Divendres, 18 d'Octubre de 2019
Sant Lluc, evangelista
  • XV Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa
  • Els bisbes de Costa Rica donen suport a la iniciativa "40 dies per la vida" en contra de l'avortament
  • Monsenyor Auza a l'ONU: "El futur de la humanitat està en l'actual generació"
  • "Val la pena viure la fe de l'Església?"
  • Papa Francesc: "Un evangelitzador afavoreix la trobada dels homes amb Déu"
  • Juan de la Rubia inaugura aquest dissabte el VII Festival Internacional d’Orgue de Poblet
  • El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, guanya el premi Abat Marcet
  • El Concurs Bíblic de Catalunya arriba a la 35a edició
  • Sínode: "Els laics són el cor de l'Església"
  • Els bisbes parlen del Domund

‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’, de Jordi Roigé, premiat a Buenos Aires

El documental ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’, dirigit per Jordi Roigé i produït per Animaset per a la Sagrada Família, ha estat guardonat com a Millor Migmetratge del Festival Arte Non Stop, en aquesta edició 2019. Paral·lelament, en la categoria de Migmetratges ha guanyat el premi de Millor Pel·lícula i Millor Fotografia per Benet Roman. D’altra banda, aquesta producció catalana ha estat seleccionada a Itàlia en 22a Edició del Festival Religion Today, que l’emetrà aquesta setmana a Trento.

Animaset, 8 octubre 19

‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ relata com l’arquitecte Antoni Gaudí concep la Sagrada Família com una bíblia en pedra, a través de la Creació, i el naixement, passió i resurrecció de Jesucrist. “Gaudí vol que el visitant se senti endut per la llum, la natura i la transcendència a través d'una arquitectura única al món”, explica el director. El documental, de 10 minuts, ens mostra la bellesa del temple a través de la pedra i la llum.

El Festival Internacional d’art i cinema, ‘Arte Non Stop’ de Buenos Aires (Argentina), ha celebrat enguany la quarta edició, del 27 al 30 de setembre. L’objectiu del festival és promoure l'art en totes les seves expressions, com el cinema, la pintura i l'escultura, des de la temàtica de l’audiovisual. Seguint aquest propòsit, ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ construeix tot el guió cinematogràfic a través de l’arquitectura i l’art que erigeix el temple. Concretament, narra fragments de l’Antic Testament i la vida de Jesús, a partir de tota la bellesa escultural que mostren les façanes i l’interior del temple. Una obra d’art plena de la simbologia que Antoni Gaudí va imaginar, la qual cobra vida a través del curtmetratge.

Paral·lelament, el Festival Religion Today de Trento ha seleccionat el curt dins la categoria “Pobles i Religions”. L'objectiu de la 22a edició del festival italià és promoure un coneixement conscient i no retòric de les religions tenint en compte el tema de la missió, que es pot trobar en moltes religions.

‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ és una producció d’Animaset Media i Comunicació feta sota l’encàrrec de la Sagrada Família, i actualment es pot veure durant les visites catequètiques a la basílica i a les capelles del deambulatori.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 17 D'OCTUBRE

INAUGURACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 2019-2020 DE L’INSTITUT “SANT FRUCTUÓS” DE TARRAGONA. Eucaristia presidida per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona i lliçó inaugural sobre “La misión universal en el dinamismo de la Iglesia local: un paradigma para la actividad pastoral”. Organitza: Institut Superior de Ciències Religioses “Sant Fructuós”. A càrrec del: Dr. Eloy Bueno de la Fuente, doctor en Missionologia per la Universitat Urbaniana de Roma. Lloc: Centre Tarraconense “el Seminari”, c. Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: a les 18.30 h, Eucaristia a la Capella del Seminari; a les 19 h, acte d’inauguració a l’Espai Catedral.

CONFERÈNCIA AMB EL TEMA “APRENDRE A MIRAR AMB ALEGRIA”. A càrrec de: Mn. Simó Gras, plebà de Montblanc. Lloc: parròquia de Sant Joan Baptista, Reus. Hora: 20 h        

DISSABTE, 19 D'OCTUBRE

TROBADA INTERDIOCESANA “EL TREN MISSIONER”. Acte inserit en el Mes Missioner Extraordinari. Organitzen: Cristians Sense Fronteres i delegacions diocesanes de missions de Catalunya. Lloc: Monestir de Santa Maria, Montserrat. Hora: 9.30 h

DIMECRES, 23 D'OCTUBRE

PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ: RELIGIÓ A L'ESCOLA. Comptarà amb la participació de diverses personalitats, entre les quals en destaquen el Sr. Marcel·lí Joan, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Heràndez i Serret, director del Grup de Treball Estable de Religions (GTER), i el Sr. Mohamed el Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), entre d'altres. Lloc: Facultat de Dret (UB). Aula Magna. Hora: 19.00 h

DISSABTE, 26 D'OCTUBRE

SESSIÓ DE BIOÈTICA DE LA SECCIÓ DE GINECOLOGIA DE METGES CRISTIANS DE CATALUNYA SOBRE EL PROBLEMA PSICOLÒGIC QUE DEIXA L'AVORTAMENT VOLUNTARI. "Síndrome postaborto, una realidad incómoda". Els ponents seran la Dra. Montse Lafuente, psiquiatra, i Teresa Lamarca, coordinadora de projecte Raquel. Posteriorment hi haurà un col·loqui i l'assessorament ètic-moral de Mn. Joan Costa, consiliari. Lloc: C/ Calàbria, 273-275, entresòl 4a, Barcelona. Hora: De 10.30 h a 13.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.