Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • Els franciscans de Terra Santa celebren la festa de l'Ascensió
  • Càritas Andorra participa a l’Assemblea de Càritas Europa
  • El projecte Oikia liquida existències de comerç just per a centrar-se en l'empoderament de les persones
  • El bisbe de Terrassa celebra l'Ascensió a la Catedral del Sant Esperit
  • Jornada Mundial de les Comunicacions Socials
  • El Papa demana unió amb els catòlics xinesos i els expressa la seva proximitat
  • 1 de juny: Reobertura al públic dels Museus Vaticans
  • Coronavirus: una sola humanitat, una vulnerabilitat compartida
  • El Papa anuncia un any especial per la cura de la creació
  • 25 anys després de "Ut unum sint", entre la profecia i la resistència

Lleida participa en la 49a Trobada de Pessebristes de Catalunya a Vilassar de Mar

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, representada pel president de l’entitat Jordi Curcó i el vicepresident José A. Ferrer, ha participat en la 49a Trobada de Pessebristes de Catalunya, celebrada a Vilassar de Mar el diumenge 29 de setembre passat. Ho ha fet juntament amb els prop de 300 pessebristes d’altres associacions vingudes de diversos indrets de les comarques catalanes. La Trobada, ha estat organitzat per l’Associació de Pessebristes d’aquesta població del Maresme i la Federació de Pessebristes de Catalunya, que aplega a 67 entitats amb uns 15.000 socis.

Bisbat de Lleida, 3 octubre 19

La representació de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha participat en tots el actes programats durant la jornada, que s’inicià amb la celebració de l’Eucaristia a l’església de Sant Joan de Vilassar. En el decurs del dinar de germanor el president de l’Associació de Pessebristes de Vilassar, Cinto Tomàs, lliurà a la representació dels pessebristes lleidatans el record de la Trobada. En resposta, el president de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, Jordi Curcó feu lliurament als pessebristes de Vilassar com a record i obsequi dels pessebristes lleidatans, la col·lecció de plats de ceràmica de la seva entitat, artísticament decorats amb la representació de les principals escenes del pessebre.

El president de la Federació de Pessebristes de Catalunya, Albert Català, va cloure la Trobada amb una sentida intervenció, on destacà la importància que té a casa nostra el moviment pessebrista, arrelat en la cultura popular i religiosa i formant part alhora del teixit associatiu cultural de Catalunya. Català significà la Trobada, com l’inici oficial de curs pel pessebrisme a Catalunya i en vigílies de la festa del Patró dels pessebristes Sant Francesc d’Assis, el proper 4 d’octubre.

La jornada va cloure amb el simbòlic relleu de l’organització de la propera Trobada de Pessebristes, la 50a edició, que tindrà lloc l’any 2020 a Terrassa, organitzada per l’Associació de Pessebristes d’aquesta ciutat del Vallès Occidental.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.