Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
31 jul. 18:

El president de Càritas Catalunya, Francesc Roig i Alexandre Blasi, president de la Mútua Intercomarcal, van signar a Barcelona un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. També van ser-hi presents per part de Càritas Luis Miguel Luna, secretari de Presidència i comunicació i Josep Llorens, tècnic voluntari. Per part de la Mútua, Enric González, director general, Lluís Sarró, cap de Gabinet de Presidència i Direcció General i Ana Mejía, responsable de relacions externes de la Sucursal de Barcelona.


més informació
Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
31 jul. 18:

Arrels Sant Ignasi ha començat una campanya per recollir 1.000 litres d’oli aquest estiu. Aquesta entitat fa crides específiques quan és necessari i com ja ha passat en altres períodes de vacances necessiten aquest producte per distribuir-lo en el seu servei d’aliments.


més informació
Vulnerables, també a l’estiu
30 jul. 18:

Un nen de 9 anys que ha canviat tres cops en un any d’habitació rellogada, on dorm amb la seva mare; un noi de 14 anys que ara està en un centre d’acollida perquè van desnonar la seva família de l’edifici on vivia; una nena que viu en un centre d’atenció a dones víctimes de la violència; el fill d’un home que és a la presó... No és fàcil l’estiu per a moltes famílies. No només no tenen recursos per poder marxar una setmana de vacances, tampoc tenen alternatives per oferir als seus fills si es queden a casa. Fa anys que diferents entitats, com és el cas de la Fundació Pere Tarrés o de Fundesplai, ofereixen colònies i casals socials als nens de les famílies més vulnerables. Són espais de lleure, moments de desconnexió, però també de descobrir nous valors. Aquest any, el Departament d’Afers Socials i Família, que encapçala el conseller Chakir el Homrani, ha destinat 2,7 milions d’euros a mesures per atendre els nens i joves més desfavorits. En total, més de 13.000 infants i adolescents es beneficiaran d’aquests ajuts a través de diferents programes, beques i places en centres oberts.


més informació
Montserrat incorpora un vehicle elèctric per millorar el servei d'infermeria en el recinte del Santuari
30 jul. 18:

El servei de primers auxilis de Montserrat ha incorporat un nou vehicle elèctric per millorar els desplaçaments pel recinte del Santuari. D’aquesta manera, les urgències i emergències es poden atendre allà on es produeixen de manera més ràpida i en millors condicions.


més informació
Es juga a Equador el Mundialet Salesià per a infants del carrer
27 jul. 18:

Convocats pel Projecte Salesià Equador, 160 nens i nenes es van congregar del 19 al 21 de juliol a la Casa Don Bosco, de Guayaquil, per a participar de la XI Mundialet Salesià per a nens i nenes del carrer.


més informació
60 infants desfavorits de Barcelona, visiten Verdú i Montornès de Segarra acompanyats de les Monges de la Caritat de la Mare Teresa de Calcuta
27 jul. 18:

Un grup de Monges de la Caritat de la Mare Teresa de Calcuta de Barcelona, acompanyades de seixanta infants de la seva Casa d’Esplai d’Estiu, i deus monitors voluntaris, estigueren a la població de Verdú, bressol de Sant Pere Claver. Dites religioses que tenen cura d’aquells infants més desfavorits de la nostra societat, els guiaren durant la jornada del dijous 26 de juliol, en aquesta activitat celebrada per vuitè any consecutiu.


més informació
El Govern es compromet a elaborar un nou Pla de Suport al Tercer Sector
27 jul. 18:

En aquesta primera reunió de treball, el cap de l'executiu català s'ha compromès a elaborar un nou Pla de Suport al Tercer Sector Social que contribueixi a la millora i l'enfortiment de les entitats socials i que impulsi mesures d'interès reivindicades pel propi sector. L'últim es va signar el juliol de 2016 entre el Govern i la Taula. La previsió és que, en l'últim trimestre de l'any, es faci l'avaluació de l'anterior pla de suport, el tercer, i que -en paral·lel- ja es pugui anar avançant en el nou, que estaria enllestit en el primer trimestre del 2019.


més informació
L’hospital de Palamós arriba al 250 aniversari com a referent sanitari
27 jul. 18:

Els Serveis Integrats del Baix Empordà, amb la seva nau capitana, l’hospital de Palamós, es preparen per celebrar el 250 aniversari del que es pot considerar la seva fundació. El 31 de maig de 1768 és la data de l’obertura del testament de mossèn Miquel Costa, que va cedir uns terrenys per construir un nou hospital de pobres al costat de l’actual capella del Carme. Amb aquesta data com a referent, aquest dijous 26 de juliol es va fer pública la campanya de commemoració i la imatge que acompanyarà tota la difusió. Entre les propostes, l’edició d’un llibre sobre la seva història, a càrrec del divulgador Gabriel Martín, i activitats a les escoles i instituts per acostar el centre als més joves.


més informació
Metges Sense Fronteres demana més difusió del tractament millorat del VIH
26 jul. 18:

Durant la conferència anual del VIH-SIDA 2018 celebrada a Amsterdam, l'organització ha sol·licitat a les companyies farmacèutiques que accelerin la disponibilitat del tractament millorat del virus en els països en desenvolupament.


més informació
El director de Càritas de València alerta de l'augment de feines mal pagades i sense cobertura
24 jul. 18:

El director de Càritas a València, Ignacio Grande, ha alçat la veu d'alarma davant "els nous contractes fets a la Comunitat Valenciana el 2017, i les dades són similars en altres comunitats autònomes".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.