Diumenge, 14 d'Agost de 2022
Sant Maximilià M. Kolbe, màrtir

Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els bisbes Salvador Giménez i Francesc Conesa, nous responsables del SICPAS i d’ecumenisme i relacions interreligioses, respectivament
29 jul. 22:

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), reunits els dies 18, 19 i 20 de juliol a Salardú (Vall d'Aran) amb motiu de la reunió n. 249 de la CET, han escollit Salvador Giménez Valls, bisbe de Lleida, com a nou bisbe president del Secretariat Interdiocesà de Custòdia i Promoció de l’Art Sagrat (SICPAS). El bisbe Giménez substitueix en el càrrec a Francesc Pardo, bisbe de Girona, que va morir el proppassat dia 31 de març; alhora, continua com a bisbe president del Secretariat Interdiocesà de Mitjans de Comunicació Social (SIMCOS) de la CET.


més informació
El cardenal Omella presidirà una missa internacional a Medjugorje davant de més de 50 mil joves
29 jul. 22:

El proper dilluns, 1 d’agost, el cardenal Joan Josep Omella viatjarà a Bòsnia i Hercegovina per presidir una missa internacional al santuari de la Reina de la Pau, a Medjugorje, davant de més de 50 mil joves d’arreu del món. L’arquebisbe de Barcelona estarà acompanyat per Aldo Cavalli, visitador apostòlic enviat pel papa Francesc a Medjugorje, i de centenars de sacerdots concelebrants.


més informació
Ja pots consultar la Formació Permanent de la Facultat de Teologia de Catalunya d'enguany
29 jul. 22:

La Facultat de Teologia de Catalunya proposa un any més el seu pla de formació permanent. Enguany, per segona vegada, ofereix cinc opcions per cursar-lo. Per una banda, es pot fer el curs sencer, i per l'altra, triar un dels quatre itineraris temàtics proposats: Art; Filosofia, teologia i el món contemporani; Litúrgia i Bíblia; o Història, espiritualitat i literatura.


més informació
Reforçar la presència a les xarxes socials i potenciar el Full Domincal, objectius més immediats per al nou equip de Comunicació del Bisbat de Lleida
29 jul. 22:

El periodista lleidatà Jordi Guardiola Florensa s’incorpora aquest mes d’agost a l’equip de Comunicació Social del Bisbat de Lleida per reforçar una àrea on el passat 1 de juliol ja es va designar el professor de l’Episcopal Jordi Capdevila Mas com a nou delegat. 


més informació
Els bisbes amb seu a Catalunya parlen del pelegrinatge europeu de joves
29 jul. 22:

Amb el lema "Jove, aixeca't sigues testimoni. L'Apòstol Jaume t'espera", del 3 al 7 d’agost tindrà lloc a Santiago de Compostel·la el Pelegrinatge europeu de joves que aplega joves de tot Europa durant l’estiu dels anys sants compostel·lans. Aquesta iniciativa, organitzada per la Subcomissió de Joventut i Infància de la Conferència Episcopal Espanyola, conjuntament amb l’arxidiòcesi de Santiago de Compostel·la, estava programada per a l’estiu passat, però la pandèmia va obligar a traslladar-la a l’agost d’aquest any. De fet, l’Any Sant Compostel·là de 2021 s’ha perllongat fins al 31 de desembre de 2022. Aquesta mesura permet que els pelegrins que arribin a Santiago de Compostel·la durant aquest any puguin rebre les gràcies de l’Any Sant Jacobeu. Encara que el Pelegrinatge comença oficialment el 3 d’agost, els grups de joves començaran a desplaçar-se a Santiago els dies previs per fer el Camí. Des del Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i les Illes Balears (SIJ), s’ha organitzat aquest pelegrinatge previ, en el qual uns 700 joves de les diòcesis amb seu a Catalunya realitzaran quatre etapes del Camí Primitiu, des de Lugo fins a Santiago.


més informació
Ampliada fins el 8 de gener de 2023 l’exposició del Museu de Montserrat amb les millors fotografies del P. Bonaventura Ubach
29 jul. 22:

L’exposició “La mirada del biblista. Instants d’eternitat. El Pròxim Orient al fons fotogràfic del P. Ubach”, que mostra a la Sala Daura del Museu de Montserrat les fotografies que el biblista i orientalista P. Bonaventura Ubach (1879-1960) va fer a Síria, a l’Iraq, al Sinaí, i sobretot a Palestina, durant les primeres dècades del segle XX, es podrà visitar fins el 8 de gener de 2023. D’aquesta manera, s’amplia el període de visita, que inicialment estava previst que finalitzés el 17 de juliol passat.


