Dijous, 13 de Desembre de 2018
Santa Llúcia, verge i màrtir
  • Kenya: Sacerdot assassinat en un atracament a mà armada
  • El tradicional Concert de Sant Esteve reunirà la família coral de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau
  • No a la confiscació de propietats eclesiàstiques a Israel
  • Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
  • Mn. Manuel Claret rep un homenatge pòstum sis mesos després de la seva mort
  • Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
  • El 36% de persones de la Diòcesi de Barcelona viuen dificultats relacionades amb l’exclusió residencial
  • “Un jutge no pot obligar a l’alimentació forçada”
  • El bisbe de Solsona dona suport als dejunis els divendres en solidaritat amb els presos en vaga de fam
  • Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa Francesc: "Déu és un Pare que consola els seus fills"
11 des. 18:

"Déu és un Pare que consola els seus fills". Així ho ha assegurat el papa Francesc a la Missa celebrada aquest dimarts 11 de desembre a la Casa Santa Marta, al Vaticà, durant una homilia en la qual s'ha centrat en la lectura del Llibre d'Isaïes. Les primeres paraules d'aquesta primera lectura del dia diuen: "Consoleu, consoleu el meu poble, diu el vostre Déu", perquè "ja ha satisfet per la seva culpa".


més informació
El Vídeo del Papa de desembre: l'escolta és la clau de Francesc per comunicar la fe
10 des. 18:

El papa Francesc, en l'última edició de l'any del Vídeo del Papa, ha demanat als responsables de comunicar la fe que trobin el llenguatge i les maneres adequades per arribar a cada persona. El projecte és una iniciativa de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa.


més informació
El Papa demana allunyar-se de formes paganes de viure el Nadal: Cal viure'l amb fe
10 des. 18:

El papa Francesc ha animat a viure aquest Nadal amb fe, allunyant-se de formes mundanes o paganes: "No és fàcil custodiar la fe, no és fàcil defensar-la", ha reconegut, però ha suggerit aprofitar l'Advent per preparar-se amb fe.


més informació
El Papa demana corregir els "sotracs" de la vida per preparar la vinguda del Senyor
10 des. 18:

El papa Francesc va realitzar una crida a corregir durant l'Advent els "sotracs" de la vida, produïts per la fredor, per preparar la vinguda del Senyor.


més informació
Papa Francesc: "El primer pas per resar és ser humil"
5 des. 18:

Durant l'Audiència General d'aquest dimecres 5 de desembre a l'Aula Pau VI, al Vaticà, el Papa Francesc ha recordat que "el primer pas per resar és ser humil", i ha assegurat que "l'oració humil és escoltada pel Senyor".


més informació
El Papa convida a pacificar l'ànima, la família i el món en Advent
5 des. 18:

El papa Francesc va convidar els cristians a dedicar el temps d'Advent per pacificar la pròpia ànima, els conflictes de família i contribuir a la pau al món amb petits gestos en els entorns més propers a cada un.


més informació
El papa Francesc demana ensenyar més sobre la resurrecció i la vida eterna
5 des. 18:

El papa Francesc va expressar als membres de la comunitat acadèmica pontifícia el seu desig que la bellesa de l'eternitat i de la resurrecció ocupin un lloc central en l'evangelització.


més informació
Aquestes són les tres dimensions de l'Advent, segons el papa Francesc
4 des. 18:

Passat, futur i present són les tres dimensions del temps d'Advent, segons va explicar el Papa Francesc a la Missa celebrada aquest dilluns 3 de desembre a la Casa Santa Marta. Segons ha assenyalat, l'ordre d'aquestes tres dimensions no és casual, sinó que té una justificació evangèlica. Així es pot contemplar en l'Evangeli del dia, de Sant Mateu, en què un centurió romà s'acosta a Jesús a Cafarnaüm per demanar-li que curi al seu servent, que patia una paràlisi.


més informació
Papa Francesc: "A l'Advent obrim els nostres cors a les necessitats dels altres"
3 des. 18:

En les seves paraules prèvies al rés de l'Àngelus, davant la multitud reunida a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, el papa Francesc va recordar que aquest diumenge 2 de desembre comença el temps d'Advent, i va encoratjar a obrir els nostres cors "a les necessitats dels nostres germans i al desig d'un món nou".


més informació
"Anunciar Crist no és màrqueting sinó coherència de vida"
30 nov. 18:

A la Missa a Santa Marta, el papa Francesc exhorta a estar a prop de l'Església de Constantinoble, que avui celebra al seu patró, l'apòstol Sant Andreu. El Papa resa per la unitat de les Esglésies, i explica que el testimoni de Crist és posar en joc la pròpia vida. Com els apòstols Pere, Andreu, Jaume i Joan, deixem "tot el que ens impedeix avançar en l'anunci del testimoni" de Crist. Així el Papa a la Missa del matí a Casa Santa Marta, a la festa de Sant Andreu Apòstol: en aquesta ocasió Francesc convida a estar "a prop de l'Església de Constantinoble, l'Església d'Andrés", pregant "per la unitat de les esglésies".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 13 DE DESEMBRE

SEMBRADORS D’ESTELS. Activitat adreçada a les escoles de Tarragona que marca l’inici de la campanya d’Infància Missionera del curs amb el lema “Aventura’t a ser missioner”. Organitza: delegació de missions i cooperació entre les Esglésies de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Església de Sant Antoni de Pàdua, Rambla Nova, 105, Tarragona. Hora: 15.30 h

SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE “RAÓ I EMOCIÓ: SOCIETAT, POLÍTICA I RELIGIÓ”. Sessions sobre “Raó, emocions i coneixement segons la ciència” i “Raó i emoció en la psicologia i l’ensenyament”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Palau Macaya. Dies: 13 i 14. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: de 16 a 20 h

DIVENDRES, 14 DE DESEMBRE

ORATORI “PONTIFICAL DE FLAMES”, amb lletra de Mn. Miquel Melendres i música de Mn. Francesc Tàpies. Concert extraordinari amb motiu dels 30 anys del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. Organitzen: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i Joventuts musicals de Tarragona. A càrrec de: Cor Ciutat de Tarragona, Cor de la Universitat Rovira i Virgili, Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i altres professionals músics de la ciutat. Lloc: Catedral de Tarragona. Hora: 20.30 h

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

MISSA I BENEDICCIÓ DELS “JESUSETS”. Presidida per Mons. Salvador Giménez, bisbe de Lleida. La Missa serà cantada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida. dirigit per Mn. Joaquim Mesalles. Lloc: Catedral de Lleida. Hora: 12.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.