• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


“La vida no és una piulada, demana matisos, serenitat i acompanyament“, 2n dia de les 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
22 gen. 20:

Un centenar de sacerdots d’arreu de Catalunya han reflexionat sobre la veritat què “Déu t’estima” en el marc de les 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura celebrades a Premià de Dalt els dies 21 i 22 de gener. Els ponents han aportat les seves respectives reflexions sobre la paraula Amor, que ha presidit la trobada.


més informació
Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona
22 gen. 20:

La Catedral de Girona va acollir, diumenge 19 de gener a la tarda, l’ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals, cerimònia que va ser presidida pel bisbe Francesc Pardo i concelebrada per preveres d’arreu de la diòcesi de Girona i d'altres indrets, amb l’assistència de diversos diaques. Nombrosos familiars i amics del nou capellà van voler acompanyar-lo en un dia tan especial, entre els quals companys seminaristes i fidels provinents de les parròquies de Santa Maria de Blanes i Santa Maria de Pineda de Mar, on havia prestat els seus serveis durant uns anys, i especialment de la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella, on exerceix actualment el seu ministeri. Coll, nascut a Girona l'any 1967, va ser ordenat diaca el 29 de setembre passat, juntament amb Mn. Andreu Soler.


més informació
L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
22 gen. 20:

La Sagrada Família participa de nou en la Setmana de la Bíblia, que enguany arriba a la seva quarta edició. En aquesta ocasió, el temple acull una meditació biblicoteològica sobre l’interior de la nau, que estarà conduïda pel Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, i que comptarà amb intervals d’orgue a càrrec de Juan de la Rubia. L’acte tindrà lloc el dimarts 28 de gener, a les 20 h. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament. Les portes de la Basílica s’obriran a les 19.30 h.


més informació
“Déu t’està convidant a somiar”, 55 edició de les Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
22 gen. 20:

En la 55 edició de les Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura els diferents ponents que configuraven el programa han reflexionat sobre l'Exhortació apostòlica del papa Francesc "Christus vivit" i en concret al voltant del punt 112 on el Sant Pare diu: “Abans de tot vull dir a cada un la primera veritat: «Déu estima». Si ja ho havien sentit no importa, t’ho vull recordar: Déu t'estima. No en dubtis mai, més enllà del que et passi en la vida. En qualsevol circumstància, ets infinitament estimat.”


més informació
Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
22 gen. 20:

La Delegació diocesana d’Ensenyament convoca tots els docents cristians que treballen o viuen al bisbat de Sant Feliu de Llobregat a una trobada a la Casa de l’Església l’últim dissabte del mes de febrer, dia 29, sota el lema: “La seva llum creix en nosaltres. És Jesús a classe?”, com a espai de formació i també de convivència entre mestres i professors.


més informació
Recés de catecúmens al Seminari Conciliar de Barcelona
22 gen. 20:

Aquest diumenge, 19 de gener, el Seminari Conciliar de Barcelona ha acollit el recés que organitza anualment el Servei Diocesà per al Catecumenat. El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell va presidir la trobada que té lloc sempre al voltant de la festa de la conversió de sant Pau.


més informació
El seminarista Albert Font rep el ministeri del lectorat
22 gen. 20:

El Sr. Arquebisbe de Tarragona, Mons. Joan Planellas, va conferir el ministeri del lectorat al seminarista Albert Font el divendres, dia 17 de gener passat, a l’església parroquial de Sant Joan Baptista de Tarragona. L’eucaristia va ser concelebrada pel vicari general de l’arxidiòcesi, Mn. Joaquim Fortuny; el rector d’aquesta parròquia, Mn. Jordi Figueras; el rector del Seminari Pontifici de Tarragona, Mn. Jaume Gené i d’altres preveres de l’arxidiòcesi. També van assistir-hi els seus companys seminaristes, diaques, familiars, amics i fidels de les parròquies on ha servit pastoralment.


més informació
Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
22 gen. 20:

El dia 26 de gener de 2020, III diumenge de durant l’any, serà el Diumenge de la Paraula de Déu, segons allò que disposa l'Aperuit illis. I, la setmana posterior a aquest diumenge (entre el 27 de gener i l’1 de febrer) se celebrarà, en les diòcesis amb seu a Catalunya, la Setmana de la Bíblia. Així ho ha disposat la Conferència Episcopal Tarraconense, que la patrocina.


més informació
L’Editorial Claret presenta 'Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense. Amb fidelitat i amb llibertat', un llibre que reviu l’esdeveniment de 1995 escoltant els qui en van ser protagonistes
21 gen. 20:

La Casa dels Concilis de Tarragona (Sala del Museu Bíblic), situat al carrer de les Coques 1C, serà l’escenari, el proper dijous dia 23 de gener a les 19.00h, de la presentació del llibre Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense. Amb fidelitat i amb llibertat. La proposta és una iniciativa de dos dels participants quan van viure l’esdeveniment de 1995: la Dra. Montserrat Coll i el Sr. Aurelí Ortín. Ortín és llicenciat en Filosofia i Teologia i diaca permanent i Montserrat Coll és doctora en Filosofia per la UAB. Va ser Directora d’Afers Religiosos.


més informació
Festa de la Germandat de Sant Sebastià i vot de poble a La Seu d’Urgell
21 gen. 20:

Com cada any, La Seu d’Urgell rememora el 20 de gener, festivitat de Sant Sebastià, la festa gran de la Germandat de Sant Sebastià, de socors i ajuts mutus, i el vot de poble de la ciutat protegida de la pesta a través del sant. La Seu d’Urgell, com moltes d’altres poblacions catalanes, sota els estralls de la pesta al segle XIX va posar-se sota la protecció de Sant Sebastià, màrtir, patró que era invocat per salvar-se del còlera, i alhora fou germen d’ajuts entre els treballadors, agricultors i ramaders.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.