Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"
11 oct. 18:

El papa Francesc va continuar aquest dimecres 10 d'octubre al matí amb la seva catequesi de l'Audiència General dedicada al Decàleg. Aquest dimecres la va dedicar al cinquè manament: "No mataràs".


més informació
Contemplació i treball: els dos eixos de la vida del cristià segons el papa Francesc
10 oct. 18:

El Papa Francesc va demanar als cristians que no es distreguin amb coses aparentment importants però que allunyen les persones de l'essencial, com pot ser la vida espiritual o fins i tot la vida familiar.


més informació
Àngelus del Papa: l'amor ferit pot ser curat per Déu amb misericòrdia
8 oct. 18:

Aquest 7 d'octubre, 27a diumenge del temps ordinari, el papa Francesc va resar l'oració mariana de l'Àngelus al costat de milers de fidels i pelegrins reunits a la plaça de Sant Pere, i va comentar la lectura de l'Evangeli (cf. Mc 10,2-16 ), que relata com Jesús respon amb saviesa i autoritat als fariseus davant les seves provocatives qüestions sobre el matrimoni, interrogant sobre si és lícit que un marit es divorciï de la seva dona, com ho disposa la llei de Moisès (cf. vv. 2-4 ).


més informació
El papa Francesc en el Sínode: "El discerniment vocacional no és un eslògan publicitari"
4 oct. 18:

En el discurs d'obertura de la XV Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes, el papa Francesc va recordar als pares sinodals que el discerniment vocacional "no és un eslògan publicitari"; "No és una tècnica organitzativa, ni tampoc una moda d'aquest pontificat. És una actitud interior que arrela en un acte de fe".


més informació
"Els àngels custodis són els nostres companys de camí cap al Pare"
3 oct. 18:

"L'àngel és la porta quotidiana a la transcendència, a la trobada amb el Pare. L'àngel m'ajuda a caminar perquè mira al Pare i coneix el camí. No oblidem a aquests companys de camí", va dir el papa Francesc aquest 2 d'octubre, dia en què es recorden els sants àngels custodis, en l'homilia de la missa matutina celebrada a la capella de la Casa Santa Marta.


més informació
4 ensenyaments del papa Francesc sobre l'Àngel de la Guarda
2 oct. 18:

En diverses ocasions el papa Francesc ha dedicat algunes reflexions a la importància dels Àngels de la Guarda, també anomenats Àngels Custodis, la festa se celebra aquest dimarts 2 d'octubre.


més informació
Indonèsia: "Preguem junts pels nostres germans de les illes Cèlebes"
1 oct. 18:

"Preguem junts pels nostres germans de les illes Cèlebes": El papa Francesc va resar un "Ave Maria" per les persones afectades per un terratrèmol i un tsunami a Indonèsia, amb les 30.000 persones presents a la plaça Sant Pere, amb motiu de l'Àngelus dominical, aquest migdia 30 de setembre de 2018. "Expresso la meva proximitat amb la gent de les illes Cèlebes, Indonèsia, afectades per un fort tsunami", va dir el Papa en italià.


més informació
"Cal reconèixer Déu en les persones que no pertanyen al nostre cercle"
1 oct. 18:

Durant el rés de l'Àngelus d'aquest diumenge 30 de setembre a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, el papa Francesc ha demanat als fidels reconèixer la presència de Déu en les persones que no formen part del nostre cercle proper i en ambients impredictibles.


més informació
El papa Francesc: El matrimoni no és un esdeveniment social, és un veritable Sagrament
28 set. 18:

El Papa Francesc va afirmar que "el matrimoni no és únicament un esdeveniment 'social', sinó que és un veritable Sagrament que exigeix una adequada preparació i una consciència de la celebració".


més informació
El Papa reflexiona sobre la visita recent als països bàltics
27 set. 18:

De retorn de la seva visita apostòlica als tres països bàltics: Lituània, Letònia i Estònia, el papa Francesc va celebrar aquest dimecres 26 de setembre l'audiència general a la Plaça de Sant Pere.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE

65a JORNADA GENERAL DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL LEMA “ANEU PER TOT ARREU I DONEU FRUIT”. Lloc: col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Pg. Vall d’Hebron, 258, Barcelona. Hora: 9.30 h

DISSABTE, 13 D'OCTUBRE

OBRA DE TEATRE “POBRECITO FRANCISCO DE ASÍS”. Obra de teatre sobre Sant Francesc d'Assís, adreçada a tos els públics, amb dos actors, un com a Francesc i l’altre que arriba a donar cos a 12 personatges. És un obra interactiva, dinàmica, i contundent en el seu missatge, narrat en llenguatge actual. Lloc: Caputxins d’Igualada, c. Caputxins, 66, Igualada. Hora: de 17.30 a 19.30 h

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE

CANONITZACIÓ DE PAU VI, ÒSCAR ROMERO I ALTRES BEATS. Lloc: Plaça de Sant Pere, Ciutat del Vaticà. Hora: 10.15 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.