Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Sant Onèsim
  • Si no es prenen mesures 150 milions de nenes seran casades abans del 2030
  • Més de 200 cristians a la presó acusats per la llei de blasfèmia al Pakistan
  • El Papa demana als pobles originaris "transmetre'ns la seva saviesa ancestral de diàleg amb la terra"
  • Augmenten en 1,5% les visites a la Catedral de Girona durant l’any 2018
  • Els bisbes catalans parlen sobre diversos temes d'actualitat
  • Una marxa cap a la frontera per la pau entre l'Índia i el Pakistan
  • Neuròlegs del Trueta troben una nova malaltia genètica
  • Papa Francesc: "La litúrgia és un tresor que no pot reduir-se a gustos o corrents"
  • Vèncer la batalla contra la fam és possible: "No és un eslògan"
  • Mèxic: 152 sacerdots retirats del ministeri per pederàstia, en els últims 9 anys

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Vèncer la batalla contra la fam és possible: "No és un eslògan"
15 feb. 19:

El papa Francesc va participar en la inauguració de la 42a sessió del Consell dels Governadors del Fons Internacional per al Desenvolupament Agrícola (FIDA). En el seu discurs, el Pontífex va exhortar a promoure el desenvolupament rural per "vèncer la batalla contra la fam i la misèria al món"; cosa que no és un simple eslògan sinó un fet totalment possible "si ho plantegem amb serietat".


més informació
Papa Francesc: "La litúrgia és un tresor que no pot reduir-se a gustos o corrents"
15 feb. 19:

La litúrgia sagrada és "un tresor vivent que no pot reduir-se a gustos, receptes i corrents", va assenyalar el papa Francesc durant l'audiència que va concedir a l'Assemblea Plenària de la Congregació per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments aquest 14 de febrer, on també va dir que "perquè la vida sigui veritablement una lloança agradable Déu, és certament necessari canviar el cor".


més informació
El Papa demana als pobles originaris "transmetre'ns la seva saviesa ancestral de diàleg amb la terra"
15 feb. 19:

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu va informar que aquest dijous 14 de febrer, el papa Francesc, en el marc de la seva visita a la seu de la FAO a Roma per inaugurar la 42a sessió del Consell dels Governadors del Fons Internacional per al Desenvolupament Agrícola (FIDA), es va reunir amb un grup de 38 delegats de 31 pobles indígenes d'Amèrica, Àfrica, Àsia i l'àrea Pacífic. La reunió va durar uns vint minuts. El papa Francesc va saludar als presents un per un i alguns d'ells li van regalar estoles artesanals.


més informació
El Papa al FIDA: «Promoure el desenvolupament rural per acabar amb la fam»
14 feb. 19:

"Les responsabilitats no s'evadeixen, passant-les dels uns als altres, sinó que es van assumint per oferir solucions concretes i reals", ha dit el Sant Pare en la inauguració de la 42a sessió del Consell dels Governadors del Fons Internacional per al Desenvolupament Agrícola (FIDA), exhortant a que s'inverteixi i es promogui el desenvolupament rural per "vèncer la batalla contra la fam i la misèria al món".


més informació
Kevin Joseph Farrell, nou camarlenc de l'Església Catòlica
14 feb. 19:

El papa Francesc ha nomenat el cardenal Kevin Joseph Farrell, Prefecte del Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida, com el camarlenc de l'Església Romana, és a dir, el títol de dignitat entre els cardenals de l'Església, president de la cambra apostòlica i governador temporal en seu vacant, quan mori el successor de Pere, ha informat l'oficina de premsa de la Santa Seu aquest dijous 14 de febrer.


més informació
Pietro Parolin: Les empreses produeixen inclusió social
14 feb. 19:

Pietro Parolin, Secretari d'Estat del Vaticà, demana una nova ètica en economia. En un missatge a una reunió promoguda a Roma pel Comitè Tècnic-Científic de la Unió Cristiana d'Empresaris Dirigents (UCID), el cardenal Parolin afirma que les empreses han de ser avui "capaces de comprendre el seu paper en termes renovats i generosos, productors no només de béns i serveis específics i mesurables en termes de beneficis pressupostaris, sinó també productors inseparables del gran servei d'inclusió social i recuperació del medi ambient ".


més informació
Microsoft promourà un premi internacional d'ètica en Intel·ligència Artificial
14 feb. 19:

El papa Francesc va rebre en audiència el president de Microsoft, Brad Smith, la tarda d'aquest dimecres 13 de febrer. Al centre de les converses el tema de la "intel·ligència artificial al servei del bé comú".


més informació
21 de febrer: "La protecció dels menors a l'Església" al Vaticà
14 feb. 19:

"Hem de ser clars en els procediments tant com sigui possible, però això no resoldrà màgicament un problema que està arrelat en una realitat molt més profundament del que imaginem", va afirmar el pare Hans Zollner SJ, membre del comitè organitzador de la reunió "La protecció dels menors a l'Església ", que començarà al Vaticà el 21 de febrer.


més informació
El papa Francesc condemna l'ús d'infants com a soldats: és un crim abominable
13 feb. 19:

Aquest dimarts 12 de febrer el papa Francesc va denunciar un cop més la violació dels drets dels infants que són forçats a combatre guerres i a cometre crims.


més informació
Enforteixen les funcions anticorrupció de l'auditor general de la Santa Seu
13 feb. 19:

El proper 16 de febrer entraran en vigor els nous estatuts, signats pel papa Francesc el 21 de gener, per a l'oficina de l'Auditor General del Vaticà que estableix que serà l'autoritat anticorrupció, segons ha informat l'Oficina de Premsa de la Santa Seu.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 15 DE FEBRER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DOCAT. QUÈ CAL FER? LA DOCTRINA SOCIAL DE L’ESGLÉSIAHi intervindran: Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona; Mn. Josep Mateu, coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut; Sr. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i Màxim Muñoz, representant d’Editorial Claret. Lloc: Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret, c. Roger de Llúria, 5, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 16 DE FEBRER

II APLEC DE MESTRES I PROFESSORS CRISTIANS AMB EL LEMA “SOM TESTIMONIS!”. Organitzen: delegacions d’Ensenyament de les diòcesis amb seu de Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 9.30 a 17 h

DIJOUS, 21 DE FEBRER

JORNADA D'ESTUDI MORIR DIGNAMENT EN EL SEGLE XXI. METES ACONSEGUIDES I REPTES PENDENTS. Organitza: Metges Cristians de Catalunya. Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona). Hora: De 9.45 h a 14.30 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.