Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
17 abr. 19:

Dijous Sant comença el Tridu Pasqual, el període comprès des de la tarda del Dijous Sant fins a la matinada del Diumenge de Pasqua, en el qual l’Església celebra els tres grans misteris de la redempció: la passió, la mort i la resurrecció de Jesucrist. Són dies de fe i d’estimació, de guardar-se alguns moments per a la pregària i la lectura de la Sagrada Escriptura, de participació activa i fecunda en les celebracions litúrgiques de l’Església i per gaudir de les tradicions ben arrelades (processons, viacrucis, caramelles, mones, aplecs...), de reviure la institució de l’Eucaristia i el manament de l’amor, de silenci i contemplació de la creu, que culminaran amb la festa joiosa de la Pasqua, el dia gran de l’any, la festa de les festes.


més informació
El P. Robert Pascual i Mn. Josep M. Gavaldà homenatjats en la jornada presbiteral
17 abr. 19:

Aquest Dilluns Sant, dia 15 d’abril, s’ha celebrat la missa crismal a la Catedral de Tarragona, en la qual s’han beneït els sants olis i els preveres han renovat les promeses sacerdotals.


més informació
Jesuïtes: L'amistat com a clau del misteri pasqual
17 abr. 19:
El jesuïta andalús Adolfo Chércoles serà l'encarregat aquest any d'acompanyar el "Recés a la Ciutat", que comença el proper dijous 18 d'abril a l'església dels jesuïtes del carrer Casp de Barcelona. Es tracta d'una proposta que compta amb més de 10 anys de recorregut i una molt bon acollida i que ofereix a les persones que passen la Setmana Santa a la ciutat de Barcelona la possibilitat de viure la intensitat d'aquests dies, integrant les celebracions litúrgiques i unes sessions de reflexió i pregària.

més informació
Missa Crismal a la Catedral de Girona
16 abr. 19:

Aquest dimarts a la tarda es portarà a terme a la Catedral de Girona la Missa Crismal. Un dels moments més importants és quan el Bisbe beneirà els sants olis i consagrarà el crisma. «Crisma» és una paraula grega que significa «oli», i d'aquí ve el nom de la missa.


més informació
El bisbe Saiz agraeix durant la Missa Crismal al clergat egarenc la seva dedicació i servei al poble de Déu
16 abr. 19:

Aquest dimarts 16 d’abril, Mons. Josep Àngel Saiz Meneses ha presidit la Missa Crismal a la Catedral de Terrassa. Han concelebrat Mons. Salvador Cristau, bisbe auxiliar i 90 preveres; han assisstit 10 diaques, els seminaristes i nombrós poble fidel.


més informació
El cardenal Omella celebra Rams a la Catedral de Barcelona
15 abr. 19:

Branques d’olivera i de llorer, palmes i palmons guarnien el pla de la Catedral per celebrar un dels diumenges més esperats de l’any. Diumenge de Rams. Enguany amb l’Arquebisbe de Barcelona el Cardenal Joan Josep Omella al capdavant, la feligresia de Barcelona, ram en mà esperava la benedicció. “És una tradició” eren les paraules que més s’escoltaven entre els fidels, molts d’ells emocionats.


més informació
Nota de la Secretaria de la Conferència Episcopal Tarraconense sobre l’extinta Associació de fidels “Seminari del Poble de Déu”
15 abr. 19:

En relació a l’Associació de fidels anomenada “Seminari del Poble de Déu”, erigida a Barcelona l’any 1977 i que fou extingida canònicament el 15 d’abril de 2017 pel Cardenal Arquebisbe de Barcelona, comuniquem que alguns membres d’aquesta extinta Associació estan essent investigats, pel que fa a les seves opinions doctrinals i la seva aplicació a la vida cristiana, per la Congregació per a la Doctrina de la Fe, a través d’un tribunal eclesiàstic constituït a la Diòcesi de Vic.


més informació
Els cants i les pregàries del Llibre Vermell de Montserrat protagonitzaran la primera part de la Vetlla de Santa Maria
15 abr. 19:

La primera part de la Vetlla de Santa Maria d’enguany, que comença a les 21h del divendres 26 d’abril, seguirà els textos del Llibre Vermell de Montserrat, i comptarà amb l’acompanyament musical del Cor de Cambra Absis i del Cor Absis, dirigits per Josep M. Salisi. També hi participarà un grup instrumental de música antiga format per Montserrat Nicuesa, percussió; Jordi Cebolla, flabiol i tamborí de cordes; Isidor Rosich, flauta; Àlex Rosanes, guitarra renaixentista; i Maria Altadill, viola d’arc. Aquesta primera part de la celebració s’emetrà en directe a través de Montserrat Ràdio i TV, per internet, a Montserrat Comunicació.


més informació
Benedicció dels Rams a la Diòcesi d'Urgell i celebració a la Catedral
15 abr. 19:

El Diumenge de Rams s'ha celebrat arreu de la Diòcesi d'Urgell amb la tradicional benedicció dels rams, les processons i la celebració eucarística de la Passió del Senyor.


més informació
Descobreix el Via Crucis a la Sagrada Família
15 abr. 19:

Els dies 15, 16 i 17 d'abril descobreix el relat que mostra la façana de la Passió a través d'un joc de llums.més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.