Convivència del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya a València

El dies 14, 15 i 16 de febrer passat els seminaristes i formadors del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya van tenir una convivència de cap de setmana a València. Van ser molt ben acollits pel Seminari Diocesà de València, a la població de Montcada. Allà van poder compartir una estona junts amb els seminaristes de València i els seus formadors.

Bisbat d'Urgell, 18 febrer 20

Van visitar també diferents llocs de la ciutat de València, com la Basílica de Nostra Senyora dels Desemparats, la Catedral, amb la visita de la Torre del Miquelet, juntament amb una explicació i demostració del campaner, de la manera tradicional, que encara es manté, del toc de campanes manual en certs moments i dies festius. 

Així mateix van poder visitar el Col·legi Seminari del Patriarca, on també resideixen uns quants seminaristes de València, o la bonica església de Sant Nicolau.

També van poder conèixer una realitat parroquial de la ciutat, concretament a la de Sant Joan de Ribera, on el Rector de la parròquia va explicar als seminaristes la pastoral que s'hi duu a terme i van participar en l'eucaristia de la comunitat parroquial.

També van visitar la comunitat de monges de Iesu Communio a la població de Godella. Allà van assistir a una formació de la Mare fundadora Sor Verónica Berzosa, i van poder compartir una estona amb les monges de la comunitat.


  Imprimir notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimarts, 19 d’octubre

Mans Unides organitza una taula rodona digital sobre Fam, violència i canvi climàtic: el cas d’Haití a través de l'enllaç que trobareu si cliqueu a l'agenda.

Hora: 17.30

Conferències de les Jornades de Formació i Animació Pastoral que tindran lloc entre el 25 i el 28 d'octubre a la Parròquia de Santa Maria de Vilafranca del Penedès

Temes: Família, eutanàsia, Sínode i ecologia són els temes d'enguany

Hora: 21.00 a 22.30

Més informació clicant la pestanya de l'agenda

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.