• 258 milions de persones són immigrants fora del seu país
  • La Sagrada Família presenta com serà el terminal de Jesucrist que estarà acabat per una creu de quatre braços
  • La beatificació a Manresa dels tres màrtirs caputxins serà el 6 novembre
  • Raphaël Bedros XXI Minassian, nou Patriarca dels catòlics armenis
  • Filipines: La compassió és el camí a seguir durant la pandèmia
  • El Papa abraça un grup de famílies que van fugir de Kabul
  • Tot a punt per la Festa del Beat Francesc Castelló i la Jornada dels màrtirs de Lleida
  • La Jornada del Migrant i el Refugiat apunta “cap a un ‘nosaltres’ cada cop més gran”
  • Els bisbes catalans parlen de la 107a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

Gran participació a la Missa Gitana de Nadal

Més de 200 persones es van aplegar la tarda del 27 de desembre per participar en la Missa Gitana de Nadal, que enguany va tenir lloc a la a la Parròquia del Carme de Barcelona. L'organització va anar a càrrec del Secretariat de Pastoral Gitana de l'Arquebisbat de Barcelona, tot i que amb el suport i l'ajuda dels gitanos que formen part d'aquesta comunitat parroquial.

Pastoral Gitana, 29 desembre 09

La celebració va ser presidida per sacerdot gitano Joan Muñoz i concelebrada per l'escolapi Josep M. Rierola, rector de la parròquia, i Mn. Pere Dalmau, director del nou Secretariat de Pastoral Gitana de l'Arquebisbat de Tarragona.

En la seva homilia, que coincidia amb la festa de la Sagrada Família, Mn. Muñoz va animar els gitanos assistents a incorporar-se a tots els àmbits de la societat però sense perdre de vista la família com a punt central de referència; també va animar els pares a transmetre la fe amb el seu testimoni de vida, més que no "amb discursos".

En acabar la celebració, gràcies al Banc d'Aliments, es va oferir un berenar-sopar de germanor als nombrosos gitanos assistents, procedents de tota la diòcesi de Barcelona; també hi va haver un grup procedent de Tarragona.  Imprimir notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 22 de setembre

A les 16.30 h, pregària amb la imatge de la Immaculada d’Efes a la catedral de Lleida presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez; a les 19.00, trasllat a la parròquia de la Mercè de Lleida; a les 20.30, eucaristia i rosari; a les 23.00, trasllat a les germanes Carmelites de la Caparrella i adoració nocturna.

----------------------------------

Missa de Festa Major amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, presidirà el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè (C/ de la Mercè, 1, Barcelona)

Hora: 10.30 h (retransmissió en directe a través de Ràdio Estel)

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.