Divendres, 3 d'Abril de 2020
Sant Ricard, bisbe
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Comunicat del Bisbat de Girona en relació al Coronavirus
12 mar. 20:

Arran de les notícies dels darrers dies en relació amb l'aparició i expansió del coronavirus-Covid19, i en resposta a les consultes que s'estan rebent, el Bisbat de Girona recomana tenir en compte les següents indicacions, en consonància amb les orientacions de la Conferència Episcopal Espanyola i les mesures preses per les autoritats civils i sanitàries, apel·lant sempre a la prudència de tothom per evitar alarmismes innecessaris: 


més informació
La Sagrada Família, oberta al diàleg amb el veïnat i l'Ajuntament per millorar el barri
6 mar. 20:

Una representació de la Junta Constructora de la Sagrada Família, encapçalada pel director general, Xavier Martínez, ha participat aquest dijous 5 de març en la primera reunió per abordar l'execució del projecte de la façana de la Glòria. A la trobada, impulsada per l'Ajuntament, també hi han participat els regidors Janet Sanz i Jordi Martí, així com diferents entitats professionals (Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya) i veïnals (Associació de Veïns de la Sagrada Família, Plataforma d'Afectats per la Sagrada Família i SOS Monuments).


més informació
La religió en la cultura climàtica, en l'àmbit laboral i en les cures pal·liatives
28 feb. 20:

El passat 20 de febrer es va celebrar a la Direcció General d’Afers Religiosos el seminari inicial RELIG2018. Aquest seminari consisteix en la presentació dels projectes beneficiaris d’un ajut de la convocatòria RELIG 2018, resolta el 7 d’octubre de 2019, amb els objectius, metodologia de treball i resultats esperats.


més informació
L’Editorial Claret publica Estimada Amazònia, la cinquena Exhortació Apostòlica del papa Francesc
19 feb. 20:

L’Editorial Claret publica Estimada Amazònia, un document que dibuixa nous camins d’evangelització, de respecte del medi ambient i dels pobres. El llibre proposa una reflexió al voltant de la realitat amazònica i resumeix algunes preocupacions per tal que ajudin i orientin tot el camí sinodal. Ofereix un nou impuls missioner i encoratja el paper dels laics en les comunitats eclesials.


més informació
Més de 5.800 mascaretes arriben a la Xina, entre impulsos solidaris i dificultats de transport
11 feb. 20:

Més de 3.400 mascaretes protectores, donades per la "Ferdinand Verbiest Foundatio", ubicada a la Universitat Catòlica de Lovaina, Bèlgica, per fi han arribat a la Xina, a l'aeroport internacional de Pequín en la nit del 8 de febrer després d'un llarg i complex viatge, a causa de la suspensió de vols cap i des de la Xina continental. Es tracta d'una obra de solidaritat organitzada per sacerdots xinesos que estudien a Brussel·les, Bèlgica. Un cop a Pequín, les mascaretes han estat recollides per "Jinde Charities", un organisme catòlic caritatiu de l'Església a la Xina continental, que gestiona l'ajuda humanitària i caritativa. "Jinde Charities", la seu es troba a Shi Jia Zhuang, a uns 300 km de Pequín, és l'organisme encarregat de rebre i administrar l'ajuda del Papa a l'Església a la Xina.


més informació
Els "neuroambients" en anglès del col·legi Sant Pau Apòstol, un èxit experiencial
6 feb. 20:

Aquest mes de gener passat, els nens i nenes d’Educació Infantil del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona han iniciat el Neuroambient Tots iguals, tots diferents, amb el què descobriran diverses cultures d’arreu del món.


més informació
Congo RD: Noves massacres a l'est fan ascendir a 370 el nombre de morts des de finals d'octubre
5 feb. 20:

Al menys quaranta civils han estat assassinats en una sèrie d'assalts a sis llogarets en el territori de Mambasa, a la província d'Ituri (Kivu del Nord a l'est de la República Democràtica de Congo), la nit entre el dissabte 1 de febrer i el diumenge 2 de febrer.


més informació
Accions davant la fi de la moratòria per l’adequació dels centres de culte
3 feb. 20:

El 22 de gener passat se celebrà a la Direcció General d'Afers Religiosos una reunió amb els representants, presidents i referents de les diferents confessions religioses presents a Catalunya per abordar la fi de la moratòria per l’adequació dels centres de culte que ja existien abans de l’entrada en vigor del Decret 94/2010, de 20 de juliol, de desplegament de la Llei 16/2009, de 22 de juliol, dels centres de culte i que finalitza l’11 d’agost del 2020. 


més informació
Gonzalo Fajul critica les polítiques migratòries al Fòrum Pere Tarrés
29 gen. 20:

“Em rebel·lo contra la tirania del codi postal, contra la idea que els drets de l’ésser humà venen determinats pel lloc on es neix”. Aquesta idea ha centrat la intervenció divendres passat del director d’Anàlisi de Polítiques de l’Institut de Salut Global de Barcelona, Gonzalo Fanjul, en el marc del 72è Fòrum Social Pere Tarrés. Fanjul ha centrat la seva ponència en la gestió perversa i errònia que els governs europeus fan del fenomen migratori i ha suggerit idees per capgirar el discurs imperant sobre la qüestió.


més informació
Anna Maria Agustí: “El dol pot ser creador de creixement”
20 gen. 20:

Anna Maria Agustí va impartir el dijous 17 de gener la conferència ‘L’acompanyament al dol’ dintre del cicle l’acompanyament que organitza aquest curs l’IREL.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.