Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Sant Onèsim
  • Si no es prenen mesures 150 milions de nenes seran casades abans del 2030
  • Més de 200 cristians a la presó acusats per la llei de blasfèmia al Pakistan
  • El Papa demana als pobles originaris "transmetre'ns la seva saviesa ancestral de diàleg amb la terra"
  • Augmenten en 1,5% les visites a la Catedral de Girona durant l’any 2018
  • Els bisbes catalans parlen sobre diversos temes d'actualitat
  • Una marxa cap a la frontera per la pau entre l'Índia i el Pakistan
  • Neuròlegs del Trueta troben una nova malaltia genètica
  • Papa Francesc: "La litúrgia és un tresor que no pot reduir-se a gustos o corrents"
  • Vèncer la batalla contra la fam és possible: "No és un eslògan"
  • Mèxic: 152 sacerdots retirats del ministeri per pederàstia, en els últims 9 anys

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Comença a Roma el procés de beatificació del Pare Arrupe
14 feb. 19:

La sessió d'obertura per a l'inici de la investigació diocesana sobre la vida, les virtuts heroiques, la fama de santedat i els signes del Servent de Déu Pedro Arrupe Gondra, jesuïta, 28è Superior General de la Companyia de Jesús; va tenir lloc el 5 de febrer de 2019, a les quatre de la tarda hora local de Roma, a la Sala de la Reconciliació establerta per al Tribunal del Palau Apostòlic Lateranenses.


més informació
Es prepara l'Any Jubilar de Sant Joan d'Àvila
13 feb. 19:

Entre 2019 i 2020 es donen cita 3 efemèrides de ressonància sobre la figura del doctor de l'Església sant Joan d'Àvila: el 450è aniversari de la seva mort, el 125è aniversari de la seva beatificació i el 50è aniversari de la seva canonització pel papa sant Pau VI.


més informació
Taiwan: L'Arquebisbe Dal Toso: "Sense el testimoni, l'Evangeli es quedaria mut"
12 feb. 19:

"Déu ens crida malgrat els nostres mèrits; Déu ens envia a ser apòstols. El missatge que portem és el cor de la fe, l'anunci de la mort i resurrecció de Jesús". Aquests són els tres punts destacats pel president de les Obres Missionals Pontifícies (OMP), l'arquebisbe Giovanni Pietro Dal Toso, en l'homilia de la celebració eucarística que va presidir el diumenge 10 de febrer a l'església de la Sagrada Família a Taipei, durant la reunió continental dels directors nacionals de les OMP d'Àsia.


més informació
“He après molta escatologia a l’infern de les presons”
12 feb. 19:

Una sala ben plena, a la seu de Cristianisme i Justícia, ha acollit aquest dilluns 11 de febrer la presentació del llibre Lo último desde los últimos. Esbozo de esperanza i escatología cristianas del jesuïta i doctor en teologia Josep Giménez, publicat per l'editorial SalTerrae i Cristianisme i Justícia. L'autor ha estat acompanyat pels també teòlegs Víctor Codina i Joaquín Menacho, i la directora de la Fundació Migra Studium i coordinadora del Servei Jesuïta a Migrants Maria del Carmen de la Fuente.


més informació
11 de febrer: Festa de la Mare de Déu de Lourdes
11 feb. 19:

"Nostra Senyora de Lourdes" té una tradició arrelada de miracles atribuïts a la seva intercessió de curacions de problemes de salut i en favor de persones desnonades, pel que és la patrona dels malalts. L'11 de febrer se celebra a l'Església Catòlica universal el dia de la Mare de Déu de Lourdes, en commemoració de la primera aparició de la Mare de Déu a la jove francesa Bernadette Soubirous el 1858, en la qual Maria es va presentar com "la Immaculada Concepció ". Posteriorment va seguir manifestant-se durant 18 trobades més.


més informació
El jesuïta català Lluís Salinas rep l'ordenació diaconal
11 feb. 19:

Deu jesuïtes de diverses nacionalitats s'han ordenat com a diaques aquest dissabte a Madrid, en una celebració a la parròquia de San Francisco Javier y San Luis Gonzaga de Madrid, que ha estat presidida pel cardenal arquebisbe de Madrid Mons. Carlos Osoro, acompanyat pels provincials jesuïtes Antonio España, José Frazao i Gianfranco Matarrazzo.


més informació
El Cardenal Rodríguez Maradiaga prega per Veneçuela, Nicaragua i Caravana del Migrant
7 feb. 19:

L'Arquebisbe de Tegucigalpa, el cardenal Óscar Andrés Rodríguez Maradiaga, va demanar a la patrona del seu país, la verge de Suyapa, per les crisis polítiques que viuen Veneçuela i Nicaragua, i pels milers de migrants que intenten arribar en caravanes als Estats Units.


més informació
Pelegrinatges de nova evangelització
7 feb. 19:

El bisbe de Sant Sebastià, José Ignacio Munilla, va encapçalar un pelegrinatge recentment. En aquest, hi van assistir dues-centes persones, des de Loiola fins a Manresa, amb parada a Poblet, Barcelona i Montserrat. Mons. Munilla, que havia estat rector del Santuari d’Arántzazu, considera que té certes similituds amb el de Montserrat: “Les dues imatges de la Mare de Déu són talles medievals molt semblants, ambdós han estat construïts enmig de roques i tenen una relació directa amb Sant Ignasi”.


més informació
Trobada anual dels Delegats de Litúrgia a Madrid
1 feb. 19:

Convocats per la Comissió Episcopal de Litúrgia, es van reunir a Madrid els dies 29 i 30 de gener, els Delegats diocesans de Litúrgia de les diòcesis de l'Estat espanyol, amb la presència de Mons. Julián López, i altres membres de la Comissió. 


més informació
El Cardenal Turkson demana acabar amb la discriminació amb els malalts de lepra
1 feb. 19:

"Acabar amb la discriminació, l'estigmatització i el prejudici" és el tema del missatge del Prefecte del Dicasteri per al Servei del Desenvolupament Humà Integral, el Cardenal Peter Kodwo Appiah Turkson, amb motiu de la 66a Jornada Mundial de Lluita contra la Lepra (malaltia de Hansen) que es va celebrar el diumenge 27 de gener passat.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 15 DE FEBRER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DOCAT. QUÈ CAL FER? LA DOCTRINA SOCIAL DE L’ESGLÉSIAHi intervindran: Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona; Mn. Josep Mateu, coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut; Sr. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i Màxim Muñoz, representant d’Editorial Claret. Lloc: Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret, c. Roger de Llúria, 5, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 16 DE FEBRER

II APLEC DE MESTRES I PROFESSORS CRISTIANS AMB EL LEMA “SOM TESTIMONIS!”. Organitzen: delegacions d’Ensenyament de les diòcesis amb seu de Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 9.30 a 17 h

DIJOUS, 21 DE FEBRER

JORNADA D'ESTUDI MORIR DIGNAMENT EN EL SEGLE XXI. METES ACONSEGUIDES I REPTES PENDENTS. Organitza: Metges Cristians de Catalunya. Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona). Hora: De 9.45 h a 14.30 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.