Dijous, 13 de Desembre de 2018
Santa Llúcia, verge i màrtir
  • Kenya: Sacerdot assassinat en un atracament a mà armada
  • El tradicional Concert de Sant Esteve reunirà la família coral de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau
  • No a la confiscació de propietats eclesiàstiques a Israel
  • Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
  • Mn. Manuel Claret rep un homenatge pòstum sis mesos després de la seva mort
  • Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
  • El 36% de persones de la Diòcesi de Barcelona viuen dificultats relacionades amb l’exclusió residencial
  • “Un jutge no pot obligar a l’alimentació forçada”
  • El bisbe de Solsona dona suport als dejunis els divendres en solidaritat amb els presos en vaga de fam
  • Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"
12 des. 18:

"La pregària del Parenostre ens fa demanar el que és essencial per a nosaltres", tema de la catequesi del papa Francesc a l'Audiència General d'aquest dimecres 12 de desembre del 2018.


més informació
Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
12 des. 18:

La Santa Seu "està convençuda que els enormes desafiaments plantejats per la migració s'afronten de manera millor a través de processos multilaterals, i no amb polítiques aïllacionistes", va afirmar el secretari d'Estat, el cardenal Pietro Parolin, en el seu discurs, pronunciat aquest dilluns 10 de desembre, durant la Conferència Intergovernamental per Adoptar el Pacte Mundial per a la Migració Segura, Ordenada i Regular (GCM) que s'està duent a terme a Marràqueix, Marroc.


més informació
Itàlia: El Papa prega per les víctimes de la tragèdia a la discoteca de Corinaldo
11 des. 18:

El 9 de desembre de 2018, el papa Francesc va oferir oracions per les víctimes de l'estampida ocorreguda la matinada del 8 de desembre passat a una discoteca a la petita ciutat de Corinaldo, Itàlia, prop de la costa adriàtica.


més informació
La diplomàcia vaticana promou els drets humans al món
11 des. 18:

La diplomàcia vaticana és coneguda al món per la seva discreció i efectivitat, el que ha portat a la Santa Seu a intervenir en nombrosos conflictes i a ser una peça clau en històrics acords de pau en diferents llocs.


més informació
Comissió del Vaticà investiga a Xile a les Germanes del Bon Samarità
11 des. 18:

La Congregació per als Instituts de Vida consagrada i les Societats de Vida Apostòlica va començar a Xile una investigació a les Germanes del Bon Samarità ubicades a la Diòcesi de Talca.


més informació
Nadal 2018: Celebracions litúrgiques que presidirà el papa Francesc
11 des. 18:

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu ha publicat aquest dimarts 11 de desembre l'horari de celebracions litúrgiques que oficiarà el papa Francesc al Vaticà, aquest Nadal, al desembre i gener de 2019.


més informació
El Papa celebra la fidelitat i vocació de pau dels màrtirs d'Algèria
11 des. 18:

"En recordar la mort a Algèria d'aquestes dinou víctimes cristianes, els catòlics d'Algèria i del món volen celebrar la fidelitat d'aquests màrtirs al projecte de pau que Déu inspira en tots els homes", es llegeix en el missatge que el Sant Pare va enviar amb motiu de la cerimònia de beatificació -el dissabte 8 de desembre- dels màrtirs monsenyor Pierre Claverie, bisbe d'Oran, i 18 companys (religiosos i religioses), assassinats entre 1994 i 1996 a Algèria.


més informació
Francesc: L'arbre i el Pessebre "ajuden a contemplar el misteri de Déu fet home"
10 des. 18:

"Dirigeixo les meves cordials salutacions a cada un de vosaltres, començant pel patriarca de Venècia i el bisbe de Concòrdia-Pordenone, una salutació deferent a les autoritats civils i a tots els habitants de Jesolo, Pordenone, Veneto i Friuli-Venècia Julia, que vostès representen aquí", va expressar el 7 de desembre passat el papa Francesc a la Sala Clementina del Vaticà, sense oblidar-se de tots els que han cooperat per a la realització d'aquests signes natalicis, agraint especialment "als quatre escultors "que van tallar el pessebre," als tècnics "i" el personal de la Governació".


més informació
El Cardenal Parolin creu que encara és possible limitar l'escalfament global
5 des. 18:

El Secretari d'Estat del Vaticà, el Cardenal Pietro Parolin, va afirmar que encara és possible limitar els efectes de l'escalfament global, per la qual cosa és necessària "una voluntat política clara, previsora ??i forta" per impulsar un canvi de model productiu que afavoreixi la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle.


més informació
El Papa Francesc demana líders polítics amb una nova mentalitat de la pau
4 des. 18:

El papa Francesc ha assegurat que el món necessita líders polítics amb una nova mentalitat, que estiguin disposats "a seure amb els seus enemics en una mateixa taula" per dialogar.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 13 DE DESEMBRE

SEMBRADORS D’ESTELS. Activitat adreçada a les escoles de Tarragona que marca l’inici de la campanya d’Infància Missionera del curs amb el lema “Aventura’t a ser missioner”. Organitza: delegació de missions i cooperació entre les Esglésies de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Església de Sant Antoni de Pàdua, Rambla Nova, 105, Tarragona. Hora: 15.30 h

SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE “RAÓ I EMOCIÓ: SOCIETAT, POLÍTICA I RELIGIÓ”. Sessions sobre “Raó, emocions i coneixement segons la ciència” i “Raó i emoció en la psicologia i l’ensenyament”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Palau Macaya. Dies: 13 i 14. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: de 16 a 20 h

DIVENDRES, 14 DE DESEMBRE

ORATORI “PONTIFICAL DE FLAMES”, amb lletra de Mn. Miquel Melendres i música de Mn. Francesc Tàpies. Concert extraordinari amb motiu dels 30 anys del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. Organitzen: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i Joventuts musicals de Tarragona. A càrrec de: Cor Ciutat de Tarragona, Cor de la Universitat Rovira i Virgili, Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i altres professionals músics de la ciutat. Lloc: Catedral de Tarragona. Hora: 20.30 h

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

MISSA I BENEDICCIÓ DELS “JESUSETS”. Presidida per Mons. Salvador Giménez, bisbe de Lleida. La Missa serà cantada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida. dirigit per Mn. Joaquim Mesalles. Lloc: Catedral de Lleida. Hora: 12.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.