• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Tres entitats es presenten al Premi Solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre

Tres entitats han presentat candidatura al Premi Solidaritat, que convoca anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i premiar una entitat pública o privada que durant l’any hagi desenvolupat la millor iniciativa social o solidària a la comarca. Concretament han presentat candidatura: l’Associació Lliga contra el Càncer del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i l’Associació Ebre Escola Esportiva.

Imagina Ràdio, 5 desembre 19

Tot i que el jurat, integrat pel president del Consell Comarcal, Xavier Faura, i els representants dels diferents grups polítics de la institució, ja s’ha reunit i ha decidit la proposta guanyadora, el veredicte no es coneixerà fins al 12 de desembre, quan tindrà lloc l’acte de lliurament de tots els premis convocats pel Consell Comarcal del Baix Ebre. El Premi Solidaritat té una dotació econòmica de 1.500 euros, que es destina a finançar el projecte premiat.

La Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre ha presentat un projecte que té la finalitat d’ampliar l’atenció psicològica i econòmica als pacients afectats de càncer. La iniciativa, que han batejat com “Tocant al cor”, consistirà en la fabricació de coixins en forma de cor, que seran confeccionats pel Grup d’Ajuda Mútua i es distribuiran entre les pacients operades de càncer de mama. També es faran uns braçalets per cobrir la implantació del catèter, el qual suposa l’existència d’un tractament de llarga durada i d’una malaltia oncològica per repartir entre els pacients. El projecte està valorat en un cost de 6.000 euros.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre pretén estendre els tallers que ofereix a Tortosa, Roquetes, Camarles, Aldover i Paüls a tots els municipis del Baix Ebre. Uns tallers que consisteixen en l’estimulació cognitiva, la musicoteràpia o la psicomotricitat, entre altres. Aquests tallers agrupen persones amb patologia i d’altres sense cap patologia, les quals participen amb una freqüència de dues o tres sessions setmanals de 90 minuts. El projecte té un cost de 50.258 euros, incloent-hi el personal tècnic i el material necessari per dur a terme els tallers.

Finalment, la proposta d’Ebre Escola Esportiva consisteix en la recollida de material escolar i esportiu per a destinar-los als infants de la Casa dels Xuklis a través de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Una recollida de material que es duria a terme durant la celebració del VI Torneig Solidari de Futbol-7 en la categoria aleví.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.