Diumenge, 16 de Febrer de 2020
Sant Onèsim
  • El dengue a les Amèriques marca un nou rècord amb tres milions de casos
  • Mor el professor i dominic Vicent Igual
  • La relació entre l’Església i l’ecologia al nou número d'El Senyal del Bisbat de Girona
  • El Papa rep en audiència el president de la República de Mali
  • Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’
  • La Taula del Tercer Sector trasllada al Relator de l’ONU les dificultats en la Renda Garantida
  • El Parlament sirià reconeix i condemna el Genocidi armeni
  • Papa Francesc: tenir en el cor als que ens acompanyen en el camí de la vida
  • Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial del Malalt i del Congrés de Laics
  • El Vaticà organitza un taller sobre Intel·ligència Artificial

Jesús Renau ens ofereix el seu suport per a la pregària

"Estem teixits dels altres, i del Senyor que ens ha teixit, ens acompanya i ens estima". Aquesta veritat, expressada pel jesuïta Jesús Renau en la presentació del seu últim llibre, pot ser un bon resum de la trobada que va tenir lloc el dijous 17 d'octubre passat al Casal Loiola de Barcelona.

Jesuïtes, 23 octubre 19

Una presentació acompanyada per molt d'amor i estimació per part de les quatre persones que van acompanyar a Renau, que es defineixen senzillament per ser amics seus i també de la resta de les persones que van assistir a l'acte.
 
En aquest llibre, amb el títol "Suport. Per a viure la pregària", l'autor, amb àmplia experiència en l'acompanyament de persones i col·laborador del web de pregària en català "pregaria.cat", ens dóna un cop de mà per retornar a l'oració, enmig de la recerca per viure en plenitud una vida que està plena de presses i rutines. A això es refereix Núria Romay en el pròleg del llibre: "necessitem el suport d'un suggeriment, d'alguna clau que obri una nova perspectiva, d'una pregunta a temps o d'una veu amb més experiència".
 
La mateixa Núria Romay, al costat de Yolanda Vila, Màxim Muñoz i Ramon Melgosa van expressar el que ha representat aquest llibre per a ells i també van oferir moltes pinzellades personals de la seva estreta relació durant anys amb Jesús Renau.
 
Una de les persones convidades definia així a l'autor: "Durant les trobades i converses amb Jesús, vaig captant aquesta fascinació per tot el que és humà, pel misteri que habita en el món interior de totes les persones, també per la creació, per la natura, l'amor per la muntanya que compartim ... i aquesta passió per l'artesania fina que és posar paraules (i trobar-les) a la vida, a l'oració. "
 
L'autor, emotiu, feliç i agraït, també emocionat per les intervencions, va tancar la presentació deixant als assistents molt entusiasmats i amb un desig enorme de llegir el llibre.

 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 14 DE FEBRER

CONGRÉS DE LAICS “POBLE DE DÉU EN SORTIDA”. Dies: del 14 al 16. Organitza: Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la Conferència Episcopal Espanyola. Lloc: Madrid

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL TEMA “ALS 25 ANYS DEL DOCUMENT ‘LA PASTORAL OBRERA DE TOTA L’ESGLÉSIA’”Organitza: Acció Catòlica Obrera. A càrrec de: Pepe Rodado, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya. Lloc: Parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 40, Barcelona. Hora: 10 h

DIJOUS, 20 DE FEBRER

DINS DEL CICLE "LITERATURA; ART I CRISTIANISME III" QUE ES REALITZA A POMPEIA, LA SÍLVIA COLL-VINENT PARLARÀ SOBRE L'ESCRIPTOR, DRAMATURG I GUIONISTA GRAHAM GREENE. Lloc: Carrer Riera de Sant Miquel 1, Barcelona bis. Entrada lliure. Hora: 20.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.