Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Catalunya rebrà 2.200 milions per a serveis socials si s'aproven els comptes de l'Estat
15 oct. 18:

Unes hores després de l'acord sobre els pressupostos per al 2019 firmat per Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, la ministra portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, ha demanat als partits independentistes que abandonin "el combat de la retòrica" i donin suport als comptes, que Celaá ha dit que estan pensats per fer avançar Catalunya.


més informació
València se suma a la Magic Line Sant Joan de Déu 2019
11 oct. 18:

El 25 d'octubre s'obriran les inscripcions de les ciutats Magic Line Sant Joan de Déu 2019: Barcelona, Mallorca i aquest any, com a novetat, València.


més informació
La Fundació Bancària ”la Caixa” destina 3 milions d’euros al nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu
10 oct. 18:

Isidre Fainé, President de la Fundació Bancària ”la Caixa”, i Manel del Castillo, Director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, han signat aquest 8 d'octubre un conveni de col·laboració per impulsar l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu, centre que es convertirà en referent internacional en la lluita contra el càncer infantil.


més informació
La Generalitat referma el seu compromís amb la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual
10 oct. 18:

La Generalitat contractarà aquest mes d’octubre vint-i-quatre persones amb dificultats d’integració laboral per raó de la seva capacitat intel·lectual. Aquestes noves contractacions són el resultat d’un procés selectiu que s’empara en els principis de no-discriminació i d’igualtat d’oportunitats en l’accés a la funció pública de persones amb dificultats especials d’inserció.


més informació
El Govern presenta davant els 4 Motors d'Europa les polítiques de promoció de les dones en l'àmbit TIC
10 oct. 18:

Promoure i reconèixer el paper de la dona en l’àmbit TIC i fomentar les vocacions tecnològiques entre les joves per revertir la minsa presència de les dones en aquest sector és un dels objectius estratègics del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. Així ho va exposar a Brussel·les la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, durant la jornada ‘Apoderament de les dones en la ciència i el negoci’, que va recollir exemples de bones pràctiques de les quatre regions dels 4 Motors per a Europa en la lluita contra la bretxa digital de gènere.


més informació
La Fundació Hospital de Nens de Barcelona organitza el seu primer concert solidari al Liceu
9 oct. 18:

L’any 1886 va néixer l’Hospital de Nens de Barcelona, el qual es va constituir en Fundació l’any 1986, i destina tots els seus beneficis a atendre els infants en situació de vulnerabilitat. Aquest proper dimecres 24 d’octubre, a les 20.00 h, organitza aquest concert solidari a la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu, amb personalitats del món de la cultura, per ajudar a difondre la seva feina al llarg d’aquests més 130 anys, combinant l’excel·lència mèdica amb la seva vocació de servei als infants més necessitats.


més informació
L'acció formativa abastarà 10.000 treballadors més
9 oct. 18:

Unes 100.000 persones, un 10% més que l’any passat, es beneficiaran de les accions subvencionades pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. El conseller de Treball, Chakir el Homrani va confirmar ahir, després d’una reunió del consorci, que el pressupost d’aquesta línia formativa, que complementa la formació bonificada que ofereixen les empreses, serà de 35 milions d’euros.


més informació
Remodelació i ampliació de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM)
9 oct. 18:

El 8 d'octubre passat va tenir lloc la inauguració de la remodelació i ampliació de la llar-residència l’Albó de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM).  Aquestes obres han suposat la creació de 25 noves places residencials, fet que permetrà que el servei pugui acollir fins 71 residents, a banda dels usuaris del servei del Centre de Dia, que també acull l’edifici. Les remodelades instal·lacions s’han inaugurat aquest dilluns al matí en el marc d’un acte presidit per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives; pel Cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí i per la Presidenta de la Junta Rectora de l’EENSM, Maria Pilar Díez.


més informació
Singapur: L'Església escolta els joves i els ajuda a superar les seves addiccions
8 oct. 18:

Escoltar els joves, compartir les seves dificultats, sensibilitzar-los i integrar-los en els programes i serveis proporcionats per Càritas i altres organitzacions de participació social és la iniciativa llançada per Càritas de Singapur, aprofitant la celebració del Sínode dels bisbes dedicat als joves.


més informació
Lleida celebrarà la jornada Mundial per al Treball Decent aquest divendres 5 d'octubre
5 oct. 18:

Amb motiu de la celebració de la Jornada Mundial pel Treball Decent, el proper 7 d'octubre, les entitats promotores de la iniciativa 'Església per Treball Decent' fan una crida a tots els agents que participen en l'organització política i social de treball a reflexionar, a prendre les mesures necessàries i els esforços oportuns perquè el treball digne sigui una realitat universal i immediata.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMARTS, 16 D'OCTUBRE

FORMACIÓ PER A LES ESCOLES: “EL SÍNODE DELS JOVES. QUÈ ENS POT APORTAR A LES ESCOLES?”. Organitza: delegació de joventut de l’Arquebisbat de Tarragona. A càrrec de: Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 18 a 22 h

DIMECRES, 17 D'OCTUBRE

CONFERÈNCIA SOBRE “VIDAL I BARRAQUER, LA FAMÍLIA I EL POBLE”. Conferència inaugural del curs de les Aules de la Gent Gran en conveni amb la Universitat Rovira i Virgili. A càrrec del: Dr. Francesc Vidal-Barraquer Mayol. Lloc: Sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran, Passeig d’Albert, 13, Cambrils. Hora: 17.30 h

DIVENDRES, 19 D'OCTUBRE

CONCERT BENÈFIC DEL COR CARLIT GOSPEL A SANTA MARIA DEL PI. Els beneficis del concert es destinaran a un projecte de Mans Unides a Etiòpia, que vol millorar les condicions de les mares i els nadons de la regió de Gambo. Lloc: Basílica de Santa Maria del Pi - Plaça del Pi, 7, 08002, Barcelona. Hora: 21.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.