• El Secretari d'Estat de la Santa Seu es desplaçarà a Ars i Lourdes a l'agost
  • L'Arquebisbe de Barcelona presidirà la missa pels difunts en temps de pandèmia a la Sagrada Família
  • Catalonia Sacra organitza una xarxa cultural i religiosa per oferir-la com a activitat turística aquest estiu
  • Desenvolupament Humà Integral: Migrants en temps de pandèmia
  • Els Carmelites en suport dels malalts de Covid 19 de la diòcesi africana de Zomba
  • Xavier Morell, un monjo atípic
  • Cal congelar la producció i el comerç d'armes, si al multilateralisme
  • Les entitats de la Xarxa d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida no tanquen a l'estiu
  • La Comissió Permanent de la Conferència Episcopal Espanyola es reuneix a Madrid
  • El Papa sobre els migrants: "Inimaginable l'infern en els camps de detenció"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Comença la Novena de la Verge del Carme
9 jul. 20:

La parròquia del Carme de Lleida ha començat la tradicional Novena que enguany està marcada per unes circumstàncies excepcionals: la pandèmia de la Covid 19 i la situació de reconfinament de Lleida i del Segrià. Unes circumstàncies que ens mouen a elevar l’esguard per veure Maria, senyal d’esperança i de consol i dedicar la Novena a la nova invocació proposada pel Sant Pare com a lletania del Rosari: “Mare de l’Esperança, pregueu per nosaltres”.  


més informació
El bisbe de Girona anima a escriptors, poetes, músics, realitzadors de cinema i de TV i artistes a transmetre la persona de Jesús
9 jul. 20:
El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va demanar la participació de “bons literats, poetes, músics, realitzadors de cinema i de TV, artistes ...” per transmetre algun tret característic de la figura de Jesús. Ho va fer en l’homilia de la missa que va presidir aquest diumenge 5 de juliol passat a l’església de Sant Pere de Figueres amb motiu de la celebració del mil·lenari d’aquest temple parroquial.

més informació
El curset d'estiu d'enguany del bisbat de Vic serà online
9 jul. 20:

El Curset d’Estiu del Bisbat de Vic se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de juliol. El curset a càrrec de Mons. Antoni Vadell, Bisbe auxiliar de Barcelona, porta per títol: “Quina fisonomia han de prendre les nostres parròquies?”.


més informació
L’Església de Tarragona comptarà aquest diumenge dia 12 de juliol amb un nou prevere
9 jul. 20:

Aquest diumenge, dia 12 de juliol, a les 6 de la tarda, l'arquebisbe metropolità de Tarragona, Mons. Joan Planellas, ordenarà prevere el diaca Mn. Robert Otaba, a la Catedral metropolitana i primada de Tarragona.


més informació
Segueix l'Eucaristia a través d'Internet i dels mitjans de comunicació
9 jul. 20:

Hi ha un seguit de Parròquies d'arreu de Catalunya que proporcionen a través d'Internet la possibilitat d'unir-te a l'Eucaristia des de casa teva. Les detallem a continuació:


més informació
L'Arquebisbe de Barcelona presidirà la missa pels difunts en temps de pandèmia a la Sagrada Família
8 jul. 20:

L’Església Arxidiocesana de Barcelona ha organitzat la missa funeral per les víctimes del coronavirus i pels morts per altres causes durant el temps de confinament i que no han pogut rebre el comiat que mereixen.


més informació
El Santuari de la Mare de Déu del Carme i dels Beats Màrtirs de Tàrrega obert novament al culte
8 jul. 20:

El cap de setmana dels dies 4 i 5 de juliol, el Santuari de la Mare de Déu el Carme i dels Beats Màrtirs, s’ha obert novament al culte després de restar tancat prop dels quatre mesos degut al confinament de la pandèmia de la Covid-19. L’església dels carmelites està situada al centre del casc urbà de Tàrrega, i té el seus orígens a meitats del segle XIV.


més informació
Bisbe Salvador Giménez: “No es pot separar l’acció social de la sagramental; si es pot repartir menjar, també celebrar l’Eucaristia”
7 jul. 20:

El Segrià està confinat des de dissabte passat a les 12 del migdia. La Generalitat va decidir tancar una part de la població de la regió Sanitària de Lleida després de l’augment de casos positius per coronavirus, que s’han duplicat en una setmana. El bisbe de Lleida, Salvador Giménez,  ha dit aquest dilluns 6 de juliol que la diòcesi, amb la majoria de la seva població al Segrià, “està vivint amb limitacions, però la realitat no és tan dura perquè ja hi ha certa experiència”.        


més informació
L'Hospitalitat celebra dos actes alternatius al 48è pelegrinatge a Lourdes suspès per la Covid-19
7 jul. 20:

Aquest cap de setmana passat l’Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes ha celebrat dos actes alternatius al 48è pelegrinatge que s’havia de celebrar aquests dies, del 2 al 6 de juliol. La Junta ha volgut preparar dos actes semblants als que s’havien de celebrar al Santuari francès de Lourdes com són el rosari de torxes i la missa internacional a la Basílica de Sant Pius X a Lourdes.


més informació
El Truc Informatiu de la parròquia lleidatana de Sant Ignasi arriba al número 100
7 jul. 20:

El 'Truc informatiu' de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida ha arribat al seu número 100. Com diu l'Equip de Comunicació de la parròquia al darrer número, "el TRUC recull la història fructífera dels darrers dotze anys de la nostra parròquia".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.