Diumenge, 16 de Febrer de 2020
Sant Onèsim
  • El dengue a les Amèriques marca un nou rècord amb tres milions de casos
  • Mor el professor i dominic Vicent Igual
  • La relació entre l’Església i l’ecologia al nou número d'El Senyal del Bisbat de Girona
  • El Papa rep en audiència el president de la República de Mali
  • Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’
  • La Taula del Tercer Sector trasllada al Relator de l’ONU les dificultats en la Renda Garantida
  • El Parlament sirià reconeix i condemna el Genocidi armeni
  • Papa Francesc: tenir en el cor als que ens acompanyen en el camí de la vida
  • Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial del Malalt i del Congrés de Laics
  • El Vaticà organitza un taller sobre Intel·ligència Artificial

Cardenal Tagle: "La missió es fa amb Crist"

A la Jornada Mundial de les Missions el Cardenal filipí Luis Antonio Tagle, Arquebisbe de Manila, va convidar diumenge passat als seus fidels a resar i donar suport a la missió.

Vatican News, 22 octubre 19

"Necessitem pregar i donar suport a la missió". És la invitació del Cardenal Luis Antonio Tagle, Arquebisbe de Manila, als fidels filipins reunits diumenge 20 d'octubre en la seva arxidiòcesi amb motiu de la missa dominical de la Jornada Mundial de les Missions. El Purpurat va afirmar que "els catòlics estan cridats a fer missió junts".

La missió es fa en comunitat

I va recordar que "la missió no és un 'fes-ho tu mateix', sinó que és una tasca comunitària, per i amb altres, especialment amb Crist. La missió no és només per a uns pocs sinó per a tots. La missió es fa en comunitat. És eclesial perquè tota l'Església està missió. Cada persona batejada - va explicar el Purpurat - és enviada en missió per Crist i per l'Església".

"La missió no és només per a uns pocs sinó per a tots".

"Tota persona batejada que viu la vida en Crist, que participa de la seva mort i resurrecció, és així missionera" - va assegurar a més el Cardenal Tagle - i va subratllar que "per ser missioners cal tenir una trobada personal amb Jesús". Alhora que va prosseguir:

"No hi ha missió, no s'anuncia l'Evangeli sense una trobada amb Jesús, que és l'Evangeli"

Sí, perquè com va dir el Cardenal, la missió és "donar testimoni de Crist", el que significa "portar la seva creu amb Crist" i "viure la seva caritat i compartir-la amb el món, especialment amb els necessitats".

Tal i com informa l'Agència de Notícies Fides, milers de fidels es van reunir per a l'esdeveniment organitzat per l'arxidiòcesi de Manila en coordinació amb les Obres Missionals Pontifícies de Filipines per celebrar la Jornada Mundial de les Missions com a culminació del Mes Missioner Extraordinari.

Aquesta trobada missionera organitzada a Manila va incloure litúrgies, reunions, concerts, i testimonis de sacerdots, religiosos, religioses i laics compromesos amb la missió.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 14 DE FEBRER

CONGRÉS DE LAICS “POBLE DE DÉU EN SORTIDA”. Dies: del 14 al 16. Organitza: Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la Conferència Episcopal Espanyola. Lloc: Madrid

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL TEMA “ALS 25 ANYS DEL DOCUMENT ‘LA PASTORAL OBRERA DE TOTA L’ESGLÉSIA’”Organitza: Acció Catòlica Obrera. A càrrec de: Pepe Rodado, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya. Lloc: Parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 40, Barcelona. Hora: 10 h

DIJOUS, 20 DE FEBRER

DINS DEL CICLE "LITERATURA; ART I CRISTIANISME III" QUE ES REALITZA A POMPEIA, LA SÍLVIA COLL-VINENT PARLARÀ SOBRE L'ESCRIPTOR, DRAMATURG I GUIONISTA GRAHAM GREENE. Lloc: Carrer Riera de Sant Miquel 1, Barcelona bis. Entrada lliure. Hora: 20.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.