• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
23 set. 21:

El camí indicat per Crist és la compassió, i és la via que els cristians estan cridats a seguir. Aquest és la crida realitzada per Mons. Marlo Mendoza Peralta, arquebisbe de Nova Segòvia (al nord de Luzón), que ha convidat als sacerdots de la seva diòcesi a ser "autèntics pastors, dispensadors de compassió" enmig de les dificultats i el patiment de la pandèmia. "Com a sacerdots -ha dit en una nota enviada a l'Agència Fides- mentre estem atents al virus de la Covid, no deixem que les nostres pors ens paralitzin en l'acció, oblidant les persones que ens necessiten". "No dubteu a afrontar amb valentia els reptes que planteja la pandèmia, tendiu la mà als fidels mostrant misericòrdia i compassió", ha instat amb fermesa Mendoza.


més informació
Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
23 set. 21:

L'elecció del cap de l'Església de Cilícia dels armenis va tenir lloc durant el Sínode que se celebrava a Roma. El Sínode dels Bisbes de l'Església Patriarcal de Cilícia dels Armenis (Líban), convocat pel Sant Pare a Roma aquests dies 22 i 23 de setembre, va triar a Raphaël François Minassian, Patriarca de Cilícia dels Armenis, fins ara ArquebisbeTitular de Cesarea de Capadòcia dels Armenis i Ordinari per als fidels catòlics armenis d'Europa Oriental.


més informació
1a Jornada de la Conferència Episcopal Espanyola dedicada a les Oficines diocesanes per a la protecció de menors
21 set. 21:

La Conferència Episcopal Espanyola (CEE) va celebrar, el 15 de setembre passat, la primera Jornada prevista per als responsables de les oficines diocesanes per a la protecció dels menors i prevenció d’abusos, a Madrid. Aquestes oficines, creades a tot l'Estat, tindran un grup d’assessorament al seu servei a la CEE, per així atendre les seves peticions o necessitats concretes.


més informació
Ajuda a l'Església Necessitada rep la Medalla "Caritat en Esperança"
20 set. 21:

La Medalla "Caritat en Esperança" ha estat concedida a l'Ajuda a l'Església Necessitada (AEN) "per estar al servei de l'Església, pel seu suport pastoral i espiritual a les comunitats necessitades, perseguides i que pateixen".


més informació
Sudan del Sud: Sorgeix una nova església dins de l'hospital de Naandi
16 set. 21:

"L'Església missionera vol ser testimoni de l'amor del Cor de Crist cap a tots els habitants d'aquest llogaret remot, gent que pateix tant, meravellosa, sensible, que resa tant, que estima tant, que espera tant". Així ho ha volgut compartir amb l'Agència Fides el P. Christopher Hartley Sartorius, missioner a la diòcesi de Tombura-Yambio, explicant l'inici de les obres de construcció d'una petita església a l'interior del petit hospital de Naandi, on ell és el rector.


més informació
Segresten un sacerdot al nord de Nigèria
15 set. 21:

El pare Luka Benson Yakusak, rector de Sant Mateu a Anchuna, a Ikulu Chiefdom, àrea de govern local de Zangon Kataf de l'Estat de Kaduna, al nord de Nigèria, ha estat segrestat per diversos homes armats, segons informa aquest dimarts, 14 de setembre, l’Agència Fides.


més informació
100 anys de la Coronació canònica de la Mare de Déu de Meritxell al Principat d'Andorra
13 set. 21:

El dimecres 8 de setembre va tenir lloc l’Eucaristia solemne en la Solemnitat de la Mare de Déu de Meritxell, Patrona del Principat d’Andorra, presidida per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, i concelebrada pels sacerdots de les Valls d’Andorra. La Missa va comptar amb l’assistència de les màximes Autoritats del Principat d’Andorra encapçalades pel Cap de Govern i la Síndica General, així com els Presidents dels Grups Parlamentaris i els representants de totes les Parròquies del Principat d’Andorra. Els cants foren solemnitzats pel Cor dels Petits Cantors d’Andorra. A causa de la pandèmia l'aforament fou limitat i una representació de fidels de les set Parròquies del Principat d'Andorra va poder assistir a la celebracó eucarística.


més informació
Nou govern general dels Missioners Claretians
3 set. 21:

Durant la sessió d’aquest dimecres 1 de setembre al matí, el 26è Capítol General dels Missioners Claretians ha escollit els consultors que ajudaran en el govern de la congregació dels pròxims sis anys. Entre els membres escollits hi ha el pare claretià Carlos Enrique Sánchez Miranda, que fins ara ha estat director del Centre d'Espiritualitat Claretiana de Vic.


més informació
La REPAM reporta més de 100.000 els morts per la Covid-19 a l'Amazònia
30 jul. 21:

La REPAM ha publicat aquest dijous, 29 de juliol, el seu mapa setmanal d'incidència de la pandèmia a la Panamazonia quan la xifra de morts arriba a les 100.000 persones. L'única alternativa són més vacunes i més immunització en tot el territori.


més informació
Els bisbes etíops: "Mai és massa tard per aturar la violència, l'únic camí és la pau i la reconciliació"
26 jul. 21:

"Ens entristeix sentir parlar de guerra, mentre que tots voldríem sentir parlar de pau i reconciliació", afirma la Conferència Episcopal Etíop (CBCE) en un comunicat publicat al final de la seva Assemblea Ordinària, referint-se al conflicte a la regió de Tigray.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.