• 21 de setembre, Peregrinació Rociera a Montserrat
  • Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
  • Cultura - Redacció, 19 set. 19 Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
  • Nou Superior de la Província d'Espanya de la Companyia de Maria
  • Talitha Kum: La xarxa de lluita contra el tràfic compleix 10 anys
  • 100 anys de Caravaggio a Montserrat, el llibre que desvetlla tots els detalls de l’obra
  • Itinerari guiat de Catalonia Sacra per conèixer les esglésies de les colònies industrials del Llobregat
  • Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
  • Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
  • El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs

Agraïment del Papa al poble de Moçambic

Abans d'arribar a Antananarivo, la capital de Madagascar, per a la segona etapa del seu viatge a tres països africans, el papa Francesc manifesta en un telegrama el seu agraïment al poble de Moçambic mentre encara sobrevolava el país.

AICA, 6 setembre 19

Dirigint-se a Filipe Nyusi, president de la República de Moçambic, el Sant Pare manifesta el seu profund agraïment, tant al primer mandatari com al seu poble, per la "càlida benvinguda i generosa hospitalitat".

El papa Francesc conclou el seu telegrama amb la renovada seguretat de les seves pregàries per la pau i l'harmonia en la nació alhora que invoca abundants benediccions divines sobre ells.

"Germans i germanes moçambiquesos, gràcies de tot cor. Mantinguin l'esperança, romanguin units per tenir un futur de reconciliació i pau. Que Déu els beneeixi i que la Verge Mare els protegeixi! ", escriu.

Els tuits del Papa

A més, el Sant Pare va tuitejar tres vegades en el seu compte oficial de Twitter @Pontifex.

"Jesús proposa una primera regla d'or a l'abast de tots: 'Porteu-vos amb els altres com voleu que els altres es portin amb vosaltres (Lc 6,31); i ens ajuda a descobrir què és el més important: estimar-nos i ajudar-nos sense esperar res a canvi ". # ViajeApostólico #Mozambique.

"No oblidem que els noms dels germans i germanes més pobres, escrits al Cel, tenen al costat una inscripció: aquests són els beneïts del meu Pare". # ViajeApostólico #Mozambique.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.