Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • Els franciscans de Terra Santa celebren la festa de l'Ascensió
  • Càritas Andorra participa a l’Assemblea de Càritas Europa
  • El projecte Oikia liquida existències de comerç just per a centrar-se en l'empoderament de les persones
  • El bisbe de Terrassa celebra l'Ascensió a la Catedral del Sant Esperit
  • Jornada Mundial de les Comunicacions Socials
  • El Papa demana unió amb els catòlics xinesos i els expressa la seva proximitat
  • 1 de juny: Reobertura al públic dels Museus Vaticans
  • Coronavirus: una sola humanitat, una vulnerabilitat compartida
  • El Papa anuncia un any especial per la cura de la creació
  • 25 anys després de "Ut unum sint", entre la profecia i la resistència

L’Editorial Claret publica diversos materials per aquest 2020, amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia

Un any més, l’Editorial Claret publica diversos materials per l’any 2020 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia, perquè aquesta esdevingui un estímul per a avançar i una guia en els moments d’esperança i d'adversitat. Així doncs, ja es poden trobar disponibles a la Llibreria Claret els llibres següents:

Editorial Claret, 3 octubre 19

“Paraula i Vida 2020” recull les lectures evangèliques que l’Església catòlica proposa en la litúrgia diària. Enguany, l’evangeli de cada dia, està acompanyat dels comentaris redactats de manera col·lectiva pels Monjos de Montserrat, que han volgut compartir així la seva experiència de la lectura divina, a la qual dediquen una bona part de la jornada diària.

El “Calendari Marià de paret 2020” està dedicat a les diferents Mares de Déu de l’Art Romànic Català, entre els segles XI i XII. Ressalta les festes marianes celebrades a Catalunya, inclou el dia del mes, la setmana litúrgica, la fase lunar així com el santoral.

El “Calendari Marià de sobretaula 2020” és novetat d’aquest any. Un format diferent al calendari de paret, dedicat també a les diferents Mares de Déu de l’Art Romànic Català.

“Diakonia 2020” és una agenda de butxaca que contempla la guia de l’Església de Catalunya amb la Conferència Episcopal Tarraconense, els Serveis diocesans i interdiocesans i les Cases de l’espiritualitat de Catalunya. Inclou un plànning anual a doble pàgina, una agenda de quatre
planes per setmana amb comentaris per als diumenges i amb el número de setmana de la litúriga de les Hores, els calendaris 2020 i 2021, la lectura continuada de la Bíblia per a cada dia de l’any i, finalment, un directori de telèfons personals.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.