• XV Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa
  • Els bisbes de Costa Rica donen suport a la iniciativa "40 dies per la vida" en contra de l'avortament
  • Monsenyor Auza a l'ONU: "El futur de la humanitat està en l'actual generació"
  • "Val la pena viure la fe de l'Església?"
  • Papa Francesc: "Un evangelitzador afavoreix la trobada dels homes amb Déu"
  • Juan de la Rubia inaugura aquest dissabte el VII Festival Internacional d’Orgue de Poblet
  • El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, guanya el premi Abat Marcet
  • El Concurs Bíblic de Catalunya arriba a la 35a edició
  • Sínode: "Els laics són el cor de l'Església"
  • Els bisbes parlen del Domund

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa Francesc: "Un evangelitzador afavoreix la trobada dels homes amb Déu"
17 oct. 19:

"Un evangelitzador no pot ser un impediment per a l'obra creadora de Déu, que 'vol que tots els homes se salvin', sinó algú que afavoreix la trobada dels cors amb el Senyor, va expressar el dimecres 16 d'octubre el papa Francesc, en l'audiència general , celebrada a la Plaça de Sant Pere, continuant amb el seu cicle de catequesi sobre els Fets dels Apòstols.


més informació
Papa Francesc: "La hipocresia és el llenguatge del diable"
15 oct. 19:

El papa Francesc va assegurar que la hipocresia és una actitud que "el Senyor no tolera", Jesús "no suporta la hipocresia" perquè "la hipocresia és el llenguatge del diable". El Pontífex va parlar així en l'homilia de la Missa celebrada a la Casa Santa Marta aquest dimarts 15 d'octubre, en què va indicar que "l'actitud hipòcrita neix del gran mentider, del diable". El diable "és el gran hipòcrita".


més informació
Papa Francesc: "La religió no ha de transformar-se en ideologia"
9 oct. 19:

La religió no ha de transformar-se en ideologia, va advertir el papa Francesc durant l'audiència general, celebrada aquest 9 d'octubre, a la Plaça de Sant Pere, continuant amb la seva catequesi setmanal sobre el llibre dels Fets dels Apòstols.


més informació
Sínode de l'Amazònia: Evangelització i ecologia, els temes centrals
3 oct. 19:

En un marc de "greu i urgent crisi socioambiental", el Sínode per a la Regió Panamazònica tindrà com a prioritats "l'evangelització i l'ecologia", ha assenyalat aquest dijous 3 d'octubre el cardenal Lorenzo Baldisseri, secretari general del Sínode dels Bisbes durant la presentació de l'Assemblea Especial del Sínode dels Bisbes per a la Regió Panamazònica: nous camins per a l'Església i per a una ecologia integral que tindrà lloc a l'Aula Nova del Sínode al Vaticà del 6 al 27 d'octubre del 2019.


més informació
El papa Francesc: Si l'Església no està "en sortida", no és Església
3 oct. 19:

El papa Francesc va presidir el dimarts 1 d'octubre passat, a la tarda, a la Basílica de Sant Pere, la celebració de les vespres, donant inici al mes Missioner Extraordinari, amb la intenció "d'alimentar l'ardor de l'activitat evangelitzadora de l'Església". Prèviament, hi va haver una vigília missionera amb testimonis de missioners a Àsia, Àfrica i Oceania.


més informació
Papa Francesc: "Tenir cura de la gent gran i dels joves és la cultura de l'esperança"
1 oct. 19:

L'amor de Déu pel seu poble és gran, és com un foc que ens fa més humans. En rellegir un passatge del Profeta Zacaries, el Sant Pare en la seva homilia de la Missa d'aquest dilluns 30 de setembre posa en relleu una vegada més que, tant en les famílies com en la societat, descuidar els nens i la gent gran perquè no són productius no és un signe de la presència de Déu.


més informació
El Papa demana Caritat, però també justícia cap als migrants i refugiats
30 set. 19:

