Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • El Papa reprendrà el rés del Regina Coeli amb fidels a la plaça de Sant Pere
  • Assistència als oficis de Montserrat durant la Fase 1
  • La tornada de la Missa Dominical al Bisbat de Lleida
  • Una Eucaristia per commemorar el final de curs
  • El coronavirus posa en risc el primer Congrés dels nens de la Infància Missionera a Malawi
  • El Museu Episcopal de Vic reobre portes aquest dissabte amb una aposta per gaudir de l'art amb seguretat
  • Nova comunitat de la xarxa d'Hospitalitat a Sant Cugat del Vallès
  • Catholic Relief Service llança una campanya per acabar amb la fam
  • El Papa: La unitat no és només el resultat de la nostra acció, és do de l'Esperit
  • Dissabte 30 de maig la pregària del Rosari amb el papa Francesc

La força del JELL

La primera setmana de setembre va tenir lloc a Raimat (Lleida) la trobada dels centres d'esplai que formen el JELL. Es tracta dels centres d'esplai vinculats a la Companyia de Jesús a Catalunya.

Jesuïtes, 26 setembre 19

Així, per primera vegada s'ha realitzat un inici de curs conjunt, amb els equips de monitors i monitores dels diferents centres, per planificar i projectar el curs que comença, de tal manera que, mantenint la planificació pròpia de cada centre, es puguin aprofitar i intensificar la relació i el treball en xarxa.
 
La trobada es va iniciar amb una proposta de formació i tallers sobre les noves preferències apostòliques de la Companyia de Jesús, amb la participació de quatre ponents que van desenvolupar cadascun dels àmbits als quals es refereixen les preferències: Eulàlia Pagès va presentar el repte de guanyar en profunditat, Pau Vidal va recordar les realitats d'exclusió que s'amaguen darrera de la realitat que veiem, Ignasi Escudero va posar en valor l'esplai com a escenari privilegiat per acompanyar infants i joves i finalment, Xema Rodríguez mostrava la greu realitat de la crisi ecològica i el repte de promoure tota acció que pugui significar un canvi per tenir cura de la nostra casa comuna.
 
Al llarg dels tres dies es va comptar amb moments per viure la fe i l'espiritualitat i, en aquest sentit, va tenir especial presència el quadern "Els Binomis del JELL" publicat fa pocs mesos dins de la col·lecció EIDES. Suposa un nexe d'unió entre les diferents dimensions de la trobada: transmissió de valors, missió compartida, espiritualitat, fe i el món de l'educació en el temps lliure.
 
Dies intensos i profitosos, en un ambient privilegiat com és el del col·legi Jesuïtes Lleida - Col·legi Claver a Raimat. Satisfets amb l'experiència i amb intenció de repetir-la en els propers cursos, cada centre es disposa ara a començar aquest curs amb il·lusió i força.

 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.