Dissabte, 29 de Febrer de 2020
  • La Basílica de la Sagrada Família inicia la Quaresma amb la missa «Sent la Creu»
  • La religió en la cultura climàtica, en l'àmbit laboral i en les cures pal·liatives
  • Veneçuela: Monsenyor Azuaje cita les claus del seminari per prevenir abusos
  • El Papa ajorna les audiències però continua amb la misses a Santa Marta
  • Inici de la Quaresma al Bisbat d'Urgell
  • 1 de març, dia d’Hispanoamèrica
  • Papa a la Pontifícia Acadèmia per a la Vida: Les tecnologies ben utilitzades poden donar bons fruits
  • Grècia: protestes contra els migrants a Lesbos i Chios
  • El Tribunal Constitucional despenalitza el suïcidi a Alemanya
  • Els bisbes catalans parlen de les pràctiques quaresmals i de les temptacions

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els bisbes catalans parlen de les pràctiques quaresmals i de les temptacions
28 feb. 20:

Dimecres de Cendra, va començar el temps de Quaresma, un temps de conversió, de pregària, dejuni i almoina, camí espiritual amb el qual ens preparem per a celebrar la Pasqua, un temps que ens recorda els quaranta dies de dejuni que el Senyor va viure al desert abans de començar la seva missió pública, durant els quals va experimentar la temptació.


més informació
El Papa ajorna les audiències però continua amb la misses a Santa Marta
28 feb. 20:

També avui l'agenda del papa Francesc ha estat modificada. L'ha donat a conèixer l'Oficina de Premsa de la Santa Seu.


més informació
El Tribunal Constitucional despenalitza el suïcidi a Alemanya
28 feb. 20:

Els jutges van declarar inconstitucional l'article del Codi Penal que prohibia el suïcidi assistit organitzat per metges o associacions.


més informació
Grècia: protestes contra els migrants a Lesbos i Chios
28 feb. 20:

Els habitants de les illes gregues de Lesbos i Chios van estar el 26 de febrer en peu de guerra, i per segon dia consecutiu, protestant contra els nous campaments de migrants, el que va desembocar en violents enfrontaments amb la policia antiavalots que van provocar desenes de ferits.


més informació
1 de març, dia d’Hispanoamèrica
28 feb. 20:

El proper 1 de març se celebra el Dia d’Hispanoamèrica, una jornada organitzada per la Comissió Episcopal de Missions i Cooperació entre les Esglésies de la Conferència Episcopal Espanyola.


més informació
Papa a la Pontifícia Acadèmia per a la Vida: Les tecnologies ben utilitzades poden donar bons fruits
28 feb. 20:

"Que la Paraula i la Tradició de la fe ens ajudin a interpretar els fenòmens del nostre món". "La algor-ètica pot ser un pont per a inscriure els principis de la Doctrina Social de l'Església a les tecnologies digitals." Són afirmacions del papa Francesc en el seu discurs als participants en la Plenària de la Pontifícia Acadèmia per a la Vida.


més informació
L’Editorial Claret presenta el llibre “Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense. Amb fidelitat i amb llibertat” a la Llibreria Empúries de Girona
28 feb. 20:

La Llibreria Empúries de Girona va acollir, aquest dijous 27 de febrer al vespre, la presentació del llibre Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense. Amb fidelitat i amb llibertat, una proposta d’Aureli Ortín i Montserrat Coll que vol donar veu als participants del Concili Provincial Tarraconense de 1995. El llibre ha estat recentment presentat a Tarragona i a Barcelona.


més informació
Inici de la Quaresma al Bisbat d'Urgell
28 feb. 20:

L’Arquebisbe Joan-Enric Vives va presidir el dimecres 26 de febrer la celebració eucarística amb què s'inicià amb solemnitat la Santa Quaresma, a la Catedral de Santa Maria d’Urgell. La celebració també es va dur a terme a totes les parròquies de la Diòcesi d’Urgell.


més informació
Trobada dels animadors de comunitat amb el Bisbe de Lleida
28 feb. 20:

El dissabte dia 22 de febrer passat, va tenir lloc a l'IREL la sessió de formació permanent d'Animadors de Comunitat a càrrec de Mn. Xavier Navarro i amb la participació del Bisbe de Lleida, Salvador Giménez.


més informació
Veneçuela: Monsenyor Azuaje cita les claus del seminari per prevenir abusos
28 feb. 20:

La Universitat Catòlica "Andrés Bello" de Caracas acull durant els dies 27, 28 i 29 de febrer el seminari "L'Església, un lloc segur" en què es tracta el tema de la prevenció de l'abús basat en tres pilars: responsabilitat, rendició de comptes i transparència.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 28 DE FEBRER

4a EDICIÓ DE LA NIT DELS ANIMADORS DE LA FE, AMB EL TEMA “QUÈ ENTENEM PER FE?”. Organitza: Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 h

DISSABTE, 29 DE FEBRER

VÍGILIA DE CONVERSIÓ I SANACIÓ ALS FRANCISCANS DE GRANOLLERS. Amb la participació de COR NOU i Ministeri Musical Sta. Maria Jaire. Hora: 21.00 h. Lloc: Parròquia Mare de Déu de Montserrat i Sant Antoni de Pàdua (C/ Joan Prim, 183, Granollers)

DIMARTS, 3 DE MARÇ

CURS 'QUÈ ÉS EL QUE EN VERITAT S'HA DE CREURE'. Amb José I. González-Faus. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dates: Del 3 de març al 14 d'abril. Hora: 19.00 h. Lloc: C/ Roger de Llúria, 13, Barcelona

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.