Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Reptes socials davant les eleccions
16 abr. 19:

El sector social de la Companyia de Jesús acaba de publicar un document de reflexions i propostes davant les diferents cites electorals de 2019. És des de l'experiència concreta i directa de les més de 20 organitzacions que formen el sector social que s'han seleccionat els temes que s'aborden. "Parlem dels temes que fem servir en el nostre compromís quotidià. Des d'aquí ens sentim animats a compartir les nostres reflexions i propostes per tal de contribuir al debat públic ia la reflexió compartida amb altres".


més informació
Un mes del cicló Idai a Moçambic: De l'emergència a la recuperació
16 abr. 19:

A Moçambic, el cicló Idai va arrasar amb la ciutat portuària de Beira i els districtes circumdants, durant la nit del 14 de març. Els forts vents i inundacions que va desencadenar el cicló es van cobrar la vida d'almenys 602 persones al país i van deixar molts més ferits. Milers de llars, escoles i centres de salut, així com la infraestructura essencial, van ser danyats o destruïts. Moltes famílies van quedar sense llar i sense accés fiable a refugis, aigua potable, electricitat o aliments.


més informació
Planten a Kabul l'olivera de la pau provinent de Terra Santa
16 abr. 19:

"La contribució que la petita comunitat cristiana de l'Afganistan pot oferir a la pau i a la reconstrucció d'aquest país és limitada, encara que els signes de la seva presència en aquesta terra són, en la seva pobresa, encara significatius: servei als més pobres entre els pobres, assistència als més necessitats i educació dels infants. Però més enllà de l'ajuda humanitària, la comunitat cristiana posseeix una arma secreta que pot produir efectes inimaginables, infinitament superiors als que poden assolir els nostres esforços materials: la pregària. Ningú no pot impedir-nos veure en el procés de pau en curs no només el resultat de l'encomiable compromís de tantes persones de bona voluntat, sinó també i sobretot el fruit de la consagració a l'Immaculat Cor de Maria que vam fer en aquesta església el 13 d'octubre de 2017, a final del centenari de les aparicions de Fàtima".


més informació
Inundacions a l'Iran: El Papa dóna 100.000 euros per ajudar les víctimes
15 abr. 19:

El papa Francesc va donar 100.000 euros per ajudar les víctimes de les inundacions a l'Iran, on més de 70 persones han mort i desenes de milers van ser evacuades.


més informació
El 39,8% de les persones més grans de 65 anys presenten soledat emocional, segons un informe de ”la Caixa”
15 abr. 19:

L’enquesta Soledat i risc d’aïllament social en les persones grans, feta per ”la Caixa”, determina que aquest sentiment és present a totes les edats però esdevé més preocupant entre les persones grans i arriba a un 48% en les persones més grans de 80 anys.


més informació
Més de 2.000 infants i joves participaran en les activitats de lleure de Setmana Santa de la Fundació Pere Tarrés
12 abr. 19:

Més de 2.200 infants i joves participaran en les activitats de lleure que la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai i centres socioeducatius adherits han preparat per a les vacances escolars de Setmana Santa. Entre les propostes hi ha casals, colònies, campaments, rutes organitzades pels centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés. Tot això gràcies al suport d’un equip de 313 monitors i monitores, la majoria d’ells voluntaris.


més informació
Scholas i Think Equal s'uneixen per impulsar el canvi a través de l'educació
12 abr. 19:

Scholas Occurrentes and Think Equal van anunciar la seva aliança amb l'objectiu de promoure un canvi global a través de l'educació per a proporcionar les eines per ensenyar els valors de nens i joves, capacitant-los per esdevenir ciutadans globals inclusius. Aquesta aliança reforça la presència i el treball de Scholas i Think Equal en els cinc continents, permetent als nens i joves de tot el món aprendre a través d'un model educatiu diferent i innovador basat en l'art, l'esport, la tecnologia i l'aprenentatge emocional.


més informació
Tres-centes persones al sopar dels 65 anys de l’AECC
12 abr. 19:

Més de 300 persones assistiran aquest divendres 12 d'abril, al vespre, al Sopar Solidari per la Lluita Contra el Càncer que ha organitzat l’AECC-Catalunya contra el Càncer amb motiu del 65è aniversari de l’entitat.


més informació
La UdG inicia una línia de marxandatge social fet amb roba reciclada
12 abr. 19:

La Universitat de Girona (UdG) traurà al setembre, coincidint amb el pròxim curs, una línia de productes de marxandatge amb la doble vessant de promocionar la institució i, a la vegada, implicar-se amb el compromís social, la sostenibilitat i la cooperació. Amb aquest objectiu, la UdG, segons va explicar el vicerector de comunicació, José Antonio Donaire, impulsa aquest projecte amb la col·laboració d’Ecosol, empresa d’inserció de Càritas, i l’escola de disseny, patronatge i confecció Qstura. Sempre, i segons Donaire, amb la idea de generar un marxandatge “d’alt valor afegit”. Donaire va remarcar la rellevància que el marxandatge serà propi, molt allunyat del de sèrie.


més informació
Mons. Joan-Enric Vives participa a l’Assemblea de l’Empresa Familiar Andorrana
12 abr. 19:

Dijous 11 d’abril passat l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) va celebrar a Soldeu (Canillo) la seva 18a Assemblea anual, i va voler commemorar un acte celebratiu pels 600 anys del Consell de la Terra. A aquest acte van participar-hi el Copríncep episcopal, Mons. Joan-Enric Vives; el Cap de Govern en funcions, M.I. Sr. Antoni Martí; la Subsíndica General, M.I. Sra. Mònica Bonell i els socis i sòcies de l’EFA, encapçalats pel seu President, Sr. Francesc Mora i Sagués, amb altres Autoritats.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.