Dimarts, 2 de Març de 2021
Sant Simplici, papa
  • Una nova edició d'Impliquem-nos' del Bisbat de Lleida apropa tres realitats solidàries als joves
  • Joan Planellas: "Déu ens crida a la conversió i nosaltres hem de respondre-hi"
  • Sant'Egidio presenta l'edició online de la guia "Com quedar-se a casa quan s'és ancià"
  • Ratzinger repeteix: "No hi ha dos Papes"
  • El Papa: No deixar sols a familiars i malalts de malalties rares
  • 5a Nit dels Animadors i Animadores de la Fe del MCECC
  • Pocs contenidors cremats?
  • “Les desigualtats que haurà generat la pandèmia només se superaran amb la solidaritat i la fraternitat universal”
  • El Papa: Que ningú hagi de patir per falta de pa o solitud
  • No es confirma l'alliberament de les 317 nigerianes raptades

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Joan Planellas: "Hem de maldar perquè cada casa cristiana pugui tenir la Bíblia, custodiar-la dignament, llegir-la i pregar amb ella"
29 gen. 21:

La cinquena edició de la Setmana de la Bíblia, celebrada del 24 al 29 de gener amb el lema «Sortim a sembrar la Paraula», ha comptat amb cinc grans actes telemàtics, entre els quals hi ha hagut la vetlla de pregària presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, davant la capella de sant Pau ubicada al Centre Tarraconense El Seminari.


més informació
Meditació biblicoteològica d'Armand Puig sobre les torres de la Basílica de la Sagrada Família: la unió del cel i la terra
29 gen. 21:

Aquest dimecres 27 de gener, a dos quarts de set de la tarda, ha tingut lloc a la cripta de la basílica de la Sagrada Família de Barcelona un dels actes centrals de la V Setmana de la Bíblia que s’està celebrant a tot Catalunya. Es tracta d’una meditació bíblica que ha anat a càrrec del Dr. Armand Puig, biblista i rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, acompanyat a l’orgue per Juan de la Rubia. L’acte s'ha titulat «Les torres, símbol de la nova Jerusalem».


més informació
Mar Pérez: "Marc és el primer a identificar Jesús amb la paraula Evangeli"
28 gen. 21:

La doctora en Bíblia, Mar Pérez, va impartir el 26 de gener de gener passat la conferència 'Presentació de l'Evangeli de Marc' a l'Acadèmia Mariana de Lleida dintre dels actes de la V Setmana de la Bíblia que se celebra aquesta setmana.


més informació
La Bíblia en cada llar i lloc de treball: el compromís de l'Església en temps de sofriment a Filipines
27 gen. 21:

Promoure les trobades i l'apostolat bíblic en les llars, llegint i anunciant la Paraula de Déu: aquesta és l'exhortació dirigida pels bisbes als fidels, animant-los a aferrar-se a la Paraula del Senyor en temps de pandèmia. Segons la informació de l'Agència Fides, la Comissió de l'Apostolat Bíblic de la Conferència Episcopal de Filipines (CBCP) ha activat una iniciativa especial, en col·laboració amb la Societat Bíblica de Filipines i amb les Societats Bíbliques Unides, per distribuir un exemplar de la Bíblia a cada llar, a cada oficina o lloc de treball.


més informació
La Bíblia respon en temps de pandèmia
26 gen. 21:

Del 24 al 29 de gener se celebra la V Setmana de la Bíblia. Si bé les primeres edicions va tenir lloc al voltant del primer Diumenge d'Advent, el 2019 el papa Francesc va instituir el Diumenge de la Paraula el tercer diumenge de durant l'any, que enguany té com a lema "Sortim a sembrar la Paraula (Mc 4,14)". Durant aquests dies, les diòcesis catalanes organitzen diferents actes que ofereixen l'oportunitat de descobrir o redescobrir el text bíblic.


més informació
Nova aplicació bíblica en àrab
19 gen. 21:

Amb motiu de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que se celebra a l'hemisferi nord, del 18 al 25 de gener, s'ha llançat una nova aplicació bíblica que permetrà fer que també participin des de casa els cristians de llengua àrab.


més informació
V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”
19 gen. 21:

L’Església que és a Catalunya està a les portes de celebrar un any més el “Diumenge de la Paraula de Déu”, el III diumenge de durant l’any, tal com va instituir el papa Francesc en la seva Carta apostòlica Aperuit Illis. Aquest any s’escau el dia 24 de gener. Seguint també la recomanació del Papa i dels bisbes catalans, la celebració del Diumenge de la Paraula és el pòrtic de la Setmana de la Bíblia, que enguany arriba a la cinquena edició.


més informació
Nova edició dels cursos bíblics per correspondència
26 oct. 20:

Un any més des del Secretariat diocesà per a l’animació bíblica de l'Arquebisbat de Tarragona es proposa aquesta formació bíblica per correspondència, des d’ara fins al mes de maig, que compta amb un qualificat equip de preparació, coordinació i seguiment personalitzat.


més informació
Curs d'aproximació a l'Antic Testament a la UPA Pilar-Magdalena
14 oct. 20:

La Unitat Pastoral Pilar-Magdalena, de la diòcesi de Lleida, acollirà un 'Curs d'aproximació a l'Antic Testament, pistes per la seva lectura' a càrrec de Mossèn Víctor Martínez, llicenciat en Bíblia. Aquesta formació tindrà una modalitat presencial i una altra virtual (a través del Zoom i del Facebook).


més informació
La carta del Papa sobre Sant Jeroni busca acostar la Bíblia als joves
7 oct. 20:

En la seva última Carta Apostòlica, titulada "Scripurae Sacrae affectus" amb motiu del 16è centenari de la mort de Sant Jeroni, el papa Francesc es pregunta per "l'experiència que pot tenir un jove avui en entrar en una llibreria de la seva ciutat, o en una pàgina d'internet, i buscar el sector de llibres religiosos". "És un espai que, quan existeix, en la majoria dels casos no només és marginal, sinó falta d'obres substancials", lamenta el Pontífex a la Carta Apostòlica publicada el dimecres 30 de setembre.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.