Arxiu de notícies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


20 de juny: Dia Mundial del Refugiat
18 jun. 21:

Amb motiu del Dia Mundial del Refugiat, Save the Children posa de manifest les responsabilitats d'Europa, que es manté al marge i assisteix a la violència sense garantir una protecció i acollida adequades als menors de 18 anys. La denúncia figura en un nou informe realitzat al llarg de les rutes entre Oulx, Ventimiglia, Udine i Trieste, en el qual es demana a Itàlia i a les institucions europees una protecció immediata, una vigilància eficaç i independent de les fronteres i projectes d'assistència humanitària en els llocs de trànsit.


més informació
Augmenten un 28% les persones ateses per Càritas Barcelona que provenen de països en conflicte
18 jun. 21:

Amb motiu del 20 de juny, Dia Mundial de les Persones Refugiades, Càritas Diocesana de Barcelona ha volgut posar xifres a la situació de les persones que fugen dels seus països d’origen. Durant el 2020 han augmentat un 28% les persones ateses per l’entitat que provenen de països en conflicte, passant de 7542 a 9655. D’aquestes, un 95% provenen d’Amèrica Llatina, de països com Colòmbia, El Salvador, Perú o Veneçuela. Les persones que provenen de països en conflicte representen el 27% de persones ateses per Càritas Barcelona durant el 2020.


més informació
Els bisbes catalans parlen de defensar la vida i la dignitat de la persona
18 jun. 21:

Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de defensar la vida i la dignitat de la persona, així com de la força de l’amor, de la font inesgotable de l’Evangeli, de consagrar-nos al Sagrat Cor de Jesús, de la fortalesa unida a la magnanimitat, del do de temor de Déu, de l’acabament del curs escolar, de sant Joan Baptista, d’un nou administrador diocesà i de tres actituds: el lliurament, la fraternitat i l’adoració.


més informació
L'Almoineria Apostòlica dona respiradors a països necessitats
18 jun. 21:

Els enviaments es van realitzar el 17 de juny passat, per via diplomàtica, a l'Argentina, Xile, Bolívia, Brasil, Índia, Sud-àfrica, Síria i Papua Nova Guinea. Les Nunciatures s'encarregaran de la distribució. Mentre procedeix intensament la campanya de vacunació als Països més rics, l'emergència sanitària roman encara forta en moltes zones del món més pobres.


més informació
Olivier Latry, organista de Notre-Dame de París, ofereix un recital al Palau de la Música Catalana, centrat en la figura de Bach
18 jun. 21:

El proper diumenge, 20 de juny, a les 18 h, el Palau de la Música Catalana presenta un recital d'orgue amb el francès Olivier Latry, un dels quatre organistes titulars de Notre-Dame de París, amb obra de J. S. Bach i peces d'altres compositors inspirades en el Kantor de Leipzig. Latry és considerat com un dels principals ambaixadors del seu instrument i tal com explica el musicòleg i periodista Pep Gorgori al programa de mà del concert, "mentre l'orgue de la catedral parisenca no torni a sonar, els seus quatre organistes titulars tenen una mica més d'espai a les seves agendes per oferir recitals per tot el món. Comptar, doncs, amb la presència de Latry en aquest recital és un veritable luxe, incrementat pel fet que tant Notre-Dame com el propi Palau de la Música són considerats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO".


més informació
El president de Corea del Sud visita la Sagrada Família
18 jun. 21:

Aquesta setmana l’arxidiòcesi de Barcelona ha rebut el president de la República de Corea del Sud, Moon Jae-in. El president, que ha viatjat des de Seül per participar a la reunió anual del Cercle d'Economia, ha aprofitat la seva estada a Barcelona per conèixer el temple expiatori. L’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha donat la benvinguda a la ciutat al president i a la seva dona i els ha acompanyat a fer una visita per la basílica de la Sagrada Família.


més informació
Final de Curs al Seminari Major Interdiocesà de Catalunya
18 jun. 21:

El 16 de juny passat, a la tarda, a la seu del Seminari Major Interdiocesà a Barcelona, va tenir lloc la clausura oficial del Curs 2020-2021, que acabava lectivament el dia 18 de juny.


més informació
Primer Recés d'Emaús a Lleida
18 jun. 21:

Els dies 4, 5 i 6 de juny va tenir lloc en el Col·legi Claver de Raimat el recés d'Emaús. Basat en la trobada dels deixebles d'Emaús amb Crist ressuscitat, el recés va reunir uns vint homes, assistits en tot moment per altres que serveixen als debutants després d'haver tingut ja l'experiència anteriorment.


més informació
Comença la construcció del 1r. seminari menor a la diòcesi paquistanesa de Hyderabad
18 jun. 21:

"El Seminari Menor és la columna vertebral d'una diòcesi. Crec que és molt important tenir un seminari menor en la diòcesi. Per aconseguir l'objectiu de posar la primera pedra, els sacerdots i benefactors han fet una gran contribució i, després de sis anys de compromís, comença la construcció de l'edifici que serà el Seminari Menor de Sant Bonaventura a Mirpur Khas": explica a l'Agència Fides, Mons. Samson Shukardin OFM, que dirigeix la diòcesi catòlica de Hyderabad, a la província de Sindh, al sud del Pakistan.


més informació
Els bisbes catalans suggereixen signar el Document de Voluntats Anticipades elaborat per la Conferència Episcopal Espanyola
18 jun. 21:

Aquest dimecres 16 de juny ha tingut lloc la reunió n. 244 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), al Seminari Conciliar de Barcelona.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.