Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa crida a "contrastar amb fermesa" el crim del tràfic
30 jul. 18:

La vigília del Dia Mundial contra el Tràfic, el papa Francesc va pronunciar-se aquest diumenge 29 de juliol sobre el "crim vergonyós" del tràfic de persones.


més informació
El Papa convida a estar disponible pels altres i escoltar les seves necessitats
30 jul. 18:

"L'amor de Déu per la humanitat famolenca de pa, de llibertat, de justícia, de pau i, sobretot, de la seva gràcia divina, mai decau", va recordar aquest diumenge, 29 de juliol, el papa Francesc, en les seves paraules prèvies al rés de l'Àngelus. Davant d'uns 25.000 fidels, el Sant Pare va comentar l'Evangeli del dia en què es narra l'episodi de la multiplicació dels pans i els peixos.


més informació
Papa Francesc: "Els avis són un tresor a la família"
27 jul. 18:

En la memòria litúrgica dels sants Joaquim i Anna, pares de la Beata Mare de Déu, el papa Francesc recorda, a través d'un tweet la importància dels avis: "Els avis són un tresor a la família" i exhorta a cuidar-los: " Si us plau, tingueu cura dels avis, estimeu-los, feu que parlin amb els infants!".


més informació
El Papa expressa el seu dolor per les tragèdies recents al Mediterrani
23 jul. 18:

El Papa després del res marià d'aquest diumenge 22 de juliol va expressar el seu dolor per les víctimes d'aquests naufragis.


més informació
Papa Francesc: "Amb Jesús al nostre costat podem superar les proves"
23 jul. 18:

"Quan ens allunyem de Jesús i del seu amor, ens perdem i l'existència es transforma en desil·lusió i insatisfacció. Amb Jesús al nostre costat, es pot procedir amb seguretat, es poden superar les proves, avançar en l'amor cap a Déu i cap al proïsme".


més informació
Papa Francesc: Evangelitzar amb sobrietat, no som 'divos' de gira
17 jul. 18:

Milers de fidels i pelegrins, desafiant la calor de la Ciutat Eterna, es van aplegar aquest 15 de juliol al migdia a la plaça de Sant Pere per escoltar el comentari del Bisbe de Roma a l'Evangeli d'aquest XV diumenge del temps ordinari i per resar amb el Sant Pare l'oració mariana de l'Àngelus.


més informació
El papa Francesc demana missioners de rostre humil i centrats en Jesús
16 jul. 18:

"Un batejat que no sent la necessitat d'evangelitzar no és un bon cristià" va assegurar el papa Francesc davant una multitud de fidels que es van reunir aquest 15 de juliol a la plaça Sant Pere per participar de la pregària de l'Àngelus que el pontífex presideix cada diumenge.


més informació
El Papa exhorta a la comunitat a "obrir el cor a la fe"
9 jul. 18:

El Sant Pare, en l'Àngelus d'aquest diumenge 8 de juliol, XIV Diumenge del temps ordinari, va exhortar la comunitat a "obrir el cor a la fe", gràcia amb què Déu, "fet home", vol omplir el nostre buit interior. Des de la finestra del Palau Apostòlic, el papa Francesc va anunciar als fidels i pelegrins presents a la plaça de Sant Pere: "No rebutgem la humilitat de l'encarnació de Déu".


més informació
El papa Francesc als rescatistes del Mediterrani: "Sou el Bon Samarità"
6 jul. 18:

El papa Francesc ha celebrat aquest divendres 6 de juliol, al matí, una Missa per als immigrants amb motiu del cinquè aniversari de la seva visita a Lampedusa. Al voltant de 200 persones han estat presents, inclosos refugiats i cuidadors.


més informació
El Papa convida a acompanyar amb amistat els sacerdots
4 jul. 18:

El Sant Pare va instar ajudar els sacerdots en el seu treball i va ressaltar la importància de donar-los suport en les situacions de solitud. Ho va fer a través de la nova edició de El Vídeo del Papa que realitza la Xarxa Mundial de Pregària del Papa.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.