Dissabte, 29 de Febrer de 2020
  • La Basílica de la Sagrada Família inicia la Quaresma amb la missa «Sent la Creu»
  • La religió en la cultura climàtica, en l'àmbit laboral i en les cures pal·liatives
  • Veneçuela: Monsenyor Azuaje cita les claus del seminari per prevenir abusos
  • El Papa ajorna les audiències però continua amb la misses a Santa Marta
  • Inici de la Quaresma al Bisbat d'Urgell
  • 1 de març, dia d’Hispanoamèrica
  • Papa a la Pontifícia Acadèmia per a la Vida: Les tecnologies ben utilitzades poden donar bons fruits
  • Grècia: protestes contra els migrants a Lesbos i Chios
  • El Tribunal Constitucional despenalitza el suïcidi a Alemanya
  • Els bisbes catalans parlen de les pràctiques quaresmals i de les temptacions

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa ajorna les audiències però continua amb la misses a Santa Marta
28 feb. 20:

També avui l'agenda del papa Francesc ha estat modificada. L'ha donat a conèixer l'Oficina de Premsa de la Santa Seu.


més informació
Papa a la Pontifícia Acadèmia per a la Vida: Les tecnologies ben utilitzades poden donar bons fruits
28 feb. 20:

"Que la Paraula i la Tradició de la fe ens ajudin a interpretar els fenòmens del nostre món". "La algor-ètica pot ser un pont per a inscriure els principis de la Doctrina Social de l'Església a les tecnologies digitals." Són afirmacions del papa Francesc en el seu discurs als participants en la Plenària de la Pontifícia Acadèmia per a la Vida.


més informació
El Papa als iraquians: "Estan en un camp de batalla, reso per vosaltres"
27 feb. 20:

En les seves salutacions als fidels en els diferents idiomes, després de la catequesi, el Summe Pontífex va fer referència a la situació iraquiana, dirigint-se de manera particular als fidels que estan - va dir - "en un camp de batalla". Els malalts i operadors sanitaris involucrats a causa del coronavirus també al cor de Francesc.


més informació
Santa Seu: Passos fets després de la Trobada sobre protecció de menors en l'Església
26 feb. 20:

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu ha fet públic el comunicat on informa sobre els passos efectuats després de la trobada de l'any passat, demanat pel Papa, sobre la Protecció dels menors en l'Església, que es va desenvolupar del 21 al 24 de febrer.


més informació
El Papa celebrarà la missa de dimecres de cendra a l'Aventino de Roma
25 feb. 20:

El proper 26 de febrer, dimecres de cendra, el papa Francesc celebrarà a les 16.30 a l'església de Sant Anselm a la muntanya Aventino de Roma, la "litúrgia de les estacions" seguida de la processó penitencial cap a la basílica de Santa Sabina, on presidirà la Santa Missa, amb el ritu de la benedicció i la imposició de les cendres.


més informació
Ajornats alguns esdeveniments en llocs tancats del Vaticà pel Coronavirus
25 feb. 20:

Ajornats alguns esdeveniments en llocs tancats al Vaticà. El director de l'Oficina de Premsa del Vaticà, Matteo Bruni, ha informat sobre la decisió d'ajornar algunes cites organitzades en llocs tancats amb significativa presència pública. No s'ajorna l'audiència general de dimecres a la Plaça de Sant Pere.


més informació
Cardenal Turkson: "La veritable conversió és acceptar l'amor de Déu"
25 feb. 20:

Aquest dilluns 24 de febrer s'ha presentat el Missatge del papa Francesc per a la Quaresma 2020 a la Sala de Premsa de la Santa Seu: un diàleg fructífer amb Déu i amb els altres a través de l'oració i la misericòrdia.


més informació
El Papa agraeix a l'Associació Pro Petri Seu pel constant suport que li ofereixen
25 feb. 20:

El papa Francesc va agrair als membres d'aquesta associació l'Associació Pro Petri Seu per "la seva contribució financera i espiritual a les obres socials i caritatives" relacionades amb la seva missió pastoral i amb les activitats de la Santa Seu.


més informació
Missatge del papa Francesc per a la Quaresma
24 feb. 20:

A les portes de l’inici del temps quaresmal, el papa Francesc, en el missatge d’aquest any, ens invita a viure la nostra adhesió a l’Evangeli a través d’aquella petició de conversió i de reconciliació que sant Pau adreça als cristians de Corint: «Us ho demanem en nom de Crist: deixeu-vos reconciliar amb Déu!» (2Co 5,20).


més informació
El Papa: "Aplicar les lleis de l'Església garanteix solucions justes i pastorals"
21 feb. 20:

"Donar a conèixer i aplicar les lleis de l'Església ... és una garantia de la recerca de solucions no arbitràries, sinó veritablement justes i, per tant, veritablement pastorals". Ho ha dit el Papa en rebre els participants en la Sessió plenària del Pontifici Consell dels Textos Legislatius aquest divendres 21 de febrer.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 28 DE FEBRER

4a EDICIÓ DE LA NIT DELS ANIMADORS DE LA FE, AMB EL TEMA “QUÈ ENTENEM PER FE?”. Organitza: Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 h

DISSABTE, 29 DE FEBRER

VÍGILIA DE CONVERSIÓ I SANACIÓ ALS FRANCISCANS DE GRANOLLERS. Amb la participació de COR NOU i Ministeri Musical Sta. Maria Jaire. Hora: 21.00 h. Lloc: Parròquia Mare de Déu de Montserrat i Sant Antoni de Pàdua (C/ Joan Prim, 183, Granollers)

DIMARTS, 3 DE MARÇ

CURS 'QUÈ ÉS EL QUE EN VERITAT S'HA DE CREURE'. Amb José I. González-Faus. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dates: Del 3 de març al 14 d'abril. Hora: 19.00 h. Lloc: C/ Roger de Llúria, 13, Barcelona

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.