Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
18 jun. 19:

Aquest diumenge dia 16 de juny passat, solemnitat de la Santíssima Trinitat, es van cloure les Festes Decennals a Alcover amb el retorn de la imatge de la Mare de Déu del Remei a la seva ermita. Aquestes festes iniciades el diumenge dia 2 de juny passat s’han escaigut en el 30è aniversari de la coronació d’aquesta Santa imatge que ha comptat amb la veneració i homenatge de moltes entitats de la vila i dels pobles que li tenen especial devoció com són El Rourell, La Masó i El Milà.


més informació
Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
18 jun. 19:

El Cardenal i Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, ha renovat els membres que formaven part del Patronat de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, que, d’aquesta manera, continuaran en els seus càrrecs durant tres anys més.


més informació
Exercicis espirituals a la casa d’espiritualitat Santa Elena de Solius
18 jun. 19:

Del 9 al 13 de setembre, s'ha organitzat una tanda d'exercicis espirituals a la casa d'espiritualitat Santa Elena de Solius, que dirigirà Mn. Joan Güell, seguint el mètode ignasià.


més informació
“Els mitjans són fonamentals per al discurs religiós i la convivència”
17 jun. 19:

En un món cada vegada més plural, multicultural i multireligiós, on les velles tradicions religioses han de conviure amb les que arriben impulsades, sobretot, per la immigració, el fet religiós és important. La periodista Meritxell Roselló creu que la informació que es dona de les diferents tradicions i la manera com es fa són bàsiques per a la convivència. “Tota convivència implica una escolta, un respecte mutu, un diàleg de tu a tu; per això penso que la premsa i els mitjans de comunicació en general heu de ser altaveus, teniu un paper fonamental en transmetre tota la informació, el discurs religiós i el missatge per fomentar la convivència.”


més informació
Joan Boronat: “L’abast de l’arquebisbe Joan Martí Alanis, com eclesiàstic i estadista, no es pot reflectir en una entrevista”
17 jun. 19:

“Estadista, gran pastor d’Església i home d’Estat”, aquests són alguns dels qualificatius que se li atribueixen el qui fou bisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, al llarg de 32 anys de pontificat, Mons. Joan Martí Alanis. En el marc de les Festes Decennals de la Mare de Déu del Remei, que s’està celebrant a Alcover (Alt Camp) del 2 al 16 de juny, han tingut lloc unes jornades i un homenatge al bisbe Joan Martí Alanis, fill de terres “alcoverenques” i d’arrels tarragonines. Per conèixer millor el perfil i la trajectòria d’aquesta personalitat d’Església, l’Agència Cristiana de Notícies FLAMA ha entrevistat al periodista del Diari de Tarragona i Catalunya Cristiana, Joan Boronat i Aixalà (La Riera de Gaià,1948), que el  va conèixer de primera mà.


més informació
Gran èxit de públic a l’estrena oficial del documental “425 anys: una història de resistència”
17 jun. 19:

El dia 16 de juny, al Teatre Comarcal de Solsona, va tenir lloc l’estrena del documental “425 anys: una història de resistència” amb la presència del bisbe Xavier Novell, l’actor Pep Cruz i el director i guionista del documental Dani Sala, de l’empresa de comunicació e2s. Més de 200 persones es va aplegar per visionar aquest documental sobre la història de la diòcesi solsonina. 


més informació
L’Aplec Unitat Pastoral de Tàrrega 2019 aplega 127 persones
17 jun. 19:

L'Aplec 2019 de la Unitat Pastoral de Tàrrega celebrat durant la tarda del diumenge 16 de juny, a la vila de Verdú, aplegà 127 feligresos de les parròquies de Tàrrega, El Talladell, Verdú,Vilagrassa i Anglesola.


més informació
El sacerdot Josep María Alsina ofereix un decàleg mostrant les raons per les quals el Cor de Crist arriba als joves
17 jun. 19:

Moltes vegades haurem sentit dir que la devoció al Cor de Jesús és quelcom antiquat o passat. El sacerdot que us escriu va rebre aquesta devoció quan era un nen, contemplant un quadre que presideix el menjador de casa seva, va entendre com a adolescent que l’Amor del Cor de Jesús era quelcom real que podia omplir la vida d’esperança i d’ideals, es va enamorar d’ell com a jove i després com a seminarista… i ara quan compleix 25 anys de sacerdot, després d’haver tractat amb molts joves, pot donar testimoni de què presentant Jesús des del seu Cor els joves son atrets d’una manera senzilla al coneixement i seguiment de Crist.


més informació
IV Jornada Diocesana del Bisbat d’Urgell
17 jun. 19:

"Units i compromesos". En resposta a aquesta crida, el dissabte 15 de juny s'han aplegat a La Seu d'Urgell prop de cinc-centes persones, entre feligresos arribats de tots els racons del territori del Bisbat d'Urgell, voluntaris de Càritas i joves dels grups Txt de Puigcerdà, Balaguer, La Seu, Andorra i altres indrets de la Diòcesi, que per moments han deixat petita la Sala Sant Domènec tot demostrant la seva estreta unió en la fe i el seu ferm compromís amb l'Església diocesana.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Santíssima Trinitat i de la Jornada Pro Orantibus
14 jun. 19:

Diumenge 16 de juny, solemnitat de la Santíssima Trinitat, l’Església celebra la Jornada Pro Orantibus, dedicada a aquells homes i dones que han optat dins l’Església per la vida contemplativa. Els bisbes proposen com a lema  per aquesta Jornada “La vida contemplativa. Cor orant i missioner” , que fa referència a l’esperit missioner de la pregària i al mateix temps reprèn les idees de la constitució apostòlica  Vultum Dei quaerere del papa Francesc i la successiva instrucció aplicativa Cor orans.  A més, manifesten l’agraïment i el suport als nombrosos homes i dones que mantenen viu arreu l’ideal religiós de la vida contemplativa.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.