Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
31 jul. 18:

El papa Francesc va acceptar la renúncia de Mons. Philip Edward Wilson, Arquebisbe d'Adelaide (Austràlia), condemnat recentment per la justícia australiana per encobriment d'abusos sexuals a menors. Al capdavant de la gestió de l'Arxidiòcesi es trobarà ara Mons. Gregory O'Kelly, nomenat pel Sant Pare administrador apostòlic "Seu Plena".


més informació
Egipte: Assassinat el bisbe copte ortodox Epiphanius, abat del monestir de Sant Macari
31 jul. 18:

Encara planegen els dubtes sobre les circumstàncies de l'assassinat del bisbe copte ortodox Epiphanius, abat del monestir de Sant Macari el Gran (Dayr Abu Maqar), trobat mort a l'interior del monestir a la matinada del diumenge 29 juliol. A través d'un comunicat oficial va confirmar la seva mort el pare Boulos Hallym, que va assegurar que la data per al funeral solament podrà fixar-se i comunicar-se quan es concloguin les investigacions iniciades per l'autoritat judicial dins del propi monestir.


més informació
La nova llei d’Israel dificulta les relacions a Jerusalem
31 jul. 18:

Aquesta setmana, el reportatge de Rome Reports reflexiona entorn les complicacions que suposa nova llei d’Israel. Encara que té un caràcter bàsicament declaratiu, els ciutadans àrabs se senten discriminats. La llei defineix l’hebreu com l’idioma oficial, eliminant l’àrab i atorga drets exclusius als jueus. D’aquesta manera, la llengua dels àrabs ha quedat apartada, a un estatus especial, establint Israel com “la llar nacional del poble jueu”.


més informació
L'arquebisbe de Managua agraeix l'oració i el suport dels fidels
31 jul. 18:

L'arquebisbe de Managua (Nicaragua), el cardenal Leopoldo Brenes, va agrair als milers de fidels catòlics i d'altres Esglésies germanes que van peregrinar en el matí del 28 de juliol per expressar el seu suport als bisbes de la Conferència Episcopal de Nicaragua.


més informació
El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
31 jul. 18:

Amb motiu de l'obertura de la III Conferència Internacional d'Ètica Teològica que ha tingut lloc a Sarajevo, Bòsnia i Hercegovina, del 26 al 29 de juliol i el tema ha estat "Un moment crític per a la construcció de ponts: l'ètica teològica catòlica avui", el papa Francesc va enviar un missatge als més de 500 teòlegs de tot el món participants que afrontaran qüestions com el canvi climàtic i les migracions.


més informació
Confirmen l'autenticitat d'una creu de més de 500 anys de la catedral dominicana
30 jul. 18:

L'Oficina de l'Obra i Museus de la catedral de Santo Domingo acaba de realitzar una investigació mitjançant la qual ha pogut identificar i datar la creu que fa una mica més de 500 anys va ser col·locada durant l'acte de benedicció del solar de la catedral de Santo Domingo - la primada d'Amèrica- al costat d'altres quatre creus ja desaparegudes. Les creus van ser beneïdes el 26 de març de 1514 per el bisbe de Concepció de la Vega, monsenyor Pedro Suárez de Deza, qui havia arribat feia poc a Santo Domingo. Actualment la diòcesi de Concepció de la Vega no existeix.


més informació
Nicaragua declina ser una de les seus de la JMJ de Panamà 2019
30 jul. 18:

Després de 100 dies de protestes a Nicaragua contra el règim del president Daniel Ortega, la Conferència Episcopal Nicaragüenca (CEN) ha decidit declinar de ser seu dels "Dies a les diòcesis per a la Jornada Mundial de la Joventut Panamà 2019 (JMJ)", segons informa AICA.


més informació
L'Església coreana dona suport als afectats per la ruptura de la presa a Laos
30 jul. 18:

Després del col·lapse sobtat d'una presa a la província meridional d'Attapeu, Laos, el cardenal Andrew Soo-jung Yeom, arquebisbe de Seül, ha enviat el seu condol per les víctimes del tràgic desastre i una contribució de 50.000 dòlars. En el missatge, rebut per Fides, el cardenal Yeom expressa el seu "profund dolor per la pèrdua de vides humanes i pels ferits provocats pel trencament de la presa", assegurant que pregarà pel "descans dels morts i perquè arribi el consol de Déu a tots els laosians que pateixen la pèrdua de les seves famílies i dels seus amics". "Sobretot, espero des del fons del meu cor, -continua el cardenal-, que les persones desaparegudes tornin sanes i salves a les seves cases i que les víctimes rebin l'ajuda i el suport necessari com més aviat millor", ha afegit.


més informació
Cardenal O'Malley: cas McCarrick, responsabilitat urgent de l'Església
27 jul. 18:

El Cardenal Sean Patrick O'Malley intervé en el cas McCarrick: "Aquests casos i altres requereixen més que disculpes [...] No hi ha major imperatiu per a l'Església de responsabilitzar-se per aquests assumptes".


més informació
Ajuda a l'Església Necessitada llança una campanya d'intencions de Misses per Nicaragua
27 jul. 18:

"En moments difícils com el que viu actualment Nicaragua, la gent veu en l'Església un suport, un rostre amic. És per tant fonamental sostenir-la i sobretot, als que en l'Església estan més a prop de la gent: els rectors i els sacerdots en general": ho afirma el cardenal Mauro Piacenza, president internacional d'Ajuda a l'Església Necessitada, subratllant la importància de la campanya d'intencions de les Santes Misses per Nicaragua, llançada per la secció italiana de la Fundació Pontifícia.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.