Divendres, 3 d'Abril de 2020
Sant Ricard, bisbe
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia
3 abr. 20:

Diumenge de Rams comença la Setmana Santa, en la qual l’Església ens convida a contemplar els últims dies de la vida de Jesucrist. Enguany, en les circumstàncies d’aquesta pandèmia tan cruel i dolorosa, serà viscuda d’una manera completament diferent, a porta tancada, sense processons ni celebracions presencials, però en comunió espiritual i amb un agermanament amb tots els cristians d’arreu del món. Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la Setmana Santa en temps de pandèmia, així com d’estar interiorment enfortits i de cuidar la vida i afrontar la mort.


més informació
Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
3 abr. 20:

Les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa es poden seguir per TV, ràdio i Internet.


més informació
Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
3 abr. 20:

La Catedral de Barcelona acollirà els oficis religiosos de Setmana Santa per celebrar el Misteri Pasqual: la Passió, la Mort i la Resurrecció de JesucristL'arquebisbe de Barcelona, el Cardenal Joan Josep Omella, presidirà aquests oficis acompanyat dels bisbes auxiliars, Sergi Gordo i Antoni Vadell. Enguany totes les celebracions es faran a porta tancada per complir amb les mesures excepcionals a les que obliga l'actual situació d'emergència sanitària.


més informació
El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
3 abr. 20:

El Seminari Vic, en coherència amb l’accent social de la institució, ha posat a disposició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya un total de 30 habitacions de la residència per tal que hi puguin ingressar, en règim de curta estada, persones afectades de coronavirus que estan en procés de recuperació i que, per diferents motius, no tenen garantit un aïllament al seu domicili particular, així com també s’hi derivaran persones que han estat en contacte amb pacients de COVID-19 i no poden mantenir-se aïllades a casa seva. La idea és que, després de fer la primera part de la recuperació a l’hospital, a l’allotjament sanitari del Seminari les persones acabin de passar-hi el que els quedi de quarantena. Així, l’estada mitjana al Seminari es preveu que sigui d’entre una setmana i una setmana i mitja. 


més informació
La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida provocat per la crisi
3 abr. 20:

Refugiats, migrants, treballadors en precari, minories ètniques i tribals, infants i dones són alguns dels col·lectius amb els que Mans Unides i els socis locals dels tres continents en què treballa l'ONG, tenen fixada la seva atenció en aquesta crisi global provocada per la pandèmia del coronavirus. Més enllà de les conseqüències sanitàries derivades del contagi per coronavirus, des dels països en els quals treballa Mans Unides alerten a les institucions sobre la seva enorme preocupació per la crisi econòmica a la qual no podran fer front milions de persones a tot el món, especialment en les comunitats més empobrides.


més informació
24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
3 abr. 20:

Fa unes setmanes anunciàvem que diferents esportistes recorreran aquest estiu 600Km a peu, nonStop per recollir aliments des de Sant Martí d'Empúries (Alt Empordà) fins les Terres de l'Ebre. Ara aquest grup d’esportistes, marcats per un important caràcter solidari s’han proposat un nou repte.


més informació
La Pastoral amb Joves de Barcelona porta espiritualitat a casa
3 abr. 20:

Tenim la Setmana Santa a tocar. Per aquest motiu, el  Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona ha llançat una sèrie d’iniciatives online adaptades a les necessitats dels joves. L’objectiu és ajudar a viure la Quaresma, fins al Tridu Pasqual, en aquest estat de confinament. “És un moment de molta creativitat a les xarxes; cal aprofitar-la i aprendre d’altres iniciatives”, ha destacat el director del Secretariat de Pastoral amb Joves a Barcelona, Bruno Bérchez, en declaracions a Ràdio Estel. A més, el també prevere ha dit que, “des de la delegació, s'estan preparant unes càpsules per ajudar els joves per Setmana Santa".


més informació
Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
3 abr. 20:

Les tradicionals celebracions de Setmana Santa, a partir del proper dia 5 d'abril, Diumenge de Rams, es portaran a terme enguany respectant les mesures de seguretat per l'epidèmia de Covid19, a tot el Bisbat d'Urgell, i quedaran restringides a l'interior dels temples i sense assistència de fidels. Tampoc es realitzaràn les tradicionals processons de Divendres Sant, motiu de devoció popular arreu del territori.


més informació
La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
3 abr. 20:

El Bisbe de Girona, Francesc Pardo, presidirà, a la Catedral de Girona, les principals celebracions litúrgiques de la Setmana Santa d'enguany. Ho farà a porta tancada, a causa de la crisi sanitària i el confinament pel coronavirus.


més informació
Cristianisme i Justícia ofereix materials per aprofundir aquests dies
3 abr. 20:

A causa de la situació d’emergència sanitària, Cristianisme i Justícia ha intensificat la seva presència a les xarxes socials i la publicació d'articles al blog sobre la situació actual. A més, amb l’etiqueta #CadaDiaUnQuadern ofereix diàriament la recomanació de quaderns i altres materials que ajuden a aprofundir en les temàtiques dels articles publicats aquests dies. Les publicacions del centre continuen en marxa i recentment ha publicat el quadern: “Ser cristià a Europa”,de Víctor Codina. La seva versió en paper no es distribuirà fins que la situació de confinament ho permeti. 


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.