Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Comença la construcció del 1r. seminari menor a la diòcesi paquistanesa de Hyderabad
18 jun. 21:

"El Seminari Menor és la columna vertebral d'una diòcesi. Crec que és molt important tenir un seminari menor en la diòcesi. Per aconseguir l'objectiu de posar la primera pedra, els sacerdots i benefactors han fet una gran contribució i, després de sis anys de compromís, comença la construcció de l'edifici que serà el Seminari Menor de Sant Bonaventura a Mirpur Khas": explica a l'Agència Fides, Mons. Samson Shukardin OFM, que dirigeix la diòcesi catòlica de Hyderabad, a la província de Sindh, al sud del Pakistan.


més informació
Josep Àngel Saiz ja és el 130è arquebisbe de Sevilla
14 jun. 21:

Josep Àngel Saiz ja és, des d'aquest dissabte 12 de juny, el nou arquebisbe de Sevilla. El pastor, que ha estat titular de la diòcesi de Terrassa els últims 17 anys, ha iniciat el seu ministeri episcopal enfatitzant el contrast entre "la petitesa que tots tenim" i "l'enviament que rebem per predicar la Bona Nova de Crist, que és l'essència i el centre de la vida i la missió de l'Església".


més informació
Bisbes de Burkina Faso: "Presentem el nostre condol a les víctimes de la massacre de Solhan"
11 jun. 21:

"Com sabem, el nostre país, Burkina Faso, ha tornat a patir un atemptat mortal, a Solhan, a la Yaga, al Sahel. En nom de la nostra Església família de Déu, traslladem el nostre condol més sincer al bisbe Dabiré, a la diòcesi de Dori, a les famílies afectades, i encomanem a la misericòrdia de Déu a les víctimes de Solhan i a totes les víctimes dels atemptats terroristes; víctimes civils i militars, tant al nostre país com a Níger", ha afirmat el Cardenal Philippe Ouedraogo, Arquebisbe d'Ouagadougou, en l'obertura de la Segona Assemblea Plenària de la Conferència Episcopal de Burkina Faso i Níger.


més informació
Colòmbia renova la Consagració al Sagrat Cor de Jesús
10 jun. 21:

El poble colombià està convidat a participar de la celebració eucarística aquest divendres 11 de juny, a les 11 del matí, a la Catedral Primada de Colòmbia, en la qual es renovarà la Consagració del país al Sagrat Cor de Jesús. Els bisbes, juntament amb els sacerdots i religiosos presents, tindran la tasca de consagrar a les famílies, a les comunitats parroquials i a tota la nació, resant, a més, per la fi de la pandèmia.


més informació
L'Església de Bangalore presenta un programa per donar una sepultura digna a les víctimes
10 jun. 21:

Amb esperit de compassió, l'Arxidiòcesi de Bangalore, a l'estat de Karnataka, al sud de l'Índia, ha posat en marxa el programa "Soc aquí", una iniciativa per donar suport a les famílies en l'enterrament dels seus éssers estimats. Centenars de persones estan sucumbint a la Covid-19 i moltes famílies estan patint. En resposta aquesta situació, l'Arxidiòcesi de Bangalore ha dissenyat i posat en marxa el programa "Soc aquí" que "pretén garantir un dret humà fonamental, que és tenir una mort i un enterrament digne", assenyala a l'Agència Fides el p. Santhosh Royan, director del programa.


més informació
Myanmar: L'Església acull els desplaçats a l'estat de Chin
10 jun. 21:

L'Església catòlica de la ciutat de Surkhua, a la diòcesi de Hakha, està proporcionant refugi i aliments a més de 50 desplaçats, entre ells dones, ancians i infants, que han fugit de les seves llars a causa dels intensos combats entre l'exèrcit birmà i el grup de joves locals conegut com "Forces de Defensa de Chin" (CDF), situat a l'estat de Chin, a l'oest de Myanmar, a la frontera amb l'Índia.


més informació
El Cardenal Tagle a l'Assemblea de les Obres Missionals Pontifícies: "A la pandèmia es desperta l'esperit missioner de tot batejat"
2 jun. 21:

Durant el temps dolorós de la pandèmia, no ha faltat la nostra missió d'estar a prop dels que pateixen. Les Obres Missionals Pontifícies han seguit compartint experiències, han pogut comprendre el patiment de molts pobles a través d'intercanvis continus, també online. Tot i que hem patit molt com a família humana, però, la pandèmia no ens ha impedit desenvolupar la nostra activitat missionera", ha dit el cardenal Luis Antonio Tagle, Prefecte de la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles, en parlar en l'obertura de l'Assemblea Anual de les Obres Missionals Pontifícies (OMP), que s'està celebrant de forma digital de l'1 al 3 de juny de 2021.


més informació
Aquest diumenge, 30 de maig, se celebra la Jornada Pro Orantibus
27 mai. 21:

«La vida contemplativa, prop de Déu i del dolor del món» és el lema d’enguany de la Jornada Pro Orantibus, que l’Església celebra aquest proper diumenge, 30 de maig, solemnitat de la Santíssima Trinitat. En aquesta ocasió, els bisbes recorden en el seu missatge que «aquest és un any més, però no un any qualsevol. Estem travessant una situació global que ha trastocat fortament les nostres vides». Per això subratllen la importància de la vida contemplativa,«que sofreix quan el món sofreix perquè el seu apartar-se del món per buscar Déu és una de les formes més belles d’apropar-se a ell a través d’Ell».


més informació
La catedral de Pamplona acull la inauguració de l'Any Ignasià
26 mai. 21:

La catedral de Pamplona va acollir, el 20 de maig passat, l'acte solemne d'inauguració de l'Any Ignasià, amb el qual es commemora els 500 anys de la conversió d'Ignasi. El Superior General de la Companyia de Jesús, el P. Arturo Sosa SJ va participar al llarg de la setmana passada en diversos actes que marquen l'inici de Ignatius 500.


més informació
El Papa obrirà els treballs de l'assemblea de l'episcopat italià
20 mai. 21:

El papa Francesc obrirà els treballs de la 74a Assemblea General de la Conferència Episcopal Italiana (CEI) que es durà a Roma del 24 al 27 de maig. El tema de la propera reunió dels bisbes italians serà "Anunciar l'Evangeli en un temps de renaixement - Per donar inici a un camí sinodal".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.