• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

La Fundació Joan XXIII reivindica la integració laboral de les persones amb discapacitat

La Fundació Joan XXIII ha presentat "Tenim molt a donar", una iniciativa que reivindica la integració laboral i social de les persones amb discapacitat. El dia escollit per fer-ho ha estat avui, 3 de desembre, jornada en la qual se celebra el Dia Internacional de la Discapacitat. Aquesta fundació funciona gràcies a la col·laboració d'un gran grup de voluntaris que pateixen diferents tipus de discapacitat, en diferents graus. Tots ells, participen duent a terme diàriament diferents activitats, com l'elaboració de regals solidaris o la cura d'un hort ecològic. Amb motiu d'aquest dia, els voluntaris de la Fundació Joan XXIII s'organitzaran en grups per portar la seva ajuda a les persones amb menys recursos.

Redacció, 3 desembre 14

Durant tota la jornada, realitzaran diverses sortides solidàries de diferents vessants. Entre elles, es desplaçaran a una residència d'avis a portar l'esmorzar i fer-los companyia, i organitzaran packs d'aliments per repartir entre les famílies més necessitades.

La Fundació Joan XXIII dóna diàriament a persones en exclusió social 60 menjars que ells mateixos elaboren en el seu càtering amb productes del seu hort ecològic, però serà avui, 3 desembre, la primera vegada que lliurin personalment els productes.

No només ells coneixeran els que ajuden sinó que tots els que ho desitgin podran visitar la seu de la Fundació Joan XXII, dedicada a la cura i a la integració laboral de les persones discapacitades. D'aquesta manera, tothom que vulgui tindrà l'oportunitat de conèixer de prop com se superen dia a dia les persones amb discapacitat.

Visitant:

- Les 7 línies d'empresa que desenvolupen: càtering, hort ecològic, servei de màrqueting directe, d'emmagatzematge i logística, de gestió documental, de manipulats industrials i de regal solidari.

- El pis formatiu: un pis real dins de la fundació on els usuaris aprenen a desenvolupar se en una casa a través de la supervisió de monitors qualificats.

- El taller d'imatge personal.

- El grup de teatre La Rueca.

- El programa de ràdio que emeten des d'allà per EFE Ràdio.

- La sala d'estimulació sensorial, destinada al tractament dels casos més severs.

- El Taller de Musicoteràpia i Canoterapia.

- L'Escola de Pares i Germans.

- L'hort ecològic de la Fundació on cultiven productes que després venen on line a particulars i a empreses. www.lahuertadelafundacion.org


  Imprimir notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.