• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
23 set. 21:

El lema d’enguany, Cap a un "nosaltres" cada cop més gran, anima a prendre consciència del repte de les migracions i les oportunitats que ofereix.


més informació
258 milions de persones són immigrants fora del seu país
23 set. 21:

El 30% dels emprenedors als Estats Units i el 44% de les grans empreses tenen l'empremta dels immigrants. L'emigració més enllà de les fronteres dels estats ha portat al fet que 258 milions de persones visquin actualment fora dels seus països d'origen. Són els anomenats immigrants en les seves múltiples formes: per raons laborals, refugiats polítics, fam, catàstrofes naturals o tràfic de persones. A part hi ha l'emigració interna, molt nombrosa en països com la Xina amb desplaçament del camp a la ciutat.


més informació
Un guardó que reconeix la lluita contra la violència sexual al Congo
21 set. 21:
L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha lliurat aquest dilluns, 20 de setembre, el Premi ICIP Constructors de Pau 2020 a l’activista congolesa Julienne Lusenge “per la seva tasca de prevenció i reducció de la violència sexual i de gènere, i per l’enfortiment de la participació de les dones en la construcció de pau a la República Democràtica del Congo”.

més informació
Testament vital: l’opció cristiana davant l’eutanàsia
21 set. 21:

El dia 25 de juny passat, tal com us vam informar, va entrar en vigor la Llei Orgànica 3/2021, de 24 de març, de regulació de l’eutanàsia.  Des de la convicció que la vida és un do que cal respectar i per tal de deixar constància per escrit del rebuig a l’aplicació de l’eutanàsia com també a les accions destinades a perllongar el procés de mort, l’Església suggereix signar el Document d’instruccions prèvies o de Voluntats Anticipades o testament vital.


més informació
Els bisbes d'Estats Units sobre les propostes en matèria d'immigració: "No podem seguir relegant a aquests membres de la nostra societat"
21 set. 21:

La Comissió de Migració de la Conferència Episcopal dels Estats Units d'Amèrica (USCCB) ha expressat satisfacció davant la proposta d'incloure en el proper projecte de llei, regles per la legalització de la ciutadania de milions de Dreamers, titulars de la Condició de Protecció Temporal (TPS), com també dels DED (els que es beneficien d'una sortida forçosa diferida), treballadors agrícoles i altres treballadors que realitzen serveis essencials, tots sense documentació. El TPS és un programa d'immigració creat el 1990 a través del qual Estats Units atorga permisos excepcionals a immigrants de països afectats per guerres, desastres naturals, epidèmies o altres situacions que impedeixen el retorn segur als seus països d'origen.


més informació
Mans Unides: 773 milions de persones adultes, fonamentalment dones, no saben encara llegir ni escriure
8 set. 21:

Amb motiu del Dia Internacional de l'Alfabetització, Mans Unides vol cridar l'atenció sobre els 773 milions de persones adultes, fonamentalment dones, que en l'era de la digitalització en la qual la tecnologia avança a una velocitat de vertigen, no saben encara llegir ni escriure.


més informació
L'ASEAN demana una treva humanitària; i a l'ONU que es confirmi l'ambaixador
8 set. 21:

La junta militar de Myanmar ha acceptat una crida de "l'Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic" (ASEAN) per iniciar un alto el foc fins a finals d'aquest 2021, segons informa aquest dilluns, 6 de setembre, l'Agència Fides.


més informació
Mèxic: La dignitat humana i els drets fonamentals no són qüestió de vots, sinó de reconeixement i respecte
7 set. 21:

"Recordem que la dignitat humana i els drets fonamentals no són una qüestió de votació, sinó de reconeixement i respecte" reitera amb força el bisbe de Nuevo Casas Grandes (Mèxic), Jesús José Herrera Quiñones, responsable de la Comissió episcopal de Vida, en una declaració dirigida a l'opinió pública, rebuda també a l'Agència Fides.


més informació
Torna la campanya ’40 Dies per la Vida’ del 22 de setembre al 31 d’octubre
6 set. 21:

La campanya de mobilització pacífica 40 Dies per la Vida, nascuda a Texas (els Estats Units) l’any 2004 i estesa en fins a 64 països de tot el món, tornarà a tenir presència en 12 ciutats de tota l'Estat espanyol per a posar fi a l’avortament.


més informació
No a l'eutanàsia, "la compassió mai mata": petició de catòlics i manifestacions als carrers d'Austràlia
3 set. 21:

Rebutjar la proposta de llei sobre l'eutanàsia i el suïcidi assistit: això és el que es llegeix en una petició feta pels catòlics australians que es presentarà al Parlament de l'estat australià de Queensland on, en les properes setmanes, els parlamentaris discutiran i després votaran un projecte de llei controvertit sobre el suïcidi voluntari assistit que legalitzaria l'eutanàsia a aquest estat.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.