Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L'Almoineria Apostòlica dona respiradors a països necessitats
18 jun. 21:

Els enviaments es van realitzar el 17 de juny passat, per via diplomàtica, a l'Argentina, Xile, Bolívia, Brasil, Índia, Sud-àfrica, Síria i Papua Nova Guinea. Les Nunciatures s'encarregaran de la distribució. Mentre procedeix intensament la campanya de vacunació als Països més rics, l'emergència sanitària roman encara forta en moltes zones del món més pobres.


més informació
Bernal: La trobada amb el Papa és més important que qualsevol victòria
17 jun. 21:

Al final de l'audiència general d'aquest dimecres 16 de juny, el ciclista colombià, Egan Bernal, guanyador del Giro d'Itàlia es va reunir amb el papa Francesc i li va lliurar, en nom de tots els seus compatriotes, la samarreta rosa i la bicicleta.


més informació
Papa Francesc: "Han de servir decisions que converteixin les armes en aliments"
17 jun. 21:

El papa Francesc agraeix la invitació del President a participar, a través d'un videomissatge, en la 16a edició del GLOBSEC Bratislava Forum, dedicat al tema: «Let 's rebuild the World Back Better». Francesc saluda tots els organitzadors i participants d'aquesta conferència i expressa la seva gratitud per la plataforma oferta pel Bratislava Forum al debat important sobre la reconstrucció del nostre món després de l'experiència de la pandèmia, "que ens obliga a enfrontar-nos a una sèrie de qüestions socioeconòmiques greus, ecològiques i polítiques, totes elles interrelacionades". Per aquesta raó, el Papa, proposa alguns suggeriments, inspirats en el mètode del trinomi de veure - jutjar - actuar.


més informació
El Papa: "Qui no reconeix els pobres, traeix Jesús. No només almoina, sinó justícia"
15 jun. 21:

En el seu Missatge per a la Jornada Mundial dels Pobres del 14 de novembre vinent, el Papa ha llançat una forta crida als cristians i als governs de tot el món perquè intervinguin amb urgència i d'una manera nova, perquè els pobres, també a causa de la pandèmia, han augmentat de manera desproporcionada. Cal canviar els estils de vida, perquè és l'egoisme el que causa la pobresa.


més informació
El Papa: Garantir que els sistemes alimentaris siguin resilients i inclusius
15 jun. 21:

El papa Francesc ha enviat un Missatge amb ocasió de la 42a sessió de la Conferència de la FAO, que se celebra a Roma des d'aquest dilluns, 14 de juny, fins el proper divendres, 18 de juny.


més informació
Un decret per al canvi del govern en les associacions internacionals de fidels
14 jun. 21:

El Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida ha emès un decret General amb força de llei que regula la durada i el nombre de mandats de govern (amb un màxim de 10 anys consecutius) en les cadenes de fidels, tant privades com públiques, i la necessària representativitat dels membres en el procés d'elecció de l'òrgan de govern internacional. La mesura, aprovada de forma concreta pel papa Francesc i promulgada aquest divendres, 11 de juny, entrarà en vigor d'aquí tres mesos. Serà vinculant per a totes les associacions de fidels i altres entitats reconegudes o erigides pel Dicasteri.


més informació
Cardenal Marx: "El Papa em va commoure, accepto la seva decisió"
14 jun. 21:

"Amb esperit d'obediència, accepto la seva decisió". La frase destaca entre les línies que segellen un intercanvi estret de cartes, una conversa a distància que desperta la sorpresa i l'emoció en el cardenal Marx. A la seva carta del 21 de maig passat, amb la petició de dimitir del seu càrrec de Pastor de Munic i Frisinga, el papa Francesc li ha respost aquest dijous, 10 de juny, convidant-lo a quedar-se, i amb la mateixa rapidesa el cardenal ha expressat el seu assentiment als desitjos del Papa.


més informació
Webinar a la Gregoriana sobre Joan Pau II i l'Església a la Unió Soviètica
10 jun. 21:

El divendres 18 de juny, a les 17.00 h, tindrà lloc a la Universitat Gregoriana la presentació del llibre "Joan Pau II i l'Església catòlica a la Unió Soviètica i als països sorgits de la seva dissolució", basat en investigacions històriques i testimonis de fe recollits en el marc del centenari del naixement de Karol Wojtyla i editat pel professor Jan Mikrut.


més informació
El Papa: resem per Terra Santa i Myanmar
10 jun. 21:

Acció Catòlica Italiana, l'Acció Catòlica Argentina, la Unió Mundial d'Organitzacions Femenines Catòliques (UMOFC), la Comissió Nacional de Justícia i Pau (Argentina).


més informació
Moneyval: La Santa Seu assegura el seu compromís a continuar el camí emprès
10 jun. 21:

Ho ha informat l'Oficina de Premsa de la Santa Seu en un comunicat després de la publicació de l'Informe Moneyval. Les autoritats del Vaticà expressen la seva satisfacció per l'informe i asseguren el seu compromís de continuar pel camí del ple compliment dels millors paràmetres internacionals.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.