Dijous, 29 de Juliol de 2021
Santa Marta

Mor Mn. Armand Carbonell, prevere de l'Arquebisbat de Tarragona

Mn. Armand Carbonell ha mort el divendres dia 5 de febrer a l’edat de 67 anys. La missa exequial va tenir lloc el dia 6 de febrer, a les 16.00 h, a l’església parroquial de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga.

Arquebisbat de Tarragona, 9 febrer 21

En l’actualitat era el rector de la parròquia de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga i jutge del Tribunal Metropolità de Tarragona com també jutge diocesà del Tribunal Eclesiàstic de Lleida i de Sant Feliu de Llobregat.

Nascut a Sant Martí de Maldà el dia 30 de maig de 1953 va rebre l’orde del diaconat a la capella del Seminari Pontifici de Tarragona l’any 1978. Dos anys després era ordenat prevere a l’església parroquial de Sant Pau de Tarragona.

En els seus primers anys de ministeri Mn. Armand va ser col·laborador a diferents parròquies de la Conca de Barberà: Santa Coloma de Queralt, Rauric, Llorac, Albió, Conesa, Segura, Savallà del Comptat, Guialmons i Aguiló. Seguidament, entre els anys 1983 i 1998, va ser ecònom de Sant Jaume de Belianes, encarregat de Santa Maria dels Omells de na Gaia, i rector de Sant Martí de Maldà. Més tard, l’any 1992, va ser nomenat rector de les parròquies de Llorenç de Vallbona, Rocallaura, Maldà i Vallbona de les monges. L’any 1998 va ser destinat a l’Alt Camp on va ser rector de les parròquies de Farena, La Riba i Picamoixons. Durant un any també va ser el rector de Sant Martí de Vilaverd. Durant dotze anys, de 2001 a 2013, va ser el rector de la parròquia de Sant Bartomeu de Roda de Berà.

Llicenciat en Dret Canònic, Mn. Carbonell va ser notari secretari del Tribunal Metropolità de Tarragona entre els anys 1998 i 2012, i jutge de 2002 a 2018. A més, va ser membre del Consell Presbiteral entre els anys de 1981 a 1990, i de 1997 a 1998.


  Imprimir notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 29 de juliol

Concert de Mireia Tarragó (soprano) i Bernardo Rambeaud (guitarra) al claustre de la catedral de Tarragona.

Hora: 21.00 h

Presentació a Tarragona del llibre V Jornada de Museus i Patrimoni de l’Església catalana durant el franquisme amb Mons. Joan Planellas i Soria Mata de la Cruz

Inscripcions: Número de tel. 977 248 348.

Hora: 18.00 h

Divendres, 30 de juliol

Se celebrarà a Barcelona una eucaristia d'acció de gràcies amb ocasió del 500 Aniversari de la Conversió de Sant Ignasi de Loiola.

Lloc: Basílica de Santa Maria del Mar amb la participació del Pare General, Arturo Sosa.

Hora: 19.30 h

-------------------------------------------------

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.