Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • Els franciscans de Terra Santa celebren la festa de l'Ascensió
  • Càritas Andorra participa a l’Assemblea de Càritas Europa
  • El projecte Oikia liquida existències de comerç just per a centrar-se en l'empoderament de les persones
  • El bisbe de Terrassa celebra l'Ascensió a la Catedral del Sant Esperit
  • Jornada Mundial de les Comunicacions Socials
  • El Papa demana unió amb els catòlics xinesos i els expressa la seva proximitat
  • 1 de juny: Reobertura al públic dels Museus Vaticans
  • Coronavirus: una sola humanitat, una vulnerabilitat compartida
  • El Papa anuncia un any especial per la cura de la creació
  • 25 anys després de "Ut unum sint", entre la profecia i la resistència

Enric Crous, nou president del Patronat de la Fundació Pere Tarrés

L’empresari barceloní Enric Crous és el nou president del Patronat de la Fundació Pere Tarrés, substituint al que havia estat president des de l’any 2003, Antoni Millet. L’entitat ha renovat recentment el Patronat, el seu principal òrgan de govern, que durant els propers quatre anys estarà integrat per una combinació de noves incorporacions i persones que ja n’havien format part en el període anterior. Crous, una persona molt compromesa amb el teixit empresarial i associatiu del país, és membre del Patronat de la Fundació des del 2011 i des del 2015, ostentava el càrrec de vicepresident de l’entitat.

Fundació Pere Tarrés, 8 octubre 19

Enric Crous (Barcelona, 1947), és un reconegut empresari català. Actualment combina el seu nou càrrec a la Fundació amb la de president del consell de govern de l’Hospital Clínic de Barcelona i de la Fundació Catalunya Cultura. Llicenciat en enginyeria química a la Universitat de Barcelona, va completar els seus estudis amb un Màster en Economia i direcció d'empreses a l'IESE. Al llarg de la seva extensa trajectòria professional i associativa, també ha estat vicepresident i responsable de Relacions Institucionals de l'associació Amics de la Rambla de Barcelona i directiu en empreses i organitzacions empresarials com Mercabarna, Cacaolat, Fira de Barcelona o el grup Damm. Al 2014 va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi per la promoció “del mecenatge i el patrocini empresarial, contribuint destacadament al foment de diverses manifestacions culturals i esportives, del fet casteller i, molt especialment, del món de la música”.

El càrrec de patró de la Fundació Pere Tarrés és honorífic i sense compensació econòmica. La proposta de president, així com de la resta de càrrecs, recau en els membres del Patronat. L’elecció és després comunicada al Cardenal Arquebisbe de Barcelona per al seu nomenament.

La funció del Patronat de la Fundació Pere Tarrés és vetllar pel compliment de la missió i finalitats establertes en els estatuts de l’entitat, tot assegurant la seva sostenibilitat. El Patronat es reuneix de forma bimensual amb l’objectiu de contrastar els diferents programes de la Fundació, suggerir noves línies d’activitat i orientar en qüestions com els pressupostos, el tancament econòmic i en documents com l’Ideari, el Codi ètic, el Pla estratègic institucional o reflexions que es fan sobre perspectives de futur. Alguns membres del Patronat donen suport també en la recerca de recursos econòmics, en la representació institucional, orientant la direcció o facilitant relacions d’interès per a l’entitat.

Actualment, el Patronat està composat per les següents onze persones procedents de l’àmbit acadèmic, social, empresarial i religiós: Sr. Enric Crous i Millet (President), Sra. Núria Basi i Moré (Vicepresidenta), Dra. Begoña Román i Maestre (Vocal), Sr. Christian Terribas i Sala (Secretari), Pare Enric Puig i Jofra, SJ. (Consiliari), Sr. Antoni Millet i Abbad (Vocal), Sra. Anna Sansalvadó i Alsina (Vicesecretària), Sra. Chelo Tonijuan i Pujol (Vocal), Sr. Manel S. Bernades i Eroles (Vocal), Sr. Pere Rifà i Pujol (Vocal) i Sr. Constantí Serrallonga i Tintoré (Vocal).


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.