Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
31 jul. 18:

L'AGÈNCIA CRISTIANA DE NOTÍCIES FLAMA.INFO DESITJA A TOTS ELS LECTORS I SUBSCRIPTORS UNES BONES VACANCES. MANTINGUEM VIVA LA FLAMA DE LA NOSTRA FE BEN ARRELADA A L'ESGLÉSIA I A CATALUNYA. TORNAREU A REBRE EL NOSTRE BUTLLETÍ EL DIA 3 DE SETEMBRE.


més informació
L'IQS engega un programa per introduir l'ecologia integral al món educatiu
24 jul. 18:

L'IQS ha presentat un programa de formació d'educadors en l'àmbit de l'ecologia integral. Es tracta del projecte Ecologia Integral i Educació Social de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià d'IQS.


més informació
Almenys 74 morts i més de 200 ferits pels greus incendis a Grècia
24 jul. 18:

Almenys 74 persones han mort i 200 han resultat ferides -11 en estat crític- a Grècia en les últimes hores a causa dels incendis que s'han declarat en diversos punts del país.


més informació
Cinema espiritual: ‘La Reina del Katwe’
20 jul. 18:

Durant aquestes vacances, una de les pel·lícules per gaudir a casa amb la família, de profunds valors espirituals, és La Reina del Katwe. Aquesta, disponible a les plataformes digitals com Netflix, suposa una bona oportunitat perquè els nens i nenes aprenguin el valor de la superació d’un mateix.


més informació
Afectats per l'esfondrament de nínxols a Montjuïc es querellen contra l'equip de Colau
16 jul. 18:

Han passat deu mesos des que un bloc de nínxols es va enfonsar al cementiri de Montjuïc. I els familiars d'algunes de les persones que hi havia enterrades en els 144 nínxols afectats –68 van cedir i 76 es van enderrocar a continuació – encara tenen moltes més preguntes que respostes. Diuen que no tenen certeses d'on són les restes dels seus difunts i denuncien que se'ls ha tractat de manera negligent i que han hagut de batallar, per exemple, per aconseguir que es facin proves d'ADN per identificar les restes i que encara no han rebut cap resultat oficial. Per tot plegat, avui un grup organitzat d'afectats han presentat una querella criminal contra Eloi Badia, com a president de Cementiris de Barcelona i regidor de Presidència; Jordi Valmaña, com a gerent de Cementiris, i Dominika Nociarovà, antropòloga directora que ha dirigit les tasques d'exhumació i identificació dels cadàvers.


més informació
El Síndic obre una actuació per la possible urbanització insostenible en un tram verge de la costa de Begur
16 jul. 18:

El Síndic de Greuges ha obert una investigació a partir de la denúncia d’una entitat ecologista amb relació a un suposat nou intent d’agredir el litoral català amb edificacions innecessàries. Concretament, es tracta de possibles edificacions a l’àrea coneguda com el sector d’Aiguafreda, pertanyent al municipi de Begur, a la Costa Brava.


més informació
Les escoles que segreguen no tindran concert
11 jul. 18:

Els col·legis que segreguen per sexes, la majoria religiosos i vinculats a l’Opus Dei, no veuran renovats els seus concerts, per la qual cosa els pares que hi vulguin portar els fills hauran de pagar íntegrament la seva escolarització. A la comissió d’Ensenyament del Parlament el conseller Josep Bargalló va assegurar ahir que la separació d’alumnes per sexe va en contra la “coeducació”, que és el model “en què creu la Generalitat” i que es basa en l’educació en la igualtat de sexes i la no discriminació.


més informació
La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, el primer centre català en obtenir l’Acreditació Institucional de l’AQU
11 jul. 18:

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-Universitat Ramon i ha esdevingut el primer centre del Sistema Universitari Català en obtenir l’Acreditació Institucional per part de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). L'obtenció d’aquest reconeixement permetrà a la Facultat l'acreditació, per un període de cinc anys renovables, de tots els títols universitaris oficials que s'hi imparteixen.


més informació
El paper clau de les ciutats en la lluita contra el canvi climàtic
11 jul. 18:

Molts països del món tenen entre els seus objectius principals l'acompliment de l'Acord de París sobre les emissions de diòxid de carboni, per tal de limitar l'escalfament global. Per assolir aquesta fita, però, hauran de tenir especialment en compte la pol·lució emesa a les ciutats. Ara, un grup d'investigadors de la Universitat d'East Anglia, a Anglaterra, han elaborat un marc de treball que permet recollir i estudiar informació a nivell local per veure quina és la contribució de les ciutats als nivells de pol·lució globals i fer servir els resultats que se n'obtinguin per prendre les mesures més eficients per reduir-los el màxim possible. L'estudi que ha dut al seu desenvolupament, queha estat publicat a la revista 'Science Advances', va fer servir la Xina com a model. Comparant les dades de les emissions de 180 ciutats, van mirar quin nivell d'industrialització hi havia a cadascuna, el seu perfil socioeconòmic i les fonts d'energia que es feien servir més habitualment.


més informació
Ensenyament contractarà 800 docents nous per garantir l’escolarització
9 jul. 18:

L’augment de la població escolar i de la demanda de places públiques es compensarà amb un increment de la plantilla amb 800 professors més de cara al curs vinent. Així ho va explicar ahir el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, en una entrevista a l’ACN. Bargalló va especificar que aquest increment es podrà finançar a través del pressupost de contingència del Departament de Presidència, ja que la pròrroga dels pressupostos no ha permès la contractació de docents. Amb la contractació dels 800 nous professors per donar resposta a la necessitat d’escolarització a l’escola pública, la plantilla de docents arribarà pràcticament als 72.000 ensenyants.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.