Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Pasqua, anhel de vida!
17 abr. 19:

Des de l'Agència Cristiana de Notícies FLAMA us desitgem una Bona Pasqua 2019. Ens retrobarem el proper dimarts 23 d'abril amb més informació.


més informació
Avenç en la investigació per a la prevenció de l’Alzheimer
17 abr. 19:

Investigadors del Barcelonaßeta Brain Research Center (BBRC), el centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall i La Caixa, han identificat nous valors de referència d’un biomarcador associat a l’Alzheimer que permetran ampliar el nombre de persones candidates a estratègies de prevenció. Es tracta d’un nou llindar més baix a partir del qual es comença a acumular al cervell de manera patològica la proteïna beta amiloide, una de les alteracions biològiques que es produeixen al cervell en l’Alzheimer. El nou valor establert permetrà detectar persones que estiguin en fases molt incipients de l’acumulació anormal de proteïna amiloide, i oferir-los l’oportunitat de participar en programes de recerca de prevenció per tal de reduir el risc de desenvolupar demència en un futur, assegura el doctor Juan Domingo Gispert, cap del grup de neuroimatge del BBRC.


més informació
Xina convida la Santa Seu a participar a l'Expo sobre Horticultura 2019 a Beijing
16 abr. 19:

El Govern de la República Popular de la Xina va convidar la Santa Seu a participar amb un pavelló propi a l'Exposició Internacional d'Horticultura 2019, que tindrà lloc a Beijing del 28 d'abril al 7 d'octubre de 2019 i el tema és Live Green. Live better (Viu verd. Viu millor).


més informació
Els trasplantaments d’òrgans augmenten un 18% el primer trimestre de 2019
16 abr. 19:

Des de l’1 de gener fins al 31 de març, els hospitals catalans han fet 337 trasplantaments d’òrgans, un 18,3% més que el mateix període de 2018. Aquest increment ha estat possible perquè el nombre de donants ha tornat a créixer, també un 18%, i ha superat el centenar de donants cadàvers vàlids (105), els tres primers mesos de l’any.


més informació
El TC tomba l’impost català sobre el risc mediambiental d’elements radiotòxics
15 abr. 19:

El Tribunal Constitucional (TC) ha tombat l’impost català sobre el risc mediambiental d’elements radiotòxics. La sentència del Constitucional, publicada parcialment al BOE, declara inconstitucional l’impost, cosa que obliga el Govern a retornar els 17,3 milions d’euros recaptats entre els anys 2017 i 2018 en aquest concepte, un 20% dels quals anaven destinats a municipis afectats per centrals nuclears, segons fonts d’Economia. La llei declarada parcialment inconstitucional (5/2017, del 28 de març) havia creat un impost de caràcter extra fiscal que obligava els agents que produïen, manipulaven, transportaven, custodiaven o emetien substàncies radiotòxiques a assumir el cost de l’impacte negatiu que aquesta activitat suposa per al medi ambient i per a la salut de les persones.


més informació
L’any solar i els cicles lunars marquen la Pasqua
11 abr. 19:

José Goñi, director de la revista “Phase”, respon a la pregunta de quin dia hauríem d’haver celebrat la Pasqua aquest any.


més informació
Més de 27.000 catalans estan diagnosticats de Parkinson i reben un tractament específic
11 abr. 19:

El Servei Català de la Salut (CatSalut) analitza, en un nou número dels Informes breus la malaltia de Parkinson (MP) en les persones ateses pels serveis sanitaris públics catalans entre el 2013 i el 2017. En aquest estudi, s’avaluen les característiques demogràfiques d’aquestes persones, l’evolució de les taxes de prevalença, la incidència i mortalitat, la morbiditat, el nivell de renda, la utilització que fan dels recursos sanitaris i també la despesa sanitària. A Catalunya, l’any 2017 hi havia 27.195 persones amb un diagnòstic d’MP que estaven rebent tractament específic per aquesta malaltia. D’entre les persones diagnosticades el percentatge d’homes és del 53,1% i de mitjana als homes se’ls diagnostica la malaltia als 75 anys, dos anys abans que a les dones.


més informació
Ràdio Estel augmenta la seva audiència segons el darrer EGM
10 abr. 19:

Segons les dades de l'estudi d'audiències (EGM) que s'han donat a conèixer aquest matí, RÀDIO ESTEL té actualment una audiència de 22.000 oients, 9.000 més que en l'últim estudi publicat el més de novembre de l'any passat, i 10.000 oients més que fa un any.


més informació
La Sagrada Família s'il·lumina per Setmana Santa
10 abr. 19:

La Basílica de la Sagrada Família ens convoca aquest dilluns 15 d’abril, a les 20.45h a la il·luminació de la façana de la Passió.


més informació
Un tractament evita que el fetge gras derivi en càncer
3 abr. 19:

Investigadors de l’Idibaps proposen en un article a Nature Medicine un canvi de paradigma en l’abordatge de l’esteatohepatitis, el grau més avançat de fetge gras no alcohòlic. Fins ara, es creia que l’acumulació de greix al fetge i la seva inflamació era el procés clau de la malaltia, però en un estudi internacional amb animals han demostrat que, en realitat, el desencadenant és l’acumulació excessiva de plaquetes en aquest òrgan. Utilitzant ratolins, també han pogut comprovar que la inhibició de les plaquetes amb un fàrmac específic evita l’aparició del càncer.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.