Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
31 jul. 20:

L'AGÈNCIA CRISTIANA DE NOTÍCIES FLAMA.INFO DESITJA A TOTS ELS LECTORS I SUBSCRIPTORS UNES BONES VACANCES. MANTINGUEM VIVA LA FLAMA DE LA NOSTRA FE BEN ARRELADA A L'ESGLÉSIA I A CATALUNYA. TORNAREU A REBRE EL NOSTRE BUTLLETÍ EL DIA 1 DE SETEMBRE.


més informació
Partit d'Erdogan: La llibertat religiosa ha augmentat amb els nostres governs
16 jul. 20:

"Les nostres revolucions silencioses en el camp de la llibertat religiosa" és el títol del dossier preparat en temps rècord pel partit del president turc, Recep Tayyip Erdogan, com a resposta a la gran quantitat de reaccions negatives a tot el món per la decisió de reobrir al culte islàmic l'antiga basílica bizantina de Santa Sofia, transformada el 1934 en un museu a instàncies del pare de la Turquia moderna, Mustafà Kemal Ataturk, després d'haver estat utilitzada com a mesquita durant gairebé cinc segles.


més informació
El Síndic de Greuges presenta l'estudi del cost de la plaça escolar i confirma que el concert educatiu no en garanteix la gratuïtat
16 jul. 20:

L’escola concertada de Catalunya valora “extraordinàriament” la iniciativa del Síndic de Greuges per “resoldre definitivament el problema de la segregació escolar al nostre país”. L’estudi, elaborat a instàncies del Síndic, aclareix amb “dades objectives” el dèficit de finançament del concert educatiu a Catalunya, que no garanteix la gratuïtat tal com estableix la normativa. L’escola concertada veu en aquesta iniciativa la possibilitat de fer un pas endavant vers la gratuïtat de l’educació a Catalunya, permetent de fer realitat l’exercici del dret de les famílies de triar un projecte educatiu per a l’educació dels fills i filles i de l’exercici del dret d’accedir a l’educació gratuïta. L’infrafinançament que evidencia l’informe és la causa fonamental de segregació escolar en el nostre sistema educatiu.


més informació
Cristianisme i Justícia potencia la seva oferta en línia
16 jul. 20:

 

Com a resposta a l'excepcionalitat i la incertesa que encara tenim de cara al futur més immediat, però també consolidant la línia iniciada els darrers anys i l'experiència que ha suposat el confinament, el centre d'estudis Cristianisme i Justícia presenta, per al curs vinent, una programació en la que guanyen terreny les propostes en línia i a través de l'Aula Virtual.més informació
Tanquen 20 col·legis catòlics a Nova York a causa de la crisi econòmica pel coronavirus
14 jul. 20:

L'arquebisbe de Nova York, el cardenal Timothy Dolan, ha informat que a causa de la greu crisi financera generada per la pandèmia del coronavirus, 20 col·legis catòlics de l'Arxidiòcesi no tornaran a obrir.


més informació
Anuncien una pel·lícula sobre els 21 màrtirs cristians decapitats per ISIS a Líbia
10 jul. 20:

Recentment es va anunciar la filmació de "Màrtirs de la fe i la nació", la primera pel·lícula dedicada als 20 màrtirs coptes i el seu company de treball ghanès, que van ser decapitats a Líbia pels terroristes d'Estat Islàmic (ISIS) el 2015.


més informació
“Dins del realisme, les aportacions dels autors, traspuen una visió esperançada per afrontar l’etapa del post COVID-19 i ofereixen camins de futur”
1 jul. 20:

L’Editorial Claret va presentar, aquest dimarts 30 de juny a la tarda, Esperança després de la Covid-19, un llibre que va néixer amb la voluntat de recollir experiències i reflexions que ajudessin, no només a viure i entendre aquesta pandèmia, sinó que oferissin, sobretot, una perspectiva d’esperança a una postpandèmia que endevinem plena de dificultats. Així doncs, l’obra recull la visió esperançadora de diversos autors provinents d’àmbits molt diversos en referència a la situació que estem vivint.


més informació
L’Editorial Claret presenta el llibre Esperança després de la Covid-19, un treball col·laboratiu que ens recorda que tota crisi és una oportunitat
23 jun. 20:

El proper dimarts dia 30 de juny surt a la venda el llibre Esperança després de la Covid-19. Coincidint amb aquesta data, el mateix dia30,a les 18.00h de la tarda, l’Editorial Claret el presentarà,online.L’obrarecullla visió esperançadora de diversos autors provinents d’àmbits molt diversos en referència a la situació actual que estem vivint. Han participat en el llibre Jesús Ballaz, Enric Benavent, Margarita Bofarull, Míriam Díez, Juanjo Fernández, Sònia Fuentes, Eduard Ibáñez, Tomàs Molina, Josep Otón, Peio Sánchez i Lluís Serra.Part dels beneficis del llibre aniran a Càritas Catalunya.


més informació
Relleus a les àrees social i d'espiritualitat de Cristianisme i Justícia
17 jun. 20:

El proper setembre, el centre d'estudis Cristianisme i Justícia iniciarà un nou curs amb novetats en el seu equip. Sonia Herrera, fins ara responsable de comunicació del centre, serà la nova cap de l'àrea social, prenent el relleu d'Oscar Mateos. Per la seva banda, el jesuïta Pau Vidal serà l'encarregat de dirigir l'àrea d'espiritualitat, substituint a Francesc Riera. Al capdavant de l'àrea teològica segueix el jesuïta Jaume Flaquer. Tots tres lideraran i dinamitzaran el treball acadèmic del centre en un curs que sens dubte començarem marcats per les conseqüències de la crisis sanitària de la COVID-19 i l'experiència del confinament.  


més informació
Diàleg sobre el món post covid entre el cardenal Omella i Luis de Guindos
17 jun. 20:

El president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha participat en el diàleg 'Una nova globalització?, en què s'ha debatut al costat del vicepresident del BCE, Luis de Guindos, aspectes que seran vitals per superar la crisi del coronavirus. Un acte que ha organitzat la Fundació Pau VI.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.