Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • Els franciscans de Terra Santa celebren la festa de l'Ascensió
  • Càritas Andorra participa a l’Assemblea de Càritas Europa
  • El projecte Oikia liquida existències de comerç just per a centrar-se en l'empoderament de les persones
  • El bisbe de Terrassa celebra l'Ascensió a la Catedral del Sant Esperit
  • Jornada Mundial de les Comunicacions Socials
  • El Papa demana unió amb els catòlics xinesos i els expressa la seva proximitat
  • 1 de juny: Reobertura al públic dels Museus Vaticans
  • Coronavirus: una sola humanitat, una vulnerabilitat compartida
  • El Papa anuncia un any especial per la cura de la creació
  • 25 anys després de "Ut unum sint", entre la profecia i la resistència

Estudiants de tot el món participaran de la IV Trobada Mundial de Joves a Ciutat de Mèxic

Entre el 28 i el 31 d'octubre més de 200 joves es reuniran en la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT a Ciutat de Mèxic.

Scholas Occurrentes, 9 octubre 19

Joves de 26 ciutats del món participaran entre el 28 i el 31 d'octubre de la quarta edició de la Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT que en aquesta oportunitat tindrà lloc a la Ciutat de Mèxic.
 
Trobada Mundial de Joves 2018

Nois de diverses cultures, religions, idiomes, tant d'escoles públiques com privades, confessionals i laiques, d'entre 14 i 18 anys d'edat es reuniran durant quatre intenses jornades al Col·legi Israelita de Mèxic CIM ORT. Des de les seves diferències treballaran junts per renovar l'educació que estan rebent i plasmaran en un document l'agenda mundial des de la seva pròpia perspectiva que donaran a conèixer en l'última jornada de la Trobada a les màximes autoritats del Govern de Mèxic, i que després acostaran als seus propis Presidents i governs.

Els participants vindran des de l'Argentina, Bulgària, Brasil, Colòmbia, Espanya, Estats Units, Haití, Hondures, Israel, Itàlia, Mèxic, Moçambic, Panamà, Paraguai, Perú, Portugal, República Dominicana i Sud-àfrica, entre d'altres.

Els joves s'inspiraran en la riquesa de la cultura mexicana a través de la seva música, el seu menjar, la seva història, els seus balls i llocs representatius. A partir d'això, compartiran els costums i cultures dels seus propis països. Durant la Trobada a més tindran una sorpresa molt especial.

Paral·lelament, s'iniciarà amb ells un camí educatiu en què a través d'espais de pintura, fotografia, música, pensament i joc, els joves descobriran la mirada i l'art de ser educador, i aprendran metodologies educatives per posar en pràctica en la seva comunitat.

En l'última jornada plantaran junts l'arbre de l'olivera que representa la trobada i la pau, i portarà una placa de la Trobada beneïda pel papa Francesc.

"ORT i Scholas comparteixen un objectiu comú que és fer del món un lloc millor a través de l'educació. Aquesta col·laboració ens permetrà arribar a més llocs i que tots i cadascun dels infants desenvolupin el seu potencial, sense importar d'on provinguin ", ha assenyalat Darío Werthein, president del consell d'administració de ORT Mundial.

"En aquesta trobada conviuran diferents religions, cultures i nivells socials. Aquesta festa de la convivència serà un veritable aprenentatge per a tothom. Per alguns serà la primera vegada que sortiran del seu espai, que pujaran a un avió, que tindran un passaport. Altres aprendran que la realitat és molt més gran que el seu petit món escolar", explica José María del Corral, president mundial de Scholas.

Aquesta Trobada és possible gràcies a la col·laboració d'Arturo Merikanskans, representant de World ORT, Héctor Sulaimán, president del Consell Assessor de Scholas Mèxic i del Govern de Mèxic.

També d'institucions com CIM ORT Mèxic, el Consell Mundial de Boxa, Merik i Fundació Leo Werthein. Així mateix donen suport la Trobada la Secretaria de Relacions Exteriors i Amexcid (Agència Mexicana de Cooperació Internacional per al Desenvolupament).


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.