Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • El Papa reprendrà el rés del Regina Coeli amb fidels a la plaça de Sant Pere
  • Assistència als oficis de Montserrat durant la Fase 1
  • La tornada de la Missa Dominical al Bisbat de Lleida
  • Una Eucaristia per commemorar el final de curs
  • El coronavirus posa en risc el primer Congrés dels nens de la Infància Missionera a Malawi
  • El Museu Episcopal de Vic reobre portes aquest dissabte amb una aposta per gaudir de l'art amb seguretat
  • Nova comunitat de la xarxa d'Hospitalitat a Sant Cugat del Vallès
  • Catholic Relief Service llança una campanya per acabar amb la fam
  • El Papa: La unitat no és només el resultat de la nostra acció, és do de l'Esperit
  • Dissabte 30 de maig la pregària del Rosari amb el papa Francesc

La XX Trobada Llatinoamericana de Pastoral Juvenil ja té himne

A pocs dies de l'inici de la XX Trobada Llatinoamericana de Responsables Nacionals de Pastoral Juvenil (ELARNPJ), que per primera vegada se celebrarà a Lima, Perú, es va presentar el tema guanyador del concurs convocat fa un mesos enrere pel CELAM: Ell Viu!

Vatican News, 5 novembre 19

Ell Viu! És el títol de l'Himne Oficial de la XX Trobada Llatinoamericana de Responsables Nacionals de Pastoral Juvenil (ELARNPJ), que tindrà lloc del 18 al 22 de novembre de 2019, a Lima, Perú. Aquesta Trobada convocat per la secció de Família, Vida i Joventut del Consell Episcopal Llatinoamericà (CELAM), compta amb la col·laboració de la Pastoral Juvenil Llatinoamericana, i l'Arquebisbat de Lima, a més té com a objectiu reflexionar sobre el sentit de ser deixebles missioners i les realitats que viuen els joves d'aquesta regió.

Jo soc de Crist. I Ell viu!

«És l'hora de començar, perdre la por i anunciar, és l'hora de sortir i donar inici a la teva missió», és una part del tema compost per Erick Trujillo Sante, un jove estudiant d'enginyeria de sistemes que va competir amb altres participants de la Pastoral Juvenil de la Regió Andina (Bolívia, Colòmbia, Equador i Perú). L'Himne inspirat en el lema "Els joves som terra sagrada, l'ara de Déu - va explicar Trujillo Sante de 22 anys - que amb aquesta cançó vull dir-li als joves de la nostra regió que Déu sempre està present en les seves vides".

Per al concurs de l'Himne de la XX Trobada Llatinoamericana de Responsables Nacionals de Pastoral Juvenil es van rebre sis propostes d'himne. Un jurat compost per reconeguts músics de la regió va decidir donar per guanyador la cançó Él Vive. «Nada te puede detener en el camino solo no vas, llegó la hora de gritar ¡Yo soy de Cristo y Él vive!», diu una altra part del tema interpretat per Elizabeth Quiñones Enciso i Licky Bru. L'enregistrament del tema va ser possible gràcies al suport desinteressat d'integrants de la comunitat de la parròquia La Buena Nueva de San Juan de Lurigancho a Lima, Perú.

Trobades de Pastoral Juvenil

Les Trobades Llatinoamericans de Responsables Nacionals de Pastoral Juvenil són convocats pel Departament de Família, Vida i Joventut del CELAM. Aquests Trobades són espais d'intercanvi, reflexió, animació i coordinació que serveixen per aprofundir aspectes de la proposta; definir línies d'acció comunes; donar suport al treball de les Comissions Nacionals de Pastoral Juvenil i enfortir la Pastoral Juvenil Orgànica constructora de la Civilització de l'Amor. Fins a la data s'han organitzat 19 Trobades Internacionals en els gairebé 50 anys de camí recorregut per la Pastoral Juvenil al continent Llatinoamericà.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.