Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Santa Anna, l’hospital al carrer
18 jun. 19:

Podologia, salut mental, odontologia, dermatologia, oftalmologia, ginecologia, medecina interna i infermeria. Set especialitats que s’han posat a l’abast al claustre de la parròquia de Santa Anna. Una vegada al trimestre l’Hospital Universitari Sagrat Cor s’estableix a la parròquia barcelonina per convertir-se en un hospital al carrer. El projecte consisteix a oferir els serveis mèdics necessaris a les persones que viuen als carrers de Barcelona.


més informació
L'Hospital Sagrat Cor i la parròquia Santa Anna guanyen la segona beca Carles Capdevila
14 jun. 19:

El projecte guanyador de la segona edició de les beques Carles Capdevila ha sigut un hospital a peu de carrer que atén persones sense llar, una iniciativa creada per l'Hospital Sagrat Cor i la parròquia Santa Anna que ara tindrà l'oportunitat de seguir aportant el seu gra de sorra als sensesostre. "És un honor no només haver rebut el premi, sinó haver tingut l'oportunitat de fer aquest projecte", ha remarcat el director general de l'Hospital Sagrat Cor, el Dr. Xavier Mate, durant l'entrega de la beca.


més informació
Àsia- Càritas de Kazakhstan llança un projecte d'agricultura sostenible: proporcionarà mitjans i formació professional
14 jun. 19:

"La construcció dels dos hivernacles a Almaty i Talgar ha acabat. Vol dir que estem a punt de començar la fase operativa del projecte d'agricultura sostenible. El primer aspecte és l'organització de la feina per vendre els productes agrícoles. Part de la producció es farà servir per donar suport a les persones assistides per Càritas i els ingressos de les vendes restants s'utilitzaran per donar suport als nostres altres projectes. Això ens permetrà donar feina a persones perquè s'ocupin de l'empaquetat i la distribució de productes. Un altre aspecte important és la possibilitat d'utilitzar els hivernacles per realitzar els cursos de formació. Per això hem començat a treballar amb Càritas Índia en l'intercanvi de coneixements i habilitats en el camp de l'agricultura". És la informació que arriba a Fides de Càritas Almati explicant el desenvolupament del projecte d'agricultura sostenible dut a terme a l'antiga capital kazakh i a la propera ciutat de Talgar.


més informació
Arrels localitza 1.195 persones dormint al carrer a Barcelona
13 jun. 19:

Les 549 persones que s’han prestat voluntàries per fer el recompte anual de persones que dormen al carrer a Barcelona han localitzat aquest any un total de 1.195 persones, de les quals 339 han volgut respondre l’enquesta per explicar com es troben i en quina situació estan. El cens impulsat per Arrels Fundació va comptabilitzar l’any passat 831 persones. Llavors van ser 370 els voluntaris que van fer el recompte.


més informació
Sant’Egidio compromès amb els ancians de Barcelona
13 jun. 19:

Sant’Egidio presenta la quarta edició de la guia «com quedar-se a casa quan s’és ancià». Serà el proper 14 de juny a les 18.00 h a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor. Així, servirà per reflexionar sobre la situació dels ancians a la ciutat de Barcelona. També hi haurà observacions i dades sobre els canvis de les condicions de vida i els recursos per quedar-se a casa en aquest temps de crisi.


més informació
Càritas alerta que l'exclusió social i la precarietat no desapareixen de la societat
13 jun. 19:

Una de cada 5 persones a Catalunya i a Espanya es troba en risc d’exclusió social. El VIII Informe FOESSA de Càritas Espanyola, de recent publicació, constata que a Espanya el nombre de persones en exclusió social és de 8,5 milions, 18,4 % de la població, que suposa 1,2 milions més que al 2007 (abans de la crisi). D’aquests 4,1 milions, aproximadament la meitat, són persones en situació d’exclusió social severa. I dins d’aquest grup, 1,8 milions de persones (600.000 al 2007) són els “expulsats”, en situació social extremadament greu.


més informació
Va fundar Càritas en el seu poble i, amb 107 anys segueix treballant com a voluntària
13 jun. 19:

Clotilde Veniel té 107 anys i viu a Bicorp, València, on és voluntària de Càritas. Sense importar la seva edat, acudeix a totes les reunions de voluntariat, a més visita malalts i recull roba usada per a persones necessitades.


més informació
L’Arxiu Municipal de Llinars rep la donació de tres pergamins
12 jun. 19:

L’Ajuntament de Llinars del Vallès ha rebut la donació de tres pergamins referents a la Baronia de Llinars amb un alt valor històric, ja que aporten informació sobre la vida i les finances de la Baronia. Els pergamins són  els documents més antics de l’Arxiu ja que daten de 1280, 1312 i 1548 respectivament.


més informació
Cada hora una família perd la casa a Catalunya perquè no pot pagar el lloguer o la hipoteca
11 jun. 19:

Durant els tres primers mesos de l'any 3.557 famílies van perdre la casa a Catalunya perquè no podien pagar el lloguer o la hipoteca. Les últimes dades del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) indiquen que la sagnia dels desnonaments es manté. Tot i que el nombre total de llançaments ha experimentat un lleuger retrocés respecte a les dades del primer trimestre del 2018, les estadístiques continuen sent demolidores: de mitjana, cada hora a Catalunya una família es queda sense sostre per impagament de la mensualitat, especialment del lloguer.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.