• Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
  • 4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
  • El món admira l'ONU com a vehicle per aconseguir la pau, la seguretat i els drets humans universals
  • El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
  • Catalonia Sacra se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  • El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
  • Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
  • La Santa Seu s'instal·la permanentment a l'OEA
  • La Sagrada Família acull una representació del ‘Misteri de la Selva’
  • El Papa obrirà el Mes Missioner Extraordinari a la basílica de Sant Pere

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
18 set. 19:

El papa Francesc ha resat per les persones que pateixen Alzheimer, i ha denunciat que "a causa d'aquesta malaltia, són freqüentment víctimes de violència i maltractaments".


més informació
El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
18 set. 19:

En la seva catequesi sobre els Fets dels Apòstols, el Papa ha parlat del coratge dels dotze, davant la prohibició dels jueus d'ensenyar en nom de Crist. Un coratge que encara avui dia el viuen els cristians que són els "megàfons" de Déu.


més informació
Papa: "Pregueu pels governants, ells faran el mateix pel poble"
16 set. 19:

Pregar també pels governants i els polítics, perquè "puguin dur a terme la seva vocació amb dignitat". Ho ha dit el papa Francesc durant la Missa celebrada a la capella de la Casa de Santa Marta, que ha reprès aquest matí després de la pausa d'estiu.


més informació
El Papa a les autoritats de Maurici: Acollir migrants i lluitar contra la discriminació
10 set. 19:

El papa Francesc ha mantingut aquest dilluns 9 de setembre una trobada amb les autoritats, la societat civil i el cos diplomàtic de la República, en l'última etapa d'aquest viatge apostòlic per tres països africans, en què va exhortar a acollir els migrants i a lluitar contra totes les formes de discriminació.


més informació
Papa Francesc: "Les benaurances són el carnet d'identitat del cristià"
9 set. 19:

El papa Francesc ha arribat aquest 9 de setembre, al matí, a Port Louis, Maurici. L'eucaristia s'ha celebrat al Monument de Maria Reina de la Pau. Al voltant de cent mil persones han assistit a la celebració en un matí molt assolellat.


més informació
El Papa visita la "Ciutat de l'Amistat" del pare Opeka
9 set. 19:

En l'última jornada del seu viatge apostòlic a Madagascar i després d'haver celebrat la Missa al Camp Diocesà de Soamandrakizay, el papa Francesc va visitar la "Ciutat de l'Amistat" de la comunitat Akamasoa, l'obra fundada el 1989, sobre un abocador d'escombraries, pel pare Pere Opeka, el sacerdot argentí, membre de la Congregació dels pares vicentins, que treballa a Madagascar des de fa més de 30 anys.


més informació
Papa Francesc: No es pot ser cristià i promoure "l'ull per l'ull, dent per dent"
6 set. 19:

Davant els 60.000 fidels que van omplir l'Estadi Zimpeto de Maputo per assistir a la Missa presidida pel papa Francesc, últim esdeveniment a Moçambic abans de continuar el seu viatge apostòlic per Àfrica, el Sant Pare va fer una crida a la reconciliació dels moçambiquesos i a superar les ferides de la guerra civil que es va desenvolupar entre 1977 i 1992 i les conseqüències encara se senten al país.


més informació
El Papa a religiosos i catequistes: renovin la crida a Déu tot i el cansament
5 set. 19:

En el segon dia del Viatge Apostòlic a Moçambic, el papa Francesc va participar en la trobada amb bisbes, sacerdots, religiosos, consagrats, seminaristes i catequistes a la Catedral de la Immaculada Concepció de Maputo. El Pontífex els va encoratjar a lluitar contra la crisi de la identitat sacerdotal, "renovant amb un sí la crida de Déu com ho va fer la Mare de Déu", tot i el sa cansament que implica la donació total de la pròpia vida al servei de la vocació.


més informació
Els pobres i els migrants, prioritats del futur cardenal Ramazzini
3 set. 19:

L'endemà del seu nomenament, en entrevista amb Vatican News, el bisbe de Huehuetenango no dubta un instant en assenyalar-ne les prioritats avui dia. És que hi ha una realitat que està allà i a la qual cal donar-li resposta: la realitat dels descartats.


més informació
Oceans: la prioritat del papa Francesc per aquest mes
2 set. 19:

A 'El Vídeo del Papa' de setembre, el Sant Pare orienta la seva intenció de pregària cap a la protecció dels mars i oceans, "molts d'ells avui amenaçats per diverses causes".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.