Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


COVID-19: El dret a la salut en risc
28 set. 20:
El proper dilluns 5 d'octubre comença una nova edició del cicle "Els dilluns dels Drets Humans" organitzat per Cristianisme i Justícia. Ho fan amb tres sessions que tindran com a rerefons la pandèmia i la seva afectació sobre el dret a la salut, els drets dels infants i la democràcia. Dilluns vinent, comptaran amb Nani Vall-llosera, metgessa de família al CAP Bon Pastor i Felipe García, cap de sala de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona, per parlar sobre el dret a la salut.

més informació
Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria
23 set. 20:

"He estat enterrant als fidels de la meva parròquia regularment des de fa quatre anys": és el dolorós testimoni del pare Sam Ebute, sacerdot de la Societat de Missions Africana, en referir-se als dramàtics esdeveniments a Nigèria, on -com denuncia Ajuda a la Església Necessitada- en els darrers 7 mesos, 178 cristians han estat assassinats.


més informació
Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
23 set. 20:

L'Arquebisbe de Karachi i President de la Càritas diocesana, el Cardenal Joseph Coutts, ha llançat una crida d'ajuda urgent a través de Càritas Internationalis, després de les pluges torrencials i inundacions que han afectat al Pakistan en els últims dos mesos.
"Estem fent tot el que podem amb els recursos a la nostra disposició, però necessitem ajuda, molta ajuda". Aquesta és la crida llançada a través de Càritas Internationalis pel Cardenal Joseph Coutts, Arquebisbe de Karachi i President de la Càritas diocesana, després de les pluges torrencials i inundacions que han afectat al Pakistan en els últims dos mesos. En aquest moment hi ha 300 morts i uns 250 ferits, mentre que més de 216.000 llars han estat danyades. Entre les zones més afectades està Sindh, a la província de la qual Karachi és la capital.


més informació
Migra Studium reclama a les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
23 set. 20:

El camp de refugiats de Mòria a la illa de Lesbos (Grècia) cremant la nit del 9 de setembre han provocat que 13.000 persones refugiades i migrants es quedin sense llar. «Europa segueix mirant cap a una altra banda incomplint un cop més el seu deure de garantir la protecció internacional a les persones sol·licitants d’asil i ignorant una emergència humanitària que portava anys anunciada» han assegurat des de Migra Studium.


més informació
Nou augment de la violència a Nicaragua: Troben mort un jove catòlic
23 set. 20:

"La mort del jove Bryan José, de la nostra ciutat de Matagalpa, torna a estremir a la societat nicaragüenca. Va pertànyer a la nostra 'Pastorale Cristo Joven' de la Catedral i els seus pares col·laboren amb nosaltres en les Trobades d'Esposos. La meva pregària i el meu amor, com Pastor, per a la família": amb aquestes paraules Mons. Rolando José Álvarez, bisbe de la diòcesi de Matagalpa, ha comentat la terrible notícia de la mort del jove.


més informació
Comunitat de Sant Egidi: La pau és responsabilitat de tots
22 set. 20:

Aquest dilluns 21 de setembre s'ha celebrat el Dia Internacional de la Pau, establert per l'ONU el 1981. Des de llavors, cada any es renova la crida a un alto el foc mundial de 24 hores i s'organitzen actes educatius sobre el tema de la pau.


més informació
Myanmar: Campanya electoral sota l'ombra de la pandèmia i la guerra
22 set. 20:

La campanya electoral per a la legislatives de Myanmar ha començat enmig d'un augment exponencial dels casos de COVID-19 i el conflicte en el front nord-occidental del país. Per segona vegada, després de la votació de 2015, el país emprèn consultes democràtiques.


més informació
Complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible ens conduirà a una era sostenible, sana i equitativa
21 set. 20:

El secretari general de les Nacions Unides va inaugurar aquest divendres 18 de setembre el primer Moment ODS que va servir per donar el tret de sortida de la dècada d'acció per complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


més informació
Veneçuela: L'ONU acusa Maduro de crims contra la humanitat
18 set. 20:

Un primer examen i després un procés: aquest serà probablement el procediment després dels resultats de la llarga investigació duta a terme per l'ONU sobre el que ha succeït i està succeint a Veneçuela. Les acusacions, però també les peticions al govern de Nicolás Maduro, en el comentari de Vincenzo Buonomo, Professor de Dret Internacional i Rector de la Universitat Lateranense.


més informació
'Rome Reports' explica que el Tribunal Suprem Indi estudia Protegir els cristians pàries
18 set. 20:

Aquesta setmana, el reportatge de Rome Reports contextualitza la societat de l’Índia. Tal com explica el mitjà, es tracta d’una població dividida en castes. A la part més baixa de la jerarquia social estan els pàries o dàlits, despectivament considerats impurs i intocables. Per això, molts d’ells es converteixen de l’hinduisme al cristianisme. Es calcula que són el 70% de l’Església catòlica a l’Índia.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.