Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
31 jul. 19:

Una crida "a la misericòrdia" i "a la recerca de solucions que involucrin tots els governs de la regió, i especialment als que són responsables de la conducció política de Veneçuela" va realitzar aquest 30 de juliol l'Institut Catòlic Xilè de Migració (INCAMI ) i la Pastoral Social Càritas. L'Església a Xile demana "generar les vies de sortida" d'aquesta crisi que "dessagna" a Veneçuela.


més informació
Un incendi destrueix una església històrica nord-americana de més de 120 anys
31 jul. 19:

Una històrica església amb més de 120 anys d'antiguitat va ser destruïda aquest dilluns per un incendi a la Diòcesi d'Austin, Texas (Estats Units), provocant el dolor de la petita comunitat de 244 famílies que acollia. Es tracta de l'església de fusta de la Visitació, que des de finals del segle XIX ha servit als fidels del sud-oest del comtat de Falls, molts d'ells immigrants de la regió alemanya de Westfàlia. Es diu que els seus més de 20 vitralls provenien d'aquesta zona d'Europa.


més informació
Nomenen al president de la Conferència de Bisbes Africans
30 jul. 19:

Durant l'Assemblea Plenària en el Jubileu d'Or de les Conferències Episcopals d'Àfrica i Madagascar (SECAM), els prelats africans van triar com el seu president al Bisbe de Ouahigouya, el Cardenal Philippe Ouédraogo. La celebració del Jubileu del Simposi de SECAM i la seva 18a Assemblea Plenària es va dur a terme del 19 al 29 de juliol de 2019, a Kampala (Uganda) acollint el tema "Perquè coneguin Crist i tinguin vida en abundància".


més informació
L'Església de Colòmbia llança un pla per la formació i organització del laïcat
30 jul. 19:

Durant l'esdeveniment, que va convocar a més de 150 representants dels diferents moviments laïcals del país, el bisbe de Zipaquirá i president de la Comissió Episcopal de Llocs eclesials, monsenyor Héctor Cubillos Peña, va afirmar que l'Església és conscient de la importància del lloc que tenen els laics en la vida i en la missió de l'Església.


més informació
La Congregació de Propaganda Fide obre un Col·legi Redemptoris Mater a Macau per a l'evangelització d'Àsia
30 jul. 19:

La Congregació per a l'Evangelització dels Pobles ha instituït oficialment el Col·legi Redemptoris Mater per a l'Evangelització Àsia amb seu a Macau, confiant al Camí Neocatecumenal. El Col·legi va ser establert per un decret signat pel cardenal Fernando Filoni, prefecte de Propaganda Fide, el 29 de juny després de l'audiència amb el papa Francesc. El Redemptoris Mater College for Àsia obrirà les portes al setembre amb un primer grup d'estudiants de diferents nacions del món.


més informació
El Sínode de l'Església caldea amb presència de laics
30 jul. 19:

Del 3 al 13 d'agost, a Bagdad, l'Iraq, es durà a terme el Sínode de l'Església Caldea, la novetat d'aquest Sínode està en que obrirà les portes als laics amb l'objectiu de "donar suport a la participació popular en la vida d' l'Església "en un moment particularment crític per a l'estabilitat de l'Iraq, ha assenyalat l'Osservatore Romano.


més informació
Mor el cardenal cubà Jaime Ortega y Alamino
29 jul. 19:

El cardenal Jaime Ortega y Alamino, arquebisbe emèrit de l’Havana, ha mort als 82 anys després d’un càncer. El purpurat va ser clau en el desgel de les relacions de Cuba amb els Estats Units i va ser l’encarregat de rebre els tres papes que han visitat l’illa: Joan Pau II (1998), Benet XVI (2012) i Francesc (2015).


més informació
El patriarca caldeu rebutja la presència d'una milícia 'cristiana' armada
26 jul. 19:

El patriarcat caldeu "rebutja enèrgicament" la presència de moviments o milícies "armades" a l'Iraq que es vinculen de manera genèrica a una identitat o denominació "cristiana", es llegeix a la carta, difosa ahir, signada pel cardenal Louis Raphael Sako, primat de l'Església Caldea.


més informació
Bisbes del Perú: Combatre el canvi climàtic per eradicar pobresa, fam i desnutrició
26 jul. 19:

Els conflictes socioambientals, producte d'activitats extractives i la necessitat de l'adopció de polítiques i comportaments que promoguin els drets humans, la justícia social i el desenvolupament sostenible, van ser alguns dels punts assenyalats pels bisbes de la CEP en el seu missatge en ocasió del 198 aniversari de la Independència Nacional del Perú.


més informació
Conferència Episcopal Espanyola: 7.150 reclusos participen en les celebracions religioses
26 jul. 19:

El Departament de Pastoral Penitenciària, dins de la Comissió Episcopal de Pastoral Social de la Conferència Episcopal Espanyola, ha fet pública la Memòria de la Pastoral Penitenciària a Espanya en l'any 2018, que recull que 7.150 reclusos participaren en celebracions religioses celebrades a la presó.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.