• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Afectats per l'esfondrament de nínxols a Montjuïc es querellen contra l'equip de Colau
16 jul. 18:

Han passat deu mesos des que un bloc de nínxols es va enfonsar al cementiri de Montjuïc. I els familiars d'algunes de les persones que hi havia enterrades en els 144 nínxols afectats –68 van cedir i 76 es van enderrocar a continuació – encara tenen moltes més preguntes que respostes. Diuen que no tenen certeses d'on són les restes dels seus difunts i denuncien que se'ls ha tractat de manera negligent i que han hagut de batallar, per exemple, per aconseguir que es facin proves d'ADN per identificar les restes i que encara no han rebut cap resultat oficial. Per tot plegat, avui un grup organitzat d'afectats han presentat una querella criminal contra Eloi Badia, com a president de Cementiris de Barcelona i regidor de Presidència; Jordi Valmaña, com a gerent de Cementiris, i Dominika Nociarovà, antropòloga directora que ha dirigit les tasques d'exhumació i identificació dels cadàvers.


més informació
El Síndic obre una actuació per la possible urbanització insostenible en un tram verge de la costa de Begur
16 jul. 18:

El Síndic de Greuges ha obert una investigació a partir de la denúncia d’una entitat ecologista amb relació a un suposat nou intent d’agredir el litoral català amb edificacions innecessàries. Concretament, es tracta de possibles edificacions a l’àrea coneguda com el sector d’Aiguafreda, pertanyent al municipi de Begur, a la Costa Brava.


més informació
Les escoles que segreguen no tindran concert
11 jul. 18:

Els col·legis que segreguen per sexes, la majoria religiosos i vinculats a l’Opus Dei, no veuran renovats els seus concerts, per la qual cosa els pares que hi vulguin portar els fills hauran de pagar íntegrament la seva escolarització. A la comissió d’Ensenyament del Parlament el conseller Josep Bargalló va assegurar ahir que la separació d’alumnes per sexe va en contra la “coeducació”, que és el model “en què creu la Generalitat” i que es basa en l’educació en la igualtat de sexes i la no discriminació.


més informació
La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, el primer centre català en obtenir l’Acreditació Institucional de l’AQU
11 jul. 18:

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-Universitat Ramon i ha esdevingut el primer centre del Sistema Universitari Català en obtenir l’Acreditació Institucional per part de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). L'obtenció d’aquest reconeixement permetrà a la Facultat l'acreditació, per un període de cinc anys renovables, de tots els títols universitaris oficials que s'hi imparteixen.


més informació
El paper clau de les ciutats en la lluita contra el canvi climàtic
11 jul. 18:

Molts països del món tenen entre els seus objectius principals l'acompliment de l'Acord de París sobre les emissions de diòxid de carboni, per tal de limitar l'escalfament global. Per assolir aquesta fita, però, hauran de tenir especialment en compte la pol·lució emesa a les ciutats. Ara, un grup d'investigadors de la Universitat d'East Anglia, a Anglaterra, han elaborat un marc de treball que permet recollir i estudiar informació a nivell local per veure quina és la contribució de les ciutats als nivells de pol·lució globals i fer servir els resultats que se n'obtinguin per prendre les mesures més eficients per reduir-los el màxim possible. L'estudi que ha dut al seu desenvolupament, queha estat publicat a la revista 'Science Advances', va fer servir la Xina com a model. Comparant les dades de les emissions de 180 ciutats, van mirar quin nivell d'industrialització hi havia a cadascuna, el seu perfil socioeconòmic i les fonts d'energia que es feien servir més habitualment.


més informació
Ensenyament contractarà 800 docents nous per garantir l’escolarització
9 jul. 18:

L’augment de la població escolar i de la demanda de places públiques es compensarà amb un increment de la plantilla amb 800 professors més de cara al curs vinent. Així ho va explicar ahir el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, en una entrevista a l’ACN. Bargalló va especificar que aquest increment es podrà finançar a través del pressupost de contingència del Departament de Presidència, ja que la pròrroga dels pressupostos no ha permès la contractació de docents. Amb la contractació dels 800 nous professors per donar resposta a la necessitat d’escolarització a l’escola pública, la plantilla de docents arribarà pràcticament als 72.000 ensenyants.


més informació
Plans de Formació que potencien els Projectes Singulars
9 jul. 18:

El Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals de l’AMB dona suport als municipis metropolitans en les iniciatives destinades a crear llocs de treball per als ciutadans en risc d’exclusió social del territori metropolità i ajudar a millorar la seva qualitat de vida. El Programa està dotat amb 30 milions d’euros, té una durada de 4 anys amb el mandat i s’articula en dos biennis.


més informació
Els EUA i la Xina inicien la guerra comercial global
9 jul. 18:

La matinada de divendres va començar la que, segons el govern de Pequín, es “la guerra comercial més gran de la història”. Les dues majors potències mundials feia dies que havien abandonat les converses per evitar la imposició d’aranzels multimilionaris mutus, en un intercanvi de represàlies que no té data de caducitat ni previsió de diàleg per intentar arreglar una situació que, ara com ara, està desbocada.


més informació
Barcelona tanca 2.355 pisos turístics il·legals
6 jul. 18:

L'ofensiva de l'Ajuntament de Barcelona s'ha traduït des del juliol del 2016 en l'ordre de tancament de 4.148 pisos il·legals. D'aquests, s'ha comprovat amb les reinspeccions que 2.355 ja no operen, segons ha informat aquest matí la regidora d'Ecologia, Mobilitat i Urbanisme, Janet Sanz, en una roda de premsa conjunta amb el regidor de Turisme, Agustí Colom, i els regidors de l'Ajuntament de Sevilla i Santiago de Compostel·la Antonio Muñoz i Marta Lois, respectivament, que s'han sumat a una campanya publicitària contra els pisos turístics il·legals i estan adoptant mesures similars.


més informació
Tensió prèvia a la subhasta de 46 pisos intestats
6 jul. 18:

La subhasta dirigida a particulars o empreses de 46 habitatges intestats organitzada per la Generalitat va generar moments de tensió ahir al matí, i va obligar els Mossos a actuar amb contundència a les portes de l’edifici del carrer José Agustín Goytisolo de l’Hospitalet de Llobregat on va tenir lloc, quan un centenar de persones convocades per la plataforma Aturem la Subhasta van intentar bloquejar durant quatre hores l’accés de la vuitantena de licitadors que hi van acabar acudint, un fet que va provocar corredisses, empentes i fins i tot alguns cops quan alguns van intentar entrar per la força. A la subhasta finalment només es van rebre ofertes per 27 dels 46 immobles, i es van recaptar 3,8 milions d’euros.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.