• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Celebració d’enviament d’un equip de les Escoles Diocesanes de Tarragona a Hondures
18 jul. 18:

Aquest dimecres, dia 18 de juliol, el Sr. Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, ha presidit, a la capella del palau arquebisbal, la celebració d’enviament de cinc membres de les Escoles Diocesanes de Tarragona que marxaran a la diòcesi de Trujillo, Hondures, el proper dia 26 de juliol.


més informació
Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
18 jul. 18:

Les relíquies de Sant Joan XXIII, fill de la població de Bèrgam, han estat l’obsequi que el bisbe de la ciutat, Mons Francesco Beschi, ha regalat al cardenal Omella. Una ofrena que l’arquebisbe de Barcelona ha rebut amb molt agraïment i amb la felicitat d’acollir la comunitat italiana que pelegrina a la ciutat catalana en la seva rebuda a la Cripta de la Sagrada Família. Per la seva part, el Cardenal Omella ha obsequiat al bisbe Beschi amb un llibre de la Sagrada Família i una figureta de la torre de la basílica gaudiniana; representant els evangelis i recordant la tasca a fer al bisbe italià.


més informació
Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
18 jul. 18:

Una religiosa de les Missioneres de la Caritat va confessar haver venut diversos nadons, després del seu arrest a la ciutat de Ranchi, capital de l'estat de Jharkhand a l'Índia. La germana Concilia, que dirigia la llar Nirmal Hriday a Ranchi, va confessar haver "venut dos nadons a part d'aquest. En total van ser tres, un el vam regalar".


més informació
Tàrrega: Notable participació i lluïdesa de les Festes del Carme 2018
18 jul. 18:

La  Novena a la Mare del Déu del Carme obria el 7 juliol passat les Festes del Carme de Tàrrega, presidides pel P. Lluís Romagosa, carmelita de Lleida, participant en les eucaristies i pregàries els membres de la Fraternitat Amics del Carme i altres  grups parroquials. La nit del 15 es feu la Vetlla de Pregària amb les Vespres seguides d’una processó de torxes presidida per la imatge de la Verge i el nou penó carmelità. Es resà el sant Rosari, en el recorregut dels carrers Jacint Verdaguer i Comabruna, i al punt de la mitjanit hi hagué el Cant de la Salve i besamans, al Santuari dels Beats Màrtirs Carmelites i Mare de Déu del Carme.


més informació
Mons Vadell: “Tant a la mar com a casa, hem de sortir!”
17 jul. 18:

Aquest dissabte 14 de juliol va sortir un any més la tradicional processó de la Mare de Déu del Carme. La Verge va sortir pels carrers de la ciutat,a espatlles dels seus devots. És la gran cita de tots els pescadors, mariners i tots els treballadors i familiars de la zona portuària. Enguany, l’acte, organitzat per la Confraria de Pescadors i l’Apostolat del Mar, l’ha presidit per primer cop el bisbe auxiliar de Barcelona, Antoni Vadell.


més informació
L’arquebisbe de Barcelona prega pels estudiants assassinats a Nicaragua
17 jul. 18:

El cardenal Joan Josep Omella prega pels dos estudiants assassinats a l’interior de l’església de la Divina Misericòrdia a Nicaragua, que aquest dilluns 16 de juliol van rebre sepultura.


més informació
Editen l’Auca dels Fanalets de Sant Jaume de Lleida
17 jul. 18:

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha editat l’Auca dels Fanalets de Sant Jaume, que amb dibuixos i text a manera de rodolins explica, d’una manera entenedora i simpàtica, aquesta tradició lleidatana que està especialment dedicada als infants.


més informació
Antoni Bassas: «Estem recollint els fruits de les paraules del papa Francesc gràcies a l’empenta de l’acció de Viqui Molins i el Padre Ángel»
16 jul. 18:

L’Editorial Claret ha presentat aquest divendres 13 de juliol a la tarda Projecte Hospital de Campanya a l’església de Santa Anna de Barcelona, un llibre que presenta la tasca social que duen a terme les esglésies de Santa Anna a Barcelona i San Antón a Madrid oferint atenció espiritual a les persones sense llar. L’acte ha estat presentat pel periodista Antoni Bassas i ha comptat amb les intervencions del cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, la religiosa Viqui Molins, el fundador de la ONG internacional Mensajeros de la Paz i rector de l’església de San Antón de Madrid, el Padre Ángel, i diversos testimonis que han donat veu al projecte.


més informació
La figura del cardenal Vidal i Barraquer, tema central del nou número ‘Església de Tarragona’
16 jul. 18:

Amb motiu de la celebració de l’Any Vidal i Barraquer, any que s’escau el 150è aniversari del naixement del cardenal, el 75è del seu traspàs a Friburg, Suïssa, i el 40è del retorn de les seves despulles a l’arxidiòcesi tarragonina, entre d’altres efemèrides, el nou número de la revista dedica un extens monogràfic a la figura del cardenal.


més informació
14 anys commemorant els missioners
16 jul. 18:

14 anys de la tradicional Eucaristia Missionera de les tres Diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona. Els missioners de les diòcesis de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa; han celebrat l’eucaristia en què Barcelona ha estat amfitriona; en una celebració presidida pel cardenal Joan Josep Omella a la capella del Palau Episcopal.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.