El papa Francesc va celebrar, en el matí d'aquest diumenge 29 de setembre, a la Plaça de Sant Pere la missa en ocasió de la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat. "Demanem la gràcia de plorar" per "el pecat" de la indiferència, va resar el Papa.


més informació
Papa Francesc: "La tebior espiritual transforma la nostra vida en un cementiri"
26 set. 19:

Demanem al Senyor la gràcia de no ser "mig cristians", i acontentar-nos amb una falsa pau interior que no dóna fruits. Ho ha dit el papa Francesc aquest dijous 26 de setembre en la seva homilia de la Missa a Santa Marta. També ha afirmat que la conversió que el Senyor ens demana no pot ser ajornada per a demà.


més informació
Papa Francesc: "Els diaques no són sacerdots de segona, són custodis de la Paraula i la caritat"
25 set. 19:

El papa Francesc continuant amb el seu cicle de catequesi sobre l'evangelització a partir del Llibre dels Fets dels Apòstols, ha reflexionat aquest dimecres 25 de setembre, durant l'audiència general, sobre el naixement del ministeri dels diaques que va tornar l'harmonia entre el servei de la caritat i de la Paraula.


més informació
El papa Francesc a sacerdots: "La vostra missió principal és proclamar l'Evangeli"
20 set. 19:

En la seva homilia de la Missa celebrada a la Casa Santa Marta d'aquest 19 de setembre, el papa Francesc va recordar als sacerdots que la seva primera tasca és "proclamar l'Evangeli".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 17 D'OCTUBRE

INAUGURACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 2019-2020 DE L’INSTITUT “SANT FRUCTUÓS” DE TARRAGONA. Eucaristia presidida per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona i lliçó inaugural sobre “La misión universal en el dinamismo de la Iglesia local: un paradigma para la actividad pastoral”. Organitza: Institut Superior de Ciències Religioses “Sant Fructuós”. A càrrec del: Dr. Eloy Bueno de la Fuente, doctor en Missionologia per la Universitat Urbaniana de Roma. Lloc: Centre Tarraconense “el Seminari”, c. Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: a les 18.30 h, Eucaristia a la Capella del Seminari; a les 19 h, acte d’inauguració a l’Espai Catedral.

CONFERÈNCIA AMB EL TEMA “APRENDRE A MIRAR AMB ALEGRIA”. A càrrec de: Mn. Simó Gras, plebà de Montblanc. Lloc: parròquia de Sant Joan Baptista, Reus. Hora: 20 h        

DISSABTE, 19 D'OCTUBRE

TROBADA INTERDIOCESANA “EL TREN MISSIONER”. Acte inserit en el Mes Missioner Extraordinari. Organitzen: Cristians Sense Fronteres i delegacions diocesanes de missions de Catalunya. Lloc: Monestir de Santa Maria, Montserrat. Hora: 9.30 h

DIMECRES, 23 D'OCTUBRE

PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ: RELIGIÓ A L'ESCOLA. Comptarà amb la participació de diverses personalitats, entre les quals en destaquen el Sr. Marcel·lí Joan, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Heràndez i Serret, director del Grup de Treball Estable de Religions (GTER), i el Sr. Mohamed el Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), entre d'altres. Lloc: Facultat de Dret (UB). Aula Magna. Hora: 19.00 h

DISSABTE, 26 D'OCTUBRE

SESSIÓ DE BIOÈTICA DE LA SECCIÓ DE GINECOLOGIA DE METGES CRISTIANS DE CATALUNYA SOBRE EL PROBLEMA PSICOLÒGIC QUE DEIXA L'AVORTAMENT VOLUNTARI. "Síndrome postaborto, una realidad incómoda". Els ponents seran la Dra. Montse Lafuente, psiquiatra, i Teresa Lamarca, coordinadora de projecte Raquel. Posteriorment hi haurà un col·loqui i l'assessorament ètic-moral de Mn. Joan Costa, consiliari. Lloc: C/ Calàbria, 273-275, entresòl 4a, Barcelona. Hora: De 10.30 h a 13.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.