Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Pasqua, anhel de vida!
17 abr. 19:

Des de l'Agència Cristiana de Notícies FLAMA us desitgem una Bona Pasqua 2019. Ens retrobarem el proper dimarts 23 d'abril amb més informació.


més informació
L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi
17 abr. 19:

L'altar i la creu que presideix el presbiteri de la Catedral de Notre Dame de París han resistit intactes al voraç incendi que en la nit del dilluns 15 de abril va destruir les cobertes, l'agulla i part de la volta d'aquest conegut temple gòtic de més de 800 anys d'antiguitat i símbol del cristianisme.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
17 abr. 19:

Dijous Sant comença el Tridu Pasqual, el període comprès des de la tarda del Dijous Sant fins a la matinada del Diumenge de Pasqua, en el qual l’Església celebra els tres grans misteris de la redempció: la passió, la mort i la resurrecció de Jesucrist. Són dies de fe i d’estimació, de guardar-se alguns moments per a la pregària i la lectura de la Sagrada Escriptura, de participació activa i fecunda en les celebracions litúrgiques de l’Església i per gaudir de les tradicions ben arrelades (processons, viacrucis, caramelles, mones, aplecs...), de reviure la institució de l’Eucaristia i el manament de l’amor, de silenci i contemplació de la creu, que culminaran amb la festa joiosa de la Pasqua, el dia gran de l’any, la festa de les festes.


més informació
Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
17 abr. 19:

El vaixell Open Arms ha rebut l’autorització per salpar del Port de Barcelona, on porta bloquejat més de cent dies, per portar ajuda humanitària a les illes gregues de Samos i Lesbos, però no per participar en tasques de rescat d’immigrants en el Mediterrani central.


més informació
L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
17 abr. 19:

La Sala d’actes del Col·legi de Periodistes ha quedat petita, aquest dimarts dia 16 d’abril, durant la presentació del llibre Zapatos Rotos, del fotoperiodista Joan Guerrero. Fotògraf professional de formació autodidacta, és un dels noms de referència de la premsa barcelonesa. Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb els diaris El País, Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Observador i la revista Grama. A més a més, ha realitzat reportatges fotogràfics per Equador, Nicaragua, El Salvador i Brasil, on va cooperar amb el bisbe claretià Pere Casaldàliga.


més informació
El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
17 abr. 19:

La tarda del Dijous Sant el papa Francesc visitarà el Centre Penitenciari Velletri per celebrar la Missa amb els privats de llibertat. La presó, situada a 60 km al sud del Vaticà, es va inaugurar el 1991 i es va ampliar el 2012. La presó de Velletri és una presó masculina i el 42,5% dels reclusos són estrangers. En aquesta presó, classificada segons el sistema italià com una "presó de districte", bàsicament es deté persones en espera de judici o se les condemna a menys de 5 anys.


més informació
Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
17 abr. 19:

"Les paraules que Jesús adreça al Pare durant el moment de la seva Passió", tema de la catequesi del papa Francesc a l'Audiència General d'aquest dimecres 17 d'abril.


més informació
El P. Robert Pascual i Mn. Josep M. Gavaldà homenatjats en la jornada presbiteral
17 abr. 19:

Aquest Dilluns Sant, dia 15 d’abril, s’ha celebrat la missa crismal a la Catedral de Tarragona, en la qual s’han beneït els sants olis i els preveres han renovat les promeses sacerdotals.


més informació
Jesuïtes: L'amistat com a clau del misteri pasqual
17 abr. 19:
El jesuïta andalús Adolfo Chércoles serà l'encarregat aquest any d'acompanyar el "Recés a la Ciutat", que comença el proper dijous 18 d'abril a l'església dels jesuïtes del carrer Casp de Barcelona. Es tracta d'una proposta que compta amb més de 10 anys de recorregut i una molt bon acollida i que ofereix a les persones que passen la Setmana Santa a la ciutat de Barcelona la possibilitat de viure la intensitat d'aquests dies, integrant les celebracions litúrgiques i unes sessions de reflexió i pregària.

més informació
La comanda de l'Arquebisbe de París per Setmana Santa després de l'incendi de Notre Dame
17 abr. 19:

Després de l'incendi que va devastar la Catedral de Notre Dame, l'Arquebisbe de París, Mons. Michel Aupetit, va demanar a totes les persones de bona voluntat que col·loquin una espelma en les seves finestres la nit del Dissabte Sant, com un signe de "la llum que il·lumina les tenebres "i del triomf de la vida sobre la mort.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.