Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Sant Onèsim
  • Si no es prenen mesures 150 milions de nenes seran casades abans del 2030
  • Més de 200 cristians a la presó acusats per la llei de blasfèmia al Pakistan
  • El Papa demana als pobles originaris "transmetre'ns la seva saviesa ancestral de diàleg amb la terra"
  • Augmenten en 1,5% les visites a la Catedral de Girona durant l’any 2018
  • Els bisbes catalans parlen sobre diversos temes d'actualitat
  • Una marxa cap a la frontera per la pau entre l'Índia i el Pakistan
  • Neuròlegs del Trueta troben una nova malaltia genètica
  • Papa Francesc: "La litúrgia és un tresor que no pot reduir-se a gustos o corrents"
  • Vèncer la batalla contra la fam és possible: "No és un eslògan"
  • Mèxic: 152 sacerdots retirats del ministeri per pederàstia, en els últims 9 anys

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els bisbes catalans parlen sobre diversos temes d'actualitat
15 feb. 19:

Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la Bíblia, de la vellesa, de l’objectiu de “Fam Zero”, de lluitar contra la desigualtat, de saber esperar, del Sínode Diocesà de Vic, de les benaurances, de la religió a l’escola, dels malalts i de la formació dels seminaristes.


més informació
Augmenten en 1,5% les visites a la Catedral de Girona durant l’any 2018
15 feb. 19:

La Catedral de Girona ha fet balanç de les visites rebudes i les activitats realitzades al llarg del 2018. Pel que fa al nombre total de visitants, la xifra ha estat de 223.641, un 1,5% més que el 2017. Els percentatges més significatius en relació a l’origen dels visitants són: Catalunya 20%, França 16,25%; Estats Units 7,58%, Regne Unit 6,38% i Rússia 5,49%.


més informació
100 anys en imatges: Es dona el tret de sortida a l’exposició fotogràfica de la Institució Teresiana
15 feb. 19:

Continuem amb la celebració del Centenari de la Institució Teresiana a Catalunya amb una exposició fotogràfica, que recull la vida i missió en aquests 100 anys de presència i esperona a afrontar els reptes que aquesta nova etapa presenta. L’Exposició tindrà lloc a la sala Pere Casaldàliga, de la Llibreria Claret, de l’11 fins al 22 de febrer del 2019.


més informació
L'Arquebisbe Joan-Enric Vives rep la Consellera de Presidència Elsa Artadi
15 feb. 19:

L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre el dia 13 de febrer, la visita d'Elsa Artadi i Vila, Consellera de Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la visita oficial que realitzava a La Seu d'Urgell. Anava acompanyada per Albert Batalla, Alcalde de La Seu d'Urgell i per Jesús Fierro, President del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, a més del Secretari general de l’Esport i de l'Activitat Física, Gerard M. Figueras, i de la Cap de l’Oficina de Comunicació, Rosa M. Mestres.


més informació
Agermanament entre l'Esplai Kids i el Catekids, esplais parroquials de la Diòcesi de Girona
15 feb. 19:

Més de 100 nens i nenes van participar, aquest dissabte, 9 de febrer passat, en una trobada d'agermanament entre l'esplais de la parròquia de Sant Jaume de Salt (Esplai Kids) i el de les parròquies de Salitja, Sant Dalmai i Vilobí d'Onyar (Catekids).


més informació
Taula rodona sobre el voluntariat en l’àmbit de la salut i celebració de la Mare de Déu de Lourdes
14 feb. 19:

Amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes, aquest dilluns, 11 de febrer, la Delegació episcopal de Pastoral de la Salut del Bisbat de Girona va celebrar la Jornada Mundial del Malalt amb una taula rodona sobre el voluntariat en l'àmbit d'aquesta pastoral especialitzada.


més informació
Acompanyar la vida cristiana, una labor d’Església
14 feb. 19:

Dissabte 9 de febrer passat va tenir lloc a la Casa de l’Església la sisena Jornada Interdiocesana d’Apostolat Seglar, organitzada per les diòcesis amb seu a Catalunya, com a plataforma de trobada i formació de les diverses realitats laïcals organitzades Van ser presents el bisbe de Solsona, Xavier Novell, responsable d’aquest àmbit pastoral a la CET, i el bisbe Sergi Gordo, auxiliar de Barcelona, a més del bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.


més informació
El Bisbat de Tortosa i l’Ajuntament de Canet lo Roig signen el conveni de cessió de l’ermita del Calvari
14 feb. 19:

El Bisbat de Tortosa i l’Ajuntament de Canet lo Roig han signat aquesta setmana el conveni de cessió de l’ermita del calvari d’aquesta localitat del Baix Maestrat. L’ermita està situada al sud-est de la població, damunt un monticle al costat de la carretera de la Jana. És una construcció de finals del segle XVIII que va deixar de ser emprada per al culte fa més d’un segle. La manca d’ús i el pas del temps han anat degradant l’edifici, que en l’actualitat es troba en estat ruïnós, amb part d’una paret i de la cúpula central enfonsades.


més informació
Mons. Vadell: «Diaques, sigueu ponts de diàleg»
14 feb. 19:

Els diaques de l’Arxidiòcesi de Barcelona s’han reunit aquest mes de febrer per tractar el primer dels reptes del Pla Pastoral diocesà: Sortim!: la fraternitat. El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, va presidir la trobada acompanyant-los durant tota la jornada. Els diaques, que exerceixen permanentment el seu ministeri, van assistir molts d’ells acompanyats de les seves esposes. Durant la trobada, van aprofundir en el tema de la fraternitat que es treballarà al llarg d’aquest primer any.


més informació
Comunicat de la reunió n. 229 de la Conferència Episcopal Tarraconense
13 feb. 19:

Els dies 11 i 12 de febrer de 2019 ha tingut lloc la reunió n. 229 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET) a la Casa d’Espiritualitat «Maria Immaculada» de Tiana i al Seminari Conciliar de Barcelona. La reunió ha estat presidida per Mons. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe de Tarragona.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 15 DE FEBRER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DOCAT. QUÈ CAL FER? LA DOCTRINA SOCIAL DE L’ESGLÉSIAHi intervindran: Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona; Mn. Josep Mateu, coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut; Sr. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i Màxim Muñoz, representant d’Editorial Claret. Lloc: Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret, c. Roger de Llúria, 5, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 16 DE FEBRER

II APLEC DE MESTRES I PROFESSORS CRISTIANS AMB EL LEMA “SOM TESTIMONIS!”. Organitzen: delegacions d’Ensenyament de les diòcesis amb seu de Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 9.30 a 17 h

DIJOUS, 21 DE FEBRER

JORNADA D'ESTUDI MORIR DIGNAMENT EN EL SEGLE XXI. METES ACONSEGUIDES I REPTES PENDENTS. Organitza: Metges Cristians de Catalunya. Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona). Hora: De 9.45 h a 14.30 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.