• Papa Francesc: “En temps de pandèmia l'amuntegament de les presons és un perill”
  • A partir d’aquest 6 d'abril el Rosari i l'Àngelus es transmetran des de Loreto
  • Les celebracions de la Setmana Santa de Tàrrega se segueixen pel canal de You Tube
  • Nou servei d’atenció personalitzada al Bisbat de Terrassa
  • “Som servents sense cap mèrit”
  • Formació i Treball gestiona un servei d’atenció bàsica a col·lectius vulnerables a l’Estació del Nord
  • El Papa als joves: conreïn solidaritat en temps de coronavirus
  • La Santa Seu lliura 750 mil dòlars per a les zones de missió afectades pel virus
  • Vídeo missatge del bisbe Enric Benavent en temps de coronavirus
  • Vilà: “Hauríem de ser capaços de traslladar la nostra esperança al nostre entorn per superar aquesta crisi”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Abat de Poblet: “Hauríem de ser capaços de traslladar la nostra esperança al nostre entorn per superar aquesta crisi”
6 abr. 20:

La vida de sobrietat, pregària i treball de la comunitat cistercenca del Monestir de Poblet, s’ha vist sacsejada per la crisi sanitària del coronavirus. Els monestirs del Cister de Catalunya: Poblet i Vallbona de les Monges viuen les condicions del confinament com tot el país. La vida contemplativa dels religiosos i religioses ha canviat. Tanmateix, les comunitats religioses no són insensibles a la realitat social i intenten ajudar traslladant un missatge d’esperança. D’aquests canvis en parlem amb l’Abat de Poblet, Dom Octavi Vilà i Mayo (Tarragona,1961) que ha concedit una entrevista, per correu electrònic, a l’Agència Cristiana de Notícies FLAMA.info.


més informació
Vídeo missatge del bisbe Enric Benavent en temps de coronavirus
6 abr. 20:

El bisbe de Tortosa, Enric Benavent, s'adreça als mossens, col·laboradors, equips de Càritas i tots els voluntaris.


més informació
Dion Nandut: “No deixem que la por ens aturi”
6 abr. 20:

La Unió de Religiosos de Catalunya (URC) ha iniciat una sèrie de vídeos mostrant com viu el confinament la vida consagrada i fent una crida a pregar a casa. Aquest divendres 3 d'abril passat ha estat el torn del claretià Dion Nandut. Des de la comunitat claretiana de Lleida explica que aquests dies són a casa, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. En la seva rutina dediquen temps a la pregària i la formació personal. També al seguiment a distància de la vida de la parròquia i de la resta de la comunitat.


més informació
Les celebracions de la Setmana Santa de Tàrrega se segueixen pel canal de You Tube
6 abr. 20:

Després que totes les celebracions religioses d’aquest Setmana Santa hagin quedat suspeses degut a la  pandèmia que ens afecta, la Unitat Pastoral Parroquial de Tàrrega té en marxa una iniciativa mercès a la qual totes elles poden ser seguides des de la pròpia llar on ens trobem confinats, doncs els nostres temples resten tancats.


més informació
Els religiosos de Catalunya ofereixen una Xarxa de Congregacions per a serveis durant la pandèmia
6 abr. 20:

La Unió de Religiosos de Catalunya (URC) han posat a disposició de les administracions i entitats allò que considerin necessari i estigui en les seves mans, durant el confinament pel coronavirus.


més informació
Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
6 abr. 20:

La Catedral de Barcelona acollirà els oficis religiosos de Setmana Santa per celebrar el Misteri Pasqual: la Passió, la Mort i la Resurrecció de JesucristL'arquebisbe de Barcelona, el Cardenal Joan Josep Omella, presidirà aquests oficis acompanyat dels bisbes auxiliars, Sergi Gordo i Antoni Vadell. Enguany totes les celebracions es faran a porta tancada per complir amb les mesures excepcionals a les que obliga l'actual situació d'emergència sanitària.


més informació
La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
6 abr. 20:

Les celebracions litúrgiques del Tridu Pasqual que tindran lloc a la Basílica de Santa Maria de Montserrat podran seguir-se en directe, únicament, a través de la ràdio, la TV o per internet. Cal recordar que, donada la situació excepcional d’estat d’alarma que estem vivint a causa del COVID-19 (coronavirus), els oficis religiosos se celebren sense l’assistència de fidels, per la qual cosa només es poden seguir a través dels mitjans de comunicació.


més informació
Segueix l'Eucaristia a través d'Internet i dels mitjans de comunicació
6 abr. 20:

Hi ha un seguit de Parròquies d'arreu de Catalunya que proporcionen a través d'Internet la possibilitat d'unir-te a l'Eucaristia des de casa teva. Les detallem a continuació:


més informació
El President Torra demana que hi ha hagi un acte ecumènic en record de totes les persones que han traspassat a causa del coronavirus
6 abr. 20:

El President de la Generalitat, Quim Torra, ha estat entrevistat aquest dijous 2 d’abril al matí, a la Cadena Ser, pel periodista Josep Cuní. Entre moltes qüestions ha parlat de les seves idees cristianes i del contacte que ha tingut aquests dies amb diferents autoritats de l’Església catalana amb motiu de la crisi sanitària que ens afecta relacionada amb la Covid-19.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia
3 abr. 20:

Diumenge de Rams comença la Setmana Santa, en la qual l’Església ens convida a contemplar els últims dies de la vida de Jesucrist. Enguany, en les circumstàncies d’aquesta pandèmia tan cruel i dolorosa, serà viscuda d’una manera completament diferent, a porta tancada, sense processons ni celebracions presencials, però en comunió espiritual i amb un agermanament amb tots els cristians d’arreu del món. Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la Setmana Santa en temps de pandèmia, així com d’estar interiorment enfortits i de cuidar la vida i afrontar la mort.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.