Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa demana la pau al Caucas "amb el diàleg i la negociació"
28 set. 20:

Després de la pregària mariana de l'Àngelus, el Sant Pare va demanar, aquest diumenge 27 de setembre, a les parts en conflicte "que puguin portar a la resolució dels problemes no mitjançant l'ús de la força i les armes, sinó per mitjà del diàleg i la negociació". Va convidar als fidels presents a fer un moment de pregària en silenci.


més informació
Cardenal Tagle: El diàleg, l'única eina per guanyar la pandèmia
28 set. 20:

El prefecte de la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles va dirigir un discurs al Congrés d'educadors catòlics, organitzat per l'Associació Educativa Catòlica de Filipines. "Sense una cultura del diàleg, l'emergència només empitjorarà -va continuar el cardenal- i no només en termes de contagi, sinó perquè està sortint el pitjor de la humanitat, en lloc del millor que hi ha en cada un de nosaltres" va afirmar el prelat.


més informació
Possible retorn del Cardenal Pell al Vaticà
28 set. 20:

El Cardenal George Pell podria tornar a Roma aquesta setmana, en el seu primer retorn al Vaticà des del 2017, quan va demanar permís del seu treball com a prefecte de la Secretaria d'Economia per viatjar a Austràlia.


més informació
Papa Francesc: "Cada flor té la seva pròpia bellesa"
22 set. 20:

El Sant Pare ha saludat els petits pacients del Centre d'Autisme "Sonnenschein" i els ha recordat que "cada un de nosaltres és bonic als ulls de Déu, i Ell ens estima".


més informació
75 anys de l'ONU, Cardenal Parolin: Treballant junts per superar el mal del món
22 set. 20:

75 anys de treball i compromís en favor del dret, la protecció i el desenvolupament del món, amb fracassos i revessos, però encara amb la necessitat de seguir responent a les esperances dels pobles. És així com el Cardenal Secretari d'Estat, Pietro Parolin, parla en nom de la Santa Seu en un vídeo missatge amb motiu de la commemoració del setantè cinquè aniversari de l'Organització de les Nacions Unides a Nova York, que aquest dilluns 21 de setembre ha llançat l'Assemblea General de manera virtual a causa de la pandèmia.


més informació
Àngelus del Papa: "Déu ens crida a treballar per Ell i ens recompensa amb el seu amor"
22 set. 20:

Comentant l'Evangeli del dia, que narra la paràbola de l'amo de la vinya que crida als treballadors per feinejar a les seves terres a canvi de la "justa recompensa", el Papa va recordar que també Déu crida cada un de nosaltres "a treballar per ell al seu camp, que és el món, a la seva vinya, que és l'Església i ens dóna com a única recompensa el seu amor, l'amistat de Jesús, que és el tot per a nosaltres". "Déu no exclou ningú del seu pla d'amor", va dir Francesc.


més informació
Santa Seu: Solució pacífica per Bielorússia
21 set. 20:

"La Santa Seu renova la seva crida a favor d'una solució pacífica i justa" a la situació sociopolítica creada a Bielorússia després de les eleccions. Així ho va dir l'arquebisbe Ivan Jurkovic, Observador Permanent de la Santa Seu davant les Nacions Unides a Ginebra, que va intervenir en la 45a sessions del Consell de Drets Humans, dedicat al país de Minsk.


més informació
Vaticà: Nou protocol d'entesa en la lluita contra la corrupció
21 set. 20:

Aquest protocol d'entesa va ser signat pel Pare Guerrero, Prefecte de la Secretaria d'Economia de la Santa Seu, i per Alessandro Cassinis, Auditor General: les dues autoritats treballaran encara més estretament per a una aplicació més eficaç de les normes de transparència i competència en els contractes públics de la Santa Seu i el Vaticà.


més informació
El Papa convida a seguir preparant-se per al Congrés Eucarístic Internacional
21 set. 20:

El papa Francesc no vol que es refredi la preparació per al proper Congrés Eucarístic Internacional que s'hauria d'haver celebrat fa uns dies a Budapest, Hongria, i que s'ha ajornat a l'any vinent a causa de la pandèmia de coronavirus.


més informació
El papa Francesc a sacerdots ancians: "La fragilitat elevant-nos a Déu, ens depura i santifica"
17 set. 20:

Aquest missatge l'ha llançat el papa Francesc als participants de la Jornada de sacerdots ancians i malalts de Llombardia, reunits al Santuari de Nostra Senyora de Caravaggio.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.