• Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
  • 4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
  • El món admira l'ONU com a vehicle per aconseguir la pau, la seguretat i els drets humans universals
  • El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
  • Catalonia Sacra se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  • El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
  • Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
  • La Santa Seu s'instal·la permanentment a l'OEA
  • La Sagrada Família acull una representació del ‘Misteri de la Selva’
  • El Papa obrirà el Mes Missioner Extraordinari a la basílica de Sant Pere

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
18 set. 19:

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social a l'Estat Espanyol (EAPN Espanya) ha presentat el seu nou estudi 'La desigualdad en la salud', que reflecteix la incidència de les diferències socioeconòmiques en la salut de les persones. Aquestes desigualtats afecten especialment els grups de població més pobres i evidencien la necessitat d'abordar la pobresa com un factor transversal en les polítiques de salut pública.


més informació
ASSÍS posa en marxa la construcció d’un centre d'atenció específica per a dones en situació de sense llar
18 set. 19:

ASSÍS Centre d’Acollida, entitat d’atenció a persones en situació de sense llar, posa en marxa aquest setembre la construcció d’un nou recurs pioner en el model d’atenció a les dones en situació de carrer de la ciutat de Barcelona i des d’una perspectiva de gènere.


més informació
Scala Dei acull la segona Verema Solidària 2019 amb totes les places ocupades
16 set. 19:

Les poques places que quedaven disponibles des de finals de juliol van exhaurir-se uns dies abans de la verema. La segona visita que Verema Solidària fa al Priorat va ser a Cellers Scala Dei, el celler de referència de la DOQ Priorat per volum de producció i projecció de marca. Amb aquesta verema, les donacions a Verema Solidària i els seus projectes socials per lluitar contra l’exclusió social sobrepassen ja els 12.000€ a falta de fer les dues veremes restants, a Xic’s Cal Borrech, Pallars Jussà, el 22 de setembre i a Heretat Mascorrubí, Alt Camp, el 6 d’octubre.


més informació
El Govern obre un procés participatiu per aportar propostes per a l'Estratègia de lluita contra la corrupció
16 set. 19:

El Govern obre a partir d’avui un procés participatiu amb l’objectiu d’aportar propostes d’actuació per incorporar a l’Estratègia de lluita contra la corrupció a Catalunya. El text estratègic definirà 25 actuacions per enfortir la integritat pública que, un cop aprovada l’estratègia per Acord de govern, s’implementarà a l’Administració i a les entitats del sector públic en un termini de dos anys en àmbits com la contractació pública, la protecció d’alertadors, l’anonimització de bústies ètiques o la fiscalitat.


més informació
Més de 400 infants en risc social participen al programa 'Vacances per créixer'
13 set. 19:

Un total de 461 infants i joves en situació de risc social han participat aquest estiu al programa 'Vacances per Créixer de la Fundació Verge Blanca.


més informació
El co-príncep Macron visita Andorra
13 set. 19:

El president de la República Francesa, Emmanuel Macron, i copríncep d’Andorra, aquest divendres 13 de setembre de visita oficial al Principat, ha estat rebut a la Casa de la Vall, seu històrica del Consell General, per l’altre copríncep, el bisbe de la Seu d’Urgell, Joan Enric Vives, amb qui es troba reunit en aquests moments. En acabar faran un breu parlament la síndica general, Roser Suñé, i el mateix Macron, que avui serà a les set parròquies d’Andorra. Al matí ha visitat ja Canillo, Encamp i Sant Julià de Lòria, on ha estat rebut per multitud de ciutadans amb banderetes d’Andorra i fins i tot ha pronunciat breus parlaments no previstos sortint-se de protocol.


més informació
Càritas Diocesana de Tarragona impulsa el segon curs de formació en atenció domiciliària
12 set. 19:

Càritas Diocesana de Tarragona impulsa per segon any consecutiu el curs de formació d’atenció domiciliària (187 hores) que començarà aquest proper mes d’octubre i que s’adreça als participants de totes les Càritas de l’arxidiòcesi tarragonina. El perfil dels alumnes són persones aturades de 25 a 50 anys que estiguin interessades en treballar en el servei domèstic —no s’exigeix un nivell mínim de formació però sí entendre la llengua—.


més informació
“Per al meu pare atendre les necessitats dels més pobres era una obligació moral”
12 set. 19:

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llegat Solidari, Mans Unides recorda que les herències i llegats són un important instrument per a contribuir a fer realitat el compromís d'un món més just.


més informació
"Un Món en les teves Mans": La proposta pedagògica d'Entrecultures per construir una ciutadania activa i compromesa capaç de canviar el món
10 set. 19:

Cada persona compta. Hi ha un Món de coses per fer, un món de decisions per construir. La metodologia "Un Món en Les teves Mans" d'Entrecultures s'ha anat construint en els darrers anys a través de la participació juvenil, del treball en xarxa entre comunitats educatives, i del poder transformador de la trobada entre persones compromeses amb canviar el món. S'ha sistematitzat aquest any 2019 i proposa eines concretes i una aposta per l'Educació per a la Ciutadania Global com a dret i estratègia essencial per transformar els nostres entorns, tant locals com globals.


més informació
L’Obra Social ”la Caixa” destina un milió d’euros a promoure la inclusió social de persones vulnerables facilitant el seu accés a un habitatge digne
9 set. 19:

Prop de 4.000 persones amb discapacitat, que pateixen alguna malaltia o col·lectius en risc d'exclusió social i els seus familiars seran els beneficiaris directes dels ajuts que l'Obra Social "la Caixa" ha concedit aquest any a 31 projectes impulsats per entitats socials de tot l’Estat que promouen l'accés d'aquestes persones a un habitatge temporal digne.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.