Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi
17 abr. 19:

L'altar i la creu que presideix el presbiteri de la Catedral de Notre Dame de París han resistit intactes al voraç incendi que en la nit del dilluns 15 de abril va destruir les cobertes, l'agulla i part de la volta d'aquest conegut temple gòtic de més de 800 anys d'antiguitat i símbol del cristianisme.


més informació
La comanda de l'Arquebisbe de París per Setmana Santa després de l'incendi de Notre Dame
17 abr. 19:

Després de l'incendi que va devastar la Catedral de Notre Dame, l'Arquebisbe de París, Mons. Michel Aupetit, va demanar a totes les persones de bona voluntat que col·loquin una espelma en les seves finestres la nit del Dissabte Sant, com un signe de "la llum que il·lumina les tenebres "i del triomf de la vida sobre la mort.


més informació
Les parròquies de les Vall d'Andorra repiquen les campanes per Notre Dame
17 abr. 19:

Aquest dimecres 17 de març, a les 18:50, totes les parròquies del Principat d’Andorra faran un repic de campanes en senyal de dol per l’incendi que va viure dilluns la Catedral de Notre-Dame de París, i en comunió amb l’Església francesa, així com amb el Rector de Notre-Dame, Mn. Patrick Chauvet i l’Arquebisbe de Paris, Mons. Michel Aupetit.


més informació
Mallorca ja té dues relíquies dels sants Francesc i Jacinta, pastorets de Fàtima
17 abr. 19:

El divendres passat, de Dolors, es va fer entrega per part de la Delegada de l'Apostolat de Fàtima a Mallorca de les relíquies de Sant Francesc i Santa Jacinta Marto al pare comanador de la Mercè de Palma. Aquestes relíquies, portades expressament de Fàtima, seran presentades i exposades a la veneració el proper 13 de maig amb motiu de la festa de Ntra. Sra. de Fàtima.


més informació
Sudan del Sud: "Els sud-sudanesos estan molt commoguts pel gest que el papa Francesc ha fet en el seu nom"
15 abr. 19:

"Els sud-sudanesos estan commoguts per veure el papa Francesc suplicar als polítics del Sudan del Sud que mantinguessin la pau mentre els besava els peus. Els vídeos i les imatges de l'esdeveniment s'han emès en totes les televisions i publicat en les xarxes socials. Van de telèfon a telèfon", explica a Fides la germana Elena Balatti, missionera comboniana que es troba a Juba, la capital del Sudan del Sud.


més informació
EWTN, la major cadena de televisió catòlica del món arriba a Espanya
12 abr. 19:

EWTN, la major cadena de televisió catòlica del món va presentar el seu nou canal a Espanya davant de centenars de persones, entre elles, Michael Warsaw, Conseller delegat de EWTN, que va assegurar que la Mare Angèlica, fundadora d'aquesta televisió, "estaria molt emocionada d'aquest projecte a Espanya, perquè respon precisament a la seva visió del que el canal és".


més informació
Esglésies de Rio de Janeiro obren les seves portes per acollir damnificats per pluges
11 abr. 19:

Les esglésies de Rio de Janeiro (Brasil), han acollit persones damnificades per les fortes pluges que en la nit de dilluns i la matinada de dimarts van afectar la ciutat; mentre l'Arxidiòcesi, a través de Càritas, ha iniciat una campanya per recaptar donatius i fons per ajudar les víctimes.


més informació
CELAM: Acompanyament pastoral post avortament
9 abr. 19:

Del 8 al 12 d'abril, a la Casa Lago de la Conferència de l'Episcopat Mexicà (CEM), es durà a terme la III Trobada Llatinoamericana i del Carib i VII Trobada Panamericana d'Acompanyament Pastoral post avortament 2019.


més informació
Vicenç Ferrer: 600 anys d’història
8 abr. 19:

Un personatge controvertit al llarg dels anys: el valencià sant Vicenç Ferrer. Un dominic que ja en el segle XV va generar més d’un conflicte pel seu punt de vista religiós. Tot i així, també comptava amb el suport de molts sectors socials. Per commemorar el 6è centenari de la seva mort, l'IEC i l'Ateneu Universitari Sant Pacià han organitzat “Vicenç Ferrer: ideologia i pràctica d’una predicació”. Es tractarà, doncs, d’un punt de trobada perquè diversos especialistes reconeguts reflexionin sobre els aspectes de la vida i l’obra del sant.


més informació
Costa Rica: Més de 200 sacerdots confessaran a la "Festa del Perdó"
8 abr. 19:

L'Arxidiòcesi de San José, a Costa Rica ha convidat a tots els fidels a participar de la "Festa del Perdó", on més de 200 sacerdots impartiran el Sagrament de la Reconciliació el divendres 12 d'abril.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.