Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L'augment de les temperatures incrementarà el risc de conflictes armats arreu del món
18 jun. 19:

La intensificació dels efectes de l'escalfament global en el futur farà augmentar el risc que esclatin conflictes armats entre països, segons un estudi elaborat per experts de la Universitat de Stanford (Estats Units) els resultats del qual han estat publicats a la revista 'Nature'. Ajuntant les visions que oferien diversos camps del coneixement, el treball calcula que entre el 3 i el 20% del risc de l'esclat d'una guerra durant el darrer segle estava directament influenciat pel clima i que, a mesura que el canvi climàtic avanci, aquesta influència augmentarà enormement.


més informació
La ciència aposta per les persones amb síndrome de Down
17 jun. 19:

“Mai havia vist tants diners i tant d’interès per l’estudi de la síndrome de Down”. La cita, literal, és de Diana Bianchi, investigadora i experta en diagnòstic i teràpies prenatals. Bianchi també és directora de l’Institut de Salut Infantil i Desenvolupament Humà dels Instituts de Salut (NIH) dels Estats Units. En només dos anys, el seu centre ha passat de 30 a 90 milions de dòlars de pressupost, una part considerable dels quals s’estan destinant a projectes de recerca relacionats amb els efectes de la trisomia 21. És a dir, amb tenir un cromosoma de més, tres en lloc de dos, en la parella que correspon al cromosoma 21. L’augment de pressupost per a l’estudi d’aquest trastorn genètic, assegura Bianchi, és generalitzat al seu país. “Per a nosaltres és una gran oportunitat”, continua. I l’oportunitat s’està traduint en noves aproximacions de recerca que tenen com a últim objectiu que els afectats per la síndrome de Down, en tota la seva diversitat, assoleixin una integració plena en la vida quotidiana.


més informació
La sanitat concertada suspèn la vaga del 18 al 20 de juny
14 jun. 19:

CCOO, UGT i SATSE, que havien convocat vaga als centres de treball que apliquen el II Conveni SISCAT pel 18, 19 i 20 de juny, han suspès l’aturada per no afectar al judici del 26 de juny interposat pels sindicats contra la patronal del sector per voler negociar aspectes fora de conveni.


més informació
La capacitat de generació d'energia renovable dels Estats Units ja supera la del carbó
13 jun. 19:

Si el mes passat el Regne Unit va batre un rècord de 137 anys d'antiguitat en aconseguir passar tota una setmana abastint-se d'electricitat sense fer servir el carbó, tot just un mes després, a l'altre cantó de l'Atlàntic, els Estats Units, les energies renovables ja tenen més capacitat instal·lada que aquest combustible fòssil que a més, durant els darrers anys, també ha estat superat pel gas natural. Així ho indica un informa de la Comissió Federal Reguladora de l'Energia del país nord-americà, que ha estat citat per la cadena CNN a la seva pàgina web i que detalla que, per primer cop a la història, les centrals energètiques dels Estats Units tenen la capacitat de generar més energia amb fonts netes que amb el carbó, a causa, probablement, de la caiguda dels costos de la generació solar i de l'augment de la preocupació pels perjudicis ambientals de cremar combustibles fòssils.


més informació
TV3 i la Sexta, les úniques televisions que aproven en objectivitat i pluralisme
13 jun. 19:

Hi ha televisions més plurals que altres? Consultades les persones sobre el grau d’objectivitat i pluralitat informativa de la televisió, amb la petició de puntuar les diferents cadenes en una escala de 0 a 10, el resultat és TV3 i La Sexta són les úniques televisions que aproven.


més informació
Un nou fàrmac combat el càncer amb un efecte doble
13 jun. 19:

Un nou fàrmac dissenyat per investigadors del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) planteja una esperançadora i innovadora aproximació al tractament del càncer que ha començat a provar-se amb unes desenes de pacients. El nou compost, que s’anomena MSC-1, inhibeix una proteïna anomenada LIF i actua en una doble vessant: d’una banda, recluta el sistema immunitari perquè actuï contra el tumor i, de l’altra, evita que les cèl·lules tumorals s’expandeixin i causin metàstasis o recaigudes.


més informació
Imatges aèries mostren l'erosió rapidíssima del permagel de l'Àrtic
12 jun. 19:

L'erosió extrema de les costes de les regions àrtiques de la Terra, en la situació de canvi climàtic actual, arriba a ser d'un metre cada dia, segons han mostrat observacions fetes amb drons. Les tempestes al nord del Canadà s'estan enduent cada vegada més permagel que, quan el gel es fon durant l'estiu, queda exposat als elements. Els resultats d'aquesta operació posen de manifest com de greus són els canvis que està patint la zona, on l'augment de les temperatures fa que els estius durin cada cop més. El gel marí es fon més aviat i es torna a formar més tard, deixant la costa exposada durant més temps.


més informació
Jean Quatremer: ‘Catalunya és l’angle mort de la construcció europea’
11 jun. 19:

A Brussel·les tot és o blanc o negre. O combregues amb la fe del projecte europeu o ets un heretge. No hi ha marge per a la crítica. Discrepar t’agermana amb Le Pen, Salvini i Orbán. Així de taxatiu és Jean Quatremer, corresponsal del diari Libération al cor de la Unió Europea i una de les veus més crítiques de l’europeisme. ‘És el nou Vaticà, la nova fe veritable i els euròcrates són la nova Guàrdia Suïssa’, diu.


més informació
El Tribunal de Comptes assegura que la Seguretat Social està en fallida
11 jun. 19:

El Tribunal de Comptes certifica que el sistema de la Seguretat Social es troba en "patrimoni net negatiu", segons assegura El Mundo. La Seguretat Social està en fallida tècnica després de registrar 100.000 milions de pèrdues acumulades des de 2010, indica un informe que el Tribunal ha fet arribar al Congrés i al que ha tingut accés el citat mitjà.


més informació
87 detencions i més de 4.100 identificacions en el dispositiu dels Mossos per augmentar la seguretat a Barcelona
7 jun. 19:

Els Mossos d’Esquadra han fet balanç aquest dijous 6 de juny del dispositiu que van posar en marxa l’1 de novembre per augmentar la seguretat a Barcelona: 87 detencions i 4.183 identificacions de les quals 187 han estat de vehicles. Els detinguts tenen antecedents per delictes contra el patrimoni, principalment robatoris violents i furts, i altres també per tràfic de drogues.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.