• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Mans Unides organitza un concert per recollir fons per un projecte educatiu a Togo

Ara que s'acosta el Nadal, Mans Unides ha preparat un concert molt especial. El diumenge 15 de desembre, a la 18.00 h, la Coral Sant Ignasi cantarà a l'Església dels Caputxins de Sarrià (Plaça Fra Eloi de Bianya, Barcelona, 08034) a favor de l'entitat de Mans Unides, concretament per donar suport a un projecte educatiu que estan duent a terme a Togo.

Mans Unides, 5 desembre 19

Les entrades-donatiu per aquest concert solidari de Nadal es poden adquirir per només 15 euros de manera digital, (entrant a aquest enllaç) o de manera física en la delegació de Mans Unides de Barcelona, situada en el 1r 1a del carrer Provença 229.

També han obert la Fila Zero digital per a aquelles persones interessades a col·laborar econòmicament amb una aportació solidària, però que no poden assistir al concert.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb el concert, no dubti a escriure'ns al WhatsApp: 686-724-356.

La Coral Sant Ignasi, que en aquest 2019 està celebrant el seu 30è aniversari, actuarà sota la batuta d'Eulàlia Benito, la seva directora, mentre que Daniel Parache serà l'organista.

Assistint al concert solidari de Nadal de la Coral Sant Ignasi a favor de Mans Unides ajudaràs a que més de 200 nens i nenes puguin anar a classe.

Amb el Nadal a tocar, quin millor regal que unes entrades per a un concert solidari?

T'hi esperem!


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.