Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Nota dels arxiprestos del Penedès i Garraf sobre la crisi econòmica
28 set. 20:

"El mes de juny passat els bisbes catalans van publicar una nota sobre la crisi industrial i laboral a Catalunya que començava dient: «Al sofriment personal i familiar que ens està provocant la pandèmia del Covid-19 s’hi ha afegit una nova crisi de gran importància social i econòmica, provocada pel tancament d’empreses i plantes de producció».


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial de l’Emigrant i del Refugiat
28 set. 20:

Aquest diumenge 27 de setembre, l’Església celebrava la 106a Jornada Mundial de l’Emigrant i del Refugiat, amb el lema “Com Jesucrist, obligats a fugir”.  Aquesta Jornada procura posar un rostre a les persones vulnerables rescatant-les de les llistes anònimes de xifres, així com sensibilitzar la comunitat cristiana que reconeix Jesús en cada persona obligada a fugir i sensibilitzar també la nostra societat per tal que asseguri els drets de la dignitat humana a tota persona obligada a desplaçar-se.


més informació
El cardenal Omella demana la intercessió de la Mare de Déu de la Mercè per acabar amb «la pandèmia que ens angoixa i els seus efectes dolorosos»
28 set. 20:

La basílica de la Mare de Déu de la Mercè ha presentat aquest dijous 24 de setembre una imatge ben diferent a la dels anys anteriors amb un nombre reduït d’assistents, així com de preveres que gaudien de la festa de la princesa de Barcelona. Qui no ha faltat a la cita ha estat el cardenal Joan Josep Omella que ha presidit la Missa Major acompanyat dels bisbes de Terrassa, Mons. Josep A. Saiz i Mons. Salvador Cristau i Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés. Per altra banda, el provincial de l’orde mercedari d’Aragó, José Juan Galve; i  també els dos bisbes auxiliars de Barcelona, Mons. Antoni Vadell i Mons. Sergi Gordo.


més informació
Joan Planellas: "Davant els moments que vivim hem de ser factors de reconciliació"
28 set. 20:

Aquest 25 de setembre passat la ciutat de Reus va celebrar la solemnitat de la Mare de Déu de Misericòrdia. Enguany, però, a causa del fort vent l’eucaristia es va celebrar a l’interior del Santuari.


més informació
17 d’octubre, ordenacions a Vic
28 set. 20:

El proper dissabte 17 d’octubre, a les onze del matí, els Missioners Claretians celebraran a Vic les ordenacions de tres claretians de la Província de Sant Pau: l’ordenació sacerdotal de Jobish Kuriakose, de la comunitat de Bilbao, i de Sarin Nadupparampil, de la comunitat de Donostia-Sant Sebastià; i l’ordenació diaconal de Canri Situmorang, de la comunitat Cúria-Assistencial de Barcelona. La celebració tindrà lloc al Temple de Sant Antoni Maria Claret de Vic, en el marc de la commemoració del 150è aniversari de la mort del pare Claret.


més informació
Segueix l'Eucaristia a través d'Internet i dels mitjans de comunicació
28 set. 20:

Hi ha un seguit de Parròquies d'arreu de Catalunya que proporcionen a través d'Internet la possibilitat d'unir-te a l'Eucaristia des de casa teva. Les detallem a continuació:


més informació
Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
23 set. 20:

El canonge i Arxiver de l'Arxiu Diocesà i del Capitular d'Urgell, Mn. Benigne Marquès i Sala, va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya en un acte solemne que va tenir lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya el dia 21 de setembre passat. L’acte fou presidit pel President de la Generalitat, Quim Torra, i Mn. Benigne estigué acompanyat per la seva neboda Dolors Marquès Lluen i per l’Arquebisbe d’Urgell, Mons.Joan-Enric Vives.


més informació
Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
23 set. 20:

Aquest dimecres 23 de setembre s'ha celebrat l'Eucaristia amb motiu de la Festivitat de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona. Seguidament reproduïm l'homilia que ha adreçat l'arquesbisbe de Tarragona, Joan Planellas.


més informació
El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
23 set. 20:

El Bisbat de Girona compta, des d'aquesta setmana, amb un nou canal informatiu diocesà. Es tracta d'una llista de difusió de WhatsApp, a través de la qual es difonen les principals notícies diocesanes, així com altres informacions d’interès de l’Església a Girona. Amb la posada en marxa d’aquest mitjà, el bisbat amplia la seva presència digital en la seva aposta per millorar la comunicació entre la institució i la societat. La iniciativa se suma als altres canals en els quals el bisbat hi és present, com el Telegram, les xarxes socials Facebook, Instagram, Twitter i YouTube, o el butlletí electrònic setmanal que s'envia cada divendres.


més informació
Nou cancell i mobiliari litúrgic per a l'ermita de la Mare de Déu de Bellvitge
23 set. 20:

En plena pandèmia, a finals de juny, van finalitzar les obres de reforma de l’ermita de la Mare de Déu de Bellvitge. Ha estat la culminació d’un llarg procés que es va iniciar el juliol de l’any 2018 de la mà de l’arquitecte Eloi Aran i l’Estudi d’Arquitectura T113. La reforma ha consistit en una doble intervenció: un nou cancell i el canvi del mobiliari litúrgic, que facilitaran l’obertura de l’espai i, alhora, constitueixen una metàfora de la presència de la comunitat cristiana en la vida quotidina del barri.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.