Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


M. Pilar Mayans relleva a Maria Dot en el càrrec de secretària general de Càritas Diocesana de Vic
28 set. 20:

Després de molts anys de servei a Càritas Diocesana de Vic, la Maria Dot deixa la tasca de secretària general, encara que seguirà compromesa en la Càritas interparroquial de Torelló. La seva responsabilitat la continuarà la Pilar Mayans, també amb un ampli vagatge a Càritas, i que fins al mes de juliol era sotsdirectora de Càritas Arxiprestal de Vic.


més informació
L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni oferirà el transport gratuït del menjar a persones en situació vulnerable
23 set. 20:

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni portarà el menjar a domicili amb el transport gratuït a les persones en situació de vulnerabilitat. Aquest servei s'oferirà a través d'un acord amb la Creu Roja i permetrà portar diàriament el menjar a persones grans en situació d'especial vulnerabilitat. Els àpats que es portaran a domicili seran els que les persones tinguin acordats amb l'Hospital de Palamós, i el transport s'oferirà de manera gratuïta diàriament, de dilluns a diumenge.


més informació
La Fundació Comtal llança una campanya per combatre les desigualtats socials durant la crisi de la pandèmia
22 set. 20:

La crisi sanitària causada per la COVID-19 està precaritzant les classes socials més pobres i vulnerables; migrants sense papers que subsistien en l'economia submergida, dones que han estat treballant de manera precària en sectors laborals decretats de primera necessitat durant l'estat d'alarma, joves i perfils de baixa qualificació.


més informació
Un arquebisbat de Perú lidera una campanya d'ajuda després d'un incendi forestal a Cusco
21 set. 20:

L'Arquebisbat de Cusco al Perú, a través de Càritas Cusco, demana als fidels i persones de bona voluntat que se sumin a la campanya "L'amor solidari és més fort que la pandèmia", que fins ara ha aconseguit que 6.615 famílies necessitades, entre ells les víctimes dels incendis forestals, rebin aliments, estris, kits de neteja i flassades.


més informació
La Fundació Pere Tarrés crea un calendari escolar per conscienciar sobre els Objectius per al Desenvolupament Sostenible adaptat al context de la pandèmia
21 set. 20:

La Fundació Pere Tarrés, com a entitat més gran de lleure de Catalunya i Balears, compta amb una gran presència a l’entorn educatiu, a través de les escoles, els centres d’esplai, els centres socioeducatius i les ludoteques, entre d’altres. És per aquest motiu que la Fundació Pere Tarrés se sent amb la responsabilitat i el deure d’aportar valors com a entitat educativa generant continguts i reflexions, més encara en un context complicat arran de la irrupció de la Covid-19.


més informació
Baixa el rendiment escolar en una de cada tres famílies ateses per Càritas Barcelona
18 set. 20:

Aquesta setmana, infants i joves de tot Catalunya han tornat a l’escola. Malauradament, no tots hi han tornat de la mateixa manera que van marxar-ne. La COVID-19 ha agreujat les desigualtats que els infants més vulnerables ja tenien amb relació a molts dels seus companys de classe.


més informació
Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi insten a la creació d’un model d’acollida integral, estable i digne per a les persones temporeres
17 set. 20:

Un any més, Arrels Sant Ignasi i Càritas Diocesana de Lleida han participat en la campanya de temporers de la ciutat de Lleida als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida. Enguany la implicació de les entitats ha estat en la gestió de l’acollida i en el servei de menjador. En total, una seixantena de persones voluntàries s’hi ha implicat i sis persones contractades més han liderat l’equip tècnic durant tot el període, que s’ha estès des de principis de juliol i fins a mitjans de setembre. La crisi sanitària ha evidenciat la realitat d’aquest col·lectiu i ha posat de manifest la necessitat d’un nou model d’acollida de persones temporeres a la ciutat de Lleida.


més informació
Projecte COR, guanyador del 10è Premi Armengol-Mir
17 set. 20:

Una proposta del col·legi Salesians de Sant Vicenç dels Horts que treballa les competències intrapersonals, creatives, artístiques i espirituals de l'alumnat a través de la màgia o del moviment del cos ha obtingut el 10è Premi Armengol Mir, que atorga la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) amb l’objectiu de promoure la participació dels docents en l’àmbit de la reflexió i la innovació educativa.


més informació
L'Observatori del Deute Social (UCA) treballa amb el govern porteny per combatre la pobresa
17 set. 20:

El Ministeri de Desenvolupament Humà i Hàbitat de la Ciutat de Buenos Aires i l'Observatori del Deute Social Argentina (ODSA) de la UCA van anunciar un nou conveni per seleccionar i establir els nous indicadors per al desenvolupament humà.


més informació
Mor l'exdirectora de Càritas Diocesana de Barcelona, Núria Gispert Feliu
16 set. 20:

Aquest, 16 de setembre de 2020, ha mort als 84 anys, Núria Gispert Feliu, mestra, política i activista social al servei dels més vulnerables. Gispert va ser directora de Càritas Diocesana de Barcelona entre els anys 1998 i 2004, i presidenta de Càritas Espanyola entre els anys 2002 i 2004.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.