• Ministeris eclesials per a les dones
  • Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
  • Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
  • La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
  • Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
  • La Pastoral d'Escolta de l'Arquebisbat de Lima atén més de 2.600 trucades
  • Escrits dominicals dels bisbes catalans
  • Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
  • Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
  • V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La pena de mort: l'absurd de cuidar una vida eliminant una altra
14 gen. 21:

El pensament de l'Església Catòlica, el Dret Penal i el Dret Internacional han fet passos enormes en el camí de l'abolició de la pena de mort al món, en les últimes dècades.


més informació
Audiència general: "Déu és l'Amic fidel i el seu amor mai falla"
13 gen. 21:

En l'audiència general d'aquest dimecres 13 de gener, el papa Francesc ha descrit la importància de l'oració de lloança a Déu, fins i tot en els moments difícils, i ha recordat que el fonament de la lloança és que "Déu és l'Amic fidel i el seu amor mai falla".


més informació
Papa Francesc: "La nostra vida està marcada per la misericòrdia de Déu"
11 gen. 21:

Aquest 10 de gener, dia de la solemnitat del Baptisme del Senyor, el papa Francesc va participar en el rés de l'Àngelus. Jesús, "baixa al riu per submergir-se en la nostra mateixa condició", ha afirmat. El papa Francesc va començar la seva al·locució mostrant com la litúrgia ens porta des del naixement de Jesús, la visita dels Mags fins a la riba del riu Jordà, on trobem Jesús com adult. "La litúrgia ens fa realitzar un salt d'uns trenta anys, trenta anys dels que sabem una cosa: van ser anys de vida amagada, que Jesús va passar en família, obeint els pares, estudiant i treballant".


més informació
Papa Francesc: "Com els mags, deixem que la llum de Crist ens guiï"
7 gen. 21:

A l'hora de la pregària de l'Àngelus a la Solemnitat de l'Epifania del Senyor, el papa Francesc va recordar que també nosaltres, com els Mags d'Orient que van arribar a Betlem per adorar el Fill de Déu, "estem cridats a deixar-nos sempre fascinar, atreure, guiar, il·luminar i convertir per Crist". "És el camí de la fe, a través de l'oració i la contemplació de les obres de Déu, que contínuament ens omplen d'alegria i de sorpresa sempre nova", va explicar el Pontífex.


més informació
Àngelus del Papa: "Déu desitja comunicar-se amb nosaltres, expliquem-li tot"
4 gen. 21:

A l'hora de la pregària de l'Àngelus el Papa va reflexionar sobre les paraules de l'evangelista Sant Joan sobre l'encarnació de Déu ... "El verb es va fer carn i habità entre nosaltres". El Pontífex va explicar que amb aquest gest, Déu desitja comunicar-se amb la humanitat, establir amb nosaltres una gran intimitat: "Vol que compartim amb Ell alegries i penes, desitjos i temors, esperances i tristeses, persones i situacions. Fem-ho, obrim-li el nostre cor, expliquem-li tot", va exhortar Francesc.


més informació
El papa Francesc desitja un feliç any 2021 "treballant pel bé comú"
4 gen. 21:

Després de resar l'oració mariana de l'Àngelus, aquest diumenge 3 de gener, el Papa va desitjar a tots els fidels un bon any 2021 "treballant pel bé comú". El Pontífex també va alertar sobre la temptació de "tenir cura només dels propis interessos, de seguir fent la guerra - per exemple - de concentrar-se només en el perfil econòmic o viure d'una manera hedonista, és a dir, buscant únicament satisfer el propi plaer".


més informació
Audiència general: "Hem estat estimats abans d'aprendre a estimar"
30 des. 20:

El papa Francesc ha dedicat la catequesi al tema de l'oració d'acció de gràcies. "La pregària d'acció de gràcies comença sempre des d'aquí: del reconèixer precedits per la gràcia", afirma el Bisbe de Roma.


més informació
El Papa recorda la importància de fer les paus en la família
29 des. 20:

"La de Natzaret és la família-model en què totes les famílies del món poden trobar el seu sòlid punt de referència i una ferma inspiració". Amb aquestes paraules va donar inici el papa Francesc al seu discurs abans de resar l'oració marina de l'Àngelus, aquest diumenge 27 de desembre en què l'Església Catòlica va celebrar la Festa de la Sagrada Família.


més informació
El papa Francesc a la festa de Sant Esteve: "Els testimonis brillen amb la llum de Jesús, no tenen llum pròpia"
28 des. 20:

Els testimonis de la fe cristiana «brillen amb la llum de Jesús, no tenen llum pròpia», i «l'Església tampoc té llum pròpia; per això els antics pares van nomenar a l'Església "el misteri de la lluna"». Així ho ha reiterat el papa Francesc en introduir el rés de l'Àngelus el dissabte 26 de desembre, dia en què l'Església catòlica celebra la solemnitat litúrgica de Sant Esteve Protomàrtir.


més informació
Catequesi del Papa: "El consumisme ha segrestat el Nadal"
24 des. 20:

El papa Francesc ofereix en l'audiència d'aquest dimecres 23 de desembre alguns punts de reflexió en preparació a la celebració del Nadal: "no és una festa sentimental o consumista, rica de regals però pobre de fe cristiana". També ha convidat a contemplar el pessebre i seguir el camí de la tendresa que ens mostra Jesús.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.