• Papa Francesc: “En temps de pandèmia l'amuntegament de les presons és un perill”
  • A partir d’aquest 6 d'abril el Rosari i l'Àngelus es transmetran des de Loreto
  • Les celebracions de la Setmana Santa de Tàrrega se segueixen pel canal de You Tube
  • Nou servei d’atenció personalitzada al Bisbat de Terrassa
  • “Som servents sense cap mèrit”
  • Formació i Treball gestiona un servei d’atenció bàsica a col·lectius vulnerables a l’Estació del Nord
  • El Papa als joves: conreïn solidaritat en temps de coronavirus
  • La Santa Seu lliura 750 mil dòlars per a les zones de missió afectades pel virus
  • Vídeo missatge del bisbe Enric Benavent en temps de coronavirus
  • Vilà: “Hauríem de ser capaços de traslladar la nostra esperança al nostre entorn per superar aquesta crisi”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Nota de la Comissió executiva de la Conferència Episcopal Espanyola davant la pandèmia
6 abr. 20:

La Comissió Executiva de la Conferència Episcopal Espanyola ha fet pública una nota en relació a la situació d’alarma que ha provocat la pandèmia i amb motiu de la celebració de la Setmana Santa.


més informació
La Parròquia de Canillo ofereix els seus espais per als temporers d’Andorra
2 abr. 20:

Mn. Ramon Rosell, rector de la Parròquia de St. Serni de Canillo, ha posat a disposició del Comú de Canillo dos immobles amb la intenció que puguin acollir, de forma gratuïta, una trentena dels molts temporers que hi ha atrapats a Canillo. El Comú està buscant recursos per poder allotjar aquests treballadors que no són residents fixos a Andorra i que no poden retornar a les destinacions que tenien previstes després del treball de temporada hivernal a Andorra.


més informació
Els frares caputxins del Pakistan: oració especial i solidaritat per Itàlia, afectada pel Covid-19
1 abr. 20:

"Expressem la nostra profunda preocupació i solidaritat per la terrible situació que està passant a Itàlia a causa de l'atac mortal del coronavirus. Enviem el nostre més sentit condol a totes les famílies que han perdut els seus estimats familiars en els últims dies. Preguem per totes les víctimes que encara estan rebent tractament en hospitals i en les seves cases, a Itàlia, Pakistan i arreu del món. Preguem pels metges, pel personal sanitaris i paramèdic: Que Déu Totpoderós els preservi i doni saviesa i fe per a continuar servint a la població malalta": ho declara a l'Agència Fides Francis Nadeem OFM Cap, que dirigeix ??la Custòdia "Mariam Siddeeqa" dels frares caputxins al Pakistan, un país on el Covid-19 registra més de 1600 contagis (amb més de 20 morts) i el govern ha imposat un "bloqueig total", seguint l'exemple de la Xina i Itàlia, per controlar la propagació del virus.


més informació
El papa Francesc nomena nou nunci per al Sudan i Eritrea
31 mar. 20:

El papa Francesc ha nomenat aquest dimarts 31 de març nunci al Sudan i Eritrea a la P. Luis Miguel Muñoz Cárdaba, fins ara Conseller a la Nunciatura Apostòlica de Turquia.


més informació
EUA: Gratitud dels bisbes per l'aprovació d'ajuda per a víctimes de Covid-19
30 mar. 20:

El President del Comitè de Justícia Domèstica i Desenvolupament Humà de la Conferència Episcopal d'Estats Units va elogiar als membres del Congrés i al President per aprovar i signar la Llei d'Ajuda, Alleugeriment i Seguretat Econòmica davant els efectes del coronavirus, un històric paquet d'ajuda d'emergència per als que pateixen els efectes de la crisi del COVID-19.


més informació
L'única església catòlica a l'Afganistan tanca per l'emergència Covid-19
30 mar. 20:

La capella catòlica de l'ambaixada italiana a Kabul, l'única església catòlica en territori afganès, ha suspès les celebracions per respondre a les mesures de contenció del coronavirus. L'Agència Fides ha rebut aquesta informació del pare Giovanni Scalese, sacerdot barnabita, responsable de la Missio sui iuris a l'Afganistan.


més informació
Missatge de Mons. Bernardito Auza, nunci apostòlic a Espanya i Andorra
26 mar. 20:

El Nunci Apostòlic a Espanya i Andorra, Mons. Bernardito C. Auza, ha fet el següent comunicat arran de la Indulgència Plenària concendida pel Papa Francesc per aquest divendres 27 de març.


més informació
Jornada per la Vida: Els bisbes posen la mirada en el personal sanitari
26 mar. 20:

Aquest, 25 de març, Solemnitat de l'Encarnació del Senyor, la Conferència Episcopal Espanyola convida a celebrar la Jornada per la Vida i demana que aquest any la dediquem especialment a tot el personal sanitari que "sembra esperança" enmig de la pandèmia.


més informació
Aquests són els 24 països consagrats a la Verge de Fàtima per pandèmia de coronavirus
26 mar. 20:

En un moment històric per a l'Església, el Cardenal Antonio Marto, Bisbe de Leiria-Fàtima, va renovar la consagració de Portugal i Espanya, i d'altres 22 països al Sagrat Cor de Jesús i a l'Immaculat Cor de Maria, per demanar pels malalts i la fi de la pandèmia del coronavirus COVID-19. La cerimònia es va realitzar al Santuari de la Mare de Déu de Fàtima, aquest 25 de març.


més informació
Parenostre de tots els cristians del món per demanar la fi de l'epidèmia
25 mar. 20:

A les 12, hora catalana, tots els cristians de tot el món, han resat el Pare Nostre per demanar la fi de l'epidèmia i per tots els malalts i els que els ajuden d'alguna manera. L'oració, anunciada pel so de les campanes de les esglésies, ha estat presidida pel papa Francesc des del seu estudi del Vaticà.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.