Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa a líders del Sudan del Sud: "No em cansaré de repetir que la pau és possible"
11 abr. 19:

El papa Francesc ha pronunciat un discurs davant de les autoritats civils i eclesiàstiques de Sudan del Sud per a la conclusió del Recés Espiritual que els ha reunit al Vaticà del 10 a l'11 d'abril.


més informació
Homilia del Papa: Cedir davant el fracàs és la desolació cristiana
9 abr. 19:

Durant la Missa celebrada aquest dimarts 9 d'abril a la capella de la Casa de Santa Marta, el papa Francesc ha comentat la primera lectura, presa del Llibre dels Nombres, per referir-se a "l'esperit del cansament" que "treu l'esperança".


més informació
Papa Francesc: "Quan Jesús ens perdona sempre ens obre un nou camí"
8 abr. 19:

Durant el rés de l'Àngelus des del Palau Apostòlic del Vaticà en aquest V diumenge de Quaresma, el papa Francesc va explicar que "quan Jesús ens perdona, sempre ens obre un nou camí perquè avancem".


més informació
Catequesi del Papa: "Servir a l'esperança, és tendir ponts entre civilitzacions"
3 abr. 19:

La Visita Apostòlica al Marroc, tema de la catequesi del papa Francesc a l'Audiència General d'aquest dimecres 3 d'abril del 2019.


més informació
El papa Francesc demana superar la desconfiança entre els pobles
1 abr. 19:

El papa Francesc va realitzar al Marroc una crida a superar les desconfiances i divisions entre pobles i va animar a fer un exercici de misericòrdia com a fills de Déu. En l'homilia pronunciada a la Missa celebrada a Rabat, el Sant Pare va recórrer a la paràbola del fill pròdig, en la qual el pare va a la trobada dels seus dos fills: primer, a la trobada d'aquell que havia abandonat la llar i torna penedit. En segon lloc, va a la trobada del seu altre fill i el convida a participar a la festa pel retorn del primer. No obstant això, "al fill gran sembla que no li agradaven les festes de benvinguda, li costava suportar l'alegria del pare, no reconeix el retorn del seu germà: 'aquest fill teu', ha afirmat. Per ell el seu germà segueix perdut, perquè l'havia perdut ja en el seu cor".


més informació
El papa als migrants: "Vostès no estan marginats, són al cor de l'Església"
1 abr. 19:

El papa Francesc va tancar les seves activitats del seu primer dia del viatge apostòlic al Marroc a la seu de Càritas de la diòcesi de Rabat. Allí va ser rebut pel bisbe de Tànger, monsenyor Santiago Agrelo, qui li va presentar a un grup de refugiats del nord d'Àfrica, "els que porten les marques de Crist. En ells, el Senyor s'estremeix de fred i de solitud. En ells està present Crist. Tots esperem trobar en les seves paraules llum de fe per orientar-nos, per no defallir en el camí. Gràcies per estimar", ha indicat el prelat de Tànger.


més informació
Homilia del Papa: "Aquest és el temps de la misericòrdia"
28 mar. 19:

Durant la celebració de la Missa matutina de l'últim dijous de març el Sant Pare ha convidat a preguntar-nos com va la nostra fidelitat al Senyor. I ha convidat amb força a la conversió. Insistint en la seva reflexió sobre la Paraula proposada per la Litúrgia del dia.


més informació
El Papa: "L'aliment no és propietat privada. Pensem en els infants famolencs"
27 mar. 19:

"L'aliment no és propietat privada - fiquem-nos això al cap - l'aliment no és propietat privada, sinó providència per ser compartida, amb la gràcia de Déu": en la catequesi d'aquest dimecres 27 de març el papa Francesc ha donat inici a les seves reflexions al voltant de la segona part de l'oració del Parenostre, aquella en què vam presentar a Déu les nostres necessitats. I la primera d'elles, és el pa.


més informació
Papa al Capitoli: "És necessari el diàleg entre el poder temporal i l'espiritual"
26 mar. 19:

L'afirmació del Pontífex es dóna en el marc de la seva visita a la Seu de l'Ajuntament de Roma. El diàleg al qual es refereix ha de conduir a "col·laborar constantment en el respecte mutu", necessitat de creativitat "tant en el teixit quotidià de les bones relacions, com en el tractament dels molts problemes que la gestió d'una herència tan immensa necessàriament comporta".


més informació
El Papa signa a Loreto l'exhortació postsinodal
25 mar. 19:

"En el temps de Quaresma, el Senyor ens convida a la conversió. Cada un de nosaltres ha de sentir interpel·lat per aquesta crida, corregint alguna cosa en la seva vida, en la seva manera de pensar, actuar i viure les relacions amb el proïsme ", va recordar el papa Francesc al migdia d'aquest diumenge 24 de març, a treure el cap a la finestra del Palau Apostòlic per resar juntament amb els milers de fidels de tot el món congregats a la plaça de Sant Pere.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.