Dimecres, 5 d'Agost de 2020
Sant Joan Maria Vianney, prevere
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • 24.000 entrades per visitar la Sagrada Família durant els caps de setmana
  • Arturo Sosa: "No volem un món on els pobres siguin els que paguen la factura"
  • El Síndic recomana a les administracions que garanteixin l’alimentació d’infants vulnerables durant l’estiu
  • L'AUSP, primera institució universitària a oferir cursos de copte, siríac, egipci, arameu i hebreu modern
  • Mn. Fidel Catalán, nou vicari general del Vallès Occidental
  • Togo: La diòcesi de Sokode es beneficia del programa de govern per combatre la pobresa
  • Les paraules del Papa en coreà: un ajut espiritual per als fidels
  • Els temples de Lleida i sis poblacions del Segrià ja celebren Missa amb un terç de l'aforament

Tres entitats es presenten al Premi Solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre

Tres entitats han presentat candidatura al Premi Solidaritat, que convoca anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i premiar una entitat pública o privada que durant l’any hagi desenvolupat la millor iniciativa social o solidària a la comarca. Concretament han presentat candidatura: l’Associació Lliga contra el Càncer del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i l’Associació Ebre Escola Esportiva.

Imagina Ràdio, 5 desembre 19

Tot i que el jurat, integrat pel president del Consell Comarcal, Xavier Faura, i els representants dels diferents grups polítics de la institució, ja s’ha reunit i ha decidit la proposta guanyadora, el veredicte no es coneixerà fins al 12 de desembre, quan tindrà lloc l’acte de lliurament de tots els premis convocats pel Consell Comarcal del Baix Ebre. El Premi Solidaritat té una dotació econòmica de 1.500 euros, que es destina a finançar el projecte premiat.

La Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre ha presentat un projecte que té la finalitat d’ampliar l’atenció psicològica i econòmica als pacients afectats de càncer. La iniciativa, que han batejat com “Tocant al cor”, consistirà en la fabricació de coixins en forma de cor, que seran confeccionats pel Grup d’Ajuda Mútua i es distribuiran entre les pacients operades de càncer de mama. També es faran uns braçalets per cobrir la implantació del catèter, el qual suposa l’existència d’un tractament de llarga durada i d’una malaltia oncològica per repartir entre els pacients. El projecte està valorat en un cost de 6.000 euros.

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre pretén estendre els tallers que ofereix a Tortosa, Roquetes, Camarles, Aldover i Paüls a tots els municipis del Baix Ebre. Uns tallers que consisteixen en l’estimulació cognitiva, la musicoteràpia o la psicomotricitat, entre altres. Aquests tallers agrupen persones amb patologia i d’altres sense cap patologia, les quals participen amb una freqüència de dues o tres sessions setmanals de 90 minuts. El projecte té un cost de 50.258 euros, incloent-hi el personal tècnic i el material necessari per dur a terme els tallers.

Finalment, la proposta d’Ebre Escola Esportiva consisteix en la recollida de material escolar i esportiu per a destinar-los als infants de la Casa dels Xuklis a través de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Una recollida de material que es duria a terme durant la celebració del VI Torneig Solidari de Futbol-7 en la categoria aleví.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DE MOMENT LA MAJORIA DELS ACTES PRESENCIALS HAN QUEDAT SUSPESOS O AJORNATS.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.