Diumenge, 16 de Febrer de 2020
Sant Onèsim
  • El dengue a les Amèriques marca un nou rècord amb tres milions de casos
  • Mor el professor i dominic Vicent Igual
  • La relació entre l’Església i l’ecologia al nou número d'El Senyal del Bisbat de Girona
  • El Papa rep en audiència el president de la República de Mali
  • Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’
  • La Taula del Tercer Sector trasllada al Relator de l’ONU les dificultats en la Renda Garantida
  • El Parlament sirià reconeix i condemna el Genocidi armeni
  • Papa Francesc: tenir en el cor als que ens acompanyen en el camí de la vida
  • Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial del Malalt i del Congrés de Laics
  • El Vaticà organitza un taller sobre Intel·ligència Artificial

Agraïment del Papa al poble de Moçambic

Abans d'arribar a Antananarivo, la capital de Madagascar, per a la segona etapa del seu viatge a tres països africans, el papa Francesc manifesta en un telegrama el seu agraïment al poble de Moçambic mentre encara sobrevolava el país.

AICA, 6 setembre 19

Dirigint-se a Filipe Nyusi, president de la República de Moçambic, el Sant Pare manifesta el seu profund agraïment, tant al primer mandatari com al seu poble, per la "càlida benvinguda i generosa hospitalitat".

El papa Francesc conclou el seu telegrama amb la renovada seguretat de les seves pregàries per la pau i l'harmonia en la nació alhora que invoca abundants benediccions divines sobre ells.

"Germans i germanes moçambiquesos, gràcies de tot cor. Mantinguin l'esperança, romanguin units per tenir un futur de reconciliació i pau. Que Déu els beneeixi i que la Verge Mare els protegeixi! ", escriu.

Els tuits del Papa

A més, el Sant Pare va tuitejar tres vegades en el seu compte oficial de Twitter @Pontifex.

"Jesús proposa una primera regla d'or a l'abast de tots: 'Porteu-vos amb els altres com voleu que els altres es portin amb vosaltres (Lc 6,31); i ens ajuda a descobrir què és el més important: estimar-nos i ajudar-nos sense esperar res a canvi ". # ViajeApostólico #Mozambique.

"No oblidem que els noms dels germans i germanes més pobres, escrits al Cel, tenen al costat una inscripció: aquests són els beneïts del meu Pare". # ViajeApostólico #Mozambique.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 14 DE FEBRER

CONGRÉS DE LAICS “POBLE DE DÉU EN SORTIDA”. Dies: del 14 al 16. Organitza: Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la Conferència Episcopal Espanyola. Lloc: Madrid

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL TEMA “ALS 25 ANYS DEL DOCUMENT ‘LA PASTORAL OBRERA DE TOTA L’ESGLÉSIA’”Organitza: Acció Catòlica Obrera. A càrrec de: Pepe Rodado, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya. Lloc: Parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 40, Barcelona. Hora: 10 h

DIJOUS, 20 DE FEBRER

DINS DEL CICLE "LITERATURA; ART I CRISTIANISME III" QUE ES REALITZA A POMPEIA, LA SÍLVIA COLL-VINENT PARLARÀ SOBRE L'ESCRIPTOR, DRAMATURG I GUIONISTA GRAHAM GREENE. Lloc: Carrer Riera de Sant Miquel 1, Barcelona bis. Entrada lliure. Hora: 20.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.