• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya

Mons. Bernardito Cleopas Auza s'ha incorporat aquest dimecres 4 desembre a la Nunciatura Apostòlica a Espanya. El nou Nunci ha estat rebut pel vicepresident de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Antonio Cañizares, l'arquebisbe de Madrid, cardenal Carlos Osoro, l'arquebisbe castrense, Mons. Juan del Río i el secretari general de la Conferència Episcopal Espanyola, Mons. Luís Argüello. També ha estat present Sara E. Ciriza com a representant de Protocol del Ministeri d'Afers Exteriors.

CEE, 5 desembre 19

La Santa Seu feia públic l'1 d'octubre passat el nomenament de Mons. Bernardito C. Auza com nunci apostòlic a Espanya, en substitució de Mons. Renzo Fratini.

Observador permanent de la Santa Seu davant l'Organització de les Nacions Unides

El nou nunci apostòlic a Espanya va néixer el 10 de juny de 1959 a Talibon (Filipines). Va ser ordenat sacerdot el 29 de juny de 1985 i incardinat a la diòcesi de Talibon. És doctor en Teologia.

Va ingressar en el servei diplomàtic de la Santa Seu l'1 de juny de 1990. Ha prestat els seus serveis a les nunciatures apostòliques de Madagascar, Bulgària, Albània, a la secció per a les Relacions amb els Estats de la secretaria d'Estat i en la representació permanent de la Santa Seu davant l'Organització de les Nacions Unides (ONU) a Nova York.

Va ser nomenat nunci apostòlic a Haití el 8 de maig de 2008. Des de l'1 de juliol de 2014 és l'observador permanent de la Santa Seu davant l'Organització de les Nacions Unides (ONU) a Nova York i davant l'Organització dels Estats Americans (OEA) des del 16 de juliol del mateix any. És arquebisbe titular de Suacia.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.