Dimarts, 7 de Juliol de 2020
Sant Ot, bisbe
  • Publicat el programa per al curs vinent de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona
  • El bisbe Josep Àngel Saiz Meneses presideix l’Ofici de Festa Major a Terrassa
  • El papa Francesc celebrarà una Eucaristia amb motiu dels 7 anys de la visita a Lampedusa
  • El Papa lliura 25 mil euros per al Programa Mundial d'Aliments
  • El Papa a l'Àngelus: Jesús parla "avui" a tots els homes de bona voluntat
  • La Sagrada Família reobre les portes fent un homenatge als professionals sanitaris
  • Trobada de final de curs del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya a La Seu d’Urgell
  • Càritas de Lleida i Arrels Sant Ignasi s'impliquen en l'acollida a les persones temporeres
  • Santa Seu: Contra el tràfic serveix un enfocament mundial coordinat
  • Cessament al foc mundial: El Papa dóna suport a la Resolució del Consell de Seguretat de l'ONU

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


“Dins del realisme, les aportacions dels autors, traspuen una visió esperançada per afrontar l’etapa del post COVID-19 i ofereixen camins de futur”
1 jul. 20:

L’Editorial Claret va presentar, aquest dimarts 30 de juny a la tarda, Esperança després de la Covid-19, un llibre que va néixer amb la voluntat de recollir experiències i reflexions que ajudessin, no només a viure i entendre aquesta pandèmia, sinó que oferissin, sobretot, una perspectiva d’esperança a una postpandèmia que endevinem plena de dificultats. Així doncs, l’obra recull la visió esperançadora de diversos autors provinents d’àmbits molt diversos en referència a la situació que estem vivint.


més informació
L’Editorial Claret presenta el llibre Esperança després de la Covid-19, un treball col·laboratiu que ens recorda que tota crisi és una oportunitat
23 jun. 20:

El proper dimarts dia 30 de juny surt a la venda el llibre Esperança després de la Covid-19. Coincidint amb aquesta data, el mateix dia30,a les 18.00h de la tarda, l’Editorial Claret el presentarà,online.L’obrarecullla visió esperançadora de diversos autors provinents d’àmbits molt diversos en referència a la situació actual que estem vivint. Han participat en el llibre Jesús Ballaz, Enric Benavent, Margarita Bofarull, Míriam Díez, Juanjo Fernández, Sònia Fuentes, Eduard Ibáñez, Tomàs Molina, Josep Otón, Peio Sánchez i Lluís Serra.Part dels beneficis del llibre aniran a Càritas Catalunya.


més informació
Relleus a les àrees social i d'espiritualitat de Cristianisme i Justícia
17 jun. 20:

El proper setembre, el centre d'estudis Cristianisme i Justícia iniciarà un nou curs amb novetats en el seu equip. Sonia Herrera, fins ara responsable de comunicació del centre, serà la nova cap de l'àrea social, prenent el relleu d'Oscar Mateos. Per la seva banda, el jesuïta Pau Vidal serà l'encarregat de dirigir l'àrea d'espiritualitat, substituint a Francesc Riera. Al capdavant de l'àrea teològica segueix el jesuïta Jaume Flaquer. Tots tres lideraran i dinamitzaran el treball acadèmic del centre en un curs que sens dubte començarem marcats per les conseqüències de la crisis sanitària de la COVID-19 i l'experiència del confinament.  


més informació
Diàleg sobre el món post covid entre el cardenal Omella i Luis de Guindos
17 jun. 20:

El president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha participat en el diàleg 'Una nova globalització?, en què s'ha debatut al costat del vicepresident del BCE, Luis de Guindos, aspectes que seran vitals per superar la crisi del coronavirus. Un acte que ha organitzat la Fundació Pau VI.


més informació
L’Església després del confinament. Ser cristià en temps de coronavirus
12 jun. 20:

L’experiència del confinament ha generat escenaris inèdits en les comunitats cristianes i en els àmbits d’acció social, pastoral, sanitària i espiritual de l’Església. Una bona part queda recollida en el documental Església confi(N)ada, realitzat per Animaset Mèdia i Comunicació, i estrenat el 31 de maig a la televisió.


més informació
La naprotecnologia arriba als 200 embarassos i als 100 naixements gràcies a dues doctores laiques consagrades
8 jun. 20:

El 17% de la població fèrtil a Espanya pateix el drama de l'esterilitat. Moltes parelles són conduïdes a les tècniques de reproducció assistida, principalment a la fecundació "in vitro", tant en la medicina pública com en la privada, sense que se'ls ofereixin estudis en profunditat per determinar què és el que pot estar ocasionant la seva esterilitat o infertilitat.


més informació
Endesa reforça el servei elèctric de Montserrat amb un sistema de control remot
29 mai. 20:

Endesa ha finalitzat recentment la renovació tecnològica de les instal·lacions que alimenten el recinte del Santuari de Montserrat amb l’objectiu de millorar i incrementar la qualitat del subministrament elèctric. D’aquesta manera, l’Abadia de Montserrat compta ja amb una xarxa elèctrica més robusta.


més informació
Les monedes commemoratives del Vaticà honraran a Ludwig van Beethoven
28 mai. 20:

El Vaticà emetrà noves monedes commemoratives el 23 de juny. Segons l'anunciat per l'Oficina de Numismàtica del Vaticà, seran monedes amb l'escut d'armes de papa Francesc i monedes commemoratives al 250è aniversari del naixement del compositor alemany Ludwig van Beethoven.


més informació
Estrena del documental "Església confi(n)ada"
27 mai. 20:

La pandèmia de la Covid-19 a Catalunya i el confinament han portat a situacions excepcionals i doloroses. Però també històries de solidaritat i humanitat úniques. Les persones d’Església n’han protagonitzat moltes i ara queden recollides en un documental. Església confi(N)ada és un documental d’Animaset dirigit per la periodista Laura Mor, realitzat íntegrament durant el confinament, que explica aquesta experiència única. Com ha viscut l’Església a Catalunya el confinament i què significa ser cristià en temps de coronavirus.


més informació
El Parlament Europeu demana 2 bilions d'euros per fer front a la crisi de la COVID-19
15 mai. 20:

En una resolució aprovada amb 505 vots a favor, 119 en contra i 69 abstencions, el Parlament Europeu (PE) recalca que “els ciutadans europeus han d'ocupar una posició central en l'estratègia de recuperació” i assegura que es mantindrà ferm en la seva defensa dels interessos de la gent. Els eurodiputats consideren que l'esforç de recuperació ha de tenir una “forta dimensió social”, per atallar les desigualtats socials i econòmiques i respondre a les necessitats dels més colpejats per la crisi.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.