Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Sant Onèsim
  • Si no es prenen mesures 150 milions de nenes seran casades abans del 2030
  • Més de 200 cristians a la presó acusats per la llei de blasfèmia al Pakistan
  • El Papa demana als pobles originaris "transmetre'ns la seva saviesa ancestral de diàleg amb la terra"
  • Augmenten en 1,5% les visites a la Catedral de Girona durant l’any 2018
  • Els bisbes catalans parlen sobre diversos temes d'actualitat
  • Una marxa cap a la frontera per la pau entre l'Índia i el Pakistan
  • Neuròlegs del Trueta troben una nova malaltia genètica
  • Papa Francesc: "La litúrgia és un tresor que no pot reduir-se a gustos o corrents"
  • Vèncer la batalla contra la fam és possible: "No és un eslògan"
  • Mèxic: 152 sacerdots retirats del ministeri per pederàstia, en els últims 9 anys

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Catequesi del Papa: "Sants i pecadors, tots estimats pel mateix Pare"
13 feb. 19:

Necessitem aprendre de Déu que és bo per a tothom, per això hem de seguir l'exemple de Jesús: recordar en la nostra pregària al Pare a aquells que estimem com també a aquells que no estimem tant. Ho va afirmar el Papa en aprofundir sobre la pregària del Parenostre, durant la catequesi del dimecres 13 de febrer.


més informació
Papa: "Que la presó sigui laboratori d'esperança, no només lloc de pena"
8 feb. 19:

El Pontífex va rebre aquest dijous 7 de febrer a l'Aula Pau VI el personal de la presó romana Regina Coeli, 600 entre agents de custòdia, personal administratiu, metges, educadors, capellans i voluntaris instant-los a treballar units perquè la presó es transformi en lloc de redempció.


més informació
Papa: "Humilitat i mansuetud per obrir el cor dels altres"
8 feb. 19:

Durant la celebració de la Missa matutina a Santa Marta el Sant Pare Francesc va afirmar en la seva homilia que per ser una comunitat cristiana cal deixar-se curar recíprocament a través de la humilitat i la mansuetud.


més informació
Catequesi del Papa: "Nova pàgina al diàleg entre cristianisme i islam"
6 feb. 19:

El Viatge Apostòlic als Emirats Àrabs Units, "un viatge que pertany a les sorpreses de Déu: tema de la catequesi del papa Francesc a l'Audiència General d'aquest dimecres 6 de febrer.


més informació
Papa Francesc: "La vida cristiana no és un carnaval, té moments bells i difícils"
1 feb. 19:

El papa Francesc va recomanar als cristians que pateixen persecució o moments de foscor interior, perseverar en la fe amb esperança i fent memòria de l'alegria de la primera trobada amb Jesús.


més informació
Papa: "Que a l'Orient Mitjà els cristians siguin reconeguts ciutadans"
1 feb. 19:

En rebre en audiència els membres de la Comissió mixta internacional per al diàleg teològic entre l'Església catòlica i les Esglésies ortodoxes orientals Francesc va recordar que Déu ens crida al testimoniatge de vida coherent i a la recerca sincera de la unitat.


més informació
Papa a Santa Marta: "Que els sacerdots siguin alegres com Don Bosco"
31 gen. 19:

En el dia en què l'Església celebra la festivitat de Sant Joan Bosco, el Papa entrellaça sobre la seva figura a l'homilia de la Missa matutina a la Casa Santa Marta. El Sant Pare remarca que els sacerdots no siguin funcionaris sinó que tinguin el valor de tenir ulls d'home i de Déu cap al poble.


més informació
Papa Francesc: "Els joves cristians són llevat de pau al món"
30 gen. 19:

"Veure totes les banderes desfilar juntes, ballar en les mans de joves alegres per trobar-se és un signe profètic, un signe que va en contra de la tendència actual cap a nacionalismes conflictius. Els joves volen aixecar murs i s'acosten a la universalitat, a la trobada entre pobles ", va dir aquest dimecres 30 de gener el papa Francesc durant l'audiència general celebrada a l'Aula Pau VI on va recordar amb les diferents etapes del seu recent viatge a Panamà amb motiu de la celebració de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ).


més informació
Papa Francesc: "Viure acusant els altres no és cristià"
21 gen. 19:

Durant la Missa celebrada aquest dilluns 21 de gener a la Casa Santa Marta, el papa Francesc ha afirmat que "viure acusant els altres, buscant defectes aliens, no és cristià", no és "l'estil cristià". En la seva homilia el Sant Pare ha contraposat l'estil cristià a l'estil "no cristià", a qui ha definit com un "estil acusatori", un "estil mundà" i un "estil egoista".


més informació
El papa Francesc: "Els immigrants són una riquesa per a la societat"
18 gen. 19:

"Fins i tot avui, els moviments humans, mentre generen desafiaments i sofriments, estan enriquint les nostres comunitats, les esglésies locals i les societats de tots els continents", escriu el papa Francesc en el prefaci del llibre. El llibre "Llums en els camins de l'esperança", recopila tots els seus discursos sobre la immigració i el tràfic de persones, preparat i editat pel Dicasteri per al Desenvolupament humà integral.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 15 DE FEBRER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DOCAT. QUÈ CAL FER? LA DOCTRINA SOCIAL DE L’ESGLÉSIAHi intervindran: Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona; Mn. Josep Mateu, coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut; Sr. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i Màxim Muñoz, representant d’Editorial Claret. Lloc: Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret, c. Roger de Llúria, 5, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 16 DE FEBRER

II APLEC DE MESTRES I PROFESSORS CRISTIANS AMB EL LEMA “SOM TESTIMONIS!”. Organitzen: delegacions d’Ensenyament de les diòcesis amb seu de Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 9.30 a 17 h

DIJOUS, 21 DE FEBRER

JORNADA D'ESTUDI MORIR DIGNAMENT EN EL SEGLE XXI. METES ACONSEGUIDES I REPTES PENDENTS. Organitza: Metges Cristians de Catalunya. Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona). Hora: De 9.45 h a 14.30 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.