• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
18 jul. 18:

Des de fa diversos anys s’ha posat en marxa a l’arxidiòcesi de Tarragona el servei de misses en anglès, ja sigui per als estiuejants que venen a passar un temps a casa nostra, per als residents de parla anglesa o bé per a persones que vulguin familiaritzar-se amb aquesta llengua.


més informació
Cuba per la llibertat religiosa
18 jul. 18:

“Hi ha llibertat de culte però no llibertat plena de religió”. Així ho explica el sacerdot cubà Ronaldo Montes D’Oca en el reportatge d’aquesta setmana per Rome Reports. El pare Rolando estudia Comunicació a Roma. Es forma a la Ciutat Eterna per tornar a la seva Cuba natal i comunicar amb major eficàcia la vida i l’activitat de l’Església a l’Illa; però no ho tindrà fàcil.


més informació
El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país
18 jul. 18:

El nunci apostòlic a Nicaragua, monsenyor Stanislaw Waldemar Sommertag, va exhortar al president Daniel Ortega i l'oposició a pactar una "treva" per frenar la violència, davant els enfrontaments constants entre les forces del govern i manifestants en diferents punts del país.


més informació
Perú: L'Església inicia una campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
18 jul. 18:

La Conferència Episcopal peruana (CEP) posa en marxa una campanya per socórrer les poblacions del Cusco, als Andes peruans, que pateixen el fred a 4.000 metres d'altura. Les 1.000 mantes han estat lliurades personalment pel mateix Mons. Miguel Cabrejos, Arquebisbe de Trujillo i President de la Conferència Episcopal Peruana al costat de pare Guillem Inca, Secretari General Adjunt de la CEP, a la gent de la zona andina situada al Districte peruà d'Omacha, a la Província de Paruro (regió de Cusco), afectada pel gran fred d'aquests dies.


més informació
Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
18 jul. 18:

El Subcomitè de l'Església a l'Àfrica de la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units (USCCB) va aprovar un total d'1'4 milions de dòlars en fons per donar suport a les diòcesis i projectes pastorals a tot el continent africà.


més informació
Egipte: Inaugurat el museu dels "Màrtirs coptes de Líbia"
17 jul. 18:

Al santuari-museu dels màrtirs coptes de Líbia, assassinats pels terroristes afiliats a l'Estat Islàmic (Daesh) al gener de 2015 en una platja líbica, al costat dels taüts usats per transportar els cossos de Líbia a Egipte, estan guardats, com relíquies, les esposes que lligaven les mans de màrtirs; així com els uniformes color taronja que els seus botxins els obligaven a fer servir durant les execucions, que van ser filmades i difoses a través d'Internet.


més informació
Augmenta la violència contra els cristians a l'Índia
17 jul. 18:

L'ONG "Alliance Defending Freedom" (ADF) assenyala, en un nou informe, que a l'Índia la violència contra els cristians no para, per contra, ha augmentat. En els primers cinc mesos de 2018 van ser registrats 101 episodis de violència perpetrats contra cristians, amenaces i intimidacions i, també, atacs i agressions contra trobades pacífiques de cristians reunits en oració. De la mateixa manera, creixen, cada vegada més, els atacs contra dones i infants cristians.


més informació
Un italià és el nou superior general de la Fraternitat Sant Pius X
17 jul. 18:

La Fraternitat Sacerdotal Sant Pius X, fundada per l'arquebisbe francès Marcel Lefebvre realitza el seu IV capítol general a la ciutat d'Ecône, Suïssa, on l'11 de juliol va triar nou superior general, per un període de 12 anys, el sacerdot italià de 47 anys David Pagliarani, qui des de 2012 és director del Seminari nostra Senyora Corredentora, a la localitat de La Reja província de Buenos Aires, Argentina.


més informació
Els bisbes espanyols reafirmen la importància de l’assignatura de Religió en el sistema educatiu
17 jul. 18:

Les recents declaracions de la ministra d’Educació Sra. Celaá sobre l’educació concertada i la classe de Religió han preocupat profundament als bisbes de tot l’Estat. Tant és així que el Comitè Executiu de la Conferència Episcopal Espanyola no ha tardat a emetre un comunicat per mostrar la seva disconformitat, en el qual els prelats han recordat la importància de l’assignatura de Religió en el sistema educatiu i han demanat que es respecti l’esperit de la Constitució.


més informació
Un bisbe de Nicaragua: "Hem començat a ser una Església perseguida"
16 jul. 18:

"Estem començant a ser ja una Església perseguida", van ser les paraules de Mons. Silvio Báez, Bisbe Auxiliar de Managua, després que paramilitars i simpatitzants del Govern l'ataquessin al costat del Cardenal Leopoldo Brenes i el Nunci Apostòlic, Mons. Waldemar Sommertag el 9 de juliol passat.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.