• Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
  • 4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
  • El món admira l'ONU com a vehicle per aconseguir la pau, la seguretat i els drets humans universals
  • El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
  • Catalonia Sacra se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  • El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
  • Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
  • La Santa Seu s'instal·la permanentment a l'OEA
  • La Sagrada Família acull una representació del ‘Misteri de la Selva’
  • El Papa obrirà el Mes Missioner Extraordinari a la basílica de Sant Pere

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
18 set. 19:

La vida i obra de sant Tomàs continua sent un tema d'estudi en universitats de parla hispana. Es va signar un conveni entre l'Escola d'Humanitats de la Universitat FASTA de Buenos Aires (UFASTA) i l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB) per oferir en conjunt una titulació en pensament tomista amb validesa europea.


més informació
Papua Nova Guinea: El compromís dels religiosos i les germanes salesianes amb els presos i refugiats
18 set. 19:

Els migrants, refugiats i presos a Papua Nova Guinea lluiten per superar les barreres lingüístiques i culturals per tornar al seu país d'origen o a un tercer país. Experimenten "la separació dels seus llocs d'origen i, sovint, també un desarrelament cultural i religiós".


més informació
Els cristians de la plana de Nínive sota amenaça
17 set. 19:

El primat caldeu, el cardenal Louis Raphael Sako, va alçar novament la seva veu per recordar que és un deure "humanitari, moral i nacional" que el govern iraquià i tota la població donin suport a la supervivència i permanència dels cristians a la plana de Nínive, com a "part integrant" del teixit social local i nacional.


més informació
El Cardenal Pell ha apel·lat davant del Tribunal Suprem d'Austràlia
17 set. 19:

Per als advocats del Cardenal, l'opinió dissident d'un dels tres jutges del Tribunal d'Apel·lació de Victòria, Mark Weinberg, pot proporcionar motius raonables per revocar la sentència confirmada el 21 d'agost passat.


més informació
Bisbes de Panamà: "El nen no nascut és una persona amb dret a identitat"
16 set. 19:

Els bisbes de Panamà han donat el seu suport al projecte de llei que garanteix als pares a que registrin els seus fills no nascuts, morts al ventre matern. Aquesta possibilitat "ajudarà els progenitors a alleujar el dolor i fer més suportable el dol per la pèrdua" del nadó.


més informació
Beatifiquen un sacerdot que morí màrtir a un camp de concentració nazi
16 set. 19:

El president del Pontifici Consell per a la Promoció de la Unitat dels Cristians, el Cardenal Kurt Koch, va presidir aquest diumenge 15 de setembre la Missa de beatificació del P. Richard Henkes, sacerdot palotí que va morir màrtir al camp de concentració de Dachau durant la Segona guerra Mundial.


més informació
Els bisbes i els líders africans s'oposen a la violència xenòfoba
13 set. 19:

S'alcen les veus dels bisbes dels països africans contra la violència xenòfoba a Sud-àfrica. "Els sud-africans no han d'oblidar que altres africans han exercit un paper de lideratge per ajudar a posar fi a l'apartheid i portar llibertat al seu país", va dir el cardenal Peter Appiah Turkson, president del Dicasteri per al Servei al Desenvolupament Humà Integral al Kofi Annan Peace and Security Forum d'Accra.


més informació
Farà falta molta ajuda, diu l'Arquebisbe a les Bahames després de l'huracà Dorian
12 set. 19:

L'Arquebisbe de Nassau (Bahames), Mons. Patrick C. Pinder, va fer una avaluació de la situació del país insular després del pas de l'huracà Dorian, ocorregut a inicis de mes i que va deixar més de 40 morts i uns 70 mil afectats.


més informació
Els Bisbes centreamericans preocupats per la seguretat dels migrants
12 set. 19:

Els Bisbes de Mèxic, Hondures, Guatemala i El Salvador es reuneixen en la VI Trobada "Frontera Sur", per consolidar els processos d'acompanyament de migrants i refugiats. En el marc de la celebració de la 105 Jornada Mundial del Migrant i Refugiat, els bisbes encarregats de la Pastoral de Mobilitat Humana, i els secretaris executius respectius dels països de Mèxic, Guatemala, Hondures i El Salvador, participen en la VI Trobada Frontera sud, amb la finalitat de "consolidar els processos d'acompanyament de migrants i refugiats, buscant una major i millor articulació de les conferències episcopals sempre a favor dels germans migrants".


més informació
El Cardenal Etchegaray fou "l'home de la freternitat universal"
10 set. 19:

El diumenge 9 de setembre passat es van celebrar a la Catedral de Baiona les exèquies solemnes del Cardenal Roger Etchegaray, Purpurat francès mort el 4 de setembre a l'edat de 96 anys.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.