Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • El Papa reprendrà el rés del Regina Coeli amb fidels a la plaça de Sant Pere
  • Assistència als oficis de Montserrat durant la Fase 1
  • La tornada de la Missa Dominical al Bisbat de Lleida
  • Una Eucaristia per commemorar el final de curs
  • El coronavirus posa en risc el primer Congrés dels nens de la Infància Missionera a Malawi
  • El Museu Episcopal de Vic reobre portes aquest dissabte amb una aposta per gaudir de l'art amb seguretat
  • Nova comunitat de la xarxa d'Hospitalitat a Sant Cugat del Vallès
  • Catholic Relief Service llança una campanya per acabar amb la fam
  • El Papa: La unitat no és només el resultat de la nostra acció, és do de l'Esperit
  • Dissabte 30 de maig la pregària del Rosari amb el papa Francesc

Papa Francesc: "L'amor a Jesús no és de telenovel·la"

En la seva homilia de la Missa celebrada a la Casa Santa Marta d'aquest 31 d'octubre, el papa Francesc va explicar que l'amor a Jesucrist és "un amor fort", "gran" i no un "argument de telenovel·la".

ACIprensa, 31 octubre 19

El Sant Pare va reflexionar sobre les lectures de la litúrgia del dia i va destacar que en llegir a Sant Pau s'evidencia que "som més que vencedors" amb l'amor del Senyor.

També va recordar el moment en que l'apòstol va rebre la crida del Senyor en el camí de Damasc on "va començar a entendre el misteri de Crist" fins al punt de "sentir que el Senyor l'acompanyava sempre, en les coses belles i en les dolentes".

"El sentia amb amor. I em pregunto: ¿Estimo el Senyor així? Quan arriben els mals temps, quantes vegades un sent el desig de dir: 'el Senyor m'ha abandonat, ja no m'estima' i li agradaria deixar al Senyor. Però Pau estava segur que el Senyor mai l'abandona. Ell va entendre l'Amor de Crist en la seva pròpia vida. Aquest és el camí que ens fa veure Pau: el camí de l'amor, sempre, en les bones i en les dolentes, sempre per davant. Aquesta és la grandesa de Pau", va assenyalar el Papa.

En aquesta línia, el Pontífex va convidar a demanar a l'Esperit Sant que ens faci entendre "l'amor de Crist per nosaltres" i que prepari el nostre cor per a "deixar-nos estimar" pel Senyor. Ja que l'amor de Crist "no es pot descriure" perquè és una cosa molt gran.

Jesucrist "va ser enviat pel Pare per salvar-nos i ho va fer amb amor, va donar la seva vida per mi: no hi ha amor més gran que el donar la vida per l'altre. Pensem en una mare, l'amor d'una mare, per exemple, que dóna la vida pel seu fill, sempre l'acompanya en la vida, en els moments difícils, però encara és poc ... És un amor proper a nosaltres, no és un amor abstracte. L'amor de Jesús és un amor jo-tu, jo-tu, cada un de nosaltres, amb nom i cognom ", va descriure.

A més, el papa Francesc va recordar el passatge bíblic en l'Evangeli de Sant Lluc en el qual Jesús "plora" a Jerusalem: "l'amor de Crist el porta al plor, al plor per cada un de nosaltres. La tendresa que hi ha en aquesta expressió. Jesús podia condemnar a Jerusalem, dir coses lletges ... I es lamenta perquè no es deixa estimar com els pollets de la gallina. Aquesta tendresa de l'amor de Déu en Jesús Pau ho havia entès ".

"Si no arribem a sentir, a entendre la tendresa de l'amor de Déu en Jesús per cada un de nosaltres, mai podrem entendre què és l'Amor de Crist. És un amor així, espera sempre, és pacient".

"També amb els grans pecadors, fins al final Ell estima amb aquesta tendresa. No sé si nosaltres pensem Jesús així tendre, Jesús que plora, com ha plorat davant de la tomba de Llàtzer, com ha plorat aquí, mirant Jerusalem", concloure.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.