Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa Francesc: "En Jesús trobem la salvació total"
17 jun. 21:

El papa Francesc ha acabat aquest dimecres, 16 de juny, el seu cicle de catequesi sobre la pregària cristiana durant l'audiència general al pati de Sant Damas, i ha exhortat a tenir el valor i l'esperança de sentir la presència de Crist en nosaltres: que la nostra vida sigui "per donar glòria a Déu".


més informació
El Papa a la comunitat sacerdotal de Sant Lluís dels Francesos
9 jun. 21:

L'any dedicat a Sant Josep, el papa Francesc va convidar, el dilluns 7 de juny passat, a la comunitat sacerdotal de Sant Lluís dels Francesos de Roma a "redescobrir la cara d'aquest home de fe, d'aquest pare tendre, model de fidelitat i d'abandó confiat en el projecte de Déu ". I va demanar "que els sacerdots siguin servidors, no cures superman amb somnis de grandesa".


més informació
El Papa: "L'Eucaristia és una medicina eficaç contra els tancaments"
8 jun. 21:

En la Solemnitat del Cos i la Sang de Crist, el Corpus Domini que es va celebrar aquest diumenge 6 de juny, a Itàlia i a d'altres països, tal com ha explicat el Papa abans de l'oració mariana de l'àngelus dominical, Francesc va explicar l'Evangeli segons Sant Marc que ens presenta el relat del Sant Sopar (Mc 14, 12-16, 22-26). I va afirmar que "les paraules i els gestos del Senyor ens toquen el cor".


més informació
El papa Francesc: "En moments de defalliment, l'amor de Jesús no s'atura"
3 jun. 21:

El Papa ha assegurat aquest dimecres, 2 de juny, al matí, que tots "hem de ser conscients que Jesús prega per nosaltres". En una audiència general al Pati de Sant Damas del Vaticà, novament dedicada a la pregària, Francesc ha explicat que "les nostres tímides invocacions es recolzen en ales d'àguila i s'eleven al cel".


més informació
Mn. Joan Costa: «La Doctrina Social de l’Església té les eines per aconseguir fer un món més humà»
26 mai. 21:

Aquesta setmana, seguint l’eix dels pobres del Pla Pastoral Diocesà de l'Arquebisbat de Barcelona amb el títol Sortim!, arriba la reflexió de Mn. Joan Costa. El delegat de Pastoral social i caritativa ha reflexionat sobre «la Doctrina Social de l’Església com a impuls de l’eix dels pobres». Segons Mn. Costa, la Doctrina Social de l’Església «és aquella reflexió que fem sobre la fe de totes les situacions que planteja aquest món modern. Són les qüestions que tenen una profunda dimensió ètica, per fer un món que respongui en aquest pla de Déu perquè sigui cada vegada més humà».


més informació
Catequesi del Papa: "Resar no és fàcil; és un combat alegre i fatigós"
13 mai. 21:

Aquest dimecres 12 de maig, el papa Francesc, ha continuat el seu cicle de Catequesi sobre la pregària cristiana, i ha assegurat que "resar no és una cosa fàcil" i que cap dels grans oradors que trobem a la Bíblia i en la història de l'Església "ha tingut una oració còmoda", de fet, ha dit:" es pot resar com els lloros - bla, bla, bla - però això no és resar".


més informació
El papa Francesc prega per Colòmbia després dels episodis de violència
10 mai. 21:

"Vull expressar la meva preocupació per les tensions i els enfrontaments violents a Colòmbia, que han causat morts i ferits. Hi ha molts colombians aquí a la plaça, resem per la seva pàtria", va dir el Papa després de resar el Regina Coeli aquest diumenge 9 de maig.


més informació
El Papa a la catequesi: Meditar és una forma de trobar Jesús
29 abr. 21:

"La meditació fa intervenir el pensament, la imaginació, l'emoció i el desig. Aquesta mobilització és necessària per aprofundir en les conviccions de fe, suscitar la conversió del cor i enfortir la voluntat de seguir Crist. L'oració cristiana s'aplica preferentment a meditar els misteris de Crist", ho ha dit el papa Francesc a l'Audiència General d'aquest dimecres, 28 d'abril, continuant amb el seu cicle de catequesi dedicats a l'oració.


més informació
Papa Francesc: "La pregària humana elemental és sempre vocal i no la podem menysprear pensant que es tracti només d'una repetició avorrida de fórmules"
22 abr. 21:

Des de la Biblioteca del Palau Apostòlic, aquest dimecres 21 d'abril, el papa Francesc ha pronunciat la seva catequesi dedicada a la "Oració vocal", i ha dit que "no hem de menysprear" aquest tipus de pregària, perquè no és una cosa d'infants o per a la gent ignorant, sinó que és una oració senzilla, la que ens ha ensenyat Jesús.


més informació
Catequesi del Papa: "L'oració és la força de l'Església i de la nostra fe"
14 abr. 21:

El papa Francesc ha reflexionat aquest dimecres 14 d'abril, a la catequesi de la seva Audiència General, sobre "l'Església com a escola de pregària" i ha destacat la importància de transmetre, de generació en generació, "la llum de la fe amb l'oli de l'oració". "Aquesta és la tasca essencial de l'Església: resar i educar a resar", ha dit el Sant Pare.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.