• Xile: No a l'ensenyament optatiu de la religió a l'escola
  • Un filipí, nou mestre general dels dominics
  • Elefantes i Manolo García estrenen la cançó “Agua” a favor d'Oxfam Intermón
  • Bisbe Sergi Gordo: «Fem del mar la nostra llar»
  • El papa Francesc nomena 9 membres de la Congregació per al Clergat
  • Funeral Cardenal Sardi. Bertone: "Mestre de la teologia moral"
  • Bisbes: "Veneçuela crida per un canvi de rumb, per un retorn a la Constitució"
  • L’organista de Saint Eustache de París, Thomas Ospital, interpretarà obres del gran repertori romàntic a Montserrat
  • "Protegir i salvaguardar els drets humans" de mariners i pescadors
  • El Papa: "Que s'arribi a un acord que posi fi al patiment a Veneçuela"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Elefantes i Manolo García estrenen la cançó “Agua” a favor d'Oxfam Intermón
15 jul. 19:

La cançó Agua, composta per Shuarma, amb lletra de Shuarma i Benjamín Prado i interpretada per Elefantes i Manolo García, contribuirà a la feina d'Oxfam Intermón per portar aigua neta a poblacions que la necessiten.


més informació
Emergència per sequera a Angola: 2,3 milions de persones en situació d'inseguretat alimentària, de les quals 490.000 són infants
12 jul. 19:

Al sud d'Angola, a les províncies de Cunene, Huila i Namibe, es registra des de fa més de sis mesos un estat d'emergència a causa de la sequera, amb repercussions molt greus en la salut de la població local, especialment dels infants. La nota enviada per l'ONG "Metges amb Àfrica Cuamm" a l'Agència Fides llança una crida per combatre la desnutrició, garantir aigua neta i altres intervencions urgents per millorar les condicions de l'hospital de Chiulo, que es troba al centre de la zona afectada per la sequera.


més informació
Unicef: Més d'un milió d'infants veneçolans tenen necessitat d'una assistència
12 jul. 19:

Més de quatre milions de veneçolans ha fugit del país, i més d'un milió de nens necessiten assistència. A tot el món, només els refugiats sirians, més de 5,6 milions, superen als veneçolans com la més gran població desplaçada del seu país.


més informació
La salut pública perilla a Haití a mesura que empitjora la crisi
12 jul. 19:

Des del 9 de juny passat, les tensions s'han intensificat, amb manifestacions gairebé diàries i esclats de violència en ciutats com Port-Cayes i Gonaïves. En només dues setmanes, del 9 al 25 de juny, 49 pacients amb ferides de bala van arribar al centre de Metges Sense Fronteres a Martissant, nou d'ells amb lesions que amenaçaven les seves vides. Haití s'enfronta a una gran crisi causada per factors polítics, socioeconòmics i un conseqüent augment massiu de la violència. Des de fa mesos, els haitians tenen cada vegada menys poder adquisitiu, a mesura que la moneda nacional es devalua i augmenten els preus dels combustibles. A més, l'estancament polític i els escàndols semblen no tenir fi.


més informació
Mor Vincent Lambert. Santa Seu: "És una derrota per la humanitat"
11 jul. 19:

Vincent Lambert ha mort aquest dijous 11 de juliol a les 8.24 h. El seu nebot ha informat de la notícia. L'Acadèmia Pontifícia per a la Vida en un tweet parla d'una derrota per a la nostra humanitat.


més informació
Famílies de refugiats rohingya afectades per les pluges a Bangla Desh
11 jul. 19:

Les condicions en els campaments i les comunitats d'acollida s'estan deteriorant ràpidament a causa de les violentes condicions meteorològiques, i és probable que les necessitats humanitàries augmentin en els propers dies a causa de les noves tempestes previstes, segons informa UNICEF.


més informació
El vaixell-hospital "Papa Francesc" ja recorre l'Amazones
11 jul. 19:

Amb el lema "On hi hagi població riberenca, que jo porti la fe i la salut", el vaixell hospital "Papa Francesc", comença, aquest mes de juliol, el seu periple a l'Amazones, portant assistència sanitària i la Paraula de Déu a més de 700.000 habitants de les riberes del gran riu.


més informació
Save the Children atén dones de Veneçuela amb embaràs de risc
11 jul. 19:

Centenars de dones veneçolanes en embaràs avançat, i amb greus riscos per a la salut estan arribant al centre de salut d'emergència establert per Save the Children a la frontera amb Colòmbia per rebre l'atenció que necessiten i que difícilment poden trobar al seu país a causa que el sistema de salut està gairebé col·lapsat.


més informació
El Salvador - Emergència a les presons: lluita contra la violència del nou president, amb el suport de l'Església
10 jul. 19:

La mitjana diària d'assassinats a El Salvador entre l'1 de juny i el 6 de juliol va ser de 7.6, molt més baixa que la mitjana diària de 12.7 assassinats ocorreguts durant el govern anterior. Si la mesura es realitza des del 20 de juny, quan va començar el nou pla de seguretat, la mitjana diària es redueix a 7.1. Amb aquestes dades, el govern del nou president del Salvador, Nayib Bukele, que dirigeix ??el país des de l'1 de juny, ha declarat que manté "l'emergència a les presons fins que les colles deixin de matar".


més informació
El Govern anuncia un pla de xoc per atendre els MENA que dormen al carrer
10 jul. 19:

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha anunciat aquest dimarts que el Govern posarà en marxa un pla de xoc per atendre els menors estrangers no acompanyats (MENA) que dormen al carrer, preguntat pel cas de les desenes de nois que dormen a l'església de Santa Anna de Barcelona. Aquest pla de xoc arriba després que ElCaso.cat denunciés l'escandalosa situació dels menors dormint al ras.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DILLUNS, 15 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “La sinodalitat, un camí per al tercer mil·lenni”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. Més informació i inscripcions: tel. 938 832 655.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.