Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
31 jul. 18:

"Hi ha zitzània en la debilitat afectiva i sexual, que a tots ens afecta i que pot generar actituds i comportaments inadequats. Hi ha zitzània en el pessimisme estèril, en la mundanitat espiritual, en la recerca de formes de poder, de glòries humanes o benestar econòmic. Reconeixem que aquestes temptacions ens afecten i que, caiem en elles. Però reconeixem, igualment, que la força de Déu es manifesta en la nostra debilitat". És amb aquestes paraules que el comunicat emès per la Conferència Episcopal d'Hondures surt al pas a una sèrie de falses notícies i acusacions de les quals ha estat objecte no només el cardenal Rodríguez Maradiaga, arquebisbe de Tegucigalpa i coordinador del C9, el grup creat per el Papa per reformar la Cúria, sinó també tota l'Església del país.


més informació
Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea
31 jul. 18:

Iniciativa de caritat del Papa Francesc cap als sol·licitants d'asil iemenites a Corea. A través del nunci apostòlic Alfred Xuereb, el Pontífex ha lliurat la suma de 10 mil euros al bisbe Peter Kang U-il, que ha defensat els drets dels més de cinc-cents refugiats procedents del Iemen, acollits a l'illa de Jeju, a la diòcesi de Cheju. Ho va donar a conèixer aquest diumenge 29 de juliol la nunciatura l'endemà de la visita realitzada per l'arquebisbe Xuereb a l'illa per renovar el suport del Papa al prelat coreà, que tantes vegades ha exhortat els fidels a la tolerància i a la solidaritat.


més informació
El Papa accepta la renúncia del McCarrick com a membre del Col·legi Cardenalici
30 jul. 18:

"En la tarda d'aquest divendres 27 de juliol el Sant Pare va rebre la carta amb què el Cardenal Theodore McCarrick, arquebisbe emèrit de Washington, va presentar la renúncia com a membre de Col·legi Cardenalici", va informar aquest 28 de juliol mitjançant un comunicat de l'oficina de premsa de la Santa Seu.


més informació
Missatge del Sant Pare a l'Assemblea Mundial de la Comunitat de Vida Cristiana
30 jul. 18:

Amb motiu de l'Assemblea Mundial de la Comunitat de Vida Cristiana, que se celebra aquests dies a Buenos Aires, el papa Francesc va enviar una carta al president del Consell Executiu d'aquesta comunitat, Mauricio López Oropeza, en la qual realitza una invitació a trobar-se amb els més vulnerables i romandre en la contemplació i l'acció.


més informació
El test espiritual del papa Francesc: Sabem riure'ns de nosaltres mateixos?
26 jul. 18:

El papa Francesc convida a ser "memoriosos", això lliura a les persones de la temptació dels "messianismes" i "creure jo el Messies". En altres paraules, a creure'ns el centre del món i amargar-nos quan es descobreix que no és així. "Aquesta temptació es combat de moltes maneres, però també amb el riure", i amb una "consciència alegre", va dir en un discurs als sacerdots i consagrats del Perú.


més informació
Del 23 al 27 de gener de 2019 el Papa serà a Panamà
26 jul. 18:

El director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Greg Burke, ha anunciat que el papa Francesc ha acceptat "amb beneplàcit" les invitacions del govern panameny i dels bisbes de Panamà i participarà de la propera Jornada Mundial de la Joventut que se celebrarà a Panamà del 23 al 27 de gener del 2019.


més informació
La Santa Seu commemora els 6 anys del Pontificat de Francesc amb una medalla
26 jul. 18:

La Santa Seu commemorarà els sis anys de pontificat del papa Francesc, que es compliran el 13 de març de 2019, amb l'emissió d'una medalla que es podrà adquirir a partir d'aquest dijous 26 de juliol a la Llibreria Editrice Vaticana.


més informació
Dolor del Papa per les víctimes de les tragèdies ocorregudes a Grècia i a Laos
25 jul. 18:

El papa Francesc ha emès aquest 24 de juliol dos telegrames en els quals expressa la seva tristesa, d'una banda, per les víctimes dels incendis forestals a Grècia, manifestant solidaritat amb els afectats, i d'altra banda, per les víctimes i ferits a causa de les greus inundacions, com a conseqüència de l'ensorrament d'una presa hidroelèctrica a Laos.


més informació
Llar de l'abraçada maternal: una resposta contra l'avortament
25 jul. 18:

La Conferència Episcopal argentina, en un comunicat, ha expressat el seu pesar pel fet que la Cambra de Diputats de la Nació va sancionar per escassos vots el Projecte de Llei  "d'Interrupció voluntària de l'embaràs", un eufemisme per donar mitja sanció a l'avortament en aquest país.


més informació
La Humanae Vitae compleix 50 anys
25 jul. 18:

El 25 de juliol de 1968, el beat papa Pau VI publicava l'encíclica "Humanae vitae", sobre els ensenyaments de l'Església sobre la il·legitimitat d'alguns mètodes per a la regulació de la natalitat, segons informa AICA.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.