Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa diu als bisbes espanyols que estudiarà la visita a Manresa
21 set. 20:

El Papa ha rebut aquest dissabte 20 de setembre al Vaticà el cardenal Joan-Josep Omella, arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid i vicepresident de l'organisme, i Luis Argüello, secretari general i portaveu. En aquesta trobada, habitual quan es renova la cúpula de l'Episcopat, Francesc va escoltar una nova petició per visitar l'any vinent Manresa, coincidint amb l'Any Ignasià, i Santiago de Compostel·la, per l'Any Jacobeu 2021.


més informació
Els bisbes de Tanzània insten al govern a una economia social de mercat per eradicar la pobresa
21 set. 20:

El govern de Tanzània ha d'adoptar un nou model econòmic, el de l'economia social de mercat, que apunti a tenir una nació amb un creixement econòmic sostenible i inclusiu. Això és el que esperen els bisbes de Tanzània per fomentar la participació en el desenvolupament de tota la nació.


més informació
Un milió d'infants invocaran junts a Maria pel bé del món
18 set. 20:

El 18 d'octubre la iniciativa que involucra infants de tot el món amb els seus pares, mestres i catequistes, torna a demanar a Maria, en particular aquest any, l'alliberament del coronavirus. Els organitzadors dirigeixen una carta als infants, explicant com es resa el Rosari, i una altra als adults que els acompanyen, subratllant que Jesús és el veritable "antídot" contra els mals que afligeixen la humanitat.


més informació
Setembre mes d'oració contra la corrupció a Sud-àfrica
18 set. 20:

Els líders de les Esglésies Nacionals del Consell d'Esglésies de Sud-àfrica dediquen el mes de setembre a una campanya contra la corrupció, causada per la crisi de la pandèmia Covid-19. La corrupció també afecta els fons destinats a la pandèmia.


més informació
Terra Santa: El confinament de la pandèmia i els nous desafiaments de les parròquies
17 set. 20:

Els Ordinaris Catòlics de Terra Santa van celebrar la seva sessió plenària els dies 8 i 9 de setembre a Jerusalem. Un esdeveniment molt esperat després dels mesos d'aïllament imposats per les mesures sanitàries a causa de la pandèmia de la Covid-19.


més informació
Arquebisbe de Bogotà: Necessitem servidors de la vida, del perdó
15 set. 20:

Aquest 13 de setembre va concloure la Setmana per la Pau a Colòmbia, en una difícil setmana de fets violents i de confrontacions. L'Arquebisbe de Bogotà, Monsenyor Rueda Aparicio, va rebutjar fermament la cultura de la "revenja" i la "venjança". "Això no és civilitzat - va afirmar - no és de fills de Déu".


més informació
Argentina: Convoquen la Jornada d'Oració i Reflexió contra el Tràfic de Persones
15 set. 20:

La Comissió Nacional de Justícia i Pau d'Argentina ha convidat a bisbes a adherir-se a les seves comunitats. Serà el 20 de setembre. Adverteixen sobre pressions de "màfies" per considerar la prostitució com una feina.


més informació
Els refugiats cristians de la plana de Nínive celebren la festa de la Santa Creu
14 set. 20:

Les dificultats persistents després de la invasió jihadista de 2014 i els nous problemes relacionats amb la propagació de la pandèmia de Covid-19 no han impedit que els cristians de la plana de Nínive celebressin la festa de la Santa Creu, una solemnitat litúrgica especialment estimada per la devoció popular de les comunitats cristianes d'aquesta regió. La nit de diumenge 13 de setembre, cristians de Teleskof (Tesqopa), 30 quilòmetres al nord de Mossul, es van reunir a l'església caldea de Mar Gewargis (Sant Jordi), per participar en la missa i després a la processó amb espelmes i torxes que serpentejava pels carrers de la ciutat fins l'anomenat "Pujol del Bisbe".


més informació
El Cardenal Hollerich reacciona davant l'incendi al camp de refugiats de Lesbos
10 set. 20:

El cardenal Jean-Claude Hollerich està consternat pel gran incendi que es va produir al camp de refugiats de Moria, a l'illa grega de Lesbos. En una entrevista amb Ràdio Vaticana, l'Arquebisbe de Luxemburg, President de la COMECE, va fer una crida als països rics d'Europa perquè finalment assumeixin la seva responsabilitat cap als refugiats.


més informació
La confraria de Montserrat celebra a la Catedral de Lleida la Festa de la Moreneta suspesa a l'abril pel confinament
10 set. 20:

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, ha celebrat aquest 8 de setembre al vespre la festa de la Patrona de Catalunya que no va poder celebrar l’abril passat, suspesa pel confinament de la pandèmia de la Covid 19. Ho ha fet coincidint amb la festa del Naixement de la Mare de Déu, coneguda popularment a Catalunya com a festa de les Marededéus Trobades, la segona festa de Montserrat i alhora de la mateixa Confraria.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.