• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
18 jul. 18:

En un missatge amb motiu de la celebració d'un Seminari a Rio de Janeiro, Brasil, sobre l'esport, el Pontífex reafirma que no es tracta només d'una forma d'entreteniment, sinó, sobretot, d'un instrument per a sostenir una cultura de la trobada.


més informació
Fàtima: Trobada Internacional dels Equips de la Mare de Déu
18 jul. 18:

Del 16 al 21 de juliol nou mil matrimonis pertanyents als Equips de la Mare de Déu s'apleguen al Santuari de Fàtima, a Portugal. El Moviment està present a nivell internacional en vuitanta-un països dels cinc continents. Els seus membres són més de cent quaranta mil, distribuïts en uns dotze mil equips.


més informació
Ruffini: Una col·laboració entre el dicasteri i les Conferències Episcopals de l'Àfrica Oriental
17 jul. 18:

El Prefecte del Dicasteri per a la Comunicació de la Santa Seu, Paolo Ruffini, ha enviat un missatge als membres de les Conferències Episcopals de l'Àfrica Oriental, (Amecea), reunits a Addis Abeba, Etiòpia, en la seva dinovena Assemblea plenària.


més informació
El Papa exhorta als joves del Carib a tornar a les arrels de la família
17 jul. 18:

A l'illa Martinica s'estan duent a terme les Jornades caribenyes de la Joventut, del 10 al 23 d'aquest mes de juliol, organitzada per la Conferència Episcopal de les Antilles, amb el lema: "Els joves transformen la família caribenya". En aquest marc, el papa Francesc va enviar un vídeo missatge als joves participants.


més informació
Diàleg amb la Xina: més plenament catòlics i autènticament xinesos
17 jul. 18:

A la Xina hi ha bisbes amb una il·legitimitat canònica i altres a qui els falta el reconeixement civil: signe de la co-existència de dues comunitats de cristians al país. Quan en l'esperit del diàleg s'inicia una tratactiva, se la fa per intentar resoldre aquests problemes concrets, per superar una conjuntura i iniciar una renovació positiva.


més informació
El Papa encoratja a continuar el diàleg amb Nicaragua
16 jul. 18:

El papa Francesc ha encoratjat els bisbes nicaragüencs a prosseguir el diàleg, després les agressions sofertes per tres bisbes dilluns passat.


més informació
El Papa nomena els presidents delegats per al Sínode dels joves
16 jul. 18:

Amb vista a la XV Assemblea General Ordinària de Sínode dels Bisbes sobre el tema "Els joves, la fe i el discerniment vocacional", el papa Francesc va nomenar Presidents Delegats al cardenal Louis Raphaël I Sako, patriarca de Babilònia dels Caldeus, cap del Sínode de l'Església Caldea (Iraq); al cardenal Désiré Tsarahazana, arquebisbe de Toamasina (Madagascar) i al cardenal Charles Maung Bo SDB, arquebisbe de Rangun (Birmània-Myanmar).


més informació
Aquesta és la "història secreta" de la Humanae Vitae de Pau VI
16 jul. 18:

Els documents que es guarden a l'Arxiu Secret del Vaticà van permetre l'estudiós italià Mons. Gilfredo Marengo relatar la història no coneguda sobre l'origen de l'encíclica Humanae Vitae del Beat papa Pau VI, el profètic text que el 25 de juliol complirà 50 anys de publicat i que va ser rebutjat fins i tot per persones dins de l'Església.


més informació
El papa Francesc assisteix a la missa exequial del Cardenal Tauran
13 jul. 18:

El papa Francesc va assistir aquest dijous 12 de juliol a la missa exequial del cardenal Jean-Louis Tauran, que va ser camarlenc de la Santa Romana Església i president del Pontifici Consell per al Diàleg Interreligiós i va morir als 75 anys el dijous 5 de juliol passat. Es va celebrar a les 10.45 h a l'Altar de la Càtedra de la basílica Vaticana.


més informació
Cardenal Parolin: «A l'Hospital Bambino Gesù el pacient és un rostre»
13 jul. 18:

El Cardenal secretari d'Estat, Pietro Parolin i la directora de l'Hospital Bambino Gesù, Mariella Enoc, han comentat el balanç de l'any 2017, d'aquesta clínica que compta amb el suport del Papa.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.