Diumenge, 5 d'Abril de 2020
Sant Vicenç Ferrer, prevere
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Cal clausurar el CIE immediatament, alliberar tots els interns i donar-los protecció

La Plataforma d'Entitats cristianes amb els immigrants, plataforma de la qual participen més de vint entitats cristianes de Catalunya, s'adhereix a la demanda que en el mateix sentit han promogut les entitats Migra Studium, Iridia, Sos Racisme i Tanquem els CIE. Per això ha enviat cartes al Ministre de l'Interior i a altres organismes.

Plataforma d'entitats cristianes, 19 març 20

Les entitats consideren que en el marc de les mesures excepcionals que s’estan adoptant per part del Govern d’Espanya davant la crisi sanitària causada pel virus COVID-19, es procedeixi a la posada en llibertat immediata de tots els estrangers sotmesos a la mesura cautelar de l’internament, la suspensió de tots els procediments d’execució de la mesura d’expulsió i el tancament temporal dels Centres d’Internament d’Estrangers (CIE).

Ens semblen més que evidents les raons: la protecció de la salut de les persones sotmeses a internament així com dels funcionaris encarregats de la custòdia i el trasllat de les mateixes, sobretot tenint en compte que l’actual situació internacional impedeix l’execució d’aquests procediments, en el context de suspensió del tràfic aeri i el tancament de fronteres.

Demanem, també que aquells interns que no compten amb cap referent a Espanya no quedin desemparats i una vegada posats en llibertat i se’ls hi doni una acollida digna, segura i en condicions mentre duri la situació de l’Estat d’Alarma.

La Plataforma d'entitats cristianes amb els immigrants està formada per:

ACO, Càritas, Cintra-Benallar, Convivim, Cristianisme i Justícia, Cristians pel Socialisme, Delegació de Pastoral Obrera de Barcelona, Delegació de Pastoral Social de Barcelona, Ekumene, Fundació Escola Cristiana, Fundació Migra Studium, GOACHOAC, Grup de Juristes Roda Ventura, JOC, Justícia i Pau, Interculturalitat i Convivència, Parròquia de Santa Maria del Pi, Pastoral amb Immigrants (PAI), Religioses en barris, Unió de Religiosos de Catalunya (URC), ?Bayt-Al-Thaqafa, ?Iniciatives Solidàries, Comunitat de Sant Egidi, Fundació la Salut Alta i Comunitats de Vida Cristiana.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.