Presentació del DVD “Vida de Sant Pere Claver” en la visita a Verdú de l'Assistent del Pare General dels Jesuïtes a l'Estat espanyol

La vila de Verdú visqué una jornada important amb motiu de la visita de l’Assistent dels Pares Jesuïtes a l’Estat espanyol, Joaquin Barrero. S.J, acompanyat del Superior Provincial de l’Orde a Catalunya, P. Lluís Magrinyà.

Josep Castellà per a Flama.info, 16 maig 11

La jornada festiva s’inicià a la sala d’actes de la Fundació Tekhnikós amb l’estrena de un DVD sobre “Vida de San Pere Claver”, realitzat pels Pares Jesuïtes, i que és un document magnífic degut a la iniciativa del P. Carles Portabella, S. J., present en aquest acte. Després d’unes paraules de benvinguda de David Tous, president dels Amics de Sant Pere Claver, es presentà l’interessant audiovisual davant de nombrosos verdunins.

La missa major d'ahir al migdia se celebrà en aquesta ocasió en el marc del Santuari de Sant Pere Claver, en una concelebració presidida per l'Assistent dels Jesuïtes a l’Estat espanyol, P. Joaquin Barrero, S. J.,que predicà l’homilia. L’acompanyaren el Provincial dels Jesuïtes P. Lluís Magrinyà, S.J., el P. Carles Portabella, S.J., i el rector de Verdú, Mn. Ramon Roca.

Els actes d’aquesta visita es tancaren amb un recorregut pels llocs més emblemàtics de la vila, sota el guiatge de l’historiador local Ramon Boleda Cases, com són la Parroquial de Santa Maria, la Casa i l’habitació del Sant, així com el petit Museu que està dedicat a Verdú l’Apòstol dels Negres.


  Imprimir notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimarts, 19 d’octubre

Mans Unides organitza una taula rodona digital sobre Fam, violència i canvi climàtic: el cas d’Haití a través de l'enllaç que trobareu si cliqueu a l'agenda.

Hora: 17.30

Conferències de les Jornades de Formació i Animació Pastoral que tindran lloc entre el 25 i el 28 d'octubre a la Parròquia de Santa Maria de Vilafranca del Penedès

Temes: Família, eutanàsia, Sínode i ecologia són els temes d'enguany

Hora: 21.00 a 22.30

Més informació clicant la pestanya de l'agenda

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.