• El Secretari d'Estat de la Santa Seu es desplaçarà a Ars i Lourdes a l'agost
  • L'Arquebisbe de Barcelona presidirà la missa pels difunts en temps de pandèmia a la Sagrada Família
  • Catalonia Sacra organitza una xarxa cultural i religiosa per oferir-la com a activitat turística aquest estiu
  • Desenvolupament Humà Integral: Migrants en temps de pandèmia
  • Els Carmelites en suport dels malalts de Covid 19 de la diòcesi africana de Zomba
  • Xavier Morell, un monjo atípic
  • Cal congelar la producció i el comerç d'armes, si al multilateralisme
  • Les entitats de la Xarxa d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida no tanquen a l'estiu
  • La Comissió Permanent de la Conferència Episcopal Espanyola es reuneix a Madrid
  • El Papa sobre els migrants: "Inimaginable l'infern en els camps de detenció"

L’Editorial Claret estrena col·lecció i presenta Noè i el diluvi, un relat de la Bíblia protagonitzat per Noè que ens mostra la visió d’un Déu “Salvador”

L’Editorial Claret presenta aquest dijous 12 de desembre, a les 19.00 h, a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret (c/ Roger de Llúria, 5, Barcelona) “Noè i el Diluvi”, un relat de la Bíblia acompanyat de fantàstiques il·lustracions que ens mostra la visió d’un Déu “Salvador”. L’acte comptarà amb les intervencions de Marcel·lí López, director editorial de l’Editorial Claret; Mercè Tous, il·lustradora del llibre; Maria Claustre Solé, religiosa de la Companyia de Maria i professora de Sagrada Escriptura i Jesús Ballaz, autor del llibre i premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils.

Editorial Claret, 11 desembre 19

Ballaz és llicenciat en Filosofia i Lletres i ha realitzat estudis de Teologia. És Premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils i autor de més de quaranta llibres de literatura infantil i juvenil, traduïts a diferents llengües. Mercè Tous és una jove Il·lustradora, especialitzada en infantil i juvenil amb un gran reconeixement internacional.

“Déu desitjava iniciar una nova relació amb els homes que es comportaven de forma molt violenta. Per expressar aquest desig, la Bíblia recull aquesta bonica i dramàtica narració que també s’explica en altres cultures. Noè, la seva família i els animals es van salvar d’una terrible inundació que va cobrir tota la terra.” Així comença el llibre Noè i el diluvi, que forma part de la col·lecció Relats de Bíblia que just s’estrena amb aquesta publicació.

La col·lecció vol donar a conèixer el passatges més importants de la Bíblia, de l’Antic i del Nou Testament, tot explicant els diferents relats del camí cap a la Salvació. La col·lecció destaca la visió d’un Déu Salvador, un Déu que vetlla per la humanitat i ens salva, i ens ofereix una visió paritària del personatges, destacant les figures importants (ja siguin dona o home). També ens mostra una visió més cultural de la Bíblia i la influència en la cultura de la nostra societat occidental, fent menció en cada llibre d’una obra d’art ( ja sigui pintura o escultura ) relacionada amb el relat que s’està explicant.

Tal i com el papa Francesc recorda a l’encíclica Laudato Si’, el relat ens ensenya la importància de respectar la vida del nostre planeta i ens proposa una reflexió sobre el nostre comportament i la relació directa que té amb el futur. El treball aprofundeix en la visió holística de la bíblia i ens fa reflexionar sobre la relació entre els humans i la terra.

Noè i el diluvi va dirigit a joves a partir de 6 anys i utilitza un llenguatge clar, directe i entenedor per facilitar la lectura i la comprensió al “petit lector”. Els dibuixos que ens regala la il·lustradora ens acompanyen i ens endinsen en aquest relat de la Bíblia protagonitzat per Noè.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.