• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Secretari per a les Relacions amb els Estats de la Santa Seu, Paul Richard Gallagher: "El racisme desapareixerà quan mori en el cor de les persones"
23 set. 21:

El Secretari per a les Relacions amb els Estats de la Santa Seu, Paul Richard Gallagher, participa a la Reunió d'Alt Nivell de les Nacions Unides per Commemorar el 20è Aniversari de la Declaració i el Pla d'Acció de Durban, amb el tema: "Reparacions , justícia racial i igualtat per als afrodescendents".


més informació
El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
23 set. 21:

Abans de l'audiència general d'aquest dimecres 22 de setembre, el papa Francesc es va reunir amb una quinzena de persones, entre elles set infants, que li van explicar l'angoixa que van sentir després del retorn dels talibans a l'Afganistan, abans del desembarcament audaç a Itàlia: "Vam estar tancats al soterrani durant quatre dies i quatre nits per por de ser detinguts".


més informació
El papa Francesc demana escoltar la crida de les víctimes d’abusos de menors
22 set. 21:

En un videomissatge el papa Francesc s’adreça als representants dels episcopats, els ordes religiosos i els professionals laics que, provinents de 20 països, es reuneixen a Varsòvia fins al 22 de setembre en la Conferència Internacional sobre la Protecció de menors i els adults vulnerables per a les Esglésies d’Europa central i oriental.


més informació
El Papa vol una Església menys rígida: "Homilies de no pas més de 10 minuts"
17 set. 21:

El papa Francesc va prosseguir el seu viatge per Eslovàquia, on va aprofitar per demanar una Església menys rígida. En una trobada amb religiosos -en un país amb un 62% de catòlics- Francesc es va mostrar preocupat pel descens de fidels i va considerar que l'Església ha de deixar més espai a la llibertat per atreure les noves generacions. "Pensem en els fidels, que han d'escoltar homilies de 40 o 50 minuts sobre arguments que no entenen", va raonar el Pontífex.


més informació
El papa Francesc a Bratislava: " L'Evangeli no pot créixer si no està radicat en la cultura d'un poble”
15 set. 21:

"Estic segur que mai se sabrà d'on ve això. Els dic una cosa que va passar fa temps. La carta d'un bisbe, parlant d'un nunci. Deia: "Bé, nosaltres vam estar 400 anys sotmesos pels turcs i vam patim. Després 50 sotmesos pel comunisme i vam patim. Però els set anys amb aquest nunci han estat pitjor que les altres dues vegades! ". Aquesta anècdota la va explicar el papa Francesc, en un dels paràgrafs "improvisats" que el Pontífex va incloure en el discurs pronunciat aquest dilluns 13 de setembre, en el segon dia de la seva visita apostòlica a Eslovàquia. El comentari ha provocat hilaritat i rialles entre els reunits a la catedral de Sant Martí, a Bratislava, per participar en la trobada del Papa amb bisbes, sacerdots, religiosos i religioses, seminaristes i catequistes de la nació centreeuropea. "Quanta gent pot dir el mateix del bisbe o del rector que té? Quanta gent? No. Sense llibertat, sense paternitat les coses no funcionen" ha afegit el papa Francesc.


més informació
El document preparatori del Sínode, un instrument per afavorir l'escolta i la consulta a les diòcesis
8 set. 21:

Aquest dimarts, dia 7 de setembre, s’ha presentat el Document preparatori per a la propera Assemblea general del Sínode dels bisbes, prevista per a l’octubre de 2023, i que portarà per tema «Per una Església sinodal: comunió, participació i missió». Per acompanyar concretament l’organització dels treballs també s’ha proposat un Vademecum metodològic, per ara només disponible en anglès.


més informació
El Vídeo del Papa convida a pregar per un estil de vida ecosostenible
6 set. 21:

El nou Video del Papa del mes de setembre del 2021, produït per la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, demana a l’Església que es pregui per aturar la contaminació i tenir cura del medi ambient. El tema de pregària s’emmarca en la celebració mundial i ecumènica del Temps de la Creació que ha començat aquest mes i s’estendrà fins al 4 d’octubre (festa Sant Francesc d’Assís).més informació
El papa Francesc recomana al Govern espanyol "fer-se càrrec de la reconciliació" amb Catalunya
2 set. 21:

El papa Francesc ha parlat de Catalunya i ho ha fet per recomanar al Govern espanyol que es faci càrrec de la reconciliació després de posar en dubte que Espanya s'hagi reconciliat amb la seva pròpia història, en particular la del segle passat, sembla ser, tot fent una referència implícita a la Guerra Civil i a la dictadura de Franco, segons informa el web de La Vanguardia.


més informació
El papa Francesc anima els fidels a unir-se al Temps de la Creació setmanes abans de la COP26
2 set. 21:

Setmanes abans que els líders mundials es reuneixin a la 26a Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP26), el papa Francesc ha demanat a tots els catòlics que actuïn per la casa comuna durant el Temps de la Creació.més informació
Es presenta la imatge oficial de la X Trobada Mundial de les Famílies
30 jul. 21:

"El fons de la imatge és l'episodi de les noces de Canà de Galilea. A l'esquerra, els esposos apareixen coberts per un vel. El servent que serveix el vi té la cara amb els trets de Sant Pau, segons l'antiga iconografia cristiana. És ell qui descorre el vel amb la seva ma i, referint-se al matrimoni, exclama: Aquest és un gran misteri; i jo dic que fa a Crist i a l'Església!", és la descripció de la imatge oficial de la X Trobada Mundial de les Famílies, que tindrà la seva celebració central a Roma del 22 al 26 de juny de 2022, i que va ser creada per el Pare Marko Ivan Rupnik, artista, teòleg i director del Centre Aletti.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.