Dimecres, 5 d'Agost de 2020
Sant Joan Maria Vianney, prevere
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • 24.000 entrades per visitar la Sagrada Família durant els caps de setmana
  • Arturo Sosa: "No volem un món on els pobres siguin els que paguen la factura"
  • El Síndic recomana a les administracions que garanteixin l’alimentació d’infants vulnerables durant l’estiu
  • L'AUSP, primera institució universitària a oferir cursos de copte, siríac, egipci, arameu i hebreu modern
  • Mn. Fidel Catalán, nou vicari general del Vallès Occidental
  • Togo: La diòcesi de Sokode es beneficia del programa de govern per combatre la pobresa
  • Les paraules del Papa en coreà: un ajut espiritual per als fidels
  • Els temples de Lleida i sis poblacions del Segrià ja celebren Missa amb un terç de l'aforament

700 anys del santuari de la Mare de Déu del Mont i homenatge a Verdaguer

El Bisbat de Girona acaba de publicar les activitats i actes que realitzaran durant els propers quinze dies de juny. Entre d'altres qüestions s'hi poden trobar els següents temes: Trobada de rectors de parròquies turístiques, Nois i noies de les parròquies de Girona rebran el sagrament de la Confirmació, Set-cents anys del santuari de la Mare de Déu del Mont i homenatge a Verdaguer, Presentació del llibre “Jacint Verdaguer. Caritat”, Assemblea de Càritas Diocesana i Ultreia Diocesana de Cursets de Cristiandat.

Bisbat de Girona, 8 juny 10

Trobada de rectors de parròquies turístiques

La rectoria de Sant Antoni de Calonge acollirà el dimarts dia 8 de juny una trobada de rectors de parròquies turístiques, presidida pel bisbe Francesc. Començarà a les 11 del matí. Aquesta trobada és organitzada per la Delegació Episcopal de Pastoral del Turisme i de Santuaris.Poemes i música a benefici de Càritas Salt

Càritas Salt - Agrupació de parròquies organitza un recital de poemes amb interludis musicals “De la gent i la terra”, dirigit per Salvador Sunyer. L’acte tindrà lloc el dijous 10 de juny, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre de Salt. Forma part de la campanya “Amb poc, faràs molt” i es proposa sensibilitzar sobre les necessitats de molta gent, recollir donatius i aconseguir més socis. Hi intervindran la companyia Estil Teatre, de Salt, i lectors de les entitats naturalistes i excursionistes que van col·laborar a la passejada per les Deveses, organitzada recentment per Càritas Salt. A la part musical hi actuarà el cor País meu, dirigit per Ramon Manent.

Nois i noies de les parròquies de Girona rebran el sagrament de la Confirmació

El bisbe Francesc administrarà el sagrament de la Confirmació als nois i noies de les parròquies de la ciutat de Girona que han realitzat la catequesi de preparació. La celebració es farà el dissabte 12 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, a la catedral i el diumenge a les 12 a l'església parroquial de Santa Susanna i a les 17.30 a la Catedral a les alumnes del col·legi Les Alzines.

Set-cents anys del santuari de la Mare de Déu del Mont i homenatge a Verdaguer

El diumenge 13 de juny tindrà lloc l’Homenatge anual a Verdaguer al santuari de la Mare de Déu del Mont. Començarà a les 11 del matí. En el transcurs d’aquesta diada es presentarà l’any centenari (2010-2011), ja que el 2011 es compliran els 700 anys del santuari (1311-2011). A les 5 de la tarda, l’escriptor Antoni Puigverd farà la presentació del llibre "La Mare de Déu del Mont", del qual són autors Joaquim Tremoleda i David Pujol. A continuació hi haurà un concert de música clàssica i catalana.

Presentació del llibre “Jacint Verdaguer. Caritat”

El llibre “Jacint Verdaguer. Caritat”, de Mn. Joan Carreres i Péra, rector de Tossa de Mar, serà presentat el dimecres 16 de juny, a les 8 del vespre, a la Casa de Cultura Bisbe Lorenzana de Girona. Hi intervindran: David Pagès i Cassú, president dels Amics Gironins de Verdaguer; Mons. Francesc Pardo, bisbe de Girona, i l’autor. L’acte s’acabarà amb una interpretació de cançons amb lletra de Verdaguer per la soprano M. Teresa Garrigosa i la pianista Heidrun Bergander. Aquest llibre forma part d’una trilogia, juntament amb "Els goigs de Mn. Cinto i Verdaguer i l’Església".

Assemblea de Càritas Diocesana

Càritas Diocesana farà la seva Assemblea el dissabte 19 de juny, a les 10 del matí, al Casal Bisbe Cartañà de Girona. El tema central que s’hi tractarà serà l’aprovació del document de revisió (avaluació intermèdia 2007-2010) del Pla Estratègic 2007-2013. Hi són convocats els representants de totes les Càritas de la diòcesi de Girona.

Ultreia Diocesana de Cursets de Cristiandat

El santuari de la Mare de Déu de la Salut de Terrades acollirà la Ultreia Diocesana del moviment de Cursets de Cristiandat. Es farà el diumenge 20 de juny. A les 12 del migdia, el bisbe Francesc hi presidirà la missa.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.