• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Càritas Lleida aposta per construir una societat justa on tothom participi
20 gen. 20:

Càritas Diocesana de Lleida ha celebrat aquest dissabte 18 de gener la seva assemblea diocesana al col·legi Episcopal sota el lema 'Implicats en un somni comú'. L'entitat ha apostat per construir una societat justa, on tothom participi i trobi el suport de tots els membres que la componen.


més informació
La Mesa unitària reclama al Govern uns pressupostos en clau social i acorda la creació d’un espai estable de diàleg i negociació
16 gen. 20:

La Mesa unitària en defensa del sector social i d’atenció a les persones de Catalunya, de la qual la Taula del Tercer Sector és membre, s'ha reunit amb el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. Les entitats de la Mesa han reclamat l’activació de polítiques socials i millores substancials en el finançament dels serveis amb l’objectiu de garantir els drets socials de la ciutadania, una atenció de qualitat i unes millors condicions laborals per als treballadors i les treballadores del sector. En definitiva, per assegurar la sostenibilitat dels serveis amb dignitat per als usuaris i els professionals.


més informació
Filipines: Ajuda de l'Església davant l'erupció del volcà Taal
15 gen. 20:

Han estat milers els desplaçats davant el risc "d'una imminent erupció perillosa" del volcà Taal, acompanyada d'un possible "tsunami volcànic". L'Església filipina s'ha mobilitzat per atendre les necessitats bàsiques dels evacuats, fent una crida a tots a la solidaritat. L'Organització Internacional, Save the Children, també s'ha fet present en l'ajuda humanitària.


més informació
Inditex aporta 8,5 milions a Càritas per donar suport a programes d'ocupació social
15 gen. 20:

Inditex aportarà 8,5 milions d'euros a Càritas Espanyola durant els propers tres anys per continuar donant suport al seu programa d'ocupació per a persones en situació de risc o exclusió social i per seguir impulsant el seu projecte de recollida de productes tèxtils per a ser o reutilitzats amb fins socials o reciclats. Així ho han rubricat aquest dimarts 14 de gener a la seu d'Inditex a Arteixo (La Corunya) els presidents de les dues organitzacions, Pablo Isla i Manuel Bretón, juntament amb la secretària general de l'ONG, Natalia Peiró.


més informació
La missió de la "Casa dels Àngels", a Tailàndia: integrar infants discapacitats amb les seves famílies
14 gen. 20:

A la parròquia de Nostra Senyora de la Misericòrdia, a Nonthaburi, a la diòcesi de Bangkok, als afores del nord de la capital, es troba la "Casa dels Àngels" on són acollits infants discapacitats i les seves mares. El context social en el país considera la discapacitat com el resultat d'una culpa personal, pel que és una font de marginació.


més informació
El risc de pobresa de la població migrada triplica el de les persones nascudes a l’Estat espanyol
14 gen. 20:

La taxa de risc de pobresa o exclusió (AROPE) de les persones migrades procedents de països extracomunitaris és del 54,2%, davant el 18,1% de la població nascuda a l’Estat espanyol i el 19,5% de la nascuda a altres països de la Unió Europea. Ho posa de manifest el darrer informe d'Indicadors Socials a Catalunya, INSOCAT, elaborat per la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) a partir de dades oficials (INE, Idescat i EPA, entre altres). Es tracta d’un monogràfic centrat en les condicions de vida de la població d’origen migrat que evidencia la vulnerabilitat que generen el procés migratori, la Llei d’estrangeria i determinades polítiques públiques excloents i discriminatòries.


més informació
Atenció integral als vulnerables
14 gen. 20:

El dia 4 de gener passat, a l’Auditori de Barcelona es presentà JUNTS, un concert solidari per a Projecte Home de Catalunya (PH), una Organització No Governamental, fundada el 1995 —gràcies a l’impuls de sor Genoveva Masip i de les Filles de la Caritat— que treballa pel tractament, la prevenció i la sensibilització de les addiccions, promovent l’autonomia i la dignitat de les persones, treballant col·lectivament per la prevenció i el tractament solidari de les addiccions i la reinserció social. PH mobilitza professionals i voluntaris.


més informació
148 infants del Pirineu es beneficien de la Campanya de La Seu d'Urgell "El món és màgic si tots els infants tenen joguines"
14 gen. 20:

Càritas d’Urgell tanca la campanya de recollida de joguines amb un balanç molt bo: s’ha millorat l’experiència dels infants que han rebut els seus regals dels Reis Mags, incrementant la qualitat i quantitat de les joguines recollides, afegint la possibilitat de fer arribar la seva carta a Ses Majestats els Reis d'Orient a través de la tria dels pares al mostrador de la campanya o de la botiga Grapats Encants; i fent que els regals fossin lliurats i embolicats en molts casos, pels alumnes de La Salle, que van fer de patges. Gràcies a la unificació que s’ha fet de totes les campanyes de recollida que es feien a La Seu d’Urgell, s’ha incrementat notablement el nombre de joguines recollides, passant de 369, l’any 2018, a les 828 enguany. També ha augmentat el percentatge de joguines aprofitables, passant del 40% de l’any 2018, al 55% d’enguany. Han millorat doncs, la qualitat i la quantitat.


més informació
El Claret de Valls inaugura el ‘Petit Claret’, el nou edifici d’Educació Infantil
13 gen. 20:

Aquest dijous 9 de gener s’ha inaugurat de forma oficial el ‘Petit Claret’, les noves instal·lacions per a l’Educació Infantil del col·legi Claret de Valls. La inauguració ha estat presidida per Ricard Costa-Jussà, superior provincial dels claretians de Sant Pau; l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; el delegat del govern de la Generalitat, Òscar Peris; la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull; l’inspector d’Educació, Josep Ramon Tarragó i el director acadèmic del centre, Josep Fusté. També ha comptat amb la presència dels membres del sovern provincial de la Província Claretiana de Sant Pau –que engloba Catalunya, País Basc, França i Itàlia–, l’equip directiu, exdirectors del col·legi, representants dels col·legis Claret de Barcelona i Cornellà i dels centres educatius vallencs i altres representants del món educatiu.


més informació
Jaume Capdevila, nou gerent de Sant Joan de Déu Terres de Lleida
10 gen. 20:

Sant Joan de Déu Terres de Lleida (SJDTLL) té nou gerent, el Dr. Jaume Capdevila Mas, i es va presentar fa uns dies als professionals en sengles actes a l’Hospital de Salut Mental de Lleida i també en el centre d’Almacelles.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.