Dilluns, 28 de Setembre de 2020
Beat Francesc Castelló i Aleu
  • La casa d'un sacerdot serà lloc simbòlic de convivència interreligiosa a Indonèsia
  • Cursos bíblics online per evangelitzar amb la Paraula en temps de pandèmia al Nepal
  • Migra Studium reclama les administracions acollir un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos
  • Cardenal Coutts: Necessitem ajuda urgent per afrontar els al·luvions del Pakistan
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi proposa algunes mesures per la represa de la catequesi
  • El Bisbat de Girona compta amb un nou canal informatiu diocesà
  • “Els pactes en la vida política són bons i desitjables”
  • Se celebra l'Eucaristia amb motiu de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona
  • Mn. Benigne Marquès rep la Creu de Sant Jordi 2020
  • Cada vegada hi ha més cristians assassinats a Nigèria

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa demana la pau al Caucas "amb el diàleg i la negociació"
28 set. 20:

Després de la pregària mariana de l'Àngelus, el Sant Pare va demanar, aquest diumenge 27 de setembre, a les parts en conflicte "que puguin portar a la resolució dels problemes no mitjançant l'ús de la força i les armes, sinó per mitjà del diàleg i la negociació". Va convidar als fidels presents a fer un moment de pregària en silenci.


més informació
COVID-19: El dret a la salut en risc
28 set. 20:
El proper dilluns 5 d'octubre comença una nova edició del cicle "Els dilluns dels Drets Humans" organitzat per Cristianisme i Justícia. Ho fan amb tres sessions que tindran com a rerefons la pandèmia i la seva afectació sobre el dret a la salut, els drets dels infants i la democràcia. Dilluns vinent, comptaran amb Nani Vall-llosera, metgessa de família al CAP Bon Pastor i Felipe García, cap de sala de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona, per parlar sobre el dret a la salut.

més informació
Nota dels arxiprestos del Penedès i Garraf sobre la crisi econòmica
28 set. 20:

"El mes de juny passat els bisbes catalans van publicar una nota sobre la crisi industrial i laboral a Catalunya que començava dient: «Al sofriment personal i familiar que ens està provocant la pandèmia del Covid-19 s’hi ha afegit una nova crisi de gran importància social i econòmica, provocada pel tancament d’empreses i plantes de producció».


més informació
Les paraules del Papa en el 75è aniversari de l’ONU
28 set. 20:

Amb una videoconferència, el Papa s’ha adreçat a l’ONU amb motiu de la seva 75ena assemblea. En el seu discurs, el papa Francesc ha subratllat la importància de l’ONU, que hauria de ser (perquè encara no ho és), un “veritable signe i instrument de la unitat dels pobles i de servei a la família humana”.


més informació
Cardenal Tagle: El diàleg, l'única eina per guanyar la pandèmia
28 set. 20:

El prefecte de la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles va dirigir un discurs al Congrés d'educadors catòlics, organitzat per l'Associació Educativa Catòlica de Filipines. "Sense una cultura del diàleg, l'emergència només empitjorarà -va continuar el cardenal- i no només en termes de contagi, sinó perquè està sortint el pitjor de la humanitat, en lloc del millor que hi ha en cada un de nosaltres" va afirmar el prelat.


més informació
Possible retorn del Cardenal Pell al Vaticà
28 set. 20:

El Cardenal George Pell podria tornar a Roma aquesta setmana, en el seu primer retorn al Vaticà des del 2017, quan va demanar permís del seu treball com a prefecte de la Secretaria d'Economia per viatjar a Austràlia.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial de l’Emigrant i del Refugiat
28 set. 20:

Aquest diumenge 27 de setembre, l’Església celebrava la 106a Jornada Mundial de l’Emigrant i del Refugiat, amb el lema “Com Jesucrist, obligats a fugir”.  Aquesta Jornada procura posar un rostre a les persones vulnerables rescatant-les de les llistes anònimes de xifres, així com sensibilitzar la comunitat cristiana que reconeix Jesús en cada persona obligada a fugir i sensibilitzar també la nostra societat per tal que asseguri els drets de la dignitat humana a tota persona obligada a desplaçar-se.


més informació
El cardenal Omella demana la intercessió de la Mare de Déu de la Mercè per acabar amb «la pandèmia que ens angoixa i els seus efectes dolorosos»
28 set. 20:

La basílica de la Mare de Déu de la Mercè ha presentat aquest dijous 24 de setembre una imatge ben diferent a la dels anys anteriors amb un nombre reduït d’assistents, així com de preveres que gaudien de la festa de la princesa de Barcelona. Qui no ha faltat a la cita ha estat el cardenal Joan Josep Omella que ha presidit la Missa Major acompanyat dels bisbes de Terrassa, Mons. Josep A. Saiz i Mons. Salvador Cristau i Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés. Per altra banda, el provincial de l’orde mercedari d’Aragó, José Juan Galve; i  també els dos bisbes auxiliars de Barcelona, Mons. Antoni Vadell i Mons. Sergi Gordo.


més informació
Joan Planellas: "Davant els moments que vivim hem de ser factors de reconciliació"
28 set. 20:

Aquest 25 de setembre passat la ciutat de Reus va celebrar la solemnitat de la Mare de Déu de Misericòrdia. Enguany, però, a causa del fort vent l’eucaristia es va celebrar a l’interior del Santuari.


més informació
M. Pilar Mayans relleva a Maria Dot en el càrrec de secretària general de Càritas Diocesana de Vic
28 set. 20:

Després de molts anys de servei a Càritas Diocesana de Vic, la Maria Dot deixa la tasca de secretària general, encara que seguirà compromesa en la Càritas interparroquial de Torelló. La seva responsabilitat la continuarà la Pilar Mayans, també amb un ampli vagatge a Càritas, i que fins al mes de juliol era sotsdirectora de Càritas Arxiprestal de Vic.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström torna a cantar laudes en català de dilluns a divendres a les 6.35 h a través del seu facebook.

Dimecres, 30 de setembre

Celebració ecumènica en el Temps de la Creació: Jubileu per la Terra. Església de Betlem. C/ del Carme, 2, Barcelona. Hora: 19.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.