• Xile: No a l'ensenyament optatiu de la religió a l'escola
  • Un filipí, nou mestre general dels dominics
  • Elefantes i Manolo García estrenen la cançó “Agua” a favor d'Oxfam Intermón
  • Bisbe Sergi Gordo: «Fem del mar la nostra llar»
  • El papa Francesc nomena 9 membres de la Congregació per al Clergat
  • Funeral Cardenal Sardi. Bertone: "Mestre de la teologia moral"
  • Bisbes: "Veneçuela crida per un canvi de rumb, per un retorn a la Constitució"
  • L’organista de Saint Eustache de París, Thomas Ospital, interpretarà obres del gran repertori romàntic a Montserrat
  • "Protegir i salvaguardar els drets humans" de mariners i pescadors
  • El Papa: "Que s'arribi a un acord que posi fi al patiment a Veneçuela"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa: "Que s'arribi a un acord que posi fi al patiment a Veneçuela"
15 jul. 19:

El Papa està proper al poble veneçolà que pateix per la perllongada crisi i demana que les parts involucrades arribin el més aviat possible a un acord que posi fi al patiment de la gent.


més informació
"Protegir i salvaguardar els drets humans" de mariners i pescadors
15 jul. 19:

El papa Francesc ens convida a defensar els drets dels mariners i pescadors de tot el món, aquest diumenge 14 de juliol del 2019.
En aquest diumenge de la mar, que se celebra tots els anys el segon diumenge de juliol, el papa Francesc ha publicat en el seu compte de @Pontifex: "Avui, és el Diumenge del Mar, dedicat als navegants i pescadors. Prego per ells i les seves famílies, i encoratjo tots els esforços per protegir i salvaguardar els seus drets humans". El mateix cardenal Peter Turkson ha publicat aquest mateix diumenge, un missatge a favor de la defensa d'aquests treballadors del mar.


més informació
Funeral Cardenal Sardi. Bertone: "Mestre de la teologia moral"
15 jul. 19:

Aquest dilluns 15 de juliol s'ha celebrat a l'Altar de la Càtedra de la Basílica Vaticana la Missa d'Exèquies del difunt Cardenal Paolo Sardi, mort el 13 de juliol passat als 84 anys. "La mort tan sobtada del cardenal Paolo Sardi ens afecta íntima i profundament i es converteix en motiu de meditació i examen de consciència sobre el sentit de la vida, sobre la grandesa i la fragilitat de la nostra vida: la grandesa de la vocació de ministeri, del sagrament de la caritat de Crist Pastor; fragilitat perquè penja d'un fil de temps i un fragment de matèria que és el nostre meravellós cos "ha expressat durant la seva homilia el Cardenal Tarcisio Bertone, Secretari d'Estat emèrit, assegurant que" la mort ens ofereix l'oportunitat de commemorar la vida ". També ha afirmat que la mort d'un Bisbe-Cardenal "ens col·loca abans de res davant el misteri de la mort que no mira a la cara a ningú, sigui quina sigui l'edat de la vida i sigui quin sigui el càrrec que ocupem o la tasca que exercim".


més informació
El papa Francesc nomena 9 membres de la Congregació per al Clergat
15 jul. 19:

Segons ha informat l'Oficina de Premsa de la Santa Seu dissabte passat, 13 de juliol de 2019, el papa Francesc va nomenar 9 membres de la Congregació per al Clergat.


més informació
Papa: Nou Exarcat apostòlic per als greco-catòlics ucraïnesos
12 jul. 19:

El Pontífex ha erigit l'Exarcat Apostòlic per als fidels catòlics ucraïnesos de ritu bizantí que viuen a Itàlia, que fins a la data són setanta mil. L'Administrador Apostòlic seu vacant és el Cardenal Angelo D'Donatis, Vicari General per a la Diòcesi de Roma.


més informació
Acord signat entre la Santa Seu i Burkina Faso
12 jul. 19:

L'Estatut jurídic de l'Església catòlica a Burkina Faso és al centre de l'Acord signat aquest 12 de juliol entre la Santa Seu i l'Estat de Burkina Faso, a la Sala dels Tractats del Palau Apostòlic Vaticà. Per part de la Santa Seu - es refereix l'Oficina de Premsa vaticana - ha signat Monsenyor Paul Richard Gallagher, Secretari per a les Relacions amb els Estats, i per part de Burkina Faso, ho ha fet Alpha Barry, Ministre d'Afers Exteriors i de Cooperació.


més informació
Líban: Francesc beneeix els Cascos Blaus, "soldats de pau"
11 jul. 19:

El papa Francesc va enviar una carta, signada per ell mateix, al capellà militar don Claudio Mancusi per agrair personalment als Cascos Blaus que en el període d'octubre del 2018 al maig del 2019 servissin a la causa de la pau al Líban, dins de la Missió UNIFIL.


més informació
El Papa nomena set dones per al dicasteri de vida consagrada
11 jul. 19:

Segons ha informat l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, el papa Francesc ha nomenat set religioses membres de la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i Societats de Vida Apostòlica que lidera el cardenal Joao Braz de Aviz. Fins ara el dicasteri que regula la vida religiosa dins de l'Església Catòlica estava format només per superiors generals homes.


més informació
Tornielli: A les tombes del Cementiri Teutònic no hi ha res
11 jul. 19:

Després de l'obertura dels dos sepulcres, disposats per verificar la possible presència de les restes d'Emanuela Orlandi, la jove italiana desapareguda fa 36 anys, el director editorial del Dicasteri per a la Comunicació de la Santa Seu, Andrea Tornielli, ha indicat: "No hi ha restes humanes. Ni taüts, ni urnes, ni ossos".


més informació
President de Moçambic visita Sant 'Egidi: el país espera al Papa
10 jul. 19:

En la visita a la Comunitat de Sant Egidi a Roma, el president de Moçambic, Filipe Nyusi, va informar sobre les expectatives que hi ha al país africà per a la propera visita apostòlica del papa Francesc al setembre. A continuació, va agrair a la Comunitat el seu compromís històric amb la pau, l'ajuda per al tractament de la sida i la solidaritat davant l'emergència del cicló Idai.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DILLUNS, 15 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “La sinodalitat, un camí per al tercer mil·lenni”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. Més informació i inscripcions: tel. 938 832 655.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.