Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
31 jul. 19:

Abans que acabi l'any, l'Estat de la Ciutat del Vaticà es dotarà d'un sistema que permetrà denunciar casos d'abusos sexuals al seu territori, així ho va anunciar el vicari general de Sa Santedat per a la Ciutat del Vaticà, el cardenal Angelo Comastri a "L'Osservatore Romano".


més informació
Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
31 jul. 19:

Aquest 2 d'agost s'obrirà per primera vegada al públic la casa natal del papa Joan Pau I, el cardenal Albino Luciani, a Canale d'Agordo, al nord d'Itàlia.


més informació
Ecologia: El Vaticà es fa més "verd" amb l'arribada de 2 cotxes elèctrics
30 jul. 19:

Dos Smart EQ ForFour, cotxes elèctrics, van arribar el dimecres 24 de juliol de 2019 per ampliar la flota d'automòbils utilitzats per la governació de la Ciutat del Vaticà, ha indicat L'Osservatore Romano.


més informació
Cas Orlandi: Els ossos en les tombes vaticanes no són de la jove desapareguda
30 jul. 19:

Va concloure aquest diumenge el procés d'anàlisi dels ossos recollits en tombes del cementiri Teutònic del Vaticà que havia començat l'11 de juliol passat. D'acord a l'anàlisi dels experts forenses guiats pel prof. Giovanni Arcudi, i davant la presència del perit de la família Orlandi, cap de les nombroses restes òssies recollides són d'una època posterior al final del segle XIX.


més informació
El Papa demana alliberar les dones de l'esclavitud de la prostitució
29 jul. 19:

En el prefaci del llibre "Dones crucificades. La vergonya del tràfic relatada des del carrer", del pare Aldo Buonaiuto, de la Comunitat Papa Joan XXIII, el papa Francesc demana alliberar les dones de l'esclavitud de la prostitució.


més informació
El Parenostre és un diàleg entre "pare i fill"
29 jul. 19:

En la seva reflexió prèvia al rés de l'oració mariana de l'Àngelus, el papa Francesc ha explicat aquest diumenge, als milers de pelegrins congregats a la plaça de Sant Pere el valor del "Parenostre" i va indicar que l'oració ensenyada per Jesús als seus deixebles és una invitació per posar-se "directament en comunicació amb el Pare, en" una relació personal amb Ell ".


més informació
Benet XVI recorda amb efecte la seva visita al Romano Canavese fa 10 anys
29 jul. 19:

En el seu missatge enviat al rector i dirigit a tot el poble reunit per celebrar el desè aniversari d'aquesta visita que perdura encara en la memòria i en el cor dels seus ciutadans, Benet XVI expressa que "recorda amb plaer aquell dia de celebració i els agraeixo una vegada més l'alegre acollida que em van fer".


més informació
Petició i oració del Papa pel naufragi de migrants
29 jul. 19:

Després del rés de l'Àngelus, el papa Francesc ha recordat aquest diumenge 28 de juliol als refugiats morts al llarg de les costes de Líbia i ha demanat a la comunitat internacional obrar "amb rapidesa i decisió, per evitar que es repeteixin aquestes tragèdies i garantir la seguretat i la dignitat de tots".


més informació
Possibilitat d'imposar sancions als països que atemptin contra la llibertat religiosa
26 jul. 19:

Davant d'un informe recent sobre la resposta de l'Oficina d'Afers Exteriors a la persecució als cristians en el món, el govern britànic estudia la possibilitat d'imposar sancions als països que atempten contra la llibertat religiosa, segons ha comentat l'ambaixadora del Regne Unit davant la Santa Seu, Sally Axworthy.


més informació
El Papa emèrit Benet XVI passeja i resa pels Castells Romans
26 jul. 19:

El Papa emèrit Benet XVI va sortir aquest dijous 25 de juliol de la seva residència habitual, després de 4 anys sense sortir del Vaticà, per recórrer alguns pobles propers a Roma, convidat per monsenyor Raffaello Martinelli, bisbe de Frascati, població situada a 20 quilòmetres del sud-est de la capital italiana.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)



Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.