Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La congregació de Jesús-Maria fa 200 anys
15 oct. 18:

200 anys per la congregació Jesús-Maria. Un bicentenari ple d’alegries, sacrificis i d’ajudar al pròxim. La Sagrada Família es va omplir per celebrar aquest gran aniversari. Una trajectòria en què el perdó ha fet girar els engranatges de la congregació tal com la fundadora santa Claudina va fer. Per tant, un perdó que ha portat a la institució religiosa fins on és ara.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
11 oct. 18:

Enmig de la celebració del Sínode dels Bisbes sobre els joves, que se celebra a Roma, el proper diumenge 14 d’octubre, el papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero seran proclamats sants, juntament amb els beats Francisco Spinelli (sacerdot diocesà), Vicenzo Romano (fundador de l’Institut de les Adoratrius del Santíssim Sagrament), María Catalina Kasper (fundadora de l’Institut de les Pobres Serventes de Jesucrist), Nazaria Ignacia de Santa Teresa de Jesús (fundadora de la Congregació de les Germanes Missioneres Creuades de l’Església) i Nunzio Sulprizio (jove obrer).


més informació
Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
11 oct. 18:

Amb data de 9 d'octubre de 2018 l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha signat els següents nomenaments de delegats, directors de Secretariats diocesans i arxiprestos.

 


més informació
Inauguració i reinstal·lació de la Mare de Déu del Jardí a l'Acadèmia Mariana de Lleida
11 oct. 18:

Les festes de la Verge Blanca han engalanat el retorn de la Mare de Déu del Jardí a l’Acadèmia Mariana. El 7 d'octubre passat al matí, coincidint amb el dia del Certamen Marià, després de la celebració de l’Eucaristia a l’Oratori de la Verge Blanca de l’Acadèmia, s’ha fet l’acte d’inauguració de la restauració d’aquesta talla de pedra policromada que recorda els orígens de la institució.


més informació
El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
11 oct. 18:

El President de Càritas Espanyola, Manuel Bretón, va realitzar una visita a Càritas d’Urgell els dies 7 i 8 d’octubre, i va poder conèixer les particularitats i la qualitat del treball que es duu a terme a l’organització, en les seves diverses àrees inserció social, d’acompanyament de famílies i persones i de suport a la infància i al jovent, també en l’àrea de persones amb discapacitats. Al llarg dels dos dies el Sr. Bretón –que viatjava amb la seva esposa-  va ser acompanyat en tot moment pel  Director de Càritas, Josep Casanova, i també va poder compartir moltes estones de treball amb l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives i amb tot l’equip de Càritas.


més informació
L’Editorial Claret publica "Pau VI. Evangeli i alegria" del P. Bernabé Dalmau, una obra commemorativa amb motiu de la canonització del papa Montini aquest diumenge 14 d’octubre
11 oct. 18:

L’Editorial Claret va presentar aquest dimecres 10 d'octubre a la Llibreria Claret el llibre Pau VI. Evangeli i alegria del P. Bernabé Dalmau, monjo de Montserrat. Es tracta d’una obra commemorativa amb motiu de la canonització de Pau VI –que tindrà lloc aquest diumenge 14 d’octubre- i vol fixar-se en l’actualitat de l’itinerari de Pau VI en relació a la vida actual de l’Església, liderada pel papa Francesc.


més informació
Romeria de l’arxiprestat de Terrassa a Montserrat
11 oct. 18:

El diumenge 7 d’octubre ha tingut lloc la romeria de l’arxiprestat de Terrassa al Santuari de Montserrat.


més informació
La parròquia del Masnou celebra 200 anys
9 oct. 18:

Dos segles d’unió, d’alegries i també de tristeses. Dos segles en els quals han vist caure la parròquia i tornar-se a aixecar gràcies a l’esforç d’una comunitat que celebra aquest aniversari amb un ull al passat; per recordar tots els moments viscuts, i l’altre al futur; buscant noves fites, nous objectius.


més informació
Els diaques posen a punt el curs 2018-2019
9 oct. 18:

Els diaques de la diòcesi barcelonina es van reunir per celebrar, aquest mes d’octubre, l’inici de curs 2018- 2019. El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell va presidir la primera trobada acompanyant-los durant tota la jornada. Els diaques, que exerceixen permanentment el seu ministeri, van assistir molts d’ells acompanyats de les seves esposes i van aprofundir tots plegats en el Pla Pastoral diocesà: Sortim!


més informació
Els adolescents i joves de l’arxidiòcesi de Tarragona inicien el nou curs pastoral a Altafulla
9 oct. 18:

Amb el lema «Tu ets amb mi», la Delegació diocesana de pastoral de Joventut va iniciar el nou curs pastoral el divendres, dia 5 d’octubre passat, amb una trobada a la Parròquia de Sant Martí de Tours a Altafulla.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMARTS, 16 D'OCTUBRE

FORMACIÓ PER A LES ESCOLES: “EL SÍNODE DELS JOVES. QUÈ ENS POT APORTAR A LES ESCOLES?”. Organitza: delegació de joventut de l’Arquebisbat de Tarragona. A càrrec de: Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 18 a 22 h

DIMECRES, 17 D'OCTUBRE

CONFERÈNCIA SOBRE “VIDAL I BARRAQUER, LA FAMÍLIA I EL POBLE”. Conferència inaugural del curs de les Aules de la Gent Gran en conveni amb la Universitat Rovira i Virgili. A càrrec del: Dr. Francesc Vidal-Barraquer Mayol. Lloc: Sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran, Passeig d’Albert, 13, Cambrils. Hora: 17.30 h

DIVENDRES, 19 D'OCTUBRE

CONCERT BENÈFIC DEL COR CARLIT GOSPEL A SANTA MARIA DEL PI. Els beneficis del concert es destinaran a un projecte de Mans Unides a Etiòpia, que vol millorar les condicions de les mares i els nadons de la regió de Gambo. Lloc: Basílica de Santa Maria del Pi - Plaça del Pi, 7, 08002, Barcelona. Hora: 21.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.