Divendres, 18 d'Octubre de 2019
Sant Lluc, evangelista
  • XV Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa
  • Els bisbes de Costa Rica donen suport a la iniciativa "40 dies per la vida" en contra de l'avortament
  • Monsenyor Auza a l'ONU: "El futur de la humanitat està en l'actual generació"
  • "Val la pena viure la fe de l'Església?"
  • Papa Francesc: "Un evangelitzador afavoreix la trobada dels homes amb Déu"
  • Juan de la Rubia inaugura aquest dissabte el VII Festival Internacional d’Orgue de Poblet
  • El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, guanya el premi Abat Marcet
  • El Concurs Bíblic de Catalunya arriba a la 35a edició
  • Sínode: "Els laics són el cor de l'Església"
  • Els bisbes parlen del Domund

Enric Crous, nou president del Patronat de la Fundació Pere Tarrés

L’empresari barceloní Enric Crous és el nou president del Patronat de la Fundació Pere Tarrés, substituint al que havia estat president des de l’any 2003, Antoni Millet. L’entitat ha renovat recentment el Patronat, el seu principal òrgan de govern, que durant els propers quatre anys estarà integrat per una combinació de noves incorporacions i persones que ja n’havien format part en el període anterior. Crous, una persona molt compromesa amb el teixit empresarial i associatiu del país, és membre del Patronat de la Fundació des del 2011 i des del 2015, ostentava el càrrec de vicepresident de l’entitat.

Fundació Pere Tarrés, 8 octubre 19

Enric Crous (Barcelona, 1947), és un reconegut empresari català. Actualment combina el seu nou càrrec a la Fundació amb la de president del consell de govern de l’Hospital Clínic de Barcelona i de la Fundació Catalunya Cultura. Llicenciat en enginyeria química a la Universitat de Barcelona, va completar els seus estudis amb un Màster en Economia i direcció d'empreses a l'IESE. Al llarg de la seva extensa trajectòria professional i associativa, també ha estat vicepresident i responsable de Relacions Institucionals de l'associació Amics de la Rambla de Barcelona i directiu en empreses i organitzacions empresarials com Mercabarna, Cacaolat, Fira de Barcelona o el grup Damm. Al 2014 va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi per la promoció “del mecenatge i el patrocini empresarial, contribuint destacadament al foment de diverses manifestacions culturals i esportives, del fet casteller i, molt especialment, del món de la música”.

El càrrec de patró de la Fundació Pere Tarrés és honorífic i sense compensació econòmica. La proposta de president, així com de la resta de càrrecs, recau en els membres del Patronat. L’elecció és després comunicada al Cardenal Arquebisbe de Barcelona per al seu nomenament.

La funció del Patronat de la Fundació Pere Tarrés és vetllar pel compliment de la missió i finalitats establertes en els estatuts de l’entitat, tot assegurant la seva sostenibilitat. El Patronat es reuneix de forma bimensual amb l’objectiu de contrastar els diferents programes de la Fundació, suggerir noves línies d’activitat i orientar en qüestions com els pressupostos, el tancament econòmic i en documents com l’Ideari, el Codi ètic, el Pla estratègic institucional o reflexions que es fan sobre perspectives de futur. Alguns membres del Patronat donen suport també en la recerca de recursos econòmics, en la representació institucional, orientant la direcció o facilitant relacions d’interès per a l’entitat.

Actualment, el Patronat està composat per les següents onze persones procedents de l’àmbit acadèmic, social, empresarial i religiós: Sr. Enric Crous i Millet (President), Sra. Núria Basi i Moré (Vicepresidenta), Dra. Begoña Román i Maestre (Vocal), Sr. Christian Terribas i Sala (Secretari), Pare Enric Puig i Jofra, SJ. (Consiliari), Sr. Antoni Millet i Abbad (Vocal), Sra. Anna Sansalvadó i Alsina (Vicesecretària), Sra. Chelo Tonijuan i Pujol (Vocal), Sr. Manel S. Bernades i Eroles (Vocal), Sr. Pere Rifà i Pujol (Vocal) i Sr. Constantí Serrallonga i Tintoré (Vocal).


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 17 D'OCTUBRE

INAUGURACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 2019-2020 DE L’INSTITUT “SANT FRUCTUÓS” DE TARRAGONA. Eucaristia presidida per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona i lliçó inaugural sobre “La misión universal en el dinamismo de la Iglesia local: un paradigma para la actividad pastoral”. Organitza: Institut Superior de Ciències Religioses “Sant Fructuós”. A càrrec del: Dr. Eloy Bueno de la Fuente, doctor en Missionologia per la Universitat Urbaniana de Roma. Lloc: Centre Tarraconense “el Seminari”, c. Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: a les 18.30 h, Eucaristia a la Capella del Seminari; a les 19 h, acte d’inauguració a l’Espai Catedral.

CONFERÈNCIA AMB EL TEMA “APRENDRE A MIRAR AMB ALEGRIA”. A càrrec de: Mn. Simó Gras, plebà de Montblanc. Lloc: parròquia de Sant Joan Baptista, Reus. Hora: 20 h        

DISSABTE, 19 D'OCTUBRE

TROBADA INTERDIOCESANA “EL TREN MISSIONER”. Acte inserit en el Mes Missioner Extraordinari. Organitzen: Cristians Sense Fronteres i delegacions diocesanes de missions de Catalunya. Lloc: Monestir de Santa Maria, Montserrat. Hora: 9.30 h

DIMECRES, 23 D'OCTUBRE

PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ: RELIGIÓ A L'ESCOLA. Comptarà amb la participació de diverses personalitats, entre les quals en destaquen el Sr. Marcel·lí Joan, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Heràndez i Serret, director del Grup de Treball Estable de Religions (GTER), i el Sr. Mohamed el Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), entre d'altres. Lloc: Facultat de Dret (UB). Aula Magna. Hora: 19.00 h

DISSABTE, 26 D'OCTUBRE

SESSIÓ DE BIOÈTICA DE LA SECCIÓ DE GINECOLOGIA DE METGES CRISTIANS DE CATALUNYA SOBRE EL PROBLEMA PSICOLÒGIC QUE DEIXA L'AVORTAMENT VOLUNTARI. "Síndrome postaborto, una realidad incómoda". Els ponents seran la Dra. Montse Lafuente, psiquiatra, i Teresa Lamarca, coordinadora de projecte Raquel. Posteriorment hi haurà un col·loqui i l'assessorament ètic-moral de Mn. Joan Costa, consiliari. Lloc: C/ Calàbria, 273-275, entresòl 4a, Barcelona. Hora: De 10.30 h a 13.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.