Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • El Papa reprendrà el rés del Regina Coeli amb fidels a la plaça de Sant Pere
  • Assistència als oficis de Montserrat durant la Fase 1
  • La tornada de la Missa Dominical al Bisbat de Lleida
  • Una Eucaristia per commemorar el final de curs
  • El coronavirus posa en risc el primer Congrés dels nens de la Infància Missionera a Malawi
  • El Museu Episcopal de Vic reobre portes aquest dissabte amb una aposta per gaudir de l'art amb seguretat
  • Nova comunitat de la xarxa d'Hospitalitat a Sant Cugat del Vallès
  • Catholic Relief Service llança una campanya per acabar amb la fam
  • El Papa: La unitat no és només el resultat de la nostra acció, és do de l'Esperit
  • Dissabte 30 de maig la pregària del Rosari amb el papa Francesc

‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’, de Jordi Roigé, premiat a Buenos Aires

El documental ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’, dirigit per Jordi Roigé i produït per Animaset per a la Sagrada Família, ha estat guardonat com a Millor Migmetratge del Festival Arte Non Stop, en aquesta edició 2019. Paral·lelament, en la categoria de Migmetratges ha guanyat el premi de Millor Pel·lícula i Millor Fotografia per Benet Roman. D’altra banda, aquesta producció catalana ha estat seleccionada a Itàlia en 22a Edició del Festival Religion Today, que l’emetrà aquesta setmana a Trento.

Animaset, 8 octubre 19

‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ relata com l’arquitecte Antoni Gaudí concep la Sagrada Família com una bíblia en pedra, a través de la Creació, i el naixement, passió i resurrecció de Jesucrist. “Gaudí vol que el visitant se senti endut per la llum, la natura i la transcendència a través d'una arquitectura única al món”, explica el director. El documental, de 10 minuts, ens mostra la bellesa del temple a través de la pedra i la llum.

El Festival Internacional d’art i cinema, ‘Arte Non Stop’ de Buenos Aires (Argentina), ha celebrat enguany la quarta edició, del 27 al 30 de setembre. L’objectiu del festival és promoure l'art en totes les seves expressions, com el cinema, la pintura i l'escultura, des de la temàtica de l’audiovisual. Seguint aquest propòsit, ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ construeix tot el guió cinematogràfic a través de l’arquitectura i l’art que erigeix el temple. Concretament, narra fragments de l’Antic Testament i la vida de Jesús, a partir de tota la bellesa escultural que mostren les façanes i l’interior del temple. Una obra d’art plena de la simbologia que Antoni Gaudí va imaginar, la qual cobra vida a través del curtmetratge.

Paral·lelament, el Festival Religion Today de Trento ha seleccionat el curt dins la categoria “Pobles i Religions”. L'objectiu de la 22a edició del festival italià és promoure un coneixement conscient i no retòric de les religions tenint en compte el tema de la missió, que es pot trobar en moltes religions.

‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ és una producció d’Animaset Media i Comunicació feta sota l’encàrrec de la Sagrada Família, i actualment es pot veure durant les visites catequètiques a la basílica i a les capelles del deambulatori.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.