Dilluns, 30 de Març de 2020
Sant Joan Clímac, monjo
  • ”No ens oblidem de tu” Campanya de recollida d’aliments pels col·lectius més vulnerables
  • Càritas Europa demana desallotjar els camps de refugiats a Grècia pel coronavirus
  • El Papa mostra la seva gratitud cap als que es preocupen pels altres
  • Càritas no tanca
  • P. Josep Miquel Bausset: Quaresma, quarantena i estabilitat
  • El Papa fa una donació de 30 respiradors a hospitals italians i espanyols
  • Concurs Bíblic de Catalunya edició especial confinament
  • Nou servei d'atenció espiritual per a malalts ingressats en centres hospitalaris
  • Els bisbes catalans parlen de la pandèmia pel coronavirus
  • El Papa concedeix la indulgència plenària en una pregària per la fi de la pandèmia

L'Arquebisbat de Barcelona ofereix un servei telefònic de suport per als que treballen contra el coronavirus

L'Arquebisbat de Barcelona ha obert un servei de suport telefònic per a aquells servidors públics i professionals que ajuden a combatre el coronavirus. El cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, ho explica en una carta pública on ofereix aquest suport «als servidors públics que esteu treballant contra el Covid-19» i que necessitin «atenció espiritual o temps d'escolta».

Arquebisbat de Barcelona, 23 març 20

Per fer-ho només han d'enviar un e-mail a espiritualbarcelona@gmail.com o un WhatsApp al 619 131 553 deixant el nom, telèfon, servei públic que es realitza (atenció sanitària; policia i bombers; servei administratiu, neteja, assistència social...), i la franja horària en què es pot trucar per parlar-hi personalment.

L'arquebisbe de Barcelona aprofita la missiva per donar les gràcies a tots aquests col·lectius «per tot el que esteu fent, per la vostra professionalitat; per la vostra perseverança i, fins i tot, per la vostra paciència davant el comportament d'algunes persones que, en ocasions, no actuen amb suficient responsabilitat; i per la vostra disposició a treballar moltes més hores de les habituals. Moltes gràcies pel vostre servei abnegat i generós.»

El cardenal Omella també els trasllada que des de l'Església Arxidiocesana de Barcelona «seguim pregant a Déu per tots i cada un de vosaltres i per les vostres famílies, perquè el Senyor us il·lumini en les vostres decisions i accions, i perquè us protegeixi en aquesta lluita contra el Covid-19. Preguem per tots els que us heu contagiat o que afronteu el confinament en soledat. Encomanem especialment a Déu tots els nostres germans i germanes que han mort.»

Finalment, Joan Josep Omella els assegura que, en aquesta lluita, «no esteu sols. Compteu amb el respecte, l'estimació i l'agraïment de tota la societat i de l'Església.»


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

TOTS ELS ACTES HAN QUEDAT TEMPORALMENT SUSPESOS O AJORNATS.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.