Divendres, 18 d'Octubre de 2019
Sant Lluc, evangelista
  • XV Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa
  • Els bisbes de Costa Rica donen suport a la iniciativa "40 dies per la vida" en contra de l'avortament
  • Monsenyor Auza a l'ONU: "El futur de la humanitat està en l'actual generació"
  • "Val la pena viure la fe de l'Església?"
  • Papa Francesc: "Un evangelitzador afavoreix la trobada dels homes amb Déu"
  • Juan de la Rubia inaugura aquest dissabte el VII Festival Internacional d’Orgue de Poblet
  • El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, guanya el premi Abat Marcet
  • El Concurs Bíblic de Catalunya arriba a la 35a edició
  • Sínode: "Els laics són el cor de l'Església"
  • Els bisbes parlen del Domund

Correm Junts, la cursa on la discapacitat competeix amb tothom

Se celebra per setena vegada la cursa Correm Junts, una milla competitiva i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme que posa accent en la inclusió i implicació amb les persones amb discapacitat. La cursa serà el proper 27 d'octubre al barri barceloní de Sarrià.

Fundació Aspasim, 3 octubre 19

L’objectiu de Correm Junts és que les persones amb discapacitat no siguin un grup especial, sinó que corrin conjuntament amb la resta de participants del mateix sexe i franja d’edat. Així mateix, es convida a les persones que s’hi apuntin a fer la cursa acompanyant alguna de les persones amb mobilitat reduïda, per viure la milla junts.

Aquest fet dóna un caràcter especial en aquesta cursa, on la competitivitat, la inclusió i la solidaritat generen un especial clima de convivència, al qual s’hi suma tot el barri barceloní de Sarrià. Comerços, escoles, entitats i empreses s’impliquen en fer realitat la cursa, inclusiva i solidària de Barcelona que se celebra al seu barri.

Enguany s’incorpora la inscripció en equpi, la millaXperience, una proposta per aprofundir en la vinculació amb les persones amb discapacitat. En aquest cas, la participació és en equips de 5 persones que, no només corren junt a una persona amb mobilitat reduïda el dia de la cursa, sinó que s’impliquen en recaptar fons per les seves necessitats econòmiques:

Fer la millaXperience té inscripció gratuïta i permet:

- Córrer junts la cursa Correm Junts. Compartir el repte de córrer una milla (1.609 metres) amb una persona amb discapacitat intel·lectual i passar junts un dia festiu.

-Aportar des de 500 € per finançar alguna de les seves necessitats. Us explicarem en detall els projectes que desenvolupa la Fundació Aspasim.

- Difondre l’experiència solidària. Parlarem dels equips Xperience pels canals corporatius i en lones i altaveus el dia de la cursa.

La cursa 2019 incorpora la polsera Correm Junts per tal que tothom qui ho vulgui es pugui implicar en difondre l’esdeveniment i
recaptar fons per als projectes d’atenció a persones amb discapacitat de la Fundació Aspasim.

Les polseres es poden comprar per 3€ online o presencialment, al carrer Cornet i mas 46, de Barcelona (Sarrià) de 10h a 16h.

Consulta el recorregut, categories, premis, horaris, inscripcions i altres detalls pràctics a corremjunts.org


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 17 D'OCTUBRE

INAUGURACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 2019-2020 DE L’INSTITUT “SANT FRUCTUÓS” DE TARRAGONA. Eucaristia presidida per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona i lliçó inaugural sobre “La misión universal en el dinamismo de la Iglesia local: un paradigma para la actividad pastoral”. Organitza: Institut Superior de Ciències Religioses “Sant Fructuós”. A càrrec del: Dr. Eloy Bueno de la Fuente, doctor en Missionologia per la Universitat Urbaniana de Roma. Lloc: Centre Tarraconense “el Seminari”, c. Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: a les 18.30 h, Eucaristia a la Capella del Seminari; a les 19 h, acte d’inauguració a l’Espai Catedral.

CONFERÈNCIA AMB EL TEMA “APRENDRE A MIRAR AMB ALEGRIA”. A càrrec de: Mn. Simó Gras, plebà de Montblanc. Lloc: parròquia de Sant Joan Baptista, Reus. Hora: 20 h        

DISSABTE, 19 D'OCTUBRE

TROBADA INTERDIOCESANA “EL TREN MISSIONER”. Acte inserit en el Mes Missioner Extraordinari. Organitzen: Cristians Sense Fronteres i delegacions diocesanes de missions de Catalunya. Lloc: Monestir de Santa Maria, Montserrat. Hora: 9.30 h

DIMECRES, 23 D'OCTUBRE

PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ: RELIGIÓ A L'ESCOLA. Comptarà amb la participació de diverses personalitats, entre les quals en destaquen el Sr. Marcel·lí Joan, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Heràndez i Serret, director del Grup de Treball Estable de Religions (GTER), i el Sr. Mohamed el Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), entre d'altres. Lloc: Facultat de Dret (UB). Aula Magna. Hora: 19.00 h

DISSABTE, 26 D'OCTUBRE

SESSIÓ DE BIOÈTICA DE LA SECCIÓ DE GINECOLOGIA DE METGES CRISTIANS DE CATALUNYA SOBRE EL PROBLEMA PSICOLÒGIC QUE DEIXA L'AVORTAMENT VOLUNTARI. "Síndrome postaborto, una realidad incómoda". Els ponents seran la Dra. Montse Lafuente, psiquiatra, i Teresa Lamarca, coordinadora de projecte Raquel. Posteriorment hi haurà un col·loqui i l'assessorament ètic-moral de Mn. Joan Costa, consiliari. Lloc: C/ Calàbria, 273-275, entresòl 4a, Barcelona. Hora: De 10.30 h a 13.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.