• Ministeris eclesials per a les dones
  • Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
  • Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
  • La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
  • Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
  • La Pastoral d'Escolta de l'Arquebisbat de Lima atén més de 2.600 trucades
  • Escrits dominicals dels bisbes catalans
  • Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
  • Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
  • V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Coneix els resultats del Baròmetre Social de l’AMB 2020
15 gen. 21:

La Taula del Tercer Sector i l'AMB han presentat el Baròmetre del Tercer Sector Social 2020 que, en aquesta edició i per primera vegada, posa el focus en la realitat del tercer sector social de l’àrea metropolitana de Barcelona, sense incloure la capital catalana.


més informació
Perú: Receptors de ràdio per estudiants de comunitats rurals i indígenes per seguir aprenent lliçons durant la pandèmia
15 gen. 21:

Per permetre que els infants i joves de les comunitats rurals i indígenes de les províncies de Maynas i Loreto-Nauta segueixin assistint a classes escolars fins i tot en aïllament a causa de la pandèmia, el Vicariat Apostòlic d'Iquitos ha impulsat una iniciativa per facilitar l'accés a l'educació a distància ofert pel Ministeri d'Educació a través del programa "Aprenc a Casa" i per la Direcció Regional d'Educació de Loreto amb el programa "Aprenent amb música Manguaré".


més informació
La Fundació Pere Tarrés atén totes les cartes als Reis dels 30 centres socioeducatius que acompanyen infants en situació vulnerable
14 gen. 21:

Tot i la complexitat i la incertesa de l’any que deixem enrere, els prop de 3.000 infants que cada dia assisteixen als centres socioeducatius adherits a la xarxa que coordina la Fundació Pere Tarrés han pogut gaudir aquestes festes, un cop més, de jocs, joguines, llibres i manualitats. Aquest Nadal els educadors i educadores de cada un dels 30 centres havia escrit la seva carta als Reis amb les seves demandes per als infants en situació de vulnerabilitat que hi assisteixen cada tarda, i la campanya anual de recollida de joguines de la Fundació ha aconseguit cobrir totes les peticions que es van rebre. Els regals recollits han pogut ser gaudits per nens i nenes que assisteixen a centres socioeducatius de diferents poblacions de Barcelona, Tarragona i Lleida.


més informació
Crisi de Tigray: 55.000 persones amb necessitats urgents han creuat ja d'Etiòpia al Sudan
13 gen. 21:

Segons l'ONU, centenars de milers de persones han hagut d'abandonar les seves llars a Tigray des que a principis de novembre passat esclatessin els enfrontaments armats en aquesta regió del nord d'Etiòpia. Unes 50.000 persones han creuat al Sudan com a refugiats, mentre que moltes altres estan desplaçades dins de la regió. Es troben en ciutats, en àrees remotes o atrapades entre focus de violència.


més informació
La Comunitat de Sant'Egidio posa un número de telèfon per ajudar a les persones sense llar
13 gen. 21:

La Comunitat de Sant'Egidio de Madrid ha posat a disposició dels ciutadans un formulari i un número de telèfon (605 06 01 46) per contribuir "amb mantes, sacs de dormir, brous en tetra brick, o recolzar la nostra tasca d'alguna manera", per ajudar les persones sense llar que aquests dies dormen al carrer.


més informació
"El sensellarisme és un repte de país que necessita la implicació de totes i cadascuna de les administracions"
13 gen. 21:

La Taula del Tercer Sector assegura que la mort de dues persones sense llar en plena onada de fred a Barcelona evidencia una problemàtica social que fa anys que les entitats socials, que ofereixen serveis i suports a les persones sense llar, adverteixen que no para de créixer i que va més enllà de l’hivern. 


més informació
S'obren les inscripcions per a la Cursa Solidària d'Entrecultures que es farà el 20 i 21 de febrer en format virtual
12 gen. 21:

"Corre per una causa" és la Cursa Solidària d'Entrecultures. Se celebra cada any en més d'una desena de ciutats de l'Estat i té l'objectiu de recaptar fons per destinar-los als seus projectes de cooperació. Aquest 2021 celebren el seu 10è aniversari: més de 10 anys corrent pel dret a l'educació, especialment, dels col·lectius més desfavorits i vulnerables.


més informació
Documental sobre el sensellarisme realitzat per Càritas Diocesana de Girona
12 gen. 21:

En el marc de la Campanya de Persones Sense Llar, organitzada per Càritas Diocesana de Girona, el Centre d’Acollida i Serveis Socials «La Sopa» i l’associació Traçant Camins, el novembre passat es va presentar Batecs de carrer, un documental realitzat per l’equip de voluntaris de Càritas Jove que recull el testimoni personal d’un grup de persones que han viscut situacions de sensellarisme i que reflexionen en primera persona sobre els motius i les conseqüències d’aquestes circumstàncies.


més informació
Emergència climàtica: camins de transició ecosocial
11 gen. 21:

 

L'emergència climàtica ho està canviant tot, i ens dona deu anys per transformar les nostres societats i descarbonitzar-les. La inajornable transició energètica pot incrementar les desigualtats i l'autoritarisme o bé afavorir la justícia social i els drets humans. En aquesta sessió, que tindrà lloc aquest dilluns 11 de gener, a les 19.00 h, Cristianisme i Justícia reflexionarà sobre com realitzar una transició energètica socialment justa a Catalunya. més informació
Unicef, el "regal pendent" per als infants més desfavorits
8 gen. 21:

La distribució de regals als infants pobres, a aquells allotjats en llars i als nens hospitalitzats ha començat aquest 7 de gener gràcies als joves voluntaris de Younicef ??i als treballadors voluntaris de l'Administració Pública d'UNICEF Itàlia.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.