Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa a la catequesi i les quatre pistes d'un bon cristià
26 jun. 19:

«La perseverança dels creients en l'aliança amb Déu i amb els germans es converteix en una font d'atracció que fascina i conquesta als altres»: ho ha recordat el Papa a l'Audiència General, en la qual ha enumerat un a un, els quatre indicis que revelen a un "bon cristià".


més informació
Catequesi del Papa: "A Romania es va viure una important dimensió ecumènica"
5 jun. 19:

"La dimensió ecumènica del Viatge Apostòlic a Romania", tema de la catequesi del papa Francesc a l'Audiència General d'aquest dimecres 5 de juny del 2019.


més informació
El Papa demana 'un minut' per pregar per la pau al Pròxim Orient
5 jun. 19:

En concloure l'audiència general d'aquest dimecres 5 de juny, el papa Francesc va recordar la iniciativa "d'un minut per la pau", promoguda pel Fòrum Internacional d'Acció Catòlica (FIAC), l'Acció Catòlica Italiana, l'Acció Catòlica Argentina, la Unió Mundial d'Organitzacions de Dones Catòliques (UMOFC) i altres organisme, per recordar la històrica trobada als jardins del Vaticà entre els president d'Israel, Shimon Peres i de Palestina, Mahmud Abbas, esdevingut el 6 de juny de 2014, al costat del patriarca de Constantinoble Bartomeu I.


més informació
El papa Francesc a la comunitat gitana: "Si algú es queda enrere, la família no camina"
4 jun. 19:

En concloure el seu viatge apostòlic a Romania, el papa Francesc es va reunir la tarda del diumenge 2 de juny amb la comunitat gitana i els va dir: "A l'Església de Crist hi ha lloc per a tots". El Pontífex va demanar perdó a la comunitat Rom "en nom de l'Església, el Senyor i a vostès, per haver-los discriminat, maltractat o mirat malament en el curs de la història".


més informació
El Papa explica la diferència entre la Bíblia i els llibres d'Història
29 mai. 19:

El papa Francesc ha explicat quina és la diferència entre la Bíblia i els llibres d'Història: Encara que igual que en els llibres d'Història, la Bíblia conté paraules i històries humanes, "les paraules de la Bíblia estan preses de l'Esperit Sant, el qual dóna una força molt gran, una força diferent que ajuda a que aquesta Paraula sigui llavor de santedat, llavor de vida".


més informació
Papa: El pecat envelleix, l'Esperit ens fa sempre joves
28 mai. 19:

"La tristesa no és una actitud cristiana". Ho ha dit el papa Francesc en la seva homilia de la Missa matinal d'aquest dimarts 28 de maig. També ha afirmat que encara que la vida "no és un carnaval", i hi ha moltes dificultats, és possible superar-les i seguir sempre endavant, però es necessita un diàleg quotidià amb l'Esperit Sant, aquell que ens acompanya.


més informació
Regina Coeli: El Papa explica la "lògica de l'Evangeli" que ensenya l'Esperit Sant
27 mai. 19:

En finalitzar el rés del Regina Coeli aquest diumenge 26 de maig al Vaticà, el papa Francesc va explicar com l'Esperit Sant ensenya la "lògica de l'Evangeli" i així ajuda a l'Església a recordar fidelment els ensenyaments de Jesús.


més informació
El Papa: "En la pregària hem de demanar pels més vulnerables"
22 mai. 19:

El Sant Pare ha acabat aquest dimecres 22 de maig el cicle de les seves catequesis dedicat al "Pare Nostre". Podem dir, va dir, que l'oració cristiana neix de l'audàcia de cridar a Déu amb el nom de "Pare". No es tracta d'una fórmula, sinó d'una intimitat filial a la qual som introduïts per gràcia: Jesús és el revelador del Pare i ens dóna familiaritat amb Ell.


més informació
El Papa explica com aconseguir la pau donada per Jesús
22 mai. 19:

El papa Francesc va convidar, durant l'homilia de la Missa celebrada aquest dimarts 21 de maig a la Casa Santa Marta, a buscar la pau de Jesús i viure-la "en la vida quotidiana, en les tribulacions i amb una mica d'aquest sentit de l'humor que ens fa respirar bé".


més informació
El papa Francesc demana als bisbes una major proximitat amb els sacerdots
21 mai. 19:

El papa Francesc va demanar als bisbes que siguin propers als sacerdots de la seva diòcesi i comportar-se amb ells com un pare.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.