• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa: Ser lliure a través de l'obediència a Déu
21 gen. 20:

La confiança en la Paraula de Déu venç la idolatria, la supèrbia i l'excessiva seguretat de si mateix. En la seva homilia de la missa del matí d'aquest dilluns 20 de gener, celebrada a la Casa de Santa Marta, Francesc va recordar que ser "bon cristià" vol dir escoltar el que el Senyor diu sobre la justícia, sobre la caritat, sobre el perdó i sobre la misericòrdia.


més informació
Traducció al català de la Carta Apostòlica "Aperuit Illis"
17 gen. 20:

Us adjuntem la Carta Apostòlica en forma de "Motu Proprio" del papa Francesc titulada "Aperuit Illis" amb la qual s'institueix el diumenge de la Paraula de Déu.


més informació
El Papa: la Paraula de Déu no està encadenada, està a punt per ser sembrada
15 gen. 20:

La Paraula de Déu no està encadenada sinó que vol "córrer" per comunicar la salvació a tots: amb aquest missatge conclou el cicle de catequesi del papa Francesc sobre els Fets dels Apòstols, iniciat el 29 de maig de l'any passat: "Que el final d'aquest itinerari, viscut junts seguint la carrera de l'Evangeli en el món, l'Esperit revifi en cada un de nosaltres la crida a ser valents i joiosos evangelitzadors".


més informació
El Papa: l'autoritat no és un mandat, sinó coherència i testimoni
14 gen. 20:

Quant de mal fan els cristians "incoherents" i els pastors "esquizofrènics" que no donen testimoni allunyant-se així de l'estil del Senyor, de la seva autèntica "autoritat". Gira al voltant d'aquestes paraules claus l'homilia matutina del papa Francesc a la Casa Santa Marta adreçada al poble de Déu, un poble "mansuet" i "savi" que tolera però que sap distingir més enllà de la hipocresia.


més informació
El papa Francesc crida a sortir a la trobada amb els altres "proposant i no imposant"
13 gen. 20:

El papa Francesc va batejar aquest diumenge a alguns nens i va demanar abans de la pregària de l'Àngelus una "oració per ells i per les seves famílies", en la solemnitat del Baptisme del Senyor i dia amb el qual es tanca el temps del Nadal.


més informació
El Papa bateja 32 nounats i explica als pares la importància del baptisme
13 gen. 20:

Es tracta d'un costum iniciat per Sant Joan Pau II i amb el qual es pretén recordar el dia en què Jesús va ser batejat al riu Jordà. El papa Francesc, seguint aquesta tradició, aquest diumenge 12 de gener ha batejat un total de 32 infants a la Capella Sixtina, entre els quals es trobaven 15 nenes i 17 nens.


més informació
El papa Francesc: "És un mentider qui diu que estima Déu i no estima el seu germà"
13 gen. 20:

El papa Francesc va advertir que no es pot estimar Déu sense estimar el proïsme, en assegurar que qui diu això "és un mentider", i va exhortar els catòlics que "s'embruten les mans", recordant que és Déu qui va estimar primer.


més informació
El Papa Francesc: "Amb pau al cor s'obté pau al món"
9 gen. 20:

Celebrant la Missa a la Casa Santa Marta, el Pontífex ha reflexionat aquest dijous 9 de gener sobre la primera lectura en què Sant Joan assenyala el camí per assolir la pau. També recorda que la pau al món "es construeix a partir de la pau en els cors".


més informació
Papa Francesc: "L'experiència de Déu no ens bloqueja, sinó que ens allibera"
7 gen. 20:

Ho va dir el papa Francesc a l'hora de l'Àngelus a la solemnitat de l'Epifania del Senyor en què va saludar, a més dels fidels i als figurants de la típica processó històric-folklòrica, a les comunitats de les Esglésies Orientals, catòliques i ortodoxes, moltes de les quals celebren avui el Nadal del Senyor i als que els va desitjar la llum i la pau de Crist Salvador.


més informació
El Papa a Santa Marta: No a l'esperit del món, ens porta a la corrupció
7 gen. 20:

El papa Francesc reprèn les misses matinals a la Casa Santa Marta i recorda, amb Sant Joan Apòstol, que l'Esperit Sant "és la garantia que Déu està en nosaltres".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.