• Ministeris eclesials per a les dones
  • Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
  • Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
  • La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
  • Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
  • La Pastoral d'Escolta de l'Arquebisbat de Lima atén més de 2.600 trucades
  • Escrits dominicals dels bisbes catalans
  • Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
  • Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
  • V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
15 gen. 21:

Des de fa alguns mesos, els organismes de drets humans han expressat la seva preocupació per la situació de les presons a Hondures, sobretot en temps de pandèmia.


més informació
L'Església obre les seves portes per combatre el fred
15 gen. 21:

Els darrers dies, a causa de l’onada de fred que està afectant tot el país, a la ciutat de Barcelona han mort dues persones que vivien al carrer. Aquests dos casos han creat una situació d'alarma davant la situació que es viu actualment la ciutat, on cada dia hi dormen més de mil persones sense cap aixopluc.


més informació
Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
15 gen. 21:

"Tot està destruït ..." diu el P. Edegard Silva, missioner brasiler salettese, que ha pogut veure els danys soferts per la missió de Nangololo, situada al districte de Muidumbe, atacada, ocupada i destruïda per grups armats que estan sembrant terror i mort a la província de Cabo Delgado, al nord de Moçambic.


més informació
Més de 340 milions de cristians perseguits per la seva fe el 2020
15 gen. 21:

En un informe recent, l'organització cristiana Open Doors ha revelat que l'any passat 340 milions de cristians van ser perseguits per la seva fe, i ha afirmat que la pandèmia de la COVID-19 exacerba la discriminació sistèmica que pateixen les minories cristianes del món.


més informació
Moltes persones que no estaven inscrites en el registre ara poden obtenir un document d'identitat a Angola
14 gen. 21:

"Un document d'identitat és una cosa de gran valor, perquè sense ell no existeixes per a l'Estat ni la societat", així comença la història enviada a l'Agència Fides pel pare Renzo Adorni, sacerdot de la Societat per les Missions Africanes, missioner a Angola. "És un servei per a la nostra gent, que permet tenir una identitat a molts pagesos que van emigrar a la ciutat des del camp. Persones que fins ara han seguit vivint al seu llogaret, on no necessitaven carnet d'identitat perquè tots coneixien tots. Fins al 22 de desembre s'han registrat uns 7.700".


més informació
UNICEF: Els infants no poden permetre's un altre any sense escola
14 gen. 21:

En una Declaració feta pública aquest dimarts 12 de gener a Nova York, la Directora Executiva del Fons de les Nacions Unides per a la Infància, Henrietta Fore, va afirmar que no s'han d'escatimar esforços per mantenir les escoles obertes o per donar-los prioritat en els plans de reobertura.


més informació
Balcans: situació al límit per als migrants a Lipa
12 gen. 21:

Risc de violència i abusos: el testimoni prové del corresponsal del diari Avvenire, Nello Scavo, entre els desplaçats del camp de Lipa, en les altures de Bòsnia i Hercegovina, a pocs quilòmetres de la frontera amb Croàcia. Nou-centes persones, tots homes, sol·licitants d'asil, majoritàriament del Pakistan i l'Afganistan, segueixen aïllades i sense suficient ajuda de la Unió Europea.


més informació
Haití: Alliberen la monja segrestada el 8 de gener passat
11 gen. 21:

Segons la informació enviada a l'Agència Fides pel secretari general de la Conferència de Religiosos d'Haití, el Pare Gilbert Peltrop, la Germana Dachoune Sévère, religiosa de la Congregació de les Germanetes de Santa Teresa de l'Infant Jesús, que va ser segrestada per bandits armats el divendres 8 de gener passat va ser alliberada pels seus segrestadors la nit del diumenge 10 de gener.


més informació
Un simposi mundial plantejarà aquest 2021 com l'any decisiu per a la igualtat de gènere
11 gen. 21:

Un simposi que se celebrarà properament analitzarà el tema "2021: Un any decisiu per accelerar la igualtat de gènere, l'equitat i la justícia". Previst pel 26 de gener, es tracta del 7è Simposi Anual sobre el Paper de la Religió i les Organitzacions de Caràcter Religiós en les Relacions Internacionals.


més informació
Assassinen un religiós lasal·lià durant un robatori a Veneçuela
8 gen. 21:

L'Arxidiòcesi de Barquisimeto ha enviat a l'Agència Fides el comunicat en què afirma que "Monsenyor Víctor Hugo Basabe, administrador apostòlic de l'Arxidiòcesi de Barquisimeto, en comunió amb el clergat arxidiocesà i unit a tot el poble de Déu pelegrí en la nostra Església local, expressa el profund sentiment de dolor per la mort del germà de La Salle, Luigi Manganiello".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.