• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
22 gen. 20:

Amb el lema "Mitjans de comunicació i proximitat", aquesta tarda començarà la 24a edició de les Jornades de Sant Francesc de Sales, amb més de 250 periodistes catòlics i responsables de comunicació de 25 nacionalitats, al santuari de Lourdes, França. La missa d'obertura serà presidida pel cardenal Philippe Ouédraogo, arquebisbe d'Ouagadougou.


més informació
Cent anys del naixement de Chiara Lubich
22 gen. 20:

Avui, dimecres 22 de gener, es compleixen 100 anys del naixement de Chiara Lubich, la fundadora del Moviment dels Focolars, coneguda per la seva infatigable acció en favor de la comunió, de la fraternitat i de la pau entre persones d'Esglésies diferents, fidels de moltes religions i entre els que no es reconeixen en un precís credo religiós.


més informació
Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
22 gen. 20:

"Creiem que tot el que Déu ha creat és bo. L'home va ser creat a imatge i semblança de Déu i se li va ordenar governar racionalment la creació per produir fruits de la terra", explica Mons. John Oballa Owaa, Bisbe de Ngong, i President de la Comissió de Justícia i Pau de la Conferència Episcopal de Kenya, en presentar la campanya per a la Quaresma d'enguany. Amb el tema "Bona administració per a una nació transformada ... el meu compromís", la iniciativa Quaresmal és part de la campanya per a la lluita contra la corrupció llançada pels Bisbes el 5 d'octubre de 2019 a Subukia, Nakuru.


més informació
Consagren el bisbe catòlic més jove del món
21 gen. 20:

El diumenge 12 de gener, monsenyor Stepan Sus va ser ordenat bisbe a la catedral de la Resurrecció de Crist a Kíev, capital d'Ucraïna. Amb els seus 38 anys el flamant bisbe de l'Església greco catòlica ucraïnesa, és el bisbe catòlic més jove del món.


més informació
39a Trobada de Rectors i Formadors dels Seminaris Menors d’Espanya
20 gen. 20:

Del 17 al 19 de gener va tenir lloc la XXXIXa Trobada de Rectors i Formadors dels Seminaris Menors d’Espanya, organitzada per la Comissió de Seminaris i Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola. La trobada va tenir lloc a la casa d’exercicis de l’Anunciació (Esclaves de Crist Rei) de Madrid.


més informació
Comunicat de la Coordinadora de les Conferències Episcopals per a Terra Santa 2020
17 gen. 20:

La Coordinadora d’episcopats que sostenen els cristians de Terra Santa, a la que participa en nom de la Conferència Episcopal Espanyola Mons. J.E. Vives, ha viatjat enguany dels dies 11 al 16 de gener a Jerusalem, Ramal·lah i Gaza, i en finalitzar l'encontre han emès el següent Comunicat:


més informació
Nou Provincial de la Inspectoria salesiana Santiago el Major
17 gen. 20:

El Rector Major dels Salesians ha nomenat el salesià sacerdot Manuel Fernando García Sánchez nou Provincial de la Inspectoria Salesiana Santiago el Major, amb seu a Madrid, per al sexenni 2020-2026. El nou Inspector substituirà Juan Carlos Pérez Godoy, que va assumir aquest mateix càrrec al juny de 2014.


més informació
Els bisbes demanen una solució política que garanteixi la justícia i la pau a Terra Santa
16 gen. 20:

Els bisbes de la Coordinació de Terra Santa crida a tots els governs a contribuir, a Terra Santa, "a la creació d'una nova solució política basada en la dignitat humana de tots" i conclouen avui la peregrinació de solidaritat amb els cristians de Gaza, Ramallah i Jerusalem Est.


més informació
Bisbes de Mèxic: El 2020 llibertat religiosa, protegir els menors i violència zero
16 gen. 20:

A través d'un missatge publicat amb motiu de l'Any Nou, l'Episcopat mexicà emfasitza el gran treball social que realitza l'Església catòlica especialment amb els més necessitats i adverteix que per seguir col·laborant en favor de la societat es necessita actualitzar el marc jurídic que regeix el dret a la llibertat religiosa. A més els prelats llancen una crida a "revertir la inèrcia destructiva de la violència i la pobresa".


més informació
La celebració del Sinulog a Barcelona
16 gen. 20:

A Barcelona, la celebració del Sinulog es commemora des de fa 27 anys. Enguany tindrà lloc el diumenge 19 de gener, a les 16.00 hores a la parròquia de la Inmaculada Concepción i San Lorenzo Ruiz, i també a la plaça de Sant Agustí (davant la parròquia, al barri del Raval).


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.