Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els bisbes catalans parlen de defensar la vida i la dignitat de la persona
18 jun. 21:

Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de defensar la vida i la dignitat de la persona, així com de la força de l’amor, de la font inesgotable de l’Evangeli, de consagrar-nos al Sagrat Cor de Jesús, de la fortalesa unida a la magnanimitat, del do de temor de Déu, de l’acabament del curs escolar, de sant Joan Baptista, d’un nou administrador diocesà i de tres actituds: el lliurament, la fraternitat i l’adoració.


més informació
El president de Corea del Sud visita la Sagrada Família
18 jun. 21:

Aquesta setmana l’arxidiòcesi de Barcelona ha rebut el president de la República de Corea del Sud, Moon Jae-in. El president, que ha viatjat des de Seül per participar a la reunió anual del Cercle d'Economia, ha aprofitat la seva estada a Barcelona per conèixer el temple expiatori. L’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha donat la benvinguda a la ciutat al president i a la seva dona i els ha acompanyat a fer una visita per la basílica de la Sagrada Família.


més informació
Final de Curs al Seminari Major Interdiocesà de Catalunya
18 jun. 21:

El 16 de juny passat, a la tarda, a la seu del Seminari Major Interdiocesà a Barcelona, va tenir lloc la clausura oficial del Curs 2020-2021, que acabava lectivament el dia 18 de juny.


més informació
Primer Recés d'Emaús a Lleida
18 jun. 21:

Els dies 4, 5 i 6 de juny va tenir lloc en el Col·legi Claver de Raimat el recés d'Emaús. Basat en la trobada dels deixebles d'Emaús amb Crist ressuscitat, el recés va reunir uns vint homes, assistits en tot moment per altres que serveixen als debutants després d'haver tingut ja l'experiència anteriorment.


més informació
Els bisbes catalans suggereixen signar el Document de Voluntats Anticipades elaborat per la Conferència Episcopal Espanyola
18 jun. 21:

Aquest dimecres 16 de juny ha tingut lloc la reunió n. 244 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), al Seminari Conciliar de Barcelona.


més informació
La Coordinadora de Dones Creients Alcem la Veu elabora un manifest arran de la violència masclista
18 jun. 21:

La Coordinadora de Dones Creients Alcem la Veu, davant la violència greu que estan patint tantes dones i els seus fills, han fet el manifest següent:


més informació
Trobada d’agents de pastoral familiar per parlar sobre l’acompanyament prematrimonial
17 jun. 21:

El 12 de juny passat va tenir lloc una trobada d’agents de pastoral familiar per tractar el tema de la preparació al matrimoni en la qual van participar més de 50 agents, preveres i diaques. Aquest encontre s’emmarca en el procés iniciat a l’arxidiòcesi de Barcelona per respondre a la petició feta pel Sant Pare d’enfortir els itineraris de preparació al matrimoni amb un accent catecumenal durant l’Any de la Família Amoris Laetitia.


més informació
Alumnes del col·legi episcopal reinterpreten "L'Amoris Laetitia" amb obres gràfiques conceptuals
17 jun. 21:

Per celebrar l'Any de la Família, proposat pel papa Francesc a raó del document 'Amoris Laetitia' els alumnes de Batxillerat artístic del Col·legi Episcopal de Lleida han reinterpretat el text del Sant Pare.


més informació
Els arxiprestes gironins proposen les prioritats d'acció pastoral que cal potenciar
16 jun. 21:

Els arxiprestes de la diòcesi de Girona es van reunir el dimarts 8 de juny passat, per via telemàtica. Després de la pregària inicial, el bisbe Francesc Pardo va saludar els assistents a la trobada i va informar d'un seguit de temes d'actualitat diocesans i de l'Església universal. En aquest sentit, va informar sobre el proper Sínode de Bisbes del 2023 -que tindrà un inici a nivell diocesà l'octubre vinent-, així com també va parlar sobre el document del Testament Vital, una declaració d'instruccions prèvies i voluntats anticipades que ha estat aelaborat amb la pastoral familiar i la pastoral de la salut.


més informació
Finalitzen les obres d'arranjament de part de les cobertes de l'església de Sant Miquel de l'Espluga de Francolí
16 jun. 21:

Després de quasi mig any de treballs, s’han acabat les obres d’arranjament de les cobertes de les capelles laterals i del transsepte del costat de l’Evangeli de l’església nova de Sant Miquel, a l’Espluga de Francolí. Es tracta d’un edifici neoclàssic, consagrat l’any 1871 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL).


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.