• La col·lecta "Òbol de Sant Pere" s'ajorna al 4 d'octubre
  • El Papa: la missió és un do gratuït de l'Esperit, no el resultat d'estratègies
  • Càritas segueix repartint targetes moneder per la compra d’aliments a les famílies afectades per la COVID-19
  • Mor a Bolívia el jesuïta català Maurici Barcardit
  • Pilar Ribas: “La majoria de persones que han vingut a Càritas no saben si en acabar el confinament tindran feina”
  • El Cardenal Czerny lliura els II Premi Pare Arrupe de Drets Humans
  • El bisbe Justí Guitart d’Urgell
  • CELAM i Religions per la pau: Proximitat als musulmans per la fi del Ramadà
  • Els bisbes catalans parlen de la 54a Jornada Mundial de les Comunicacions Socials
  • La basílica del Sant Sepulcre reobre les seves portes aquest diumenge 24 de maig

La Fundació Vimar visita el local que acollia el Rober Parroquial i Municipal de Calonge i Sant Antoni

El vicepresident de la fundació Vimar, Jordi Sistach, i la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Carla Rebull, han visitat el local que acollia el Rober Parroquial i Municipal. Des de l’Ajuntament es vol que aquest local de propietat municipal continuï desenvolupant una funció social, tal i com feia quan era la seu del Rober. El motiu de la visita del vicepresident de la Fundació Vimar és conèixer amb detall aquest espai, per poder valorar els usos i possibilitats que podria tenir. Actualment la Fundació Vimar gestiona a Sant Antoni la Llar Residència La Gavina, que dóna servei a 10 persones, ateses per 6 professionals. Aquesta residència té la seva ubicació en dos pisos cedits per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni l’any 2007.

Redacció, 30 octubre 19

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Carla Rebull, explica que “des de l’Ajuntament fem una aposta perquè aquest local municipal continuï tenint un ús social. Creiem que és important donar suport a iniciatives de caràcter social  com la que desenvolupa la fundació Vimar. És per això que hem visitat amb ells aquest espai municipal”. Rebull afegeix que “l’objectiu de la visita és valorar juntament amb la Fundació Vimar diferents accions de futur per aquest local que ens permetin mantenir la funció social que desenvolupava”.

La Fundació Vilagran Maristany (VIMAR) és una fundació privada sense ànim de lucre, constituïda l’any 1999 i que té com a principal objectiu promoure accions encaminades a afavorir les persones que tinguin una discapacitat psíquica i que resideixin al Baix Empordà. Vimar treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar. En el marc d’aquest objectiu VIMAR gestiona 4 residències per atendre les necessitats de persones amb discapacitat psíquica i promoure la seva autonomia, una situada a Sant Antoni de Calonge, una altra a Sant Feliu de Guíxols i dues més a Palafrugell. 

El Rober parroquial i municipal es va crear l’any 1993, amb l'objectiu d'ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques i subministrar-los roba, i des de llavors va anar creixent i ampliant el volum de roba que gestionava. Aquest servei funcionava gràcies a la participació de persones que de forma voluntària destinaven una part del seu temps a aquesta activitat. El Rober va tancar les seves portes a inicis d’aquest any, per manca de relleu.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.