• El Secretari d'Estat de la Santa Seu es desplaçarà a Ars i Lourdes a l'agost
  • L'Arquebisbe de Barcelona presidirà la missa pels difunts en temps de pandèmia a la Sagrada Família
  • Catalonia Sacra organitza una xarxa cultural i religiosa per oferir-la com a activitat turística aquest estiu
  • Desenvolupament Humà Integral: Migrants en temps de pandèmia
  • Els Carmelites en suport dels malalts de Covid 19 de la diòcesi africana de Zomba
  • Xavier Morell, un monjo atípic
  • Cal congelar la producció i el comerç d'armes, si al multilateralisme
  • Les entitats de la Xarxa d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida no tanquen a l'estiu
  • La Comissió Permanent de la Conferència Episcopal Espanyola es reuneix a Madrid
  • El Papa sobre els migrants: "Inimaginable l'infern en els camps de detenció"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els centres de Sant'Egidio obren les Escoles d'Estiu adreçades als infants
10 jul. 20:

Els infants tenen moltes ganes d'escola: ho veiem aquests dies en l'entusiasme dels infants de les Escoles de la Pau, feliços per tornar a estudiar i aprendre amb els joves voluntaris de les Escoles d'Estiu, els centres de Sant'Egidio que aquests dies ja estan en marxa a moltes ciutats.


més informació
La corrupció soscava la lluita contra la Covid-19 a Kenya: Els més pobres paguen el preu
9 jul. 20:

A l'Àfrica, 383.747 persones pateixen actualment de coronavirus, de les quals 183 mil estan hospitalitzades en centres de salut, mentre que el nombre de morts és de 9.691. A Kenya hi ha 6.190 casos (dels quals 2.013 estan hospitalitzats), els morts són 144. La pandèmia ha crescut lentament i amb xifres que encara que no són altes, tenen efectes molt grans entre la població. Això ha portat a moltes institucions internacionals, organitzacions no governamentals i individus a donar suport a les instal·lacions sanitàries de país, però els resultats són incerts.


més informació
Les entitats de la Xarxa d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida no tanquen a l'estiu
8 jul. 20:

Les entitats de la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida no tanquen a l'estiu. Al contrari, la seva activitat i l'atenció als més vulnerables s'intensifiquen per pal·liar els efectes de la pandèmia.


més informació
Gairebé un 70% dels membres de les llars ateses per Càritas no té feina
7 jul. 20:

La pandèmia de la COVID-19 està tenint un impacte sense precedents en l’economia, el mercat laboral i la societat, empitjorant les condicions de vida per a moltes persones que ja es trobaven en situació de vulnerabilitat, segons el darrer informe “Primer impacte de la crisi de la COVID-19 en les famílies ateses per Càritas Diocesana de Barcelona”. A Barcelona ciutat hi ha un total de 92.735 aturats, i lluny de tornar a xifres anteriors a la COVID-19, la situació no millorarà a curt termini.


més informació
Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi s'impliquen en l'acollida a les persones temporeres als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida
6 jul. 20:

Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi han acordat amb l’Ajuntament de Lleida participar en la campanya de temporers a la ciutat de Lleida col·laborant en la gestió dels serveis d’acollida i menjador que s’ofereixen als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida.


més informació
L’Institut Borja de Bioètica oferirà unes jornades online dedicades a la reconstrucció personal i col·lectiva dels professionals sanitaris i de cures després de la pandèmia
6 jul. 20:

La crisi produïda per la pandèmia de la COVID-19 ha tensionat la nostra societat en general, però molt particularment el nostre sistema sanitari. Els professionals sanitaris i de cures s’han vist sotmesos al que molts han definit ja com el repte professional més important de les seves vides.


més informació
S’inaugura el menjador social de Santa Anna
2 jul. 20:

Després de tres mesos de confinament, repartint aliments al voltant de 250 persones ara l’Hospital de Campanya de Santa Anna serveix el plat a taula. A partir d’aquesta primera setmana de juliol obre el menjador social de l’Hospital de Campanya, renovat amb una cuina, amb servei addicional de dutxes, bugaderia, guarda-roba i un consultori mèdic ubicat a la sala capitular.


més informació
El sotsdelegat del Govern de l'Estat a Tarragona visita Càritas Diocesana de Tortosa
1 jul. 20:

El sotsdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté i Borràs, ha visitat oficialment les instal·lacions de Càritas Diocesana de Tortosa. La visita, respon a la invitació cursada pel Director de Càritas Diocesana Agustí Castell, com a mostra d’agraïment pel suport prestat pel sotsdelegat al llarg de tot el procés relacionat amb la pandèmia del coronavirus que hem patit en aquests darrers mesos.


més informació
Càritas i l'Ajuntament de Barcelona acorden la continuïtat del centre obert Torre Baró
29 jun. 20:

Des del 3 de juny passat, el centre obert Torre Baró ha tornat a obrir les portes. Un cop finalitzat l’estat d’alarma, el centre per infants i adolescents reprèn la seva activitat, amb la voluntat de continuar acollint i acompanyant a les famílies en situació de vulnerabilitat de Torre Baró.


més informació
Relleu d'Ezequiel Rufes en la direcció de la Càritas Parroquial de Tàrrega
29 jun. 20:

En la Junta de Càritas Parroquial celebrada el 16 de juny passat, el director Ezequiel Rufes, manifestà la seva decisió de deixar el càrrec i passar-lo a una altra persona de la Junta. El motiu és l’inici d’una nova etapa i considera que cal deixar pas a noves persones. Se sent satisfet de la tasca que ha realitzat, amb una bona col·laboració i sintonia amb la junta, professionals, socis i voluntaris. Rufes ocupava el càrrec des de l’any 2014.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.