• Fulton Sheen serà beat el proper 21 de desembre
  • Trobada de voluntaris de la Pastoral de la Salut al bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Comencen les obres de restauració de l'església de Santa Maria d'Almenar
  • Convocada la 85è edició del Concurs de Pessebres i la 45è de l'infantil i juvenil
  • Nota final de l'Assemblea Plenària de la Conferència Episcopal Espanyola
  • 400 establiments de la demarcació de Tarragona comencen a recollir les donacions del Gran Recapte
  • El Papa convida els catòlics tailandesos a convertir-se en deixebles missioners
  • El web del Museu Diocesà de Tarragona incorpora una visita virtual a les sales d’exposició permanent
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de Nostre Senyor Jesucrist, Rei de tot el món
  • El Papa als bisbes tailandesos: "Siguin pares del seu poble, no clericalitzin la missió"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa convida els catòlics tailandesos a convertir-se en deixebles missioners
22 nov. 19:

"Sortir alegrement a compartir la vida nova, que ve de l'Evangeli, amb tots els membres de la nostra família que encara no coneixem ", va encoratjar el papa Francesc aquest dijous 21 de novembre a 40 mil catòlics tailandesos que omplien l'estadi nacional de Bangkok per participar de la celebració eucarística que va presidir el Sant Pare.


més informació
"Els pobres ens revelen l'amor", va assegurar el Papa
18 nov. 19:

Durant el marc de la 3a Jornada Mundial pels Pobres, el papa Francesc va presidir una missa el matí del 17 de novembre a la basílica de Sant Pere. En la seva homilia, es va referir a dues temptacions a les quals s'enfronta el cristià.


més informació
Se signa el conveni definitiu per a la cessió de l’ús del Reials Col·legis com a seu provisional de l’arxiu comarcal de les Terres de l’Ebre
15 nov. 19:

El 14 de novembre passat, el Bisbat de Tortosa i el Departament de Cultura de la Generalitat, juntament amb l’Ajuntament de Tortosa i el Consell comarcal del Baix Ebre, han signat un conveni per prorrogar fins 2024 la cessió d’ús dels Reials Col·legis com a seu de l’Arxiu Històric Comarcal. L’acord permetrà, d’una banda, un marge de temps més ampli perquè la Generalitat trobi una solució definitiva per ubicar l’arxiu i, al mateix temps, donar compliment als termes del primer conveni per ocupar aquest espai que data de l’any 1983 i que preveia recursos econòmics per a la restauració i manteniment de l’edifici. Concretament, Cultura s’ha compromès a invertir 120.000 euros al llarg dels pròxims quatre anys per aquest concepte, així com aportacions de fins a 500.000 euros durant els pròxims dos anys per a la Catedral en el marc del programa “temps del gòtic”.


més informació
El Papa a la catequesi: Els laics són els responsables de fer créixer la fe
13 nov. 19:

Àquila i Priscila - protagonistes de la catequesi del Papa avui - sobresurten com a models d'una vida conjugal compromesa al servei de tota la comunitat cristiana i ens recorden que gràcies a la fe i al compromís en l'evangelització de molts laics com ells, el cristianisme va fer arrels i ha arribat fins a nosaltres.


més informació
Crida del Papa per Burkina Faso: diàleg i concòrdia
13 nov. 19:

Al final de la catequesi de l'audiència general, el Papa ha realitzat una crida per Burkina Faso, que la setmana passada va ser colpejada per un altre acte de violència. "Dirigeixo un pensament especial a l'estimada Burkina Faso, que des de fa algun temps pateix violències recurrents i on recentment un atemptat ha costat la vida a gairebé cent persones". En acabar la catequesi a l'Audiència General, la crida del Papa que fa referència a l'atac a autobusos amb miners d'una empresa francesa, que va tenir lloc la setmana passada. El papa Francesc ha volgut dirigir el seu pensament a aquest país africà, un dels més pobres del món, on els grups extremistes islàmics han començat a infiltrar-se.


més informació
El Papa: la vida subsisteix on hi ha vincle, comunió, fraternitat
11 nov. 19:

Al final del matí d'aquest 10 de novembre, el papa Francesc va realitzar a la Plaça de Sant Pere la reflexió prèvia a l'oració de l'Àngelus. "Déu no és el déu dels morts, sinó dels vius; perquè tots viuen per ell", va afirmar.


més informació
El Papa: les presons sintetitzen la cultura del rebuig
8 nov. 19:

"És més fàcil reprimir que educar", "negar la injustícia present a la societat" i crear "espais per tancar en l'oblit als infractors", que "oferir igualtat d'oportunitats de desenvolupament a tots els ciutadans": així el Papa va assenyalar el deute social amb els descartats, incitant a promoure "un desenvolupament humà integral" que redueixi les circumstàncies d'accions il·lícites.


més informació
El Papa anima a "inculturar amb delicadesa el missatge de la fe"
6 nov. 19:

El papa Francesc anima l'Església a "aprendre a construir ponts amb la cultura, amb el que no creu o amb el que té un credo diferent al nostre".


més informació
Diàleg al Pròxim Orient: El focus del papa Francesc per aquest mes
6 nov. 19:

A 'El Vídeo del Papa' de novembre, el Sant Pare orienta la seva intenció d'oració cap al diàleg entre les comunitats religioses al Pròxim Orient, perquè "neixi un esperit de diàleg, un esperit de trobada i de reconciliació".


més informació
Papa Francesc: "Rebutjar la gratuïtat del Senyor és el pecat de tots nosaltres"
5 nov. 19:

El Senyor ens convida a la festa que és la trobada amb ell, però davant el nostre rebuig envia a cridar els pobres i als malalts a la plaça perquè aprofitin el sopar. En la seva homilia en la Missa matutina celebrada a la capella de la Casa de Santa Marta, el papa Francesc ha convidat a preguntar-nos: "Què és el que prefereixo? ¿Acceptar sempre la invitació del Senyor o tancar-me en les meves coses, en les meves petiteses?".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE

FESTIVAL CANÒLICH MUSIC AMB EL LEMA “ATREVEIX-TE. SIGUES TU MATEIX”. 7è Festival de Música CristianaOrganitzen: Bisbat d’Urgell i parròquia de Sant Julià de Lòria. Dies: 22 i 23. A càrrec de: Vocal Groove, Cesc, Dj Nira i Dj Garden. Lloc: Sant Julià de Lòria. Andorra). Més informació a dins l'agenda hi ha l'enllaç del festival.

DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA(des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès)Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral Tívoli, de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès, diòcesi de Sant Feliu de Llobregat). Director: Gregori Martínez Pérez. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h.

DIMECRES 27 DE NOVEMBRE

“LA QUARTA HORA DE DIMECRES”. CONFERÈNCIA SOBRE “PER QUÈ ESTUDIAR RAMON LLULL EN TEMPS DE CRISI”. En el marc de l’Acte acadèmic amb motiu de la festivitat del beat Ramon Llull, patró de la Universitat Ramon Llull, organitzat per la Facultat de Filosofia de Catalunya. A càrrec de: Dra. Maribel Ripoll. Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 12.10 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.