Divendres, 3 d'Abril de 2020
Sant Ricard, bisbe
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
3 abr. 20:

El Seminari Vic, en coherència amb l’accent social de la institució, ha posat a disposició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya un total de 30 habitacions de la residència per tal que hi puguin ingressar, en règim de curta estada, persones afectades de coronavirus que estan en procés de recuperació i que, per diferents motius, no tenen garantit un aïllament al seu domicili particular, així com també s’hi derivaran persones que han estat en contacte amb pacients de COVID-19 i no poden mantenir-se aïllades a casa seva. La idea és que, després de fer la primera part de la recuperació a l’hospital, a l’allotjament sanitari del Seminari les persones acabin de passar-hi el que els quedi de quarantena. Així, l’estada mitjana al Seminari es preveu que sigui d’entre una setmana i una setmana i mitja. 


més informació
24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
3 abr. 20:

Fa unes setmanes anunciàvem que diferents esportistes recorreran aquest estiu 600Km a peu, nonStop per recollir aliments des de Sant Martí d'Empúries (Alt Empordà) fins les Terres de l'Ebre. Ara aquest grup d’esportistes, marcats per un important caràcter solidari s’han proposat un nou repte.


més informació
Cristianisme i Justícia ofereix materials per aprofundir aquests dies
3 abr. 20:

A causa de la situació d’emergència sanitària, Cristianisme i Justícia ha intensificat la seva presència a les xarxes socials i la publicació d'articles al blog sobre la situació actual. A més, amb l’etiqueta #CadaDiaUnQuadern ofereix diàriament la recomanació de quaderns i altres materials que ajuden a aprofundir en les temàtiques dels articles publicats aquests dies. Les publicacions del centre continuen en marxa i recentment ha publicat el quadern: “Ser cristià a Europa”,de Víctor Codina. La seva versió en paper no es distribuirà fins que la situació de confinament ho permeti. 


més informació
Iniciativa solidària de Cadena 100 a benefici de Càritas
2 abr. 20:

Més de 30 cantants i 20 músics de renom s'han sumat a una iniciativa solidària de Cadena 100 i han gravat una nova versió de Resistiré, del Dúo Dinámico, que aquestes setmanes s'ha convertit en tot un himne d'esperança i optimisme. Cada visualització suma fons a benefici de Càritas, que aquests dies treballa sense descans per poder seguir donant servei a tantes persones i famílies necessitades.


més informació
Càritas Catalunya participa en una trobada virtual amb el president Torra
2 abr. 20:

Aquest dilluns 30 de març, al matí, va tenir lloc una trobada virtual del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, amb una destacada representació d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. A aquesta reunió hi van assistir Amics de la Gent Gran, Banc dels Aliments, Càritas Catalunya, Casal dels Infants, Creu Roja a Catalunya, Federació Catalana de Voluntariat Social, Fundació Arrels, Fundació Pere Tarrés, Fundesplai, Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i Telèfon de l’esperança.


més informació
Especificacions per a la prevenció de la Covid19 en relació a llocs de culte
2 abr. 20:

A banda de les prescripcions i recomanacions generals que es troben a la web de Canal Salut, els responsables dels centres de culte han de tenir present:


més informació
Covid-19: Joves economistes asseguren al Papa el seu compromís cap a una economia més justa
1 abr. 20:

Els joves participants en la reunió internacional "Economia de Francesc", programada a Assís del 26 al 28 de març i ajornada al pròxim 21 de novembre del 2020 amb motiu de la pandèmia del coronavirus, van enviar un missatge al Papa en el qual asseguren no aturar-se.


més informació
L'ONU llança un pla que pot derrotar el coronavirus i construir un món millor
1 abr. 20:

"Aquesta no és una crisi financera, és una crisi humana", va dir categòricament aquest dimarts 31 de març el secretari general de les Nacions Unides en referir-se als efectes socioeconòmics del coronavirus COVID-19, afegint que es tracta del major desastre observat des de la Segona Guerra Mundial. António Guterres va apel·lar a la responsabilitat compartida i a la solidaritat mundial per fer front a l'impacte de la pandèmia i va cridar a la unitat per mitigar el cop que està rebent la població.


més informació
La DINCAT recorda que els discapacitats intel·lectuals poden fer passejades terapèutiques
1 abr. 20:

La Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual ha apel·lat a la responsabilitat i la sensibilitat de la societat davant les situacions viscudes per algunes persones durant els seus passejos terapèutics i se’ls permeti sortir al carrer sense ser ni increpades ni insultades. El director de DINCAT, Carles Campuzano, ha explicat a Ràdio Estel que “el confinament és dur per a tothom, però la ruptura de la rutina afecta especialment la gent amb trastorn autista, per a la qual sortir de casa és molt important per mantenir la rutina”. Campuzano també ha assegurat que “hi ha un marc legal molt clar, que estableix que les persones amb discapacitat intel·lectual poden sortir en el context d’aquestes passejades terapèutiques”.


més informació
La #Covid19 té un cost inassumible per les entitats socials
1 abr. 20:

Les entitats d’atenció a persones amb discapacitat intel?lectual greu amb necessitat d’acompanyament permanent veuen multiplicades les despeses amb motiu de la Covid19. El que suposa una necessitat de liquiditat imminent per la compra extraordinària de material, desinfecció i pagament del personal complementari a les baixes per confinament.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.