Diumenge, 16 de Febrer de 2020
Sant Onèsim
  • El dengue a les Amèriques marca un nou rècord amb tres milions de casos
  • Mor el professor i dominic Vicent Igual
  • La relació entre l’Església i l’ecologia al nou número d'El Senyal del Bisbat de Girona
  • El Papa rep en audiència el president de la República de Mali
  • Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’
  • La Taula del Tercer Sector trasllada al Relator de l’ONU les dificultats en la Renda Garantida
  • El Parlament sirià reconeix i condemna el Genocidi armeni
  • Papa Francesc: tenir en el cor als que ens acompanyen en el camí de la vida
  • Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial del Malalt i del Congrés de Laics
  • El Vaticà organitza un taller sobre Intel·ligència Artificial

Click to Pray eRosary: Rosari intel·ligent per pregar per la pau

La Xarxa Mundial de Pregària del Papa ha introduït una nova forma d'involucrar els joves en una oració tradicional: un rosari intel·ligent. Funciona amb una aplicació i ofereix un valuós contingut religiós i té com a objectiu pregar per la pau al món.

AICA, 16 octubre 19

Enmig del Mes Missioner Extraordinari, establert pel Sant Pare, la Xarxa Mundial de Pregària del Papa acaba de llançar el Click To Pray eRosary que, -com el seu nom indica- es tracta d'un rosari intel·ligent que persegueix un clar objectiu: pregar per la pau al món.

Click To Pray eRosary és un dispositiu interactiu, intel·ligent, que funciona a través d'una aplicació, i serveix per aprendre a resar el rosari. Es pot fer servir com polsera i s'activa fent el senyal de la creu. Està sincronitzat amb una aplicació gratuïta del mateix nom, que permet accedir a una audioguia, imatges exclusives i contingut personalitzat sobre la pregària del rosari. Com a tal, aquesta proposta espiritual està a l'abast de tots.

Pensat per arribar a les fronteres perifèriques del món digital on es troben els joves, el Click To Pray eRosary funciona com una pedagogia tecnològica per ensenyar als joves a resar el rosari, a pregar per la pau i a contemplar l'Evangeli. Per tant, aquest projecte reuneix el millor de la tradició espiritual de l'Església i els últims avenços del món tecnològic.

Físicament, el dispositiu consta de deu comptes del rosari consecutius, fabricats amb hematita i àgata negra, i d'una creu intel·ligent que emmagatzema totes les dades tecnològiques connectades a l'aplicació. Quan s'activa, l'usuari té la possibilitat de triar entre resar el rosari estàndard (tradicional), un rosari contemplatiu i diferents tipus de rosaris temàtics que s'actualitzaran cada any. Una vegada que l'usuari comença a resar, el rosari intel·ligent mostra la seva progressió a mesura que avança sobre els diferents misteris i porta un registre de cada rosari resat.

Aquest rosari intel·ligent, a més, arriba en un moment molt especial per a l'Església: a mitjans d'octubre, al cor del Mes Missioner Extraordinari, establert també pel papa Francesc a través de les Obres Missionals Pontifícies. El papa Francesc, a la celebració dels 175 anys de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, ha deixat clar que "el cor de la missió de l'Església és l'oració".

El projecte del Click To Pray eRosary és una iniciativa de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, una obra pontifícia amb la missió de mobilitzar els catòlics a través de l'oració i l'acció davant els desafiaments que enfronta la humanitat i la missió de l'Església. La Xarxa Mundial de Pregària ha produït tots els continguts especials d'aquest rosari intel·ligent.

El rosari intel·ligent es pot adquirir visitant el web www.clicktoprayerosary.org. Allà es detallen tots els passos necessaris per obtenir el dispositiu intel·ligent i descarregar l'aplicació gratuïta (disponible per iQS o Android).


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 14 DE FEBRER

CONGRÉS DE LAICS “POBLE DE DÉU EN SORTIDA”. Dies: del 14 al 16. Organitza: Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la Conferència Episcopal Espanyola. Lloc: Madrid

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL TEMA “ALS 25 ANYS DEL DOCUMENT ‘LA PASTORAL OBRERA DE TOTA L’ESGLÉSIA’”Organitza: Acció Catòlica Obrera. A càrrec de: Pepe Rodado, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya. Lloc: Parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 40, Barcelona. Hora: 10 h

DIJOUS, 20 DE FEBRER

DINS DEL CICLE "LITERATURA; ART I CRISTIANISME III" QUE ES REALITZA A POMPEIA, LA SÍLVIA COLL-VINENT PARLARÀ SOBRE L'ESCRIPTOR, DRAMATURG I GUIONISTA GRAHAM GREENE. Lloc: Carrer Riera de Sant Miquel 1, Barcelona bis. Entrada lliure. Hora: 20.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.