Diumenge, 16 de Febrer de 2020
Sant Onèsim
  • El dengue a les Amèriques marca un nou rècord amb tres milions de casos
  • Mor el professor i dominic Vicent Igual
  • La relació entre l’Església i l’ecologia al nou número d'El Senyal del Bisbat de Girona
  • El Papa rep en audiència el president de la República de Mali
  • Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’
  • La Taula del Tercer Sector trasllada al Relator de l’ONU les dificultats en la Renda Garantida
  • El Parlament sirià reconeix i condemna el Genocidi armeni
  • Papa Francesc: tenir en el cor als que ens acompanyen en el camí de la vida
  • Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial del Malalt i del Congrés de Laics
  • El Vaticà organitza un taller sobre Intel·ligència Artificial

El Tren Missioner – Domund 2019 a Montserrat

En el marc del Mes Missioner Extraordinari, declarat pel papa Francesc, el dissabte passat dia 19 d’octubre, es va fer la trobada del Tren Missioner–Domund 2019, organitzada per Cristians Sense Fronteres conjuntament amb les direccions diocesanes de les Obres Missionals Pontifícies dels bisbats amb seu a Catalunya.

Secretaritat de Missions i Direcció de les Obres Missionals Pontifícies, 21 octubre 19

Al voltant de 400 persones, principalment infants i adolescents, van participar-hi procedents dels Arquebisbats i Bisbats de Barcelona, Girona, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Vic, Tarragona, Tortosa i l’Urgell. Un total de 28 grups entre parròquies, escoles i altres grups de pastoral van poder gaudir d’un programa ple d’activitats que anaven des d’espais de música i ball, a estones de reflexió, una Eucaristia i un espai de testimoni missioner.

Van acompanyar-los el cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella junt amb els seus bisbes auxiliars, Antoni Vadell i Sergi Gordo, l’Arquebisbe de Tarragona, Joan Planelles, el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, el bisbe de Vic, Romà Casanova, el bisbe de Lleida, Salvador Giménez i el bisbe de Tortosa, Enric Benavent, que feia d’amfitrió de l’acte en ser el bisbe responsable en l’àmbit de les missions a la Conferència Episcopal Terraconense.

La jornada finalitzà amb una Festa de l’Enviament, moment en què els participants van manifestar el seu compromís de ser testimonis de la seva fe i per tant, missioners en els seus entorns més propers: a la família, a l’escola o amb els amics, entre d’altres.

“Com a batejats que som, estem cridats a donar testimoni de la nostra fe al nostre voltant, com també ho fan milers de missioners arreu del món” Enric Benavent. Bisbe de Tortosa i responsable en l’àmbit de les missions a la CET.

“El Tren Missioner és una trobada d’animació missionera, oració, reconeixement als missioners i de compromís cristià en els nostres entorns”
Manel Górriz. Coordinador de Cristians Sense Fronteres a Catalunya i Responsable del Tren Missioner 2019.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 14 DE FEBRER

CONGRÉS DE LAICS “POBLE DE DÉU EN SORTIDA”. Dies: del 14 al 16. Organitza: Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la Conferència Episcopal Espanyola. Lloc: Madrid

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL TEMA “ALS 25 ANYS DEL DOCUMENT ‘LA PASTORAL OBRERA DE TOTA L’ESGLÉSIA’”Organitza: Acció Catòlica Obrera. A càrrec de: Pepe Rodado, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya. Lloc: Parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 40, Barcelona. Hora: 10 h

DIJOUS, 20 DE FEBRER

DINS DEL CICLE "LITERATURA; ART I CRISTIANISME III" QUE ES REALITZA A POMPEIA, LA SÍLVIA COLL-VINENT PARLARÀ SOBRE L'ESCRIPTOR, DRAMATURG I GUIONISTA GRAHAM GREENE. Lloc: Carrer Riera de Sant Miquel 1, Barcelona bis. Entrada lliure. Hora: 20.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.