Diumenge, 5 d'Abril de 2020
Sant Vicenç Ferrer, prevere
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Edició especial de "El Vídeo del Papa" per resar per la fi de la pandèmia

En una edició especial de "El Vídeo del Papa" el Sant Pare demana resar pels malalts i els que pateixen i agraeix als que - tots units i sense importar la seva tradició religiosa o conviccions - preguen pels afectats.

Vatican News, 26 març 20

Aquest mes de març la Xarxa Mundial de Pregària de el Papa ha llançat una edició especial de El Vídeo del Papa - a més de la Intenció de Pregària per a març dedicada als catòlics xinesos - en la qual el Sant Pare demana pregària "pels malalts" i "per les persones que pateixen" a causa de la pandèmia mundial pel coronavirus. En el vídeo, el Papa invoca la Mare de Déu perquè ens lliure "de tot perill" i mostra el seu agraïment "a tots els cristians, a tots els homes i dones de bona voluntat que resen per aquest moment, tots units, qualsevol que sigui la tradició religiosa a la qual pertanyin ".

#PrayForTheWorld

"El papa Francesc, a més de resar cada dia per la fi de la pandèmia, convida amb aquest vídeo al fet que les persones es mobilitzin particularment aquesta setmana amb la pregària, la compassió, i la tendresa" ha declarat el pare Frédéric Fornos SJ, director internacional de la Xarxa Mundial de Pregària de Papa (inclou el MEJ - Moviment Eucarístic Juvenil).

El Papa viu la pandèmia amb fe i pregària

El dimecres 11 de març passat, el Papa va agrair a tots els que resen en aquests moments difícils, sense importar la seva tradició religiosa, fent un especial èmfasi en els malalts i en els que més pateixen, va demanar elevar tots junts l'oració "Sota la teva empara "a la Mare de Déu, implorant la seva protecció:

"Sota la teva empara ens acollim, santa Mare de Déu; no menyspreïs les nostres súpliques a les necessitats, aparteu-nos de perills, Verge gloriosa i beneïda".

Són moments crítics per als habitants de tots els països de la planeta, però el papa Francesc els viu amb fe i pregària. Les seves accions ho demostren: El passat tercer diumenge de Quaresma, va resar davant la icona de la Salus Populi Romani per emfasitzar la seva proximitat als que pateixen i implorar la protecció especial de la Santíssima Mare de Déu. Després, en un pelegrinatge cap a on es troba el crucifix que el 1522 va ser portat en processó per acabar amb la pesta a Roma, va demanar per la fi de la pandèmia.

El Papa convida a resar i anuncia la seva benedicció Urbi et orbi

Aquest dimecres 25 de març - dia en què recordem l'anunci a la Mare de Déu del naixement del Senyor - el Papa també convida a "tots els caps de les Esglésies i als líders de totes les comunitats cristianes, juntament amb tots els cristians de les diferents confessions, a invocar a l'Altíssim i Déu Omnipotent "i" a resar el Parenostre a les 12 del migdia ". El divendres 27 de març, en canvi, el Pontífex ha anunciat que serà un temps de pregària i adoració del Santíssim Sagrament, a la fi del qual donarà "la benedicció Urbi et orbi" amb la "possibilitat de rebre la indulgència plenària".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.