Diumenge, 9 de Maig de 2021
El profeta Isaïes

La regidoria de Cultura de Solsona obre la convocatòria del Concurs de Pessebres

Aquesta setmana la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Solsona ha obert el període d’inscripcions del Concurs de Pessebres, en el qual poden participar famílies, escoles, entitats i persones a títol particular. Es valorarà la destresa, la creativitat i la bellesa dels naixements, que poden ser clàssics o moderns, sense preferència per a cap modalitat.

Ajuntament de Solsona, 19 novembre 08

Les inscripcions es duen a terme a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori fins al 15 de desembre. Els pessebres concursants hauran d’estar exposats al públic, en aparadors o llocs de fàcil visibilitat, entre els dies 20 de desembre i 6 de gener. Les persones que no disposin de cap espai, podran utilitzar la sala del Celler de Ca l’Aguilar, a la plaça Major. Els muntatges hauran de senyalitzar-se amb el rètol que s’entrega en el moment de la inscripció.

Es premiaran les millors 14 composicions amb 60 euros cadascuna. El jurat passarà a valorar-les entre els dies 24 i 31 de desembre i faran públic el veredicte el dia de Reis a les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament, on també es farà el lliurament dels premis. Les bases completes del concurs es poden extreure de l’apartat de documents del web municipal (www.ajsolsona.net).

Les festes nadalenques són motiu de diversos certàmens organitzats per les institucions. Encara hi ha el termini obert per participar al IV Concurs d’Aparadors, fins al 10 de desembre, i al VI Concurs de Postals de Nadal, per escollir la il·lustració de la portada de l’agenda d’actes, fins aquest dissabte.

Cal recordar que en tots els casos cal adreçar-se a les oficines municipals.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Diumenge, 9 de maig

Audició musical en directe, gratuïta, amb el Cor Lerània sota la direccció de Jordi Noguera.

Obres:

- Schaffe in mir, Gott de Johannes Brahms
- Locus iste d'Anton Bruckner
 
Lloc: Monestir Benedictines de Sant Pere de les Puel·les (C/ Anglí, 55, Barcelona)
 
Hora: 19.00 h
 
Dijous, 20 de maig

L'Institut Emmanuel Mounier de Catalunya i la Facultat de Filosofia de Catalunya faran el lliurament del "Reconeixement Emmanuel Mounier 2021" a la «Cooperativa l’Olivera» de Vallbona de les Monges (Urgell). Seguidament hi haurà la conferència “La misericòrdia i la compasió com a eines de construcció de la comunitat cívica” a càrrec del Dr. Joan Lluís Pérez Francesch, Vicepresident de l'Institut Emmanuel Mounier Catalunya.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar (C/Diputació, 231 Barcelona)

Hora: 19.00 h

Dissabte, 29 de maig
 
Missa amb motiu del 116è aniversari del naixement del beat Pere Tarrés a la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià.
Presidirà Mn. Pere Montagut, vicepostulador de la causa de canonització del P. Tarrés.
 
Lloc: Plaça de Sarrià, s/n, Barcelona

Hora: 19.15 h
 
El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.

Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.