• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

Inversió d’un quart de milió d’euros per restaurar el temple de Sant Pere de Puiverd d’Agramunt

L’edifici neoclàssic de l’església parroquial de Sant Pere de la localitat lleidatana de Puigverd d’Agramunt, veurà ben aviat iniciada la segona i tercera fase destinada a la restauració dels mes dels sis-cents metres quadrats de la seva teulada que es troba en molt mal estat de conservació pel pas dels anys.

Josep Castellà -Tàrrega- per a Flama.info, 6 abril 10

La restauració de l’església de Sant Pere de Puigverd d’Agramunt serà possible després d’un conveni firmat farà uns dos mesos amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, el qual a través de l’Incasol finançarà i adjudicarà l’obra amb la quantitat dels 110.000 euros per les obres al temple.

A més a més la Generalitat ha finançat els projectes de l’obra en 20.000 euros. La resta del 50% del cost d’aquesta remodelació fins al total dels 220.000 euros serà costejat amb la participació de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs amb 88.000 euros, així com l’Ajuntament de Puigverd i el Bisbat d’Urgell, que hi posaran la resta per poder pagar la totalitat de l’import.

Els treballs consistiran en el desmuntatge de tota la coberta de fusta molt deteriorada la qual serà substituïda per un embigat metàl·lic amb plaques aïllants sota les teules del antic edifici. Anteriorment s’hi ha fet un actuació en una primera fase amb una inversió dels 53.000 euros procedents dels fons del Govern espanyol que han permès que l’església pogués recuperar el culte en la coberta del sector dedicat al culte de Sant Sebastià. D’altra banda, caldrà més endavant repintar el temple, entre altres millores.


  Imprimir notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.