Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu
5 des. 19:

El Vídeo del Papa corresponent a aquest mes de desembre, tracta sobre tants nens i nenes que avui tenen un futur incert, sobretot els que estan patint per diverses causes. Francesc insisteix que "cada nen marginat, cada nen abusat, cada nen abandonat, cada nen sense escola, sense atencions mèdiques, és un crit que s'eleva a Déu".


més informació
El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
5 des. 19:

Aquest dimecres 4 de desembre, a la tarda, ha conclòs la 32 Reunió de Consell de Cardenals (C6) que assessoren el Sant Pare en la reforma de la Cúria Romana i que s'han reunits durant tres dies, des del dilluns 2 de desembre. El C6 va centrar la seva activitat en aprofundir els últims aspectes de l'esborrany de la nova constitució apostòlica, el títol provisional és "Praedicate evangelium".


més informació
El proper diumenge Francesc retrà homenatge a la Mare de Déu a la Plaça d'Espanya de Roma
5 des. 19:

El 8 de desembre, Solemnitat de la Immaculada Concepció, el papa Francesc resarà com de costum a peu de la columna que sosté l'estàtua de la Mare de Déu. Els franciscans de la Basílica dels Sants Apòstols animaran la jornada amb cants i pregàries.


més informació
Aquest 5 de desembre s'inaugura al Vaticà el Pessebre i arbre de Nadal
4 des. 19:

El pessebre d'aquest any és de fusta i compta amb estàtues de mida real; l'arbre, en canvi, té 26 metres d'altura i compta amb llums de baix consum.


més informació
El Papa a la COP25: "Oferir raons concretes per un futur digne"
4 des. 19:

El Sant Pare ha enviat un Missatge als participants en el 25è període de sessions de la Conferència dels estats part en la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic reunits a Madrid, del 2 al 13 de desembre del 2019.


més informació
El Papa: "Donem veu als que són discriminats per la seva discapacitat"
3 des. 19:

"Cal cuidar i acompanyar les persones amb discapacitat en totes les condicions de vida, caminar amb ells i 'ungir' de dignitat perquè participin activament en la comunitat civil i eclesial", ha expressat el Sant Pare en el seu missatge amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat, que se celebra aquest, dimarts 3 de desembre, i que aquest any té com a tema "El futur és accessible".


més informació
"Tots podem col·laborar denunciant casos d'esclavitud"
3 des. 19:

Aquest 2 de desembre, s'ha celebrat el Dia Internacional per a l'Abolició de l'Esclavitud. Aquesta celebració va ser establerta per conscienciar l'opinió pública sobre el flagell que suposa l'esclavitud moderna, que en l'actualitat afecta més de 40 milions de persones a tot el món.


més informació
El Papa expressa preocupació i dolor pels morts a l'Iraq
3 des. 19:

"Segueixo amb preocupació la situació a l'Iraq", va dir aquest diumenge 1 de desembre el Sant Pare: "He vist amb dolor que les manifestacions de protesta dels dies passats han rebut una dura reacció que ha causat desenes de víctimes", va expressar el Papa després de la pregària de l'Àngelus. "Reso pels difunts i pels ferits; em mantinc proper a les famílies i a tot el poble iraquià, invocant de Déu pau i concòrdia ", va concloure el Papa.


més informació
El Papa explica el valor del pessebre
3 des. 19:

El Sant Pare, en la seva visita a Greccio ha presentat la darrera Carta Apostòlica Admirabile signum en aquesta aborda el significat i el valor del pessebre. Explica el significat d’aquesta tradició viva enmig dels cristians, des de petits, a partir de cada un dels elements que el conformen. Així el Sant Pare dóna a conèixer, com “contemplant aquesta escena al pessebre, estem cridats a reflexionar sobre la responsabilitat que cada cristià ha de ser evangelitzador. Cada un de nosaltres es fa portador de la Bona Notícia amb els que troba, testimoniant amb accions concretes de misericòrdia l’alegria d’haver trobat Jesús i el seu amor”.


més informació
L'almoiner del Papa portarà a Roma 33 refugiats de Lesbos
2 des. 19:

L'almoiner apostòlic del Sant Pare, el cardenal Konrad Krajewski, ha visitat aquest dilluns 2 de desembre, l'illa de Lesbos, Grècia, juntament amb alguns responsables de la Comunitat de Sant Egidi, i tornarà a Itàlia el 4 de desembre amb un grup de 33 refugiats a la recerca d'asil polític, ha informat l'Oficina de Premsa de la Santa Seu.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.