Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
17 abr. 19:

La tarda del Dijous Sant el papa Francesc visitarà el Centre Penitenciari Velletri per celebrar la Missa amb els privats de llibertat. La presó, situada a 60 km al sud del Vaticà, es va inaugurar el 1991 i es va ampliar el 2012. La presó de Velletri és una presó masculina i el 42,5% dels reclusos són estrangers. En aquesta presó, classificada segons el sistema italià com una "presó de districte", bàsicament es deté persones en espera de judici o se les condemna a menys de 5 anys.


més informació
Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
17 abr. 19:

"Les paraules que Jesús adreça al Pare durant el moment de la seva Passió", tema de la catequesi del papa Francesc a l'Audiència General d'aquest dimecres 17 d'abril.


més informació
La Santa Seu expressa la seva commoció i tristesa per l'incendi a la Catedral de Notre Dame de París
16 abr. 19:

El Vaticà ha rebut amb una gran tristesa la notícia de l'incendi que ha devastat la Catedral de Notre Dame de París aquest dilluns 15 d'abril, "símbol de la cristiandat a França i al món".


més informació
Papa Francesc: "Practiquin l'esport amb mentalitat solidària, sense denigrar ningú"
16 abr. 19:

El Sant Pare va rebre en Audiència als membres de la Lliga Nacional Italiana d'Aficionats, organització que agrupa diversos Comitès Regionals de futbol en les seves diverses modalitats, sigui masculí com femení, Lliga que congrega més de 12.000 associacions en tot el territori italià, amb més d'1 milió d'afiliats.


més informació
Mons. Auza: Els ancians són la "memòria viva del nostre poble"
16 abr. 19:

Mons. Auza va reiterar el compromís de la Santa Seu "de millorar la promoció i la protecció dels drets i dignitat de les persones d'edat". Alhora va recordar les paraules del papa Francesc sobre com hem "normalitzat l'exclusió dels nostres avis." Per això, ha reiterat el Nunci, "hem de donar passos importants per posar fi a aquesta exclusió avançant en els drets humans de les persones d'edat i reconeixent les seves contínues contribucions".


més informació
Benet XVI compleix 92 anys
16 abr. 19:

Aquest 16 d'abril, el papa emèrit, Benet XVI, compleix 92 anys d'edat. D'aquí a tres dies es recordarà també l'aniversari de la seva elecció el 2005 com a successor del Sant Pere. Benet XVI, el nom de bateig del qual és Joseph Ratzinger, va néixer a Marktl am Inn, a la Diòcesi de Passau (Alemanya), el 16 d'abril del 1927.


més informació
El Papa destaca l'acte de generositat que suposa la donació d'òrgans
15 abr. 19:

Davant la cultura i les amenaces contra la vida que es produeixen gairebé diàriament, com el cas de l'avortament i l'eutanàsia, el papa Francesc va destacar la solidaritat i l'acte de generositat que suposa la donació d'òrgans, que ajuda a entendre "que la vida és una cosa sagrada".


més informació
El Papa als joves: "Créixer en fe i en servei als germans"
15 abr. 19:

El papa Francesc a la pregària de l'Àngelus d'aquest diumenge de Rams s'ha dirigit especialment als joves, animant-los a créixer en la fe i en el servei als germans, a partir de la lectura de l'Exhortació Crist Viu.


més informació
El Papa felicita Tortosa "per tot el que fa per la Mare de Déu"
15 abr. 19:

El papa Francesc ha rebut aquest divendres 12 d'abril, en audiència privada al Vaticà, una expedició tortosina presidida pel bisbe de la diòcesi, Enric Benavent, i acompanyada de l'alcaldessa de la capital del Baix Ebre, Meritxell Roigé, amb motiu dels 400 anys de la Reial Arxiconfraria de la Cinta. L'expedició de l'entitat estava encapçalada pel primer majordom, Josep Maria Utges. La trobada, que ha culminat els actes de celebració del quart centenari, ha estat presidida pel pastor i l'alcaldessa. A més, també hi ha assistit una representació de la Cort d'Honor de la Mare de Déu de la Cinta.


més informació
El Papa rep en audiència la Reial Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta de Tortosa
12 abr. 19:

Entusiasme, alegria, fe i també un gran sentit de compromís: és el que senten els fidels tortosins que pelegrinen a Roma al costat del seu Bisbe, Mons. Enric Benavent Vidal, per trobar-se amb el papa Francesc aquest divendres 12 d'abril.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.