Dijous, 13 de Desembre de 2018
Santa Llúcia, verge i màrtir
  • Kenya: Sacerdot assassinat en un atracament a mà armada
  • El tradicional Concert de Sant Esteve reunirà la família coral de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau
  • No a la confiscació de propietats eclesiàstiques a Israel
  • Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
  • Mn. Manuel Claret rep un homenatge pòstum sis mesos després de la seva mort
  • Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
  • El 36% de persones de la Diòcesi de Barcelona viuen dificultats relacionades amb l’exclusió residencial
  • “Un jutge no pot obligar a l’alimentació forçada”
  • El bisbe de Solsona dona suport als dejunis els divendres en solidaritat amb els presos en vaga de fam
  • Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Catequesi del Papa: "Que Jesús ens doni la gràcia d'una total confiança en Déu"
12 des. 18:

"La pregària del Parenostre ens fa demanar el que és essencial per a nosaltres", tema de la catequesi del papa Francesc a l'Audiència General d'aquest dimecres 12 de desembre del 2018.


més informació
El 36% de persones de la Diòcesi de Barcelona viuen dificultats relacionades amb l’exclusió residencial
12 des. 18:

Amb el títol “La Llar és la Clau. Històries d’un dret reconegut però vulnerat”, Càritas Diocesana de Barcelona ha presentat aquest dimecres 12 de desembre l’informe de Nadal en el qual adverteix sobre l’emergència habitacional que estan patint moltes de les famílies de la Diòcesi de Barcelona.


més informació
“Un jutge no pot obligar a l’alimentació forçada”
12 des. 18:

Si Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn volguessin dur fins a l’extrem la vaga de fam que mantenen a la presó de Lledoners, el sistema judicial no ho podria impedir. Aquest és el parer del doctor Josep Terés, president de la comissió d’experts que s’ha posat a disposició dels metges que atenen els presos polítics en un dejú.


més informació
El bisbe de Solsona dona suport als dejunis els divendres en solidaritat amb els presos en vaga de fam
12 des. 18:

El bisbat de Solsona ha donat aquest dimarts 11 de desembre suport als dejunis que cristians catalans fan els divendres en solidaritat amb els presos polítics en vaga de fam indefinida -Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sànchez i Joaquim Forn. Així ho ha expressat el bisbat en un comunicat, on s'adhereix a la iniciativa de capellans.cat. És una inicativa que sorgeix de capellans.cat, la plataforma que fa unes setmanes va aplegar 300 preveres i diaques catalans que van enviar una carta a tots els bisbes espanyols demanant-los que fessin pedagogia del diàleg per buscar “solucions justes” per a Catalunya.


més informació
La CE descarta reobrir el seu pacte amb May
12 des. 18:

Amb el temps i el Parlament britànic en contra, la primera ministra del Regne Unit, Theresa May, fa un esforç extra per rascar una última concessió que li garanteixi l’aval domèstic a l’acord del Brexit.


més informació
Cardenal Parolin: "L'aïllament no és la resposta davant la migració"
12 des. 18:

La Santa Seu "està convençuda que els enormes desafiaments plantejats per la migració s'afronten de manera millor a través de processos multilaterals, i no amb polítiques aïllacionistes", va afirmar el secretari d'Estat, el cardenal Pietro Parolin, en el seu discurs, pronunciat aquest dilluns 10 de desembre, durant la Conferència Intergovernamental per Adoptar el Pacte Mundial per a la Migració Segura, Ordenada i Regular (GCM) que s'està duent a terme a Marràqueix, Marroc.


més informació
L'Organisme Benèfic Assistencial dedica un homenatge al seu antic director, sis mesos després del seu traspàs
12 des. 18:

L'Organisme Benèfic Assistencial (OBA) va dedicar aquest dimarts 11 de desembre un acte d’homenatge al seu antic director, Mn. Manuel Claret i Nonell. Va ser el 15 de juny passat, que l’antic delegat de Pastoral Familiar va morir, deixant una gran trajectòria dins l’Església de Barcelona. L’OBA, especialment va posar en relleu la tasca social que va desenvolupar com a director de Càritas Diocesana de Barcelona durant 8 anys, així com els 23 amb l’Organisme.


més informació
Piero Marini, distingit amb el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
12 des. 18:

El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona ha atorgat el V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica a Mons. Piero Marini, arquebisbe titular de Martirano i president de la Comissió Pontifícia per als Congressos Eucarístics Internacionals.


més informació
Reunió dels delegats diocesans de Pastoral de la Salut de Catalunya a Tarragona
12 des. 18:

Aquest dilluns, dia 10 de desembre, els delegats diocesans de pastoral de la salut de les deu diòcesis amb seu a Catalunya han realitzat la seva reunió trimestral a Tarragona, al Centre Tarraconense El Seminari. El Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, els ha acompanyat tot presidint la pregària del matí.


més informació
Presentació del llibre "La belleza sencilla de Taizé", el primer estudi integral de les manifestacions estètiques de la comunitat
12 des. 18:

Bellesa, senzillesa i provisionalitat. Aquests són alguns dels trets més característics de la Comunitat ecumènica de Taizé. Un acte ple d’amics de la comunitat de Taizé. Allà, el germà Pere va anunciar que a la Trobada Europea de Joves, la comunitat de Taizé pararà a Barcelona per compartir una pregària a Santa Maria del Mar el 3 de gener a les 20.00h.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 13 DE DESEMBRE

SEMBRADORS D’ESTELS. Activitat adreçada a les escoles de Tarragona que marca l’inici de la campanya d’Infància Missionera del curs amb el lema “Aventura’t a ser missioner”. Organitza: delegació de missions i cooperació entre les Esglésies de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Església de Sant Antoni de Pàdua, Rambla Nova, 105, Tarragona. Hora: 15.30 h

SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE “RAÓ I EMOCIÓ: SOCIETAT, POLÍTICA I RELIGIÓ”. Sessions sobre “Raó, emocions i coneixement segons la ciència” i “Raó i emoció en la psicologia i l’ensenyament”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Palau Macaya. Dies: 13 i 14. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: de 16 a 20 h

DIVENDRES, 14 DE DESEMBRE

ORATORI “PONTIFICAL DE FLAMES”, amb lletra de Mn. Miquel Melendres i música de Mn. Francesc Tàpies. Concert extraordinari amb motiu dels 30 anys del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. Organitzen: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i Joventuts musicals de Tarragona. A càrrec de: Cor Ciutat de Tarragona, Cor de la Universitat Rovira i Virgili, Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i altres professionals músics de la ciutat. Lloc: Catedral de Tarragona. Hora: 20.30 h

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

MISSA I BENEDICCIÓ DELS “JESUSETS”. Presidida per Mons. Salvador Giménez, bisbe de Lleida. La Missa serà cantada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida. dirigit per Mn. Joaquim Mesalles. Lloc: Catedral de Lleida. Hora: 12.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.