Presentació del DVD “Vida de Sant Pere Claver” en la visita a Verdú de l'Assistent del Pare General dels Jesuïtes a l'Estat espanyol

La vila de Verdú visqué una jornada important amb motiu de la visita de l’Assistent dels Pares Jesuïtes a l’Estat espanyol, Joaquin Barrero. S.J, acompanyat del Superior Provincial de l’Orde a Catalunya, P. Lluís Magrinyà.

Josep Castellà per a Flama.info, 16 maig 11

La jornada festiva s’inicià a la sala d’actes de la Fundació Tekhnikós amb l’estrena de un DVD sobre “Vida de San Pere Claver”, realitzat pels Pares Jesuïtes, i que és un document magnífic degut a la iniciativa del P. Carles Portabella, S. J., present en aquest acte. Després d’unes paraules de benvinguda de David Tous, president dels Amics de Sant Pere Claver, es presentà l’interessant audiovisual davant de nombrosos verdunins.

La missa major d'ahir al migdia se celebrà en aquesta ocasió en el marc del Santuari de Sant Pere Claver, en una concelebració presidida per l'Assistent dels Jesuïtes a l’Estat espanyol, P. Joaquin Barrero, S. J.,que predicà l’homilia. L’acompanyaren el Provincial dels Jesuïtes P. Lluís Magrinyà, S.J., el P. Carles Portabella, S.J., i el rector de Verdú, Mn. Ramon Roca.

Els actes d’aquesta visita es tancaren amb un recorregut pels llocs més emblemàtics de la vila, sota el guiatge de l’historiador local Ramon Boleda Cases, com són la Parroquial de Santa Maria, la Casa i l’habitació del Sant, així com el petit Museu que està dedicat a Verdú l’Apòstol dels Negres.


  Imprimir notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.