• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa Francesc: Evangelitzar amb sobrietat, no som 'divos' de gira
17 jul. 18:

Milers de fidels i pelegrins, desafiant la calor de la Ciutat Eterna, es van aplegar aquest 15 de juliol al migdia a la plaça de Sant Pere per escoltar el comentari del Bisbe de Roma a l'Evangeli d'aquest XV diumenge del temps ordinari i per resar amb el Sant Pare l'oració mariana de l'Àngelus.


més informació
El papa Francesc demana missioners de rostre humil i centrats en Jesús
16 jul. 18:

"Un batejat que no sent la necessitat d'evangelitzar no és un bon cristià" va assegurar el papa Francesc davant una multitud de fidels que es van reunir aquest 15 de juliol a la plaça Sant Pere per participar de la pregària de l'Àngelus que el pontífex presideix cada diumenge.


més informació
El Papa exhorta a la comunitat a "obrir el cor a la fe"
9 jul. 18:

El Sant Pare, en l'Àngelus d'aquest diumenge 8 de juliol, XIV Diumenge del temps ordinari, va exhortar la comunitat a "obrir el cor a la fe", gràcia amb què Déu, "fet home", vol omplir el nostre buit interior. Des de la finestra del Palau Apostòlic, el papa Francesc va anunciar als fidels i pelegrins presents a la plaça de Sant Pere: "No rebutgem la humilitat de l'encarnació de Déu".


més informació
El papa Francesc als rescatistes del Mediterrani: "Sou el Bon Samarità"
6 jul. 18:

El papa Francesc ha celebrat aquest divendres 6 de juliol, al matí, una Missa per als immigrants amb motiu del cinquè aniversari de la seva visita a Lampedusa. Al voltant de 200 persones han estat presents, inclosos refugiats i cuidadors.


més informació
El Papa convida a acompanyar amb amistat els sacerdots
4 jul. 18:

El Sant Pare va instar ajudar els sacerdots en el seu treball i va ressaltar la importància de donar-los suport en les situacions de solitud. Ho va fer a través de la nova edició de El Vídeo del Papa que realitza la Xarxa Mundial de Pregària del Papa.


més informació
El Papa demana als cristians que imitin Jesús i no rebutgin tocar la misèria humana
29 jun. 18:

Davant la temptació d'allunyar-se de les nafres de Crist, el papa Francesc ha afirmat que "Jesús toca la misèria humana, convidant-nos a estar amb Ell i a tocar la carn sofrent dels altres", ha apuntat durant l'homilia pronunciada a l'Eucaristia d'aquest divendres 29 de juny.


més informació
"Els manaments són les 'paraules amoroses de Déu' al seu poble perquè camini bé"
27 jun. 18:

Durant l'audiència general d'aquest, dimecres 27 de juny, el papa Francesc va continuar amb la seva catequesi sobre els manaments.


més informació
El Papa: "L'educació catòlica ha de formar l'ànima del món global"
25 jun. 18:

Un programa de pensament i d'acció basats en saldos principis podran contribuir, a través de l'educació, a la construcció d'un provenir en la qual la dignitat de la persona i la fraternitat universal siguin els recursos globals als quals tot ciutadà del món pugui accedir ", ho va dir el papa Francesc als membres de la Fundació "Gravissimun Educationis", als que va rebre en audiència aquest dilluns 25 de juny, a la Sala del Consistori del Vaticà.


més informació
Papa: "En cada persona està la petjada de Déu"
25 jun. 18:

"Que la Mare de Déu" ens ajudi a comprendre que en cada persona humana hi ha la petjada de Déu, font de vida ", va pregar aquest diumenge el papa Francesc en concloure la seva reflexió prèvia al rés de l'oració mariana de l'Àngelus. En el dia en què l'Església celebra la A la Nativitat de sant Joan Baptista el Sant Pare va reflexionar sobre el misteri de la vida, la missió dels pares i va convidar a callar i confiar davant el misteri de Déu.


més informació
Papa Francesc: "El món necessita cristians amb un cor de fills i no d'esclaus"
21 jun. 18:

El papa Francesc va prosseguir amb les seves catequesis sobre els Manaments i va assenyalar que el món no necessita de legalismes, sinó cristians amb el cor de fills. "Tot el cristianisme és el pas de la carta de la Llei a l'Esperit que dóna la vida", ha subratllat. "Jesús és la Paraula del Pare, no és la condemna del Pare", va explicar a la Plaça de Sant Pere aquest dimecres 20 de juny.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.