• Els cristians de Bangladesh demanen l'alliberament del jesuïta Stan Swamy a l'Índia
  • Mor Mn. Walter Cifuentes, Administrador Parroquial de Sant Cristòfor de Lliça de Vall als 41 anys
  • Migra Studium crea un nou espai de trobada interreligiosa a Barcelona
  • Etiòpia: Corredor humanitari per Tigrai, encara que existeix el risc de "deportació massiva" de refugiats eritreus
  • El cimbori de la Parroquial de Tàrrega torna a lluir els seus careners vidriats verds i el penell restaurat
  • La Fundació Aspasim crea un videoclip col·lectiu en llengua de signes catalana
  • Esclavitud moderna: la crida del Papa a no romandre indiferent
  • La revista "La Civiltà Cattolica" commemora el seu 170è aniversari: sàvia veu cristiana i teològica al món
  • El Papa erigeix en persona jurídica canònica i vaticana la Xarxa Mundial de Pregària
  • El Papa: Inclusió i participació activa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Nova edició dels cursos bíblics per correspondència
26 oct. 20:

Un any més des del Secretariat diocesà per a l’animació bíblica de l'Arquebisbat de Tarragona es proposa aquesta formació bíblica per correspondència, des d’ara fins al mes de maig, que compta amb un qualificat equip de preparació, coordinació i seguiment personalitzat.


més informació
Curs d'aproximació a l'Antic Testament a la UPA Pilar-Magdalena
14 oct. 20:

La Unitat Pastoral Pilar-Magdalena, de la diòcesi de Lleida, acollirà un 'Curs d'aproximació a l'Antic Testament, pistes per la seva lectura' a càrrec de Mossèn Víctor Martínez, llicenciat en Bíblia. Aquesta formació tindrà una modalitat presencial i una altra virtual (a través del Zoom i del Facebook).


més informació
La carta del Papa sobre Sant Jeroni busca acostar la Bíblia als joves
7 oct. 20:

En la seva última Carta Apostòlica, titulada "Scripurae Sacrae affectus" amb motiu del 16è centenari de la mort de Sant Jeroni, el papa Francesc es pregunta per "l'experiència que pot tenir un jove avui en entrar en una llibreria de la seva ciutat, o en una pàgina d'internet, i buscar el sector de llibres religiosos". "És un espai que, quan existeix, en la majoria dels casos no només és marginal, sinó falta d'obres substancials", lamenta el Pontífex a la Carta Apostòlica publicada el dimecres 30 de setembre.


més informació
Commemoració dels 1.600 anys de la mort de Sant Jeroni, patró dels biblistes
30 set. 20:

Amb motiu de la festa de Sant Jeroni, patró dels biblistes, l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), l’Abadia de Montserrat i el Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) han celebrat aquest dimecres 30 de setembre al migdia a l’Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona un acte acadèmic commemoratiu dels 1.600 anys de la mort del primer traductor de la Bíblia (420-2020).


més informació
Sudan del Sud: Lliurada la primera edició de la Bíblia en llengua pazande
16 set. 20:

És una fita important, la culminació d'anys de treball dur, perseverança en el treball missioner. El resultat és la primera edició de la Bíblia en l'idioma local de pazande que es va presentar el 14 de setembre passat a la diòcesi de Tombura-Yambio. Aquesta és una fita per a la diòcesi que existeix des de fa més de cent anys.


més informació
L’Editorial Claret publica Diakonia 2021 i Paraula i Vida 2021 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia
15 jul. 20:

L’Editorial Claret ha publicat Diakonia 2021 i Paraula i Vida 2021 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia, perquè aquesta esdevingui un estímul per avançar sempre amb esperança. Ara més que mai és un bon moment per tenir una guia que ens ajudi a seguir endavant, en els moments de més adversitat.


més informació
Setmana de la Bíblia i Diumenge de la Paraula a l'església del Carme de Girona
11 feb. 20:

Sota el lema «Els obrí el sentit de les Escriptures» (Lc 24,45), del 26 de gener a l’1 de febrer es va celebrar la 4a edició de la Setmana de la Bíblia, on enguany s’hi ha sumat el Diumenge de la Paraula, una commemoració instituïda pel papa Francesc el setembre passat. L’acte central a la diòcesi de Girona va tenir lloc el dissabte dia 1 a l’església del Carme de Girona.


més informació
L’Editorial Claret estrena col·lecció i presenta Noè i el diluvi, un relat de la Bíblia protagonitzat per Noè que ens mostra la visió d’un Déu “Salvador”
11 des. 19:

L’Editorial Claret presenta aquest dijous 12 de desembre, a les 19.00 h, a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret (c/ Roger de Llúria, 5, Barcelona) “Noè i el Diluvi”, un relat de la Bíblia acompanyat de fantàstiques il·lustracions que ens mostra la visió d’un Déu “Salvador”. L’acte comptarà amb les intervencions de Marcel·lí López, director editorial de l’Editorial Claret; Mercè Tous, il·lustradora del llibre; Maria Claustre Solé, religiosa de la Companyia de Maria i professora de Sagrada Escriptura i Jesús Ballaz, autor del llibre i premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils.


més informació
Reunió de verges consagrades amb el Bisbe de Terrassa
11 feb. 19:

El dissabte 9 de febrer ha tingut lloc a la Cúria Diocesana de Terrassa la reunió del Sr. Bisbe amb les verges consagrades de la diòcesi.


més informació
Cristians units per la justícia
21 gen. 19:

Aquest divendres 18 de gener passat, va tenir lloc a la Catedral de Barcelona la Celebració Ecumènica. Es tracta de la cita que tenen cada any les diferents confessions cristianes per reforçar la unitat. Una trobada, que marca l’inici de la Setmana de Pregària per a la unitat dels Cristians. Entre el 18 i 25 de gener, hi ha diferents actes programats amb motiu de la convocatòria.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.