• Ministeris eclesials per a les dones
  • Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
  • Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
  • La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
  • Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
  • La Pastoral d'Escolta de l'Arquebisbat de Lima atén més de 2.600 trucades
  • Escrits dominicals dels bisbes catalans
  • Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
  • Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
  • V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els bisbes catalans parlen de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians i de la cloenda del 25è aniversari del Concili Provincial Tarraconense
15 gen. 21:

Del 18 al 25 de gener, entre les festivitats de la confessió de sant Pere i la conversió de sant Pau, l’Església celebra, a l’hemisferi nord, la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que aquest any té com a lema “Manteniu-vos en el meu amor i donareu molt de fruit” (Jn 15,5-9), unes paraules de Jesús als seus deixebles en el discurs de comiat.


més informació
Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
15 gen. 21:

Aquest 14 de gener han mort dos dels mossens que estaven a l’Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona: Mn. Jaume Ballarà Alsina (de 90 anys) i Mn. Joan Camps Tomàs (de 77 anys). Tots dos eren positius de la Covid-19.


més informació
Es constitueix el nou Consell Pastoral Arxidiocesà de Tarragona
15 gen. 21:

L'arquebisbe Joan Planellas i Barnosell ha signat amb data de 12 de gener els nomenaments dels membres que constituiran el Consell Pastoral Arxidiocesà per a un termini de quatre anys, tret dels qui en són membres per raó del càrrec.


més informació
La Catedral de Tarragona acollirà l'eucaristia de cloenda dels 25 anys del Concili Provincial Tarraconense
14 gen. 21:

El proper dijous, dia 21 de gener, solemnitat dels sants màrtirs Fructuós Auguri i Eulogi, tindrà lloc a la Catedral de Tarragona, a les sis de la tarda, l’eucaristia de cloenda del vint-i-cinquè aniversari del Concili Provincial Tarraconense de 1995. La missa serà presidida per l’arquebisbe Joan Planellas, president de la Conferència Episcopal Tarraconense, i concelebrada pels bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya.


més informació
Reunió dels Ecònoms del Seminari Major Interdiocesà
14 gen. 21:

El dia 12 de gener va tenir lloc de forma telemàtica, la reunió ordinària dels Ecònoms de les 7 Diòcesis que conformen el Seminari Major Interdiocesà. Va presidir la reunió Mons. Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i Bisbe delegat per al Seminari, i ja hi va participar el nou Rector, Mn. Armand Puig, amb els formadors i la resta d’Ecònoms i un alumne en representació dels seminaristes.


més informació
La Casa d’Espiritualitat del Miracle reprèn l’activitat el primer cap de setmana de febrer
14 gen. 21:

La Casa d'Espiritualitat del Miracle (Solsonès) reprendrà l’activitat amb el cicle Natura i Espiritualitat (Hivern), que tindrà lloc del 12 al 14 de febrer, sota la direcció de Lourdes Estrada i del P. Antoni Pou. La primera setmana de març (del 5 al 7), el P. Jordi-Agustí Piqué conduirà i comentarà una obra que l’any passat no es va poder escoltar: la Missa de Santa Cecília de Charles Gounod; serà dins el cicle d’audicions del Miracle.


més informació
El Centre de Lectura de Reus acull dues conferències sobre les darreres encícliques del papa Francesc
13 gen. 21:

El Centre de Lectura de Reus ha acollit aquest dimarts, dia 12 de gener, la conferència "L'encíclica Fratelli tutti del papa Francesc", sobre la fraternitat i l’amistat social, a càrrec del Dr. Josep M. Gavaldà, doctor en Teologia moral i professor de l’Institut Superior de Ciències Religioses «Sant Fructuós» (INSAF). El president del Centre de Lectura, Lluís Miquel Pérez, va ser l’encarregat d’obrir l’acte i donar la paraula al director de l’INSAF, Dr. Andreu Muñoz, el qual va presentar el ponent.


més informació
El 18 de gener s'obre el termini per matricular-se al segon quadrimestre de l'ISCRG
13 gen. 21:

L'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona acaba les classes del primer quadrimestre el dijous 14 de gener i iniciarà les del segon quadrimestre el dilluns 1 de febrer. El període per matricular-se a les assignatures d'aquest segon quadrimestre serà del 18 al 28 de gener.


més informació
Joan Enric Vives: "La beata Anna Maria Janer es va dedicar al servei dels malalts i a l’educació dels infants i els seus pensaments i meditacions són un autèntic exemple de vida que recull l’Ofici de les Hores"
13 gen. 21:

El dia 11 de gener passat, a l’església de la residència de la Sagrada Família d'Urgell, on reposen les restes de la Beata Anna Maria Janer, va celebrar-se la festa litúrgica de la Beata amb una solemne Eucaristía presidida per l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives i concelebrada pel Rector de la Parròquia, Mn. Ignasi Navarri i per Mn. David Codina. Hi van assistir la Superiora General de l’Institut, M. Laura Garione; la Consellera General encarregada de la regió “Cervera”, Victòria Bertran, i la Superiora de la Comunitat de La Seu d’Urgell, Gna. M. Carme Gros, així com les Religioses de la comunitat de La Seu d’Urgell i un bon grup de fidels que van poder unir-se a l’Eucaristia.


més informació
Mor Mn. Ramon Clua i Taribó del Bisbat d'Urgell
12 gen. 21:

El dia 7 de gener va morir a Lleida Mn. Ramon Clua i Taribó, als 93 anys d’edat i 70 de ministeri presbiteral. La missa exequial va tenir lloc el dia 8 de gener a la tarda, a l'església parroquial de la Mare de Déu Assumpta d'Albesa, i fou presidida per l'Arquebisbe d'Urgell Joan-Enric i concelebrada pel Vicari General Mn. Navarri, per l'Arxiprest Mn. Joan Pujol i pel Rector Mn. Alfons Velásquez, així com per un bon grup de preveres. La seva família, amb qui havia conviscut els darrer 18 anys, així com l'Alcaldessa de la vila i molts fidels del poble van participar, acompanyats per la Coral d'Albesa.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.