'alguna manera, pugen diàriament per ell, esdevenen abraçada, consol, calor i suport".


més informació
Guterres, "horroritzat" davant l'incendi a la catedral de Notre Dame a París
16 abr. 19:

El Secretari General de l'ONU, António Guterres, va assegurar estar "horroritzat" per les imatges procedents de París amb el foc que envolt l'emblemàtica catedral de Notre Dame. "Una joia única del patrimoni mundial que s'ha mantingut en peu des del segle XIV. Els meus pensaments estan amb el poble i el Govern de França", va assegurar António Guterres en el seu compte oficial de Twitter.


més informació
Comunicat dels Missioners Claretians de Catalunya
15 abr. 19:

D’acord amb el compromís per aclarir qualsevol fet del passat i que s’assumeixin les responsabilitats pertinents, els Missioners Claretians de Catalunya ja han posat en marxa un Servei d’Acollida i Recerca sobre possibles casos d’abusos que s’hagin produït en les seves obres educatives. Com es va anunciar en anteriors comunicats, aquest servei s’ha encarregat a una persona externa a la institució. L’objectiu final és aprendre del passat perquè avui la infància tingui un entorn amb la màxima protecció, així com escoltar i atendre les víctimes.


més informació
L'ONU honra les víctimes del genocidi contra els tutsis cridant a rebutjar la intolerància
15 abr. 19:

A 25 anys del genocidi contra els tutsis a Rwanda, hem d'analitzar amb rigor el que passa en l'actualitat i esforçar-nos per eradicar les incitacions a l'odi, al racisme i la xenofòbia per evitar que torni a passar una atrocitat semblant, va ser el missatge d'António Guterres en l'acte de commemoració d'aquest tràgic esdeveniment aquest divendres 12 d'abril a l'Assemblea General de l'ONU.


més informació
Entreculturas i la Universitat Complutense de Madrid presenten la tercera edició de l'exposició "Mirades que Migren"
15 abr. 19:

La pobresa, la desigualtat, les migracions forçoses i la degradació ambiental són qüestions globals i estructurals que conformen el nostre món actual. Ens juguem molt en afrontar amb humanitat i coratge aquests grans reptes, que requereixen una ciutadania global conscient i compromesa. Per això, les generacions més joves necessiten aprendre a implicar-se i participar com a ciutadans i ciutadanes del món.


més informació
«No podem ser còmplices de la indiferència»
12 abr. 19:

El reportatge d’aquesta setmana de Rome Reports exposa com un de cada set cristians viu en un país on pateix persecució. En xifres rodones, aquesta quantitat suposa que uns 300 milions de cristians pateixen diàriament a causa de la seva fe.


més informació
Metges Sense Fronteres Somàlia: "Vetllem per la salut de les futures mares i els seus fills"
11 abr. 19:

L'organització sanitària treballa en diverses zones de Somàlia per reduir les taxes de mortalitat materna que estadísticament són molt elevades. En només vuit mesos, han atès més de 5.000 dones, als que els ofereixen parts segurs, mentre planifiquen obrir una nova unitat neonatal.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.