Diumenge, 5 d'Abril de 2020
Sant Vicenç Ferrer, prevere
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

Els catòlics pakistanesos dejunaran pels musulmans i la pau a l'Índia

L'arxidiòcesi de Karachi i la Comissió Nacional per a la Justícia i la Pau de la Conferència episcopal pakistanesa han convocat els cristians a una jornada de dejuni, aquest divendres 6 de març, pels musulmans i la pau a l'Índia.

AICA, 5 març 20

Els últims enfrontaments religiosos a Nova Delhi, capital de l'Índia, van causar la mort de 40 musulmans i 300 ferits per grups extremistes hindús.

La comunitat islàmica de l'Índia està en desacord amb el govern de Narendra Modi, que va introduir recentment una llei de ciutadania que discrimina els creients islàmics, segons informa AsiaNews.

El cardenal Joseph Coutts, arquebisbe de Karachi, va expressar gran preocupació pel que està succeint a l'Índia i demana a les autoritats índies que adoptin totes les mesures necessàries per garantir la seguretat de tots els seus ciutadans, independentment de la seva fe o casta.

El pare Saleh Diego, vicari general i membre de la Comissió nacional per al diàleg interreligiós de l'arxidiòcesi de Karachi, en la mateixa sintonia, va manifestar la seva estima a la posició del Primer ministre Imran Khan, que en una recent publicació a Twitter va prometre defensar totes les minories que viuen al Pakistan: "Qualsevol que tingui com a objectiu als no musulmans, i els seus llocs d'oració al nostre país, serà tractat amb severitat. Les minories tenen els mateixos drets que tots els altres ciutadans".

El cardenal Coutts i el pare Diego recorden els gestos de germanor i misericòrdia de tota aquesta gent de cor -catòlics, sikhs i fins i tot hindús- que van acudir en ajuda de les víctimes a Nova Delhi. En particular van esmentar a Premkant Baghel, un hindú que ara està en greu estat per haver salvat a sis veïns musulmans de les flames.

Els fidels islàmics al Pakistan van agrair la postura dels catòlics contra les polítiques extremistes de Mod i van agrair al líder del partit conservador islàmic Jamaat-e-Islami, Yunus Khan, que sosté que tots al Pakistan, ja siguin musulmans o catòlics, estan units "per la pau i l'harmonia en el món".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.