Diumenge, 9 de Maig de 2021
El profeta Isaïes

Gran participació a la Missa Gitana de Nadal

Més de 200 persones es van aplegar la tarda del 27 de desembre per participar en la Missa Gitana de Nadal, que enguany va tenir lloc a la a la Parròquia del Carme de Barcelona. L'organització va anar a càrrec del Secretariat de Pastoral Gitana de l'Arquebisbat de Barcelona, tot i que amb el suport i l'ajuda dels gitanos que formen part d'aquesta comunitat parroquial.

Pastoral Gitana, 29 desembre 09

La celebració va ser presidida per sacerdot gitano Joan Muñoz i concelebrada per l'escolapi Josep M. Rierola, rector de la parròquia, i Mn. Pere Dalmau, director del nou Secretariat de Pastoral Gitana de l'Arquebisbat de Tarragona.

En la seva homilia, que coincidia amb la festa de la Sagrada Família, Mn. Muñoz va animar els gitanos assistents a incorporar-se a tots els àmbits de la societat però sense perdre de vista la família com a punt central de referència; també va animar els pares a transmetre la fe amb el seu testimoni de vida, més que no "amb discursos".

En acabar la celebració, gràcies al Banc d'Aliments, es va oferir un berenar-sopar de germanor als nombrosos gitanos assistents, procedents de tota la diòcesi de Barcelona; també hi va haver un grup procedent de Tarragona. Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Diumenge, 9 de maig

Audició musical en directe, gratuïta, amb el Cor Lerània sota la direccció de Jordi Noguera.

Obres:

- Schaffe in mir, Gott de Johannes Brahms
- Locus iste d'Anton Bruckner
 
Lloc: Monestir Benedictines de Sant Pere de les Puel·les (C/ Anglí, 55, Barcelona)
 
Hora: 19.00 h
 
Dijous, 20 de maig

L'Institut Emmanuel Mounier de Catalunya i la Facultat de Filosofia de Catalunya faran el lliurament del "Reconeixement Emmanuel Mounier 2021" a la «Cooperativa l’Olivera» de Vallbona de les Monges (Urgell). Seguidament hi haurà la conferència “La misericòrdia i la compasió com a eines de construcció de la comunitat cívica” a càrrec del Dr. Joan Lluís Pérez Francesch, Vicepresident de l'Institut Emmanuel Mounier Catalunya.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar (C/Diputació, 231 Barcelona)

Hora: 19.00 h

Dissabte, 29 de maig
 
Missa amb motiu del 116è aniversari del naixement del beat Pere Tarrés a la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià.
Presidirà Mn. Pere Montagut, vicepostulador de la causa de canonització del P. Tarrés.
 
Lloc: Plaça de Sarrià, s/n, Barcelona

Hora: 19.15 h
 
El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.

Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.