Dijous, 4 de Juny de 2020
Sant Optat de Milevi, bisbe
  • Mossèn Robert Louan nomenat rector de la parròquia de Santa Maria de Butsènit
  • Iemen: Els donants internacionals prometen 1350 milions de dòlars per atendre la crisi humanitària
  • Un lloc web de les OMP per conèixer a Pauline Jaricot, inventora de "la primera xarxa social missionera"
  • Descendeix a Espanya el nombre de religiosos
  • Bisbe de Girona: Meditació des de l'experiència de la Covid-19
  • Papa Francesc: "Com Abraham, aprenguem a pregar amb fe"
  • Sant Vicenç de Sarrià celebra la festivitat del beat Pere Tarrés
  • L'Església Arxidiocesana de Barcelona celebra aquest 14 de juny la missa i processó de Corpus Christi a la catedral
  • El Papa: cap tolerància per al racisme, però no a la violència
  • El papa Francesc resarà pels sacerdots en una iniciativa d'oració al Sagrat Cor

Calonge i Sant Antoni cedeix a la Fundació Vimar un local per instal·lar-hi els seus serveis centrals

El Ple de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va aprovar aquest dijous 14 de maig la cessió a la Fundació Vilagran Maristany (Vimar) d'un local per instal·lar-hi les oficines centrals d'aquesta entitat que treballa per oferir serveis a persones amb especials capacitats al Baix Empordà. L'acord es va aprovar amb 16 vots favorables (ERC-5, Junts-4, Avancem-2, PSC-3, Republicans-1 i PP-1) i una abstenció (CUP-1), i permetrà cedir a la Fundació Vimar l'espai que ocupava el Rober Parroquial i Municipal, situat a l'Avinguda de la Unió. D'aquesta manera aquest local municipal conserva la seva funció social, un cop el Rober va finalitzar la seva activitat.

Redacció, 15 maig 20

L'acord permetrà a la Fundació Vimar disposar d'un nou espai de gairebé 150 metres quadrats per instal·lar-hi els seus serveis centrals des d'on gestionarà les tasques d'administració i finances, la gestió de compres, de recursos i manteniment, així com els serveis de qualitat i innovació, recursos humans, comunicació, relacions institucionals i captació de fons. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni cedeix així aquest local situat a l'Avinguda de la Unió i la Fundació Vimar es farà càrrec de la reforma per adaptar-lo a les seves necessitats. Actualment Vimar té els seus serveis centrals a Palamós, en un espai que degut al creixement d'aquesta entitat ha quedat petit.

La Fundació Vimar gestiona a Sant Antoni la Llar Residència La Gavina, que dóna servei a 10 persones, ateses per 6 professionals. Aquesta residència té la seva ubicació en dos pisos cedits per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

La Fundació Vilagran Maristany és una fundació privada sense ànim de lucre, constituïda l'any 1999 i que té com a principal objectiu promoure accions encaminades a afavorir les persones que amb especials capacitats i que resideixin al Baix Empordà. Vimar, que actualment té 64 empleats, treballa perquè totes les persones amb amb especials capacitats del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l'autonomia a la pròpia llar. En el marc d'aquest objectiu Vimar ofereix serveis de suport i serveis d'acolliment residencial en 7 centres en diferents poblacions del Baix Empordà per atendre les necessitats d'aquestes persones i promoure la seva autonomia, un dels quals està situat a Sant Antoni de Calonge.

El local on s'instal·larà Vimar ja tenia una funció social, ja que acollia el Rober Parroquial i Municipal, una entitat que es va crear l'any 1993, amb l'objectiu d'ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques i subministrar-los roba, i des de llavors va anar creixent i ampliant el volum de roba que gestionava. Aquest servei funcionava gràcies a la participació de persones que de forma voluntària destinaven una part del seu temps a aquesta activitat. El Rober va tancar les seves portes l'any passat, per manca de relleu de voluntariat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.