Dissabte, 30 de Maig de 2020
Sant Ferran i santa Joana d'Arc, verge
  • XV Premi Memorial Joan Gomis: S'obre el període d'admissió d'obres i candidatures
  • Actualització de les mesures de prevenció davant l'entrada a la fase II del desconfinament al Bisbat de Girona
  • El P. Ramon Ribera-Mariné celebra el jubileu monàstic a Montserrat
  • Sant Pau VI a la Litúrgia de les Hores
  • Endesa reforça el servei elèctric de Montserrat amb un sistema de control remot
  • La basílica de la Nativitat de Betlem reobre les seves portes
  • La Pontifícia Universitat Antonianum té nou rector
  • La Catedral de Barcelona publica les homilies de Setmana Santa del cardenal Omella
  • Pérez Esquivel: Fem que sorgeixin rius subterranis de solidaritat
  • Els bisbes catalans parlen de la solemnitat de la Pentecosta i del Dia de l'Acció Catòlica i de l'Apostolat Seglar

El Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2020 s'obre a aspirants de tot el món

La Fundació Pau Casals ha anunciat la nova convocatòria del Guardó Internacional Pau Casals 2020, que dona suport a joves violoncel·listes en la seva formació i el seu perfeccionament tècnic i artístic. Des de la seva creació el 1984, el Guardó Internacional Pau Casals ha esdevingut una gran oportunitat pels joves violoncel·listes. 

Redacció, 28 abril 20

Com a novetat important cal destacar que la convocatòria d'enguany s'ha obert a aspirants d'arreu del món, ampliant l'abast de les anteriors edicions que anaven dirigides a joves violoncel·listes dels estats membres de la Unió Europea, Puerto Rico i Uruguai. D'aquesta manera, la Fundació Pau Casals referma el seu compromís amb la formació dels joves músics i amb la voluntat de difondre el llegat artístic, cultural i humà de Pau Casals arreu del món. Les inscripcions es poden presentar fins el 13 de juliol de 2020. 

El Guardó també ha ampliat el nombre de premis i n'ha incrementat la dotació econòmica. En aquest sentit, s'oferirà un primer premi de 18.000 €, un premi especial AENA de 12.000 € i un tercer premi de 6.000 €. A més a més, la Fundació Pau casals oferirà promoció artística i assessorament professional als guardonats. 

Aquesta nova convocatòria del Guardó Internacional Pau Casals, comptarà amb un jurat de gran prestigi, format per reconeguts violoncel·listes amb una àmplia experiència com a intèrprets professionals, com a docents superiors i com a membres de jurats d'altres concursos internacionals. Presidit per Marta Casals Istomin, el jurat estarà format per Claudio Bohórquez, Henri Demarquette, Gustav Rivinius, Arnau Tomàs (guanyador de la Beca Pau Casals l'any 1991), i també per Bernard Meillat, assessor artístic de la Fundació Pau Casals i secretari del jurat. 

L'audició final i el veredicte del jurat del Guardó Internacional Pau Casals tindrà lloc a l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell el divendres 20 de novembre de 2020.

Bases de la convocatòria 2020 

Els candidats poden inscriure's al Guardó Internacional Pau Casals fins al 13 de juliol de 2020 mitjançant el formulari "online" que es troba disponible a la pàgina web de la Fundació Pau Casals (2020.paucasals.org). Tal hi com s'indica a les bases de la convocatòria, s'hi poden presentar joves violoncel·listes nascuts després del 31 de desembre de 1998 i que estiguin estudiant un grau superior de música o que bé que tot just hagin estat admesos. La Fundació Pau Casals anunciarà els vuit candidats finalistes a partir del 25 de setembre de 2020.

L'audició final, oberta al públic i d'accés gratuït, tindrà lloc el dia 20 de novembre del 2020 a l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, i serà retransmesa via streaming.

Es poden consultar les bases completes de la convocatòria del Guardó Internacional Pau Casals 2020 al web de la Fundació Pau Casals https://www.2020.paucasals.org/guardo-internacional-pau-casals/ 

Donant suport a joves violoncel·listes des de l'any 1984

La Fundació Pau Casals dona suport a joves talents des de 1984 any en què es va crear la "Beca Pau Casals", a l'any 2016 es va convertir en la "Beca Internacional Pau Casals" i actualment és el Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes, obert a joves músics de tot el món. Més enllà de fer costat als joves violoncel·listes en la seva formació i perfeccionament tècnic i artístic, el Guardó Internacional Pau Casals té com a objectiu la promoció dels joves violoncel·listes fomentant que aquests esdevinguin ambaixadors dels valors i del llegat artístic, cultural i humà de Pau Casals. 

Al llarg de les diverses edicions, la Fundació ha donat suport a més de cinquanta violoncel·listes amb un impuls a les carreres artístiques de músics com Arnau Tomàs, Pablo Ferrández, Pau Codina, Laia Puig o Mariona Camats. En la darrera edició de 2018, el Guardó va ser atorgat a Carla Conangla (Sant Cugat del Vallès) i Johannes Gray (Chicago, EUA), guanyadors ex aequo de la convocatòria. Les mencions honorífiques van recaure sobre Amarilis Dueñas (Valladolid) i Lluc Pascual (Térmens, Lleida).


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.