• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
18 jul. 18:

En un missatge amb motiu de la celebració d'un Seminari a Rio de Janeiro, Brasil, sobre l'esport, el Pontífex reafirma que no es tracta només d'una forma d'entreteniment, sinó, sobretot, d'un instrument per a sostenir una cultura de la trobada.


més informació
Celebració d’enviament d’un equip de les Escoles Diocesanes de Tarragona a Hondures
18 jul. 18:

Aquest dimecres, dia 18 de juliol, el Sr. Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, ha presidit, a la capella del palau arquebisbal, la celebració d’enviament de cinc membres de les Escoles Diocesanes de Tarragona que marxaran a la diòcesi de Trujillo, Hondures, el proper dia 26 de juliol.


més informació
Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
18 jul. 18:

El Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 30 personalitats i 24 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.


més informació
Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
18 jul. 18:

Des de fa diversos anys s’ha posat en marxa a l’arxidiòcesi de Tarragona el servei de misses en anglès, ja sigui per als estiuejants que venen a passar un temps a casa nostra, per als residents de parla anglesa o bé per a persones que vulguin familiaritzar-se amb aquesta llengua.


més informació
Cuba per la llibertat religiosa
18 jul. 18:

“Hi ha llibertat de culte però no llibertat plena de religió”. Així ho explica el sacerdot cubà Ronaldo Montes D’Oca en el reportatge d’aquesta setmana per Rome Reports. El pare Rolando estudia Comunicació a Roma. Es forma a la Ciutat Eterna per tornar a la seva Cuba natal i comunicar amb major eficàcia la vida i l’activitat de l’Església a l’Illa; però no ho tindrà fàcil.


més informació
Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
18 jul. 18:

Les relíquies de Sant Joan XXIII, fill de la població de Bèrgam, han estat l’obsequi que el bisbe de la ciutat, Mons Francesco Beschi, ha regalat al cardenal Omella. Una ofrena que l’arquebisbe de Barcelona ha rebut amb molt agraïment i amb la felicitat d’acollir la comunitat italiana que pelegrina a la ciutat catalana en la seva rebuda a la Cripta de la Sagrada Família. Per la seva part, el Cardenal Omella ha obsequiat al bisbe Beschi amb un llibre de la Sagrada Família i una figureta de la torre de la basílica gaudiniana; representant els evangelis i recordant la tasca a fer al bisbe italià.


més informació
Fàtima: Trobada Internacional dels Equips de la Mare de Déu
18 jul. 18:

Del 16 al 21 de juliol nou mil matrimonis pertanyents als Equips de la Mare de Déu s'apleguen al Santuari de Fàtima, a Portugal. El Moviment està present a nivell internacional en vuitanta-un països dels cinc continents. Els seus membres són més de cent quaranta mil, distribuïts en uns dotze mil equips.


més informació
El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país
18 jul. 18:

El nunci apostòlic a Nicaragua, monsenyor Stanislaw Waldemar Sommertag, va exhortar al president Daniel Ortega i l'oposició a pactar una "treva" per frenar la violència, davant els enfrontaments constants entre les forces del govern i manifestants en diferents punts del país.


més informació
El govern de Nicaragua bombardeja durant set hores un feu de l'oposició
18 jul. 18:

El president de Nicaragua, Daniel Ortega, no sembla disposat a fer cas a les peticions de la comunitat internacional, que li demana que aturi la repressió violenta contra l'oposició i enceti un procés de diàleg. Ben al contrari, ha augmentat l'ús de la força.


més informació
Perú: L'Església inicia una campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
18 jul. 18:

La Conferència Episcopal peruana (CEP) posa en marxa una campanya per socórrer les poblacions del Cusco, als Andes peruans, que pateixen el fred a 4.000 metres d'altura. Les 1.000 mantes han estat lliurades personalment pel mateix Mons. Miguel Cabrejos, Arquebisbe de Trujillo i President de la Conferència Episcopal Peruana al costat de pare Guillem Inca, Secretari General Adjunt de la CEP, a la gent de la zona andina situada al Districte peruà d'Omacha, a la Província de Paruro (regió de Cusco), afectada pel gran fred d'aquests dies.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.