Dijous, 13 de Desembre de 2018
Santa Llúcia, verge i màrtir
  • Kenya: Sacerdot assassinat en un atracament a mà armada
  • El tradicional Concert de Sant Esteve reunirà la família coral de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau
  • No a la confiscació de propietats eclesiàstiques a Israel
  • Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
  • Mn. Manuel Claret rep un homenatge pòstum sis mesos després de la seva mort
  • Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
  • El 36% de persones de la Diòcesi de Barcelona viuen dificultats relacionades amb l’exclusió residencial
  • “Un jutge no pot obligar a l’alimentació forçada”
  • El bisbe de Solsona dona suport als dejunis els divendres en solidaritat amb els presos en vaga de fam
  • Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L'Organisme Benèfic Assistencial dedica un homenatge al seu antic director, sis mesos després del seu traspàs
12 des. 18:

L'Organisme Benèfic Assistencial (OBA) va dedicar aquest dimarts 11 de desembre un acte d’homenatge al seu antic director, Mn. Manuel Claret i Nonell. Va ser el 15 de juny passat, que l’antic delegat de Pastoral Familiar va morir, deixant una gran trajectòria dins l’Església de Barcelona. L’OBA, especialment va posar en relleu la tasca social que va desenvolupar com a director de Càritas Diocesana de Barcelona durant 8 anys, així com els 23 amb l’Organisme.


més informació
Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
12 des. 18:

El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona ha atorgat el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica a Mons. Piero Marini, arquebisbe titular de Martirano i president de la Comissió Pontifícia per als Congressos Eucarístics Internacionals.


més informació
Reunió dels delegats diocesans de Pastoral de la Salut de Catalunya a Tarragona
12 des. 18:

Aquest dilluns, dia 10 de desembre, els delegats diocesans de pastoral de la salut de les deu diòcesis amb seu a Catalunya han realitzat la seva reunió trimestral a Tarragona, al Centre Tarraconense El Seminari. El Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, els ha acompanyat tot presidint la pregària del matí.


més informació
La religiosa Victòria Molins explica la humanitat del Cor de Jesús a Solivella
11 des. 18:

La “mística del carrer”, la teresiana i religiosa Victòria Molins ha visitat Solivella (Conca de Barberà) per descobrir el vessant més humà i social del Cor de Jesús. Com afirma Molins “sembla que aquesta devoció ja s’ha passat de moda, però el cor de Jesús és precisament només la humanitat de Jesús. El cor és la seva humanitat, la seva misericòrdia i compassió.” La xerrada es va dur a terme el divendres 7 de desembre passat amb motiu de la celebració dels 275è aniversari del vot al Sagrat Cor de Jesús a la sala parroquial de Santa Maria de Solivella.  Al llarg d’aquest any el municipi ha programat una sèrie de conferències de reflexió al voltant de la temàtica del Sagrat Cor.


més informació
L’Advent obre la porta als catecúmens
11 des. 18:

Amb l’inici del temps d’Advent, els catecúmens han començat el seu camí vers la vida cristiana amb la celebració del Ritu d’Ingrés en el Catecumenat. Es van dur a terme dues celebracions. La primera es va dirigir a tots els infants que van donar el seu primer pas per ser fills de l’Església. Aquesta va ser presidida per Mons. Antoni Vadell. D’altra banda, la segona celebració es va encaminar cap als adults i va estar a càrrec del cardenal Joan Josep Omella.


més informació
Resposta a la carta oberta de la Sra. Isabel Turull a la Conferència Episcopal Tarraconense
10 des. 18:

El vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), Norbert Miracle, ha fet pública aquest dilluns 10 de desembre una carta en resposta a una altra d’Isabel Turull, germana de Jordi Turull, que interpel·lava què feien els bisbes davant “la llarga presó preventiva” dels dirigents polítics “i en el moment angoixant en què quatre d’ells han iniciat una vaga de fam a la presó de Lledoners”. Seguidament reproduïm la missiva sencera.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Mare de Déu i de l'Advent
10 des. 18:

En ple temps d’Advent, el dia 8 de desembre, l’Església celebra la solemnitat de la Immaculada Concepció de la benaurada Verge Maria, la plena de gràcia, en la qual se’ns recorda que Déu va escollir Maria com la mare del seu Fill i la va preservar de tota màcula de pecat original des de la seva concepció. Cinc de les cartes dominicals parlen de la Mare de Déu.


més informació
La basílica de la Mare de Déu de la Mercè celebra la vetlla de la Immaculada Concepció amb els joves
10 des. 18:

La basílica de la Mare de Déu de la Mercè plena a vessar de joves de les tres diòcesis catalanes. El motiu, resar a Maria en la vigília de la Immaculada Concepció. Introspecció col·lectiva per demanar-li a Maria totes les solucions als problemes dels presents. També per escoltar amb atenció tot el que ella demanava a cadascuna d’elles. Incloent-hi a les persones sordes que van poder tenir un traductor de llenguatge dels signes.


més informació
Enlairament de 300 globus a Tàrrega en la Festivitat de la Puríssima
10 des. 18:

El 8 de desembre, Festa de la Puríssima, la Comunitat Parroquial de Tàrrega continuant la tradició convidà a la feligresia a felicitar a la Mare de Déu d’una manera original i simpàtica en ocasió de l'Eucaristia de la missa major de les 12 del migdia. Estigué oficiada pel rector Mn. Josep Maria Vilaseca, acompanyat del diaca Joan Novell, amb la presència dels diferents grups d'infants de la catequesi acompanyats dels respectius catequistes, membres del Catesplai, Cafè Familiar, i de nombrosos devots que assistiren a la Parròquia de Santa Maria de l’Alba.


més informació
El cardenal Omella, escollit membre del Consell de la Secretaria General del Sínode
5 des. 18:

El cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, va ser escollit membre del Consell de la Secretaria General del Sínode el mes d’octubre passat, en acabar la darrera Assemblea General del Sínode sobre els joves, la fe i el discerniment vocacional.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 13 DE DESEMBRE

SEMBRADORS D’ESTELS. Activitat adreçada a les escoles de Tarragona que marca l’inici de la campanya d’Infància Missionera del curs amb el lema “Aventura’t a ser missioner”. Organitza: delegació de missions i cooperació entre les Esglésies de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Església de Sant Antoni de Pàdua, Rambla Nova, 105, Tarragona. Hora: 15.30 h

SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE “RAÓ I EMOCIÓ: SOCIETAT, POLÍTICA I RELIGIÓ”. Sessions sobre “Raó, emocions i coneixement segons la ciència” i “Raó i emoció en la psicologia i l’ensenyament”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Palau Macaya. Dies: 13 i 14. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: de 16 a 20 h

DIVENDRES, 14 DE DESEMBRE

ORATORI “PONTIFICAL DE FLAMES”, amb lletra de Mn. Miquel Melendres i música de Mn. Francesc Tàpies. Concert extraordinari amb motiu dels 30 anys del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. Organitzen: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i Joventuts musicals de Tarragona. A càrrec de: Cor Ciutat de Tarragona, Cor de la Universitat Rovira i Virgili, Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i altres professionals músics de la ciutat. Lloc: Catedral de Tarragona. Hora: 20.30 h

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

MISSA I BENEDICCIÓ DELS “JESUSETS”. Presidida per Mons. Salvador Giménez, bisbe de Lleida. La Missa serà cantada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida. dirigit per Mn. Joaquim Mesalles. Lloc: Catedral de Lleida. Hora: 12.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.