Diumenge, 11 d'Abril de 2021
Sant Estanislau, bisbe i màrtir
  • Mor el bisbe de Bafatà, primer bisbe missioner brasiler d'un territori de missió fora del Brasil
  • Batudes militars en esglésies i temples de Myanmar
  • Màrtirs de Quiché, Guatemala: "Denúncia valenta d'un sistema de mort"
  • El Síndic de Greuges recomana d’investigar la presència de l’extrema dreta en els cossos de seguretat
  • Reelegida Juliana Kinzaza com a priora de les Carmelites de Vilafranca del Penedès
  • Els bisbes catalans parlen del diumenge de la divina misericòrdia
  • Comencen les obres de neteja i restauració de la façana principal de la Catedral de Tortosa
  • Francesc Xavier Ciuraneta, bisbe de Lleida, i el conflicte de la Franja
  • Utopies reals. Construint una nova economia centrada en les persones
  • Papa Francesc: Les finances al servei del bé comú

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Simposi sobre abusos: El Papa expressa la seva gratitud per erradicar aquest mal
8 abr. 21:

El papa Francesc envia les seves salutacions a l'Arquebisbe de Boston, Sean O'Malley, amb motiu del Simposi Internacional en línia sobre abusos sexuals a menors que arrenca aquest dijous 8 d'abril sota el títol "Fe i progrés: estratègies per prevenir i curar els abusos sexuals a menors".


més informació
El Papa als joves: Déu té set de vosaltres
8 abr. 21:

Vatican News presenta la introducció escrita pel Sant Pare a l'edició italiana del llibre "Francesc, joglar de Déu", escrit pel cardenal Raniero Cantalamessa, que explica la tradició de Fra Pacífic, el narrador que va seguir al Sant d'Assís.


més informació
El Papa prega per les víctimes d'Indonèsia i Timor Oriental
7 abr. 21:

Al final de la seva catequesi de l'Audiència General d'aquest dimecres 7 d'abril, el papa Francesc ha recordat les persones que van perdre la vida al sud-est asiàtic a causa de les fortes inundacions que afecten aquesta zona des de dissabte passat.


més informació
El Papa al poble filipí: "Heu patit, però gràcies a la fe heu ressuscitat"
6 abr. 21:

En un videomissatge amb motiu del 500 aniversari de l'evangelització de Filipines, el papa Francesc ha agraït aquest diumenge 4 d'abril als fidels per haver donat gratuïtament el que han rebut gratuïtament: la vida i la fe de Jesús.


més informació
Testimonis d'infants i joves en el Via Crucis del Papa 2021
31 mar. 21:

El Via Crucis de Divendres Sant, encapçalat pel papa Francesc, tindrà aquest any els protagonistes més joves. De fet, els infants, noies i nois de la parròquia romana dels Sants Màrtirs d'Uganda, el grup escolta Agesci "Foligno I" i els hostes de dues cases familiars de Roma, són els autors dels textos i dibuixos que comenten les 14 estacions. I seran de nou ells els que llegeixin les meditacions i acompanyin el Papa durant el ritu a la Plaça de Sant Pere del Vaticà.


més informació
Es presenten les Orientacions Pastorals sobre els desplaçats climàtics al Vaticà
31 mar. 21:

Les noves Orientacions presentades aquest dimarts 30 de març se centren "exclusivament en els desplaçats climàtics", és a dir, aquelles persones o grups de persones que s'han vist obligades a abandonar el seu lloc de residència habitual a causa d'una crisi climàtica aguda. La presentació va comptar amb el testimoni de l'Arquebisbe de Beira (Moçambic), Claudio Dalla Zuanna, ciutat castigada en els últims dos anys per tres ciclons, el més terrible, l'anomenat Idai, i l'últim, el 23 de gener d'aquest any, que encara que de menor força, ha deixat el seu rastre de destrucció. També va comptar amb el testimoni de Maria Madalena Issau, resident en un camp de desplaçats a 60 km de Beira.


més informació
Papa Francesc als sacerdots mexicans: "No deixeu d'aprofundir en les arrels de la fe que heu rebut en les vostres diferents Esglésies particulars"
30 mar. 21:

Aquest dilluns 29 de març el Sant Pare ha rebut a la Sala Clementina del Vaticà a més de 85 sacerdots del Pontifici Col·legi Mexicà de Roma per convidar-los a que, davant els actuals problemes, configurin la seva mirada amb el Senyor: "En conformar la nostra mirada amb la seva, la nostra es transforma en una mirada de tendresa, de reconciliació i de fraternitat" els ha dit el Papa en el seu discurs.


més informació
El Papa en el Diumenge de Rams: "Demanem la gràcia de l'estupor!"
29 mar. 21:

En aquest dia "demanem la gràcia de l'estupor". Va ser l'exhortació del papa Francesc en la seva homilia en la Missa del Diumenge de Rams. La litúrgia d'aquest diumenge 28 de març, va començar dient el Papa, "suscita cada any en nosaltres un sentiment de sorpresa", ja que "passem de l'alegria que suposa acollir Jesús que entra a Jerusalem, al dolor de veure'l condemnat a mort". Es tracta d'un sentiment "que ens acompanyarà tota la Setmana Santa".


més informació
El Papa demana una lluita més eficaç contra els delictes financers
29 mar. 21:

El papa Francesc va rebre, el dissabte 27 de març passat, els membres del Tribunal de l'Estat de la Ciutat del Vaticà, en la inauguració del 92è any judicial. Entre ells es trobava el president del Consell de Ministres del Govern Italià, Mario Draghi. En el seu discurs, el Papa va recordar que els canvis normatius que s'estan duent a terme al Vaticà, seran "més fructífers en la mesura que vagin acompanyats de noves reformes en l'àmbit penal, sobretot en la lluita i repressió dels delictes financers, i de la intensificació d'altres activitats encaminades a facilitar i agilitar la cooperació internacional entre els òrgans d'investigació del Vaticà i les institucions similars d'altres països, així com de les iniciatives adoptades per la policia judicial del nostre Estat".


més informació
El Papa a l'Àngelus: no passar de llarg davant els germans en dificultat
29 mar. 21:

No passar de llarg davant els germans en dificultat, i pregar per totes les víctimes de la violència, especialment per les de l'atemptat ocorregut aquest matí a Indonèsia davant de la catedral de Makassar: ho ha demanat el papa Francesc en finalitzar la Missa en la Commemoració de l'ingrés de Jesús a Jerusalem, i abans de resar l'oració mariana de l'Àngelus dominical, en aquest Diumenge de Rams.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 8 d'abril fins dijous, 6 de maig

Iniciació a la Bíblia per a aquells que l’obren per primera vegada, per José Manuel Andueza.

Hora: de 19:00 a 20.30 h
 
Lloc: Cristianisme i Justícia (Carrer de Roger de Llúria 13, Barcelona)

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.