Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Augmenten un 28% les persones ateses per Càritas Barcelona que provenen de països en conflicte
18 jun. 21:

Amb motiu del 20 de juny, Dia Mundial de les Persones Refugiades, Càritas Diocesana de Barcelona ha volgut posar xifres a la situació de les persones que fugen dels seus països d’origen. Durant el 2020 han augmentat un 28% les persones ateses per l’entitat que provenen de països en conflicte, passant de 7542 a 9655. D’aquestes, un 95% provenen d’Amèrica Llatina, de països com Colòmbia, El Salvador, Perú o Veneçuela. Les persones que provenen de països en conflicte representen el 27% de persones ateses per Càritas Barcelona durant el 2020.


més informació
Clara Pardo, presidenta de Mans Unides: “La crisi no pot ser excusa per donar l'esquena als qui passen fam”
18 jun. 21:

Aquest dimecres, 16 de juny, ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la Memòria d'Activitats de Mans Unides, corresponent a 2020. Un acte en el qual l'ONG de l'Església catòlica ha rendit comptes del treball realitzat en l'àmbit de la?cooperació al desenvolupament i la sensibilització; una tasca que va estar marcada, irremeiablement, per la pandèmia de COVID-19 i el seu impacte en les poblacions més empobrides.


més informació
El 25è "Guanya’t El Cel amb el Pare Manel" convida a organitzar trobades per veure el festival solidari als carrers
18 jun. 21:

El proper dimecres 30 de juny, a les 19.30h, tindrà lloc l’estrena més emblemàtica que mai del festival solidari, en un acte a la seu del districte de Nou Barris de Barcelona per visionar conjuntament la gala, així com es proposa a amistats, entitats, centres cívics… que organitzin les seves pròpies trobades per veure el 25è Guanya’t el Cel amb el Pare Manel.


més informació
Es presenta "Una ventana al Raval", nou llibre de Victòria Molins
17 jun. 21:

L'Editorial Claret presentarà, el proper dimarts 22 de juny, a les 18.30h, Una ventana al Raval, un llibre de l’autora Maria Victòria Molins. Molins, que recentment ha publicat diversos llibres amb l’Editorial Claret (La vida entre reixes, El carrer dels invisibles, Hospital de Campanya, etc.) ens narra en primera persona les vivències, anècdotes, canvis i transformacions que ha anat experimentant al llarg dels anys en la seva trajectòria amb la comunitat de teresianes del Raval de Barcelona.


més informació
Càritas Diocesana de Barcelona i Roca i Pi donen suport a les parròquies de Badalona per respondre millor a les necessitats alimentàries
17 jun. 21:

El dimecres 2 de juny passat es va celebrar l’acte de signatura dels convenis entre Càritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Llegat Roca i Pi i les nou parròquies i una comunitat de religiosa dels arxiprestats de Badalona i una fundació de l’església Adventista que distribueixen aliments: parròquies de Mare de Déu de La Salut, Sant Jaume, Sant Antoni de Pàdua, Mare de Déu del Roser, Santa Maria, Sant Josep, Sant Sebastià, Mare de Déu de Montserrat, agrupació parroquial de Sant Francesc d’Assís-Santa Clara-Sant Crist de Canyet, Quart Món de la comunitat dels Pares Carmelites i Fundació Adra.


més informació
Càritas Líban denuncia falta de medicines i productes bàsics al país
16 jun. 21:

Després de les explosions del port de Beirut, l’agost de 2020, el Líban va caure en una profunda crisi econòmica de la qual encara no ha sortit. El president de Càritas Líban, Michel Abboud ha explicat per a Rome Reports que «la crisi al Líban està afectant gairebé tot, especialment al sector salut. Hi ha una enorme escassetat de medicaments». Falten tant medicaments per a malalties cròniques com fàrmacs contra els símptomes de Covid-19. «Estem buscant solucions i intentant col·laborar… Però estem enmig d’una gran confusió, una incertesa total. Si preguntes a algun responsable com serà el futur a Líban, et respon: ‘No ho sé’».


més informació
Visita de Creu Roja Andorrana al Bisbat d'Urgell
16 jun. 21:

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal d’Andorra, Joan-Enric Vives, va rebre el 15 de juny passat, al Palau episcopal de La Seu d’Urgell, el President de Creu Roja Andorrana, Josep Pol i el Vicepresident,  David Fraissinet.


més informació
Càritas Diocesana de Barcelona i Roca i Pi donen suport a les parròquies de Badalona per respondre millor a les necessitats alimentàries
11 jun. 21:

El dimecres 2 de juny passat es va celebrar l'acte de signatura dels convenis entre Càritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Llegat Roca i Pi i les nou parròquies i una comunitat religiosa dels arxiprestats de Badalona i una fundació de l'església Adventista que distribueixen aliments: parròquies de Mare de Déu de La Salut, Sant Jaume, Sant Antoni de Pàdua, Mare de Déu del Roser, Santa Maria, Sant Josep, Sant Sebastià, Mare de Déu de Montserrat, agrupació parroquial de Sant Francesc d'Assís-Santa Clara-Sant Crist de Canyet, Quart Món de la comunitat dels Pares Carmelites i Fundació Adra.


més informació
El nou llibre de Victòria Molins commemora els 25 anys de la comunitat teresiana del Raval de Barcelona
9 jun. 21:

L'Editorial Claret publica Una ventana al Raval, de M. Victòria Molins. Molins, després d'ingressar a la Companyia de Santa Teresa de Jesús, es va llicenciar en Filosofia i Lletres, va ser professora de Filosofia i Literatura i directora en una Escola Teresiana. Actualment segueix dedicant-se de ple als marginats del barri del Raval de Barcelona, sense prescindir de la seva vocació d'escriptora de llibres i articles. Alguns dels últims llibres que ha publicat amb l’Editorial Claret han estat El carrer dels invisibles (2020), La vida entre reixes (2020) i Projecte Hospital de Campanya (2018), entre d’altres.


més informació
La Fundació “Llar Cristiana Maria Maestre” de La Seu d'Urgell cedeix un local a l’Associació Contra el Càncer
8 jun. 21:

La Fundació Llar Cristiana Maria Maestre, fundació amb personalitat jurídica pròpia, va cedir l’any 2019 un local de la planta baixa de Casa Molines per a l’ús de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (ARCC) de La Seu d'Urgell.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.