Dissabte, 29 de Febrer de 2020
  • La Basílica de la Sagrada Família inicia la Quaresma amb la missa «Sent la Creu»
  • La religió en la cultura climàtica, en l'àmbit laboral i en les cures pal·liatives
  • Veneçuela: Monsenyor Azuaje cita les claus del seminari per prevenir abusos
  • El Papa ajorna les audiències però continua amb la misses a Santa Marta
  • Inici de la Quaresma al Bisbat d'Urgell
  • 1 de març, dia d’Hispanoamèrica
  • Papa a la Pontifícia Acadèmia per a la Vida: Les tecnologies ben utilitzades poden donar bons fruits
  • Grècia: protestes contra els migrants a Lesbos i Chios
  • El Tribunal Constitucional despenalitza el suïcidi a Alemanya
  • Els bisbes catalans parlen de les pràctiques quaresmals i de les temptacions

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


1 de març, dia d’Hispanoamèrica
28 feb. 20:

El proper 1 de març se celebra el Dia d’Hispanoamèrica, una jornada organitzada per la Comissió Episcopal de Missions i Cooperació entre les Esglésies de la Conferència Episcopal Espanyola.


més informació
Abusos: El Vaticà presentarà als "grups de treball" per donar suport als bisbes
27 feb. 20:

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu ha anunciat que aquest divendres 28 de febrer, a les 11.30 h, es presentaran els grups de treball que assistiran a les conferències episcopals en la preparació i actualització de les directrius sobre la protecció de menors i les iniciatives implementades per enfortir la prevenció i lluitar contra l'abús.


més informació
6a Trobada de Directors Espirituals de Seminaris
27 feb. 20:

Els dies 23, 24 i 25 de febrer va tenir lloc a Madrid el VIè Encontre de Directors Espirituals de les Diòcesis d’Espanya, organitzat per la Comissió Episcopal de Seminaris i Universitats de la CEE. Hi van assistir l’arquebisbe d’Urgell i President de la Comissió, Mons. J. E. Vives, amb el vocal Mons. Salvador Cristau, bisbe auxiliar de Terrassa, amb Sergio Requena, Director del Secretariat de la Comissió.


més informació
Etiòpia: Prohibició d'entrar a Eritrea per una delegació catòlica en visita amb finalitats religioses
27 feb. 20:

Una delegació catòlica etíop d'alt nivell va ser detinguda durant 16 hores a l'aeroport d'Asmara (a Eritrea) i després posada en llibertat, però forçada a tornar a Addis Abeba. Segons la informació de Fides, l'incident va ocórrer el dissabte 22 de febrer, però només ahir es va donar a conèixer la notícia.


més informació
13a Jornada de Museòlegs de l'Església a Espanya
26 feb. 20:

El proppassat divendres l’arquebisbe de Sevilla, Mons. Juan José Asenjo va clausurar les XIII Jornades de Museòlegs de l’Església a Espanya celebrades a Sevilla del 19 al 21 de febrer i organitzades per la Comissió Episcopal per al Patrimoni Cultural de la Conferència Episcopal Espanyola. El lema d’aquest any va ser Platería y museos de la Iglesia. Estudio, conservación y difusión.


més informació
La Mesquita-Catedral de Còrdova és "sense cap dubte" de l'Església catòlica
26 feb. 20:

La Mesquita-Catedral de Còrdova és "sense cap dubte" de l'Església Catòlica i "no és cert" que l'adquirís per 30 euros, ja que la immatriculació "declara la propietat però no la constitueix", afirma Jorge Fernández Miranda, director de l'estudi històric i jurídic sobre la titularitat de la Mesquita-Catedral de Còrdova, publicat recentment per Dykinson. Fernández-Miranda, ha destacat que han analitzat la "problemàtica de la immatriculació per aclarir-ho".


més informació
XILE - Quaresma de Fraternitat: per segon any dedicada als migrants
26 feb. 20:

El 26 de febrer, amb la missa de Dimecres de Cendra, comença a Xile la campanya de Quaresma de Fraternitat 2020, que sota el lema “Tu Aporte y el nuestro, Esperanza de todos” per segon any consecutiu recaptarà fons per donar suport al treball de l'església amb els migrants. La campanya que s'estendrà fins al 5 d'abril, dia de Diumenge de Rams, pretén donar suport a projectes que treballen amb comunitats de migrants al llarg de país, promovent la "cultura de la trobada" segons els quatre verbs indicats pel papa Francesc: Acollida, Protecció, Promoció i Integració.


més informació
Perú: IV Simposi Nacional sobre la figura de Sant Josep, espòs, pare i educador
26 feb. 20:

L'objectiu del simposi de tres dies, segons informa la Conferència Episcopal Peruana, és analitzar i aprofundir en aquests tres aspectes del Patró de l'Església universal a què el Papa Francesc també és particularment devot.


més informació
Els bisbes de Kenya amb motiu de la Quaresma: "Trencar la cadena de la corrupció"
25 feb. 20:

"La corrupció mata la moral de la societat", ha dit el P. Moses Omollo, Vicari General de l'Arxidiòcesi de Kisumu, amb motiu del llançament de la Campanya de Quaresma 2020. Dirigint-se als fidels cristians a la Catedral de Santa Teresa a Kisumu, P. Omollo els ha instat a evitar qualsevol pràctica de corrupció i a deixar de banda les lògiques relacionades amb el tribalisme, recolzant el compromís de la Conferència Episcopal de Kenya (KCCB). "Hem de resistir al mal del tribalisme que pot degenerar en relacions corruptes", continua el Vicari que ha estat qui ha llançat la campanya.


més informació
L'Església d'El Salvador recorda la urgència d'una llei per a la reconciliació nacional
25 feb. 20:

L'Església Catòlica d'El Salvador assenyala i confirma la necessitat d'una llei específica de reconciliació nacional que garanteixi justícia a les víctimes del conflicte armat que va sagnar a la nació en els anys 1980-1992. "Estem molt preocupats: aquest és el sentiment de poble. No veiem la voluntat de l'Assemblea Legislativa de complir amb la sentència de la Cort Constitucional després de derogar la llei d'amnistia", va dir l'arquebisbe de San Salvador, Mons. José Luis. Escobar. En la seva tradicional conferència dominical, l'arquebisbe Escobar va qüestionar "les intencions reals dels diputats, que van sol·licitar, i obtenir, tres extensions per aprovar la legislació". L'últim expirarà divendres que ve.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 28 DE FEBRER

4a EDICIÓ DE LA NIT DELS ANIMADORS DE LA FE, AMB EL TEMA “QUÈ ENTENEM PER FE?”. Organitza: Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 h

DISSABTE, 29 DE FEBRER

VÍGILIA DE CONVERSIÓ I SANACIÓ ALS FRANCISCANS DE GRANOLLERS. Amb la participació de COR NOU i Ministeri Musical Sta. Maria Jaire. Hora: 21.00 h. Lloc: Parròquia Mare de Déu de Montserrat i Sant Antoni de Pàdua (C/ Joan Prim, 183, Granollers)

DIMARTS, 3 DE MARÇ

CURS 'QUÈ ÉS EL QUE EN VERITAT S'HA DE CREURE'. Amb José I. González-Faus. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dates: Del 3 de març al 14 d'abril. Hora: 19.00 h. Lloc: C/ Roger de Llúria, 13, Barcelona

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.