Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu
5 des. 19:

El Vídeo del Papa corresponent a aquest mes de desembre, tracta sobre tants nens i nenes que avui tenen un futur incert, sobretot els que estan patint per diverses causes. Francesc insisteix que "cada nen marginat, cada nen abusat, cada nen abandonat, cada nen sense escola, sense atencions mèdiques, és un crit que s'eleva a Déu".


més informació
Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
5 des. 19:

El president de la Subcomissió Episcopal per a la Família i Defensa de la Vida, Mons. Mario Iceta, ha presentat el document "Sembradors d'esperança. Acollir, protegir i acompanyar en l'etapa final d'aquesta vida "dedicat a el tema de l'eutanàsia i el suïcidi assistit.


més informació
Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
5 des. 19:

Mons. Bernardito Cleopas Auza s'ha incorporat aquest dimecres 4 desembre a la Nunciatura Apostòlica a Espanya. El nou Nunci ha estat rebut pel vicepresident de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Antonio Cañizares, l'arquebisbe de Madrid, cardenal Carlos Osoro, l'arquebisbe castrense, Mons. Juan del Río i el secretari general de la Conferència Episcopal Espanyola, Mons. Luís Argüello. També ha estat present Sara E. Ciriza com a representant de Protocol del Ministeri d'Afers Exteriors.


més informació
Mor fra Josep Massana
5 des. 19:

Aquest dimecres 4 de desembre ha mort a Barcelona fra Josep Massana i Julià. Les exèquies se celebraran al convent dels Caputxins de Sarrià aquest divendres 6 de desembre a les 11.30h.


més informació
Alisa Weilerstein interpreta la integral de les Suites per a violoncel de J. S. Bach al Palau de la Música Catalana
5 des. 19:

El proper dijous 12 de desembre (Sala de Concerts, 20 h), la violoncel·lista nord-americana Alisa Weilerstein, aclamada arreu del món pel seu virtuosisme natural i la intensitat del seu estil, oferirà al Palau de la Música Catalana la integral de les Suites per a violoncel, BWV 1007-1011 de J. S. Bach. En aquest concert del cicle Palau Bach, el públic podrà sentir aquestes joies musicals en la versió de Weilerstein, caracteritzada per l’espontaneïtat i sensibilitat interpretatives al servei d’un tour de force musical exigent. Una oportunitat única per gaudir d’aquesta col·lecció d’obres cabdals de l’essència musical i del llegat immens del compositor alemany. La violoncel·lista novaiorquesa tocarà les Suites per ordre numèric, les tres primeres a la primera part del concert i les tres darreres a la segona.


més informació
"Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
5 des. 19:

No construïm les nostres vides sobre coses passatgeres, anem a la "roca" que és el Senyor i allà serem feliços. És la invitació que ha fet el papa Francesc en la seva homilia de la Missa matutina celebrada aquest dijous 5 de desembre, a la capella de la Casa de Santa Marta, inspirada en l'Evangeli de Mateu: "Confiïn sempre en el Senyor, perquè el Senyor és una roca, una roca eterna".


més informació
El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
5 des. 19:

Aquest dimecres 4 de desembre, a la tarda, ha conclòs la 32 Reunió de Consell de Cardenals (C6) que assessoren el Sant Pare en la reforma de la Cúria Romana i que s'han reunits durant tres dies, des del dilluns 2 de desembre. El C6 va centrar la seva activitat en aprofundir els últims aspectes de l'esborrany de la nova constitució apostòlica, el títol provisional és "Praedicate evangelium".


més informació
El proper diumenge Francesc retrà homenatge a la Mare de Déu a la Plaça d'Espanya de Roma
5 des. 19:

El 8 de desembre, Solemnitat de la Immaculada Concepció, el papa Francesc resarà com de costum a peu de la columna que sosté l'estàtua de la Mare de Déu. Els franciscans de la Basílica dels Sants Apòstols animaran la jornada amb cants i pregàries.


més informació
La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
5 des. 19:

La Parròquia de la Sagrada Família inicia la campanya de mecenatge per sufragar els treballs de restauració i trasllat del nou orgue de la Cripta. La Congregació de Religioses del Sagrat Cor de Jesús ha cedit a la parròquia un dels millors orgues romàntics que hi ha al món; un Cavaillé-Coll de 1896. “Aquest orgue de referència i únic a Catalunya encaixa de manera providencial a una de les capelles de la Cripta”. Així ho ha explicat l’arquitecte de la Sagrada Família Jordi Faulí a la presentació de la campanya.  El 1926, la Cripta va disposar d’un orgue de tubs construït a Collbató, que va ser destruït a l’inici de la Guerra Civil.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
5 des. 19:

En el clima espiritual de l’Advent, l’Església celebra el dia 8 de desembre la solemnitat de la Immaculada Concepció de la benaurada Verge Maria, la plena de gràcia, en la qual se’ns recorda que Déu va escollir Maria com la mare del seu Fill i la va preservar de tota màcula de pecat original des de la seva concepció. Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la solemnitat de la Immaculada Concepció de la benaurada Verge Maria, així com de correctius de l’esperança.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.