Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Els creients poden fer molt per l'acollida i la integració"
11 oct. 18:

Líders de les principals religions del món es reuniran a partir del dia 14 de octubre per reflexionar sobre els valors de la unitat i la concòrdia enfocats cap a múltiples aspectes de la societat actual. Serà a la ciutat de Bolonya, a Itàlia, dins del marc de la Trobada Internacional per la Pau, que aquest any compleix la seva 32a edició. La trobada, organitzada i impulsada per la Comunitat de Sant Egidi, farà coincidir el seu acte inaugural amb la cerimònia de canonització del papa Pau VI i l'arquebisbe Oscar Romero, i s'allargarà durant 2 dies.


més informació
El president de Corea del Sud visitarà al papa Francesc
10 oct. 18:

El director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Greg Burke, ha anunciat avui, que el President de Corea, Moon Jae-in, visitarà Roma el proper dijous 18 d'octubre per reunir-se amb el papa Francesc.


més informació
El papa Francesc nomena el salesià Fabio Attard consultor del Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida
10 oct. 18:

El papa Francesc ha nomenat al Pare Fabio Attard, Conseller General per a la Pastoral Juvenil, com a Consultor del Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida, que va ser creat el 15 d'agost de 2016 i que va assumir les funcions i les responsabilitats del Pontifici Consell per als Laics i del Pontifici Consell per a la Família.


més informació
Cas McCarrick: Bisbes dels Estats Units agraeixen l'anunci d'investigació exhaustiva del Vaticà
9 oct. 18:

El Cardenal Daniel DiNardo, Arquebisbe de Galveston-Houston i President de la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units (USCCB), va expressar el seu agraïment per la recent declaració del Vaticà sobre una investigació exhaustiva de les denúncies d'assetjament i abús sexual a mans de l'Arquebisbe emèrit de Washington, l'excardenal Theodore McCarrick.


més informació
El portaveu dels bisbes de Nicaragua: "És urgent tornar la democràcia al país"
9 oct. 18:

"Ha estat una cosa positiva la creació de la Unitat Nacional Blau i Blanc (UNAB), una organització que reuneix diverses organitzacions i associacions, treballarà amb l'esperança que 'pot assolir els seus objectius de restauració de la democràcia a Nicaragua', pas necessari i important per al futur del país", diu el bisbe de la diòcesi d'Estelí (Nicaragua), el secretari general i portaveu de la Conferència Episcopal de Nicaragua, monsenyor Abelardo Mata Guevara, en una nota enviada a l'Agència Fides. "Tots els esforços realitzats per enfortir la voluntat cívica de generar una solució als nostres problemes sociopolítics són sempre benvinguts. Esperem que aquesta unitat nacional, que s'acaba de crear, pugui assolir els seus objectius", ha comentat.


més informació
Hissar la bandera del Vaticà podria ser penat a Escòcia
8 oct. 18:

La policia d'Escòcia sosté que "si s'hissa o es mostra de manera provocadora" la bandera del Vaticà, podria considerar-se un acte criminal i per tant ser penat.


més informació
Nota final i roda de premsa de la 246a reunió de la Comissió Permanent de la CEE
5 oct. 18:

El dimecres 3 d'octubre de 2018, el secretari general i portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), José María Gil Tamayo, ha ofert una roda de premsa per informar dels treballs de la reunió de la Comissió Permanent que s'ha celebrat a Madrid els dies 2 i 3 d'octubre.


més informació
Fra Roberto Genuin, nou ministre general dels framenors caputxins
4 oct. 18:

El calendari dels treballs capitulars fixava per a aquest dijous al matí l'elecció del nou Ministre general de l'Orde. A les 9.30 h tots els frares capitulars van ser reunits a la gran capella del Col·legi “Sant Llorenç de Brindis” per a una litúrgia especial i una oració per l'elecció del nou Ministre.


més informació
Atenem gairebé 5.000 de veneçolans al dia, informa el President de l'Episcopat de Colòmbia
4 oct. 18:

El president de la Conferència Episcopal de Colòmbia (CEC), Mons. Oscar Urbina Ortega, va informar que l'Església local atén diàriament prop de cinc mil migrants veneçolans i ha reiterat que continuarà la proximitat amb el poble sofrent. "Es atén diàriament una mitjana de cinc mil persones amb alimentació i hidratació, i algunes vegades amb subministraments de roba, medicaments i estris de neteja personal. Això ho fa l'Església amb el suport d'empreses i organismes locals, nacionals i internacionals", va dir el també Arquebisbe de Villavicencio en una roda de premsa aquest 2 octubre.


més informació
El Celam crida a les comunitats llatinoamericanes a resar pel papa Francesc
4 oct. 18:

El Consell Episcopal Llatinoamericà (Celam) crida a les comunitats creients del continent llatinoamericà a elevar aquest 4 d'octubre, festa de Sant Francesc d'Assís, una oració pel papa Francesc.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE

65a JORNADA GENERAL DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL LEMA “ANEU PER TOT ARREU I DONEU FRUIT”. Lloc: col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Pg. Vall d’Hebron, 258, Barcelona. Hora: 9.30 h

DISSABTE, 13 D'OCTUBRE

OBRA DE TEATRE “POBRECITO FRANCISCO DE ASÍS”. Obra de teatre sobre Sant Francesc d'Assís, adreçada a tos els públics, amb dos actors, un com a Francesc i l’altre que arriba a donar cos a 12 personatges. És un obra interactiva, dinàmica, i contundent en el seu missatge, narrat en llenguatge actual. Lloc: Caputxins d’Igualada, c. Caputxins, 66, Igualada. Hora: de 17.30 a 19.30 h

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE

CANONITZACIÓ DE PAU VI, ÒSCAR ROMERO I ALTRES BEATS. Lloc: Plaça de Sant Pere, Ciutat del Vaticà. Hora: 10.15 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.