• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa Francesc: "El veritable miracle és el compartir"
27 jul. 21:

"El veritable miracle, no és la multiplicació que produeix orgull i poder, sinó la divisió, el compartir, que augmenta l'amor i permet que Déu faci prodigis": ho ha afirmat el papa Francesc a l'hora de l'Àngelus d'aquest diumenge 25 de juliol, 17è Diumenge del Temps ordinari, dedicat als Avis i la Gent Gran del món.


més informació
El Papa: "No anestesiem la part més profunda del nostre ésser"
20 jul. 21:

Abans de resar l'Àngelus dominical, el papa Francesc va comentar l'Evangeli d'aquest 18 de juliol, en el qual Sant Marc relata l'episodi del descans al qual Jesús convida els Apòstols després de les fatigues de la missió. El Papa va dir que aquesta actitud del Senyor "ens ajuda a comprendre dos aspectes importants de la vida": el descans i la compassió. Francesc als cubans: "Resin a la Verge de la Caritat del Coure per la pau".


més informació
Noves normes sobre la missa antiga, més responsabilitat per al bisbe
19 jul. 21:

El Papa Francesc, després de consultar als bisbes del món, ha decidit canviar les normes que regeixen l'ús del missal de 1962, que va ser liberalitzat com "Ritu Romà Extra-Ordinari" fa catorze anys pel seu predecessor Benet XVI.


més informació
El papa Francesc s'adreça als pares que tenen infants ingressats al Gemelli: "No tingueu por de demanar, fins i tot de desafiar el Senyor... la seva mirada de Pare els donarà la força per seguir endavant"
15 jul. 21:

El Papa va voler saludar aquest dimarts, 13 de juliol, a la tarda, un cop finalitzat un concert de solidaritat, els petits pacients ingressats a la sala situada davant de la seva àrea d'hospitalització.


més informació
El Papa fa una forta crida a favor d'Haití
13 jul. 21:

Durant la seva hospitalització al Policlínic Gemelli, Francesc va resar diverses vegades pel poble d'Haití. Ho va dir el propi Papa al final de l'oració mariana de l'Àngelus, d'aquest diumenge 11 de juliol, resada des de l'hospital romà: "En els últims dies la meva pregària s'ha dirigit sovint a Haití, després de l'assassinat del president i la ferida de la seva esposa."


més informació
Contra la polarització i els enfrontaments: El papa Francesc reivindica el valor del diàleg en la seva intenció mensual
2 jul. 21:

Acaba de publicar-se El Vídeo del Papa amb la intenció de la pregària que Francesc confia a tota l'Església Catòlica a través de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa. En aquest mes de juliol, el Sant Pare fa una crida a convertir-nos en "arquitectes del diàleg" i en "arquitectes de l'amistat" per solucionar els conflictes i les causes de divisions que existeixen a la societat i entre les persones. Només a través del diàleg, ens diu, és possible fugir de les polaritzacions constants i de l'enemistat social que destrueix tantes relacions.


més informació
El Papa: "Deixem que Déu transformi la nostra existència amb l'Evangeli"
30 jun. 21:

Aquest dimecres 30 de juny, el papa Francesc, ha celebrat l'última Audiència General del mes i la seva respectiva catequesi centrada en la Carta de Sant Pau als Gàlates en la qual es reflecteix que els cristians d'aquella època es troben en conflicte sobre com viure la fe.


més informació
Papa Francesc: "Cal una col·laboració més estreta entre ortodoxos i catòlics en el diàleg amb altres tradicions religioses"
29 jun. 21:

El papa Francesc ha rebut aquest 28 de juny, al matí, en audiència, una representació del Patriarcat Ecumènic de Constantinoble encapçalada pel Metropolita Emmanuel de Calcedònia, en la vigília de la Solemnitat dels Sants Pere i Pau. "La Covid és un flagell, però també una lliçó d'humilitat per viure sans en un món malalt".


més informació
Papa Francesc: "Jesús es deixa tocar pel nostre dolor i amb amor sana la vida"
28 jun. 21:

Aquest diumenge 27 de juny, a l'hora de la pregària de l'Àngelus, el papa Francesc va reflexionar sobre dos moments que presentava l'Evangeli del dia i que mostren Jesús vencent la mort i la malaltia mitjançant l'amor, que és capaç de sanar la vida.


més informació
Papa: "Situació punyent dels desplaçats de Myanmar"
21 jun. 21:

Al final de l'Àngelus d'aquest diumenge 20 de juny, el papa Francesc es va unir a la crida dels bisbes del país asiàtic que després del cop d'Estat de l'1 de febrer, estan a un pas de l'escassetat i amb els llocs de culte amenaçats de patir atacs. Amb motiu del Dia Mundial del Refugiat, el Pontífex va convidar a "obrir el cor" a les persones que fugen de la guerra, la violència i la pobresa: aprenguem de la seva resiliència.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.