Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els joves de Càritas «fan enrenou»
31 jul. 19:

Joves vinguts d’Àvila, Albacete, Barcelona, Cartagena, Múrcia i Oviedo estan a Barcelona per gaudir dels primers campaments d’intercanvi de Càritas Espanyola. La iniciativa "Feu enrenou" és un projecte pioner que finalitzarà aquest pròxim 3 d’agost. 67 persones, entre elles 55 joves estan passant una setmana plena de sortides i activitats amb un objectiu, interrelacionar-se. Sitges, la Sagrada Família, Port Aventura o el Camp Nou són alguns dels destins que els joves visitaran aquesta setmana.


més informació
Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
31 jul. 19:

El 29 de juliol passat uns 450 infants en situació de vulnerabilitat social han començat els 11 casals d’estiu que durant el mes d’agost la Fundació Pere Tarrés organitzar per assegurar que els nens i nenes de famílies amb dificultats reben un acompanyament educatiu i social durant aquest mes, un període on aquests infants i les seves famílies necessiten aquesta ajuda atès que es la xarxa d’assistència social disminueix els seus recursos.


més informació
Batlle activa cent policies per “erradicar la venda il·legal” dels manters
30 jul. 19:

L’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa aquest dilluns 29 de juliol una contundent operació policial per posar fi a l’ocupació dels carrers de la ciutat per part dels venedors del top manta. El procediment és el mateix que ja es va posar en funcionament a la zona de les Glòries abans de les últimes eleccions per posar a fi a l’anomenat mercat de la misèria, i no és altre que el de desplegar efectius policials a la zona per evitar que s’hi instal·lin els venedors ambulants. “És el sistema de la saturació”, va definir ahir el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, en presentar el dispositiu a la premsa.


més informació
Collserola acull un nou centre de primera acollida de menors migrats
29 jul. 19:

El Parc de Collserola acollirà des d’aquesta setmana l’edifici on s’ubicarà el nou servei d’atenció immediata per a menors estrangers no acompanyats (MENA) que migren sols a Catalunya. Es tracta d’un edifici situat entre Barcelona i Sant Cugat del Vallès que compta amb una capacitat per a 50 persones, amb els serveis bàsics per atendre els menors d’edat, així com per a poder identificar-los i que es puguin posar en contacte amb les seves famílies.


més informació
Acollida i proximitat a les entitats socials dels Jesuïtes
26 jul. 19:

L'acció de les entitats del sector social de la Companyia de Jesús a Catalunya ha arribat, durant l'any 2018, a més de 20.000 persones. Algunes perquè han rebut acollida, formació o acompanyament per part d'aquestes entitats, i altres perquè han participat a les diverses activitats de sensibilització que porten a terme per extendre aquesta xarxa de solidaritat i contribuir a la construcció d'una societat acollidora. Un miler de persones, de les quals més de 800 són voluntaris i voluntàries, ho han fet possible.


més informació
Càritas posa en marxa el projecte pilot “Feu enrenou”, el primer campament interdiocesà per a joves a Espanya
25 jul. 19:

Les Càritas Diocesanes d'Àvila, Albacete, Barcelona, Cartagena, Múrcia, Oviedo i Santiago de Compostel·la han sumat esforços per posar en marxa la iniciativa "Feu enrenou", un projecte pioner de campaments que es durà a terme del 29 de juliol al 3 d'agost a Barcelona. És la primera vegada que es realitza dins de la Confederació de Càritas una iniciativa interdiocesana d'aquest tipus, que compta amb la coordinació i el suport financer de Càritas Espanyola.


més informació
Es constitueix la Taula pel Pacte Nacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat
25 jul. 19:
El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), entitat de la Taula, ha celebrat l’impuls del Pacte Nacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat com a mostra del compromís del Govern amb els drets de les persones amb discapacitat. Tot i això, demana al Govern que no oblidi els problemes que, actualment, té el col·lectiu. 

més informació
‘La Marató de TV3’ sortirà del plató i recorrerà el país
25 jul. 19:

El periodista Quim Masferrer, famós pel seu programa El Foraster, serà, el pròxim 15 de desembre, el mestre de cerimònies de la 28a edició de La Marató de TV3, que estarà dedicada a les malalties minoritàries i que, per primera vegada, sortirà del plató de Sant Joan Despí.


més informació
L'any 2100 cinc països africans seran entre els 10 més poblats del món, segons l'ONU
24 jul. 19:

La població mundial augmentarà fins a fregar els 11.000 milions de persones el 2100, segons les actuals projeccions estadístiques de l'ONU.


més informació
Càritas compromesa en la lluita contra l'Ebola
23 jul. 19:

Davant la detecció de nous casos, Càritas Congo ha llançat una campanya d'emergència per atendre les víctimes de l'Ebola a la República Democràtica del Congo. Aquesta epidèmia d' Ebola, precisen des de Càritas, és "més mortífera" que la que va assolar a la República Democràtica del Congo el 2013, ja que fins al moment dels 2.522 casos detectats, 1.715 han mort per aquesta malaltia.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.