Dimarts, 2 de Març de 2021
Sant Simplici, papa
  • Una nova edició d'Impliquem-nos' del Bisbat de Lleida apropa tres realitats solidàries als joves
  • Joan Planellas: "Déu ens crida a la conversió i nosaltres hem de respondre-hi"
  • Sant'Egidio presenta l'edició online de la guia "Com quedar-se a casa quan s'és ancià"
  • Ratzinger repeteix: "No hi ha dos Papes"
  • El Papa: No deixar sols a familiars i malalts de malalties rares
  • 5a Nit dels Animadors i Animadores de la Fe del MCECC
  • Pocs contenidors cremats?
  • “Les desigualtats que haurà generat la pandèmia només se superaran amb la solidaritat i la fraternitat universal”
  • El Papa: Que ningú hagi de patir per falta de pa o solitud
  • No es confirma l'alliberament de les 317 nigerianes raptades

Mor Mn. Armand Carbonell, prevere de l'Arquebisbat de Tarragona

Mn. Armand Carbonell ha mort el divendres dia 5 de febrer a l’edat de 67 anys. La missa exequial va tenir lloc el dia 6 de febrer, a les 16.00 h, a l’església parroquial de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga.

Arquebisbat de Tarragona, 9 febrer 21

En l’actualitat era el rector de la parròquia de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga i jutge del Tribunal Metropolità de Tarragona com també jutge diocesà del Tribunal Eclesiàstic de Lleida i de Sant Feliu de Llobregat.

Nascut a Sant Martí de Maldà el dia 30 de maig de 1953 va rebre l’orde del diaconat a la capella del Seminari Pontifici de Tarragona l’any 1978. Dos anys després era ordenat prevere a l’església parroquial de Sant Pau de Tarragona.

En els seus primers anys de ministeri Mn. Armand va ser col·laborador a diferents parròquies de la Conca de Barberà: Santa Coloma de Queralt, Rauric, Llorac, Albió, Conesa, Segura, Savallà del Comptat, Guialmons i Aguiló. Seguidament, entre els anys 1983 i 1998, va ser ecònom de Sant Jaume de Belianes, encarregat de Santa Maria dels Omells de na Gaia, i rector de Sant Martí de Maldà. Més tard, l’any 1992, va ser nomenat rector de les parròquies de Llorenç de Vallbona, Rocallaura, Maldà i Vallbona de les monges. L’any 1998 va ser destinat a l’Alt Camp on va ser rector de les parròquies de Farena, La Riba i Picamoixons. Durant un any també va ser el rector de Sant Martí de Vilaverd. Durant dotze anys, de 2001 a 2013, va ser el rector de la parròquia de Sant Bartomeu de Roda de Berà.

Llicenciat en Dret Canònic, Mn. Carbonell va ser notari secretari del Tribunal Metropolità de Tarragona entre els anys 1998 i 2012, i jutge de 2002 a 2018. A més, va ser membre del Consell Presbiteral entre els anys de 1981 a 1990, i de 1997 a 1998.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström reprenen les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.