més informació
Provisió de nomenaments a l’arxidiòcesi de Barcelona
29 jul. 22:

El Cardenal Joan Josep Omella Omella, arquebisbe de Barcelona, havent escoltat els Bisbes Auxiliars, Sergi Gordo Rodríguez i Xavier Vilanova Pellisa, el provicari general i els vicaris episcopals de les cinc zones pastorals que inclouen els arxiprestats i les parròquies de l’arxidiòcesi de Barcelona, comunica la següent provisió dels nomenaments per al nou curs pastoral, nomenaments que es faran efectius el dia de l’inici del ministeri que s’encomana a cada prevere o diaca nomenat.


més informació
Mor Mn. Ramon Domènech, Vicari Judicial Adjunt Emèrit de l'Arxidiòcesi de Barcelona
28 jul. 22:

Franciscà al servei de l'Arquebisbat de Barcelona, Vicari Judicial Adjunt Emèrit de l’Arxidiòcesi, ha mort aquest dimecres 27 de juliol a l'edat de 83 anys.més informació
El bisbe Cristau visita els campaments d'adolescents a Tortosa
28 jul. 22:

El dimecres 27 de juliol, el bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, ha visitat els campaments d'adolescents que primera vegada ha organitzat la Delegació de Joventut del Bisbat de Terrassa.


més informació
L'Espluga Francolí recuperarà el toc manual de campanes
28 jul. 22:

Les campanes de la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) es tornaran a tocar de manera manual durant la festa major en honor de sant Abdó i sant Senén, coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari de la restitució de les campanes Ester i Cristina de l’església vella.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Del dilluns 1 d'agost al diumenge 7

Exercicis espirituals: Espiritualitat de l'any litúrgic: camí de creixement.

Amb el P. Ignasi Fossas.

Organitza: Monestir de Montserrat amb el suport de la URC.

Dimecres, 3 d'agost, a diumenge, 7 d'agost.

Pelegrinatge Europeu de Joves a Santiago de Compostela.

Dilluns, 8 d'agost, a dissabte, 13 d'agost

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia a Montserrat.

Directora musical: Isabel Pla.

Lloc: Santuari de Montserrat.

Diumenge, 14 d'agost, a dissabte, 20 d'agost

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia a Montserrat.

Director musical: Jordi Martí.

Lloc: Santuari de Montserrat.

Dimecres, 17 d'agost, a dissabte, 27 d'agost

Pelegrinatge a Turquia: Ruta de Sant Pau.

Informació i inscripcions: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, C/ de la Mercè,1, Barcelona. Telèfon: 931 226 700

Del 21 al 27 d'agost

Exercicis espirituals per a capellans.

"Veniu a mi... Convocats al seguiment de Jesús, pobre i humil".

Dirigits per Núria Caum, religiosa de la Companyia de Maria-Lestonnac. Llicenciada en teologia i cap d'estudis de l'ISCREB, col·laboradora de Dit i Fet.

Pensió completa: 42 € al dia, més despeses comunitàries.

Lloc: Col·legi Claver, Raïmat, Lleida. Finca Vallfonda s/n (Ctra. d'Osca, km. 107).

Interessats, dirigir-se al secretari del Consell Catalano-Balear, Miquel Cubero, Tel. 645 893 474.

Dilluns, 22 d'agost, al dissabte, 27 d'agost.

Recés d'estiu: Portem el tresor en gerres de terrissa, resseguint la segona carta als Corintis.

Amb Conxa Adell i Cardellach.

Lloc: Monestir de Sant Pere de les Puel·les, C/ Anglí, 55, Barcelona.

Informació: tel. 682705003.

Dilluns, 22 d'agost, a dissabte, 26 d'agost

Exercicis espirituals: Plantar llavors de mostassa.

Lloc: Casa d'espiritualitat de Santa Maria de Lavern.

Inscripcions: tel. 935058686.

Fins dissabte, 31 de desembre

Exposició dedicada al 75è aniversari de l'entronització de la Mare de Déu de Montserrat.

Lloc: Saló Sant Jordi de l'Hotel Abat Cisneros, Montserrat.

Horari: 9.00-21.00, tots els dies.

Diumenge, 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

Eucaristia presidida pel P. Josep Maria Soler, abat emèrit de Montserrat. L'organitza la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat

L'única celebració religiosa vinculada a la Diada Nacional Catalunya

Hora: 10.00 h

Lloc: Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.