• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa: treballar junts pels més vulnerables ens aproparà a la unitat
22 gen. 20:

L'hospitalitat és una important virtut ecumènica: significa reconèixer que els altres cristians són veritablement els nostres germans i germanes en Crist. Per això, "treballar junts per viure l'hospitalitat ecumènica, de manera especial cap aquells les vides de les quals són més vulnerables, ens farà a tots cristians - protestants, ortodoxos, catòlics, a tots - millors éssers humans, millors deixebles i un poble cristià més unit". Van ser paraules del Papa a l'Audiència General, en la Setmana de Pregària per la Unitat dels cristians.


més informació
El Papa al Fòrum de Davos: situar la persona humana al centre de la política
21 gen. 20:

"Tots som membres de l'única família humana": d'allà emana "el deure moral de cuidar els uns dels altres", i, per aquest motiu, "cal situar la persona humana al centre mateix de la política". Ho diu el papa Francesc als participants en el Fòrum Mundial de Davos, que aquests dies reflexionaran sota el tema "Stakeholders for a Cohesive and Sustainable World", traduït com "Grups d'interès per a un món Coherent i Sostenible".


més informació
Crida del cardenal Bassetti a la política: Inverteixin en la família
21 gen. 20:

El President de la Conferència Episcopal Italiana (CEI) s'ha dirigir al Consell Episcopal Permanent que s'ha inaugurat avui a Roma. "El suport a la família requereix polítiques fiables i contínues que introdueixin finalment una reducció d'impostos proporcional al nombre de fills", va dir el cardenal manifestant també la seva preocupació per "les guerres a la Mediterrània i la secularització".


més informació
Programa de la visita del Papa a Bari amb els Bisbes de la Mediterrània
21 gen. 20:

Amb ocasió de la Trobada de reflexió i espiritualitat titulat "Mediterrani frontera de pau", organitzat per la Conferència Episcopal Italiana, el papa Francesc visitarà Bari el 23 de febrer. El programa ha estat anunciat per l'Oficina de Premsa de la Santa Seu. Entre les activitats previstes destaca la trobada amb els bisbes de la Mediterrània i la celebració de la Missa.


més informació
El Papa: Jesús ha expiat els pecats del món perquè siguem lliures
20 gen. 20:

En la seva al·locució prèvia a la pregària mariana de l'Àngelus, el Papa va recordar que aquest segon diumenge del temps ordinari està en continuïtat amb l'Epifania i la festa del Baptisme de Jesús, que vam celebrar diumenge passat. I recorda que Jesús ha expiat el pecat del món perquè siguem lliures.


més informació
El Papa: Sembrar la pau on hi ha odi
20 gen. 20:

Aquest dilluns 20 de gener el papa Francesc ha rebut una delegació del centre "Simon Wiesenthal", un centre actiu en el món en la lluita contra tota forma d'antisemitisme, racisme i odi a les minories. En les seves paraules ha demanat que, "hem de comprometre'ns a llaurar la terra en la que creix l'odi per sembrar la pau".


més informació
El Papa als pescadors: "La seva fe anima valors preciosos"
20 gen. 20:

El papa Francesc es va reunir durant el matí de dissabte 18 de gener amb un grup de pescadors provinents de Sant Benedetto del Tronto, Itàlia. Van participar el bisbe i els sacerdots que acompanyen espiritualment el treball dels pescadors i de les seves famílies.


més informació
El Papa Francesc espera la fi de la violència a Líbia
20 gen. 20:

Al final de l'oració mariana de l'Àngelus, Francesc va desitjar l'èxit de la cimera de Berlín sobre la crisi a Líbia. El Sant Pare va exhortar que  s'emprengués un camí que conduís a una solució negociada. L'esborrany de la declaració final de la cimera demana, entre altres coses, un embargament d'armes i l'inici d'un procés per a un govern unificat.


més informació
El Papa convida a viure la Jornada del Malalt com el Bon Samarità
17 gen. 20:

“L’impacte en la soledat en el dia a dia” és el tema principal de la Trobada Diocesana de la Salut el 25 de gener per commemorar la XXVIII Jornada Mundial del Malalt. Amb un missatge positiu, «Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar» (Mt 11,28) el papa Francesc ha fet de la cita el títol de la carta dedicada al Dia Mundial del Malalt del 2020. 


més informació
El Papa nomena Francesca Di Giovanni, subsecretària de la Secretaria d'Estat
15 gen. 20:

El papa Francesc ha nomenat aquest 15 de gener a la doctora Francesca Di Giovanni subsecretària de la Secció per a les Relacions amb els Estats i li ha assignat el seguiment del sector multilateral, convertint-se en la dona amb el càrrec de major rang en la Secretaria d'Estat.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.