• Ministeris eclesials per a les dones
  • Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
  • Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
  • La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
  • Moçambic: Destruïda completament la missió de Nangololo, ocupada pels insurgents a l'octubre
  • La Pastoral d'Escolta de l'Arquebisbat de Lima atén més de 2.600 trucades
  • Escrits dominicals dels bisbes catalans
  • Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
  • Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
  • V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


V Setmana de la Bíblia amb el lema “Sortim a sembrar la Paraula”
15 gen. 21:

L’Església que és a Catalunya està a les portes de celebrar un any més el “Diumenge de la Paraula de Déu”, el III diumenge de durant l’any, tal com va instituir el papa Francesc en la seva Carta apostòlica Aperuit Illis. Aquest any s’escau el dia 24 de gener. Seguint també la recomanació del Papa i dels bisbes catalans, la celebració del Diumenge de la Paraula és el pòrtic de la Setmana de la Bíblia, que enguany arriba a la cinquena edició.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians i de la cloenda del 25è aniversari del Concili Provincial Tarraconense
15 gen. 21:

Del 18 al 25 de gener, entre les festivitats de la confessió de sant Pere i la conversió de sant Pau, l’Església celebra, a l’hemisferi nord, la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que aquest any té com a lema “Manteniu-vos en el meu amor i donareu molt de fruit” (Jn 15,5-9), unes paraules de Jesús als seus deixebles en el discurs de comiat.


més informació
Moren dos preveres del Bisbat de Solsona
15 gen. 21:

Aquest 14 de gener han mort dos dels mossens que estaven a l’Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona: Mn. Jaume Ballarà Alsina (de 90 anys) i Mn. Joan Camps Tomàs (de 77 anys). Tots dos eren positius de la Covid-19.


més informació
Estats Units prepara la seva tradicional col·lecta per a l'Església d'Amèrica Llatina
15 gen. 21:

Els bisbes d'Estats Units celebraran els dies 23 i 24 de gener la tradicional col·lecta per a Amèrica Llatina, un signe de solidaritat que porta més de 50 anys celebrant-se. La tradicional col·lecta per a Amèrica Llatina, patrocinada per la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units a través de la seva Subcomissió especial, se celebrarà els dies 23 i 24 de gener, el quart cap de setmana de gener.


més informació
Ministeris eclesials per a les dones
15 gen. 21:

Fa cinc anys va ser notícia la qüestió del diaconat de les dones, pel fet que el papa Francesc, el dijous 12 de maig de 2016, en una trobada amb la Unió Internacional de Superiores Generals, va admetre la possibilitat del diaconat femení.


més informació
Assemblea de la Comissió Episcopal de Comunicació Social de la CEE
15 gen. 21:

La Comissió de Comunicació social de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), inicia del 25 al 27 de gener l'Assemblea amb el títol: "Els reptes de la comunicació avui: l'exigència i el compromís de comunicar la veritat".


més informació
Coneix els resultats del Baròmetre Social de l’AMB 2020
15 gen. 21:

La Taula del Tercer Sector i l'AMB han presentat el Baròmetre del Tercer Sector Social 2020 que, en aquesta edició i per primera vegada, posa el focus en la realitat del tercer sector social de l’àrea metropolitana de Barcelona, sense incloure la capital catalana.


més informació
Amuntegament, epidèmies i violència a les presons d'Hondures
15 gen. 21:

Des de fa alguns mesos, els organismes de drets humans han expressat la seva preocupació per la situació de les presons a Hondures, sobretot en temps de pandèmia.


més informació
L'Església obre les seves portes per combatre el fred
15 gen. 21:

Els darrers dies, a causa de l’onada de fred que està afectant tot el país, a la ciutat de Barcelona han mort dues persones que vivien al carrer. Aquests dos casos han creat una situació d'alarma davant la situació que es viu actualment la ciutat, on cada dia hi dormen més de mil persones sense cap aixopluc.


més informació
La muntanya Hermon és ara una reserva natural del Líban
15 gen. 21:

El Parlament libanès ha declarat la muntanya Hermon, coneguda en àrab com Yabal al Shaykh (la Muntanya del Jerarca), com la "18a reserva natural" del país dels cedres.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.