• 21 de setembre, Peregrinació Rociera a Montserrat
  • Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
  • Cultura - Redacció, 19 set. 19 Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
  • Nou Superior de la Província d'Espanya de la Companyia de Maria
  • Talitha Kum: La xarxa de lluita contra el tràfic compleix 10 anys
  • 100 anys de Caravaggio a Montserrat, el llibre que desvetlla tots els detalls de l’obra
  • Itinerari guiat de Catalonia Sacra per conèixer les esglésies de les colònies industrials del Llobregat
  • Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
  • Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
  • El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs

Activitat d’estiu de la delegació de Joventut del Bisbat de Solsona

La darrera setmana d’agost, dels dies 24 a l’1 de setembre, quinze joves de la diòcesi de Solsona van compartir una setmana amb d’altres joves a l’aldea de Taizé. Va ser la primera vegada que tots ells hi assitien i cadascun, d’una manera especial, s’ha emportat algunes de les paraules que el Senyor els ha pogut transmetre en les estones de pregària, en els tallers o en el compartir amb persones d’altres països o d’altres branques del cristianisme.

Bisbat de Solsona, 9 setembre 19

La setmana va començar interpel·lant als joves amb la següent frase: “el meu esperit et busca Senyor” (Is26, 9a). Tots estem cridats a que el nostre esperit busqui al Senyor, molts d’ells van explicar com havien pogut veure el rostre de Crist en els altres.

Els responsables van optar per crear diàriament un espai de compartir, experiències, sentiments i emocions, inclús algun dia alguns dels joves va atrevir-se a donar el seu testimoni de fe i de vida, que va ajudar-los a guanyar confiança entre ells i a fer més pinya.

Una de les joves ha volgut compartir el seu testimoni a Taizé: 

He passat una setmana a Taizé, ha estat sense cap dubte de les millors experiències que he viscut, ja sigui per l’ambient, la gent, les pregàries, el cants, els petits detalls, l’amor, que es converteix en el més important. També he tingut l’oportunitat de participar en petites formacions a favor de l’ecologia, en les quals es manifestava la urgència de la situació actual, respecte la destrucció de tota la creació.

Més de 3000 joves de molts llocs hem estat en convivència i el més important, Déu estava entre nosaltres, no en tenim cap dubte, l’amor que ens teníem hauria de ser un amor universal. Quin regal somriure a algú qualsevol i que et torni aquest somriure amb la mateixa intensitat, que t’aculli, encara que sigui només durant uns segons. Considero que cal viure-ho i sentir-ho, les paraules no ho expliquen.

He conegut gent de molts llocs i amb punts de vista diferents, amb els que hem fet amistats molt especials mentre assajàvem al cor, o persones que hem parlat en els últims moments i dies però he valorat molt, i és que m’he sorprès fins al final, he compartit converses molt especials, testimonis que m’han deixat molt per pensar, petits regals, que em guardo al cor.

De tot això he tret un profit molt gran per seguir endavant. Em quedo amb una frase que em va dir una amiga, mentre estàvem a l’església fent adoració: “No hi ha estrelles, però això és el cel”, m’hauria quedat allà per sempre, si hagués pogut.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.