Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
11 oct. 18:

"Vindrà a veure'ns el 2019", va afirmar aquest dimarts 9 d'octubre, l'arquebisbe de Toamasina, Madagascar, el cardenal Désiré Tsarahazana, en referència al papa Francesc. El purpurat va fer aquest anunci, durant la conferència de premsa, realitzada a l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, per informar sobre el desenvolupament del Sínode.


més informació
El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
11 oct. 18:

El papa Francesc ha recordat aquest dimecres 10 d'octubre a sant Joan Pau II durant l'audiència que va concedir, a l'Aula Pau VI, a un grup de pelegrins polonesos de l'arxidiòcesi de Cracòvia, presents a Roma per commemorar el 40è aniversari de l'elecció del papa polonès el proper 16 d'octubre.


més informació
En un vídeo especial, el papa Francesc adverteix sobre les temptacions del diable i demana pregar a la Mare de Déu
10 oct. 18:

El Sant Pare, a través d'un vídeo per a la campanya #PrayForTheChurch, va recordar les trampes del diable en la vida quotidiana: "El diable es presenta poderosament, et porta regals. Però tu no saps què hi ha dins".


més informació
El Sínode treballa perquè l'Església recuperi la credibilitat davant els joves
10 oct. 18:

Les sessions de treball dels Cercles Menors del Sínode dels Bisbes estan tractant temes que, com el de la credibilitat de la jerarquia eclesiàstica davant els joves a causa de les turbulències internes de la Cúria o els escàndols dels abusos, s'adrecen als més profund de les problemàtiques que travessa l'Església actual.


més informació
L'Església canonitzarà, aquest proper diumenge, 7 beats
9 oct. 18:

El proper diumenge 14 d'octubre, en el marc del Sínode dels Joves que es realitza a Roma, el papa Francesc canonitzarà 7 beats, entre ells el papa Pau VI, Mons. Oscar Arnulfo Romero i Nazaria Ignacia de Santa Teresa de Jesús, que es convertirà en la primera santa de Bolívia.


més informació
Sínode: Proposen la creació d'un consell pontifici per als joves
9 oct. 18:

El prefecte de la Secretaria de Comunicació, Paolo Rufini, va detallar que durant la tercera i quarta congregació, els pares sinodals van dedicar les seves intervencions a les diferents problemàtiques que afecten els joves del món, entre ells la sexualitat, la manca de treball, la migració i l'explotació per xarxes de tràfic.


més informació
El Papa convida a ser cristians sense por a tacar-se les mans per ajudar els altres
9 oct. 18:

Durant la Missa celebrada aquest dilluns 8 d'octubre a la Casa Santa Marta, el papa Francesc es va servir de la paràbola del Bon Samarità per convidar a ser "cristians sense por a tacar-se les mans i la roba quan s'acosten al proïsme".


més informació
Sínode Bisbes. El papa Francesc es trobarà amb joves i ancians
9 oct. 18:

Un projecte, un llibre i un esdeveniment amb el papa Francesc en ocasió del Sínode dels Bisbes dedicat als joves.


més informació
El Papa als Joves: "L'Església surt amb les noves generacions"
8 oct. 18:

Discurs del papa Francesc durant la Trobada amb milers de Joves i els Pares Sinodals en ocasió de la XV Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes, dedicat al tema: "Els joves, la fe i el discerniment vocacional". "L'Església, no surt cap a les noves generacions, sinó que surt amb les noves generacions, i el Sínode és fruit d'un treball en el qual vosaltres heu estat i sou protagonistes", ho va dir el papa Francesc en la Trobada amb els Joves i els Pares Sinodals en ocasió de la XV Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes, dedicat al tema: "els joves, la fe i el discerniment vocacional", la tarda d'aquest dissabte 6 d'octubre de 2018.


més informació
Sínode: Propostes pastorals concretes amb una visió positiva del futur, va demanar el Papa
5 oct. 18:

"L'objectiu no és publicar un document que generalment és llegit per uns pocs i criticat per molts, sinó donar propostes pastorals concretes capaços d'estimular la confiança, tancar ferides i sobretot inspirar als joves i també als adults, cap a una visió positiva del futur ", va dir el papa Francesc en el seu discurs amb el qual va deixar inaugurat els treballs de la XV Assemblea del Sínode dels bisbes dedicada als joves que s'estendran fins al diumenge 28 d'octubre.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMARTS, 16 D'OCTUBRE

FORMACIÓ PER A LES ESCOLES: “EL SÍNODE DELS JOVES. QUÈ ENS POT APORTAR A LES ESCOLES?”. Organitza: delegació de joventut de l’Arquebisbat de Tarragona. A càrrec de: Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 18 a 22 h

DIMECRES, 17 D'OCTUBRE

CONFERÈNCIA SOBRE “VIDAL I BARRAQUER, LA FAMÍLIA I EL POBLE”. Conferència inaugural del curs de les Aules de la Gent Gran en conveni amb la Universitat Rovira i Virgili. A càrrec del: Dr. Francesc Vidal-Barraquer Mayol. Lloc: Sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran, Passeig d’Albert, 13, Cambrils. Hora: 17.30 h

DIVENDRES, 19 D'OCTUBRE

CONCERT BENÈFIC DEL COR CARLIT GOSPEL A SANTA MARIA DEL PI. Els beneficis del concert es destinaran a un projecte de Mans Unides a Etiòpia, que vol millorar les condicions de les mares i els nadons de la regió de Gambo. Lloc: Basílica de Santa Maria del Pi - Plaça del Pi, 7, 08002, Barcelona. Hora: 21.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.