Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • El Papa reprendrà el rés del Regina Coeli amb fidels a la plaça de Sant Pere
  • Assistència als oficis de Montserrat durant la Fase 1
  • La tornada de la Missa Dominical al Bisbat de Lleida
  • Una Eucaristia per commemorar el final de curs
  • El coronavirus posa en risc el primer Congrés dels nens de la Infància Missionera a Malawi
  • El Museu Episcopal de Vic reobre portes aquest dissabte amb una aposta per gaudir de l'art amb seguretat
  • Nova comunitat de la xarxa d'Hospitalitat a Sant Cugat del Vallès
  • Catholic Relief Service llança una campanya per acabar amb la fam
  • El Papa: La unitat no és només el resultat de la nostra acció, és do de l'Esperit
  • Dissabte 30 de maig la pregària del Rosari amb el papa Francesc

Assemblea ordinària de Càritas Catalunya

El dia 6 de novembre va tenir lloc a Barcelona l’Assemblea ordinària de Càritas Catalunya que va aplegar a la majoria dels equips directius de les 10 Càritas de les Diòcesis amb seu a Catalunya. Una reunió que va ser presidida pel bisbe delegat per a Càritas de la Conferència Episcopal Tarraconense, el Cardenal Joan Josep Omella, així com pel President de Càritas Catalunya, Sr. Francesc Roig.

Tarraconense, 7 novembre 19

Abans de l’inici de l’Assemblea va tenir lloc la reunió del Patronat del CECAS -Fundació Centre Català de Solidaritat- on es va informar de les diferents activitats que duu a terme el CECAS, així com el Pla d’equipaments de la fundació per oferir un millor acompanyament als usuaris dels seus plans d’ajuda a les drogodependències.

Tot seguit va iniciar-se l’Assemblea on en primer lloc es va donar la benvinguda als nous càrrecs de les diferents Càritas que s’han incorporat darrerament. També es va fer el comiat del director de Càritas Diocesana de Terrassa, el Sr. Salvador Obiols al qui se li va reconèixer la tasca feta en aquests darrers anys. El Sr. Obiols va tenir paraules d’agraïment i de suport a la tasca que fa Càritas arreu del territori català.

L’ordre del dia va continuar amb una informació de les activitats portades a terme per les diferents Comissions de treball en què s’organitza Càritas Catalunya, i que van tractar àmbits com l’acció social, l’acollida, la comunicació, les migracions, l’economia, el voluntariat i altres. Cada coordinador va informar de tot el ventall de feina feta, així com dels projectes que s’havien d’endegar properament.

També a iniciativa de l’Assemblea es va veure bé fer una reunió de coordinació dels delegats episcopals per poder aprofundir en el seu paper dins l’Assemblea i també dins les Càritas Diocesanes. Properament tindrà lloc una trobada per poder aprofundir sobre aquesta tasca dels delegats. També es va facilitar als membres de l’Assemblea un esborrany de treball per preparar un “Reglament de Règim intern de Càritas Catalunya”, un text que la Comissió Permanent ha elaborat i que ara es treballarà en els àmbits de les Diocesanes.

També es va presentar la Campanya de sensibilització d’aquest proper Nadal i que tindrà per lema “Tots tenim un àngel. Especialment per Nadal”. Finalment es donaren unes darreres informacions per part de Presidència.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.