Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • El Papa reprendrà el rés del Regina Coeli amb fidels a la plaça de Sant Pere
  • Assistència als oficis de Montserrat durant la Fase 1
  • La tornada de la Missa Dominical al Bisbat de Lleida
  • Una Eucaristia per commemorar el final de curs
  • El coronavirus posa en risc el primer Congrés dels nens de la Infància Missionera a Malawi
  • El Museu Episcopal de Vic reobre portes aquest dissabte amb una aposta per gaudir de l'art amb seguretat
  • Nova comunitat de la xarxa d'Hospitalitat a Sant Cugat del Vallès
  • Catholic Relief Service llança una campanya per acabar amb la fam
  • El Papa: La unitat no és només el resultat de la nostra acció, és do de l'Esperit
  • Dissabte 30 de maig la pregària del Rosari amb el papa Francesc

Blanquerna-URL i l’Editorial Claret presenten un nou llibre centrat en els reptes del sistema educatiu

La col·lecció Blanquerna-Educació, una col·laboració entre la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna-URL i l’Editorial Claret estrena la seva segona obra, Educació Integral i Transformació del Sistema Educatiu a Catalunya. Just fa un any sortia a la llum la col·lecció, amb la voluntat de compartir el coneixement i ajudar les persones i les institucions vinculades al món educatiu a millorar en totes les dimensions, i també s’estrenava el seu primer llibre: El compromís ètic del mestre.

Editorial Claret, 16 octubre 19

El llibre Educació Integral i Transformació del Sistema Educatiu a Catalunya es presentarà el proper dijous 17 d’octubre en un acte que comptarà amb la intervenció de l’autor del llibre, el professor catedràtic, Josep Gallifa, i el degà de la Facultat, Sergi Corbella. Josep Gallifa és llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de Teoria i Història de l’Educació i Estadística Matemàtica. També és professor Catedràtic de la Universitat Ramon Llull a Blanquerna en Psicologia i Educació. L’acte de presentació serà a l’Edifici Tamarita (Passeig Sant Gervasi, 47, Barcelona), a les 18.00 h.

En aquesta obra, Gallifa ens convida i ens acompanya en un viatge que suposa un canvi de paradigma en l’educació integral, considerant els fluxos i les interrelacions de la societat, la cultura i el món en constant canvi. Explora l’educació de la teoria integral, definint un model que incorpora les ciències, les arts, la cultura i la consciència personal, tot resumint el llegat de la tradició moderna, postmoderna i premoderna. La proposta s’articula a partir de quatre lògiques o dimensions: la persona, la cultura, la societat i el sistema educatiu, creant un context de conceptes i idees relacionades amb la consciència personal, el pensament integral, l’evolució, la realitat simbòlica, l’art, l’espiritualitat i tradició religiosa, la racionalitat antropològica, cultural i psicològica, entre d’altres.

L’autor fa un bon ús d’integralitat i incorpora elements de quotidianitat en explicar i descriure el dinamisme de cada lògica, els principis educatius de cada una d’elles i, també, la presentació de models d’escola i d’experiències educatives de les quals podem aprendre o senzillament manifesten el bon camí de la proposta.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.