Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental
31 jul. 19:

L'Institut de Teologia Fonamental (ITF) de Sant Cugat del Vallès oferirà, a partir del curs 2019-20 la llicenciatura en teologia fonamental a la ciutat de Barcelona. Els cursos i seminaris de llicència es faran a la seu de la Companyia de Jesús a Catalunya situada al carrer Roger de Llúria, 13.


més informació
Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
31 jul. 19:

Un grup d'uns 40 joves religiosos que aviat faran la seva professió solemne dins la Congregació dels Pares Escolapis de St. Josep Calassanç van visitar la Catedral de Santa Maria d'Urgell, el Museu diocesà i l’Arxiu diocesà i el claustre del Palau episcopal, el dimarts 30 de juliol, durant un recorregut pels espais on va viure i treballa Sant Josep Calassanç, el seu fundador.


més informació
Mn Joan Àguila: “Hem de ser capaços d’anunciar l’Evangeli a través de la música”
31 jul. 19:

Com deia un dels pares de l’Església, Sant Agustí, “Cantar és pregar dues vegades” i així ho va demostrar Mn Joan Àguila, en la xerrada de la IV Setmana de  la Parròquia que organitza la parròquia de Santa Maria de Montblanc, el dijous 25 de juliol passat. En aquesta edició la xerrada - taller ha anat a càrrec de Mn Joan Àguila, actual rector de la parròquia de Sant Joan de Valls, un dels líders i cantant del grup de rock Canta la Teva Fe (CTF). La xerrada va saber combinar les aportacions teòriques d’alguns acadèmics de referència com l’antropòleg i teòric de la comunicació, Marshall McLuhan; o altres acadèmics com Gino Steffani o el sociòleg Franco Ferrarotti; amb una petita experiència de cant. D’aquesta manera va deixar palesa la seva formació entre comunicació i  transmissió de la Fe. Mn Joan Àguila es va especialitzar a la Pontificia Universitat Salesiana de Roma en Pastoral Juvenil i Catequètica.


més informació
Romeria al Clot dels Aubins en el 83è aniversari del martiri dels Beats Carmelites
30 jul. 19:

El capvespre del 29 de juliol, se celebrà la romeria anyal recordant als dotze beats màrtirs  carmelites de Tàrrega, immolats a l'indret del Clot dels Aubins, dins el terme municipal de Cervera. La tradicional peregrinació commemorà el 83è aniversari d’aquell martiri, participant-hi un grup de la seixantena de devots targarins i cerverins. Tanmateix hi eren presents familiars del Beat Anastasi M. Dorca i del Beat Andreu Mª Solé, arribats d'Olot i Barcelona. Presidiren la trobada el Provincial dels Carmelites, P. Lluís Maza, junt al Prior del Carme de Tàrrega, P. Manel Bonilla; el rector de Tàrrega, Mn. Josep M. Vilaseca, carmelites de la comunitat barcelonina i capellans de la Unitat Pastoral de Cervera.


més informació
L’Església de Sant Jaume d’Els Garidells recupera el seu esplendor
30 jul. 19:

L’església parroquial de Sant Jaume als Garidells (Alt Camp) ha conclòs les obres de restauració aquest diumenge 28 de juliol. L’acte d’inauguració ha anat a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l’arquebisbe de Tarragona, Mons. Joan Planellas i l’alcalde d’Els Garidells, Marc Bigordà. 


més informació
Visita de l’Arquebisbe Vives a Queralbs i Núria
30 jul. 19:

El diumenge dia 28 de juliol, l'Arquebisbe d'Urgell va visitar la Parròquia de Sant Jaume de Queralbs i hi va celebrar l'Eucaristia dominical. Va poder saludar una Regidora de l'Ajuntament de Queralbs, i els fidels que s'hi acostaven en el diumenge dins les festes del patró de la Parròquia, entre ells els qui normalment tenen cura de tenir a punt l'església parroquial i les celebracions. Va animar-los a sentir-se Església viva i a ser ferms en l'oració que salva el món i és intercessora per a tots els germans i per a tot el món.


més informació
Provisió de nomenaments a l’arxidiòcesi de Barcelona
29 jul. 19:

El Sr. Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, havent escoltat els Srs. Bisbes Auxiliars, Mons. Sergi Gordo Rodríguez i Mons. Antoni Vadell Ferrer, el provicari general i els vicaris episcopals de les cinc zones pastorals actuals que inclouen els arxiprestats i les parròquies de l’arxidiòcesi de Barcelona, comunica la següent provisió dels nomenaments per al proper curs pastoral, nomenaments que es faran efectius el dia de l’inici del ministeri que s’encomana a cada prevere o diaca nomenat.


més informació
Els Mossos detenen els presumptes lladres de les esglésies de Calonge i Sant Antoni
29 jul. 19:

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones com a presumptes responsables de robar en les esglésies parroquials dels nuclis de Calonge i de Sant Antoni. Els lladres van forçar els accessos als temples i es van emportar diversos objectes litúrgics, i també diners procedents de donatius. La investigació continua oberta perquè la policia busca un quart implicat.


més informació
Nous nomenaments a la Diòcesi de Girona
29 jul. 19:

El bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, ha signat, els darrers dies, els següents nomenaments parroquials:


més informació
El Bisbe de Terrassa peregrina a Santiago amb més de 300 joves
29 jul. 19:

Entre els dies 22 i 29 de juliol ha tingut lloc la sisena peregrinació diocesana de joves organitzada per la Delegació de Joventut de la diòcesi de Terrassa, en aquesta ocasió a Santiago de Compostel·la.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.