• Ministeris eclesials per a les dones
  • Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
  • Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
  • La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
  • Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
  • La Pastoral d'Escolta de l'Arquebisbat de Lima atén més de 2.600 trucades
  • Escrits dominicals dels bisbes catalans
  • Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
  • Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
  • V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Campanya anticovid al Vaticà: Francesc i Benet XVI ja estan vacunats
15 gen. 21:

Continua al Vaticà la campanya de vacunació, que va començar el matí del dimecres 13 de gener després de l'arribada del sèrum. Tant el papa Francesc com l'emèrit Benet XVI ja han rebut la primera dosi de la vacuna.


més informació
El Papa no està segur si viatjarà a l'Iraq a causa de la pandèmia del Coronavirus
14 gen. 21:

El viatge del papa Francesc a l'Iraq que està previst que tingui lloc del 5 al 8 de març trontolla a causa de les conseqüències de la pandèmia del coronavirus. El Sant Pare, durant l'entrevista que va concedir recentment al Canal 5 d'Itàlia, va afirmar que no sap si aquest viatge tindrà lloc finalment. No obstant això, els organitzadors segueixen endavant amb els preparatius i el Patriarcat de Babilònia dels Caldeus ja ha presentat el lema i logotip del viatge apostòlic.


més informació
Cardenal Czerny: "Només la cultura que acull té un futur"
14 gen. 21:

"La nova encíclica del papa Francesc, Fratelli tutti, es dirigeix directament a les alegries i esperances, les penes i les angoixes dels migrants, els refugiats i totes les persones desplaçades i marginades. El cor de l'Encíclica és una crida a una major germanor i amistat social entre tots els pobles i nacions". Això és el que escriu el cardenal Michael Czerny, sotssecretari de la Secció de Migrants del Dicasteri per al Servei de Desenvolupament Humà Integral, en el recentment creat bloc de la Comissió Catòlica Internacional de Migració (ICMC).


més informació
La Santa Seu explica la discrepància en la xifra de diners enviats a Austràlia
14 gen. 21:

La Santa Seu ha dit que la discrepància en les dades de l'auditoria de les transaccions financeres realitzades pel Vaticà a Austràlia entre 2014 i 2020 es deu, "entre altres coses, a algunes obligacions contractuals i a la gestió ordinària dels recursos propis", segons s'informa en un comunicat difós aquest dimecres 13 de gener.


més informació
UISG: agraïment al Papa pel Motu proprio Spiritus Domini
13 gen. 21:

La Unió Internacional de Superiores Generals (UISG) ha agraït al Papa la carta apostòlica Spiritus Domini sobre la modificació d'un cànon del Codi de Dret Canònic sobre l'accés de les dones al ministeri instituït del lectorat i acolitat.


més informació
Papa Francesc: "Donar al que pateix el bàlsam de la proximitat"
13 gen. 21:

El papa Francesc ha donat a conèixer el seu missatge amb motiu de la 29a Jornada Mundial del Malalt que tindrà lloc el proper 11 de febrer, memòria de la benaurada Mare de Déu de Lourdes, el tema "Perquè de mestre només en teniu un, i tots vosaltres sou germans" (Mt 23, 8). La relació de confiança, fonament de la cura del malalt, inspirat en el passatge evangèlic en què Jesús critica la hipocresia dels que diuen, però no fan (cf. Mt 23,1-12). En el seu escrit, el Sant Pare afirma que aquesta Jornada "és un moment propici per oferir una atenció especial a les persones malaltes i als qui tenen cura d'elles, ja sigui en els llocs destinats a la seva assistència com en el si de les famílies i les comunitats" i dedica un pensament especial "els que pateixen a tot el món els efectes de la pandèmia del coronavirus", particularment "als més pobres i marginats".


més informació
Modificat el ritu del Dimecres de Cendra en temps de pandèmia
13 gen. 21:

La Congregació per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments ha publicat aquest dimarts 12 de gener una nota en què explica la modificació del ritu del Dimecres de Cendra, adaptant-se a les mesures de seguretat sanitàries establertes en aquest temps de pandèmia.


més informació
Benet XVI es vacunarà contra la COVID 19 "quan sigui possible"
12 gen. 21:

El papa emèrit Benet XVI es vacunarà contra la COVID 19 quan sigui possible, segons ha confirmat aquest dimarts 12 de gener el seu secretari personal, Mons. Georg Gänswein.


més informació
El papa Francesc fa oficial l'accés de les dones al lectorat i l'acolitat
12 gen. 21:

El papa Francesc ha establert amb un motu proprio que els ministeris del Lector i de l'Acòlit estan també a partir d'ara oberts a les dones, de forma estable i institucionalitzada amb un mandat especial. Les dones que llegeixen la Paraula de Déu durant les celebracions litúrgiques o que realitzen un servei a l'altar, com ministres o com dispensadores de l'Eucaristia, no són certament una novetat: en moltes comunitats del món són ara una pràctica autoritzada pels bisbes.


més informació
El Papa: el món necessita unitat i germanor per superar la crisi
11 gen. 21:

Entrevista del Papa al canal italià TG5, difosa la nit del 10 de gener: des de la pandèmia a la defensa de la vida i els febles, i el valor de la unitat en la política i l'Església, el papa Francesc s'atura en els grans temes d'actualitat a l'inici del nou any i convida a tots a vacunar-se i a redescobrir el valor de la fe com un do de Déu.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.