Diumenge, 9 de Maig de 2021
El profeta Isaïes

Mor Mn. Armand Carbonell, prevere de l'Arquebisbat de Tarragona

Mn. Armand Carbonell ha mort el divendres dia 5 de febrer a l’edat de 67 anys. La missa exequial va tenir lloc el dia 6 de febrer, a les 16.00 h, a l’església parroquial de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga.

Arquebisbat de Tarragona, 9 febrer 21

En l’actualitat era el rector de la parròquia de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga i jutge del Tribunal Metropolità de Tarragona com també jutge diocesà del Tribunal Eclesiàstic de Lleida i de Sant Feliu de Llobregat.

Nascut a Sant Martí de Maldà el dia 30 de maig de 1953 va rebre l’orde del diaconat a la capella del Seminari Pontifici de Tarragona l’any 1978. Dos anys després era ordenat prevere a l’església parroquial de Sant Pau de Tarragona.

En els seus primers anys de ministeri Mn. Armand va ser col·laborador a diferents parròquies de la Conca de Barberà: Santa Coloma de Queralt, Rauric, Llorac, Albió, Conesa, Segura, Savallà del Comptat, Guialmons i Aguiló. Seguidament, entre els anys 1983 i 1998, va ser ecònom de Sant Jaume de Belianes, encarregat de Santa Maria dels Omells de na Gaia, i rector de Sant Martí de Maldà. Més tard, l’any 1992, va ser nomenat rector de les parròquies de Llorenç de Vallbona, Rocallaura, Maldà i Vallbona de les monges. L’any 1998 va ser destinat a l’Alt Camp on va ser rector de les parròquies de Farena, La Riba i Picamoixons. Durant un any també va ser el rector de Sant Martí de Vilaverd. Durant dotze anys, de 2001 a 2013, va ser el rector de la parròquia de Sant Bartomeu de Roda de Berà.

Llicenciat en Dret Canònic, Mn. Carbonell va ser notari secretari del Tribunal Metropolità de Tarragona entre els anys 1998 i 2012, i jutge de 2002 a 2018. A més, va ser membre del Consell Presbiteral entre els anys de 1981 a 1990, i de 1997 a 1998.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Diumenge, 9 de maig

Audició musical en directe, gratuïta, amb el Cor Lerània sota la direccció de Jordi Noguera.

Obres:

- Schaffe in mir, Gott de Johannes Brahms
- Locus iste d'Anton Bruckner
 
Lloc: Monestir Benedictines de Sant Pere de les Puel·les (C/ Anglí, 55, Barcelona)
 
Hora: 19.00 h
 
Dijous, 20 de maig

L'Institut Emmanuel Mounier de Catalunya i la Facultat de Filosofia de Catalunya faran el lliurament del "Reconeixement Emmanuel Mounier 2021" a la «Cooperativa l’Olivera» de Vallbona de les Monges (Urgell). Seguidament hi haurà la conferència “La misericòrdia i la compasió com a eines de construcció de la comunitat cívica” a càrrec del Dr. Joan Lluís Pérez Francesch, Vicepresident de l'Institut Emmanuel Mounier Catalunya.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar (C/Diputació, 231 Barcelona)

Hora: 19.00 h

Dissabte, 29 de maig
 
Missa amb motiu del 116è aniversari del naixement del beat Pere Tarrés a la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià.
Presidirà Mn. Pere Montagut, vicepostulador de la causa de canonització del P. Tarrés.
 
Lloc: Plaça de Sarrià, s/n, Barcelona

Hora: 19.15 h
 
El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.

Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.